עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by crazydiamond,

יש לי ספק HEC 400ARTF ואני מריץ את המפרט הרשום בחתימה: יש לי שני דיסקים קשיחים ושני כונני DVD וכמובן את ה 9800 XT שדורש חיבור כח מהספק, כמו כן מחוברים עוד 5 מאווררי מארז ובינתיים הספק סוחב טוב אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח וככה יהיו לי 2 דיסקים ב RAID ועוד אחד במצב רגיל האם לפי דעתכם הספק מספיק לעומס כזה? (3 הארדיסקים, שני כונני תקליטורים, 5 מאווררים, רדאון 9800 XT וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by teddy85,

אני צריך עכבר BT לנייד לא מצאתי שום דבר באתר של לוג'יטק וראיזור מצאתי עכבר שממש אהבתי אצל אפל אבל דבר אחד דפוק בו (ממה שהבנתי תקנו אותי אם אני טועה) זה שיש לו שני כפתורי לחץ שמתפקדים בתור כפתור יחיד וזה ממש דפוק כי אני אוהב שיש לי שני כפתורי צד בשביל גלישה (אחד אחורה השני קדימה)

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  3. Started by messi,

יש לי ג'ויסטיק של סוני2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי איך אני עושה את זה? צריך חיבור מיוחד במחשב? אשמח לקבל תשובות.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  4. Started by EyalOnn,

ניקיתי לפני כמה ימים את המקלדת שלי של logitech, ה-Media Keyboard EliteוLogitech שדרך אגב מקלדת מאוד מומלצת ! בכל מקרה אז פתחתי את כל הברגים (ואז ראיתי שאני לא צריך כי אני צריך להוציא רק את המקשים) ואז הוצאתי את המקשים של המקלדת ושטפתי וניגבתי כל אחד לחוד, ואת המשטח עצמו של המקלדת שאבתי עם שואב אבק כי היה ממש הרבה לכלוך..בכל מקרה אחרי שהחזרתי את כל הדברים וחיברתי את המקלדת בחזקה ראיתי שהיא פחות נוחה לשימוש, המקשים קצת (ממש קצת אבל אני שם לב) יותר נוקשים ובקיצור היא פחות נוחה לשימוש...אז רציתי לדעת אם עשיתי איזה משהו מוטעה ולא נכון? או שיש דרך יותר יעילה לניקוי המקלדת? ולמה לעזאזל זה קרה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by O.G.D 2k5,

אם עיזה תוכנה אני יכול להטמיע לצמיתות כתוביות בסרט ואיך???

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. Started by ice23,

הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. Started by chadash,

שניהם דגמים קצת ישנים רק אני רוצה לדעת מה יותר טוב, נראה לינשלנ215 יש אפשרות לצלם מספרים אבל ה 3240 נראה לי יותר דגם חדש. אשמח לתשובה

8. Started by spmguy,
    • 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. לא מעניין אותי איזו חברה רק שיהיה טוב יפה נוח עיצוב יפה לא יותר מדי כפתורים עליו ...וגם הסוללה אמינה ועם מטען להטעין אותו ..

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by buyom22,

אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה

11. Started by bobby323,

האם כל שלט של ה 360 תואם ל PC, גם כאלו של צד שלישי, האם ניתן לקנות אותו בארץ כבר

12. Started by הוגו היד,

לא מצאתי ב-zap מעגן שמתאים ספציפית למחשב שלי - compaq evo 620c, אפשר לקבל קישור לחנות שמוכרת משהו כזה התוכלו לתת לי טיפים לגבי סוגי המעגנים לפני שאני קונה תודה

13. Started by prelly,

אוקיי נתחיל בכך שלא ידעתי איזה פורום צריך הפאלם להיות אבל מה לעשות זה נראה לי הכי מתאים קורה... אוקיי אז הבעיה בפאלם שלי הוא שכנראה (אין לי מוגש איך או מה) נכנס לו ווירוס אחרי שעשיתי עידכון לפני כמה חודשים עכשיו הצלחתי לייצב אותו למרות שאני לא גדול בדברים האלה בכלל הצלחתי אולי להוציא את הווירוס או לפחות נראה לי ככה. אבל אין לי עברית מישהו בבקשה יכול להביא לי אתר משהו שאני יכול להוריד/או לבקש להוריד את התוכנה אני פשוט חייב את זה דחוף ועוד בקשה קטנה מי החברה שמביאה אותם (את הפאלם) לארץ חשבתי אולי לדבר איתם על תוכנה או משהו כזה.... מישהו בבקשה יכול להביא טלפון כתובת ושם בבקשה! תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. Started by solo53,

זה כרטיס TV של PHLIPS הגיע עם דיסק דרייברים עבד מצוין על WIN2000 ב XP SP 2 הדרייבר עובד אבל מוציא כמו רשת על התמונה ניסיתי דרייבר אחר :שלא ממש מתאים לו" עובד אבל הפקודות לכניסות TV SVIDEO COMPZIT הכל הפוך כך שאין בעיה חוץ ההדייבר הכרטיס ניקנה מחברת מטריקס מודה מאד על עזרה במציאת דרייבר אחר מיועד ל ציפסט PHLIPS 7134

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by ras81,

hello how can i use the key assignment function in order to switch windows? i tried to do it, but i order to switch windows i need to push ALT+TAB and in the key assignment option i can't do it because it waits until i stop pushing ALT or maybe there is another option to switch windows that i am unaware of.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by ggg123,

3D אורורה של ג'יגהבייט או Antec SX1040BII ? אני מחפש מארז עם מאווררים טובים שלא יתחמם, שהמאוררים שלו לא מרעישים (אני משאיר את המחשב דלוק בלילה) ושיש לו יציאות USB ואודיו מקדימה. בסה"כ אני מחפש את המארז שנחשב טוב יותר מבין השתיים, המחיר לא ממש משנה- העיקר מה יותר טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי מדפסת של HP ואני עוד מעט עושה פרוייקט שבסופו אני אצטרך להדפיס תמונה על תויות לדיסק ולהדביק על הדיסק השאלות שלי הן : 1. באיזה ראשי דיו המדפסת משתמשת כדי להדפיס תמונה (או : האם המדפסת משתמשת גם בראש הדיו השחור) ? 2. האם ראש דיו צבעוני רגיל יספיק להדפסת תמונה איכותית לתויות הכוללת בה תמונה ? 3. האם ראש דיו פוטו כולל בתוכו גם צבע שחור או שהוא משתמש בראש הדיו השחור בעת ההדפסה ? 4. האם כדי להשתמש בראש דיו פוטו יש צורך בנייר פוטו או שניתן להדפיס גם על נייר פשוט ? (או כזה של תויות להדבקה על דיסקים) 5. שאלה אחרונה - האם מישהו יודע או יכול להמליץ על מקום/מוצר שיספק לי חבילה של תויות לדיסקים וחבילה של תויות לקופסאות DVD (כ-32 יחידות מכל סוג) חיפשתי בכל האינט…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by מר. זמן תה,

שלום רב לכולם, אני שוב מבולבל ומחפש את עצתכם. אז לפי מה שאני מבין מוכריo טונרים מקוריים ותואמים, אבל מה ההבדל חוץ מהמחיר? כמו כן עשיתי חיפוש לטונרים בזאפ והוא מראה לי טונר תואם לסוג מדפסת HP נגיד, האם זה אומר שהטונר הזה מתאים לכל מדפסות לייזר של HP?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. אני לקראת קניית מחשב - ורציתי לדעת, כי אני לא זוכר ממש.. האם הוא משמיע רעשים גם שהמכסה סגור. ואם כן אפשר לכבות את המאווררים \ לקנות את הסמוראי של אותה חברה ולהוסיף מאווררים איכותיים? תודה..

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  20. Started by nils,

שלום לכולם ! אני מחפש כבל לחיבור הUPS החדש שלי למחשב. הבעיה שעל הUPS יש רק חיבור COM (9 פינים) ובגלל אילוצי מקום וכו' החיבור היחיד שיכול להתחבר למחשב הוא USB. שאלתי היא: האם קיים כבל שכזה בכלל? איפה ניתן להשיג? ??? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  21. http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/9/ שלושת הפדים המדורגים הכי גבוה....

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  22. Started by shugon,

טוב עד היום היו לי את האוזניות CX300 של סנהייזר, אוזניות ממש מעולות אבל לפני כמה ימים איבדתי אותן T.T בעיקרון אני צריך אוזניות בסגנון שלהן בעיקר בגלל שאני יוצא לרוץ איתן ועם הנגן, ואני צריך אוזניות שישארו בתוך האוזניים ולא יצאו מהן בזמן הריצה... חשבתי לקנות אותן שוב אבל אמרתי נשקיע עוד איזה 100 שקל ונקנה משהו יותר איכותי...הדבר שהיה חסר לי ב CX300 זה הבאסים, אני רוצה אוזניות עם באסים מטורפים... בקיצור תליצו על אוזניות בסגנון של ה CX300 אבל שיהיו יותר טובות D: תקציב של בערך 400 שקל, אם יש משהו באמת מיוחד מוכן לחרוג עד 600...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by yanivsk,

תהתי אם אתם יודעים אם העכבר הזה :MICROSOFT Laser Mouse 6000 טוב למשחקים.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  24. יש לי טלוויזיה 21 אינץ' שיש לה רק חיבור מאחורה של 21 פינים אני חושב איזה כבל קיים הכי טוב שמציג באיכות הכי גבוהה? התקציב שלי עד 100 שקל לכבל הזה תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by Salwaby,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=393 זיכרון מוטמן 16mb זאת הסיבה היחידה שאני קונה את זה (עוד לא סגור) שאלה לי אחרונה , יש אחד כזה רק עם 160GB במקום 250GB (כאילו גם עם 16mb זיכרון מוטמן)

• 2 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים