עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. PC - https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-a17/ MACBOOK PRO - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=89892 צריך לסחוב מקלדת מכנית של LOGITECH. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. אני רוצה לקנות את המארז שמומלץ כאן ע"י הרבה משתמשים - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 ואת הלוח אם (שגם מומלץ) Gigabyte GA-K8NF-9 הסתכלתי בתמונות של שניהם וראיתי שהפאנל האחורי (איפה שחיבורי הסאונד, USB, רשת, טורי, מקבילי...) נראים שונה לגמרי, כלומר החיבורים על הלוח אם לא כמו החורים במארז. (אם הייתי יודע איך מעלים תמונה מקובץ, הייתי מעלה) מה עושים? יש פאנל אחר למארז? מורידים את כולו ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by Fertilizer,

אני מחפש מארז פלסטיק של סוללה ל Dell x50V ו IPAQ 4705 ללא הסוללה בפנים אלא רק את הפלסטיק החיצוני. איפה אוכל להשיג? תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by Nachum987,

אנשים אני רוצה לקנות בקר FireWire ועכשיו לפי מה שהבנתי ההכי טוב במחיר סביר זה הכרטיס שבעל הצי'פט של Nec. ובפרט הייתי רוצה דעה לגבי הכרטיס הזה של ST Lab: http://www.st-lab.com/f122.htm תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בעניין.

5. Started by arik_bulldog,

התקציב: 500-800. צבעוני או שחור- אני מעדיף צבעוני, אבל הבנתי שזה עסק יקר (?) מבחינת טונר- מה ההבדל בינהם? בשחור אני יודע שלעיתים רחוקות צריך להחליף טונר שעולה 200-300, איך זה בצבעוני? אין לי מושג איך לחפש אפילו. על מה צריך להתסכל? מה משמעותי? מישהו יכול להמליץ על מכשיר ספציפי? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by SnakeBite,

שלום,אני קונה מחשב חדש עכשיו אני קונה איתו ספק זול של 400w ב 95~ שקל הייתי רוצה לדעת אם צריך ספק מיוחד כדי להפעיל עליו דיסקים קשיחים של sata2 . כאילו מה שאני שואל בעצם..אם יש כמות חשמל שונה שצריך לספק לדיסק קשיח בשונה מ IDE למשל.. ולמי שיש המלצות על חברה מסוימת של ספקים או על ספ מסוים שהוא זול וטוב מוזמן לציין תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  7. Started by kheled,

בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB האם כדאי ? יהיה סראונד?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by eh50,

אז ככה אני רוצה מדפסת שהדיו שלה יהיה זול הכי שאפשר ותהיה טובה בסכום הנתון תודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by prelly,

אוקיי נתחיל בכך שלא ידעתי איזה פורום צריך הפאלם להיות אבל מה לעשות זה נראה לי הכי מתאים קורה... אוקיי אז הבעיה בפאלם שלי הוא שכנראה (אין לי מוגש איך או מה) נכנס לו ווירוס אחרי שעשיתי עידכון לפני כמה חודשים עכשיו הצלחתי לייצב אותו למרות שאני לא גדול בדברים האלה בכלל הצלחתי אולי להוציא את הווירוס או לפחות נראה לי ככה. אבל אין לי עברית מישהו בבקשה יכול להביא לי אתר משהו שאני יכול להוריד/או לבקש להוריד את התוכנה אני פשוט חייב את זה דחוף ועוד בקשה קטנה מי החברה שמביאה אותם (את הפאלם) לארץ חשבתי אולי לדבר איתם על תוכנה או משהו כזה.... מישהו בבקשה יכול להביא טלפון כתובת ושם בבקשה! תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום בן דוד שלי רוצה לקנות מארז עד 500 שקל שיהיה טוב ולא יהי בו חלון ושהוא יהיה איכותי כי הוא עשה לחבר שלו חלון יפה למארז ורוצה לעשות לעצמו גם אבל רוצה לקנות מארז חדש או חשב על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=796 הוא טוב המארז ואיך הספק שלו ויש עוד הצעות למשהו טוב ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by tronado,

איך הספק הזה THERMALTAKE 460W ACTIVE PFC + 120mm FAN with BLUE LED +PCI-E +24-pin +SATA ב540ש"ח? באמת שווה את המחיר?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. Started by 114508534,

איזה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  13. השאלה בגוף הכותרת <: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=5987

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. Started by alonsh11,

מישהו יכול לעזור לי בקניה של מסך בגודל 23-25 אינץ (פחות או יותר) שיתאים גם לעבודה במחשב וגם לטלויזיה? משהו איכותי לא סתם! לא רוצה תמונה מרוחה ואיכות מגעילה.. בוא נגיד ככה,אני משתמש המון במחשב אבל אני לא משחק ממש הרבה כמו גיימרים רציניים ואני מניח שזו עובדה חשובה.... ואני כן רואה הרבה טלויזיה וסרטים ועובד הרבה על windows חשוב לי שכשאני רואה משחק כדורגל זה לא תהיה מריחה כמו שאני רואה במסכים לא איכותיים אז מי יודע מה אני צריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by ryan_b,

מצאתי ספק של GYRO , האם זאת חברה ג'נרית או בעלת שם בשוק ספקי הכוח? תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. ניתן לחבר ג'וייסטיק של קומדור לusb של פנטיום ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by Master Boo,

אני לא יודע בדיוק כמה עולים מסכים כיום. אני מחפש מסך טוב שיתאים למשחקים- האם קיים אחד במחיר שפוי? או שלהשאר עם CRT? תודה, אביתר.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  18. Started by kfir_dnd,

שלום, אני מחפש מקלדת שתוכל לשמש אותי בצורה הטובה ביותר. אני משתמש במקלת שלי בעיקר להקלדה של כל מיני קודים\סקריפטים למיניהם (html,php,js....) ואחרי בערך שעה\שעתיים של הקלדה רצופה על המקלדת שיש לי היום (Microsft MultiMedia Keyborad 1.0a) כאשר אני לא זקוק לכל הקיצורים על המקלדת לכל מיני תיקיות (התמונות שלי,המסמכים שלי...) למחשבון, למדיה פלייר וכד' האם אתם מכירים מקלדת שמתוכננת בעיקר בשביל הקלדה ולא בשביל כל מיני gamers למינהם או סתם מקלדת רגילה אם קיצורים. אשמח אם תצרפו גם את מחיר המקלדת כמוכן יש עדיפות למקלדת אל-חוטית. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by brum,

אהלן. אני מתנצל כי אינני מול המדפסת ושכחתי את הדגם שלה אבל חשוב לי לפחות העיקרון: מדפסת HP עם מחשב נייד שלפני הפירמוט תיקשרו מצויין ביניהם באינפרא אדום. איך אני מחדש את הקשר הזה ? מה בעצם עלי לעשות? האם דרייבר של המדפסת יספיק פה ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. בארה"ב מצאתי הרבה אתרים המוכרים כרטיסים של firewire או GbE, אבל בארצנו הקטנטונת, יוקקק!!!! ??? חיפשתי בזאפ, KSP, מרדנית... אף אחד לא ידע על מה אני מדבר... מישהו יכול לעזור? זה דחוף לאללה... תודה, רועי

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by messi,

יש לי ג'ויסטיק של סוני2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי איך אני עושה את זה? צריך חיבור מיוחד במחשב? אשמח לקבל תשובות.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי מדפסת של HP ואני עוד מעט עושה פרוייקט שבסופו אני אצטרך להדפיס תמונה על תויות לדיסק ולהדביק על הדיסק השאלות שלי הן : 1. באיזה ראשי דיו המדפסת משתמשת כדי להדפיס תמונה (או : האם המדפסת משתמשת גם בראש הדיו השחור) ? 2. האם ראש דיו צבעוני רגיל יספיק להדפסת תמונה איכותית לתויות הכוללת בה תמונה ? 3. האם ראש דיו פוטו כולל בתוכו גם צבע שחור או שהוא משתמש בראש הדיו השחור בעת ההדפסה ? 4. האם כדי להשתמש בראש דיו פוטו יש צורך בנייר פוטו או שניתן להדפיס גם על נייר פשוט ? (או כזה של תויות להדבקה על דיסקים) 5. שאלה אחרונה - האם מישהו יודע או יכול להמליץ על מקום/מוצר שיספק לי חבילה של תויות לדיסקים וחבילה של תויות לקופסאות DVD (כ-32 יחידות מכל סוג) חיפשתי בכל האינט…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by assaf990,

יש לי DISK ON KEY שנתלש לו הראש ואני רוצה להלחים אותו הבעייה: אני צצריך תרשים. microflash 128MB usb2.0

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by HaEsrimVeArba,

אני לא יודע בכמה ממש הולכות מדפסות, המדפסת תשמש בעקר להדפסת עבודות\הרצאות\מצגות. אני לא צריך שום אפשרויות מתוחכמות. או שתהיה מהירה במיוחד. אבל מאד חשוב אמינות שתעבוד גם בעוד 4-5 שנים. וכמובן חיסכון בדיו. יש צורך בצבע. שתוכל להדפיס קצת תמונות גרפים וכאלו. אם ניתן לקנות מדפסת באותה איכות עם סורק משולב ב תוספת של עד -200150 שח גם טוב.

25. Started by ex_,

היי, איפה אפשר להשיג את התקן/ים למארזים?(הכוונה מה חייב המארז כי לתפקד ולהתאים לחומרה הקיימת) אני מניח שיש בסיס על פיו כל החברות שמייצרות מארזים עומדות בו = מידות/חומרים/חיבורים וכו' וכו' בלי קשר לעיצוב אותו כל חברה מוסיפה בקיצור מה חייב להיות במארז(תוכניות מפורטות אם יש) (כבר עשיתי חיפוש, לא יצא מזה כלום) תודה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים