עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Dvich,

צריך מדפסת USB במחיר של עד 300 ש"ח, עדיפות למדפסות אמינות ועם דיו זול. אני יודע שאי אפשר להשיג מדפסת משהו משהו עם זה אבל זה מה יש :\ תודה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  2. EasyDisk® MagicStar MP3 Player USB: http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=199&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=297&V_ID=750 שווה? הנגן הזה טוב? למישהו יש ביקורת או משהו?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by bah22,

טוב אז ככה... אני מחפש מקומות לקנות מיקרופון USB, מצאתי כמה, אבל הסיפור די ארוך... אז, פשוט אני מחפש דרך להקליט אות דיגיטלית, ולא אנלוגית (כלומר, USB, מן הסתם, ולא מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול). מצאתי אפילו ממיר מאות אנלוגית לדיגיטלית, כלומר, אפשר לחבר לשם את המיקרופון, וזה נראה כמו Hub USB... טוב, שיהיה. אז אם אפשר, מקומות לקנות בהם, מיקרופונים USB, ו\או ממירים מאות אנלוגית לדיגיטלית. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by stigal,

שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by borg,

אני מעוניין בציוד היקפי למחשב כף יד Asus MyPal A636. בתור התחלה, אני מחפש מגן מסך איכותי שמותאם לדגם הזה, ונרתיק איכותי מעור שמאפשר להשתמש במחשב כף יד כאשר הוא נתון בתוך הנרתיק (פתיחה כמו ארנק, בערך), ותואם לדגם הזה (רצוי שניתן יהיה לטעון את המכשיר ולפתוח את אנטנת ה-GPS מבלי להוציא את המכשיר מהנרתיק). בנוסף לכך, אני מעוניין גם בעט סטילוס איכותית שמשמשת גם כעט רגילה. אני צריך שבנרתיק יהיה מקום ייעודי עבור עט מעין זו, אבל שהוא לא יהיה גדול מדי, כך שהוא יכנס בקלות לכיס מבלי להכביד. אשמח לקבל הפניות לציוד היקפי נוסף עבור המחשב כף יד הזה מאנשים שמשתמשים במחשב כף יד מסוג זה, ומוצאים את הציוד ההיקפי שברשותם נוח לשימוש ועשוי לעזור לאנשים אחרים. כמו-כן, אשמח לקבל גם שמות של חנויות…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by NuKe007,

כמו בכותרת, על איזה ספק הייתם ממליצים שיהיה זול ככל האפשר ועם זאת משהו עם שם שאני אוכל לסמוך עליו שלא מחר בבוקר אני אצטרך לקנות חדש בגלל שאני אשמע רעשים מהמאוורר שלו

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. Started by talisman,

מחפש מדפסת לייזר חביבה שתתאים לסטודנט.. עד 450 שקלים... בתקווה שתחזיק מעמד לפחות שנה וחצי תודה

8. Started by NETANELKOREN,

שתהיה מולטימדיה נוחה וטובה. הוא של מייקרוסופט הוא ל לוג'יטק אני חשבתי כבר על הLOGITECH MULTIMEDIA KAYBOERD אבל שמעתי דברים רעים אל המקלדת בפורום הזה אז תץציעו לי אתם

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  9. האם המתחים האלו טובים? המערכת: AMD 3700 SAN DIEGO GF 7600GT WD 160 SATA CORSAIR 1G LE DVDR/W COMPUCAS 6A21 ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? ה12 וולט ניראה לי נמוך מידי-המעכת לא במאמץ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by shugon,

טוב עד היום היו לי את האוזניות CX300 של סנהייזר, אוזניות ממש מעולות אבל לפני כמה ימים איבדתי אותן T.T בעיקרון אני צריך אוזניות בסגנון שלהן בעיקר בגלל שאני יוצא לרוץ איתן ועם הנגן, ואני צריך אוזניות שישארו בתוך האוזניים ולא יצאו מהן בזמן הריצה... חשבתי לקנות אותן שוב אבל אמרתי נשקיע עוד איזה 100 שקל ונקנה משהו יותר איכותי...הדבר שהיה חסר לי ב CX300 זה הבאסים, אני רוצה אוזניות עם באסים מטורפים... בקיצור תליצו על אוזניות בסגנון של ה CX300 אבל שיהיו יותר טובות D: תקציב של בערך 400 שקל, אם יש משהו באמת מיוחד מוכן לחרוג עד 600...

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  11. הבנתי שהחברה הכי טובה למקלדת ועכבר אלחוטיים היא לוג'יטק. (האם זה נכון?) ראיתי שיש כמה דגמים: EX100 ב 200 ש"ח EX110 ב 200 ש"ח LX500 ב 300 ש"ח לא הצלחתי להבין מה ההדבל בין המקלדות? ומה עדיף? האם יש דגמים אחרים ממולצים? (אפשר גם של חברות אחרות) תודה

12. יש "חיה" כזו בכלל? אם לא, באיזה מחיר מינימום יש? השימוש הוא כחלק מתחנת העבודה הביתית לנייד שכולל BT מובנה (LG Z1 BRAVE). המטרה היא להגיע הביתה ורק לחבר את הנייד למסך כשהעכבר/מקלדת "מחכים" על שולחן המחשב ויתחברו אלחוטית דרך ה-BT המובנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by yuval_fe,

אני מפגר!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by noambar,

יש לי ספק את הספק כוח Antec NeoPower 480 Watt ואני רוצה לדעת עם בעתיד אני יוכל להוסיף עוד כרטיס מסך (7800gtx) האם הספק יעמוד באומס או שאכלתי אותה?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  15. יש לי צורב דוידי, ניסיתי לראות על המחשב סרט דיוידי והכונן לא קרא אותו , חשבתי שאולי יש עליו הגנות או משהו כזה. אבל אתמול צרבתי סרט מהמחשב שלי לדיוידי (מאותו כונן שהוא גם צורב) וניסיתי לראות את סרט (שרק עכשיו צרבתי) אם הוא פועל טוב , אבל הכונן מזהה אותו כמו דיסק ריק אבל הוא פעל מצויין בדיוידי! וככה המשכתי לנסות וראיתי שדיסקים של דיוידי שהיה לי עליהם גיבוי של קבצים שהשתמשתי בהם ההרבה פעמים לפני פתאום לא עובדים אבל CD רגילים הוא קורא כמו שצריך אני שוב חוזר ואומר הוא צורב מצויין אין שוב בעיה עם הצריבה שלו גם לא קבצים של דיוידי הוא קורא כל סוגי הקבצים הרגילים רק דיסקים של דיוידי הוא מתיחס אליהם כאילו הם דיסקים רקים! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  16. Started by Grim Reaper,

מחפש סורק לבית משהו טוב וזול. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  17. אני צריך סט שיקלוט בכיוןן ההפוך מהמחשב. כלומר המחשב נמצא בצד אחד של החדר והמסך נמצא בצד השני. יש משהו מספיק טוב בסביבות 300-400 ש"ח ?

18. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי סורק תמונות של Mustek ולעיתים קרובות שאני סורק תמונות אני רואה פסים פסם על התמונה שאני סורק, למה!?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. אני רוצה לקנות את המארז שמומלץ כאן ע"י הרבה משתמשים - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 ואת הלוח אם (שגם מומלץ) Gigabyte GA-K8NF-9 הסתכלתי בתמונות של שניהם וראיתי שהפאנל האחורי (איפה שחיבורי הסאונד, USB, רשת, טורי, מקבילי...) נראים שונה לגמרי, כלומר החיבורים על הלוח אם לא כמו החורים במארז. (אם הייתי יודע איך מעלים תמונה מקובץ, הייתי מעלה) מה עושים? יש פאנל אחר למארז? מורידים את כולו ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by bobby323,

http://www.gamepyre.com/screenshot.html?a=594&p=2&i=1

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by spmguy,
    • 0 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by NETANELKOREN,

שלום. יש לי כמה שאלות. 1.מה המחיר המנימלי לשלט רחוק תותח למחשב. 2.יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לקנות שלט רחוק ולכרטיס טלוויזיה שלי אין לו שלט אז אני יכול להעביר ערוצים על השלט הרחוק.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by e-gnt,

אני מחפש מקלדת אלחוטית..לא צריך יותר מידי פיצ'רים שתהיה נוחה לעבודה (טיפה משחקים) ושחורה ויפה סכום 200 שקל..(קצר בכסף..אם זה לא מספיק אז אפשרי מקלדת חוטית) תדוה רבה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. Started by סער_שי,

אני חשבתי ללכת על ה- Compucase 6A19-2F Black Midi Tower True 400Watt PSU מדובר על בסביבות 500 ש"ח. למה הכוונה - PSU? והאם אני יכול להרכיב משהו יותר זול? אולי ספק בנפרד ומארז בנפרד? (מה הייתרונות במארז כזה? האם העובדה שיש לו שני מאווררים שווה משהו ל-OC?) ההתלבטות היא יותר בקטע של המארז שאני לא יודע אם אני צריך בכלל כזה. הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מקורר כראוי כי אני מתכנן OC מסויים. תודה.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  25. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולעשות OC על המחשב החדש. לכן אני רוצה לקנות מארז וגם ספק שמתאימים. השאלה שלי היא: נניח שאני משדרג למעבד אינטל, כמה מאווררים צריך שיהיו במארז (2,3,4,5). נניח שאני משדרג למעבד AMD, כמה מאווררים צריך שיהיו במארז (2,3,4,5). כמה הספק צריך שיהיה לספק שלי (300,400,500 WATT), ואיזה ספק מומלץ (חברה ודגם) ? שאלה אחרונה: האם המאווררים של הספק נכנסים בספירה של המאווררים של המחשב. ז"א אם אומרים לי שצריך 4 מאווררים, אז 4 + המאוורר של הספק או 3 + המאוורר של הספק ? תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים