ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
האם כל שלט של ה 360 תואם ל PC, גם כאלו של צד שלישי, האם ניתן לקנות אותו בארץ כבר
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מדפסת שהדיו שלה יהיה זול הכי שאפשר ותהיה טובה בסכום הנתון תודה.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק של סוני2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי איך אני עושה את זה? צריך חיבור מיוחד במחשב? אשמח לקבל תשובות.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מצלמת האינטרנט שלי. הדגם שלה הוא Matrix WC701. פעם המצלמה הייתה מצלמת טוב אבל לאחר כמה חודשים התמונה נהייתה מטושטת עד כדי כך שעכשיו אי אפשר לראות תווי פנים. מה אפשר לעשות? צריך לנקות אותה איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להזיז את הגלגלת ימינה ושמאלה, רציתי לנצל את זה ככפתור דיבור, כל פעם שאני מזיז את זה שמאלה אני יכול לדבר, אבל המקש הזה אקטיבי רק בדפי אינטרנט ואני לא יכול להגדיר אותו בתוכנות או במשחקים, למה? ויש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כל כמה שניות כתוצאה מהעבודה של המחשב המארז רועד (אבל רעידות ממש קטנות, שטחיות) ועושה רעש גדול מאוד ומעצבן מאוד. אני יודע שזה המארז כי ברגע שאני שם עליו את היד הוא מפסיק עם הרעש וחוץ מזה אפשר להרגיש ולשמוע שהוא עושה את הרעש. יש למישהו רעיון על איך אפשר לעצור את זה? כי אני משתגע הרעש המעצבן הזה למישהו הייתה את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו דומה לזה?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי ספק HEC 400ARTF ואני מריץ את המפרט הרשום בחתימה: יש לי שני דיסקים קשיחים ושני כונני DVD וכמובן את ה 9800 XT שדורש חיבור כח מהספק, כמו כן מחוברים עוד 5 מאווררי מארז ובינתיים הספק סוחב טוב אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח וככה יהיו לי 2 דיסקים ב RAID ועוד אחד במצב רגיל האם לפי דעתכם הספק מספיק לעומס כזה? (3 הארדיסקים, שני כונני תקליטורים, 5 מאווררים, רדאון 9800 XT וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אוקיי נתחיל בכך שלא ידעתי איזה פורום צריך הפאלם להיות אבל מה לעשות זה נראה לי הכי מתאים קורה... אוקיי אז הבעיה בפאלם שלי הוא שכנראה (אין לי מוגש איך או מה) נכנס לו ווירוס אחרי שעשיתי עידכון לפני כמה חודשים עכשיו הצלחתי לייצב אותו למרות שאני לא גדול בדברים האלה בכלל הצלחתי אולי להוציא את הווירוס או לפחות נראה לי ככה. אבל אין לי עברית מישהו בבקשה יכול להביא לי אתר משהו שאני יכול להוריד/או לבקש להוריד את התוכנה אני פשוט חייב את זה דחוף ועוד בקשה קטנה מי החברה שמביאה אותם (את הפאלם) לארץ חשבתי אולי לדבר איתם על תוכנה או משהו כזה.... מישהו בבקשה יכול להביא טלפון כתובת ושם בבקשה! תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
לא ממש הצלחתי להבין - המדפסת יכולה/לא יכולה לענות לפקס עצמאית, האם היא מבדילה בין פקס לשיחה? והאם זה קשור להיותה על קו בזק עם מענה קולי (לא משיבון ביתי)? זהו שיקול נורא נורא חשוב לי ואשמח לתגובתכם.... תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני צריך עכבר BT לנייד לא מצאתי שום דבר באתר של לוג'יטק וראיזור מצאתי עכבר שממש אהבתי אצל אפל אבל דבר אחד דפוק בו (ממה שהבנתי תקנו אותי אם אני טועה) זה שיש לו שני כפתורי לחץ שמתפקדים בתור כפתור יחיד וזה ממש דפוק כי אני אוהב שיש לי שני כפתורי צד בשביל גלישה (אחד אחורה השני קדימה)
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז שמומלץ כאן ע"י הרבה משתמשים - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 ואת הלוח אם (שגם מומלץ) Gigabyte GA-K8NF-9 הסתכלתי בתמונות של שניהם וראיתי שהפאנל האחורי (איפה שחיבורי הסאונד, USB, רשת, טורי, מקבילי...) נראים שונה לגמרי, כלומר החיבורים על הלוח אם לא כמו החורים במארז. (אם הייתי יודע איך מעלים תמונה מקובץ, הייתי מעלה) מה עושים? יש פאנל אחר למארז? מורידים את כולו ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מדפסת של HP ואני עוד מעט עושה פרוייקט שבסופו אני אצטרך להדפיס תמונה על תויות לדיסק ולהדביק על הדיסק השאלות שלי הן : 1. באיזה ראשי דיו המדפסת משתמשת כדי להדפיס תמונה (או : האם המדפסת משתמשת גם בראש הדיו השחור) ? 2. האם ראש דיו צבעוני רגיל יספיק להדפסת תמונה איכותית לתויות הכוללת בה תמונה ? 3. האם ראש דיו פוטו כולל בתוכו גם צבע שחור או שהוא משתמש בראש הדיו השחור בעת ההדפסה ? 4. האם כדי להשתמש בראש דיו פוטו יש צורך בנייר פוטו או שניתן להדפיס גם על נייר פשוט ? (או כזה של תויות להדבקה על דיסקים) 5. שאלה אחרונה - האם מישהו יודע או יכול להמליץ על מקום/מוצר שיספק לי חבילה של תויות לדיסקים וחבילה של תויות לקופסאות DVD (כ-32 יחידות מכל סוג) חיפשתי בכל האינט…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני שוב מבולבל ומחפש את עצתכם. אז לפי מה שאני מבין מוכריo טונרים מקוריים ותואמים, אבל מה ההבדל חוץ מהמחיר? כמו כן עשיתי חיפוש לטונרים בזאפ והוא מראה לי טונר תואם לסוג מדפסת HP נגיד, האם זה אומר שהטונר הזה מתאים לכל מדפסות לייזר של HP?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם המקלדת הזאת היא עברית ואנגלית השפות שלה .<? ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? והיא טובה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי, הגיע הזמן המערכת: CONNECT3D Radeon X1900XT 512Mb + Accelero X2 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Enermax Liberty 400W עכשיו, בדיון הקודם שלי הבנתי שהספק בקלות סוחב את המע' הזאתי, ועוד עם עודף. אני רוצה לעשות OC מטורף עם המערכת המקוררת הזו. יש לי את הטנספורמר, החלפתי מאוררים, קיצור, מקורר משהו דה-בסט. השאלה אם הספק יחזיק את החלקים הבאים באוברקלוק אימתני..
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
תהתי אם אתם יודעים אם העכבר הזה :MICROSOFT Laser Mouse 6000 טוב למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אמרו לי שהקירור שם הסופרנו ממש גרוע, אבל בדקתי וראיתי שיש לו 120MM מאחורה, 120MM מקדימה, ו90MM על הצד. זה דווקא נשמע לי מצויין, וזה אמור להיות מאווררים יחסית טובים. אז מה הבעיה עם המארז הזה?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לא מצאתי ב-zap מעגן שמתאים ספציפית למחשב שלי - compaq evo 620c, אפשר לקבל קישור לחנות שמוכרת משהו כזה התוכלו לתת לי טיפים לגבי סוגי המעגנים לפני שאני קונה תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לחורף אל פסק, אני מתוקצב לעד 400 שקל, לא משהו ממש טוב שיחזיק שעות, אלה משו פשוט שאם יהיה הפסקה אז יחזיק לי כמה דקות, עדיף ממדים קטנים אבל לא נורא אם לא. נורא אשמח לקבל המלצה על מס דגמים כאלו +/-.... http://vip.netsurf.ru/browse/?r=13543
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת שתוכל לשמש אותי בצורה הטובה ביותר. אני משתמש במקלת שלי בעיקר להקלדה של כל מיני קודים\סקריפטים למיניהם (html,php,js....) ואחרי בערך שעה\שעתיים של הקלדה רצופה על המקלדת שיש לי היום (Microsft MultiMedia Keyborad 1.0a) כאשר אני לא זקוק לכל הקיצורים על המקלדת לכל מיני תיקיות (התמונות שלי,המסמכים שלי...) למחשבון, למדיה פלייר וכד' האם אתם מכירים מקלדת שמתוכננת בעיקר בשביל הקלדה ולא בשביל כל מיני gamers למינהם או סתם מקלדת רגילה אם קיצורים. אשמח אם תצרפו גם את מחיר המקלדת כמוכן יש עדיפות למקלדת אל-חוטית. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-