עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לקנות את המארז שמומלץ כאן ע"י הרבה משתמשים - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 ואת הלוח אם (שגם מומלץ) Gigabyte GA-K8NF-9 הסתכלתי בתמונות של שניהם וראיתי שהפאנל האחורי (איפה שחיבורי הסאונד, USB, רשת, טורי, מקבילי...) נראים שונה לגמרי, כלומר החיבורים על הלוח אם לא כמו החורים במארז. (אם הייתי יודע איך מעלים תמונה מקובץ, הייתי מעלה) מה עושים? יש פאנל אחר למארז? מורידים את כולו ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  2. אהלן לכולם, יש לי ג'ויסטיק ששימש אותי במגה דרייב ועכשיו אני רוצה להפעיל אותו על המחשב,יעבוד? צריך רק דרייבר לא? 2.יש לי חבר עם גויסטיק של מייקרוסופט,אין לו תדגם,לכן הוא לא מוצא תדרייבר,מישהו מכיר אתר טוב עם דרייברים לגויסטיקים?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by stigal,

שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by הוגו היד,

לא מצאתי ב-zap מעגן שמתאים ספציפית למחשב שלי - compaq evo 620c, אפשר לקבל קישור לחנות שמוכרת משהו כזה התוכלו לתת לי טיפים לגבי סוגי המעגנים לפני שאני קונה תודה

5. אני לקראת קניית מחשב - ורציתי לדעת, כי אני לא זוכר ממש.. האם הוא משמיע רעשים גם שהמכסה סגור. ואם כן אפשר לכבות את המאווררים \ לקנות את הסמוראי של אותה חברה ולהוסיף מאווררים איכותיים? תודה..

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  6. Started by parker8,

זה נורא חשוב לי לדעת... אם לא, אז מתי תגיע המקלדת לארץ עם עברית? תודה מראש לעוזרים נ"ב אם אתם לא יודעים, אז רק תגידו לי מי היבואן של הלוג'יטק בארץ ואני אשלח להם אימייל...

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by stan,

שלום טוב יש לי עכבר אופטי מבית keymouse לפני שבוע בערך הוא נדפק לי. הלדים דולקים מתי שיש תזוזה אבל ,הסמן לא זז על גבי המסך. מה עושים? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. יש "חיה" כזו בכלל? אם לא, באיזה מחיר מינימום יש? השימוש הוא כחלק מתחנת העבודה הביתית לנייד שכולל BT מובנה (LG Z1 BRAVE). המטרה היא להגיע הביתה ורק לחבר את הנייד למסך כשהעכבר/מקלדת "מחכים" על שולחן המחשב ויתחברו אלחוטית דרך ה-BT המובנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by the godfather,

סליחה טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by full_clip,

היי אני זקוק למדפסת לצרכיי לימודים להדפסת טקסטים ומעט תמונות הכי חשוב שהדיו יהיה זול ככה שHP יורד מהפרק הבנתי ש \ 1500וCanon נורא מומלצת מה ההבדל בינה לבין ה1600 שיותר זולה ממנה? והאם למישו יש המלצה אחרת במסגרת התקציב

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. ניתן לחבר ג'וייסטיק של קומדור לusb של פנטיום ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by NETANELKOREN,

שלום. יש לי כמה שאלות. 1.מה המחיר המנימלי לשלט רחוק תותח למחשב. 2.יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לקנות שלט רחוק ולכרטיס טלוויזיה שלי אין לו שלט אז אני יכול להעביר ערוצים על השלט הרחוק.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by talisman,

מחפש מדפסת לייזר חביבה שתתאים לסטודנט.. עד 450 שקלים... בתקווה שתחזיק מעמד לפחות שנה וחצי תודה

14. השימוש של הסורק יהיה בעיקר לצרכי עיבוד בפוטושופ. תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. Started by NETANELKOREN,

שתהיה מולטימדיה נוחה וטובה. הוא של מייקרוסופט הוא ל לוג'יטק אני חשבתי כבר על הLOGITECH MULTIMEDIA KAYBOERD אבל שמעתי דברים רעים אל המקלדת בפורום הזה אז תץציעו לי אתם

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. האם שווה לקנות את העכבר והמשטח האלו: G5 ו QcK במחיר 400 ש"ח כולל משלוח מהחנות גולדטופ. והאם החנות הזאת בטוחה לקניה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  17. יש לי צורב דוידי, ניסיתי לראות על המחשב סרט דיוידי והכונן לא קרא אותו , חשבתי שאולי יש עליו הגנות או משהו כזה. אבל אתמול צרבתי סרט מהמחשב שלי לדיוידי (מאותו כונן שהוא גם צורב) וניסיתי לראות את סרט (שרק עכשיו צרבתי) אם הוא פועל טוב , אבל הכונן מזהה אותו כמו דיסק ריק אבל הוא פעל מצויין בדיוידי! וככה המשכתי לנסות וראיתי שדיסקים של דיוידי שהיה לי עליהם גיבוי של קבצים שהשתמשתי בהם ההרבה פעמים לפני פתאום לא עובדים אבל CD רגילים הוא קורא כמו שצריך אני שוב חוזר ואומר הוא צורב מצויין אין שוב בעיה עם הצריבה שלו גם לא קבצים של דיוידי הוא קורא כל סוגי הקבצים הרגילים רק דיסקים של דיוידי הוא מתיחס אליהם כאילו הם דיסקים רקים! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  18. Started by Vidati,

מה אתם אומרים על הZBOARD היא מקלדת טובה?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  19. יש לי טלוויזיה 21 אינץ' שיש לה רק חיבור מאחורה של 21 פינים אני חושב איזה כבל קיים הכי טוב שמציג באיכות הכי גבוהה? התקציב שלי עד 100 שקל לכבל הזה תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  20. שלום לכולם.. רציתי לשאול מספר שאלות בנוגע למקלדת ואזניות שאני עומד לקנות בימים הקרובים. אני מעוניין באזניות 5 5in1 Stereo RF Wireless Headphone Earphone שניתן לראות בכתובת: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220412507636 ובסט מקלדת ועכבר של Microsoft, דגם: Microsoft Desktop 700 שניתן לראות בכתובת: http://www.getit.co.il/Prod/50817/ (את הדגם הישן יותר כי החדש עולה 100+ שקלים יותר). קודם כל רציתי לשאול האם למישהו יש את הציוד הנ"ל והוא יכול להגיד את דעתו עליו... האם יש הבדל משמעותי בין הסט של מיקרוסופט בצורה הישנה ובחדשה? האם הקליטה משתנה? הצורך בסוללות? האם האזניות מספיק גדולות ותופסות את האוזן כמו שצריך? האם לאחר שימוש ארוך אני אחוש בכאב? (כמו ברוב האזנ…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by Yoram_gini,
    • 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by tsvika_b87,

איך אני בודק לאיזה סוג(גודל) של לוח אם מתאים המארז שלי ואיך אני בכלל יודע איזה סוג מארז יש לי(לדומא אם הוא full tower) (יש לי מקום ל4 כוננים של cd)

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by dog_foot,

אני רוצה לקנות לחורף אל פסק, אני מתוקצב לעד 400 שקל, לא משהו ממש טוב שיחזיק שעות, אלה משו פשוט שאם יהיה הפסקה אז יחזיק לי כמה דקות, עדיף ממדים קטנים אבל לא נורא אם לא. נורא אשמח לקבל המלצה על מס דגמים כאלו +/-.... http://vip.netsurf.ru/browse/?r=13543

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by aviadbd,

שלום כולם! אני אחראי תוכן בחנות םיGeek. יש לנו מדור לגאדג'טי USB אבל, איך לאמר, הוא לא מספק - אין לנו את ההרגשה שבאמת קלענו לרצון הציבור. לכן, החלטנו על פניה לציבור - מה הייתם מעוניינים לקנות? כל גאדג'ט שהוא הנמצא למכירה מחוץ להישג יד (נאמר חו"ל) אנחנו מוכנים לשקול לייבוא ומכירה בחנות - רק שיהיה רצון שלכם לראות אותו על מדפינו (הוירטואלים). הייתי שמח לקבל פניות או כתגובה להודעה זו או כהודעה פרטית בכדי לדעת את דעתכם. אתרינו: http://www.geekim.co.il/ תודה מראש, אביעד

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by bobby323,

http://www.gamepyre.com/screenshot.html?a=594&p=2&i=1

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.