ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני צריך סט שיקלוט בכיוןן ההפוך מהמחשב. כלומר המחשב נמצא בצד אחד של החדר והמסך נמצא בצד השני. יש משהו מספיק טוב בסביבות 300-400 ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
טוב עד היום היו לי את האוזניות CX300 של סנהייזר, אוזניות ממש מעולות אבל לפני כמה ימים איבדתי אותן T.T בעיקרון אני צריך אוזניות בסגנון שלהן בעיקר בגלל שאני יוצא לרוץ איתן ועם הנגן, ואני צריך אוזניות שישארו בתוך האוזניים ולא יצאו מהן בזמן הריצה... חשבתי לקנות אותן שוב אבל אמרתי נשקיע עוד איזה 100 שקל ונקנה משהו יותר איכותי...הדבר שהיה חסר לי ב CX300 זה הבאסים, אני רוצה אוזניות עם באסים מטורפים... בקיצור תליצו על אוזניות בסגנון של ה CX300 אבל שיהיו יותר טובות D: תקציב של בערך 400 שקל, אם יש משהו באמת מיוחד מוכן לחרוג עד 600...
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית..לא צריך יותר מידי פיצ'רים שתהיה נוחה לעבודה (טיפה משחקים) ושחורה ויפה סכום 200 שקל..(קצר בכסף..אם זה לא מספיק אז אפשרי מקלדת חוטית) תדוה רבה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה אבל פשוט לדעתי זה הכי קרוב לבעיה שלי .. אם יש פורום יותר מתאים להעביר..
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה שאלות. 1.מה המחיר המנימלי לשלט רחוק תותח למחשב. 2.יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לקנות שלט רחוק ולכרטיס טלוויזיה שלי אין לו שלט אז אני יכול להעביר ערוצים על השלט הרחוק.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר חביבה שתתאים לסטודנט.. עד 450 שקלים... בתקווה שתחזיק מעמד לפחות שנה וחצי תודה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
השימוש של הסורק יהיה בעיקר לצרכי עיבוד בפוטושופ. תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שתהיה מולטימדיה נוחה וטובה. הוא של מייקרוסופט הוא ל לוג'יטק אני חשבתי כבר על הLOGITECH MULTIMEDIA KAYBOERD אבל שמעתי דברים רעים אל המקלדת בפורום הזה אז תץציעו לי אתם
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות לחורף אל פסק, אני מתוקצב לעד 400 שקל, לא משהו ממש טוב שיחזיק שעות, אלה משו פשוט שאם יהיה הפסקה אז יחזיק לי כמה דקות, עדיף ממדים קטנים אבל לא נורא אם לא. נורא אשמח לקבל המלצה על מס דגמים כאלו +/-.... http://vip.netsurf.ru/browse/?r=13543
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אהלן. אני מתנצל כי אינני מול המדפסת ושכחתי את הדגם שלה אבל חשוב לי לפחות העיקרון: מדפסת HP עם מחשב נייד שלפני הפירמוט תיקשרו מצויין ביניהם באינפרא אדום. איך אני מחדש את הקשר הזה ? מה בעצם עלי לעשות? האם דרייבר של המדפסת יספיק פה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני לקראת קניית מחשב - ורציתי לדעת, כי אני לא זוכר ממש.. האם הוא משמיע רעשים גם שהמכסה סגור. ואם כן אפשר לכבות את המאווררים \ לקנות את הסמוראי של אותה חברה ולהוסיף מאווררים איכותיים? תודה..
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני מעוניין בציוד היקפי למחשב כף יד Asus MyPal A636. בתור התחלה, אני מחפש מגן מסך איכותי שמותאם לדגם הזה, ונרתיק איכותי מעור שמאפשר להשתמש במחשב כף יד כאשר הוא נתון בתוך הנרתיק (פתיחה כמו ארנק, בערך), ותואם לדגם הזה (רצוי שניתן יהיה לטעון את המכשיר ולפתוח את אנטנת ה-GPS מבלי להוציא את המכשיר מהנרתיק). בנוסף לכך, אני מעוניין גם בעט סטילוס איכותית שמשמשת גם כעט רגילה. אני צריך שבנרתיק יהיה מקום ייעודי עבור עט מעין זו, אבל שהוא לא יהיה גדול מדי, כך שהוא יכנס בקלות לכיס מבלי להכביד. אשמח לקבל הפניות לציוד היקפי נוסף עבור המחשב כף יד הזה מאנשים שמשתמשים במחשב כף יד מסוג זה, ומוצאים את הציוד ההיקפי שברשותם נוח לשימוש ועשוי לעזור לאנשים אחרים. כמו-כן, אשמח לקבל גם שמות של חנויות…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. אתמול רכשתי מתאם Bluetooth של Belkin, טווח 10 מ'. לינק למוצר התקנתי בלי לקרוא את ההוראות (לא התאפקתי), לאחר שהמתאם לא פעל כראוי מחקתי ההתקנה והדרייברים והתקנתי שוב לפי הספר. (התקנת תוכנה, חיבור המתאם, התקנת דרייברים). הבעייה היא שהמתאם עדיין לא עובד, הדרייבר לא מזוהה כמו שנראה בחוברת ההתקנה (כתוב לי Belkin Bluetooth Adapter במקום Belkin Bluetooth 1.2 Adapter) וכשאני מחפש אחר התקנים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהמתאם לא מסוגל לבצע חיפוש וכאילו כל הדרייבר נתקע - מתאם הבלותות' לא מזוהה ועליי לנתק ולחברו שוב ואף לבצע ריסט. רציתי להדגיש שהפלאפון מוצא את המתאם אבל לא יכול להתחבר אליו. מה עושים? בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב כף יד: הציעו לי את הASUS (הדגם רשום בכותרת) ואת הIPAQ המוכר של HP http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1591&scat=182&tcat=22 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1126&scat=182&tcat=22 מישהו מבין ? ויכול להציע ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני מחפש מקומות לקנות מיקרופון USB, מצאתי כמה, אבל הסיפור די ארוך... אז, פשוט אני מחפש דרך להקליט אות דיגיטלית, ולא אנלוגית (כלומר, USB, מן הסתם, ולא מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול). מצאתי אפילו ממיר מאות אנלוגית לדיגיטלית, כלומר, אפשר לחבר לשם את המיקרופון, וזה נראה כמו Hub USB... טוב, שיהיה. אז אם אפשר, מקומות לקנות בהם, מיקרופונים USB, ו\או ממירים מאות אנלוגית לדיגיטלית. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי סורק תמונות של Mustek ולעיתים קרובות שאני סורק תמונות אני רואה פסים פסם על התמונה שאני סורק, למה!?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום טוב יש לי עכבר אופטי מבית keymouse לפני שבוע בערך הוא נדפק לי. הלדים דולקים מתי שיש תזוזה אבל ,הסמן לא זז על גבי המסך. מה עושים? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איך אני בודק לאיזה סוג(גודל) של לוח אם מתאים המארז שלי ואיך אני בכלל יודע איזה סוג מארז יש לי(לדומא אם הוא full tower) (יש לי מקום ל4 כוננים של cd)
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לא יודע בדיוק איפה לשים את זה...ככה שאם זה לא המקום אנא תעבירו. יש לי את מחשב כיף היד הנ"ל אבל המחשב לא מזהה אותו, לא קיבלתי דיסק של דרייברים או משהו כזה... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי ספק את הספק כוח Antec NeoPower 480 Watt ואני רוצה לדעת עם בעתיד אני יוכל להוסיף עוד כרטיס מסך (7800gtx) האם הספק יעמוד באומס או שאכלתי אותה?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האם המתחים האלו טובים? המערכת: AMD 3700 SAN DIEGO GF 7600GT WD 160 SATA CORSAIR 1G LE DVDR/W COMPUCAS 6A21 ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? ה12 וולט ניראה לי נמוך מידי-המעכת לא במאמץ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קניתי אותם והמוכר טען שצריך מטען מיוחד בכדי להגיע לטעינה מלאה, יש למישהו מושג בקשר לזה ?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-