ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
האם בתור "כלל אצבע" יש כדאיות לרכוש מדפסת לייזר צבעונית לשימוש נער לעבודות כיתה שמבצע בצבע, על פני מדפסת הזרקת דיו צבעונית? יש הטוענים שכדאי לקנות מדפסת הזרקת דיו זולה, ובמקום לחזור ולרכוש טונרים יקרים, לזרוק את המדפסת הנוכחית ולרכוש שוב חדשה. בקיצור, יש מי שמתמצא או בעל נסיון ויכול לייעץ?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
- 1 follower
-
-
EasyDisk® MagicStar MP3 Player USB: http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=199&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=297&V_ID=750 שווה? הנגן הזה טוב? למישהו יש ביקורת או משהו?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בקניה של מסך בגודל 23-25 אינץ (פחות או יותר) שיתאים גם לעבודה במחשב וגם לטלויזיה? משהו איכותי לא סתם! לא רוצה תמונה מרוחה ואיכות מגעילה.. בוא נגיד ככה,אני משתמש המון במחשב אבל אני לא משחק ממש הרבה כמו גיימרים רציניים ואני מניח שזו עובדה חשובה.... ואני כן רואה הרבה טלויזיה וסרטים ועובד הרבה על windows חשוב לי שכשאני רואה משחק כדורגל זה לא תהיה מריחה כמו שאני רואה במסכים לא איכותיים אז מי יודע מה אני צריך לקנות?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מה נשמע חברים? אני זקוק בדחיפות למיקרופון טוב לשבוע הבא, ככה שהוא חייב להיות בארץ, והתקציב שלי הוא עד 200 שקל. אז למישהו יש רעיון מאיפה אפשר לקנות אחד? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי DISK ON KEY שנתלש לו הראש ואני רוצה להלחים אותו הבעייה: אני צצריך תרשים. microflash 128MB usb2.0
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש כבל לחיבור הUPS החדש שלי למחשב. הבעיה שעל הUPS יש רק חיבור COM (9 פינים) ובגלל אילוצי מקום וכו' החיבור היחיד שיכול להתחבר למחשב הוא USB. שאלתי היא: האם קיים כבל שכזה בכלל? איפה ניתן להשיג? ??? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוציתי לקנות את ה-ntec TX1088AMG אבל יש לו רק מאוורר אחד ואני צריך עזרה באיזה מאווררים לשים לו שהוא יהיה קר ושלא ירעיש... בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הספק הזה...שרשום שהוא מתאים ל775 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 לבין הספק הזה....http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 מה שונה בהם ? האם את הספק השני אני לא יכול לחבר לסוקט 775?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מעונין להשקיע בספק ומארז כ 600 שקל איזה קומבינציה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
צריך מדפסת USB במחיר של עד 300 ש"ח, עדיפות למדפסות אמינות ועם דיו זול. אני יודע שאי אפשר להשיג מדפסת משהו משהו עם זה אבל זה מה יש :\ תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני מחפש מקומות לקנות מיקרופון USB, מצאתי כמה, אבל הסיפור די ארוך... אז, פשוט אני מחפש דרך להקליט אות דיגיטלית, ולא אנלוגית (כלומר, USB, מן הסתם, ולא מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול). מצאתי אפילו ממיר מאות אנלוגית לדיגיטלית, כלומר, אפשר לחבר לשם את המיקרופון, וזה נראה כמו Hub USB... טוב, שיהיה. אז אם אפשר, מקומות לקנות בהם, מיקרופונים USB, ו\או ממירים מאות אנלוגית לדיגיטלית. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך להדפיס בלייזר באיכות גבוהה ובמהירות, ועם דופלקס אוטומטי התקציב שלי באזור 2000 ש"ח ראיתי שיש מדפסת של זירוקס מדגם 3428DN שמדפיסה ב 1200*1200 ויש מדפסת של קנון דגם LBP3600 שמדפיסה ב 600*2400 אני מדפיס טקסט עם קצת ציורים בשחור לבן מה אתם אומרים, מה עדיף? אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני לקראת קניית מחשב - ורציתי לדעת, כי אני לא זוכר ממש.. האם הוא משמיע רעשים גם שהמכסה סגור. ואם כן אפשר לכבות את המאווררים \ לקנות את הסמוראי של אותה חברה ולהוסיף מאווררים איכותיים? תודה..
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי, הגיע הזמן המערכת: CONNECT3D Radeon X1900XT 512Mb + Accelero X2 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Enermax Liberty 400W עכשיו, בדיון הקודם שלי הבנתי שהספק בקלות סוחב את המע' הזאתי, ועוד עם עודף. אני רוצה לעשות OC מטורף עם המערכת המקוררת הזו. יש לי את הטנספורמר, החלפתי מאוררים, קיצור, מקורר משהו דה-בסט. השאלה אם הספק יחזיק את החלקים הבאים באוברקלוק אימתני..
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לחורף אל פסק, אני מתוקצב לעד 400 שקל, לא משהו ממש טוב שיחזיק שעות, אלה משו פשוט שאם יהיה הפסקה אז יחזיק לי כמה דקות, עדיף ממדים קטנים אבל לא נורא אם לא. נורא אשמח לקבל המלצה על מס דגמים כאלו +/-.... http://vip.netsurf.ru/browse/?r=13543
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מה מבין שני הדגמים יותר מומלץ:ATOP Gladiator Silver/black 500W דגם: Gladiator. או: ARCTIC COOLING Silentium T2 + 450W PS דגם: Silentium T2. תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הי, אני סטודנטית שמחפשת מדפסת+סורק בסביבות 500-600 ש"ח ושהדיו לא יהיה יקר מידי.... אשמח להמלצות,תודה....
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לא מעניין אותי איזו חברה רק שיהיה טוב יפה נוח עיצוב יפה לא יותר מדי כפתורים עליו ...וגם הסוללה אמינה ועם מטען להטעין אותו ..
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות בקר FireWire ועכשיו לפי מה שהבנתי ההכי טוב במחיר סביר זה הכרטיס שבעל הצי'פט של Nec. ובפרט הייתי רוצה דעה לגבי הכרטיס הזה של ST Lab: http://www.st-lab.com/f122.htm תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בעניין.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/9/ שלושת הפדים המדורגים הכי גבוה....
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני קיבלתי מחבר של אבא שלי את המכשיר הזה, הדגם הזה HX2790 ואני צריך לקנות מטען, חוט מסנכרן נתונים ומתאם GPS או אנטנת GPS. אני פשוט לא יודע מה ואיזה GPS לקנות, אני לא רוצה שהוא יהיה במכונית, אני רק צריך שיהיה GPS שאני יוכל להשתמש בו בהליכה או בנסיעה בקטנוע נגיד. המכשיר כאמור תומך בחיבור GPS אבל לא הבנתי איך מה זה עובד. אני חדש בדבר הזה לגמרי, ואין לי מושג, אני שמתי לב שמקבלים מטען ל GPS, אז הוא גם טוב להטענה של המחשב נייד עצמו? כי אולי אפשר לחסוך בכמה דרכים במקום לקנות אחד אחד, אז אם קונים מתאם GPS או משהו שקשור אליו מקבלים בתוספת כבלים נוספים, אם זה מטען או מסנכרן נתונים. תודה דה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לא מצאתי ב-zap מעגן שמתאים ספציפית למחשב שלי - compaq evo 620c, אפשר לקבל קישור לחנות שמוכרת משהו כזה התוכלו לתת לי טיפים לגבי סוגי המעגנים לפני שאני קונה תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-