ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,428 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי 500 שקל ( רק 500 ) לקנות מארז + ספק. אני יודע שזה נושא מאוד מאוד חשוב אבל התקציב נמוך אין מה לעשות. רציתי לדעת מה ההצעה הכי טובה בשבילי למערכת הזו: AMD 3800x2 AM2 אני חושב שהוא 65W ASUS M2N-E AM2 1 gb ddr2 667 7600GT צורב DVD כרטיס רשת PCI וכנראה 2 מאווררים 120MM.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על ה- Compucase 6A19-2F Black Midi Tower True 400Watt PSU מדובר על בסביבות 500 ש"ח. למה הכוונה - PSU? והאם אני יכול להרכיב משהו יותר זול? אולי ספק בנפרד ומארז בנפרד? (מה הייתרונות במארז כזה? האם העובדה שיש לו שני מאווררים שווה משהו ל-OC?) ההתלבטות היא יותר בקטע של המארז שאני לא יודע אם אני צריך בכלל כזה. הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מקורר כראוי כי אני מתכנן OC מסויים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
האם מי שהוא מכיר מדפסת משולבת ליזר של קנון דגם LaserBase MF3110 ואיך יתכן שהיא נמכרת בין 650 שקל ל 1400 אותה מדפסת בדיוק. גם בזאפ אין שום בקורת
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות בקר FireWire ועכשיו לפי מה שהבנתי ההכי טוב במחיר סביר זה הכרטיס שבעל הצי'פט של Nec. ובפרט הייתי רוצה דעה לגבי הכרטיס הזה של ST Lab: http://www.st-lab.com/f122.htm תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בעניין.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום,אני קונה מחשב חדש עכשיו אני קונה איתו ספק זול של 400w ב 95~ שקל הייתי רוצה לדעת אם צריך ספק מיוחד כדי להפעיל עליו דיסקים קשיחים של sata2 . כאילו מה שאני שואל בעצם..אם יש כמות חשמל שונה שצריך לספק לדיסק קשיח בשונה מ IDE למשל.. ולמי שיש המלצות על חברה מסוימת של ספקים או על ספ מסוים שהוא זול וטוב מוזמן לציין תודה מראש עידו
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה 21 אינץ' שיש לה רק חיבור מאחורה של 21 פינים אני חושב איזה כבל קיים הכי טוב שמציג באיכות הכי גבוהה? התקציב שלי עד 100 שקל לכבל הזה תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המדפסת של EPSON דגם STYLUS PHOTO RX425 החלפתי צבע ,בדקתי שהצבע תואם את דגם המדפסת. לא נראית כמו בעיית חומרה כי לפני תחילת ההדפסה אני מקבל הודעה :"PRINTER IS READY TO PRINT" המדפסת מתחילה לעבוד ותהליך ההדפסה עובר כרגיל ,ללא הפסקות ,ללא רעשים מיוחדים שלא היו בעבר ניסיתי כמה פעמים ,ניקיתי את ראש הטונר ,שום דבר לא עוזר יוצא דף חלק מה מומלץ לבדוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אני מתלבט בין HP5610 ל - HP5783, השיקול היותר רציני שלי הוא האם המדפסת מזהה פקס עצמאית ולא עונה לכל טלפון? מישהו יכול להעיד על אחת מהם שעושה את העבודה או להפך? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שיהיו איכותיים, התקציב לא כ"כ משנה, אבל לא להגזים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת :] חשבתי על הsaitek R440 מה דעתכם עליו? איזה עוד המלצות על הגאים אחרים יש לכם? עדיף שיהיה עם הילוכים, אבל לא חובה... ואם יש משהו טוב בזול יותר אפילו, גם אחלה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ניקיתי לפני כמה ימים את המקלדת שלי של logitech, ה-Media Keyboard EliteוLogitech שדרך אגב מקלדת מאוד מומלצת ! בכל מקרה אז פתחתי את כל הברגים (ואז ראיתי שאני לא צריך כי אני צריך להוציא רק את המקשים) ואז הוצאתי את המקשים של המקלדת ושטפתי וניגבתי כל אחד לחוד, ואת המשטח עצמו של המקלדת שאבתי עם שואב אבק כי היה ממש הרבה לכלוך..בכל מקרה אחרי שהחזרתי את כל הדברים וחיברתי את המקלדת בחזקה ראיתי שהיא פחות נוחה לשימוש, המקשים קצת (ממש קצת אבל אני שם לב) יותר נוקשים ובקיצור היא פחות נוחה לשימוש...אז רציתי לדעת אם עשיתי איזה משהו מוטעה ולא נכון? או שיש דרך יותר יעילה לניקוי המקלדת? ולמה לעזאזל זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הי, אני סטודנטית שמחפשת מדפסת+סורק בסביבות 500-600 ש"ח ושהדיו לא יהיה יקר מידי.... אשמח להמלצות,תודה....
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
עכבר איכותי + גלילה לאורך ולרוחב המקלדת טובה ואין צורך בכפתורים מיוחדים תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני שוב מבולבל ומחפש את עצתכם. אז לפי מה שאני מבין מוכריo טונרים מקוריים ותואמים, אבל מה ההבדל חוץ מהמחיר? כמו כן עשיתי חיפוש לטונרים בזאפ והוא מראה לי טונר תואם לסוג מדפסת HP נגיד, האם זה אומר שהטונר הזה מתאים לכל מדפסות לייזר של HP?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ניתן לחבר ג'וייסטיק של קומדור לusb של פנטיום ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB האם כדאי ? יהיה סראונד?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו דומה לזה?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשאול מספר שאלות בנוגע למקלדת ואזניות שאני עומד לקנות בימים הקרובים. אני מעוניין באזניות 5 5in1 Stereo RF Wireless Headphone Earphone שניתן לראות בכתובת: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220412507636 ובסט מקלדת ועכבר של Microsoft, דגם: Microsoft Desktop 700 שניתן לראות בכתובת: http://www.getit.co.il/Prod/50817/ (את הדגם הישן יותר כי החדש עולה 100+ שקלים יותר). קודם כל רציתי לשאול האם למישהו יש את הציוד הנ"ל והוא יכול להגיד את דעתו עליו... האם יש הבדל משמעותי בין הסט של מיקרוסופט בצורה הישנה ובחדשה? האם הקליטה משתנה? הצורך בסוללות? האם האזניות מספיק גדולות ותופסות את האוזן כמו שצריך? האם לאחר שימוש ארוך אני אחוש בכאב? (כמו ברוב האזנ…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן. אני מתנצל כי אינני מול המדפסת ושכחתי את הדגם שלה אבל חשוב לי לפחות העיקרון: מדפסת HP עם מחשב נייד שלפני הפירמוט תיקשרו מצויין ביניהם באינפרא אדום. איך אני מחדש את הקשר הזה ? מה בעצם עלי לעשות? האם דרייבר של המדפסת יספיק פה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אוקיי נתחיל בכך שלא ידעתי איזה פורום צריך הפאלם להיות אבל מה לעשות זה נראה לי הכי מתאים קורה... אוקיי אז הבעיה בפאלם שלי הוא שכנראה (אין לי מוגש איך או מה) נכנס לו ווירוס אחרי שעשיתי עידכון לפני כמה חודשים עכשיו הצלחתי לייצב אותו למרות שאני לא גדול בדברים האלה בכלל הצלחתי אולי להוציא את הווירוס או לפחות נראה לי ככה. אבל אין לי עברית מישהו בבקשה יכול להביא לי אתר משהו שאני יכול להוריד/או לבקש להוריד את התוכנה אני פשוט חייב את זה דחוף ועוד בקשה קטנה מי החברה שמביאה אותם (את הפאלם) לארץ חשבתי אולי לדבר איתם על תוכנה או משהו כזה.... מישהו בבקשה יכול להביא טלפון כתובת ושם בבקשה! תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5184
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
בייחוד חשוב לי אם הספק כח הוא גנרי סביר או שלא. ראיתי את הדגם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371 שנראה די זול ואיכותי. אני יודע שספק HEC 300 כנראה איכותי יותר השאלה עם למע" כוללת 9800PRO זה יספק
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-