ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת, אני אשתמש באופציית ההדפסה לעיתים רחוקות מאוד, אני כן מעוניין שהסורק יהיה איכותי מספיק כדי לסרוק דפי טקסט ולהבין את הכתוב(גם כתב יד) ושיהיה פידר לסורק. מבחינת תקציב אני מתכוון להוציא כמה שפחות(סביבות 300 שח ומטה) מבלי להתפשר על אמינות יותר מידי, יש לי מדפסת לייזר(שחור לבן) שאיתה אני אעשה 99% ממהדפסות שלי. חשבתי על HP Officejet 4500, מה דעתכם? רק לוודא, הפידר שמדובר עליו הוא פידר לסורק נכון? באתר של HP רשום שיש 20-sheet automatic document feeder אבל לא בחלק של הסורק לכן אני לא בטוח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת לשימוש ביתי. נקודות חשובות: - הדפסה מידי פעם של דפי A3 - אפשרות הדפסה בדופלקס - חסחוני בדיו - קטנה ואיכסון - הדפסה של תמונות (הדמיות תלת מימד במקרה שלי באיכות טובה יחסית) באיכות טובה. הדבר הכי קרוב, ובמחיר הכי טוב היה ה-dcp j4110dw של brother שעולה כ- 450 שקלים. האם אתם מכירים/יודעים על מתחרה ראוי בתקציב של עד 600 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק לא יקר(150~) שיהיה טוב, ושיהיה לו חיבור USB(לא! GAMEPORT!) תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו איזה שהיא המלצה ל Game pad טוב ואיכותי עם הרבה כפתורים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש את שני המקלדות האלה בדיל ממש טוב באמאזון, יש לי מי שמביא אותם. איזה כדאי לי לרכוש? המקלדת לגיימינג והקלדות בוורד וחשוב שתהיה "Fancy". אני מתקדם ממקלדת ממברנה של 100 ש"ח כך שזה יהווה שיפור טוב ובא לי במקום. זה הקישור רק דעה מה יותר טוב כדי שאוכל להזמין לפני שיעלם הדיל תודה דובי
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, הטווח שלי הוא עד 600 ש"ח, אבל תביאו מה שתמצאו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לליזר? והאם אפשר להשיג גם לייזר צבועני שיהיה טוב במחיר זול. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש בו פתח שנפתח כי אני לא רואה את החריצים כמו במארזים אחרים איפה שנכנס הסי די רום למשל,ואיך איך בכלליות?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
במהלך משחק BF-bc2 יש תקיעות וקטיעות בפעילות העכבר, מה שלא היה קורה לי בעכבר החוטי (עכבר מיקרוסופט מיני לניידים) סיכוי קלוש שזה כתוצאה מהמשטח - משהו שעכבר אופטי פשוט הצליח להתמודד איתו.. האם הגיוני - זה משהו שצריך לצפות ממנו בעכבר אלחוטי? או שזה ספציפי לעכבר שלי והוא תקול מדובר במחשב נייד של לנובו עם מעבד T6500 ו4 גיגה ראם
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
http://thermaltake.com/xaserCase/armor/va8000bws/va8000bws.htm מה אתם חושבים ? מארז מרווח ? הוא יכול לשמש כBTX וכATX אני יודע שעדיין אין אותו בחנויות אבל זה התכנון שלי.... גם אם יעלה 1000 אני קונה.. אז מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת עם מה עדיף לנקות את האבק במחשב - עם ספריי לחץ אוויר או חומר ניקוי אחר? וכמו כן - עם מה הכי עדיף לנקות את המסך?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי על המחשב משהו כמו 12 יציאות USB. שתיים מהן מקדימה ( בפרונט של המארז) עוד איזה שמונה בשתי שורות מאחורה (איפה שכל היציאות של כל הכרטיסים למיניהם ועוד איזה שתיים על ה motherboard. הבעייה היא שהיציאות USB היחידות שעובדות הן אלו שהן ישירות על ה motherboard, השאר פשוט לא מגיבות. כשאני אומר לא מגיבות אני מתכוון שגם שניסיתי לחבר אליהם את המצלמה הדיגיטלית שלי וגם שניסיתי לחבר את המחזיק מפתחות שהוא דיסק נייד, זה פשוט לא הגיב. אז חוץ השתי יציאות האלה, כל השאר לא עובדות. מישהו יכול לעזור לי? (כי שתי היציאות שעובדות תפוסות כל הזמן, לכן אני צריך גם את האחרות). תודה רבה. זה די דחוף.....
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. לא בטוח שזהו הפורום הנכון, אך בהעדר אפשרויות אחרות פתחתי נושא פה. כשאני מנסה ללחוץ על יותר משני כפתור במקלדת, שאר הכפתורים מפסיקים להגיב. לדוגמה, כפתורי החיצים שמאל+למעלה ורווח. האם הבעיה במקלדת או בלוח האם?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
-
-
איך אני יכול להעתיק קטעים שצילמתי במצלמה (קטעי וידאו) ולהעביר אותם למחשב ?! האם הדבר אפשרי ?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אזהרה כנה, להתרחק ממצלמות HP בארץ ובכלל. הסיפור שהיה כך היה: מצלמת ה HP 715 שברשותי החליטה לאחרונה לא לבצע פוקוס. מכיוון שהאחריות נגמרה זה מכבר נדרשתי לשלם 75 ש"ח עבוד הבדיקה במעבדה הראשית של HP-ישראל בת"א. לאחר ההמתנה בת ארבעת ימי העבודה חזרו אלי HP-ישראל ואמרו כי המצלמה מקולקלת וכי אוכל לקבל הצעת מחיר החלפה למוצר refurbished (משוחזר)... הוסבר לי כי בישראל לא מתקנים מצלמות (להזכירכם לא יבואן אלה HP-ישראל עצמם) וכי ניתן רק לקבל הצעת מחיר החלפת היחידה למצלמה משוחזרת באחריות לשלושה חודשים. הכנתי את עצמי להצעת מחיר בגבול ה 400-500 ש"ח (כלומר עד 600 כולל ה"בדיקה" - שכאמור אינה בדיקה כלל שכן אין הם התכוונו לתקנה מתכתחילה) שכן הם אמרו שהצעת המחיר למצלמה משוחזרת הינה 75% מערכה כ…
-
- 37 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
INTEL 2.4C ABIT IC-7 MUSHKIN BLACK LEVEL 1 512MB DDR 400MHZ X2 RADEON 9700PRO הוא יחזיק את המערכת ??
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אני מתחיל לימודי שנה א בהנדסה עוד מעט ואני מחפש מדפסת הזרקת דיו אמינה באיזור ה - 300-400 שקלים (תקציב סטודנט מגובל, אני יודע ), אבל אפשר מדפסת שכמובן צריכה לכלול סורק טוב, ולא יזיק פקס ( כן, אני גם מוצא לפעמים שאני צריך לשלוח פקס, למקומות שלא שמעו על שימוש באימייל ) רוב ההדפסות שלי יעשו בשחור לבן, למעט דוחות, גרפים וכאלה שכנראה יהיו בצבע.. רוב התרגילים יהיו במחשב ככה שאני לא מתכנן להדפיס הרבה, אבל אני כמובן צריך מדפסת ללימודים... אני רואה מדפסות של HP וCANON, וקשה לי לבחור מה כדאי, למשל ב KSP (3 שנות אחריות ) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כל מי שיש לו רעיונות מה לעשות עם 2 מקלדות שלא בדיוק עובדות שישלח חופשי, אפילו הדבר הכי מטוטם בארץ. תרגישו חופשי אני חשבתי על מיקסר בסגנון של VIRTU :)AL DJ
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי מפצל USB 1.1 - ורציתי לדעת מה ההבדל בתחלס(חוץ כמובן מהמהירות) בין 1.1 ל-2,והאם יש אפשרות פיזית להפוך אותו למפצל 2 (נכון-אפשר לרכוש חדש,אבל כל העיניין שלי פה זה בעשייה הפיזית)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שומעים עד שחיברתי לקח זמן בעע החיבורים כאלו לא נסגרים טוב, בקיצור חיברתי מהאל פסק את שני החיבורים אחד למחשב ואחד למסך והחיבור השלישי לחשמל , עכשיו בעיקרון הכל עובד וזה אבל כשאני לפעמים עושה לו בתוכנה SELF TEST או בכפתור במכשיר עצמו המחשב מתכבה לי וגם המכשיר עצמו ויצא לי פעם אחת שעשיתי את ה SELF TEST ולא כיבה שום דבר אז אני לא מבין פשוט איפה הבעייה ומה לעשות הוא לא מחובר בחיבור הלבן כמו שאמרתי מחובר רק כפי שאמרתי וגם דרך חיבור יוסאבי תודה באמת שמישהו יעזור אני חייב עזרה עלה הרבה כסף :-X
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקרופון אכותי (ויקר) לשיחות סקייפ. המיקרופון אמור לקלוט ממרחק של מטר, מס' משתתפים בשיחה. מה דעתכם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש עכשיו מבצע BLACK FRIDAY ואני מתלבט בין ה MICROSOFT החוטי ל בין F510/310 בKSP. אני משחק בעיקר ב PES וגם במשחקי מרוצים וקצת בכל שאר המשחקים (בגיימפד לשאר יש גם מקלדת עכבר). איזה לדעתכם עדיף עזבו את המחיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-