עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר ציבעונית חסכונית. מדפסת לשימוש ביתי, בעיקר הדפסה בצבע שחור, עם חיבור רשת. עד 1000 ש"ח תודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by tom123p,

שלום רב, יש ברשותי מדפסת לייזר ש/ל מקצועית (samsung scx-6320f) ממנה אני מרוצה מאוד. אני זקוק מידי פעם בפעם להדפסות צבעוניות - לא תמונות - אלה דפים שכוללים אלמנטים צבעוניים (הדפסת דפי אינטרנט לדוגמא). מה מומלץ? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by unknown,

טוב, אני חושב שתמו חייב של מודם ה-ISDN 128 שלי, ואני צריך לקנות חדש: ISDN Winbond, Internal PCI, 128KPS, כדאי לקנות? winbond הם חברה טובה? או לפחות סבירה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by KapiSH,

הייתה/יש לי בעיה, נדפק לי ההארדיסק הנוכחי שלי (IBM 60GXP 60 GB) והוא עובד על מצב PIO במקום UDMA... מה שאומר שהוא פועל נורא לאט (משהו כמו פי 7 יותר לאט ממה שהוא עובד על UDMA), בכל אופן עוד 8 שעות אני הולך לחנות של המחשב שיעהירו לי את כל החומר להארדיסק זמני, אח"כ יחזירו את ההארדיסק IBM הדפוק שיש לי עכשיו לחברה ואז יביאו לי הארדיסק 60 GB 60 GXP חדש ויעבירו לי אליו את החומר, עכשיו, קראתי פה שאני לא היחיד עם בעיות ב-60GXP... אז אני לא חושב שיהיה כדאי לקחת שוב 60GXP אז האם מומלץ לי להוסיף כסף (במקרה הצורך) ושיביאו לי הארדיסק של חברה אחרת? ואולי באותה הזדמנות אני אקח הארדיסק בנפח גדול יותר ;D אם כן אז על איזה חברה אתם ממליצים? וראיתי שההארדיסק שיש לי עולה כיום בסביבות ה-900 שקל…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Xmen,

למחשב שישמש כשרת ברשת של 5 מחשבים. והכוונה במיוחד לסוג המעבד, מהירות. ואם יש דברים נוספים שיש להתמקד עליהם?

6. Started by Bah_gots_pIII_450,

אוקי, קיבלתי את המעבד, עכשיו, זה קוד ייצור AIJHA משהו. אבל גשרי הL1 מחוברים, זה אמור שהוא לא נעול?

7. Started by itamar88,

אהלן, אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג חדש, לשימוש כללי ולגיימינג בכללי היה לי פעם Deathadder של Razer ומאוד אהבתי אותו, אבל העכבר היה קצת גדול מידי לידיים שלי. הידיים שלי בגודל בינוני, ואני משתמש באחיזת Claw ולפעמים גם Palm בקטעים אינטסיביים במשחקים, אבל 95 אחוז מהזמן Claw אני מאוד אוהב את רייזר וחשבתי לקנות Imperetor, כתוב באתר שהוא מתאים לאחיזת Palm/Claw והוא מעוצב ארגונומית (חצי ירח) כך שזה כביכול אמור להתאים. אבל זה עדיין עכבר גדול, אמנם יותר קטן מה Dathadder אבל עדיין. מכיוון שיש הרבה עכברים, ואין מקומות באמת לבדוק אם הם נוחים, אשמח להמלצות על דגמים ודעה על ה- Imperetor.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש בעצם כפתור שיהיה אפשר לעשות לו קוסטומיזיציה שכשלוחצים על הכפתור הזה לדוג' אז זה יעשה פעולה כמו של Enter. העניין הוא שאת הדברים האלה בעיקר מפתחים לנכים, וגם את הדברים הללו מצאתי רק בחו"ל. אשמח אם תוכלו להנחות/לעזור וחו'... משו בסגנון: או כזה: תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ובכן, רציתי לדעת איך המקלדת הזאת, האם היא נוחה, האם הפיצ'רים שלה מעולים ואיזה בדיוק פיצ'רים יש לה? ובכלליות, איך המקלדת הזאת בשבילכם, כי אני הזמנתי ואני מקווה שמחר היא תגיע לחנות ואני אוכל לאסוף. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by roeecicu,

שלום אני סטודנט ואני מחפש לקנות מדפסת צבעונית שתשמש להדפיס מעט יחסית (רק הדפסות דחופות שאני לא מספיק להדפיס באונברסיטה). הייתי רוצה שיהיה לה סורק ועדיפות למזין דפים. פקס ו - WIFI יכול להיות נחמד אבל לא הכרחי. מהירות זה לא פקטור חשבות ומבחינת ואיכות אפשר להסתפק באיכות סבירה בלבד להדפסת טקסט בעיקר. חשוב מאוד שתהיה חסכונית ויציבה. אשמח מאוד להמלצה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני משתמש בעבודה בפאד חסר שם, ובבית בכלום - פשוט מניח את העכבר ישירות על השולחן. מעבר לכך שהפאד מעט יותר שקט מציפוי הפורמייקה של השולחן, אני לא מרגיש יתרון כלשהו. מה אני מפספס? האם אפשר לרכוש ב-50 שקלים או פחות פאד שיישנה באופן משמעותי את חווית המשתמש שלי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by navk2,

תקישבו, קיבלתי היום מחשב מתיקון והיה בחיבור רשת תקוע מסטיק, כרגע אני לא יודע איך הוא הגיע לשם אבל אני לא מאמין שהוא יעבוד, מה עושים ? אם אני מחבר כרטיס רשת ל PCI ומחבר אליו את החיבור אינטרנט יילך ? יש המלצות לכ. רשת ?

13. האם למישהו יש המלצות למקלדת טובה עם מקשים נוחים? לא מעניינים אותי דברים כמו "מקלדת מולטימדיה", "מקלדת אינטרנט" ושאר השטויות; זו גם לא צריכה להיות מקלדת אלחוטית. חשוב לי רק שהמקשים שלה יהיו נוחים להקלדה אינטנסיבית, ושיהיה לה חיבור usb. אה, וכמובן רצוי שהמחיר יהיה שפוי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Regev,

בבקשה, תכתבו לי שם של כרטיס מסך טוב, עם יציאת TV וקידוד לDVD. שיהיה 32MB מספיק. ושלא יעלה על 470 ש"ח. חשבתי על VOODOO 5500 64MB ? TV או על KYRO II 4500 אבל תגידו אתם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את הדגם הנ"ל - Swiss Gear Granite רציתי לשאול היכן אני אוכל למצוא את המחיר הכי טוב.. בזאפ מצאתי רק חנות אחת ומוכרים שם את התיק ב-380 ש"ח מישהו מכיר חנות שמתעסקת עם התיקים האלה ? איזור ירושלים והסביבה [או מרכז עם משלוחים..] תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Regev,

היכן ניתן להשיג מסך שטוח 19" של PROVIEW בארץ? שמעתי שהוא עולה 1300 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

והפעם : על מעבדי הValue של שתי החברות המובילות בתחום : Duron "Morgan" Vs. Celeron "Tualatin" יש לפנינו שני מתחרים חזקים וטובים: דורון עם ליבת מורגן - ליבה חדישה בעלת ארכיטקטורה up-to-date (מה שלא בדיוק ניתן לומר על הסלרון...), לא פחות מ 200 מגה"צ של FSB ותג מחיר מפתה בעליל. זיווגו עם לוח אם ECS K7S5A מבוסס (SiS 735), נותן לנו פתרון מעולה : מעבד מהיר וחזק, ולוח עם צ'יפסט טוב, שלטעמי הוכיח את עצמו. הנה לנו "קומבו" שיכול לכרסם אף בפלח שוק גבוה יותר! סלרון עם ליבת טואלאטין- ע"י ציודו ב L2 גדול יותר, תג מחיר טוב, וייצור בליתוגרפיה קטנה יותר (שמאפשרת להפחית את הוולטאז' של המעבד ובכך לגרום לו לפלוט פחות חום ), הצליחה אינטל לשווק מעבד עם יכולות אוברקלוק לא פחות ממדהימות; זיוו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם יש? ואם כן איפה? תודה רבה, עדן אה,עוד משהו, איך הסט הזה: http://nanashops.co.il/sale.php?sale=3012695 שווה לקנות?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by LastForOne,

התקנתי ויסטה לפני שבועיים... עכשיו באתי להתקין את הסורק שלי ולחבר אותו למחשב [HP Scanjet 3400C], באתי להוריד את הדרייבר, וראיתי הודעה מאוד מצחיקה של HP ! We are sorry to inform you that there will be no Windows Vista support available for your HP product. Therefore your product will not work with Windows Vista. If you are using the Windows Vista operating system on your computer, please consider upgrading to a newer HP product that is supported on Windows Vista. למי שאין כוח לקרוא, הם פשוט אומרים: למוצר שלך אין דרייבר לויסטה, לך תקנה סורק חדש של HP שכן תומך בויסטה. הם עושים צחוק או מה? אני תקוע עכשיו עם סורק שעובד אחלה אבל לא יכול לעבוד בגלל הויסטה?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by PuppEDogg,

אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למשחקים, בעיקר למישחקי FPS כמו באטלפילד מהעכבר אני רוצה אפשרות לשליטה ברגישות ועוד כמה כפתורים בנוסף לתיכנות אבל לא יותר מידי כפתורים ושיהייה בעל אחיזה נוחה וארגונומית יש לי יד די גדולה ואני רוצה תגובה מהירה חשבתי על משהו כזה: http://ksp.co.il/?uin=17496 מקלדת אני רוצה שהתגובה שלה תהייה מהירה ושתהייה נוחה, אין לי תאמת צורך בכל כפתורי המקרו למינהם וכל התוספות האלה אני לא משתמש בזה ואין לי מקום למקלדת ממש גדולה אני פשוט רוצה משהו בעל תגובה מהירה ובגודל סביר אבל שעדיין יהייה נוח אני לא כזה מבין בזה ואני לא מחפש משהו מטורף ויקר, אשמח להצעות

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Haflo,

קצת לא קשור לפורום,אבל בכל זאת, יש למישהו פה Palm Pilot M505 או מכשיר דומה? איך התצוגה של המכשיר הזה? מה ההבדלים העיקרים בינו לבין ה M515? (אתרי ה Pocket/Palm בארץ נותנים ממש מידע דל בנושא....)

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by ANTONIO,

שלום רב, הבוקר רכשתי מדפסת CANON MX515, אני מנסה להתקין את הפקס, אך נתקל בבעייה. ה MANUAL בעברית לא ניתן לקריאה כיוון שהאותיות מאוד קטנות ומודפס באיכות לא טובה. אני מנסה לפי ההוראות שבמסך המדפסת אך לא מצליח לשלוח ולקבל פקס. מישהו מכיר או יכול לעזור עם ההגדרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  23. יש לי מדפסת משולבת עם סורק, פקס ומכונת צילום של חברת BROTHER כאשר הדגם הוא MFC-215C. השאלה שלי היא האם המדפסת הזו יכולה להתחבר לרשת הביתית כך שאני אוכל לתת פקודה להדפסה במחשב הנייד שלי,י מבלי שזה יהיה מחובר למדפסת בכבל, והמדפסת אכן תדפיס? מקווה שהבנתם את השאלה. במידה והתשובה לשאלה שלי חיובית, אז אני אשמח לקבל הסבר איך אני עושה זאת. תודה מראש יגאל

24. Started by tannoy,

איך המסך 22 " של אסוס ? MW221

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  25. Started by law89,

כמה קיוויתי שהטופיק מתחתיי עם כמעט אותו שם מכיל המלצה אשמח להמלצה למצלמת אינטרנט לצרכי זום וכדומה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.