ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
משהו יכול להמליץ על מדפסת משולבת עד 1000 שח (עדיף פחות) באיכות טובה ?? דבר שחשוב לי מאוד נוסף הוא עלות דיו נמוכה יחסית שכן זה העלות העיקרית של אחזקת מדפסת.. כרגע יצא לי לראות את המשולבת של אפסון ה-CX5400 שיש לה 4 ראשי דיו נפרדים ועולה 840 שח.. השאלה אם היא טובה ולמשהו יש ביקורת עליה?? והאם הפרדת ראשי הדיו עוזרת לחסכון בדיו ובעלויות??
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
שלום, לפני שאתם רצים לכתוב QCK, אני אקדים ואומר שאני משתמש כרגע ב-QcK Heavy והוא באמת אחלה, אבל הוא פשוט מתקלף (הבד מתנתק מהגומי העבה) והצבע שלו דוהה ויש עליו כתמים. אני צריך פד: לעכבר לייזר (משתמש כרגע ב-G700S ועובר ל-MX Master) שיהיה גדול (אני כרגע עם פד של 450x400x6mm) עמיד (לא יתפורר, יתקלף או יקבל כתמים בקלות) ואם אפשר לא מקושקש מדי. הרבה דרישות אה? תודה ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המארז הנ"ל http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4973 כמה מאווררים מקבלים איתו,שקטים? מרווח? שווה את הכסף? יש יותר טובה בכסף (400) תודה
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם אני אוכל לחבר מערכת קירור מים במארז : Supertalent CA-601UFK כמו בתמונה :http://www.thermaltakeusa.com/product/Liquid/DIY/cl-w0005-01/cl-w0005-01.asp
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חברה, אנא הביטו בתמונה: למרות שיצרן הוא לוג'יטק, רושמים שירות ואחריות ע"י דיגיטלשופס ולא גם ע"י לוג'יטק עצמם. אני חשבתי שיצרן גם צריך לשאת באחריות על מוצרים שלו... חוץ מזה מישהו קנה שמה? מימש אחריות אולי מישהו?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן צריך עזרה. מארז אקרילי שקוף לחבר- יש בארץ? ראיתי כבר כמה דגמים, אבל כולם mid tower או קטן יותר.... יש מארזים גדולים יותר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני צריך כבל למדפסת עכשיו יש באותו מחיר או USB 2 או USB 3 המדפסת שלי לפני 5 שנים אבל המחשב חדש לפני כמה שבועות יש 4 כניסות USB 3 ושתי כניסות USB 2 יהיה מיותר לקנות USB 3 למדפסת ? או שאם זה אותו מחיר ללכת על זה? http://ksp.co.il/?uin=13591 http://ksp.co.il/?uin=13589 פשוט נציג של HP אמר לי שהמדפסת לא יודעת לתמוך ב USB 3 ואם אני אחבר אותה למחשב ב USB 3 היא לא תזהה אותו. לא משנה אם אמרתי לו ש USB 3 צריך לתמוך גם בדורות שלו אחורה כלומר USB 2 הוא אמר לי שחבל סתם לנסות. את האמת יש עוד סיבה למה אני מתלבט כשאני מדפיס כמות גדולה של עמודים חשבתי אם המידע יעבור בכבל USB 3 זה יהיה יותר מהיר מאשר USB 2 זו ג…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.amazon.de/LOGITECH-910-004617-Proteus-Spectrum-G502/dp/B019NFPE2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464113085&sr=8-1&keywords=Logitech+G502 יש שתי אופציות לעכבר הזה,אחד זול יותר ,מה ההבדל בינהם ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש הגה לחיבר לPC שיעבוד עם המשחקים החדשים כגון: GRID NFS החדשים יש לי כרגע הגה של TRUST שרכשתי ב150 שקלים והוא עובד רק עם NFS גרסאות ישנות כל כך ישנות שהפג'ו 206 היא מכונית מירוץ שם תקציב עד 350 שקלים אם מישהו מכיר דגם מסויים שיש לו נסיון טוב איתו אשמח לדעת על הדגם (שמעתי שלוג'יטקים טובים ) תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
על איזה מארז אתם ממליצים +PS 400W או אחר אבל יותר מ-300? אין לי יותר מדי תקציב לזה ואני לא יודע במה עדיף להשקיע יותר במארז או בספק.. אז מה אתם מציעים במחיר שסימנתי? המחשב לא מיועד ל-OC, אולי ממש קל אבל לא משהו רציני.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קורא כרטיסי זיכרון שיהיה לי לפלאפון ולמצלמה!! ורציתי לדעת איך הוא מתחבר למחשב?? יש לו כניסה של כבל חשמל קטן כמו הכניסה של ה FLOPPY?? ואיך הוא מתחבר לMB?? עם כבל רחב כמו של הצורב? עם כבל רחב כמו של הכונן דיסקטים? כי אם זה כמו של הכונן דיסקטים אז תהיה לי בכיה כי יש לי רק חיבור אחד כזה במחשב!! מה עושים?? תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, קניתי אוזניות siberia v2 לבנות כאלו אבל עם חיבור שהוא מתאים לפלאפונים (לא usb) יש לו חיבור מיקרופון ואודיו. חיברתי הכל כמו שצריך והבעיה היא שאני מדבר עם מישהו בסקייפ לדוגמה או בכל מקום אחר הוא שומע את מה שאני שומע באוזניות ולא אותי. זה כאילו המיקרופון פועל הפוך. יש לי מערכת הפעלה XP. אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני אשמח לדעת .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מקלדת/עכבר אלחוטיים מדגם MK250 של לוג'יטק. לפי הנתונים על האריזה, המקלדת והעכבר משדרים לטווח של 10 מ' בתדר 2.4 ג'יגה הרץ. כמה שאלות: 1. האות ייחודי לכל מקלדת? האם מישהו שרכש מקלדת מדגם זהה לשלי ונמצא בטווח השידור יוכל לקלוט את האות של המקלדת שלי? 2. אני צריך טווח של לכל היותר 5 מ'. אפשר להחליש את האות כך שיגיע לטווח זה בלבד? 3. בטווח השידור של המקלדת/עכבר יושבים אצלי טלפון ושני ראוטרים חוטיים, האם השידור יכול להפריע לאחד מהם? ובמידה ואני עובר לטלפון/ראטור אלחוטיים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר מדפסת טובה שהמידות רוחב שלה לא עולות על 310 מ"מ, לא משנה משולב או לא...העיקר שתהיה קומפקטית. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי לפני שבוע מחשב חדש במארז 6A19 ושמתי לב שאין לו רמקול פנימי (המעאפן הקטן שיודע רק לצפצף). מיד תלשתי רמקול כזה ממארז ענתיקה שהיה לי בצד והרכבתי בפנים. למזלי המגנט של הרמקול נתפס חזק במארז, אז לא טרחתי להדביק אותו בכלל. מה המצב במארזים אחרים היום? האם גם הם מגיעים ללא רמקול? אני מוצא את הרמקול מאד שימושי בזמן boot.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי עכבר פשוט ומעפן של Maxxtro עכבר אופטי רגיל ובמשחקים הוא ממש מאכזב למשל בCS:S העכבר ניתקע תמיד ולפעמים משתגע אם לא מזיזים אותו הרבה זמן,וגם הוא לא מדוייק בכלל אני גם משחק WARCRAFT 3 המון וגם שם הוא מאכזב בקיצור אני רוצה עכבר גיימינג,המחירים ממש ירדו ואפשר להשיג ת'MX 510 ב160 אבל אנ לא רוצה אותו בגלל שהוא סתם כזה שיחקתי בו מלא אצל חברים ובכלל לא התלהבתי לא ראיתי שינוי וגם לא התרגלתי לנוחות שלו, אני חושב ליקנות ת'viper של רייזר אבל שמעתי הוא לא משהו ואני לא הולך להוציא יותא מ200 שקל על עכבר אני לא פראייר גם ככה אני אבקש את זה ליום הולדת ת'עכבר אז מה עדיף מבין שניהם ? שמישהו עם הויפר יתן חוות דעת ויגיד אם הוא טוב ונוח,ואוליי בכלל עדיף ת'עכבר גיימינג של גיניוס?נו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר MX 518 יש לו כפתור אחד מעל המינוס שאפשר לבחור מה לעשות איתו(בתוכנה של LOGITECH) יש אפשרות שהוא יפתח את דף האינטרנט? אולי יש איזה קיצור שעושה את זה (CTRL+?) אני זוכר שפעם עשיתי את זה אבל אני כבר לא זוכר...
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
עדיפות לאלחוטי אבל גם אם לא זה לא כזה משנה לי.. יותר חשוב שהוא יהיה חזק במשחקים.. יש לי העדפה למיקרוסופט אבל אני מבין שהיום הם כבר לא כ''כ בטופ אז מה שתמליצו יהיה בסדר.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מדפסת באיכות טובה שהראשי דיו שלה יהיו גדולים ולא יגמר לי הדיו מהר.. ועדיף שהראשי דיו יעלו כמה שפחות..
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
המליצו לי על ANTEC SLK3800B 400W מארז מצוין שחור שכולל ספק כוח. הבעיה שאני רוצה מארז מעוצב עם חלון, שיהיה שקט. עכשיו לא חייב שיהיה עם ספק כוח אבל במידה ואין ספק כוח תמליצו לי איזה ספק כוח מתאים ,זול וטוב אני יכול למצוא למארז. תודה לכל מי שיעזור , שנה טובה וחג שמח. אהה שיהיה עם מערכת קירור טובה...
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום אודיו, אז בבקשה להעביר אם זה לא המיקום הנכון,תודה! אני מתלבט בין האוזניות HD435 לבין HD465 . השימוש בהן יהיה:80% למשחקים, ו20% למוזיקה. אילו מבינהן עדיפה? (הפרש של כ30 ש"ח). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה זה אל - פסק את כל הפרטים עליו ? שמעתי משהו כזה שזה לוקח את החשמל של הברק ומשאיר את המחשב דולק שלא יקרוס ... משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
על איזה עכבר אתם ממליצים? אני מעדיף שהוא יהיה עם חוט והתקציב הוא בסביבות ה 150 שח
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם קיים איזשהו מוד אשר מאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב? אם לא קיים- האם אפשרי בכלל הדבר? כלומר באמצעות אנטנה (אם יש צורך...) והכל... לא דרך אתרי אינטרנט מסויימים שמפעילים רדיו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-