ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליקנות עכבר חדש,אני לא יודע איזה ליקנות איזה עכבר אתם מעדיפים? : [poll] [opt] אופטי\רגיל [/opt] [opt] טראקבול [/opt] [/poll]
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שוב אני..! חבר שלי גם רוצה לקנות דיוידי.. כדאי לו לקנות את האסוס 16 כמו שיש לי, או שיצא בינתיים סוג אחר יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
לפני מספר ימים, אתר PcTIP העלה ביקורת חדשה על הרמקולים ALTEC LANSING ATP 3 . לאחר שקראתי את הביקורת רציתי להגיב באתר PcTIP אבל מכיוון שאני מעונין לשמוע תגובות אובייקטיביות העדפתי להעלות באתר HWzone את הסקר.לדעתי מדובר בביקורת ייחודית למדי, מה דעתכם על הביקורת? [poll] [opt] הביקורת קבעה נורמה חדשה, כמה נמוך ניתן לרדת כדי למכור.למעשה בכלל לא מדובר בביקורת אלא בנסיון עלוב לקידום מכירות המסווה כביקורת. [/opt] [opt] מדובר בביקורת בינונית שלא בולטת לטובה או לרעה לעומת הנורמה המקובלת באתרי חומרה בישראל. [/opt] [opt] ביקורת מעולה רחבה מקיפה מעמיקה ומעניינת הלוואי שהיו עוד הרבה ביקורות כאלה. [/opt] [opt] אני לא קורא ביקורות!. [/opt] [/poll]
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האים לדעתכם המרט הזה שווה משהוא ביחס למחיר המאוד מאוד נמוך ? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=297174 אנא השיבו לי מהר לפני שהמכירה תיגמר (אני רוצה את המחשב כתחנה שלישית למשחק לילדים) דן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב , אני משלשום מתכונן להתקנה מחדש של כל העסק , והצורב כבר עבר בערך 50 צריבות רצופות בלי הפעלה מחדש , עם מנוחות של איזה 3 4 שעות כל פעם . הצורב הוא יאמאה 16 , 2100E , זה יכול לשבש לו את המוח , כל כך הרבה עבודה בלי הפסקות ארוכות ? כי לא מתאים לי שהוא יתפחלץ לי .
-
יש לי בעיה במחשב!!!! כל פעם שאני עושה כיבוי בחלונות 98 המחשב נתקע (במקום להתכבות) לעומת זאת אם אני עושה RESTART הוא עושה זאת יופי בלי להתקע!!!! ודבר נוסף!! ב SAFEMODE המכשב מכבה את עצמו בכיבוי!!! השאלה היא איפה הבעיה!!! שמעתי פעם שיש קובץ שאחראי על הכיבוי אבל אין לי מושג איזה קובץ זה!!! ולכן אני לא יכול להתחקות אחרי הבעיה!! למישהו יש רעיון/פיתרון????
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתר שמאגד ביקורות חומרה מכל חומרה מכל מיני אתרים. המידע ממויין לפי סוג החומרה. בקיצור: http://www.reviewbooth.com/hardware/reviews.htm המקיף ביותר שאני מכיר ברשת.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
-
היי! קניתי את הדיוידי של אסוס במהירות 16.. מישהו יודע איך אפשר לבטל לו את נעילת האיזורים? שמעתי שזה אפשרי אבל אני לא יודע איך.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שתי מחשבים בבית. אחד 700Mhz והשני 133Mhz. ויש לי מדפסת ואני רוצה שהיה בניהם רשת. כדי שבמחשב הישן אני גם יוכל להדפיס עבודות לשמוע מוזיקה מהמחשב השני וכל זה... עכשיו אני לא יודע כלום על רשת כמה כרטיסיים צריכים כמה זה עולה כלום. עכשיו רציתי לדעת אם מישהו פה מוכן לפרט קצת על רשת ביתית. כמה כרטיסיים צריכים ? איזה כרטיסיים (הבנתי שיש הרבה סוגים)? מה הכי טוב ? מה המחירים ? כל הפרטיים בבקשה אנשים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר שתי מודמים לאותו מחשב (פורטים שונים כמובן!) ולחבר שלניהם שני קווי טלפון שונים, שני חייגנים שונים ולהתחבר בו זמנית לשני ספקי אינטרנט שונים? * ואם אפשר להוסיף שאלה דבילית: יש אפשרות להאיץ כרטיס רשת? (משהו כמו OC) לבצע אופטימיזציה?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כדי לאפשר פול-דופלקס צריך שכל 8 הגידים יהיו מחוברים? או שזה מצריץ אפשרות בדריברים? ובנוסף האם ההדבל בין פולס דופלקס להף(חצי) דופלקס משמעותי ומורגש? נא לענות מהר בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי! היכן ניתן למצוא הסברים מפורטים בעברית! לכל אותן האופציות הקיימות בתוכנות הצריבה למיניהן או לעיקריות שבהן לפחות כגון:JOLIET מה זה בכלל? קשה לדעת מה לבחור ומה זה כל דבר בכלל. 2.האם ישנה בעיית תאימות של מעבדי AMD לתוכנות ומשחקים או שאין חשש בעניין אני מעוניין לרכוש את החדש XP של AMD ורציתי לדעת אם זה קניה כדאית על פני אינטל פנטיום 4 תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
-
שימו לב, תמונה זו צולמה לפני מספר דקות באתר פלונטר. חיפוש קצר ל'Geforce 256' יביא אתכם לאותה תוצאה בדיוק. אם הכרטיס כל כך יקר, בטח הוא ממש טוב! מהיום עוברים לVision Tec! ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב לקנות DVD - וכרגיל - קטן ארנקי והצטמק כיסי... :'( כדאי לי להשקיע הרבה כסף או ללכת על כאלה ב70 דולרים "עלובים"... מה לקנות?! (ואני מזכיר שוב - אין לי אגורה שחוקה אחת!)
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כן משהו גן עדן אבל זה מה שיש לי בינתיים ושמתי לב שגם משחקים ישנים כמו אורבן קאוס, הלף לייף בקושי פועלים פועלים לאט או עם עיוותים וגרפיקה שנראת כאילו משחקים בלי הכרטיס כששיחקתי בהם פעם זה היה עם הדרייורים שמקבלים איתו אבל גם עם דרייורים יחסית חדשים יותר פשוט אי אפשר לשחק הצילו אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר גמרתי את ג'אז 2 ואם משהו לא יקרה בקרוב אני אעשה זאת שוב
-
- 31 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1006015634&start=0]כללי[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כמה נראה לכם תעלה מערכת קולנוע ביתית עם רמקולים טובים טלביזיה 43"-41" וDVD בן זונה עם הכל ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח 7VTX של ג'יגהבייט שמבוסס על הKT266. על הגשר הצפוני ישנו היטסינק עם מאורר מאוד קטן ומעצבן שמדי פעם עושה רעשים קטנים ומרגיזים. זה מתחיל לעצבן אותי והשאלה שלי היא האם אפשר להעיף את המאורר הזה לכל הרוחות? הוא סתם נודניק קטן ומעצבן בקוטר של 40מ"מ. מה כבר יקרה, ההיט סינק במילא נשאר... אני יכול להוריד אותו בבטחה או שיהיו תוצאות לא נעימות?
-
אם אני מעלה מדיסקט הפעלה את המחשב ורוצה לגשת לאחד הכוננים וכל הכוננים שלי במחשב הם סקזי, הוא יזהה את הכוננים האלה מדוס ? או שקודם צריך להתקין איזה תוכנה שתגרום לו לזהות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מארז חדש, והחלפתי בין המארז של המחשב הישן שלי (P1) לבין המארז החדש(הספק במארז הישן נדפק). עשיתי את כל החיבורים נכון, הכל עובד טוב ויפה, אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל Floppy Disk Error(40). למישהו יש מושג מה הבעייה?
-
למרות שהג'יפורס 3 טי200 אמור להיות חלש מהרדאון 8500 בכל המבחנים שעשו הראו שבדרייברים הקיימים של הרדאון הוא יורד לפעמים בביצועים גם מה8500 כרגע ראיתי שהרדאון (1250 ש"ח) הגיע במספר חנויות לארץ ושהטי200 (1500 ש"ח) כבר נמצא שבוע הבעיה היא האם באמת כדאי לקנות את הרדאון כי נכון הוא יותר זול מהטי200 - כך שחלק יגידו שלא משנה אם הוא פחות טוב, אבל אם הדגש הוא על ביצועים, הטי500 הוא OFF LIMIT, ההפרש מחיר בינהם די גדול אבל שאני יכול לעמוד בו, והדרייברים שישפרו ולא ברמאות אותו לא יוצאים מה לקנות ?