ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, dvi זכר ל-hdmi נקבה, כדי שאוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה.. http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3819_10_SA_CONSUMER/Adapter+SWV3819-10#/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3819_10_SA_CONSUMER/Adapter+SWV3819-10 האם המתאם הנ"ל מעביר בנוסף לוידאו גם אודיו? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לעבוד על 2 מערכות מחשב במקביל שתיהן עם 2 מסכים ויציאות DVI רזולוציה מקסימלית - 1920X1200 עכבר ומקלדת USB אין צורך ביציאת אודיו או משהו אשמח להמלצה על דגם, אם זה לא משהו שניתן להשיג בארץ, אז קישור לאתר בחו"ל שעושה משלוחים לארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה פאד אתם משתמשים? פשוט יש לי מאותם העכברים שלא אוהבים שולחנות. צריך אחד טוב. האם יש פאד עם תעודות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מארז וספק עבור גיסי. חרשתי כבר את הפורום, וקיבלתי הרבה מידע מועיל, והחכמתי קצת בתחום. ובהזדמנות זו אני רוצה לציין את התפעלותי מהנכונות לעזרה והמקצועיות של המשתתפים והמנהלים - אני כבר לא זז בלי לבדוק קודם בפורום. כאמור, אחרי כל החיפוש, החלטתי על ה Compucase CI-6A19 עם ספק 300W של HEC. אבל... פתאום גיסי מציין שחשוב לו מאוד מאוד שהמחשב יהיה שקט - המחשב דולק כל הזמן, ובלילה, הרעש כיום מהמחשב פשוט מטריף אותו :'( האם ניתן למצוא חיה כזו בתקציב הנ"ל?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עכבר mx518 ופד (משטח לעכבר) של Steel-Pad של גימרים אני לא ממש יודע מאיפה ליקנות .. ראיתי בskypc שמוכרים אבל רק תעכבר ואני רוצה חנות שאפשר ליקנות את שתיהם .. בבקשה תעזרו לי ותביאו לי חנות טובה שאני יכל להזמין את שתיהים יחד =]
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אוקיי, החלטתי על הטרנספורמר. הבנתי שכל המאווררים מסודרים לכך שיוציאו אוויר אני יעשה ככה, ישים מאוורר מקדימה שיכניס אוויר, בדלת שיכניסו אוויר ובגג ומאחורה שיוציאו אוויר. סבבה? אגב, אפשר המלצה למאוורר 120MM שיכניס אוויר?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כיום אני משתמש עם מיקרוסופט dektop 1000 סט לא רע בכלל השאלה אם יש משו נוח אלחוטי עם טווח טוב שכדי לי לשדרג אליו.... אשמח לקבל כמה הצעות שיצמצמו לי את האופציות...
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
כמו שאמרתי קיבלתי את ה-G5 ורציתי לעשות שהיא תהיה רגישה הכי טוב נגיד בשביל עבודה משרדית רגילה כמו גלישה באינטרנט וכו' ולמשחקים כמו CS בעיקר זה מה שיש לי השאלה איפה לשנות?
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ROCCAT RYOS MK BLACK SWITCHלא אשקר שאני מתבאס שקניתי אותה , אך ורק בגלל הסוויצ'ים השחורים , קשה ממש ללחוץ עליהם לטעמי.ראיתי את עניין הO-RINGS . השאלה שלי אם הטבעות גומי האלה עוזרות רק לרעש או יכולות להקל את עוצמת הלחיצה ? הרעש לא מפריע לי , רק אם היית יכול להקל בעוצמת הלחיצה (שיהיה כמו RED SWITCH כי ההבדל בינהם רק עוצמת לחיצה )תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, מורכב כבר בתוך הטרנספורמר עכשיו אני רוצה לפתוח את הקייס לראות את החומה ואין לי מושג איפה המפתח. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
החלפתי מחשב והתקנתי עליו את הדרייברים המקוריים של HP מה-CD שעבדו מעולה במחשב הישן - ומשום מה אין שום סימנים של זיהוי הפקס. ראו צילומסך מצורף... מדובר ב-HP OfficeJet All-in-One 5510 ששירתה אותי בנאמנות (וברעש) בשלוש השנים האחרונות בלי בעיה. ניתן לקבל ולשלוח פקסים דרך המכשיר עצמו וגם דרך התוכנה של HP אך המחשב אינו מזהה שיש לו "מדפסת פקס" ולכן לא ניתן לשלוח פקסים מתוך תוכנות במחשב (ממסמכי אופיס או PDF למשל). ניסיתי לעדכן דרייברים, הסרה מוחלטת עם תוכנת ההסרה של HP והתקנה מחדש - נאדה! חשוב לציין שהדרייברים מה-CD עבדו בלי בעיה (כולל הפקס) בשני מחשבים קודמים - כולם עם XP-SP2 זהה לחלוטין, מלבד העדכונים החדשים כמובן. אני עובד מהבית ולכן זה די קריטי לי - עזרה תתקבל בברכה! תודה…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
which mouse better for for playing games?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
קניתי xerox 3140, חיברתי הכול לפי ההדרכה, הורדתי מדבקות, התקנתי את ההתקנה מהדיסק, אבל הוא לא מדפיס: כשאני עושה בדיקת הדפסה בסוף ההתקנה (או סתם מנסה להדפיס משהו) הוא פותח לי חלון קטן למטה וכותב "USB printer status is not available". הUSB מחובר לUSB מפוצל כי אין אפשרות אחרת, אבל זה יכול להיות הבעיה? אני רואה שהמחשב יודע כשאני מכניס/מוציא את הUSB. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שלושת העכברים.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מהי המצלמה הקטנה / איכותית ביותר לצילום וידאו כיום עד 500 ש"ח +- ? כוללת מיקרופון מובנה. LOGITECH QUICKAM PRO 5000 Microsoft® LifeCam VX-6000 68C-00002 Microsoft® LifeCam NX-6000 Notebook 94N-00002 Microsoft LIFE CAM VX-7000 Logitech QuickCam Pro 9000 אחר? *HD זה 2 מגה פיקסל? *איזה מצלמה הכי יפה ומוסוות טוב? *המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000 (שהומלצה לי בפורום אחר) משתלמת / איכותית בהשוואה ל: Logitech QuickCam Pro for Notebooks Zeiss 595 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere 775 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere MP 807 ש"ח אחריות: 24 חודשים. או שאלו מצלמות שלא משתלם לרכוש אותן?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להמלצה עבור מקלדת גיימינג מוארת, תקציב 250 ש"ח. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לאחותי מדפסת של CANON כבר כמה שנים טובוב אבל בעקבות זה שקשה בזמן האחרון למצוא את הראשי דיו שלה(40 ו41 נידמה לי) היא שוקלת להחליף(גם מדפסות משולבות הרבה יותר זולות בזמן האחרון) אז אני בודק לה ויש לי מספר שאלות: האם כדאי לשקול קניה של מדפסת לייזר צבעונית ?(סטודנטים ומדפיסים דיי הרבה) יש דגמים ספציפיים? אם אתם לא ממליצים על לייזר אז רציתי לדעת איזה דגמים של מדפסות משולבות כדאי לשקול?(ניראה לי שיותר בכיוון של ללכת על HP כי הזמינות שלהם בדיו בחנויות ממה שראיתי גבוה יותר) צריך דגם שהזמינות שלו גבוהה ונפוץ ושלא יעלה הרבה ושיהיה יחסית גדול וכך יחזיק זמן רב יותר(יש חיה כזאת שמשלבת את התכונות האלו?) אם תוכלו לכיוון אותי לכמה דגמים ספיציפיים מומלצים זה יעזור לי (חיפשתי ב"דביק" עם…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגיע הזמן שאני אחליף את המארז ענתיקה שלי במשהו יותר טוב. (המארז כרגע הוא עדיין מתקופת ה PIII 450!) בעיקרון אני מעוניין במארז שקל לפרק ולהרכיב (גם את הרכיבים) ושיהיה בו airflow טוב. אין לי שום צורך במארז יפה, כך שיופי זה לא גורם בחירה. למארז צריכים להיות 3-4 כוננים. (אין לי מושג מהם הגדלים האלה.) מישהו יכול להמליץ לי על דגם? התקציב עד 800 ש"ח בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אחרי הרבה המתנה, חבר שלי קנה לי בארה"ב את הסט. עלה 75$ בB&H בארה"ב. סט מדהים! עכבר גדול ונוח ולא כבד מדי. המקלדת מאוד נוחה! אני עדין משתמש בג'ל תמיכה למקלדת כי "הקצה התחתון" שלה לא נוח לטעמי. הכפתורי dynamic search& zoom הם כפתורי מגע מגניבים. הרבה כפתורים וקיצורים נוחים. המקשים "שקטים" בהקלדה. מה שכן צריך להתאים הרבה כפתורים אישית וזה עבודה אבל זה חד פעמי. ההתקנה של הדרייברים ארכה כמה דקות! חשבתי שזה בכלל נתקע ויש בעיה. סה"כ סט מדהים שמצדיק את המחיר בחו"ל. בארץ עולה כ700 שקל! עוד דבר שקצת מאכזב- המסך LCD הקטן במקלדת לא מואר. ניתן להשתמש בכפתור VOIP רק ביאהו מסנג'ר/ AIM כך שזמנית הוא לא שווה הרבה. מה שהיה נחמד לגלות זה מאריך USB נחמד לדונגל של המקלט (נראה כמו …
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כנראה שיש לי בעיה מאוד מוזרה עם העכבר kone xtd. נתחיל מהחדשות הטובות: העכבר מצוין ואני מאוד מרוצה ממנו, מרגיש איכותי ואני די בטוח שישרת אותי שנים רבות. אבל, שמתי לב, שלאחר פרק זמן ארוך שאינני משתמש בעכבר (לפעמים לאחר חצי שעה, בדרך כלל לאחר כמה שעות) הקליק הראשון על המקש השמאלי מרגיש "שונה". למה הכוונה שונה? יש התנגדות (הקלה שבקלים) כאשר אני לוחץ וגם צליל הקליק משתנה. הדבר אינננו קורה עם מקש ימין ויש לציין שזה קורה, רק, לאחר פרק זמן שאינני משתמש בעכבר. ניסיתי לנקות את העכבר עם מייבש שיער וחוט דנטלי אך הדבר לא עזר האם שמעתם אי פעם על בעיה דומה? (אני עדיין לא בטוח אם אני מדמיין אותה או לא) ישנו פתרון חוץ מהפעלת אחריות? (אין לי מושג, איך אני מוכיח דבר כזה למוכר)
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP m1522nf שמתפקדת כמדפסת רשת. ההדפסה וצילום מסמכים עובדים. פקס אני מצליח לשלוח מהמדפסת אבל לא מהמחשב. סריקה לא עובדת בכלל. יש לי WINDOWS XP ושני מדפסות "HP m1522nf" ו-"HP m1522nf fax" שניהם מחוברים דרך שני יציאות IP סטנדרטיות (יציאה אחת למדפסת) עם אותה כתובת IP (של המדפסת). כשאני מנסה לשלוח פקס דרך "HP m1522nf fax" או לסרוק דרך התוכנה של HP אני מקבל הודעה שהשרת עסוק. מה יכולה להיות הבעיה??? (אני משתמש בדריבר המעודכן ביותר)
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. נכון לעכשיו יש לי את העכבר הישן של Logitech והוא MX510 מי שלא מכיר זוהי הגירסא הישנה יותר של הmx518. עכשיו באמת עכבר סוס, יש לי אותו אני חושב שלוש+ שנים, מספיק זמן לעכבר לא? אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו לG5 - הגירסא החדשה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1468 כמו שאתם רואים כאן, באייבורי הגירסא הזאתי עולה 170 שקל עכשיו זה נראה לי מאוד זול יחסית לעכבר הזה, כי כשהסתכלתי בzap - ועל החנויות האמינות שעליהם אני סומך ומכיר, והמחירים נעו בין 300-400 ש"ח, אז איך זה שאייבורי מוכרת ב170 שקל? קצת מוזר לי ;\ אז בסה"כ זה מה שרציתי, לשאול האם החברה אמינה, מה גם יש 3 שנים אחריות כך שזה בכלל טוב. עכשיו יש מולה גם את KSP שגם שמה זה נמכר ב180 ש"ח - כמעט אותו מחיר…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-