עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by חן מ,

היי יש לי עכבר אלחוטי לייזר MX620 של לוגי'טק.העכבר בבסיסו מצויין,רק בעייה אחת היא שבמשחקים וגם ככה סתם בשולחן העבודה הוא לפעמים נתקע לשנייה וחוזר.זה משגע אותי במיוחד במשחקים שאז אם אני בקטע חשוב וקריטי אני לשנייה לא יכול לעשות כלום כבר הורגים אותי מה אני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by AmL1,

כשאני לוחץ F9 על תיבת טקסט כלשהי הוא מעלה לי הודעת שגיאה to use photo editing,install the photo editing software that came with the keyboard הוא פותח מלא כאלה הוא מעלה את החלון של השעון כאילו לכוון את השעה פותח את האקסל והוורד שלוש פעמים כל אחד מה קורה פה?!@ תודה=][br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 15:37:40 הסתדרתי אפשר לנעול=]

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by PsyDream,

רציתי לדעת איך הספק שבא עם זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5355 אני מראש חושב שזה ג'נרי אבל מה???

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  4. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1883&products_id=11622

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. אורח ztos--

שלום, יש לי הגה שהוא כבר לא מתחבר למחשב שלי, אז נזכרתי שיש לי בבית כרטיס קול ישן תיכו אבל יש לו יצאת הגה, עכשיו השאלה העם אוכל להשתמש בכרטיס קול הזה יחד עם כרטיס קל השני, כדיי שאני לא היה צריך לבטל את זה הנוכחי החדש? תודה-גיל

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by shloosh,

אהלן יש לי בעיה של דלקות בידיים וכל מיני שטויות ביד ימין שכמובן עם העכבר... אז אני מחפש עכבר אופטי לא אלחוטי יפה ונוח ,ולא במחיר גבוה. אפשר איזה 140 ככה ... יש את ה-mx500 איך הוא? נוח?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by sos,

שלום, אני עובד בחברה חדשה (לא משנה איזו) ויש לנו שרת קבצים. השרת עצמו מכיל כ-160 גיגה אך זהו לא מספיק. אנחנו מעונינים להגדיל את הנפח בצורה מאוד משמעותית. השרת הוא שרת של IBM ומשום מה נכנסתי לאתר שלהם והם לא מספקים הארד דיסק בנפח גדול מאוד. לכן רציתי לדעת האם חוות הארדיסקים (storage) יכולה לעשות את העבודה? אם כן אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב אמין וחזק בעל נפח גדול מאוד (כסף לא מדבר במקרה הזה מדובר על איכות). בנוסף רציתי לדעת האם אפשרי לעשות שימוש בחוות הארדיסקים לא רק בשרת אחד אלה בעוד כמה שרתים אבל ברשת שונה. בנוסף האם אפשר להשתמש בחווה בנוסף למטרה של להגדיל את נפח השרת אלה גם לשמש לגיבויים? או צריך חווה נוספת? זה מאוד חשוב לי ואם מישהו יכול לעזור לי פה או פרטנית אני הו…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. שלום אני הזמנתי במחשב החדש את המארז SUNBEAM TRANSFORMER ועכשיו זה המארז הראשון שיש לי שיש בו חלון והקטע שעל החלון יש שתי מאווררים אז השאלה שלי היא אם אני רוצה סתם לבדוק משהו במארז לנקות אבק או משהו כזה ואני פותח מהצד של החלון אז אני צריך לנתק את הכבלים של החשמל שמחוברים למאווררים ואז החלון יהיה מנותק לגמרי מהמארז ? מישהן יכול לעזור..

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by nesber,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ואני רוצה להחליף לו את ספק הכוח מכיוון שהנוכחי עושה בעיות. העניין הוא שאם כבר אני קונה ספק, אני רוצה שהוא גם יתאים למחשב הבא שאני קונה- עדיין לא החלטתי איזה, וזה לא יהיה בחצי השנה הקרובה גם ככה. אני אומר "יתאים" כי ראיתי באתר של TT שכל ספק מתאים למחשב מסוים, עם מושגים כמו ATX שאני לחלוטין לא מבין בהם. למשל, ראיתי בחנות מסוימת את הדגם W0008, שהוא בעל הספק של 420 וואט. כתוב באתר של TT: Designed for AMD K7 and Intel ATX +12V 1.1 and ATX 2.03 version (Fully Support Pentium 4) הבנתי שלא תהיה לי שום בעיה אם אקנה אינטל, אבל מה אם אחליט K8? בקיצור אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד ניתן לדעת האם ספק מסוים יתאים למחשב מסוים..

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by yarivot26,

לאחר 4-5 שנים של שירות נאמן המחשב הנייד שלי התקלקל. רציתי לדעת אם אפשר להוציא ולהשתמש איכשהו בפד מגע שלו?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. Started by tibia,

יש לי 400 שקל לא שקל אחד יותר ואני חשבתי על זה אולי http://www.gil-tech.co.il/Product.asp?Pid=15901&Cat2Cat1ID=5203&Cat2ID=7394 וספק HEC 300ART יש הצעות<?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by benor,

היום הלחצן הימני של העכבר שלי מת (Microsoft) , ואני צריך לקנות עכבר חדש. חשבתי על העכבר הזה של לוג'יטק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2887 אוליי יש הצעות טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by tzolerguy,

יש לי גויסטיק עם 4 צירים ובלי כפתורים אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור גויסטיק 5 צירים ו 3 כפתורים וזה גורם לי לבעיות איך אני יכול לשנות את זה למצב שהוא יזהה אותו כ 4 צירים בלבד ??? תחת בקרי משחק הוא מקבל את השם ADC איך אני מסדר את זה??

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. לפורום שלומות. אני הבעלים הגאה של כ. מסך ראדון 9600 אקס טי מחברת ג'יגה בייט. הכרטיס בעל יציאת VIVO עכשיו, הכבל שסופק לי עם הכרטיס, ובכן, התקלקל. ועקב כך איני יכול להקליט מן הטלויזיה, או לצפות במחשב בטלויזיה עצמה. האם למישהו מחברי הפורום ישנו מקום מסוים שבו אני יכול לרכוש כבל שכזה? (חיפשתי ונברתי במספר אתרים של כבלים ולא מצאתי... וגם דיברתי עם החברה שמכרה לי את המחשב, ולהם אין כבר אותו במלאי... אודה לעזרתכם) נוסף על כך ישנה יציאת DVI במחשב האם ישנו ממיר שממיר מ DVI ל RCA? (כדי שאני אוכל לפחות לצפות במחשב בטלויזיה?) (אני בספק אבל תמיד טוב לשאול) אודה על כל תגובותיכם.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by sheff2k1,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=840 אני מחפש איוורור טוב ל754(לא משהו רציני כי לא עושה OC), פשטות ונוחות. האם זה זה?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by new!!!!,

אני עוד מעת קונה את הפד func זיגזג הוא עולה 149 שקל ! אמרו שייש דבר כזה סקאיטים מאיפה אני קונה את זה?? אפשר לקנות את זה גם מי זיגזג ואני הקנה את שתים ביחד? ומה זה הסקאיטים

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. אני קונה מחשב מKSP אבל אני לא רוצה לקנות משם ספק... יש חנות בראשון שיש שם ספק 480 טוב.... ? כי בKSP יש ספק שהם מכינים או מיבאים ומדביקים על זה תשם שלהם.. של 500W וזה עולה 190.. זה אמין? ומה ההבדל בין ה6800GT של לידטק לזה של PINE?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. אז ככה, האם אפשרי לעשות קומבינציה של המפרטים הבאים: מחשב לצרכי קולנוע בייתי http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ מחשב לעבודה משרדית http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ כשמארז שמוצא חן בעיני הוא זה (נמצא במפרט קולנוע בייתי) http://www.thermaltake.com/xaserCase/tenor/silver/silver.htm תודה רבה מראש על התגובות

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by Mr.Hetfield,

אהלן, סט האוזניות שלי ושל אחים שלי הלך, וזה הסט השלישי שמת בזה בערך שנתיים. בפעם הראשונה היו אלה אוזניות לא הכי-הכי שקנינו פעמיים (פעם שנייה לאחר שהראשונות נשברו), אחרי זה השתדרגנו ל-Sony MDR-XD100. עכשיו אנחנו רוצים להשתדרג עוד יותר.. נמאס לנו שהולכות לנו האוזניות - אנחנו לא מתעללים בהן! הן פשוט לא עשויות מחומר מספיק טוב בשבילנו! קיצר, זה מה שאנחנו מחפשים, בתקציב של כ-500 ש"ח, אבל עדיין גמישים כלפי מעלה. [list type=decimal] [*] איכות שמע טובה (כלומר, כמה שיותר טובה) במשחקים, סרטים ומוזיקה. [*] שיהיו נוחות על הראש והאוזניים. [*] שיראו מגניבות (הכי פחות חשוב לנו, אבל עדיין). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by ras81,

שלום יש לי UPS של IPPON 600V האם זה מספיק למפרט שלי (ספק חזק)? אני לא צריך שיחזיק לי את המחשב הרבה זמן אחרי הפסקת חשמל - עד דקה זה יספיק לי. תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  21. אהלן חברה.. קניתי מארז חדש (מזל טוב לי!! ) - A-top Xblade... והמארז הישן נשאר אצלי... עכשיו, המארז הוא נראה בווווווול כמו ה-אי סטאר אבל אין את הכתוביות האלה של "אי סטאר" למטה... כמה המארז הזה שווה ללא ספק...? 50¤? 60¤? כמה... תודה מראש, עודד ב.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by yairperetz,

שלום !! רציתילדעת האם המארז THERMALTAKE MOZART VC4001SNS מגיע עם ספק כוח ?? ואם כן - איזה ?? והאם הוא יכול להחזיק בכבוד מע' עם כרטיס ATI ALL IN WONDER ?? תודה !!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. נכון במקלדת, יש מקשים של האינטרנט- כמו דף הבית, מועדפים, קדימה, אחורה.... אני לא מבין למה, הם לא עובדים בדפדפן המוגדר כ-Deafult, שהוא FireFox.... למישהו יש פיתרון לבעיה? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. הנה המארז החדש מבית zalman יצרנית הקירורים הידועה. בעייני נראה מפלצתי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים