עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. המדפסת של EPSON דגם STYLUS PHOTO RX425 החלפתי צבע ,בדקתי שהצבע תואם את דגם המדפסת. לא נראית כמו בעיית חומרה כי לפני תחילת ההדפסה אני מקבל הודעה :"PRINTER IS READY TO PRINT" המדפסת מתחילה לעבוד ותהליך ההדפסה עובר כרגיל ,ללא הפסקות ,ללא רעשים מיוחדים שלא היו בעבר ניסיתי כמה פעמים ,ניקיתי את ראש הטונר ,שום דבר לא עוזר יוצא דף חלק מה מומלץ לבדוק? תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by AVI.S.T,

אין לי מקום אחר לכתוב את זה אז אני רושם פה כי זה קשור למעבד וללוח אם: נכון באתר כתוב על הPhysX הכרטיס של הפיזיקה הזה אז אני היא חייב אותו או שאני יכול לשחק ככה בלי זה?

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  3. שלום, יש לי פלאפון Samsung e720 אני רוצה להעביר שירים מהמחשב לפאלפון דרך ה Bluetooth . אני צריך לקנות את הBluetooth שמתחבר למחשב ב USB?(דוגמא : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1441/1628.php) ואיך אני מעביר? ואיזה אתם ממליצים לקנות-עד כ 200 שח ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום יש לי UPS של IPPON 600V האם זה מספיק למפרט שלי (ספק חזק)? אני לא צריך שיחזיק לי את המחשב הרבה זמן אחרי הפסקת חשמל - עד דקה זה יספיק לי. תודה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by X-It,

אתם יכולים לתת לי את האתר הזול ביותר שאפשר לרכוש בתוכו את העכבר של לוגיטק MX510 תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  6. Started by moo2004,

היי, לאחרונה המחשב שלי קורס ללא כל התרעה בפתאומיות. אני חושד שהמעבד מתחמם יותר מידי או שמא דווקא הכרטיס מסך הוא זה שמתחמם. מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לברר את הטמפרטורה של הן של המעבד והן של הכרטיס מסך. בבקשה תציינו מהיכן אפשר להוריד את התוכנה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. עדיף של לוגיטק או מייקרוסופט אבל לא חובה..... בצבעים שחור וכסף ולא צריך דגם משוכלל עם BLUETUTH או כל מיני כאלה.... תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. האם יש דרך אחרת חוץ מלהעתיק דברים ממחשב למחשב ע"י דיסקים זיכרונות או חיבור Master slave? אולי יש איזה כבל מיוחד שמאפשר להעתיק ממחשב למחשב ללא פירוק המחשב (אני מדבר על 20-40 ג"יגה)

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  9. תראו יש לי ווידאו 4 ראשים שזה אומר שאפשר להליט פי 3 או פי 4 יותר זמן מאשר יש בקלטת הקיצר לי יש 3 סוגי מהירויות sp= רגיל lp= באמצע ep =מקליט להכי הרב זמן עכשיו נגיד ואני מקליט על ep\lp האיכות (קול ותמונה) צריכה לרדת????? כי לי זה מקליט סבבה על sp ועל האחרים לא משהו הקיצר זה צריך להיות ככה או שיש לי בעיה בווידאו?????

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by CoronaXtra,

היי לאחרונה היו יותר מדי נפילות מתח , ואין לי אל-פסק והמחשב נראה לי עומד להתמוטט אם זה קורה שוב אז צריך המלצה לאל-פסק טוב ולא יקר מדי למחשב עם המפרט הבא : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Hardisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE Floppy : SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case : Antec TX1050B Black SOHO Tower Case 500W Case Fans : Cooler Master Neon LED 80mm - BL…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by SnakeBite,

שלום,אני קונה מחשב חדש עכשיו אני קונה איתו ספק זול של 400w ב 95~ שקל הייתי רוצה לדעת אם צריך ספק מיוחד כדי להפעיל עליו דיסקים קשיחים של sata2 . כאילו מה שאני שואל בעצם..אם יש כמות חשמל שונה שצריך לספק לדיסק קשיח בשונה מ IDE למשל.. ולמי שיש המלצות על חברה מסוימת של ספקים או על ספ מסוים שהוא זול וטוב מוזמן לציין תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. Started by crazydiamond,

יש לי ספק HEC 400ARTF ואני מריץ את המפרט הרשום בחתימה: יש לי שני דיסקים קשיחים ושני כונני DVD וכמובן את ה 9800 XT שדורש חיבור כח מהספק, כמו כן מחוברים עוד 5 מאווררי מארז ובינתיים הספק סוחב טוב אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח וככה יהיו לי 2 דיסקים ב RAID ועוד אחד במצב רגיל האם לפי דעתכם הספק מספיק לעומס כזה? (3 הארדיסקים, שני כונני תקליטורים, 5 מאווררים, רדאון 9800 XT וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by yoav1000,

האם כדאי לקנות את העכבר G7 של לוגיטק או לחכות?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by maccabeast,

שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט איכותית, שתהיה טובה כדי לדבר עם אנשים מחו"ל...המחיר כמעט לא משנה...

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  15. אני מחפש סורק, עם דגש עיקרי על מהירות סריקה. שימוש עיקרי לסריקת דפים A4. תודה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  16. מחשב נייד ללא יציאת s-video...... איך ניתן לחבר לטלויזיה ? חייב לשלוח מפרט או דוגמה דחוף לחו"ל תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  17. Started by Static,

אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בעכבר חדש.. כי ת'כלס יש לי עכבר עתיק.. חשוב לי שישי לו לפחות את 2 הכפתורים בצד של "דף קדימה" "דף אחורה" כי התרגלתי מהעכבר הישן שלי מעבר לזה לא אכפת לי להשקיע עד 400שח ככה.. על משהו טוב איזה לייזר אלחוטי או משהו בסגנון יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  18. אני צריך מדפסת הכי פשוטה בשביל להדפיס כמה דפים חשובים.המחיר המקסימלי הוא 200 שקל. הנה חשבתי לקנות את זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6344 אם היא לא משהו אז תתנו לי קישור מחנוית בצפון כמו KSP פנדה או נועה רק משלושת החנוית האלו תודה..

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  19. Started by Mr.Hetfield,

אהלן, סט האוזניות שלי ושל אחים שלי הלך, וזה הסט השלישי שמת בזה בערך שנתיים. בפעם הראשונה היו אלה אוזניות לא הכי-הכי שקנינו פעמיים (פעם שנייה לאחר שהראשונות נשברו), אחרי זה השתדרגנו ל-Sony MDR-XD100. עכשיו אנחנו רוצים להשתדרג עוד יותר.. נמאס לנו שהולכות לנו האוזניות - אנחנו לא מתעללים בהן! הן פשוט לא עשויות מחומר מספיק טוב בשבילנו! קיצר, זה מה שאנחנו מחפשים, בתקציב של כ-500 ש"ח, אבל עדיין גמישים כלפי מעלה. [list type=decimal] [*] איכות שמע טובה (כלומר, כמה שיותר טובה) במשחקים, סרטים ומוזיקה. [*] שיהיו נוחות על הראש והאוזניים. [*] שיראו מגניבות (הכי פחות חשוב לנו, אבל עדיין). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. לפורום שלומות. אני הבעלים הגאה של כ. מסך ראדון 9600 אקס טי מחברת ג'יגה בייט. הכרטיס בעל יציאת VIVO עכשיו, הכבל שסופק לי עם הכרטיס, ובכן, התקלקל. ועקב כך איני יכול להקליט מן הטלויזיה, או לצפות במחשב בטלויזיה עצמה. האם למישהו מחברי הפורום ישנו מקום מסוים שבו אני יכול לרכוש כבל שכזה? (חיפשתי ונברתי במספר אתרים של כבלים ולא מצאתי... וגם דיברתי עם החברה שמכרה לי את המחשב, ולהם אין כבר אותו במלאי... אודה לעזרתכם) נוסף על כך ישנה יציאת DVI במחשב האם ישנו ממיר שממיר מ DVI ל RCA? (כדי שאני אוכל לפחות לצפות במחשב בטלויזיה?) (אני בספק אבל תמיד טוב לשאול) אודה על כל תגובותיכם.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. שלום. אני עומד לקנות MP3 חדש, אני מעוניין רק לשמוע מוזיקה איתו, ואני רוצה 20 GB (כבר היה לי 6 ומילאתי אותו מהר מידיי, והוא נהרס לפני יומיים בערך). עכשיו השאלה שלי היא בעצם לאיזה נגן (לדעתכם) יש את איכות השמע הכי טובה? כמובן שחיי סוללה זה גם חשוב, אבל אחרי איכות שמע. נ.ב: אני מקווה שאני בפורום המתאים, אני קצת חדש כאן (בפורום, לא באתר). עריכה: אוקי, הבנתי שאני במקום הלא נכון, סליחה.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by dolevh2,

שלום לכם! יש לי מחשב חדש (amd 64, gigabyte k8nf-9, windows xp) מקלדת ps/2 של מייקרוסופט מולטימדיה 0.1 a המקלדת לא עובדת! בלוח הבקרה היא מופיעה עם סימן קריאה וכתוב device couldn't start ניסיתי להסיר אותה ולהפעיל מחדש המון פעמים ובחלק מהפעמים כשהמחשב עלה היא פעלה ומיד בריסטרט הבא חזרה לשבות. ניסיתי לחבר את המקלדת הפשוטה והישנה שלי (ps/2) והבעיה נשארה וגם היא לא עובדת! בביוס של הלוח אם יש אפשרות usb keyborad support שלא משפיעה בכלל... אני יודע שהמקלדת תקינה (כי היא עבדה כמה פעמים) ולכן הבעיה היא איפה שהוא בווינדווז. לא הצלחתי למצוא דרייבר חדש באתר של מייקרוסופט, מה שלדעתי יפתור את העיה. צריך את עזרת המומחים עכשיו...... דולב.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. Started by MS-D,

טוב אז ככה , חבר טוב שלי קנה מחשב חדש והוא מטורף על פיפ"א .. הוא רוצה לשחק עם עוד מישהו כאילו GamePad נגד מקלדת אז קודם כל האם כל ה-GamePads מתחברים ל-USB ? ואיפה אפשר ליקנות אותם במחיר זול אבל משהו לא זבל (בין איזה מחירים זה נא וכו'..) תודה מראש חברה !

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת ועושה המון השוואות והתעניינתי במדפסת הבאה של לקסמרק http://m.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEX7350 האם המדפסת הזו שווה את המחיר? איך לקסמרק בכללי?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  25. Started by hedva,

עכבר איכותי + גלילה לאורך ולרוחב המקלדת טובה ואין צורך בכפתורים מיוחדים תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים