עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yoav1000,

יש לי מחשב של פנטיום 4 כמה וואט אני צריך כדי שיעבוד טוב ושהיה ניתן לשדרג בעתיד(להוסיף מאוורר וכו')

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש בנרות כבל SCSI2 פנימי (50 גידים בחיבור 50 פין בדומה לחיבור IDE) באורך של לפחות 80 ס"מ. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג כזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by gshhar,

אני רוצה לקנות את המארז הזה,מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. Started by BoRiS.K,

צריך מארז טוב מPANDAS תודה..:]]

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. Started by new!!!!,

אני עוד מעת קונה את הפד func זיגזג הוא עולה 149 שקל ! אמרו שייש דבר כזה סקאיטים מאיפה אני קונה את זה?? אפשר לקנות את זה גם מי זיגזג ואני הקנה את שתים ביחד? ומה זה הסקאיטים

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. שלום לכולם שמי ציון אני מקווה שהכותרת טובה אם לא בבקשה תגידו איך צריך לעשות כדי שלא תינעלו אז לעניין חברה.אני רוצה לקנות עכבר חדש ומקדלת . יש לי עכבר של איהז 50 שקל שובר לי תיד =[ ומקדלת מעפנה אז אני החלטתי לקנות חדשים . מקדלת אני יודע איזה אני קונה כבר ב 80 שקל 3 שפות בגלל אבא שלי אני צריך רוסית גם והעכבר שיש לי כרגע קטן והורס תיד אז אני רוצה שתביאו לי עכבר בתקציב של 160-170 של חברת logitech אני רוצה שעכבר יהיה איכותי.נוח.ושימושי לגלישה באינטרנט ולפעמים משחקים אם אפשר תבחרו לי תעכבר מהאתר הזה: goldtop.co.il תודה מראש

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. היי יש לנו מחשב משפחתי משותף, אני רוצה להשתמש במקלדת רגילה ושקטה והילדים במקלדת מכאנית בשביל המשחקים אז האם אפשר לחבר למחשב 2 מקלדות עם איזה מתאם, ולבחור כל פעם עם מה עובדים ? אשמח ללינקים

8. Started by Mr.Hetfield,

אהלן, סט האוזניות שלי ושל אחים שלי הלך, וזה הסט השלישי שמת בזה בערך שנתיים. בפעם הראשונה היו אלה אוזניות לא הכי-הכי שקנינו פעמיים (פעם שנייה לאחר שהראשונות נשברו), אחרי זה השתדרגנו ל-Sony MDR-XD100. עכשיו אנחנו רוצים להשתדרג עוד יותר.. נמאס לנו שהולכות לנו האוזניות - אנחנו לא מתעללים בהן! הן פשוט לא עשויות מחומר מספיק טוב בשבילנו! קיצר, זה מה שאנחנו מחפשים, בתקציב של כ-500 ש"ח, אבל עדיין גמישים כלפי מעלה. [list type=decimal] [*] איכות שמע טובה (כלומר, כמה שיותר טובה) במשחקים, סרטים ומוזיקה. [*] שיהיו נוחות על הראש והאוזניים. [*] שיראו מגניבות (הכי פחות חשוב לנו, אבל עדיין). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה בהפעלת המודם!! יש לי מערכת הפעלה XP מצאתי דריברים עדכניים ונכונים, במנהל ההתקנים כתוב שההתקן פועל כראוי אך שעושים שאילתה למודם הוא כותב "תגובת המודם נכשלה , ודא כי המו מחובר כראוי וכי הוא פועל. ודא כי הפסיקה עבור היציאה מוגדרת כראוי" איך אפשר להגדיר פסיקה והאים זו הבעיה? תודה מראש שי יומן השאילתה. 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\tapisrv.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdm.tsp, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdmat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\uniplat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  10. תגידו מה אתם אומרים על הסט הבא.. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7599042&type=2&product=1&= אני יודע שזה לא מיקרוסופט או לוגיטק אבל זה זול ומפתה.. עד כמה הסט הזה גרוע? אני לא גיימר או משהו...לשימוש יומיומי..אינטרנט סרטים וכו'.. אם למישהו יש הצעות טובות יותר הוא מוזמן להציע אותן.. מה שכן חשוב שלעכבר יהיה מטען כמו בסט שהצעתי.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Xerox PE16 הדגש הוא על הדפסת לייזר ופקס, מכונת צילום זה רק משפר את הנושא. המליצו לי על ה-brother בלי לפרט מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  12. Started by AVI.S.T,

אין לי מקום אחר לכתוב את זה אז אני רושם פה כי זה קשור למעבד וללוח אם: נכון באתר כתוב על הPhysX הכרטיס של הפיזיקה הזה אז אני היא חייב אותו או שאני יכול לשחק ככה בלי זה?

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by GRiM,

יש לי מחשב ישן, עם USB ישן (1.1). אני מעוניין לקנות כרטיס USB חדש (2.0) כדי להעביר קבצים במהירות (מצלמה, נגן MP3). אני מחפש משהו טוב, עם הרבה יציאות (4 לפחות) וכמובן בזול. כרגע חשבתי על זה, מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=111598078&sog=C-USBCard הפאנל הקידמי ממש שימושי לדעתי! שאלה נוספת, לא קשורה לנושא ומאוד חשובה (הרגע חשבתי עליה): המודם של האינטרנט שלי (כבלים, אינטרנט זהב, 1.5MB) מחובר למחשב דרך ה-USB הישן (1.1), האם זה משפיע על מהירות האינטרנט?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. קניתי אותו לפני יומיים במבצע של אופיס דיפו ....שילמתי 199 ש"ח.....אבל מיקרוסופט שולחים לי צ'ק של 50 ש"ח בדואר חיברתי אותו למחשב והוא עובד מצויין ....אבל.........הרטט לא פועל אפילו במשחקים שכן תומכים ברטט כמו NFS וTEST DRIVE המשחקים האלה פועלים לי עם רטט בגירסא החוטית של השלט שגם אותו רכשתי לפני חצי שנה אבל משום מה בשלט האלחוטי אין רטט....האם למישהו כאן גם כן יש את השלט האלחוטי של ה360 מחובר למחשב והרטט כן עובד לו?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. ראיתי על זה קצת בחיפוש אבל לא ממש הבנתי איך זה מבאס להחליף כל פעם בחיבור מאחורה פעם אוזניות פעם רמקולים אז איזה אפשרויות יש?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. שלום, יש לי פלאפון Samsung e720 אני רוצה להעביר שירים מהמחשב לפאלפון דרך ה Bluetooth . אני צריך לקנות את הBluetooth שמתחבר למחשב ב USB?(דוגמא : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1441/1628.php) ואיך אני מעביר? ואיזה אתם ממליצים לקנות-עד כ 200 שח ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  17. למה מיהרו להעלים את הדגמים של הצורבי DVD של LG4167 ומטה מהחנויות ובכלל? והכניסו את DVD-RAM GSA-H20L הרי זה אותו מהירות בדיוק

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. Started by uvs,

עד 300 שקל גג לשיחות וידיאו בסקייפ בעיקר

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by moo2004,

היי, לאחרונה המחשב שלי קורס ללא כל התרעה בפתאומיות. אני חושד שהמעבד מתחמם יותר מידי או שמא דווקא הכרטיס מסך הוא זה שמתחמם. מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לברר את הטמפרטורה של הן של המעבד והן של הכרטיס מסך. בבקשה תציינו מהיכן אפשר להוריד את התוכנה.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. תראו יש לי ווידאו 4 ראשים שזה אומר שאפשר להליט פי 3 או פי 4 יותר זמן מאשר יש בקלטת הקיצר לי יש 3 סוגי מהירויות sp= רגיל lp= באמצע ep =מקליט להכי הרב זמן עכשיו נגיד ואני מקליט על ep\lp האיכות (קול ותמונה) צריכה לרדת????? כי לי זה מקליט סבבה על sp ועל האחרים לא משהו הקיצר זה צריך להיות ככה או שיש לי בעיה בווידאו?????

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by sefid1,

אני מתלבט איזה גיימפאד לקנות. איך זה? (Logitech® Cordless Rumblepad)

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by ras81,

שלום יש לי UPS של IPPON 600V האם זה מספיק למפרט שלי (ספק חזק)? אני לא צריך שיחזיק לי את המחשב הרבה זמן אחרי הפסקת חשמל - עד דקה זה יספיק לי. תודה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. שיהיו איכותיים, התקציב לא כ"כ משנה, אבל לא להגזים. תודה.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  24. Started by kindermaN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=11989 האם הוא תומך עברית? או שלא?

25. האם ספק ג'נרי של 500 וואט יוכל להפעיל לי geforce fx5900 MSI DVI ? ולאיזה כח של ספק של חברה טובה הוא משתווה? בתודה...

• 3 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.