עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Mr.Hetfield,

אהלן, סט האוזניות שלי ושל אחים שלי הלך, וזה הסט השלישי שמת בזה בערך שנתיים. בפעם הראשונה היו אלה אוזניות לא הכי-הכי שקנינו פעמיים (פעם שנייה לאחר שהראשונות נשברו), אחרי זה השתדרגנו ל-Sony MDR-XD100. עכשיו אנחנו רוצים להשתדרג עוד יותר.. נמאס לנו שהולכות לנו האוזניות - אנחנו לא מתעללים בהן! הן פשוט לא עשויות מחומר מספיק טוב בשבילנו! קיצר, זה מה שאנחנו מחפשים, בתקציב של כ-500 ש"ח, אבל עדיין גמישים כלפי מעלה. [list type=decimal] [*] איכות שמע טובה (כלומר, כמה שיותר טובה) במשחקים, סרטים ומוזיקה. [*] שיהיו נוחות על הראש והאוזניים. [*] שיראו מגניבות (הכי פחות חשוב לנו, אבל עדיין). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. שלום, ברצוני לדעת אני מתלבט בין HP5610 ל - HP5783, השיקול היותר רציני שלי הוא האם המדפסת מזהה פקס עצמאית ולא עונה לכל טלפון? מישהו יכול להעיד על אחת מהם שעושה את העבודה או להפך? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. Started by MS-D,

טוב אז ככה , חבר טוב שלי קנה מחשב חדש והוא מטורף על פיפ"א .. הוא רוצה לשחק עם עוד מישהו כאילו GamePad נגד מקלדת אז קודם כל האם כל ה-GamePads מתחברים ל-USB ? ואיפה אפשר ליקנות אותם במחיר זול אבל משהו לא זבל (בין איזה מחירים זה נא וכו'..) תודה מראש חברה !

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  4. Started by taimor,

מחפש מקלדת אלחוטית, מולטמדיה עד 350 שקל, מומלץ בצבע שחור =] כעיקרון יש את הLX300 הבעיה שאין לא מוצא מקום שאפשר לבוא לקחת אותה ולקנות במקום ולא להזמין דרך האינטרנט =\

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. אני מדפיס כמה דפים בודדים בחודש (צבעוני) וצריך מדפסת בסיסית עם סורק שתהיה אמינה ולא יקרה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by GRiM,

יש לי מחשב ישן, עם USB ישן (1.1). אני מעוניין לקנות כרטיס USB חדש (2.0) כדי להעביר קבצים במהירות (מצלמה, נגן MP3). אני מחפש משהו טוב, עם הרבה יציאות (4 לפחות) וכמובן בזול. כרגע חשבתי על זה, מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=111598078&sog=C-USBCard הפאנל הקידמי ממש שימושי לדעתי! שאלה נוספת, לא קשורה לנושא ומאוד חשובה (הרגע חשבתי עליה): המודם של האינטרנט שלי (כבלים, אינטרנט זהב, 1.5MB) מחובר למחשב דרך ה-USB הישן (1.1), האם זה משפיע על מהירות האינטרנט?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. ראיתי על זה קצת בחיפוש אבל לא ממש הבנתי איך זה מבאס להחליף כל פעם בחיבור מאחורה פעם אוזניות פעם רמקולים אז איזה אפשרויות יש?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. או שכדאי לי לשדרג

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by angelos21,

אני עומד לקנות את RADEON 1800XT, ורציתי לשלאול אתכם איזה מבין שני הספקים האלה יחזיק את הכרטיס לביצועים אופטימליים???? Thermaltake TR2 W0070 430W http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4502 או TOPOWER TOP-450P5 450W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 בחרתי אותם לפי התקציב ולפי המלצות של אנשים, מה אתם מציעים לקחת ל1800???

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. Started by alfus73,

סליחה על בורותי, איך מחברים ספק? איך מחברים אותו ללחצן הפעלת המחשב?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. תראו יש לי ווידאו 4 ראשים שזה אומר שאפשר להליט פי 3 או פי 4 יותר זמן מאשר יש בקלטת הקיצר לי יש 3 סוגי מהירויות sp= רגיל lp= באמצע ep =מקליט להכי הרב זמן עכשיו נגיד ואני מקליט על ep\lp האיכות (קול ותמונה) צריכה לרדת????? כי לי זה מקליט סבבה על sp ועל האחרים לא משהו הקיצר זה צריך להיות ככה או שיש לי בעיה בווידאו?????

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by sefid1,

אני מתלבט איזה גיימפאד לקנות. איך זה? (Logitech® Cordless Rumblepad)

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by jeger01,

איך המארז הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7225 לעומת המארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR6-2F Black Silver (P/S Not Inc) Case ? מי יותר קר/שקט/יותר נפח? ואפשר עוד המלצות על מארזים?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. Started by gromeck,

לפני מספר ימים רכשתי עככבר מדגם MX-1000 של חברת לוג'יטק. אני מתכנן בחודש הבא להחליף את המקלדת גם. איזו מקלדת אתם ממליצים לי אלחוטית של החברות: Logitech או Microsoft ורצוי שתהיה ארגונמית. בתודה.

15. Started by Pitzinyelo,

האם מארזים שמכבדים את עצמם באים עם הוראות מפורטות לגבי התקנת הלוח בתוך המארז? אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ורוצה להרכיב אותו לבד. לאחרונה עשיתי "חזרה גנרלית" ופשוט פרקתי לגמרי את כל המחשב לשי עד היסוד, ומאד התקשתי להרכיב בחזרה את הלוח במארז בגלל שמדובר במארז גנרי מסריח ללא שום הוראות כמובן ואין לי שום ניסיון. אני לא רוצה שהסיפור הזה יחזור שוב עם המחשב החדש, לכן חשוב לי לרכוש מארז שמגיע כמוצר RETAIL לכל דבר ונותן הוראות מפורטות. שאלה כללית: אם המארז בא עם מגש, זה אומר שהוא בהכרח מתוכנן בצורה כזאת שיש קודם להושיב את הלוח על המגש, ואז להכניס אותו למארז? איך המארזים של TT בנושא, למשל?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי 500 שקל ( רק 500 ) לקנות מארז + ספק. אני יודע שזה נושא מאוד מאוד חשוב אבל התקציב נמוך אין מה לעשות. רציתי לדעת מה ההצעה הכי טובה בשבילי למערכת הזו: AMD 3800x2 AM2 אני חושב שהוא 65W ASUS M2N-E AM2 1 gb ddr2 667 7600GT צורב DVD כרטיס רשת PCI וכנראה 2 מאווררים 120MM.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. *כותרת* אשמח אם זה יהיה עם רטט. תודה לכם

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש בנרות כבל SCSI2 פנימי (50 גידים בחיבור 50 פין בדומה לחיבור IDE) באורך של לפחות 80 ס"מ. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג כזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. אורח ztos--

שלום, יש לי הגה שהוא כבר לא מתחבר למחשב שלי, אז נזכרתי שיש לי בבית כרטיס קול ישן תיכו אבל יש לו יצאת הגה, עכשיו השאלה העם אוכל להשתמש בכרטיס קול הזה יחד עם כרטיס קל השני, כדיי שאני לא היה צריך לבטל את זה הנוכחי החדש? תודה-גיל

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  20. שלום באיזה חנות בארץ ניתן להשיג את הסט הזה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by sos,

שלום, אני עובד בחברה חדשה (לא משנה איזו) ויש לנו שרת קבצים. השרת עצמו מכיל כ-160 גיגה אך זהו לא מספיק. אנחנו מעונינים להגדיל את הנפח בצורה מאוד משמעותית. השרת הוא שרת של IBM ומשום מה נכנסתי לאתר שלהם והם לא מספקים הארד דיסק בנפח גדול מאוד. לכן רציתי לדעת האם חוות הארדיסקים (storage) יכולה לעשות את העבודה? אם כן אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב אמין וחזק בעל נפח גדול מאוד (כסף לא מדבר במקרה הזה מדובר על איכות). בנוסף רציתי לדעת האם אפשרי לעשות שימוש בחוות הארדיסקים לא רק בשרת אחד אלה בעוד כמה שרתים אבל ברשת שונה. בנוסף האם אפשר להשתמש בחווה בנוסף למטרה של להגדיל את נפח השרת אלה גם לשמש לגיבויים? או צריך חווה נוספת? זה מאוד חשוב לי ואם מישהו יכול לעזור לי פה או פרטנית אני הו…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by adirze,

מכווין שאני שוקל לקנות את המחשב החדש ב-ZIGZAG הייתי רוצה המלצה לספק מכווין שאין שם את ה-LIBERTY שעליו תכננתי ללכת. תקציב לא יודע כמה שצריך משהו שיחזיק טוב את המערכת שהיא עדיף שגם יהיה שקט E6600 X1800XT 256MB תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by zoman,

בשל העובדה שידועה לכולם שדיו למדפסות עולה הון ,השאלה האם כדי לקנות דיו חליפי ,מבחינת נזק למדפסת וכדו...? :s05:

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. אז ככה, האם אפשרי לעשות קומבינציה של המפרטים הבאים: מחשב לצרכי קולנוע בייתי http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ מחשב לעבודה משרדית http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ כשמארז שמוצא חן בעיני הוא זה (נמצא במפרט קולנוע בייתי) http://www.thermaltake.com/xaserCase/tenor/silver/silver.htm תודה רבה מראש על התגובות

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by the_rock100,

שלום חברים אני רוצה לדעת על איזה מדפסת כדאי לי ללכת תודה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים