עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם יש דרך אחרת חוץ מלהעתיק דברים ממחשב למחשב ע"י דיסקים זיכרונות או חיבור Master slave? אולי יש איזה כבל מיוחד שמאפשר להעתיק ממחשב למחשב ללא פירוק המחשב (אני מדבר על 20-40 ג"יגה)

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by MS-D,

טוב אז ככה , חבר טוב שלי קנה מחשב חדש והוא מטורף על פיפ"א .. הוא רוצה לשחק עם עוד מישהו כאילו GamePad נגד מקלדת אז קודם כל האם כל ה-GamePads מתחברים ל-USB ? ואיפה אפשר ליקנות אותם במחיר זול אבל משהו לא זבל (בין איזה מחירים זה נא וכו'..) תודה מראש חברה !

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  3. Started by angelos21,

אני עומד לקנות את RADEON 1800XT, ורציתי לשלאול אתכם איזה מבין שני הספקים האלה יחזיק את הכרטיס לביצועים אופטימליים???? Thermaltake TR2 W0070 430W http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4502 או TOPOWER TOP-450P5 450W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 בחרתי אותם לפי התקציב ולפי המלצות של אנשים, מה אתם מציעים לקחת ל1800???

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. אני צריך מדפסת הכי פשוטה בשביל להדפיס כמה דפים חשובים.המחיר המקסימלי הוא 200 שקל. הנה חשבתי לקנות את זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6344 אם היא לא משהו אז תתנו לי קישור מחנוית בצפון כמו KSP פנדה או נועה רק משלושת החנוית האלו תודה..

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. Started by adirze,

מכווין שאני שוקל לקנות את המחשב החדש ב-ZIGZAG הייתי רוצה המלצה לספק מכווין שאין שם את ה-LIBERTY שעליו תכננתי ללכת. תקציב לא יודע כמה שצריך משהו שיחזיק טוב את המערכת שהיא עדיף שגם יהיה שקט E6600 X1800XT 256MB תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המטרה היא לחבר את המדפסת לראוטר שלי, גיליתי שצריך בשביל מדפסת שלא משתמשת במחשב בשביל ההדפסה והמדפסת הנוכחית שלי (deskjet 940c) היא כן כזאת ולכן היא לא עוזרת לי. תקציב עד 700 ש"ח, עדיפות גבוהה לhp.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by Static,

אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בעכבר חדש.. כי ת'כלס יש לי עכבר עתיק.. חשוב לי שישי לו לפחות את 2 הכפתורים בצד של "דף קדימה" "דף אחורה" כי התרגלתי מהעכבר הישן שלי מעבר לזה לא אכפת לי להשקיע עד 400שח ככה.. על משהו טוב איזה לייזר אלחוטי או משהו בסגנון יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת ועושה המון השוואות והתעניינתי במדפסת הבאה של לקסמרק http://m.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEX7350 האם המדפסת הזו שווה את המחיר? איך לקסמרק בכללי?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  9. היי, קניתי תחנת עגינה USB-C 3.0 של sharkoon אבל הלאגים שלה למקלדת והעכבר מטורפים, ואני מחפש תחנת עגינה אחרת רוב התחנות היום הם USB-C 3.1, אם יש לי בלפטופ רק יציאת USB-C 3.0 זה אמור לעבוד? (נייד YOGA 900 במקרה הזה) תודה

10. Started by TheDiesel,

יש לי אוזניות logitech וכשאני מחבר אותם למארז מאחורה לא שומעים כלום. אוזניה אחרת שיש לי עובדת כמו שצריך. ההם זה הסוף של האוזניות logitech?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by _Cyoher_,
    • 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by moo2004,

היי, לאחרונה המחשב שלי קורס ללא כל התרעה בפתאומיות. אני חושד שהמעבד מתחמם יותר מידי או שמא דווקא הכרטיס מסך הוא זה שמתחמם. מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לברר את הטמפרטורה של הן של המעבד והן של הכרטיס מסך. בבקשה תציינו מהיכן אפשר להוריד את התוכנה.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. עדיף של לוגיטק או מייקרוסופט אבל לא חובה..... בצבעים שחור וכסף ולא צריך דגם משוכלל עם BLUETUTH או כל מיני כאלה.... תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. תראו יש לי ווידאו 4 ראשים שזה אומר שאפשר להליט פי 3 או פי 4 יותר זמן מאשר יש בקלטת הקיצר לי יש 3 סוגי מהירויות sp= רגיל lp= באמצע ep =מקליט להכי הרב זמן עכשיו נגיד ואני מקליט על ep\lp האיכות (קול ותמונה) צריכה לרדת????? כי לי זה מקליט סבבה על sp ועל האחרים לא משהו הקיצר זה צריך להיות ככה או שיש לי בעיה בווידאו?????

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by GRiM,

יש לי מחשב ישן, עם USB ישן (1.1). אני מעוניין לקנות כרטיס USB חדש (2.0) כדי להעביר קבצים במהירות (מצלמה, נגן MP3). אני מחפש משהו טוב, עם הרבה יציאות (4 לפחות) וכמובן בזול. כרגע חשבתי על זה, מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=111598078&sog=C-USBCard הפאנל הקידמי ממש שימושי לדעתי! שאלה נוספת, לא קשורה לנושא ומאוד חשובה (הרגע חשבתי עליה): המודם של האינטרנט שלי (כבלים, אינטרנט זהב, 1.5MB) מחובר למחשב דרך ה-USB הישן (1.1), האם זה משפיע על מהירות האינטרנט?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by SnakeBite,

שלום,אני קונה מחשב חדש עכשיו אני קונה איתו ספק זול של 400w ב 95~ שקל הייתי רוצה לדעת אם צריך ספק מיוחד כדי להפעיל עליו דיסקים קשיחים של sata2 . כאילו מה שאני שואל בעצם..אם יש כמות חשמל שונה שצריך לספק לדיסק קשיח בשונה מ IDE למשל.. ולמי שיש המלצות על חברה מסוימת של ספקים או על ספ מסוים שהוא זול וטוב מוזמן לציין תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  17. Started by solo53,

יש לי כרטיס מסך+TV ATI AIO8500 DVI כאשר היה מותקן DX 8.1 הכרטיס היה הכל עבד טוב כולל הקלטה לצורך התקנת תוכנות חדשות היה צורך בעידכון או התקנה מלאה של DX_9 מאז נעלם כרטיס TV כל התוכנות WINDVR WINDVD CREATOR וכל תוכנה אחרת מוציאות הודעה על כך שאין כלל כרטיס ללכידה ניסיתי עידכון דריבר מאתר ATI אך לשווא מה עושים ובבקשה תשובות לעינין

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by BoRiS.K,

צריך מארז טוב מPANDAS תודה..:]]

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  19. Started by AVI.S.T,

אין לי מקום אחר לכתוב את זה אז אני רושם פה כי זה קשור למעבד וללוח אם: נכון באתר כתוב על הPhysX הכרטיס של הפיזיקה הזה אז אני היא חייב אותו או שאני יכול לשחק ככה בלי זה?

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  20. שלום, יש לי פלאפון Samsung e720 אני רוצה להעביר שירים מהמחשב לפאלפון דרך ה Bluetooth . אני צריך לקנות את הBluetooth שמתחבר למחשב ב USB?(דוגמא : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1441/1628.php) ואיך אני מעביר? ואיזה אתם ממליצים לקנות-עד כ 200 שח ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by !_Evil_!,

בשביל המערכת הזאת: PENTIUM 4 3000 800mhz 1mb (פרסקוט) MSI 865PE Neo2-V POWERCOLOR RADEON 9550 256MB DDR 128 BIT 512 Mega זיכרון 2 דיסקים קשיחים Maxtor 40G Western Digital 80G וזהו בערך

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by maccabeast,

שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט איכותית, שתהיה טובה כדי לדבר עם אנשים מחו"ל...המחיר כמעט לא משנה...

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות את הסט לאחר שאחרי יותר מ5 שנים עם סט אחר של לוג'יטק הmx הטוב עם המטען לעכבר אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים משחקים ואינטרנט ואני מעוניין בסט אלחוטי עם מטען לעכבר ולכן זה נראה לי הסט האולטימטיבי מה דעתכם על הסט הזה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by -Blaze-,

אמרו לי שהקירור שם הסופרנו ממש גרוע, אבל בדקתי וראיתי שיש לו 120MM מאחורה, 120MM מקדימה, ו90MM על הצד. זה דווקא נשמע לי מצויין, וזה אמור להיות מאווררים יחסית טובים. אז מה הבעיה עם המארז הזה?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  25. למה מיהרו להעלים את הדגמים של הצורבי DVD של LG4167 ומטה מהחנויות ובכלל? והכניסו את DVD-RAM GSA-H20L הרי זה אותו מהירות בדיוק

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים