ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
תראו יש לי ווידאו 4 ראשים שזה אומר שאפשר להליט פי 3 או פי 4 יותר זמן מאשר יש בקלטת הקיצר לי יש 3 סוגי מהירויות sp= רגיל lp= באמצע ep =מקליט להכי הרב זמן עכשיו נגיד ואני מקליט על ep\lp האיכות (קול ותמונה) צריכה לרדת????? כי לי זה מקליט סבבה על sp ועל האחרים לא משהו הקיצר זה צריך להיות ככה או שיש לי בעיה בווידאו?????
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני עוד מעת קונה את הפד func זיגזג הוא עולה 149 שקל ! אמרו שייש דבר כזה סקאיטים מאיפה אני קונה את זה?? אפשר לקנות את זה גם מי זיגזג ואני הקנה את שתים ביחד? ומה זה הסקאיטים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם ספק ג'נרי של 500 וואט יוכל להפעיל לי geforce fx5900 MSI DVI ? ולאיזה כח של ספק של חברה טובה הוא משתווה? בתודה...
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי עד היום OCZ 450 שאתמול הלך לעולמו, אז שמתי את הספק סנשיין שבא לי עם המארז (גם של סנשיין ) התחיל לקפוץ (כאילו השמיע תיק והמחשב עשה ריסטרט) אז ניתקתי את כל מה שלא חייבים במחשב (CD,פלופי, אולטרה וכדומה) וזה לא עושה בעיות אבל ברגע שאני מחבר משהו חזרה זה מקפיץ את ההארד דיסק אז התקשרתי לחנות שקניתי ממנה ואמרו לי שיש לי אחריות לעוד 16 יום , ושאני ישלח להם והם יבדקו אותו. הבעיה זה שהוא פועל (אם הוא לא תחת עומס), אז הם בטח לא יחליפו לי :-\ מה עושים? ד.א כמה עולה להביא ספק מחו"ל ? תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
המדפסת של EPSON דגם STYLUS PHOTO RX425 החלפתי צבע ,בדקתי שהצבע תואם את דגם המדפסת. לא נראית כמו בעיית חומרה כי לפני תחילת ההדפסה אני מקבל הודעה :"PRINTER IS READY TO PRINT" המדפסת מתחילה לעבוד ותהליך ההדפסה עובר כרגיל ,ללא הפסקות ,ללא רעשים מיוחדים שלא היו בעבר ניסיתי כמה פעמים ,ניקיתי את ראש הטונר ,שום דבר לא עוזר יוצא דף חלק מה מומלץ לבדוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
צריך להחזיק מחשב פשוט בךי OC בעיקר לשימושים משרדיים. (כמובן שאם הוא יהיה שקט אני מאוד אשמח אבל זה עדיפות שלישית אחרי אמינות ומחיר)
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי פלאפון Samsung e720 אני רוצה להעביר שירים מהמחשב לפאלפון דרך ה Bluetooth . אני צריך לקנות את הBluetooth שמתחבר למחשב ב USB?(דוגמא : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1441/1628.php) ואיך אני מעביר? ואיזה אתם ממליצים לקנות-עד כ 200 שח ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מארז זה הוזכר בעבר אך פשוט לא מוצא זה אמור להיות מארז גבוהה עם 6 מקומות לכוננים בגלל שמארז זה מיועד במקור ל P3 אין לו בחזית חיבורי USB קניתי בעבר מתאם USB שמיתחבר בחור של הפלופי האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא גם את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יצא לכם להתקל במארז הבא: Antec Solution SLK3800B Black Steel ATX Mid Tower Rackmount Case 400Watt איך הוא? הוא עדיף למשל על המארז של Compucase 6A21+400W?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
המטרה היא לחבר את המדפסת לראוטר שלי, גיליתי שצריך בשביל מדפסת שלא משתמשת במחשב בשביל ההדפסה והמדפסת הנוכחית שלי (deskjet 940c) היא כן כזאת ולכן היא לא עוזרת לי. תקציב עד 700 ש"ח, עדיפות גבוהה לhp.
-
מחשב נייד ללא יציאת s-video...... איך ניתן לחבר לטלויזיה ? חייב לשלוח מפרט או דוגמה דחוף לחו"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי הגה LS-USBMX 1\2\3 ובזמן האחרון יש לי בעיות איתו: הוא לא עובד במשחקים , ניראה כאילו שהוא לא שולך שום קלט למחשב למרות שההגה דולק (יש עליו מנורה שנדלקת כשהוא ON) בדקתי במנהל ההתקנים ואין אותו שם (למרות שלפני הבעיה הוא היה שם) במקומו יש שם : התקני מנהל ממשק אנוש (HID) ובתוך זה יש עוד 2 דברים וגם עם הדרייברים - אם אני מתקין אותם או לא שום הבדל למרות שפעם זה הוסיף לי פריט להפעלה המהירה שאפשר היה שם לשנות את האפשרויות של ההגה. חיפשתי דרייברים אחרים לא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בעכבר חדש.. כי ת'כלס יש לי עכבר עתיק.. חשוב לי שישי לו לפחות את 2 הכפתורים בצד של "דף קדימה" "דף אחורה" כי התרגלתי מהעכבר הישן שלי מעבר לזה לא אכפת לי להשקיע עד 400שח ככה.. על משהו טוב איזה לייזר אלחוטי או משהו בסגנון יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איך מזהים ממראה חיצוני ספק עם מסילה אחת או שתי מסילות?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת ועושה המון השוואות והתעניינתי במדפסת הבאה של לקסמרק http://m.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEX7350 האם המדפסת הזו שווה את המחיר? איך לקסמרק בכללי?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
עכבר איכותי + גלילה לאורך ולרוחב המקלדת טובה ואין צורך בכפתורים מיוחדים תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מחפש סורק, עם דגש עיקרי על מהירות סריקה. שימוש עיקרי לסריקת דפים A4. תודה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי אנשים, רציתי לבקש את עזרתכם, מישהו יכול להמליץ לי על שלטים טובים למחשב (בשביל סרטים וגם בשביל מוזיקה)? אני מחפש משהו בתקציב של בין 200 ל300 שקל. אם יש מישהו שיש לו גם אחד כזה והוא מרוצה, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת הכי פשוטה בשביל להדפיס כמה דפים חשובים.המחיר המקסימלי הוא 200 שקל. הנה חשבתי לקנות את זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6344 אם היא לא משהו אז תתנו לי קישור מחנוית בצפון כמו KSP פנדה או נועה רק משלושת החנוית האלו תודה..
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
תאמת שאני נוטה לתקציב ממש זול בעניין אבל שיהיה נוח ואסטטי זה לא חייב להיות הכי זול אבל שיהיה נוח ואסטטי יש למישהו מושג להמליץ על דגם טוב? תקציב: באמת כמה שיותר זול אבל לא מכוער ושיהיה נוח עד כמה שאפשר במסגרת התקציב :-) אני מניח שזה יגיע עד ל200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מדפסת של HP ואני עוד מעט עושה פרוייקט שבסופו אני אצטרך להדפיס תמונה על תויות לדיסק ולהדביק על הדיסק השאלות שלי הן : 1. באיזה ראשי דיו המדפסת משתמשת כדי להדפיס תמונה (או : האם המדפסת משתמשת גם בראש הדיו השחור) ? 2. האם ראש דיו צבעוני רגיל יספיק להדפסת תמונה איכותית לתויות הכוללת בה תמונה ? 3. האם ראש דיו פוטו כולל בתוכו גם צבע שחור או שהוא משתמש בראש הדיו השחור בעת ההדפסה ? 4. האם כדי להשתמש בראש דיו פוטו יש צורך בנייר פוטו או שניתן להדפיס גם על נייר פשוט ? (או כזה של תויות להדבקה על דיסקים) 5. שאלה אחרונה - האם מישהו יודע או יכול להמליץ על מקום/מוצר שיספק לי חבילה של תויות לדיסקים וחבילה של תויות לקופסאות DVD (כ-32 יחידות מכל סוג) חיפשתי בכל האינט…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אין לי מקום אחר לכתוב את זה אז אני רושם פה כי זה קשור למעבד וללוח אם: נכון באתר כתוב על הPhysX הכרטיס של הפיזיקה הזה אז אני היא חייב אותו או שאני יכול לשחק ככה בלי זה?
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בהמשך לשאלה... מחפש תוכנה שמאפשרת לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה ובמקביל לעשות כל פעולה אחרת במחשב לשחק להתכתב וכו'? האם יש מוצר או תוכנה שעושה את הפעולה של המכשיר הזה http://sababadc.com/divx/divx.html יש אולי מכשיר דומה שבעצם מאפשר גישה לקבצים של המחשב אולי עם חיבור רשת ויש לו יציאות לטלוויזיה ככה שזה מן הסתם יהיה יותר זול ...
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסורק. הצרכים שלי הם בעיקר לסריקת מסמכים ותמונות. תקציב משוער הוא בסביבות 500 שקל (+ \ -) קבלתי המלצה מחבר על canon lide35, האם הוא שווה את זה? אשמח לקבל דעות עליו והמלצות בכללי תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-