ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב של פנטיום 4 כמה וואט אני צריך כדי שיעבוד טוב ושהיה ניתן לשדרג בעתיד(להוסיף מאוורר וכו')
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
עם מעבדי הקונרו 2, ואני מעוניין בהמלצה למארז טוב כולל ספק במחיר של עד 650-700 שקל, זה מספיק למארז טוב נכון? אם אפשר לתת קישור לתמונה ולנתונים זה יהיה נחמד תודה שי
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
רציתי לקנות בקר PCI TO SATA 1 2 ראיתי דרך זאפ על בקר שיש לו גם שתי יציאות מאחור האם זו טעות או באמת יש בקר כזה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
כמה דפים יש בטונר של hp 1010 וכמה בזירוקס? ראיתי דעות שונות מ 2000-5000 מישהו יודע את האמת?דדד
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אהלן, סט האוזניות שלי ושל אחים שלי הלך, וזה הסט השלישי שמת בזה בערך שנתיים. בפעם הראשונה היו אלה אוזניות לא הכי-הכי שקנינו פעמיים (פעם שנייה לאחר שהראשונות נשברו), אחרי זה השתדרגנו ל-Sony MDR-XD100. עכשיו אנחנו רוצים להשתדרג עוד יותר.. נמאס לנו שהולכות לנו האוזניות - אנחנו לא מתעללים בהן! הן פשוט לא עשויות מחומר מספיק טוב בשבילנו! קיצר, זה מה שאנחנו מחפשים, בתקציב של כ-500 ש"ח, אבל עדיין גמישים כלפי מעלה. [list type=decimal] [*] איכות שמע טובה (כלומר, כמה שיותר טובה) במשחקים, סרטים ומוזיקה. [*] שיהיו נוחות על הראש והאוזניים. [*] שיראו מגניבות (הכי פחות חשוב לנו, אבל עדיין). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
עד 300 שקל גג לשיחות וידיאו בסקייפ בעיקר
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המארז כנראה מתאים ללוחות אחרים משום שתעלת הקירור לא יוצאת מעל ה-CPU לכן יש 3 אופצוית 1) למצוא לוח אחר שבו ה CPU ממוקם מתחת לתעלה (אולי תוכנן במקור רק עבור מעבדי/לוחות INTEL) 2) לשנות את מבנה התעלה (חיתוך וריתוך פלסטיק) 3) לוותר על התעלה MAT
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איך המארז הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7225 לעומת המארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR6-2F Black Silver (P/S Not Inc) Case ? מי יותר קר/שקט/יותר נפח? ואפשר עוד המלצות על מארזים?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
טוב אז ככה , חבר טוב שלי קנה מחשב חדש והוא מטורף על פיפ"א .. הוא רוצה לשחק עם עוד מישהו כאילו GamePad נגד מקלדת אז קודם כל האם כל ה-GamePads מתחברים ל-USB ? ואיפה אפשר ליקנות אותם במחיר זול אבל משהו לא זבל (בין איזה מחירים זה נא וכו'..) תודה מראש חברה !
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אהלן חברה.. קניתי מארז חדש (מזל טוב לי!! ) - A-top Xblade... והמארז הישן נשאר אצלי... עכשיו, המארז הוא נראה בווווווול כמו ה-אי סטאר אבל אין את הכתוביות האלה של "אי סטאר" למטה... כמה המארז הזה שווה ללא ספק...? 50¤? 60¤? כמה... תודה מראש, עודד ב.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק עם 4 צירים ובלי כפתורים אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור גויסטיק 5 צירים ו 3 כפתורים וזה גורם לי לבעיות איך אני יכול לשנות את זה למצב שהוא יזהה אותו כ 4 צירים בלבד ??? תחת בקרי משחק הוא מקבל את השם ADC איך אני מסדר את זה??
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי הגה LS-USBMX 1\2\3 ובזמן האחרון יש לי בעיות איתו: הוא לא עובד במשחקים , ניראה כאילו שהוא לא שולך שום קלט למחשב למרות שההגה דולק (יש עליו מנורה שנדלקת כשהוא ON) בדקתי במנהל ההתקנים ואין אותו שם (למרות שלפני הבעיה הוא היה שם) במקומו יש שם : התקני מנהל ממשק אנוש (HID) ובתוך זה יש עוד 2 דברים וגם עם הדרייברים - אם אני מתקין אותם או לא שום הבדל למרות שפעם זה הוסיף לי פריט להפעלה המהירה שאפשר היה שם לשנות את האפשרויות של ההגה. חיפשתי דרייברים אחרים לא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=11989 האם הוא תומך עברית? או שלא?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי המון המלצות על 6a19 אבל הוא קצת יקר למערכת סטנדרטית. יש מצב למשהו "נורמלי" סביב 200 ש"ח ?? איך המארזים של foxcon , simbadda, u-topia ??? תודה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בנרות כבל SCSI2 פנימי (50 גידים בחיבור 50 פין בדומה לחיבור IDE) באורך של לפחות 80 ס"מ. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג כזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסט לאחר שאחרי יותר מ5 שנים עם סט אחר של לוג'יטק הmx הטוב עם המטען לעכבר אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים משחקים ואינטרנט ואני מעוניין בסט אלחוטי עם מטען לעכבר ולכן זה נראה לי הסט האולטימטיבי מה דעתכם על הסט הזה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
דרישות: שקט הכי חשוב שיראה טוב שיהיה זול - עד 450 טופ תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני עוד מעת קונה את הפד func זיגזג הוא עולה 149 שקל ! אמרו שייש דבר כזה סקאיטים מאיפה אני קונה את זה?? אפשר לקנות את זה גם מי זיגזג ואני הקנה את שתים ביחד? ומה זה הסקאיטים
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מחפש מקלדת אלחוטית איכותית, הכי חשוב לי שהיא תחזיק כמה שיותר זמן כלומר חיי סוללה ארוכים, ומרחק של לפחות 5 מטר ויותר אני לא גיימר ולכן אני לא מחפש מפלצת ענקית שתתפוס לי את כל השולחן כלומר גודל סטנדרטי (קצת פחות מה- microsoft multimedia) אך חשוב לי מאוד שיהיה למקלדת נורית/סימן המראה כמה זמן נשאר לסוללה (אני לא מתכוון לתוכנה שבאה עם המקלדת אלא פיסית למקלדת) מקווה שתעזרו לי למצוא את התמורה הטובה והמשתלמת ביותר וכמובן האיכותית בקיצור משהו ליגת העל!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה, האם אפשרי לעשות קומבינציה של המפרטים הבאים: מחשב לצרכי קולנוע בייתי http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ מחשב לעבודה משרדית http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ כשמארז שמוצא חן בעיני הוא זה (נמצא במפרט קולנוע בייתי) http://www.thermaltake.com/xaserCase/tenor/silver/silver.htm תודה רבה מראש על התגובות
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מדובר על מארז מדגם 6A19 שאר המפרט: מעבד E6300 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות Twinmos 512mb 667mhz * 2 דיסקים קשיחים WD 2500ys * 2 כרטיס מסך Leadtek 7600gs צורב NEC ND3550 (כדאי להתעקש על דגם חדש יותר או שאין הבדל מהותי?) סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft (הדגם הכי פשוט) סה"כ לתשלום: 5,382 השאלה החשובה - האם הספק בכותרת יחזיק את המערכת גם עם אפשרות שאעשה אוברקלוק רגוע? השאלה המשנית - מה דעתכם על המחיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לדעת על איזה מדפסת כדאי לי ללכת תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-