ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש סורק חדש עבור אישה שעובדת כציירת וכגרפיקאית. הסורק הקודם שלה היה CanoScan LiDe 700F. אני לצערי לא מבין כלום בסורקים - אז בגדול אני פשוט אשמח לשמוע על סורק שווה באיכותו לסורק הזה או טוב ממנו, שאפשר להשיג בחנויות... עדיף לסורק של חברת קאנון עצמה, כי היא רגילה לחברה. אשמח להמלצות, ולהסבר קצת על התחום אם מישהו מבין בו. המון המון תודה לכל מי שיענה!
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (AIO), חסכונית, איכות הדפסה גבוהה ומהירה. סורק ברמת הפרדה גבוהה (1200dpi לפחות) וחיבוריות טובה לממשקים (פלאפון, טאבלט ווירלס וכו'). תקציב עד 500$. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני חדש בפורום אבל אני מקווה שאולי תוכלו לעזור לי עם הבעיה. קניתי את הקומבו מקלדת + עכבר לוג'יטק MX5500 בארה"ב לפני כחדשיים. הכל עובד סבבה ואני מאוד מרוצה מהקניה (אני לא גיימר אז אני יכול לערוב רק לשימוש יומיומי של לימודים וסדרות וכו'). אבל דבר אחד לא מסתדר לי מהיום הראשון: המקלדת כמובן שולטת בווליום המרכזי של המחשב, אבל אי אפשר לדעת מהי רמת הווליום!! אני אסביר: לפני זה הייתה לי מקלדת של מיקרוסופט וכשהייתי משנה את הווליום היה מופיע לי על המסך פס ירוק שמיידע אותי לגבי הווליום. כעת הMX5500 מגיעה עם מסך LCD שאמור לתת לי את המידע הזה. הבעיה היא שהמידע שמוצג על הLCD לא קשור לווליום של המחשב. תמיד כשאני מעלה ווליום אז הLCD מראה כאילו אני מתחיל מהמינימום, וכשאני מוריד וו…
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
איזה ספק כוח הכי טוב יחסית למחיר והתקציב שלי הוא 650 שקל ואיך יודעים עם הוא טוב מה צריך לבדוק איזה ניתונים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר ל-HTPC. המקלדת צריכה להיות קומפקטית אבל עדיין לאפשר הקלדה נוחה וכן יכולת גיימינג וכמובן שהעכבר צריך לאפשר אפשרות משחק נוחה ללא משטח קשיח (יש עכבר כזה - ראיתי את לוגיטק MXAIR - הוא מתאים למשחקים?). בעצם איך אפשר לשחק במחשב שנמצא בסלון?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן אנשים עם הגעת לוחות ה nForce4 אני כנראה אקנה מחשב חדש, שיכיל בין היתר AMD64-s939, GF6600GT ושאר הדברים הרגילים אני כבר חודשיים בודק מארזים וספקים וקורא מיליון ביקורות, אבל עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שאני בטוח שיתאים לי. אני מחפש מארז שלא יהיה מכוער ורועש, מארז שאני אוכל להשתמש בו איך שהוא, מבלי לעשות מודינג, אבל גם חשוב שתהיה לי האופציה לשפר אותו בעתיד, שיהיה לי כסף לקנות את האביזרים הדרושים למודינג... למרות שאם המארז זול מאוד, אני יכול להשתמש בשארית הכסף בשביל לשפר אותו אני רוצה שהמארז יספק קירור מתאים למעבד בלי אוברקלוקינג, ושיהיה לו מאוורר צד לכרטיס מסך. מעדיף מארז שמכיל או יכול להכיל מאווררים של 12 ס"מ. מבחינת הספק כוח, חשוב שיספק כוח כמו שצריך ושיהיה שימ…
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים טלויזיה של Hyundai דגם HU-D21 וגיליתי שאני לא יודע איך משתמשים ביכולת הTVOut של הכרטיס וה-ViVo. מדובר בכרטיס Ti 4200 של Leadtek עם יציאת ViVo 9 פינים,ועם הכרטיס באים שלושה כבלים: כבל ViVo. כבל S-Video. וAV Cable. המטרה הסופית שלי היא להציג את מסך המחשב על הטלויזיה, השאלה שלי היא איך אני מחבר בין השניים ועם איזה כבל? בתודה...
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ביקור בדוכן של חברת הגיימינג גילה התמקדות בסביבת הגיימינג, לא פחות מההתמקדות בציוד עצמולכתבה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש מקלדת בעברית עם תאורה אחורית, כשגם האותיות בעבריות מוארות, יש חיה כזאת? אידיאלית שתהיה גם ארגונומית מחברה מוכרת חוטית ולא מכנית, אבל אלו זניחים ביחס לדרישה העיקרית
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שתיהן פחות או יותר באותו מחיר, אין לי מושג לגבי עלויות מחסניות דיו, אודה לכם אם תמליצו/תזהירו אותי .
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אין לי מקום אחר לכתוב את זה אז אני רושם פה כי זה קשור למעבד וללוח אם: נכון באתר כתוב על הPhysX הכרטיס של הפיזיקה הזה אז אני היא חייב אותו או שאני יכול לשחק ככה בלי זה?
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אתמול הכריזה חברת Thermaltake על סידרת המארזים החדשים שלה ה Xaser III מארזים אלו המחולקים לשלוש סדרות שונים אחד מהשני בחמורים מהם הם עשוים: הסידרה ה "פשוטה" עושיה כולה ברזל. (צבע שחור) ה"אמצעית" עשויה מברזל כאשר הפאנל הקדמי מאלומניום (צבע כחול) והסידרה ה"גבוהה" עושיה כולה מאלומניום (צבע כסוף - אהוב עלי במיוחד!!) כל המארזים כוללים 7 (כן 7!!) מאוררים, שניים מקדימה, שניים מאחורה, שניים בצד ואחד למעלה, פאנל בקרת מהירות ומד טמפ' חדש ובעל יכולת מדידה חדשות ומשופרת, יציאות USB2 ו FIREWIRE. בוסף לכך ישנם שני כלובי הארד דיסקים מלבד שני מקומות לכונני 3.25 ובסה"כ 6 מקומות לכוננים קשיחים + 2 מקומות לכוננים פלופי וזיפ. המארז מיוצר כנראה על ידי Thermaltake עצמה - ולא על י…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום זה ההגה שלי , אני רוצה לדעת איך הוא, הוא דיי ישן, של חברת לו'יטק. ??? www.rc-parts.info/files/85_1105104647.jpg תודה-THANKS *LaZy-BoY .
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה לקליטת רשת אלחוטית עד 5 קילומטר (רצוי 8 ) תודה
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש ב-Massdrop מכירה של Mionix Naos 7000 או Mionix Avior 7000 ב-50% הנחה (40$), לדעתי זה ממש משתלם. אלה עכברי גיימינג עם חיישן אופטי ADNS-3310 מהמדוייקים בעולם. Naos הוא עכבר לימניים ו-Avior הוא עכבר סימטרי. https://www.massdrop.com/buy/mionix-avior-7000 זה אותו החיישן שנמצא ב-Steelseries Rival שעולה 270 ש"ח בארץ.
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
העכברים שעומדים על הפרק הם: 1- MX-400 - עכבר חוטי, לייזר, 800 DPI, בעל 7 לחצנים נוח ועיצוב יפה מאוד http://pan2.fotovista.com/dev/2/1/00000912/u_00000912.jpg 2- LX-8 - עכבר אל חוטי 2.4Ghz ,לייזר, 1000 DPI , בעל 7 לחצנים http://www.webhx.com.ar/hardextreme/imgproductos/mouse_lx8.jpg 3- mx-518 - עכבר חוטי, אופטי, 400/800/1600 DPI אני מניח שרובכם מכירים אותו אין טעם להרחיב אז ככה מה הצרכים שלי.. חשוב לי שהוא יהיה נוח, אני חושב שכולם נוחים. אני מתלבט על העיניין של האלחוטי, המרחק בין המיקום של העבר לכונן המחשב הוא 1.5-2 מטר האם יכול להיות בעיות קליטה ממרחק כזה? שיקרה מצב שהמקלט לא יקלוט לחיצות ויהיו איבודי מידע כאלה או אחרים? אני אחד שמשחק משחקים ככה שזה קריטי העיניין התקשורת…
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מחפש מארז ax 01sld ביררתי בכמה מקומות ואין אותו לאף אחד אמרו לי שהיבואן לא מביא אותו בינתיים. מה דעתכם ואיפה ניתן להשיג אותו?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שיהיו בלוטוס...כלומר תואמים MEEGO T10 לא יודע מה הטווחי מחירים של הציוד הזה, ולכן תציעו מה שנראה לכם טוב לא עם מחיר מוגזם. ולא משולב, אני רוצה עכבר בנפרד ומקלדת בנפרד , תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המצלמה Sony DSC-P1 ? איך האיכות תמונה שלה ואיך היא ביחס למצלמות אחרות במחיר שלה? ובכלל המצלמות של סוני טובות? תודה מראש גיא
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המלצה על עכבר , מקלדת ורמקולים. לגבי העכבר והמקלדת חשוב שיהיה אלחוטי והכי מדויק שיכול להיות למשחקים עדיף מלוגי'טק. ורמקולים גם מלוג'יטק ושיתנו לי חוויה לסרטי full hd ולמשחקים ומוסיקה. הייתי רוצה שהציוד העיקפי יחזיק לי מעמד כמה שנים טובות עם אפשרויות למחשבים חדשים בעתיד ושיתאימו לwindows 7 64bit תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
I'm interested to buy a keyboard with a very soft & easy to click keys. something like the Apple keyboard but for windows users. I've heard that the Apple keyboard can be used by Windows users as well but I don't know if I want to take the risk with it, and besides I don't even know where to get it. I was just wondering if someone here knows if there's a keyboard like this for windows ?? I need the keyboard keys to be extremely soft and easy to click. Can you recommend me of something ?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת רשת טובה (מצד אחד) ולא יקרה (מצד שני). אני לא רוצה שיראו אותי מטושטש (אני עדיין לא בשב"כ) ושדרך האינטרנט התמונה תהיה סבירה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר שלי עוד מעט טס לארצות הברית ורציתי לנצל אותו קצת ולהביא משם מצלמה דיגיטלית אני לא מבין במצלמות דיגיטליות לכן אני מפנה את השאלות אליכם ראשית התקציב שלי עומד על כ 400 דולר בערך אני מחפש מצלמה דיגיטלית בעלת איכות תמונה משובחת ובעלת 3.2 מגה פיקסל חשוב לציין אני לא צלם מקצועי לכן אני רוצה מצלמה קלה לשימוש ולתפעול אשמח לשמוע את המלצותיכם וגם אם אתם מכירים חנות מומלצת לקניית המצלמה בניו יורק תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי לפני יומיים עכבר ומקלדת אלחוטיים של חברת סילברליין :.. בקיצור,הסוללות המסריחות שקיבלתי איתם הספיקו לעכבר ליום אחד בלבד..אבל הנחתי שזה בסדר כי הסוללות גם נראות ככה,ושמתי בתוכו סוללות חדשות של פיליפס(לא נטענות)..ואז גם הם נגמרו תוך יום אחד! זה הגיוני? או שיש איזושהי בעיה בעכבר(במקלדת עדיין יש את הסוללות שקיבלתי בקנייה והיא עובדת מעולה). זה הגיוני שיש איזו זליגה פנימית בתוך העכבר(בגלל חיווט גרוע,למשל) שגורמת לסוללות להתבזבז על ריק? או שמדובר במצב "רגיל" וצריך לקנות סוללות נטענות ולהתחיל לעשות "משמרות" ביניהן כדי החריאת הקטן יעבוד? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 22 תגובות
- 5k צפיות
-