עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by crak100,

שלום לכולם .. 1.יש לי עכבר razer deathadder 3.5g ואני מחפש בדחיפות פד חדש ,יש המלצה מיוחדת (אין הגבלה תקציבית) 2.סביב העינית של העכבר רשום אינפרה-אדום ,אני לא כל-כך מבין בטכנולוגיה אבל העכבר הזה נקרא עכבר אופטי ? תודה מראש לכל המומחים ...

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  2. יש לי מחשב כף יד מדגם ipaq 3760 והסוללה שלו גוססת (נגמרת אחרי חצי שעה בערך)... ברצוני להחליף לו סוללה ואחרי שביררתי במעבדה אחת בת"א אמרו לי שמחיר החלפת סוללה הוא 1100 ש"ח. אז אולי מישהו מכם יכול לעזור לי למצוא מקום זול יותר שהסוללה לא תעלה לי במחיר כמעט כפול ממה שהמכשיר שווה או אפילו אולי יש איזה פתרון אחר כמו סוללה חיצונית או משהו כזה... מחכה לתשובה... תודה מראש, rocksberry

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. Started by lharpaz,

שלום, יש ל-Advice איזה דגם שנקרא e-com. הם מעידים עליו שיש לו מייצב מתח פחות טוב משל הדגם הטוב והיקר יותר PRT.- מה זה אומר?? מישהו מכיר את הדגם הזה? עובד איתו? יכול להגיד אם זו קניה כדאית? אני חושב על הדגם e-com 600 והוא אמור להחזיק מסך LCD + את המחשב הבא: AMD 64 3200+ וגם מאוורר של TT GForce 6600 GT H.D 200GB צורב DVD של NEC ספק כוח 400 של HEC (עם 2 מאווררים גדולים במארז) יחזיק את זה בכבוד? או שכדאי לרדת מהדגם הזה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי מדפסת לייזר XEROX ויש לי מילוי גדול של מכונת צילום משרדית גדולה של קוניקה מינולטה (בקבוק אבקת דיו) האם אני יכול למלא למדפסת שלי מהדיו הזה?? האם הדיו הוא אותו דיו?? תודה רבה לעונים! דותן

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. אז ככה חבר שלי משדרג את המחשב שלו הוא הולך לקנות AMD 64 4000+ או AMD 64 X2 3800 לוח DFI LANPART NFORCE 4 SLI-DR ו GIGABYTE GEFORCE 7800 GTX המחשב יעבוד ללא אוברקלוק לינק לספק http://www.thermaltake.com/purepower/W001920.htm אם לדעתכם הספק לא יחזיק אז תציעו הצעות לספק חדש גג 700 שקל תודה לכל מי שיעזור

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. יש לי מארז של http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=12332123&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=136 עם ספק מעפן ג'נרי של 400 W והוא לא מחזיק לי טוב את המחשב.. אני רוצה להזמין את הספק:http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=546846&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=138 ןאני לא יודע אם הוא יתאים בגודל או משהו למארז כי אני רוצה להרכיב אותו לבד..ועוד שאלה זה לא כל כך מסובך להרכיב ספק לבד ואם זה יכול לגרום לקצר כלשהו??

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  7. היי חבריה, האם יש מתאם המחבר 2 מחשבים למסך אחד? תודה

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by a12beat,

ראיתי ת'רד שכותרתו היא דרכים להרוס הרד דיסק ורציתי לשאול האם חיבור הרדיסק על אותו קו חשמל של מאוורר יכול להזיק להרדיסק ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  9. הרי הם מעבירים את אותו חשמל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מתלבט אם לקנות OCZ ModStream 520W או OCZ PowerStream 520W. שמעתי שההבדל הוא שהראשון מודולרי והשני לא. אין לי מושג מה זה אומר כך שהחלטתי לשאול יודעי דבר אשמח לקבל הסבר. תודה.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  11. היי לפני כמה זמן נשברתי מהרעשים של המחשב שלי, זה לא ויברציות, חשבתי שזה הרעשים של המאוורר של המארז + של המעבד, אז בקיצור אני כבר הרבה זמן מחפש מארז חדש. אבל היום באמת פתחתי את המארז באמצע שהמחשב במאמץ והקשבתי טוב טוב למארז ושמעתי אותו מקלל אותי, סתם מה הקשר, בקיצור הבנתי שהרעש העיקרי והמעצבן במיוחד הוא מהספק, אולם גם המאוורר של המארז עושה רעש אבל הוא לפחות לא מעצבן כמו של הספק. אין כלכך הרבה כסף לבזבז עכשיו, זה לא הדבר היחיד שיש לי על הראש, אז אני צריך להחליף דבר אחד: או את הספק לספק לשל לפחות 400W אבל שיהיה רציני וסופר סופר שקט, אבל ממש שקט שאני ארגיש הבדל ענק ברעש מהספק הנוכחי אחרת נדפקתי בגדול. או להחליף מארז, אם אני אחליף מארז אני אחליף או: ל coolermaster 533- …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by momi2004,

הם הרי מצהירים שהם נותנים אחריות על המדפסת עם כל קנית ראש דיו חלופי. השאלה אם מישהו יצא לו פעם באמת לקחת אליהם מדפסת והיא תוקנה אכן ללא תשלום? אני חושב שזה נושא חשוב לכל מי שקונה שם, וקונים אצליהם די הרבה. מעניין לגלות אם הם רציניים בקטע או שזה סתם.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by snapdragon,

יש לי עכבר רגיל, אופטי סטנדרטי של לוג'יטק ואני משחק מידי פעם BF2. רציתי לדעת האם באמת יש הבדל כזה גדול בין עכבר גיימרים (אני לא מכיר את הדגמים) לבין הרגילים ? מישהו ששדירג יכול לתאר איך ההרגשה משתנה במשחקים ? מישהו יכול קצת להסביר לי בנושא ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חשבתי לקנות מכשיר משולב:פקס,מדפסת,סורק,ומכונת צילום. של החברה HP דגם: HP laser jet 3050 אז שאלתי השניה היא האם כדי לקנות את הסוג הזה של המדפסת תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by 6kwar,

יש לי שאלה די פשוטה למי שיודע מה ההבדל בין ה socket 423 socket 478 ההבדל ביניהם זה שהמעבד ש423 מגיע עם זיכרון L2 256 וה478 מגיע עם L2 512?????

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by Wizard,

מה ההבדל בין 3 הכרטיסים הנ"ל? 1356 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500TV 1227 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500 TV JUMBO 1474 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500XP מה יש באחד שאין באחר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by PeaS,

1. ההבדל היחיד בין הGF 3 TI200 לGF 3 ולGF 3 TI 500 הוא מהירות הCORE והזכרונות? או שיש עוד הבדלים? אם יש אז תפרטו מה הם בבקשה. תמיד אני מחכה שיצטברו אצלי כמה שאלות ואני ישאל אותן בפורום... וגם תמיד אני שוכח לפחות חצי מהן, כמו עכשיו.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אלו הציוד שאני עתיד לקנות בימים הקרובים למחשב החדש. רציתי לדעת מה אתם אומרים. הקצתי לתחום 500שקלים רציתי של מותג ולהשקיע מאוד ברמקולים. יש התלבטות בין הX240 ל-X210 וה-X230 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard עכבר: LOGITECH Optical Wheel Mouse S96 White- OEM רמקולים: LOGITECH X-240 תודה :]

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by maphisto,

המפרט למטה. יש לי כל מיני זכרונות אבל כאשר אני שם 256DDR ו640DDR אני מקבל אותו ציון בסנדרה וב PCMARK2002 אז זה נראה לי מוזר יכול ליהיות בעיה של הגדרות. יש לי WINXP PRO מה יכולה ליהיות הבעיה ?????????????????????? אני מקבל ממש ציון נמוך מזכרונות ובסנדרה זה אומר שמנוצל רק 70-80 אחוז מיכול (BANDWIDTH ) . בPCMARK אני מקבל ציון עלוב של 2700 בערך שזה יותר נמוך מכאלה שיש להם 256. AMD THUNDERBIRD 1200@1370 giga-byte 7vtx msi g-force3 ti200 @240\470 ddr 640 pc2100 שאלה נוספת מה זה COMMAND RATE T1 או T2 של הזכרונות זה נמצא בביוס,אם אני משנה מT2 ל T1 אז אני מקבל מסך כחול של בעיה בXP ?? משהו מוזר מאד. :smoke: תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by socablat,

מה משני העכברים האלה יותר טוב למשחקים ולגלישה באינטרנט ובכללי מה מהם יותר טוב?, ולי עד עכשיו יש עוד מעט שנה את הסט הזה של: Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 -איך זה מרגישים הבדל משהו או שווה בכלל להישאר איתם? תודה מראש

21. Started by arielcom,

http://www.ebay.com/itm/Microsoft-SideWinder-X4-Keyboard-/360809666014?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item5401ee95de רציתי לדעת אם המחיר משתלם עבור המקלדת? מצד אחד בא לי מקלדת איכותית ומצד שני אני קצר בכסף(תקציב באזור ה250 ש"ח) האם יש מקלדת יקרה יותר(עד 250 ש"ח) שיותר ממולצת מזאת?(רצוי עם מקשים מוארים) בנוסף-לא הבנתי אם עלי לשלם מיסים על המקלדת אם אני מזמין מEBAY ואם כן, כמה זה יעלה? עריכה:עכשיו נזכרתי שהמקלדת לא תומכת בעברית.. אז אם ידוע לכם על מקום שיכול לחרוט\חנות שמוכרת את המקלדת הנ"ל עם חריטה? תודה על העזרה (:

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by itzikin0,

היי חבר'ה,היום ישבתי על הדרייבר וחקרתי אותו ולא הבנתי משהו...אני נגיד רואה את זה מה שיש בתמונה ואומר אשכרה אני יכול לתכנת דרך הדרייבר את המקשים של ה-MW2 אבל זה ממש לא נכון...מה זה אומר בתמונה? לחצתי ובחרתי לשים על MW2 את הרימון בכפתור T1 במקלת ROCCAT ISKU ופשוט לא הבנתי מה זה...זה לא עבד לי אז למה אפשר לתכנת את הכפתור אם במשחק עצמו הוא לא עובד איך שתכנתתי אותו בדרייבר? '>http://jpg.co.il/view/50f5c88567335.png/"]

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  23. חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כותרת ^^ תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  25. היי חבר'ה, אני קונה שלט של XBOX אבל למחשב שיהיה אלחוטי כזה משהו טוב של מייקרוסופט עכשיו השאלה שלי בגלל שאין לי XBOX או סוני ואני משחק עם שלט במחשב אמורה להיות בעיה כלשהי לשלט במשחק FIFA 13/12? כי הרי אני משחק במחשב עם של XBOX לא תיהיה לי בעיה של בעיטות חופשיות, סידור כפתורים, ריצה? זה שלט מקורי הרי אני קונה אותו ב-200 שקל והוא אלחוטי או חוטי מה שווה יותר? הסידור כפתורים בשלט אני צריך לסדר או אם אני מחבר את השלט המשחק קורא אותו כבר? ואם התלהבתי מפיפא 12 מאוד וחרשתי לו על החיים אז את פיפא 13 אני גם אוהב? אפילו יותר?<

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים