עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by solo53,

רציתי לקנות בקר PCI TO SATA 1 2 ראיתי דרך זאפ על בקר שיש לו גם שתי יציאות מאחור האם זו טעות או באמת יש בקר כזה?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. Started by חן מ,

היי יש לי עכבר אלחוטי לייזר MX620 של לוגי'טק.העכבר בבסיסו מצויין,רק בעייה אחת היא שבמשחקים וגם ככה סתם בשולחן העבודה הוא לפעמים נתקע לשנייה וחוזר.זה משגע אותי במיוחד במשחקים שאז אם אני בקטע חשוב וקריטי אני לשנייה לא יכול לעשות כלום כבר הורגים אותי מה אני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. אני מחפש מדפסת טובה שעושה הדפסות על דיסקים,ראיתי את זאת: מדפסתוהזרקת דיווPIXMA iP4300וCanon דווקא יש עליה ביקוקות טובות אבל פה החיסרון זה שצריך 5 מחסניות דיו 80 ש"ח כפול 5יוצא 400 ש"ח רק לדיו מה אומרים כדאי ללכת על זה או שיש משהו אחר? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  4. שלום לכולם שמי ציון אני מקווה שהכותרת טובה אם לא בבקשה תגידו איך צריך לעשות כדי שלא תינעלו אז לעניין חברה.אני רוצה לקנות עכבר חדש ומקדלת . יש לי עכבר של איהז 50 שקל שובר לי תיד =[ ומקדלת מעפנה אז אני החלטתי לקנות חדשים . מקדלת אני יודע איזה אני קונה כבר ב 80 שקל 3 שפות בגלל אבא שלי אני צריך רוסית גם והעכבר שיש לי כרגע קטן והורס תיד אז אני רוצה שתביאו לי עכבר בתקציב של 160-170 של חברת logitech אני רוצה שעכבר יהיה איכותי.נוח.ושימושי לגלישה באינטרנט ולפעמים משחקים אם אפשר תבחרו לי תעכבר מהאתר הזה: goldtop.co.il תודה מראש

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. Started by gromeck,

לפני מספר ימים רכשתי עככבר מדגם MX-1000 של חברת לוג'יטק. אני מתכנן בחודש הבא להחליף את המקלדת גם. איזו מקלדת אתם ממליצים לי אלחוטית של החברות: Logitech או Microsoft ורצוי שתהיה ארגונמית. בתודה.

6. שלום, ברצוני לדעת אני מתלבט בין HP5610 ל - HP5783, השיקול היותר רציני שלי הוא האם המדפסת מזהה פקס עצמאית ולא עונה לכל טלפון? מישהו יכול להעיד על אחת מהם שעושה את העבודה או להפך? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם אני קונה ספק שיש לו מאורר 120 רק בחלק התחתון כמו בתמונה האם זה מספיק לפיזור האויר או שצריך שנים כמו שבתמונה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  8. הנה המארז החדש מבית zalman יצרנית הקירורים הידועה. בעייני נראה מפלצתי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by angelos21,

אני עומד לקנות את RADEON 1800XT, ורציתי לשלאול אתכם איזה מבין שני הספקים האלה יחזיק את הכרטיס לביצועים אופטימליים???? Thermaltake TR2 W0070 430W http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4502 או TOPOWER TOP-450P5 450W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 בחרתי אותם לפי התקציב ולפי המלצות של אנשים, מה אתם מציעים לקחת ל1800???

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. Started by ophir555,

מעונין לכנות גו'י סטיק למשחקים. אין לי מושג במחירים, איכויות וכד' יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. קניתי אותו לפני יומיים במבצע של אופיס דיפו ....שילמתי 199 ש"ח.....אבל מיקרוסופט שולחים לי צ'ק של 50 ש"ח בדואר חיברתי אותו למחשב והוא עובד מצויין ....אבל.........הרטט לא פועל אפילו במשחקים שכן תומכים ברטט כמו NFS וTEST DRIVE המשחקים האלה פועלים לי עם רטט בגירסא החוטית של השלט שגם אותו רכשתי לפני חצי שנה אבל משום מה בשלט האלחוטי אין רטט....האם למישהו כאן גם כן יש את השלט האלחוטי של ה360 מחובר למחשב והרטט כן עובד לו?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by Dante_9,

יש לי תקציב זעום של 300 ש"ח. המארז צריך להיות יפה (חשוב) ובעל נוחות מינימלית (שיהיה Motherboard בעל גישה וזהו).

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  13. אורח ztos--

שלום, יש לי הגה שהוא כבר לא מתחבר למחשב שלי, אז נזכרתי שיש לי בבית כרטיס קול ישן תיכו אבל יש לו יצאת הגה, עכשיו השאלה העם אוכל להשתמש בכרטיס קול הזה יחד עם כרטיס קל השני, כדיי שאני לא היה צריך לבטל את זה הנוכחי החדש? תודה-גיל

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by liav12,

אוקי לפני שהספק שלי יחליט לעשות ריסטראט, יש לי תחושה שהוא עומד למות אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי בנאמנות [= באמצע HL2 החליט המחשב לעשות ריסטארט והוא היה ממש חם (הספק), אז פתחתי אותו ניקיתי אותו מאבק ולדעתי המאורר לא עבד, עכשיו הוא כן. אז מה שאני רוצה לשאול זה האם לקנות ספק חדש ואם כן אז תמליצו לי על אחד איכותי לא חובה מעל 350 וואט כי המחשב לא דורש הכי הרבה. ובמחיר סביר, תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  15. Started by A_D,

האם ביג טייפון יכנס למארז הזהhttp://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  16. Started by ran_meir,

יש לי בבית 3 בקרי משחק שונים... ויציאת גיימפורט אחת. האם קיימת תוכנה שיכולה להפעיל אותם מהרגע שאני מחבר אותם ולא צריך להסיר את ההתקן הקודם מ"לוח הבקרה" ולהגדיר מחדש את ההתקן שאני רוצה להפעיל עכשיו. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני רוצה להפעיל משהו אחד אני חייב להסיר אותו ולהגדיר מחדש את ההתקן השני במחשב... פיתרונות?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by new!!!!,

אני עוד מעת קונה את הפד func זיגזג הוא עולה 149 שקל ! אמרו שייש דבר כזה סקאיטים מאיפה אני קונה את זה?? אפשר לקנות את זה גם מי זיגזג ואני הקנה את שתים ביחד? ומה זה הסקאיטים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by idodos,

אתם יכולים לתת לי מארזים שיש להם מאוור 60 מ"מ בצד שמאל למטה ליד יצאות ה- PCI ? אתם יודעים על מה אני מדבר נכון? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. Started by Pitzinyelo,

האם מארזים שמכבדים את עצמם באים עם הוראות מפורטות לגבי התקנת הלוח בתוך המארז? אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ורוצה להרכיב אותו לבד. לאחרונה עשיתי "חזרה גנרלית" ופשוט פרקתי לגמרי את כל המחשב לשי עד היסוד, ומאד התקשתי להרכיב בחזרה את הלוח במארז בגלל שמדובר במארז גנרי מסריח ללא שום הוראות כמובן ואין לי שום ניסיון. אני לא רוצה שהסיפור הזה יחזור שוב עם המחשב החדש, לכן חשוב לי לרכוש מארז שמגיע כמוצר RETAIL לכל דבר ונותן הוראות מפורטות. שאלה כללית: אם המארז בא עם מגש, זה אומר שהוא בהכרח מתוכנן בצורה כזאת שיש קודם להושיב את הלוח על המגש, ואז להכניס אותו למארז? איך המארזים של TT בנושא, למשל?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. Started by ddd454,

כמה דפים יש בטונר של hp 1010 וכמה בזירוקס? ראיתי דעות שונות מ 2000-5000 מישהו יודע את האמת?דדד

21. שלום יש לי אל פסק של IPPON 700VA והוא מחובר למסך למארז ולמדפסת עכשיו הקטע שהוא אמור להשאיר את המחשב דולק מספר דקות באותו זמן שיש הפסקת חשמל לא עבד אצלי אתמול הייתה לנו בבניין הפסקת חשמל והבנתי שהאל פסק אמור להשאיר את המחשב דולק מספר דקות כדי שאני יוכל להספיק לכבות את המחשב כמו שצריך מה שקרה זה שהוא התחיל לצפצף והמחשב ישר התכבה והמסך נשאר דולק והמדפסת גם הצליחה לפעול והוא סיפק לשניהם חשמל ואז לאחר מכן הוא התכבה מה יכולה להיות הסיבה ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. שלום יש לי בעיה בהפעלת המודם!! יש לי מערכת הפעלה XP מצאתי דריברים עדכניים ונכונים, במנהל ההתקנים כתוב שההתקן פועל כראוי אך שעושים שאילתה למודם הוא כותב "תגובת המודם נכשלה , ודא כי המו מחובר כראוי וכי הוא פועל. ודא כי הפסיקה עבור היציאה מוגדרת כראוי" איך אפשר להגדיר פסיקה והאים זו הבעיה? תודה מראש שי יומן השאילתה. 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\tapisrv.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdm.tsp, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdmat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\uniplat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. אז ככה, היה לי עד היום OCZ 450 שאתמול הלך לעולמו, אז שמתי את הספק סנשיין שבא לי עם המארז (גם של סנשיין ) התחיל לקפוץ (כאילו השמיע תיק והמחשב עשה ריסטרט) אז ניתקתי את כל מה שלא חייבים במחשב (CD,פלופי, אולטרה וכדומה) וזה לא עושה בעיות אבל ברגע שאני מחבר משהו חזרה זה מקפיץ את ההארד דיסק אז התקשרתי לחנות שקניתי ממנה ואמרו לי שיש לי אחריות לעוד 16 יום , ושאני ישלח להם והם יבדקו אותו. הבעיה זה שהוא פועל (אם הוא לא תחת עומס), אז הם בטח לא יחליפו לי :-\ מה עושים? ד.א כמה עולה להביא ספק מחו"ל ? תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by sefid1,

אני מתלבט איזה גיימפאד לקנות. איך זה? (Logitech® Cordless Rumblepad)

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  25. אם כן, מאיפה והאם ניתן לדעת את מחירה המשוער?... בתודה מראש, R0cKF0rD.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים