עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מכירים חנות שיש לאנשים ידע טכני לפני שאני רוכש? תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. מה נשמע חברים? אני זקוק בדחיפות למיקרופון טוב לשבוע הבא, ככה שהוא חייב להיות בארץ, והתקציב שלי הוא עד 200 שקל. אז למישהו יש רעיון מאיפה אפשר לקנות אחד? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. האם יש דרך אחרת חוץ מלהעתיק דברים ממחשב למחשב ע"י דיסקים זיכרונות או חיבור Master slave? אולי יש איזה כבל מיוחד שמאפשר להעתיק ממחשב למחשב ללא פירוק המחשב (אני מדבר על 20-40 ג"יגה)

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  4. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת. כמות הדפסות של 50 דפים בחודש לערך. רוב השימוש יהיה לצילום מסמכים ועבודות. רצוי בסכום של עד כ 700 שקלים. תודה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by blueman1,

עם מעבדי הקונרו 2, ואני מעוניין בהמלצה למארז טוב כולל ספק במחיר של עד 650-700 שקל, זה מספיק למארז טוב נכון? אם אפשר לתת קישור לתמונה ולנתונים זה יהיה נחמד תודה שי

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by dorish,

שלום אני רוצה לקנות מארז שטוח הכונה למארז שוכב כמו פעם האם בכלל יש מארזים כאלה ללוחות של AMD ואם כן למה אנשים בכלל לא קונים אותם? הסיבה שאני רוצה היא שאני רוצה להשי אותו אם ה רסרביר ו ה דיוידי וכו כך שזה הרבה יותר יפה ונוח לי בגלל המקום אז אם יש למשהו איזה אתר אז אני מאוד ישמח ומה החסרונות של מארז כזה ואם בכלל יש מארזים כאלה בארץ ומה בארך המחיר שלהם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by stas12,

שלום. אני צריך המלצה למארז + ספק ב 600 ש"ח (אפשר לחרוג ל 700 אבל זה אם יש משהו שממש שווה). את המארז והספק אני מזמין מחנות נועה מחשבים. הספק צריך להחזיק מערכת E6300/6400 עם כרטיס מסך X1800GTO ו 3 הרד דיסקים, 2 צורבים ואת המאווררים. אני מראש מבקש לא להמליץ לי על SUNBEAM TRANSFORMER . המארז צריך להיות לא רועש. (כרגע יש לי את SUNBEAM SAMURAI ןמבחינת הרעש שלו כזה אני צריך). חשבתי ללכת על COMPUCASE 6A21 ולהשקיע איזה 400 בספק טוב... מה אתם אומרים מבחינת הקירור של המארז? הוא באותה רמה כמו ה SUNBEAM? (מבחינת מידות הלוח אם, לא תהיה בעיה להכניס לתוכו כל לוח?) הספקים שאני מתלבט ביניהם הם: http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=20 http://www.thermaltake.com/demo/w…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

שלום, אני מחפש סורק במחיר נמוך ככל האפשר, לצרכים משפחתיים פשוטים. גודל: חח , כל מה שלא קטן מA4, רצוי שיהיה דק. תודה.

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by D-Bang,

זקוק למקלדת שקטה, אמינה והכי חשוב נוחה לשימוש (חיבור חוטי ולא יותר מ150 ש"ח) חשבתי על Logitech Media Keyboard או Microsoft Digital Media Pro מה עדיף? ישנן המלצות נוספות?

10. אני צריך סט שיקלוט בכיוןן ההפוך מהמחשב. כלומר המחשב נמצא בצד אחד של החדר והמסך נמצא בצד השני. יש משהו מספיק טוב בסביבות 300-400 ש"ח ?

11. Started by okwstavka,

שלום. החלטתי לחבר למחשב גויסטיק ישן שמצאתי שעובד עם GAMEPORT ,יש לי כרטיס קול על הלוח אם-אז ניסיתי להתקין 2 כרטיסי קול שונים:של קריאיטיב ושל אפאצי,הבעיה שאחרי ההתקנה שתיהם נמצאים במנהל ההתקנים ם סימן קריאה על הGAME PORT .....ויש את הודעת השגיאה הבאה: this device cannot find enough free resources that it can use חרשתי את האינטרנט וניסיתי להתקין כל דריוור שמצאתי-אך ללא הצלחה,יש למישהו מושג איך מסדרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת בטווח מחירים 1000-1500 ש"ח. חשבתי על 3 אפשרויות (ממה שראיתי בפורום): HP6813 קנון Pixma MP530 HP6313 אני מעוניין להשוות מחיר חומרים מתכלים כדי לחשב עלות/תועלת לטווח ארוך - היכן אפשר לברר פרטים אלו? אם יש המלצות נוספות - אשמח לקבלן. תודה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  13. שלום לכולם. במטרה להגיע למצב שהמחשב שלי מחקה כמה שיותר טוב את הXBOX שחבר שלי מחזיק בבית קניתי ג'ויסטיק עם שתי ידיות אנלוגיות (כמו הידיות של הקונסולות) ורטט מובנה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל את הג'ויסטיק במשחקים כמו DOOM3 או NBA LIVE 2005 זה או שהג'ויסטיק לא עובד בכלל או שהוא עובד (בNBA) אבל אני לא מצליח להגדיר ולגרום למשחק להכיר בכך שלג'ויסטיק יש שני אנלוגים ורטט!! מה עושים??? חיפשתי המון בכל מקום והתייאשתי. אשמח לקבל כל רעיון לפתרון הבעיה. טל

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by asilbob,

בשביל מטרה לעביר דברים שיהיה אמין ומהיר פחות או יותר ........... אני לא מבין למה אנשים ממלצים ואומרים לא משנה מה תיקח אפילו הכי זול מה הסיבה בדיוק .........אני פשוט רוצה משהו שיהיה אמין פחות או יותר ואיכותי ...... בקיצר חברה אמינה יש לכם המלצה ?

15. Started by J.allmighty,

אני מחפש מארז עם 3-4 מאווררים , USB ו sound מקדימה עם חלון ללא ספק , יש למשהוא המלצה ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by Genisher,

אני מבקש לשמוע את דעתכם על המארז הזה: GIGABYTE GZ-XX1C-SNS Triton קישור למוצר בלוג'יק פיסי - http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8487 קישור למוצר ב http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811233008 - newegg דף הבית של המארז - http://tw.giga-byte.com/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2153 ביקורת על המארז בצרפתית שנראית מקיפה וענפה - http://www.cowcotland.com/article134-1.html בגלל שאני לא יודע צרפתית התרשמתי רק מאורך הביקורת ומהתמונות הלא שגרתיות. אולי מישהו שיודע צרפתית כאן בפורום יוכל לתמצת את הביקורת עבורנו - תודה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by IP,

אני צריך עזרה בקניית מדפסת חדשה לחבר. אין לי עדיפות לחברה מסויימת, אבל שתיהיה אמינה, ושהדיו שלה לא יהיה יקר מידי. אם יש לכם את המדפסת שאתם ממליצים עליה, אם תוכלו בבקשה להוסיף את המחיר שאתם קניתם אותה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  18. היי עכשיו שסוף סוף החלטתי מה לקנות אני צריך לדעת איפה ? איזה חנויות אתם מכירים שהם אמינים עם אחריות ומחירים סבירים למחשבים ? עדיף באיזור תל אביב והמרכז תודה רבה ארז

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by shahar07,

hp 7283 או 6313, או יותר נכון מה ההבדלים בינהם, האם זה רק בהדפסה או שישנם דברים נוספים ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by winner,

חברים שלום אני עדיין מחפש סורק, אני מעוניין בסורק USB ברזולוציה 1200 על 2400 ומתאם לשקופיות אני מתלבט בין הדגמים הבאים: HP ScanJet 3970 Canon CanoScan 3000F Mustek BearPaw 2400TA האם למישהו יש נסיון עם אחד מהדגמים הנ"ל או יכול להמליץ על סורק אחר - אני צריך אותו לסריקת כמות גדולה של מסמכים אבל גם לתמונות ושקופיות כך שחשובות לי האמינות, נוחות השימוש ואיכות הסריקה מבטיח להתנהג יפה ולא להקפיץ יותר... תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  21. Started by AlterEgo,

הזמנתי את העכבר הזה. (תקציב מסויים). אני יודע שהביקורות עליו לא משהו. בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה השתמש בו ומה חושב עליו. תודה מראש, בן.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. היי אנשים אז ככה קניתי את ה ABIT AN7 ויש לי את הפורספידבק של מיקו$ופט (הסטיק הרוטט) הקטע הוא שזה הגיסה הישנה שלו ובלוח אין יציאת מחשק אם מישהו מכיר דרך /ממיר או משהו בבקשה בתודה עידו

23. Started by A_D,

האם ביג טייפון יכנס למארז הזהhttp://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. Started by yoav1000,

יש לי מחשב של פנטיום 4 כמה וואט אני צריך כדי שיעבוד טוב ושהיה ניתן לשדרג בעתיד(להוסיף מאוורר וכו')

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by zagreb,

בזמנו הוא נבחר ב-TOMSHARDWARE רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו, הוא לא כל כך יקר יחסית לשאר המארזים (380ש"ח) נראה לכם הוא יתאים למערכת מבוססת AMD64?

דיונים חדשים בפורומים