עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1883&products_id=11622

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by shahar07,

תקציב עד 360 ש"ח

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. מישהו יודע מה שם החברה הסינית הזו שמוכרת מחשבים בכל העולם במחירים הזולים ב-40% מכל חברה אחרת,אשר מגיעה לישראל ומחירי ההשקה שלה יהיו מחשבים הזולים ב-50% מכל מקום אחר? :s05:

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  4. אוקי יש לי את שני החלקים הנ"ל ואני נתקל בבעיה הבאה. כשאני רוצה לחבר את הכבל מתח ללוח אם אני מגלה ש...הכבל קצר מדי(אומנם בבערך 2 סנטימטר אבל קצר). בגלל חוסר הגמישות היתרה של הספק הזה אין גם יותר מדי מקום לטעויות ואני נאלץ להשתמש במתאם 20-24 פינים בשביל להאריך את העסק. האם יש כבל הארכה בשביל ה-20 פינים? או שאני אצטרך לעשות קצת מודינג ולנסר פה את הכבל 24 פינים (ולהוריד את ה-4 פינים הנוספים בעצם) ולהשתמש בו ככבל מתח? שנית..האם בעיית הכבל הקצרה היא בעיה ידועה? כי זה לא נראה לי הגיוני שOCZ יגבילו את משתמשי סדרת המודסטרים למארז קטנים

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by Dante_9,

יש לי תקציב זעום של 300 ש"ח. המארז צריך להיות יפה (חשוב) ובעל נוחות מינימלית (שיהיה Motherboard בעל גישה וזהו).

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  6. Started by IP,

אני צריך עזרה בקניית מדפסת חדשה לחבר. אין לי עדיפות לחברה מסויימת, אבל שתיהיה אמינה, ושהדיו שלה לא יהיה יקר מידי. אם יש לכם את המדפסת שאתם ממליצים עליה, אם תוכלו בבקשה להוסיף את המחיר שאתם קניתם אותה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  7. הבנתי שהחברה הכי טובה למקלדת ועכבר אלחוטיים היא לוג'יטק. (האם זה נכון?) ראיתי שיש כמה דגמים: EX100 ב 200 ש"ח EX110 ב 200 ש"ח LX500 ב 300 ש"ח לא הצלחתי להבין מה ההדבל בין המקלדות? ומה עדיף? האם יש דגמים אחרים ממולצים? (אפשר גם של חברות אחרות) תודה

8. Started by ashkenazone,

שלום, אני מחפש סורק במחיר נמוך ככל האפשר, לצרכים משפחתיים פשוטים. גודל: חח , כל מה שלא קטן מA4, רצוי שיהיה דק. תודה.

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  9. האם הספק במארז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3049 יחזיק מערכת שמבוססת על core 2 duo 6400, 7600gt , שני דיסקים קשיחים, שני קונני cdr\dvdr? עד כמה המארז טוב מבחינת קירור?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  10. היום קניתי טלפון של פנסוניק (חוטי) דרך יורוקום. אחת האפשרויות המיוחדות או בעצם היחידה היא יציאת DATA לטלפון שנראית כמו יציאת טלפון רגילה, שלפי חוברת ההוראות משתמשת לחיבור הטלפון למחשב. למה זה משמש? ולאן מחברים את זה? למודם?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by nesber,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ואני רוצה להחליף לו את ספק הכוח מכיוון שהנוכחי עושה בעיות. העניין הוא שאם כבר אני קונה ספק, אני רוצה שהוא גם יתאים למחשב הבא שאני קונה- עדיין לא החלטתי איזה, וזה לא יהיה בחצי השנה הקרובה גם ככה. אני אומר "יתאים" כי ראיתי באתר של TT שכל ספק מתאים למחשב מסוים, עם מושגים כמו ATX שאני לחלוטין לא מבין בהם. למשל, ראיתי בחנות מסוימת את הדגם W0008, שהוא בעל הספק של 420 וואט. כתוב באתר של TT: Designed for AMD K7 and Intel ATX +12V 1.1 and ATX 2.03 version (Fully Support Pentium 4) הבנתי שלא תהיה לי שום בעיה אם אקנה אינטל, אבל מה אם אחליט K8? בקיצור אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד ניתן לדעת האם ספק מסוים יתאים למחשב מסוים..

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by neroli,

אני מחפש כל מידע אפשרי על מדבקות פוליאסטר מתכתי..למינציה. אני מתכוון לרכוש מדפסת להכנת מדבקות. איפה ניתן לרכוש מדפסות כאלו יד שנייה? ומה הממלצה שלכם? תודה.. נרו.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. שלום שאלה לי... יש לי מחשב של packardbell 2.00 אין לי מושג מה הדגם רשום עליו I-XEXTREM אני מעוניין לקנות לוח אם חדש מעבד וכרטיס קול וזכרונות ... האם יש בעיה עם הלוח אם שהוא לא יתאים למארז ...? האם יש צורך בספק חדש ...? ממה שנתקלתי בתמונה שללוח אם ABIT יש להם גם מאורר בסוף הלוח... מתאים או לא..?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by blueman1,

עם מעבדי הקונרו 2, ואני מעוניין בהמלצה למארז טוב כולל ספק במחיר של עד 650-700 שקל, זה מספיק למארז טוב נכון? אם אפשר לתת קישור לתמונה ולנתונים זה יהיה נחמד תודה שי

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by HellAd,

דרישות: שקט הכי חשוב שיראה טוב שיהיה זול - עד 450 טופ תודה

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  16. שלום, אולי תוכלו לעזור לי. יש ברשותי 3 מצלמות אינטרנט דגם pleomax pwc 3800 המחוברים ב- 3 מחשבים שונים ומרוחקים אחד מהשני. בכל פעם כשמפעילים את המצלמה על מנת לראות ולדבר - נשמעים ברקע ציפצופים מעצבנים. האם מדובר בהגדרות של המצלמה או הגדרות של המחשב? בתודה שרונית sharonk72@hotmail.com

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by dorish,

שלום אני רוצה לקנות מארז שטוח הכונה למארז שוכב כמו פעם האם בכלל יש מארזים כאלה ללוחות של AMD ואם כן למה אנשים בכלל לא קונים אותם? הסיבה שאני רוצה היא שאני רוצה להשי אותו אם ה רסרביר ו ה דיוידי וכו כך שזה הרבה יותר יפה ונוח לי בגלל המקום אז אם יש למשהו איזה אתר אז אני מאוד ישמח ומה החסרונות של מארז כזה ואם בכלל יש מארזים כאלה בארץ ומה בארך המחיר שלהם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by alfus73,

סליחה על בורותי, איך מחברים ספק? איך מחברים אותו ללחצן הפעלת המחשב?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. Started by A_D,

האם ביג טייפון יכנס למארז הזהhttp://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי 500 שקל ( רק 500 ) לקנות מארז + ספק. אני יודע שזה נושא מאוד מאוד חשוב אבל התקציב נמוך אין מה לעשות. רציתי לדעת מה ההצעה הכי טובה בשבילי למערכת הזו: AMD 3800x2 AM2 אני חושב שהוא 65W ASUS M2N-E AM2 1 gb ddr2 667 7600GT צורב DVD כרטיס רשת PCI וכנראה 2 מאווררים 120MM.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by חן מ,

היי יש לי עכבר אלחוטי לייזר MX620 של לוגי'טק.העכבר בבסיסו מצויין,רק בעייה אחת היא שבמשחקים וגם ככה סתם בשולחן העבודה הוא לפעמים נתקע לשנייה וחוזר.זה משגע אותי במיוחד במשחקים שאז אם אני בקטע חשוב וקריטי אני לשנייה לא יכול לעשות כלום כבר הורגים אותי מה אני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. איך אני יכול לדעת איזה סוג של ספק לבחור..? למחשב...? איזה רמת וולט מומלצת... - שלא תשרוף את אחד החלקים!!!??? הייתי שמח לקבל גם המלצה על סוג של ספק

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by PsyDream,

רציתי לדעת איך הספק שבא עם זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5355 אני מראש חושב שזה ג'נרי אבל מה???

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  24. פנטיום 4 2.4 ל AMD 64bit 3000+

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  25. אם כן, מאיפה והאם ניתן לדעת את מחירה המשוער?... בתודה מראש, R0cKF0rD.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.