עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ashkenazone,

שלום, אני מחפש סורק במחיר נמוך ככל האפשר, לצרכים משפחתיים פשוטים. גודל: חח , כל מה שלא קטן מA4, רצוי שיהיה דק. תודה.

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  2. ואז המחשב ידליק אותה אוטומטית? יש לי XP מדפסת 840C

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by LiranT,

שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מדפסת משולבת עם פקס וסורק עכשיו יש לי הקצבה של 1000 שח הביאו לי שתי שמות של מדפסות טובות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360802 אם יש לכם סוגים אחרים וטובים אשמח לשמוע... תודה לכל העונים...

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by DL,

טוב, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה תקציב בערך 500 שקל, הנה מה שחשוב לי: מהירות הדפסה, שקט, איכות הדפסה של טקסט בעיקר (לא מדפיס כמעט תמונות - זה לא שיקול), חסכונות בדיו, ומחיר הדיו. נראה לי שזה הכל, אז אם אפשר המלצה על מדפסת כזאת, רק שהיא לא תהיה בלתי אפשרית להשגה בארץ או משהו... תודה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by ADIR_M,

מה ההבדל בין HUB שמקבל מתח משנאי חשמלי לבין HUB שפשוט מתחבר ליציאת USB?

6. איך אני יכול לדעת איזה סוג של ספק לבחור..? למחשב...? איזה רמת וולט מומלצת... - שלא תשרוף את אחד החלקים!!!??? הייתי שמח לקבל גם המלצה על סוג של ספק

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by Dante_9,

יש לי תקציב זעום של 300 ש"ח. המארז צריך להיות יפה (חשוב) ובעל נוחות מינימלית (שיהיה Motherboard בעל גישה וזהו).

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. Started by solo53,

רציתי לקנות בקר PCI TO SATA 1 2 ראיתי דרך זאפ על בקר שיש לו גם שתי יציאות מאחור האם זו טעות או באמת יש בקר כזה?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. בדרייבר של העכבר אני יכול לשנות רק את הלחצנים 1,2,3 איך אני יכול לשלוט על כולם ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  10. היי, אני צריך המלצה למדפסת משולבת הכוללת פקס ,סורק ושתיהיה אלחוטית ושקטה. בנוסף אני צריך שלמדפסת תיהיה אופציה שאני יוכל לשלוח פקס ישר מכרטיס זיכרון (או מחשב) קבצי וורד (כדי לחסוך את תהליך ההדפסה).

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. Started by AlterEgo,

הזמנתי את העכבר הזה. (תקציב מסויים). אני יודע שהביקורות עליו לא משהו. בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה השתמש בו ומה חושב עליו. תודה מראש, בן.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by most,

שלום לכולם ראיתי המון המלצות על 6a19 אבל הוא קצת יקר למערכת סטנדרטית. יש מצב למשהו "נורמלי" סביב 200 ש"ח ?? איך המארזים של foxcon , simbadda, u-topia ??? תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. שלום שאלה לי... יש לי מחשב של packardbell 2.00 אין לי מושג מה הדגם רשום עליו I-XEXTREM אני מעוניין לקנות לוח אם חדש מעבד וכרטיס קול וזכרונות ... האם יש בעיה עם הלוח אם שהוא לא יתאים למארז ...? האם יש צורך בספק חדש ...? ממה שנתקלתי בתמונה שללוח אם ABIT יש להם גם מאורר בסוף הלוח... מתאים או לא..?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by CoronaXtra,

היי לאחרונה היו יותר מדי נפילות מתח , ואין לי אל-פסק והמחשב נראה לי עומד להתמוטט אם זה קורה שוב אז צריך המלצה לאל-פסק טוב ולא יקר מדי למחשב עם המפרט הבא : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Hardisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE Floppy : SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case : Antec TX1050B Black SOHO Tower Case 500W Case Fans : Cooler Master Neon LED 80mm - BL…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by Amitg,

מחפש המלצה למדפסת CANON (באזור דגם כגון PIXMA 1500) ומקום זול לקנות בו מדפסת כזו. תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  16. מחפש מקלדת אלחוטית איכותית, הכי חשוב לי שהיא תחזיק כמה שיותר זמן כלומר חיי סוללה ארוכים, ומרחק של לפחות 5 מטר ויותר אני לא גיימר ולכן אני לא מחפש מפלצת ענקית שתתפוס לי את כל השולחן כלומר גודל סטנדרטי (קצת פחות מה- microsoft multimedia) אך חשוב לי מאוד שיהיה למקלדת נורית/סימן המראה כמה זמן נשאר לסוללה (אני לא מתכוון לתוכנה שבאה עם המקלדת אלא פיסית למקלדת) מקווה שתעזרו לי למצוא את התמורה הטובה והמשתלמת ביותר וכמובן האיכותית בקיצור משהו ליגת העל!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by D-Bang,

זקוק למקלדת שקטה, אמינה והכי חשוב נוחה לשימוש (חיבור חוטי ולא יותר מ150 ש"ח) חשבתי על Logitech Media Keyboard או Microsoft Digital Media Pro מה עדיף? ישנן המלצות נוספות?

18. אני מחפש מדפסת משולבת, ללא עדיפות מיוחדת מלבד איכות ויעילות. תודה מראש.

19. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

מה חשוב במצלמת אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  20. תגידו מה אתם אומרים על הסט הבא.. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7599042&type=2&product=1&= אני יודע שזה לא מיקרוסופט או לוגיטק אבל זה זול ומפתה.. עד כמה הסט הזה גרוע? אני לא גיימר או משהו...לשימוש יומיומי..אינטרנט סרטים וכו'.. אם למישהו יש הצעות טובות יותר הוא מוזמן להציע אותן.. מה שכן חשוב שלעכבר יהיה מטען כמו בסט שהצעתי.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. המארז כנראה מתאים ללוחות אחרים משום שתעלת הקירור לא יוצאת מעל ה-CPU לכן יש 3 אופצוית 1) למצוא לוח אחר שבו ה CPU ממוקם מתחת לתעלה (אולי תוכנן במקור רק עבור מעבדי/לוחות INTEL) 2) לשנות את מבנה התעלה (חיתוך וריתוך פלסטיק) 3) לוותר על התעלה MAT

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  22. האם הספק במארז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3049 יחזיק מערכת שמבוססת על core 2 duo 6400, 7600gt , שני דיסקים קשיחים, שני קונני cdr\dvdr? עד כמה המארז טוב מבחינת קירור?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  23. מקווה שזה הפורום הנכון. אתמול רכשתי מתאם Bluetooth של Belkin, טווח 10 מ'. לינק למוצר התקנתי בלי לקרוא את ההוראות (לא התאפקתי), לאחר שהמתאם לא פעל כראוי מחקתי ההתקנה והדרייברים והתקנתי שוב לפי הספר. (התקנת תוכנה, חיבור המתאם, התקנת דרייברים). הבעייה היא שהמתאם עדיין לא עובד, הדרייבר לא מזוהה כמו שנראה בחוברת ההתקנה (כתוב לי Belkin Bluetooth Adapter במקום Belkin Bluetooth 1.2 Adapter) וכשאני מחפש אחר התקנים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהמתאם לא מסוגל לבצע חיפוש וכאילו כל הדרייבר נתקע - מתאם הבלותות' לא מזוהה ועליי לנתק ולחברו שוב ואף לבצע ריסט. רציתי להדגיש שהפלאפון מוצא את המתאם אבל לא יכול להתחבר אליו. מה עושים? בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by A_D,

האם ביג טייפון יכנס למארז הזהhttp://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים