ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מעוניין במארז איכותי שיהיה שקט עד כמה שאפשר,רחב ומאוורר טוב אשמח אם יהיה בו גם חלון צדדי . עד 300 ש"ח ללא ספק.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות KVM כולל AUDIO מצאתי בזאפ שתי חברות TRENDNET ו EDIMAX שעונות על הצרכים מישהו יודע מה ההבדלים בין המוצרים או איזו חברה יותר טובה בנושא? או אם ניתן להציע מוצרים אחרים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי במחשב החדש את המארז SUNBEAM TRANSFORMER ועכשיו זה המארז הראשון שיש לי שיש בו חלון והקטע שעל החלון יש שתי מאווררים אז השאלה שלי היא אם אני רוצה סתם לבדוק משהו במארז לנקות אבק או משהו כזה ואני פותח מהצד של החלון אז אני צריך לנתק את הכבלים של החשמל שמחוברים למאווררים ואז החלון יהיה מנותק לגמרי מהמארז ? מישהן יכול לעזור..
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
וכמו כן אם מישהו יוכל להסביר לי מה חשוב שיהיה שאני קונה מדפסת כי אני ממש לא מבין בזה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה ההבדל בין HUB שמקבל מתח משנאי חשמלי לבין HUB שפשוט מתחבר ליציאת USB?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי מארזים שיש להם מאוור 60 מ"מ בצד שמאל למטה ליד יצאות ה- PCI ? אתם יודעים על מה אני מדבר נכון? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום שאלה לי... יש לי מחשב של packardbell 2.00 אין לי מושג מה הדגם רשום עליו I-XEXTREM אני מעוניין לקנות לוח אם חדש מעבד וכרטיס קול וזכרונות ... האם יש בעיה עם הלוח אם שהוא לא יתאים למארז ...? האם יש צורך בספק חדש ...? ממה שנתקלתי בתמונה שללוח אם ABIT יש להם גם מאורר בסוף הלוח... מתאים או לא..?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי לאחרונה היו יותר מדי נפילות מתח , ואין לי אל-פסק והמחשב נראה לי עומד להתמוטט אם זה קורה שוב אז צריך המלצה לאל-פסק טוב ולא יקר מדי למחשב עם המפרט הבא : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Hardisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE Floppy : SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case : Antec TX1050B Black SOHO Tower Case 500W Case Fans : Cooler Master Neon LED 80mm - BL…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
תודה לעונים.. המחשב שלי חדש יחסית, אבל אני יכול ת'כלס לראות את זה?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה של דלקות בידיים וכל מיני שטויות ביד ימין שכמובן עם העכבר... אז אני מחפש עכבר אופטי לא אלחוטי יפה ונוח ,ולא במחיר גבוה. אפשר איזה 140 ככה ... יש את ה-mx500 איך הוא? נוח?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
רציתי לקנות בקר PCI TO SATA 1 2 ראיתי דרך זאפ על בקר שיש לו גם שתי יציאות מאחור האם זו טעות או באמת יש בקר כזה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ואני רוצה להחליף לו את ספק הכוח מכיוון שהנוכחי עושה בעיות. העניין הוא שאם כבר אני קונה ספק, אני רוצה שהוא גם יתאים למחשב הבא שאני קונה- עדיין לא החלטתי איזה, וזה לא יהיה בחצי השנה הקרובה גם ככה. אני אומר "יתאים" כי ראיתי באתר של TT שכל ספק מתאים למחשב מסוים, עם מושגים כמו ATX שאני לחלוטין לא מבין בהם. למשל, ראיתי בחנות מסוימת את הדגם W0008, שהוא בעל הספק של 420 וואט. כתוב באתר של TT: Designed for AMD K7 and Intel ATX +12V 1.1 and ATX 2.03 version (Fully Support Pentium 4) הבנתי שלא תהיה לי שום בעיה אם אקנה אינטל, אבל מה אם אחליט K8? בקיצור אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד ניתן לדעת האם ספק מסוים יתאים למחשב מסוים..
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לאחר 4-5 שנים של שירות נאמן המחשב הנייד שלי התקלקל. רציתי לדעת אם אפשר להוציא ולהשתמש איכשהו בפד מגע שלו?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הספק שבא עם זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5355 אני מראש חושב שזה ג'נרי אבל מה???
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1883&products_id=11622
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות DVD שקורא USB... אבל צריך שה- USB יקרא את הדיסק נייד .. דיסק נייד WD 250 GB כול USB קורא דיסק נייד ? + קורא DIVX וכתוביות בעברית + שאפשר לעשות גודל כתוביות ולשחק שם עם ההגדרות .. איזה DVD הכי טוב ? מכיר מקסימלי 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז שטוח הכונה למארז שוכב כמו פעם האם בכלל יש מארזים כאלה ללוחות של AMD ואם כן למה אנשים בכלל לא קונים אותם? הסיבה שאני רוצה היא שאני רוצה להשי אותו אם ה רסרביר ו ה דיוידי וכו כך שזה הרבה יותר יפה ונוח לי בגלל המקום אז אם יש למשהו איזה אתר אז אני מאוד ישמח ומה החסרונות של מארז כזה ואם בכלל יש מארזים כאלה בארץ ומה בארך המחיר שלהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק במחיר נמוך ככל האפשר, לצרכים משפחתיים פשוטים. גודל: חח , כל מה שלא קטן מA4, רצוי שיהיה דק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המארז הבא ? ? ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm אם יש המלצות טובות יותר, אני אשמח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. עד 1000 ש"ח + / - נו, שמישהו יעזור בבקשה... אני מחכה כבר יומיים לתשובה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מאריך שבו זמנית יכול להאריך גם תיציאה של הרמקולים וגם של המיקרופון..יש כזאת חיה?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את RADEON 1800XT, ורציתי לשלאול אתכם איזה מבין שני הספקים האלה יחזיק את הכרטיס לביצועים אופטימליים???? Thermaltake TR2 W0070 430W http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4502 או TOPOWER TOP-450P5 450W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 בחרתי אותם לפי התקציב ולפי המלצות של אנשים, מה אתם מציעים לקחת ל1800???
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
זה מיועד לדפים סרוקים עם כתב חלש
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
הזמנתי את העכבר הזה. (תקציב מסויים). אני יודע שהביקורות עליו לא משהו. בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה השתמש בו ומה חושב עליו. תודה מראש, בן.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-