ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,428 דיונים בפורום זה
-
האם ביג טייפון יכנס למארז הזהhttp://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז שאני רוצה לקנות RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt תודה.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
נכון במקלדת, יש מקשים של האינטרנט- כמו דף הבית, מועדפים, קדימה, אחורה.... אני לא מבין למה, הם לא עובדים בדפדפן המוגדר כ-Deafult, שהוא FireFox.... למישהו יש פיתרון לבעיה? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם יש דרך אחרת חוץ מלהעתיק דברים ממחשב למחשב ע"י דיסקים זיכרונות או חיבור Master slave? אולי יש איזה כבל מיוחד שמאפשר להעתיק ממחשב למחשב ללא פירוק המחשב (אני מדבר על 20-40 ג"יגה)
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת. כמות הדפסות של 50 דפים בחודש לערך. רוב השימוש יהיה לצילום מסמכים ועבודות. רצוי בסכום של עד כ 700 שקלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אם כן, מאיפה והאם ניתן לדעת את מחירה המשוער?... בתודה מראש, R0cKF0rD.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם 3-4 מאווררים , USB ו sound מקדימה עם חלון ללא ספק , יש למשהוא המלצה ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מבקש לשמוע את דעתכם על המארז הזה: GIGABYTE GZ-XX1C-SNS Triton קישור למוצר בלוג'יק פיסי - http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8487 קישור למוצר ב http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811233008 - newegg דף הבית של המארז - http://tw.giga-byte.com/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2153 ביקורת על המארז בצרפתית שנראית מקיפה וענפה - http://www.cowcotland.com/article134-1.html בגלל שאני לא יודע צרפתית התרשמתי רק מאורך הביקורת ומהתמונות הלא שגרתיות. אולי מישהו שיודע צרפתית כאן בפורום יוכל לתמצת את הביקורת עבורנו - תודה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז שטוח הכונה למארז שוכב כמו פעם האם בכלל יש מארזים כאלה ללוחות של AMD ואם כן למה אנשים בכלל לא קונים אותם? הסיבה שאני רוצה היא שאני רוצה להשי אותו אם ה רסרביר ו ה דיוידי וכו כך שזה הרבה יותר יפה ונוח לי בגלל המקום אז אם יש למשהו איזה אתר אז אני מאוד ישמח ומה החסרונות של מארז כזה ואם בכלל יש מארזים כאלה בארץ ומה בארך המחיר שלהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברה ! אז ככה אני בבעיה ... התקנתי אקס פי 64 ביט ואין דרייברים למערכת הזאת ! יש למישהו מושג מה אני עושה ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. החלטתי לחבר למחשב גויסטיק ישן שמצאתי שעובד עם GAMEPORT ,יש לי כרטיס קול על הלוח אם-אז ניסיתי להתקין 2 כרטיסי קול שונים:של קריאיטיב ושל אפאצי,הבעיה שאחרי ההתקנה שתיהם נמצאים במנהל ההתקנים ם סימן קריאה על הGAME PORT .....ויש את הודעת השגיאה הבאה: this device cannot find enough free resources that it can use חרשתי את האינטרנט וניסיתי להתקין כל דריוור שמצאתי-אך ללא הצלחה,יש למישהו מושג איך מסדרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המקלדת והעכבר האלחוטיים של לוג'יטק דגם LX710 שעובדים בתדר 2.4GHz אשמח לחוות דעת עם נימוק, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת בטווח מחירים 1000-1500 ש"ח. חשבתי על 3 אפשרויות (ממה שראיתי בפורום): HP6813 קנון Pixma MP530 HP6313 אני מעוניין להשוות מחיר חומרים מתכלים כדי לחשב עלות/תועלת לטווח ארוך - היכן אפשר לברר פרטים אלו? אם יש המלצות נוספות - אשמח לקבלן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רואה אותה כל היום במכירות פומביות, איך היא באופן כללי, ולכמה דפים מספיק ראש דיו חילופי.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עם מעבדי הקונרו 2, ואני מעוניין בהמלצה למארז טוב כולל ספק במחיר של עד 650-700 שקל, זה מספיק למארז טוב נכון? אם אפשר לתת קישור לתמונה ולנתונים זה יהיה נחמד תודה שי
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בעיה מוזרה והזויה אבל אמיתית כשאני מסמיך מסמך PDF, ההדפסה עובדת יפה. כשאני מדפיס מסמך DOC,חלק מההדפסה יוצאת דהויה וחלקית. דיו שחור לבן, הבעיה היתה גם לפני שמילאתי וגם אחרי שמילאתי דיו. ממה זה יכול להיגרם?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה+דוושות שיתאים גם למחשב וגם לPS2. איזה דגמים כאלה יש? מה המחירים? מה מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בשל העובדה שידועה לכולם שדיו למדפסות עולה הון ,השאלה האם כדי לקנות דיו חליפי ,מבחינת נזק למדפסת וכדו...? :s05:
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שיעלה כמה שפחות, שיהיה טוב לגימינג, נעים ונתפס על השטח, שיהיה מספיק מחזיר אור בשביל החיישן האופטי ו... זהו! שוב אני חוזר שיעלה כמה שפחות אבל שיהיה איכותי..
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
וכמו כן אם מישהו יוכל להסביר לי מה חשוב שיהיה שאני קונה מדפסת כי אני ממש לא מבין בזה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש 2 מצבי טעינה בוסט ורגיל... איך אני יודע אם אני יכול להטעין על מצב בוסט או לא ?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כמה דפים יש בטונר של hp 1010 וכמה בזירוקס? ראיתי דעות שונות מ 2000-5000 מישהו יודע את האמת?דדד
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת טובה שעושה הדפסות על דיסקים,ראיתי את זאת: מדפסתוהזרקת דיווPIXMA iP4300וCanon דווקא יש עליה ביקוקות טובות אבל פה החיסרון זה שצריך 5 מחסניות דיו 80 ש"ח כפול 5יוצא 400 ש"ח רק לדיו מה אומרים כדאי ללכת על זה או שיש משהו אחר? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הזמנתי את העכבר הזה. (תקציב מסויים). אני יודע שהביקורות עליו לא משהו. בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה השתמש בו ומה חושב עליו. תודה מראש, בן.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-