עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shimon-med,

שלום, יש לי סט אלחוטי של מקלדת ועכבר logitech cordless 3000. מזה כחודש, לאחר ההתקנה של win7, העכבר מגמגם לי כאשר אני לוחץ - כלומר המחשב לא קולט כל לחיצה שלי ולפעמים כשאני לוחץ הרבה זמן אז הוא מקבל את זה כלחיצה כפולה, כאילו לעתים הוא מקבל את הסיגנל ולעתים יש השהייה מסויימת. יש לציין כי זה קיים אך ורק בעכבר, ללא בעיה במקלדת, וכי אין בעיה בעקיבה של העכבר, אלא רק בלחצנים. כאשר הייתי עם מערכת הפעלה XP הבעיה לא היתה קיימת. בנוסף, כאשר אני מחבר עכבר חוטי רגיל למחשב, אין לו כל בעיה. כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר מהאתר של לוגיטק, אל ללא שינוי. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. א. מנהלים, בבקשה לא להעביר OK: אם אני קונה 3GB של RAM, והרי RAM מהיר בהרבה יותר מהארדיסק, יש אפשרות להריץ את וינדוס מהRAM? סתם עלה לי עכשיו בראש, אפילו שצריך להתקין מחדש את הוינדוס, אפשר?

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  3. לפרוייקט אני צריך לקנות מדפסת לייזר צבעונית A4 עבור מחלקת גרפיקה כתוב לי שעמדת הגרפיקה משמשת לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה של 1024DPI עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקחת מדפסת שמדפיסה ברזולציה זו ואם אני קונה מדפסת עם רזולוציה גבוה יותר זה גם יהיה טוב..? תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  4. Started by ohad,

מאיפה יש לכם או אתם משיגים את כול הכסף כדיי לקנות את כול הדברים ההלו?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  5. Started by e-r-a-n,

יש לי ADVICE PR540VA כפי שאפשר לראות במפרט שלי. בימים האחרונים מכל נפילות המתחים, אז האל-פסק מופעל למספר רגעים.. השאלה היא כזאתי, מכיוון שהאל-פסק "מתריע" עם צפצוף מעצבן מתי שיש הפסקת חשמל (שהוא מפסיק לקבל חשמל מהקיר), אז בלילות האחרונים הוא מצפצף הרבה... ובעקרון אפשר להשתיק אותו עם לחיצה בודדת על הכפתור היחידי שיש עליו, אחרי כמה דקות הוא מתחיל לצפצף כמה פעמים רצוף (אני הולך להרגיש מטומטם...) "ביפ ביפ ביפ ביפ ביפ" , כל השאלה שלי היא, יש דרך להשתיק את האל-פסק ? :-\

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by Unavoidable Encounter,

הגלגלת קצת רועשת כשמסובבים אותה או שהיא אמורה להיות שקטה?

7. שלום לכולם. היום הגיע אלי סורק מדגם Canon CanoScan LiDE90, רציתי לשאול ראשית מה דעתכם עליו ? ושנית, הוא מתחבר למחשב עם USB2.0 Hi-Speed ואצלי כרגע רק הUSB 1.1 הרגיל עובד.. האם הסורק עדיין יעבוד בלי בעיות אם אני יחבר אותו ל- USB 1 ? אני די בטוח שהוא יהיה קצת יותר איטי בהעברת מידע אבל האם זה כל כך קריטי ? תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by KoM,

אני קונה ATP 3, כלומר קניתי ואני מחכה שזה יבוא, ורציתי לדעת האם אפשר לשים את הסאב שלו על מדף מעץ, כלומר האם הוא יצור ויברציות לא רצויות ? (המדף עצמו יהיה מותקן באויר.) השאלה מופנית לבעלי הסט... (ואם עוד אחד שואל אותי למה לא קניתי את ה-621 אני לא יודע מה אני עושה ! )

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tal_levi1000,

יש לי את הספק הזה BLUE STORM 500W V2.0 עכשיו קראתי באיזה שהוא מקום שהכרטיס מסך שאני רוצה לקנות (78GS ל AGP) דורש 20A ברייל של 12V עכשיו במדבקה שעל הספק כתוב רק 17.5A (אני חושב שזה זה...) השאלה שלי היא... בהנחה שמה שאמרתי נכון (לגבי מה שכתוב על המדבקה ולגבי הדרישה של הכרטיס) האם הספק שלי לא יעשה לי בעיות? תודה מראש על העזרה טל [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by unknown,

איפה בזיגזג אפשר להרכיב מחשב? כתובת מלאה של העמוד או הסבר קצר בבקשה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  11. יש לי שאלה יש לי מדפסת של Hp שקיבלתי ממשהו שעבד פעם ב-hp הדגם הוא: hp 895 cse מדפסת הזרקת דיו כמובן אני צריך דיו למדפסת רציתי לשאול אתכם מהן האופציות העומדות לרשותי חוץ ממחסנית מקורית של hp כי זה עולה מלא כסף ניסיתי לקנות מחסנית משומשת מ dmo נדפקתי ראש המחסנית מלוכלך מאוד (מדיו כמובן) צריך לנקות אותו אך הניקיון דורש דיו מן המדפסת מה שממש לא יעיל ונראה לי שהדיו נגמר במהירות מפתיעה 20 דפים וזהו אין צבעים חוץ מורוד וורוד יש המון אני לא מבין כנראה תקלה במילוי המחסנית אבל זה מעצבן זה קרה לי פעמים רבות רבות מדי עכשו אני מגיע לעצם השאלה מה אני יכול לעשות יש עוד אפשרויות חוץ מדיו מקורי ומשומש אולי ערכה למילוי עצמי או משהו ואם לא תוכלו לייעץ לי בעניין הדיו המשומש האם זה משתלם יות…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מנסה למצוא את המידע ולא מוצא :-\

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by rmarko,

במחשב נישא בשימוש ביתי, מה עדיף לבטריה - שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן לחשמל, או לעבוד מנותק מהחשמל, ובכל פעם שהבטריה נגמרת להטעין? הנטייה הטבעית של בטריה טעונה היא להתפרק, אפילו כשהמחשב כבוי; כך שאני לא יודע מה מומלץ ???

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  14. יש לי איזו שאלה דבילית אבל מעצבנת מאוד בקשר למקלדת ועכבר אלחוטיים. במקרה שאני משתמש בהם מרחוק, אני זקוק לקרש לשים עליו את המקלדת והעכבר.. אתם יודעים אם יצא איזה קרש מיוחד בשביל זה? או פתרון אחר? תודה

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  15. אהלן, רציתי לשאול כיצד אפשר להרוס אוזניות מבלי להסב להן נזק פיזי? קראתי שסאונד גבוהה הורס? נשמע קצת טפשי אבל יש סיכוי? או משיכת הכבל בצורה חדה (USB)?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. הפעם אני מביא לכם 5 כרטיסי מסך מעולים, תבחרו את הטוב ביותר: GeForce 3 Ti200 128Mb ATI Radeon 8500LE 128Mb Hercules Radeon 8500LE FDX 64Mb ATI Radeon 8500 64MB 3DFX Voodoo 5500 64Mb DDR 350Mhz + TV ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by alon83438,

מה זה אינטרפולציית חומרה?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  18. ממה שראיתי מארזי עץ לא יהיה להם ביקוש רב מדי מה לגבי מארזי אלומיניום בעבודת יד? האם לדעתכם יהיה ביקוש? [בהזמנה אישית, החל משלב הסקיצה והרעיונות] במחיר של כ-500 עד 1500 ש"ח למארז? [תלוי בגודל, כמות החומרים והצורה הכללית]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה, ראיתי מה שBoomer כתב בקשר ל REFRESH RATE ב RADEON 8500... עכשיו כמה דברים: 1. קראתי כתבה באנגלית על ה RADEON 8500 וכתוב שם שיש כמה באגים קטנים כמו בעיות ב REFRESH RATE על WIN XP, אולי יכול להיות שזה זה? 2. אני, כמו שאתם יודעים, קונה מחשב חדש, דרך חברה בשם גמא מחשבים. הם נתנו הצעת מחיר עם כל הדברים שפירטתי... על הכרטיס מסך פשוט כתוב ATI RADEON 8500.... האם יש סיכוי שהם יביאו לי כרטיס של חברה אחרת עם הצ'יפ של ATI במקום כרטיס מקורי שאותו מייצרת ATI? מישהו שמע משהו על גמא מחשבים ויודע משהו עליהם?

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. נאמר ואני מחבר ספקי כוח בשרשרת דרך החיבור החשמל החיצוני ,וברגע שהספק הראשון מתחיל לעבוד הוא פועל ביחד עם הספק השני( כלומר מפעיל את השני כמעט באותו זמן) ונאמר שהספק הראשון מחובר ללוח אם והוא נותן לו חשמל , והספק השני נותן חשמל לכוננים קשיחים .האם אמורה להיות בעיה עם זה? הסיבה לשמה אני שואל זה כי אני רוצה ליבנות שרת קבצים מאולתר מבלי לקנות ספק במחיר מופקע מבחינה תאורתית זה הגיוני שזה יעבוד כי עד שהביוס יגמור לטעון הארדיסקים בטוח יעבדו. אבל אני לא רוצה לקחת סיכון , אולי יש "משתנים" שלא לקחתי בחשבון על כל אופן , תודה מראש g0vner

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. אין איתו הוראות או משהו ולא מצאתי תשובה בשום מקום ברשת. כאשר לוחצים לחיצה ארוכה בת 3 שניות על z-pad הגלגלת מתחילה להבהב והמקשים מפסיקים להגיב (למעת קליק ימני שמאלי) עד ללחיצה נוספת על גבי מקש z-pad. נראה כאילו שהוא במצב הקלטה למקרו או משהו כזה אבל לא הצלחתי להבין בדיוק. בנוסף נראה כאילו שתאורת הצבע התכלת היא היחידה שנכבת ונדלקת באפקט עימעום יחד עם תאורת הסמל שבגוף העכבר, כאשר שאר הצבעים דולקים באופן אחיד. האם ניתן להגדיר אפקט עימעום עבור שאר הצבעים וכיצד? דבר נוסף לגבי הצבע התכלת, כאשר לוחצים לחיצה ארוכה על z-pad אז הגלגלת לא מהבהבת כמו בשאר הצבעים, אך הפסקת התיפקוד זהה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by samudi,

יש לי לוח אם ישן יחסית שאינו תומך ב-usb 2. אם אני אקנה למחשב כרטיס USB2 כזה לדוגמא- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_680&products_id=8335 האם הוא יעבוד כ- USB2 במהירות של USB2 - למרות שהלוח אם אינו תומך? :s05: תודה

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  23. עד עכשיו הייתי מחבר את הטלויזיה למחשב עם כבל. מה המחירים? מה ממליצים?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by Bengo5,

אני רוצה לשחק אחד נגד השני במחשב,אך המקלדת והג'ויסטיק עובדים לי על אותו player מה עושים?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by roc,

שלום,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל6600GT אבל לאחרונה חבר שלי הציע לי לקנות בחנות ממש זולה כרטיס של לידטק 6800 ב1262 זול לא? הנה האתר: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&language=he&osCsid=c5e0293d0a25df0ceca481c0065bb951 בכל מקרה אני צריך גם ספק חדש כמובן הספק שלי כעת החלש מאוד,אני גם לא רוצה חום במחשב!, הם המארז ישפיע משמעותית על קור המחשב? המארז שלי יש בו מקום ל2 מאוררים 80MM אחוריים ומקום ל1 קידמי,התקציב שלי הוא 1550 שקל אם יש לכם עצה אחרת כיצד לקנות אשמח לתשובות..תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים