ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
המעבד שלי (AMD 1900) פועל בטמפרטורות של 48-54 מעלות נורמלי או לא ? אני עובד עם המאוורר שבא עם המעבד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים אחד הוא 20 GB מלא עד הסוף והשני הוא 40 GB חדש איך אני מעתיק את כל המידע שעל הראשון לשני?? אני צריך עזרה ממש דחוף כי הראשון הוא של IBM והוא בתהליכי גסיסה סופניים. ועוד משהו הראשון מחולק ל 4 כוננים של 5 ג'יגה כל אחד איך אני מיישם את אותה שיטת חלוקה על השני? (כלומר 4 כוננים של 10 ג'יגה כל אחד) ושאלה אחרונה האם יש לי דרך שבה אוכל להעתיק את המידע מהראשון לשני מבלי לשנות ע"י כך את התארוך (מלשון תאריך) של כל תיקייה, כלומר שאם יש לי תיקייה שכרגע התאריך שרשום שהיא Modified הוא 20/1/1999 שאחרי שהיא תועבר התאריך לא ישתנה ולא יהפוך לתאריך של היום (היום שבו היא הועתקה). אם תוכלו נא להגיב כמה שיותר מהר תודה רבה מראש לכולם...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב את הדרייבר לכרטיס קול הבא: Sound Blaster PCI128 Software הוא של החברה: Creative!! דחוף אנשים !! שהדרייברים יתמכו בWinXp ואם אין את הדרייברים לאקספי אז ל Win2000 דחוף בבקשה אנשים !!!
-
פנטיום 4 1.5 לוח אם ASUS 850 זכרון 256 RDRAM כ.קול LIVE 5.1 כ. מסך ASUS G FORCE 3 H.D. WESTERN 40G 7200 האם יש מקום לשיפור ? (אני מניח שלהרד דיסק יש)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך להגיע להחלטה אם לקנות P4 1800 או AMD 1800XP , כמובן שכולם (או לפחות הרוב..) יקפצו בצעקה רק AMD , מה שאני צריך לדעת איזה לוח אם הטוב ביותר ל-P4 , מטכנאי חבר שמעתי שהיה לא קצת בעיות עם ASUS על כן הוא המליץ לי כרגע על לוח של INTEL מרוויל. שאלה שנייה מעבד AMD XP 1800 האם הוא מתחמם ולאיזה חום הוא מגיע, למה אני שואל...אז כך.. אותו טכנאי בחנות מאוד ידועה במרכז, סיפר לי שבחודש האחרון הגיעו ארבע מעבדי AMD שנשרפו, ואילו INTEL "נדה" כלום... אשמח לשמוע מבעלי AMD XP חוות דעת אוביקטיבית, האם הוא מתחמם חזק, האם יש לו תאימות מלאה להכל, שזה משחקים ותוכנות.
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1006975170&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
הם מציינים שהוא ניתן למכירה כבר (מחירו הוא 178 דולר) והוא בא בהזמנה מיוחדת תוך שבועיים... סוף סוף הוא הגיע המלך של לוחות האם...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 21 או 22 חדש, יש לכם המלצות ?? (בבקשה רק אם ראיתם את המסך בפעולה) תודה, סולאר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006959501&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נעשה פחות ופחות בטוח שה ATi 8500 הוא בחירה עדיפה על הגיפורס 3... ההפרש במחיר אומנם 300 ש"ח אך אני כבר לא רואה הרבה יתרונות ממששים לכרטיס של ATI בעיקר עכשיו אחרי ש Anandtech גילו שאפשר לקבל ביצועי FSAA טובים יותר עם גיפורס 3 גם מבחינת האיכות - וזה היה הקלף העיקרי של הראדון עד עכשיו... בעיקר שמשחקים שמשתמשים ב DX 8.1 API 1.4 מאוד רחוקים ו TRUEFORM עד כמה שאני יודע נתמך רק בסיריוס סאם... ול nVidia עדיין היתרונות הגדולים יותר יציב יותר בטוח עידכוני דריוורים שוטפים שממשיכים לשפר את הביצועים. ול ATI עדיין החסרונות הרגילים - מחלקת דריוורים שלא נדע, יציבות - הבעיות לא נפתרו לגמרי התמיכה במערכות הפעלה חדשות של הדריוורים של ATI מעולם לא הייתה משהו משהו וזה יודע כל מי שהיה לו R…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הרמקולים החדשים שנמכרים בארץ Creative Inspire 5.1 Digital 5300 לבין הרמקולים מדגם 880 הידועים של אלטק ? שניהם 5.1, רק שהמחיר של קרייטיב יותר נמוך. מה הקצ' פה ? פרטים כל הרמקולים של קרייטיב: http://www.americas.creative.com/products/product.asp?Product=168&MainCategory=3
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מסך 17 הייתם ממליים לקנות, למחשב שלא שיעבדו עליו 3-4 שעות ביום, אבל לא מסך יקר (מעל 1500) עדיף בטווחי מחירים היותר נמוכים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.sysopt.com/cgi-bin/overc/readfull.cgi?record=10481
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם הכרטיס הזה הוא כרטיס נורמאלי שיספק לי גלישה במהירות מקסימלית או שכדאי לקנות כרטיס רשת חדש? (את הקיים אנחנו משאירים במחשב הישן..)
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם athlon xp מצריך מארז יעודי או ש מידי טאוור רגיל יתאים במידה ולא אשמח לקבל המלצול למארזים טובים וזולים
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
קראתי עכשיו כתבה על הדרייברים החדשים של RADEON 8500 באתר TOMS HARDWARE, וכתוב שם משהו על כך שיש בעיות התאמה עם מעבדי ATHLON... מישהו יודע על זה משהו? זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לנגן AUDIO CD דרך הרשת (Domain not peer2peer)? וזאת כמובן אם אפשר בכלל.....
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
על אותו משקל: אני זוכר שהוזכר כאן על תמיכה ב ISA ב Windows XP....ובכן על אחד מהמחשבים שלי יש לוח MSI 6163 (עם שני סלוטים ISA) ועליהם יש מודם 33.6Generic וגם SB AWE32 Gold והם עובדים מצויין! אז מי אמר ש Windows XP לא תומך ב ISA?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברגע שאני מוריד עידכון ל BIOS - גירסאת העידכון כוללת בתוכה את כל שאר העידכונים מגירסאות קודמות נכון? לדוגמא אני מעוניין להוריד את העידכון ללוח MSI 6163 מהכתובת: http://www.msi.com.tw/support/bios/bios.php?model=MS-6163 מה שאומר שגירסא 2.7 מכילה את כל העידכונים מגירסאות 2.6 2.5 וכדומה נכון? (הערת המחבר: אח אני מת על הפורום הזה..... )
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתה/יש לי בעיה, נדפק לי ההארדיסק הנוכחי שלי (IBM 60GXP 60 GB) והוא עובד על מצב PIO במקום UDMA... מה שאומר שהוא פועל נורא לאט (משהו כמו פי 7 יותר לאט ממה שהוא עובד על UDMA), בכל אופן עוד 8 שעות אני הולך לחנות של המחשב שיעהירו לי את כל החומר להארדיסק זמני, אח"כ יחזירו את ההארדיסק IBM הדפוק שיש לי עכשיו לחברה ואז יביאו לי הארדיסק 60 GB 60 GXP חדש ויעבירו לי אליו את החומר, עכשיו, קראתי פה שאני לא היחיד עם בעיות ב-60GXP... אז אני לא חושב שיהיה כדאי לקחת שוב 60GXP אז האם מומלץ לי להוסיף כסף (במקרה הצורך) ושיביאו לי הארדיסק של חברה אחרת? ואולי באותה הזדמנות אני אקח הארדיסק בנפח גדול יותר ;D אם כן אז על איזה חברה אתם ממליצים? וראיתי שההארדיסק שיש לי עולה כיום בסביבות ה-900 שקל…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שידרוגים... עושים אותם כל הזמן... או שלא? [poll] איך אתם אוהבים את השידרוג שלכם? [opt]כל פעם שיוצא משהו חדש, אם הוא שימושי בשבילי אני ישר קונה אותו[/opt] [opt]כל כמה חודשים אתה קונה מחשב חדש לגמרי, וזורק את הקודם לפח... ;D[/opt] [opt]אני מחכה כמה שנים, עד שהמחשב כבר ימות לגמרי מזקנה טובה, ורק אז קונה מחשב חדש לגמרי[/opt] [opt]אני עדיין משתמש בפנטיום 133MHz שלי...[/opt] [/poll]
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-