ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, אני צריך מקלדת חוטית (עם חיבור usb) שתתאים לעבודה משרדית - שעות רבות של הקלדה. לגבי התקציב - שיעלה כמה שצריך.. מה שנראה לכם סביר. אילו דגמים מומלצים? עריכה: מחיפוש בזאפ ראיתי שני דגמים בולטים Wave KeyboardוLogitech Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 מי מביניהן עדיפה?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
צריך מקלדת ארגונמית לעבודה-יישומי אופיס ,מעט אינטרנט, לא משנה אם אלחוטית. ראיתי את 2 המקלדות שבכותרת,ראיתי את המיקרוסופט אצל חבר ונראה והרגיש נח.מבקש המלצה (הידיים כואבות...) . הסתכלתי גם על המקלדת של Ergomedia 700 :Genius אבל לא מצאתי מספיק המלצות. מבקש המלצות המחיר גמיש (הגיניוס הכי זולה ,הלוגיטק הכי יקרה ) והסבר על ההבדלים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש הבדל ביניהם? אחד זה מובנה בעכבר ואחד זה אפשרות של התוכנה.. אבל מבחינת התוצאה הסופית.. יש הבדל? תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות כפי שפירטתי בנושא. אין העדפה לחברה ספציפית. חשוב שיהיה זמן אחריות כמה שיותר ארוך. תודה, עמית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הסורק שלי והוא מופיע לי בלוח בקרה אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו ב xp שהאייקון שלו יופיע ב"מחשב שלי"??
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 320 חריגה: אין מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? FPS נטו. מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Claw אחיזת FingerTip כל עכבר אני משהו אחר אבל 2 אלה עם סגנונות שנוחים לי במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אין בקשות מיוחדות: אני ימני מחו"ל או מהארץ? KSP הערות: ולא חשוב לי כל הפונקציות האלה של העלאת DPI ושטויות כאלה של מאקרו אם אני רוצה אני משנה מהירות עכבר במשחק וזהו. מוצר א' להשוואה: http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1295..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23403&txt_sea rch=&bu…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי חבר'ס אני מחפש ספק כוח למחשב שלי . אני רוצה שהוא יחזיק לי בצורה טובה את מערכת המחשב שלי ,שקט רגוע ושאר חמוצים ושיתאים ושלא יהיה במחיר שמים . אני צריך אותו לדרישות של : OC למעבד , OC לכרטיס מסך , והרבה מאוררים במארז [ בוא נגיד בסביבות ה- 5-6 מאוררים ] . והספק שיש לי כרגע הוא ג'נרי 400W לא ממש סומך עליו , הוא איכשהו מחזיק לי את המחשב אבל אני רוצה לישון טוב בלילה בלי לחשוב מה יקרה למחשב ;D ראיתי גם כן ספק של ?HEC 425W ב- 280 שקל ( לא נזכיר שם חנות ) רציתי לדעת האם הספק הזה יספיק לדרישותי ? והאם הוא שווה למחיר שלו ,לא מצאתי עוד פרטים לגביו . מפרט מחשב מלא <<--- תודה לעונים ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הנ"ל? הוא טוב? ויש חנות שמיבאת את המארז הזה? http://www.arena-chieftec.com/?page=products_big&id=46&k_id=1&language=uk לינק לדף הבית
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1826449583.htm
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
razer התחילה במכירה של עכבר חדש הנתונים נראים מבטיחים עכבר לא זול 89.99 דולר וזאת עוד הגרסה החוטית הגרסה האלחוטית תעלה הרבה יותר יקר. השאלה איך העכבר הזה ליד ה deathadder והאם שווה להחליף? http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-mamba-tournament-edition
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לאחר הצילום אני רוצה לערוך את התמונות בפוטושופ, להחזיר אותם לכרטיס זיכרון ואז לפתח אותם. האם זה אפשרי? זה התנאי שלי לקניית מצלמה דיגיטלית .
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי בעיה אתמול כל היום היתי עסוק בבעיה הזאתי ש הקניתי USB ADAPTER שמעביר אינטרנט מ הראוטר למחשב ו עשיתי את זה אלא שהוא רחוק מדי וכל פעם המחשב מתנתק מהרשת בADAPTER כי הוא רחוק מדי מהראוטר ... ורציתי לשתפ את ה PRINTER לשני מחשבים ולא הולך עשיתי הכול ...לא הולך ... שיתפתי ועדן לא הולך .. אז החלטתי ש אני רוצה לשים אינטרנט חוטי במחשב ולא אלחוטי ולא הולך ..אומר שהכרטיס רשת מיסא רשת ...אבל איזה רשת ? כי אני שיתפתי את PRINTER אבל לא עובד אלא ש אני יכול לשתפ משם לפה ומפה לשם אבל המדפסת לא עובדת ... אז מה אני יעשה ? ובגלל חשבתי אם הוא מיבא רשת וזה לא הולך אז אולי הבעיה הנובעת בחיבור הכבל היא השיתופ שבין שניהם ? מדפסת מסוג LEXMARK X8350 יש בה כרטיס רשת ? ויש בה יכולת לעשות שיתופ ?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי מתנה מארה"ב מדפסת HP דגם 7283 ALL IN ONE. למדפסת 6 ראשי דיו, 5 צבעוניים ושחור. המדפסת הגיעה עם ראשי דיו שהמספר הטבוע עליהן הוא 02. שני צבעים נגמרו וקניתי באופיס דיפו שני ראשי דיו מקוריים של HP אך מספרם 177(לא קיימים 02) עפ"י מה שהצלחתי לקרוא ברשת גם 177 אמור להתאים למדפסת זו וזה המספר של הראשים שמתאימים לאזור שלנו ואילו 02 זה מה שנמכר בארה"ב. האם מישהו יכול להסביר לי איך לשנות את ההגדרות של המדפסת כדי שתעבוד עם הראשים החדשים כי כרגע יש לי הודעה שהראשים שהחלפתי אינם מתאימים למדפסת זו... בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הצפצוף שכולנו מכירים בזמן תקלה מגיע מהרמקול הקטן שמתחבר ללוח האם? ואם לא מהו תפקידו של אותו רמקול קטן?
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך אחרת חוץ מלהעתיק דברים ממחשב למחשב ע"י דיסקים זיכרונות או חיבור Master slave? אולי יש איזה כבל מיוחד שמאפשר להעתיק ממחשב למחשב ללא פירוק המחשב (אני מדבר על 20-40 ג"יגה)
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשתמש ב Canon A85 כ WEBCAM? זתומרת לחבר אותה למחשב ולהקליט וידאו למחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו הייתי עם המדפסת של HP דגם 930C שמאוד אהבתי אותה (לא עשתה בעיות בכלל, הצריכת דיו שלה בסדר גמור), אבל עכשיו הגיע הזמן להחליפה. מה אני רוצה לקנות עכשיו זה מדפסת משולבת (הזרקת דיו כנראה) בתקציב של עד 800 ש"ח. חשוב שיהיה פקס! עומדות בפניי שתי אפשרויות עקריות כרגע: 1. HP 5610 שעולה 749 ש"ח. 2. BROTHER MFC5440CN שעולה 799 ש"ח. יש להגיד שאף על פי שהנני סטודנט, אני לא מדפיס הרבה בכלל (לכן גם לא חושב ללכת על לייזר, וגם בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה אין מה להדפיס בכלל ) מה אני מחפש במדספת זה שתהיה אמינה (קראתי על כל הדברים שאומרים על HP, אבל אני למזלי היה לי 3 משחבי כף יד שלהם, 2 מדפסות ומחשב נייד ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה ולו אחת! טפו טפו טפו....) ושתהיה חסכונית בד…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
משום מה, אני לא מוצא אם ב-HP dv6160 שלי יש חיבור של p/s2 לעכבר. אם מישהו יודע - איזה עכבר אתם מציעים? משהו שיהיה בדיוטי פרי, מישהו בבית נוסע מחר. ומה הקטע של העכברים הקטנים האלה? יצא לי לראות אצל חבר ממזמן, הם נוחים בכלל?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
למישהו יש המלצות ליריעת בד / ניילון לכיסוי המקלדת והעכבר ? הן לשמירה מפני אבק, והן לגיוון ושינוי המראה .
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ראיתי שיש את אלו של לוג'יטיק ושיש גם את זה של מיקרוסופט שדומה לבקר של XBOX. אז מה הכי טוב ונוח לשימוש?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אין לי מושג לאיפה זה שייך, זה אולי סוג של מודינג קנוי אז שמתי את זה כאן.... באתר 3DGAMER פורסמה ביקורת חדשה על מחשב הSFF החדש של AOPEN. הוא ממש יפה. האפשרות לקחת צבעים גם תורמת... מה אתם אומרים? http://www.3dgameman.com/videos_archive_03.html
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הי, יש לי את העכבר : razer imperator ( חיישן לייזר ) ואני מחפש פד חדש. * בלי פדים שעשוים מבד..רצוי גומי/משטח מפלסטיק. תקציב - 100-150 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתנצל על ההתראה המאוחרת אבל לצערי הופנתי לכתבה רק לפני זמן מה לכן לא יכלתי להגיב עליה לפני כן - בד"כ אני נוטה לחשוב שסיקורים הם סובייקטיבים ומהווים הבעת דיעה אישית של הכותב אבל כאשר נתקלתי בכתבה הנ"ל המשווה בין שני העכברים פשוט שלא יכלתי להתעלם מכמות הטעויות וחוסר הדיוקים שמצויים בה, כתבה זו לא רק שאינה ממצה, לא מקצועית ואינה מדוייקת, עושה את הגרוע מכל ומטעה את הצרכנים שסומכים על האתר הזה בתור איזשהו מדד לאיכות של מוצרי חומרה וציוד היקפי. נראה כי אדון דן מרחסין לא יודע משחק מחשב מהו, וכי נטה "לבחור צד" עוד לפני שהתחיל בעלק "סיקור" של שני העכברים, כתבה זו היא בושה לאתר שמתיימר להיות אתר חומרה רציני, לא ייתכן שכתבה באתר כמו Hwzone תהיה כל כך לא מדוייקת מבח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-