ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שיש לי שקית אוטמה ליד המחשב כבר הרבה זמן פתחתי אותה ומצאתי סידי וכרטיס אני סרקתי ומראה לכם כאן אם תוכלו לעזור לי נ.ב זה לאהסידי של הדריייברים שלי והכרטיס עצמו בתוך המחשב (של הוודו 2) למתקשים לקרוא: כתוב בהם ATL, NPN, GS ועוד דברים שאולי מובנים לכם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם מציינים שהוא ניתן למכירה כבר (מחירו הוא 178 דולר) והוא בא בהזמנה מיוחדת תוך שבועיים... סוף סוף הוא הגיע המלך של לוחות האם...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבת שלום אנשים! אני צריכה המלצה...אם יש כזה דבר ששווה משהו... כרטיס מסך טוב+כרטיס טלויזיה+אפשרות להתחבר לטלויזיה(גם יכול להתחבר לממיר וגם לטלויזיה עצמה במקום מסך) יש כזה דבר all in one? וכמה בערך אמור לעלות? תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD XP 1700 הציעו לי 2 לוחות 1 גיגה ביט מדגם GA-7VTXE DDR 266A 2. DFI מדגם AK76-SN מה לדעתכם עדיף???? (ה DFI יותר יקר ב 30 דולר - למרות שאני מוכן לשלם את התוספת הזו אם הלוח הזה טוב יותר ויתן ביצועים טובים יותר)
-
האתר שלהם נעלם ????.
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני צריך להגיע להחלטה אם לקנות P4 1800 או AMD 1800XP , כמובן שכולם (או לפחות הרוב..) יקפצו בצעקה רק AMD , מה שאני צריך לדעת איזה לוח אם הטוב ביותר ל-P4 , מטכנאי חבר שמעתי שהיה לא קצת בעיות עם ASUS על כן הוא המליץ לי כרגע על לוח של INTEL מרוויל. שאלה שנייה מעבד AMD XP 1800 האם הוא מתחמם ולאיזה חום הוא מגיע, למה אני שואל...אז כך.. אותו טכנאי בחנות מאוד ידועה במרכז, סיפר לי שבחודש האחרון הגיעו ארבע מעבדי AMD שנשרפו, ואילו INTEL "נדה" כלום... אשמח לשמוע מבעלי AMD XP חוות דעת אוביקטיבית, האם הוא מתחמם חזק, האם יש לו תאימות מלאה להכל, שזה משחקים ותוכנות.
-
שידרוגים... עושים אותם כל הזמן... או שלא? [poll] איך אתם אוהבים את השידרוג שלכם? [opt]כל פעם שיוצא משהו חדש, אם הוא שימושי בשבילי אני ישר קונה אותו[/opt] [opt]כל כמה חודשים אתה קונה מחשב חדש לגמרי, וזורק את הקודם לפח... ;D[/opt] [opt]אני מחכה כמה שנים, עד שהמחשב כבר ימות לגמרי מזקנה טובה, ורק אז קונה מחשב חדש לגמרי[/opt] [opt]אני עדיין משתמש בפנטיום 133MHz שלי...[/opt] [/poll]
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם Radeon 8500 ו-Athlon XP 1600. בקיצור, היום אני מתקין את הדמו של Comanche 4. זה עושה את כל הבדיקות שלו ומגדיר לי אוטומטי את הכל לגרפיקה גבוהה. אז אני משחק על 768*1024 והמשחק פשוט מלא ב-Slow Downs. אותו הדבר עם 600*800. לא הפעלתי את ה-SmoothVision או משהו כזה ואני עובד עם הדרייבר החדש ל-WIN XP ב-WIN XP. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע אני הולך לקנות את הרמקולים של Altech דגם ADA880R אם יש לכם הערות אני ישמח ודרך אגב למי שיש נסיון עם חנות המחשבים מ.ש.ב בראשון (ששם אני קונה אותם) יכול גם להעיר אני מאד ישמח לשמוע ממכם בתודה גבי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך ליחסים הטובים בין AMD העולמית ל-HWzone (ראה ראיון באתר), הוחלט לתת שירות מיוחד לגולשי האתר... רוצים מדבקות למארז של AMD Athlon ו\או AMD Duron, בחינם ? כתבו כאן (או שלחו לאימייל: amd_cool@hwzone.co.il) את הפרטים הבאים: שם מלא (באנגלית) כתובת למשלוח המדבקות (באנגלית) כתובת אימייל מספר מדבקות של AMD Athlon רצויות (מקסימום 3) מספר מדבקות של AMD Duron רצויות (מקסימום 3) בחינם!
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אחרי סרטים ארוכים וסרטניים , זה גמור : http://shayb19.tripod.com/suitcase/index.html תגובות בבקשה
-
מה ההבדל בין שני המדפסות הנ"ל? בהתחשב בהבדלים ביניהם (שכרגע אינם ידועים לי) האם שווה להשקיע עוד 150 + שקל ב 930 c?
-
היי לכולם! קיבלתי הארד דיסק של WD (כשנותנים לך תיקח ... ) 40 גיגה. הדיסק עדיין בתוך האריזה. הייתי מעוניין לדעת איך אפשר לזהות אם הדיסק הוא 7200 או 5400. הדבר לא מוזכר על המוצר (כמובן שאני מעוניין לדעת מבלי לחבר את הדיסק למחשב )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך יודעים איזה דיסק קשיח יש לי??? ואני מתכוון בלי תוכנות!! אני מתכוון דרך הקוד המספר הסידורי של הארד דיסק
-
אני בתהליכים עם המחשב החדש כבר יש כמעט מפרט מלא ... לי ולאח שלי... יש לי רק עוד 2 שאלות ... 1. GA-7VTXE זה מה החלטתי בסוף ... בעקבות כל מה שאמרתם לי (KT266A) איך זה ל OC ?? (מאוד בתכנון שלי ... OC) 2. אני רוצה עכבר ומקלדת חדשים אני רוצה אותם שחורים ממולץ משהו פשוט וזול ... למישהו יש רעיונות ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פנטיום 4 1.5 לוח אם ASUS 850 זכרון 256 RDRAM כ.קול LIVE 5.1 כ. מסך ASUS G FORCE 3 H.D. WESTERN 40G 7200 האם יש מקום לשיפור ? (אני מניח שלהרד דיסק יש)
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המעבד שלי (AMD 1900) פועל בטמפרטורות של 48-54 מעלות נורמלי או לא ? אני עובד עם המאוורר שבא עם המעבד.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה. אני לא מבין שום דבר בעניים של בניית רשת ביתית ומחר מגיע לי המחשב חדש. מישהו יכול לפרט לי שלב אחרי שלב איך בונים רשת ביתית או לתת לי אתר שבו כתוב בדיוק איך בונים רשת ביתית? מהשלב הראשון - הגדרת הכרטיס רשת וכל זה, כי גם את זה אני לא ממש יודע איך עושים. במחשב שהוא יהיה השרת יהיה לי WIN XP Pro ובמחשב השני יש Win ME. בעוד כמה ששבועות גם אני יצתרך שיתוף של ADSL בין המחשבים ואמרו לי שבאתר הישראלי ל-ADSL כתתוב איך לעשות את זה רק עם WIN 98/ME למרות שעוד לא בדקתי. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני חייב את הדרייבר לכרטיס קול הבא: Sound Blaster PCI128 Software הוא של החברה: Creative!! דחוף אנשים !! שהדרייברים יתמכו בWinXp ואם אין את הדרייברים לאקספי אז ל Win2000 דחוף בבקשה אנשים !!!
-
ברגע שאני מוריד עידכון ל BIOS - גירסאת העידכון כוללת בתוכה את כל שאר העידכונים מגירסאות קודמות נכון? לדוגמא אני מעוניין להוריד את העידכון ללוח MSI 6163 מהכתובת: http://www.msi.com.tw/support/bios/bios.php?model=MS-6163 מה שאומר שגירסא 2.7 מכילה את כל העידכונים מגירסאות 2.6 2.5 וכדומה נכון? (הערת המחבר: אח אני מת על הפורום הזה..... )
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הרמקולים החדשים שנמכרים בארץ Creative Inspire 5.1 Digital 5300 לבין הרמקולים מדגם 880 הידועים של אלטק ? שניהם 5.1, רק שהמחיר של קרייטיב יותר נמוך. מה הקצ' פה ? פרטים כל הרמקולים של קרייטיב: http://www.americas.creative.com/products/product.asp?Product=168&MainCategory=3
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-