עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן, מחפש מדפסת + סורק + פקס, במחיר של עד $250. אני יודע שלייזר עדיף, אבל זה לא כזה חשוב, העיקר שתהיה אמינה (היה לי HP 8500 שנהרסה אחרי שנה, כנראה נזילה באחד הטריים של הצבע). השימוש הוא משרדי, לא מחפש הדפסת תמונות או משהו מיוחד, אבל שהמדפסת תהיה מסוגלת להדפיס בשחור לבן וגם צבעוני. קונה מאחת החנויות (לא גר בארץ): www.amazon.con www.newegg.com www.tigerdirect.com תודה.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by ofekd23,

אני צריך המלצה על רמקולים עד 400 שקל מה שחשוב שהיו הכי טובים שאפשר במחיר הזה החשב מה שחושב שזה היה סט של שני רמקולים וסאב ושמגניתי ברמקולים היו ממגנים כי הם היו ממש כרובים למסך תודה לכולם וסליחה על שגאיות הכתיב

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by lesForce,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל , כאשר אני מדפיס היא כאילו מבצעת את פעולת ההדפסה אך היא לא מדפיסה כלום. קניתי דיו חדש - והבעיה לא נפתרה. כמו כן ניראה לי שהבעיה התחילה כשהמדפסת ביקשה לסרוק איזה דף שהיא הדפיסה (דף עם שורות של ריבועים ושורות של פסים) ואז לחצתי "ביטול" ומאז אני חושב החלה הבעיה. עכשיו הפעלתי במדפסת את האפשרות הזאת שהיא תסרוק לי שוב את הדף (כאילו היא שוב הדפיסה את אותו הדף ואמרה לי לסרוק אותו) ועשיתי כך , ואז הוא רשם לי שגיאה שהוא לא מזהה את הדף... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מעדיף אוזניות אטומות עם מיקרופון. מה שחשוב לי שיהיה אפשר להרגיש את הבאסים באוזניות. סוג המוזיקה שאני שומע הוא רוק קלאסי + פסי קול של סרטים. התקציב הוא עד 400 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by nati87,

שלום יש לי בעיה עם המדפסת שלי שראיתי באינטרנט שיש עוד אנשים עם הבעיה הזו..אבל אין לי מושג איך לפתור אותה המדפסת שלי לא מבטלת לי את המסמכים לא משנה מה אעשה..אני לוחץ על "בטל את כל המסמכים"- השתמש במצב מקוון, והכל..וכלום (אני מבטל את explorer.exe) ומפעיל אותו מחדש וזה לא עוזר..פשוט כלום ביטלתי את ה spooler בתוך "שירותים" ואז אני גם לא יכול לראות את המדפסות שלי בכלל בתיקיית "המדפסות שלי זה כותב לי "לא ניתן להתחבר" בשורה הכחולה למעלה של התיקייה../: אני עושה הפעל מחדש והמצב נשאר כרגיל..ההדפסות לא עפו מהתור להדפסה.. למישהו יש פיתרון יותר יצירתי חוץ מלהוציא את זה מהשקע בחשמל?..חח

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  6. אני שוקל לקנות מקלדת מכנית למחשב הבא שלי אבל הייתי רוצה להתנסות בה קודם. האם יש חנויות שיש בהם עמדות התנסות למקלדות? לאלה שהתקשרתי לא היו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by stan,

שלום טוב יש לי עכבר אופטי מבית keymouse לפני שבוע בערך הוא נדפק לי. הלדים דולקים מתי שיש תזוזה אבל ,הסמן לא זז על גבי המסך. מה עושים? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by lalo,

צריך עזרה בבחירת עכבר סטנדרתי שיעבוד טוב (לא מהיקרים של לוג'יטק שעולים 300+ כמו הG5 G7 וG9) עכבר שיפעל טוב להרבה זמן ללא בעיות שאני לא יזיע איתו שלא ירעיש שלא יהיה מפלצתי ועקום כמו האלה המשוגעים שמיצרים שיהיה נוח שקט (שחור) חברה אמינה, ונתונים טכניים טובים חשבתי על אחד משני אלו: שכחתי להגיד !!! שיהיה רק לייזר כיוון שליזר יותר טוב מאופטי אז רק לייזר חשבתי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 או זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3615 לא חייב מKSP אלו רק דוגמאות ) ומה לדעתכם על העברים האלה ? אם הם לא הכי טובים אז תנו המלצות לעברים אחרים ושיהיה עד 150ש''ח למי שיש משהו שיתן לינק! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. שלום לכולם! הגיע לידי סורק של חברת Mustek מדגם BearPaw 1200TA. יש לי מערכת הפעלה ויסטה X64 ואני לא מצליח למצוא דרייבים לסורק הזה... בדקתי באתר של החברה ופשוט אין שם דריברים ל-VISTA הוינדוס לא מוצא אותם לבד, ניסיתי להוריד דרייברים של XP אבל אני בכלל לא מצליח להפעיל את ההתקנה גם כשאני עושה COMPATIBILITY... אודה לעזרתכם במציאת פיתרון. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by Styx,

אתמול קיבלתי הגה LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK התקנתי והכול בסדר אך מה המישחק שקיבלתי(NFS:SHIFT) לא מכיר ואני ניכנס לתוכנה עצמה אז זה כותב שאין בקרים מחוברים ולא מצאתי דריבר תומך או משהו כזה למרות שהוינודס כן רואה את ההגה זז על הצירים והכפתורים עובדים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Zimer,

שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים שייקלטו בערך למרחק 6-7 [אין קשר עין בין המקלדת למחשב]. אשמח לשמוע על הסטים שנכנסים בכלל לקטגוריה (עזבו את התקציב בנתיים) תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by nadavyahbes,

היי. יש לי כמה שאלות בנוגע למשקפי vuzix , קראתי את הביקורת שהועלה באתר ועדיין לא מצאתי תשובות לכמה שאלות; 1) ראיתי דגמים אחרים שכן מתחברים לקונסולת כמו XBOX, האם גם הדגם הזה יכול להתחבר לXBOX? 2) יש משחקים, למשל בXBOX, שהם בנויים ויש אפשרות בתוך המשחק כבר לשחק בתלת מימד, האם זה יעבוד למרות שלא כתוב באתר שהמשחק תומך במשקפיים? 3) זה לא משנה באיזה מסך אני משתמש? 4) אם עוד אנשים ניסו בעיניים שלהם, אשמח לחוות דעת נוספת

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  13. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אז ככה : אני לא לוקח על עצמי שום אחריות בקטע הזה , אצלי זה עבד , וזה עובד אצל עוד אנשים , וזה מיועד אך ורק לאנשים בעלי מודמים של ALCATEL לADSL . שוב פעם אני חוזר , אני !לא! לוקח על עצמי שום אחריות , מי שמעוניין לקבל את המידע איך עושים את זה , ורצוי נימוק גם כן , כי לא נשמע לי הגיוני שחבר'ה שלא יודעים מה זה ראוטר יעשו את זה , שישאיר לי או הודעה פרטית , או שיגיב עם האימייל שלו , ויקבל את ההסבר בדואל . אני אהיה פה במחצית השנייה של היום , לשאלות וכל מיני כאלה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש הגה בסיסי אבל סביר למשחקיי מכוניות עד 300 שקל....יש חיה כזאת? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by TrYdEnT,

מישהו יודע אם הכונן של ASUS מנגן דיסקים של (SACD (super audio CD ואם אני צריך איזשהי תוכנה מיוחדת כדי לנגן דגם E616 אם מישהו צריך לדעת תדגם תודה מה קרה שאף אחד כאן לא יודע\עונה ?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by Svartberg,

מאנשים שמשתמשים במקלדת אורגונומית - באיזו אתם משתמשים ? מה אתם חושבים עליה ? כמה עולה ? מאיפה לקנות ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. היי מחפש רמקולים איכותיים למחשב, בעיקר למוסיקה ומשחקים, שיהיו בלוטוס, עם כמה שפחות חוטים. תקציב עד 500 שח, תודה.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by ConRoe X Fire,

דגמים מומלצים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by Sargon,

הזמנתי X-ARCADE מאר"הב (ושילמתי את המשלוח היקר... מקווה שלא אשלם מכס ) עכשיו אני מעוניין שיהיה לי מעין מעמד כזה שאני יכול לשים עליו את ה XARCADE בשביל לשחק בסלון מהספה. איפה אני מוצא כזה דבר בכלל? יש אוליי בחו"ל אבל להביא את זה לארץ זה מסובך בגלל משלוח יקר. איזה סוג של מעמד אני צריך בשביל הXARCADE ואיפה אני יכול למצוא כזה בארץ? כלומר, אני מעוניין לשחק עם הXARCADE עם הטלווזיה של הסלון, לא בתוך מכונת ארקייד. הטלווזיה לא צריך להיות בתוך המעמד, המעמד הוא רק ל XARCADE. הXARCADE שהזמנתי: http://www.xgaming.com/store/arcade-joysticks-and-game-controllers/product/x-arcade-tankstick-includes-usb-cables/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני צריך מדפסת משולבת בתקציב של 500 שקל. השימוש הוא בעיקר להדפסת טקסט ותמונות מדי פעם. חשוב שתיהיה חסכונית מבחינת דיו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by w7_znay,

שלום . היום פיתאום הרמקולים שלי הפסיקו ליפעול . לא יודע מה קרא אלו רמקולים די ישנים חברה WINNER הם אצלי בערך שנתיים ופיתאום היום רציתי לישמוע איזה קצת מטאל , והם לא פועלים . מישהו יודע אולי מה הביע מה אפשר לעשות ? תודה רבה לכול מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by חן מ,

היי יש לי עכבר אלחוטי לייזר MX620 של לוגי'טק.העכבר בבסיסו מצויין,רק בעייה אחת היא שבמשחקים וגם ככה סתם בשולחן העבודה הוא לפעמים נתקע לשנייה וחוזר.זה משגע אותי במיוחד במשחקים שאז אם אני בקטע חשוב וקריטי אני לשנייה לא יכול לעשות כלום כבר הורגים אותי מה אני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by haifaboy,

האם יש מחליפה באופק ואם לא איפה ניתן להשיג ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jawis,

טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: 231 חריגה: 69 מה השימושים שלכם בפאד? גיימינג מהו סוג הפאד שתרצו לקנות?: control בקשות מיוחדות: large-medium מחוספס אני עם dpi גבוהה 800 dpi 3 windows sensitivity איזה עכבר יש לכם עכשיו?: zowie divine s2 מחו"ל או מהארץ? חו''ל הערות: שיהיה מחוספס מוצר א' להשוואה: MP510 מוצרה ב' להשוואה: …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מה ההבדלים בין j stik לבין t stik של ultimarc מה המושג spring pressure אומר?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.