ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המארז הבא ? ? ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm אם יש המלצות טובות יותר, אני אשמח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. עד 1000 ש"ח + / - נו, שמישהו יעזור בבקשה... אני מחכה כבר יומיים לתשובה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5078&PHPSESSID=cff6f19a4d4fe913919a086c78193a2b Its oretty cheap... but what about performance ? Thanks!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
טוב... רציתי המלצה למצלמת אינטרנט (עדיפות לחברות מוכרות כגון logitech) עד 400 ש"ח תודה....
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
EVER POWER 1000VA ההתקנה פשוטה מאוד אין צורך לפרק או להרכיב כלום(רק לחבר את החשמל) לפני זה היה לי בעיה עם הספק(ג'נרי) שצריך לתמרן בלחיצת הכפתור לחיבור השקע בשביל לפתוח את המחשב ועכשיו זה עובד מצוין!!! לעומת זאת הדבר הזה גוש!!!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק לאן זה שייך אבל החלטתי לכתוב את זה פה החורף הגיעה לעיתו ועמו הברקים...אחד האויבים המסוכנים של מחשבינו הנערץ (חוץ מהא'ק והחשמל סטטי ) רציתי לדעת כמה שקע כזה עולה ומאיפה ניתן לקנות,והאם הוא מספק הגנה של 100% למה שמחובר אליו ? (במקרה הזה למחשב) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה על גויסטיק עדיף עם feedback בסביבות 400-200 שקל עדיף של חברה מוכרת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ממצב? (לא לענות) טוב שמעו חבר שלי היתמכר למירוצים פיתאום אז הוא אמר הוא רוצה הגה חדש אמרתי לו שיתן לי שאני אבדוק לו אז למישהו יש המלצות (לא להיתחשב במחיר) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שניהם TOWER ולשניהם יש מאורר בגג, וההבדל במחיר הוא קטן
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
סאלוט ! אז ככה, מכיוון שאני משחק פיפא הרבה אז החלטתי שהגיע הזמן לקנות gamepad לפיפא, ובידיוק נפלה לחיקי הזדמנות ויש לי מכרים שנוסעים לגמרניה והם הסכימו לי לקנות שם gamepad, אז אני צריך Gamepad שלא יעלה במחירו על 25 יורו בערך. כמו כן אשמח אם תביאו לי אתרים של חנויות בגרמניה (או שיש להם סניפים בגרמניה) ומוכרים gamepads ואוזניות (אפשר גם שני אתרים נפרדים לא חייב שאחד ימכור את שניהם) זהו, המשך יום נעים ותודה מראש על ההעזרה 8)
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי???
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי בימים האחרונים המחשב עושה ריסט מדי פעם שיש קפיצות מתח קטנות (כלומר, יש בבית הבהוב קצרצר של האורות, אבל מכשירי חשמל לא נכבים, השעון בוידאו לא מהבהב...) האם UPS INTERACTIVE (כמו ADVICE PR 600) יעזור להפרעות הללו? כי הבנתי שיש זמן מינימום שלוקח לUPS אינטראקטיב להכנס לפעולה (כמה מילי-שניות) (דרך אגב יש לי ספק HEC 300) (UPS ONLINE יקר מדי עבורי) תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על מקומות שמיצרים קונקטורים (מחברים ) לפי הזמנה .
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני צריך לקנות עכבר אופטי ומקלדת במחיר סביר .. ראיתי באולסייל משהו שנראה נחמד http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&category_name=%ee%f7%ec%e3%e5%fa+%e5%f2%eb%e1%f8%e9%ed3 מה אתם אומרים על זה ..?. תודה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מאז שאח שלי קנה לו מחשב נייד של HP (אני בחרתי, מחשב מדהים!) אני לא יכל להפסיק להקליד על המקלדת שלו, זה כל כך כיף ונוח שזה לא יאומן. עכשיו כשאני חוזר למקלדת העבה מכוערת רועשת ומגושמת שלי בPC אני ממש מתעצבן, ואני לא מבין איזה פיגור זה שלמחשבים הנידים אפילו הכי פשוטים יש מקלדות ברמה כל כך טובה ולמחשב לא! מישהו יודע אם יש איזה שהיא מקלדת למחשבים שבנויה כמו מקלדת של מחשב נייד?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז בצורת מגבר זאת אומרת שהוא שוכב והוא חייב להיות בצבע שחור והמידות שלא צרכים להיות כמו מגבר בסביביות ה 40 ס"מ אני רוצה את זה כי המחשב שלי הוא בשביל קולנוע ביתי והמגבר של YAMAHA שלי אמור לשבת על המחשב ככה שזה היי יפה אז תנו לי בבקשה דגמים אם לינקים תודה מראש וגם תנו לי ספקי כוח טובים שאני יקנה ביחד איתו הדבר הכי חשוב במערכת שאני בונה זה השקט.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות סורק ב 350 שקל גג. אני לא מבין בזה הרבה , יותר נכון כלום ורציתי את עזרכתם... שיהיה טוב אני יודע מה והעיקר שתביאו לי סורקים שאני יוכל לקנות מהאתרים : panda pda store לינקים ישירים למוצרים באתרים יהיו מבורכים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המארזים האלה של compucase לפי מה שראיתי ההבדל היחיד הוא של21 יש ספק 300W AR-T ול19 יש 300W רגיל בלי אותיות נוספות... מה זה אומר? ואיזה עוד הבדלים יש?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איך הם בכללי? וספציפית איך הספק שלהם ה 350 WATT??
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לאחרונה שאלתי לגבי עכבר מסוים שאני רוצה לקנות אולם רבים המליצו לי על העכבר של לוגיטק ,איפה יש ביקורות עליו ואיך הוא בכלל?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למקלדת, דקה ככל האפשר, ונוחה ככל האפשר. המחיר לא משנה, כמובן. ניסיתי להשיג את הZippy EL610, אבל בזיגזג אמרו שאין להם. יש לכם רעיון?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בעיקר למשחקי יריות מגוף ראשון, מכות ואומולטורים של מכונות משחק ישנות וחדשות... רצוי שלא יהיה אל חוטי... אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אני מעדיף שהוא יהיה יותר טוב בדברים אחרים... וחשוב שהוא יהיה נוח לאחיזה... אהה כן אם יש גם לינק לאתר שמוכרים אותו זה יהיה נחמד...
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש משתמשים בעלי מארז ריידמקס קוברה או בעלי מארז ATOP X-BLADE (גם בעלי סופרטלנט x-blade יתקבלו בברכה, עקרונית זה אמור להיות אותו מארז) הייתי רוצה לשמוע דעה ממקור ראשון על המארז, בעיקר על זרימת האוויר נוחות העבודה וגודל החלון עוד בנוסף חשוב לי לדעת האם הקוברות שנמכרים בארץ באים עם חלון עגול (כפי שאמור לבוא מהיצרן) או חלון מרובע (כפי שמגיע עם מארזי סקורפיו) תודה (:
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://www.seeo2.com/product/XdaIIs/template/XdaIIsProductInfo.vm מקווה שזה המקום לרשום את זה לא מצאתי מקום אחר... המוצר בלינק למעלה עולה 800 דולר ואינו קיים בארץ עדיין הדגם הקודם שלו עולה בארץ 6000 שקל!!! שווה לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי מצלמת ווידאו אנלוגית ואני רוצה לחבר אותה למחשב בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER . חיברתי את המצלמה ליציאת של S-VIDEO אבל המחשב לא מזהה חומרה שמחוברת למחשב השאלה היא האם המחשב לא מזהה את המצלמה בגלל שהיא לא מוגדרת אצלו ברשימה של ההתקנים האפשריים להתקנה (דרך לוח הבקרה) או שהמחשב צריך התקנה מיוחדת . הדגם של המצלמה: SAMSUNG SCL810 תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
נראה לי שהמתחים שלי לא יציבים.... הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-