ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני סטודנט וככזה משתמש לא מעט במדפסת. אני רוצה מדפסת שתדפיס בשחור לבן,אם אצתרך הדפסה צבעונית או סורק,יש לי מדפסת דיו משולבת בבית. הצורך לעבור למדפסת לייזר נובע מהרצון לחסוך בקניית דיו . אם קיים דגם מסויים של מדפסות לייזר הנודע בצריכת דיו נמוכה ,אנא המליצו עליו. כמו כן,אני מעוניין במדפסת שעלויות הדיו החדש(הבא לאחר המקורי) תהינה לא יקרות יחסית תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום קיבלתי HP iPAQ Poket PC h1900 ורציתי לדעת איזה תוכנות אני יכול להתקין ודברים מדליקים שאפשר להשתמש בו *מותקן עליו windowsmobile
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חדשה. הדברים שהכי חשובים לי בה: מתחת ל-450 ש"ח עם numpad מעט לחץ עבור לחיצה (אני מרגיש שאני צריך ללחוץ יותר מדי במקלדת הנוכחית ב-PC בהשוואה למקלדת לפטופ). תאורה אחורית עדיפות לצבע שחור ומגניב אשמח להמלצות, אם יש שאלות\בקשות אשמח לענות. תודה מראש על העזרה! נ.ב. שתי מקלדות שנתקלתי בהן בחיפושי הקצרים: Razer Deathstalker Essential Gaming Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard אשמח לדעות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המקלדת האלחוטית המחורבנת שברשותי. אבל אני מחפש מקלדת אלחוטית שלא תהיה חלק מסט של עכבר+מקלדת...האם קיימת חיה כזאת? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין.. בתודה ניר
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אפשר לזהות אם גייםפאד לאקס בוקס הוא מקורי או מזויף?האם יש סממנים מסוימים וכו? אשמח לתגובה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני שמאלי, אבל בכל שנותיי השתמשתי ביד ימין בכל מה שקשור לעכברים ומשחקים. אני רוצה להתנסות קצת עם היד החזקה יותר.. ואם לא יהיה נוח, אוכל פשוט לחזור לימין. אני מחפש עכבר גיימינג (קאונטר סטרייק, RTS, וכו') סימטרי עם כפתורי שליטה בDPI באיזור הגלגלת, ורצוי שיהיו כפתורים נוספים בצדדים למען binds במשחקים. כרגע יש לי logitech mx518, שאומנם העיצוב שלו נוח מאוד.. לעתים אחרי תקופה שאיני משחק, בחזרה ההתרגלות אליו קשה, והוא נהיה כבד או טיפה גדול (למרות שויזואלית היד מכסה את כולו ויושבת בצורה מושלמת). בכל מקרה, לא יודע להגדיר לכם אם היד שלי גדולה/בינונית/קטנה.. ופד tt ladon.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי אפשרות \ הזדמנות לקנות את הספק של EVER POWER במחיר תקציבי . מדובר על ספק 350W במסילה אחת של 12V ב-18 אמפר מקסימלי . ת'אמת לא שמעתי על החברה מעולם וחיפוש בגוגל מצאתי שיש להם אתר בית בטיוואן (מה שזכור לי) בחיפוש כאן בפורום מצאתי כמה שרשורים בודדים בנושא ברמת מערכות האל פסק שלהם . האם ידוע למישהו כאן מניסיון על האיכות של הספק ? אשמח לשמוע חו"ד מקצועית בנושא .
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
של סרטים והאם יש אפשרות של הדבקת כתוביות יש חיבורים כאלה בחלק מהדי וי די שיצאו היום יש חיבורים כאלה בנפרד? בלי הדי וי די? תודה לכל העקונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מארז עדיף למודינדג וגם שהטמפרטורה של המחשב לא תהיה גבוהה לפני המודינג (ביחד עים המאווררים שהוא מגיע איתם) בעיקרון יש לי עד 600 ש"ח אני חושב לכיוון המארז של ציפטק הדגם מאלומיניום עים החלון. יש לי שתי יציאות שלוש פינים בלוח איפה אני יכול לקנות מאורר ל3 פינים והאם אני יכול לחבר אותם לפאנבאס
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש עכבר טוב למשחקים... אי ממש מעדיף שהוא יהיה אלחוטי ואם אפשר גם נטען... תודה רבה לעוזרים..!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם משתלם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=1944 המחיר הכללי יוצא כ-320-330 שקלים, אם איני טועה... זה יוצא משתלם, אם הספק הזה מתאים לצרכים שלי. אני לא חושב שאקבל תשובה בפוסט הכללי של ספקי הכוח, אז אני פונה כאן בכללי: אני צריך ספק (ואולי גם מארז טוב יותר, עם אפשרויות למאווררים במקומות שונים), לא ג'נרי, שיתאים לאוברקלוק ל-AMD A64 3000+(754) לכבערך 2400 מגה הרץ (אורגינילי 2000 מ"ה), גוף קירור XP120 עם ת'נדרבלייד של TT. האם הספק ההוא של HEC יספיק לי? (300ER משהו כזה, רשום בקישור למעלה), או שמא צריך אחד אחר? אם כן, אז כנראה שבלי המארז הזה. איזה הייתם ממליצים? המחירים בשמים... 350 ש"ח לספק שכנראה ישרף במוקדם ובמאוחר... אני לא יו…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב ואני ממש ממש מתלבט לגבי המארז אני לא מעוניין להוציא יותר מ600 ש"ח או מקסימום 700 על מארז+ספק כח אני מעוניין במארז שגם יהיה יפה(רצוי עם חלון שקוף) שגם יהיה TOOL FREE זאת אומרת שאת הכרטיסים והכוננים אפשר להדק בלי ברגים אלא עם תופסנים שגם יהיה מאוורר היטב+שקט ולגבי הספק כח אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המפרט הבא מעבד P805 D לוח ASUS P5LD2 זיכרון -2 כרטיסים של 512 MB בתדר 667 כרטיס מסך 7600GT צורב DVD וחשוב לציין שאני מתכוון לעשות OC
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הייתי רוצה עכבר ללא הלחצנים של שיש בעכבר הסטנדרתי.. רוצה עכבר שקט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון העכבר שלי התחיל להכבות לשבריר שנייה ולהדלק שוב עם הגדרות DPI מאופסות (העכבר נכבה במלואו, שום אור לא דולק.) הדבר הנ"ל קורה יותר כשהמחשב עמוס (פוטושופ או משחק) אך קורה גם כשאני גולש באינטרנט. ניסיתי לחבר את העכבר לחיבור USB אחר והבעייה לא נפתרה. הכבל ניראה "בריא" העכבר עצמו בן שנה ללא עבר פלילי. חיפוש בגוגל העלה לי יותר מידי גרסאות, החל מלוח אם תקול וכלה בדברים יותר מפחידים. אשמח לעזרה בהקדם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר שחור לבן שגם סורקת ומצלמת. חשוב לי שהיא תדפיס/תסרוק דו צדדי, שתיהיה הדפסה איכותית, שיהיה אפשר לחבר אותה לרשת, שיהיה אפשר להדפיס ממכשירים נידיים ושתדפיס 25+ עמודים בדקה. חשוב לי שהטונר שלה לא יהיה יקר(כרע יש לי מדפסת שהמחיר שלה ירד עם הזמן והטונר שלה עולה קצת פחות ממה שהיא עולה) ויספיק לכמות גדולה של דפים. מגבלות מקום- אורך: 50 ס"מ, עומק: 50 ס"מ. תקציב: עד 1500, אם זה בעייתי אז 2000. תודה!
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה noisetaker של enermax 420 איך הספק ביחס למחיר ? אני יודע שאני יכול להוסיף 80 שח ולקנות ליברטי אבל אני ממש כבר חורג אז אני צריך להסתפק בזה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מדפסת די ישנה.. Tektronix phaser 750P. בזמן האחרון אני לא מצליח להשתמש בה, אי כל הזמן מקבל ERROR 53 על המסך במדפסת. יש לי גם בעיות להתקין אותה על המחשב (המחשב לא תמיד מזהה אותה). המדפסת פעם עובדת ופעם לא ואני לפעמים צריך להתקין אותה מחדש. אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני צריך להדפיס משהו דחוף ואני כבר כל היום משתגע עם השגיאה הזאת. מה שמופיע לי על המסך זה: Printer Error 53 Call For Service wake up
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אבא שמעוניין לבקר משפחה ברחבי הארץ ולסרוק את התמונות המשפחתיות הישנות שלהם לצורך תיעוד המשפחה. 1. אני מעוניין בסורק (גודל A4) עצמאי ללא צורך בחיבור למחשב, כלומר הסריקות נשמרות בזיכרון פנימי עד אשר מחברים את הסורק למחשב האישי ומרוקנים אותו. חשבתי על מחשב נייד אבל המסך קטן עבורו. http://pandigital.net/galleries/77 2. יש לנו מחשב כף יד MIO P350, אפשר לחבר אותו ב מיני USB לסורק? כל סורק USB סטנדרטי ? צריך תוכנה ולסנכרן אותה ל MIO שתומכת ב WINDOWS MOBILE? מכירים באופן אישי יצרן עם דרייבירים כאלו? תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת סבירה + העיקר שתהיה נוחה, רצוי אנטר גדול, ומקשים למעלה בשביל הוונאמפ (להעביר קדימה\אחורה\ להגביר להנמיך, MUTE) אני מאוד אוהב את זאת, והאמת שגם מנסיון http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=873&catid=280 אבל אני לא מוצא אותה בשחור O_O ואני חייב שחור. יש גם ללוג'יטק מקלדת נחמדה שמאוד דומה למייקרוסופט. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12494&catid=294 והאמת שיש גם את זאת שנראת לי אחלה: (אבל כבר דיי יקרה 130 שקל) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12474&catid=294 אבל אני אוהב אותה דווקא נראית לי מגניבה בקיצור אם למישהו יש נסיון עם הלוג'טקס האלה אני ישמח אם הוא יגיד לי משהו עליהן ואם מישהו יודע מא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות ועכבר למטרות גיימינג התקציב 300 בערך לכל אחד. חשבתי על Siberia v2 ועל Taipan Razer תודה...
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת בלוטוס מוצפנת שכאשר עושים PAIR בפעם הראשונה המקלדת מבקשת סיסמא. ולאחר מכן מתחברת באופן אוטומטי למחשב. לא משנה מה מחירה של המקלדת , העיקר שהתכונה הזו תהיה לה. תכונה נוספת, שיהיה לה מקשי F1-F12 תודה רבה לכולם .
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מישהוא במקרה ראה פאדים של QPAD בארץ?אישית לא הצלחתי למצוא,יש איזה יבואן,משהוא ?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי חבריה, האם יש מתאם המחבר 2 מחשבים למסך אחד? תודה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי AMD 2500 ABIT NF7 512DDR ראדיון9200 120 גיגה ??? הספק הזה טוב שווה 250 שקל ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-