עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by godisme171,

למה טוב להוריד דרייברים של כרטיס מסך וקול למה זה עוזר

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by JONY,

אני צריך עזרה!!! האם ביטול מס הקנייה מחו"ל מאפשר הזמנה של מוצרים כמו MP3 JUKE BOX דרך ה-WEB ללא מס שחיטה במה זה כרוך NEED HELP PLEASE ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Corsair Vengeance 1300 Razer Kraken Pro Siberia V2

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by ilanb0,

תומך של HP הסביר לי שהבעייה בגינה המדפסת שלי מסרבת להדפיס אחרי שהייתה דלוקה יותר ממספר דקות היא מכיוון שיש הפחתה בזרם החשמל מהלוח למדפסת. הפתרון הוא להשתמש ב - USB HUB המאפשר זרימת חשמל רציפה. מבלי להכנס כרגע לנכונות התשובה (התומך אמר שהבעייה מוכרת וידועה ולכן בנושא זה זוהי ההמלצה) - היכן ניתן למצא HUB כזה שיש לו כנראה גם חיבור לחשמל? קיבלתי כמה המלצות אבל הן ללא חיבור של ה - HUB לחשמל ואני חושש שזה לא יספק את הסחורה. אחת ההמלצות שקיבלתי מספק כשלהו שפניתי אליו הינה בקישור המצ"ב. האם זה ייתן את הסחורה המבוקשת? http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=2006041110563001&psid=20050117103438002&pid=20050223110722005&layerid=subClass4

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. טוב אז ככה , מחר על הבוקר אני נוסע לבאג .. אני חייב שתענו לי עד מחר ! יש לי 550 שקל ואני רוצה מקלדת + אוזניות גיימינג , בעבר היו לי אוזניות למוזיקה AKG K518, עכשיו אני רוצה לקנות חדשות למשחקים. אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת+אוזניות שביחד יצא לי 550 שקל . עכשיו , זה חייב להיות מבאג! בגלל המבצע שיש להם .. וחייב להיות כולל במבצע , רק SS וRAZER. עכשיו אל תמליצו לי על דברים שלא מהחברות האלה ! המבצע שיש בבאג הוא 50 אחוז על המוצר השני , כיאלו אני יכול לקחת לדוגמא את האוזניות SSSV2 ואת המקלדת SS SHIFT . ויצא לי ביחד 550 שקל , (המבצע הוא על הנמוך מבין השניים , אז האוזניות 400 שקל ועוד 150 שקל על המקלדת שבהנחה . ) עכשיו קצת פרטים אני רוצה אוזניות + מקלדת לגיימינג , ח…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by Abyss,

היי . למי שיש את העכבר או יודע , יש דרך לשנות את ה- dpi למספר שאני רוצה או שיש רק 4 רמות קבועות ? אני רוצה לשנות ל- 1800 וכשאני מנסה לעשות את זה דרך התוכנה של הדרייבר ומאשר הוא לא עושה שום דבר (אני לוחץ enter על ה- dpi החדש). אני לא יודע אם אין כזאת אופציה בעכבר (קראתי שיש) או שאצלי יש בעיה. מישהו יודע איך לשנות ? יש לי ווינדוס 7.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by ישראלsc,

שלום וברכה מבקש עזרה. אם משהו מכיר את המקלדת. zowie celeritas אני פשוט לא מצליח למצוא אותה בשום מקום. דרך עגב יש לי corsair k70 rgb היא ממש טובה אבל אני רוצה למכור אותה כי זה לא בשבילי. אז מבקש עזרה בתודה! https://www.google.co.il/search?q=zowie+celeritas\&client=opera&hs=Mhx&biw=1280&bih=914&tbm=isch&imgil=pxK6vBRjZjVu-M%3A%3BLBlkboHdJrnuEM%3Bhttps%253A%252F%252Fgeekhack.org%252Findex.php%253Ftopic%25253D14113.0&source=iu&pf=m&fir=pxK6vBRjZjVu-M%3A%2CLBlkboHdJrnuEM%2C_&usg=__wYVN42yA4QRIgZeEjdhpBOEow1A%3D&ved=0ahUKEwjLmffopLLPAhWI7RQKHU4WDIMQyjcIJQ&ei=q9XrV4uYNYjbU86ssJgI#imgrc=pxK6vBRjZjVu-M%3A

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ashbit_q,

קניתי לא מזמן מקלדת X6 של מיקרוסופת היא עובדת מצויין ישלה בעיה אחת שממש מציקה במשחקים שהיא לא נותנת לי לשלב הליכה ומקש ביחד לדוגמה קול אוף דיוטי אני לא יכול ללכת ולקפוץ בו זמנית בנסיל הפרסי וספיידרמן החדש אותו דבר אבל לחצנים אחרים שהם לא חצים זה לא עושה בעיות וגם אין בעיה עם לוחצים על שניהם לדוגמה ב RESIDENT EVIL 5 אם אני הולך ולוחץ מקש הוא מוציא סכין בלי בעיה מה שאומר שאם אני לוחץ על WASD ללכת הוא עדיין קולט יש למישהו מושג אם זו בעיה במקלדת עצמה או בהגדרות שלה?(וכמובן אם אפשר פיטרון). נא ליקרא לפחות את הקטעים שמפרטים את הבעיה הספציפית!!!! תודה מראש לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by romansah9,

חבל שכל הדברים הטובים לא מחזיקים מעמד לנצח... השגתי את האוזניות שלי בערך חודש לפני שהפסיקו לשווק אותם. אני מודה שאין לי ניסיון רב עם אוזניות בכלל ועם אוניות גיימינג בפרט. בעבר היו לי אוזניות SteelSeries Siberia V2 שנהנתי מהם עד הרגע האחרון שלהם, ואז עברתי ל CM Sirus 5.1 שהיה שידרוג מעולה ברמה אחרת. לצערי הרב האוזניות התחילו להתפרק כבר תקופה (תיקנתי אותם בכל מיני דרכים, אז הם עדיין שורדים לי... אבל זה לא יחזיק מעמד יותר מידיי זמן). אני מעוניין לעשות סקר שוק לאיזה אוזניות (להשתדרג) לקנות בתקופה הקרובה (חודש-חודשיים). אני משחק בFPS, ובגלל שחוויתי מה זה 5.1 באוזניות- אני מקווה שיש אוזניות עם פיצ'ר דומה או זהה. השמח לשמוע על המ…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by godart,

מחפש סוללה למחשב שקבלתי במתנה http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemens_LiteLine_Plus_325A__5374564 לעזרתכם אודה 0547976794

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by Pitzinyelo,

מה אתם אומרים עליו מבחינת אוורור?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  12. שלום לכולם אני מעונין לקנות את הport 80 card אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום אם משהו יודע איפה , כמה עולה , איזה כדאי , אז בבקשה להגיב בפורום תודה מראש :>

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  13. קניתי את הAPPLE WIRELESS KEYBOARD כי זו הייתה המקלדת הכי קטנה וגם אלחוטית שעובדת עם WINDOWS (לא בצורה מותאמת לגמריי אבל איכשהו כן). אחרי שגיליתי שיש לי יותר מדי בעיות איתה (ניתוקים לא קשורים, LAGים עצבניים, כמה מקשים חיוניים שלא עובדים כמו F2 F12, ועוד) - חיפשתי אלטרנטיבה. נתקלתי היום בDINOVO CORDLESS DESKTOP FOR NOTEBOOKS והיא נראית הפתרון המושלם בשבילי. הנאמפאד הוא לא חלק אינטגרלי מה שאומר שהמקלדת עצמה קטנה יחסית, וגם הסט לא עובד על בלוטות'. רציתי לדעת אם תהיה התנגשות תדרים/תוכנה כלשהי בין העכבר הנוכחי שיש לי LOGITECH MX1000 והמקלדת של הDINOVO שציינתי. אה, והכל על VISTA ואולי על 7 בעתיד הלא רחוק. תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by Devil Servant,

אני מעוניין לקנות כרטיס USB,יש הבדל בין הכרטיסים הבאים? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1189 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5425 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3021 http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=3 תודה :-*

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by miki26,

קניית מKSP דונגל USB של בלוטות' והתוכנה שהיא גם דרייבר שבאה עם המוצר פגה אחרי כמה שעות שימוש אולי יש איזה תוכנה שמטפלת במתאמי בלוטות' שתתאים לי אם מישהו יוכל לעזור ולתת פה את הקישור להורדה מהרשת אני אודה לו.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by tzolerguy,

היי מחפש עכבר שיהיה כמו ה V550 עם קליפ לתפיסה על המחשב הנייד מישהו מכיר??

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  17. מרחק עד 4 מטר משחקים : NBA-FIFA-NFS-Gears Of War-Assiasans Creed-TimeShift ובקיצור כל משחק.... אלחוטי האם מומלץ את השלט של האקס בוקס 360 ? או שעדיף משהו אחר של לוג'יטק למשל ?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  18. אהלן..אתמול קניתי מדפסת HP6500 WIRELESS התקנתי אותה והיא עובדת אחלה פרט לעובדה שבסיום העבודה שלה היא משמיעה רעש של 2 דק' בערך..כאילו שהיא חוזרת למקום שלה...מזיזה שעה את כל הגלגלים וכו'...קיצר מציק ביותר.יש לזה הסבר ופתרון או שהיא פשוט ככה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני הולך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין שניהם! משהו יכול להגיד לי מה יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!@!!!!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. זקוק למדפסת צבעונית All in one (צריך שיהיה גם פקס ומכונת צילום). 1)לא מדפיס תמונות. 2)אני צריך לשים את זה על מדף ספרים אז אם יש כזה בלי מדף נשלף/קומפקטיות-ייתרון עצום. העומק של המדף הוא כ23 ס"מ (זה יכול לגלוש קצת),רוחב וגובה זה פחות בעייה (גובה עד 35-40). 3)שתהיה משתלמת מבחינת צריכת דיו-לכן התקציב פתוח (אני מניח שתקרת הזכוכית היא 700-800 ש"ח). 4)לא מדפיס יותר מדי,אני מניח 30-50 הדפסות בחודש (אולי 100 בחודשי עומס) שימוש ביתי. 5)הכי חשוב-אם יש מדפסת אלחוטית שגם מתחברת אלחוטית לפקס בדרך כלשהיא (יש לי ראוטר)-ייתרון עצום. זה הפרמטר מאוד מאוד חשוב!.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מתלבט כרגע בין LYCOSA לG15, אם יש משהו טוב יותר בטווח המחירים הזה אשמח להמלצות. דגשים על שקט וכמובן שתחזיק מעמד המון זמן, אני נוטה לכיוון הG15 בעיקר בגלל המסך ובמיוחדדדדד בגלל האחריות המדהימה של לוג'יטק

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by rotem15,

למישהו יש המלצה על מתקן\מעמד ללפטופ שמתאים למגוון שימושים - בישיבה על כורסא נוחה בהישענות אחרונה, על ספה, במיטה וכו' - ? משהו כמו זה למשל: http://www.top-desk.co.il/ ראיתי כמה אופציות דרך גוגל, אבל אשמח להמלצה ממישהו שמרוצה ממשהו שכבר יש לו, ואם אפשר, אז גם בפחות מ270 שקל... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש מדפסת משולבת (לא איכפת לי הזרקת דיו או ליזר.. אני משער שהתקציב שלי גם מתאיםיותר להזרקה) שיהיה פקס סורק מדפסת ומכונת צילום שיהיה לה איזשהו ממשק שיתחבר לרשת... אלחוטי/חוטי... התקציב הוא עד 700 השאלה העיקרית היא האם כדאי לקנות מדפסת ולהוסיף לה שרת הדפסה או שעדיף ללכת על זה מובנה...

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  24. היי, הבנתי שיש בעיה למכור את הLogitech powerplay mouse pad בכל מיני מקומות בעולם, כולל בארץ. מחיפוש קצר באינטרנט לא ממש הצלחתי להבין למה? למישהו אולי יש מקור שמסביר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by mr_ripper,

יש לי מודם 56.6 רגיל - standard מדי פעם המודם מנתק אותי בלי סיבה, בלי קשר לטלפון או לפקס כי כאשר זה טלפון או פקס זה מנתק אותי מ י ד ושזה מנתק אותי בלי קשר זה מנתק בצעדים: בהתחלה זה עושה כזה צליל של התחברות, ואח"כ אחרי מספר פעמים זה מתנתק לגמרי! אז בבקשה תעזרו לי ותמליצו לי מה לעשות ! נ.ב. --- אני לא חושב שזה הספק אינטרנט כי גם שהיה לי סרפרי וגם עכשיו עם נטוויז'ן זה עושה את זה! :'(

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.