ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר אתר שנותן מפרטים למעגלים של כל מיני דברים, ככה שאנשים חובבניים עם רכיבים ומלחם יוכלו לבנות? נגיד רדיו
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז כנראה שהגיע הזמן לגוסיטיק (התחלתי לשחק בfs 2002 ;D). ואני מדגיש גויסטיק, ולא גיים פד!. כרגע יש לי גויסטיק (2 ב10 (() של חברה שקוראים לה TRUST, קניתי אותו בגרמניה לפני כמה שנים ב20 שקל . הבעייה היא, שאני לא מבין כלום, ממש כלום בגוסיטיקים :-\ . אבל יש דבר אחד חשוב: שיהיה רוטט! בהתחלה חשבתי על גויסטיק של מיקרוסופט, אבל אז ראיתי שהם נורא יקרים, אז ישר חשבתי על Genius וראיתי שהם דווקא דיי זולים. אז תעזרו לי כי אני לא מבין בזה כלום עריכת המודר: משתמש יקר ולא חדש, נפלת על יום טוב- לא נעלתי לך את ההודעה עם הכותרת הלא עניינית. השמר לך ידידי.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני הולך לרכוש את המצלמה ורציתי לשמוע את דעתכם עליה לפני שאני משקיע כמות נכבדת של כסף עליה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
יש לי ספק 300W HEC המפרט במפרט שלי וכללי איך מחשבים?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
האם משהו יכול להפנות אותי לספק של מקלדת משולב כדור עקיבה(trackball), יש ברשת אבל ללא עברית , אני צריך עברית לישום מודי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נמאס לי מהמדפסת המחורבנת שקיבלתי כשקניתי את המחשב והחלטתי לקנות מדפסת חדשה בסביבות ה- 350 שקל. ראיתי בפלונטר מדפסת של Xerox דגם M760 שיש לה 4 ראשי דיו נפרדים (1 לכל צבע) וככה אם נגמר רק הכחול לא צריך לזרוק את כל המיכל דיו, השאלה שלי היא האם השיטה הזאת טובה והאם המדפסת הזו לא זוללת דיו בקצב מטורף? בתודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק חשמל (המתאם זרם) למדפסת HP 660? ??? נ.ב: בלי לבקש מ HP ייצור מיוחד
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המארז הקקה כך מסתבר שבה עם המחשב שלי וגם כי רק 4 מקומות לכונני 5.25 לא מספיקים ולכן חשבתי לקנות את הציפטק FULL TOWER אך הבעיה היא האם הכפתורים של הסאונד בלסטר לא יפריעו לדלת והאם בכלל שווה לקנות את המארז הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו פה ניסה/קרא/מכיר מישהו שניסה משהו בסגנון? (מארז חיצוני ש הופך IDE לUSB2) איך הוא, והאם הוא מספיק טוב לצורבים מהירים?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כנראה החתולים שלי לא אוהבים את העכבר שלי :-\ לאחרונה הוא מתחיל לגסוס כמו להיכבות ולהידלק אקראי עכשיו התזוזה שלו הואטה! התטצריכתי לעלות את המהירות של התזוזה עד הסוף זה גם לא הספיק .... הוא INTELMOUSE EXPLORER V2 הםם ללכת להחליף אותו ? יש למישהו מושג כמה זמן יש אחריות לעכבר הזה? הוא OEM יש לי אותו שנה בערך
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איזה מצלמה יותר טובה? MUSTEK 960 ש"ח או hp photosmart 120 digital camera 790
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
אוקיי עם בוא החורף מתעוררת השאלה: באיזה אל פסק לבחור? ראיתי משהו כמו 4-5 חברות עם בערך אותו מפרט ואותו טווח מחירים ככה שהשאלה היא מה הכי טוב ומתאים למחשב אחד עם מסך 17? עד כמה קריטית ההגנה גם על קווי תקשורת? כמה va צריך לפעולה תקינה וטובה? לאילו נתונים הכי חשוב להתייחס ומה צריך לשאול? וכמובן למי שיש מערכות שכאלה מי מרוצה ומי לא (ומאיזה מוצר/חברה)? הרבה שאלות- נושא כאוב..
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מחפסת סורק לנגטיבים גדולים כמו צילומי פנורמיים ברפואת שיניים
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג בארץ מתאם 8 ערוצים בין שלט רחוק ליציאה סריאלית שיתאים גם ל RealFlight G2 וגם Aerofly Pro ?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לא הבנתי אם יש לו מאוורר מקדימה למטה או לא...אם כן איך הכלוב להארדיסקים לא מפריע? ומה זה הפילטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מתלבת בין: Olympus C 730 ZOOM Olympus C 4000 Olympus C 720 ULTRA ZOOM שלושתם נעים בסביבות ה-3000 ש"ח אם יש לכם המלצה למצלמה יותר טובה בתווח מחירים הנ"ל אני פתוח להצעות....... (אם מישהוא יוכל להסביר לי מה היתרונות והחיסרומנות של כל אחד מהדגמים הנ"ל אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפני שאתם מתנפלים עשיתי חיפוש ראיתי כבר ת'רד דומה בעבר אבל הפאטצ' לא עזר יש עוד דרך חוץ מהפאטצ'?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מצאתי סורק של MUSTEC (BEAR PAW 2400CU ב485 ש"ח יש סורקים יותר טובים באותו מחיר או באותה רמה ובפחות מחיר?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הלוגיטק לא עובד לי עם כול המשחקים למי שיש מושג (למה?) מוזמן להגיב
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לרגל נסיעה קרובה ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטאלית אך לא יודע מה להחליט מרוב שפע ההצעות. לאחר סקירה קצרה מצאתי שני מכשירים שמשכו את עיני במיוחד והם: 1. Mustek MDC3000 שאמפיניו מופעים כאן: http://www.mustek.com.tw/html/prod_camra/mdc3000.html ומחירו בסביבות האלף מאה שקל. 2. Aiptek Pocket Cam 3M פרטים כאן: http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.aiptek.ch/de-ch/dept_3.html&prev=/search%3Fq%3DPocket%2Bcam%2B3M%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3Dwindows-1255%26inlang%3Diw במחיר של 750 שקל אנא ממכם המליצו על מי מבניהם לבחור או האם יש לכם הצעות אחרות וטובות באותו סביבת מחיר ובעל מאפינים דומים. תודה רבה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז שטוח הכונה למארז שוכב כמו פעם האם בכלל יש מארזים כאלה ללוחות של AMD ואם כן למה אנשים בכלל לא קונים אותם? הסיבה שאני רוצה היא שאני רוצה להשי אותו אם ה רסרביר ו ה דיוידי וכו כך שזה הרבה יותר יפה ונוח לי בגלל המקום אז אם יש למשהו איזה אתר אז אני מאוד ישמח ומה החסרונות של מארז כזה ואם בכלל יש מארזים כאלה בארץ ומה בארך המחיר שלהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case 2 fans, Front USB, HEC-300ART PS NIS 432.28 עריכת המודר: כותרת.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-