ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
למי שלא יודע בארדיסקים (הלוחות העגולים האלה שמסתובבים ועלהם נאגר המידע) יש שכבה של ניקל חמצני על קובלט. בגלל ההרכב הזה המגנטיות יכולה לנוע רק בכיוון אחד. בכל מקרה, התברר לאחרונה (בעזרת שיטות חדשות לבדיקת שכבות זעירות עם קרינת X) שהניקל חמצני מגיב - בגלל המגנטיות!!! - עם קובלט ויוצר ניקל-קובלט חמצני! למי שלא מבין מה החשיבות של זה, אז אני יסביר: עד היום חשבו שהניקל חמצני לא יגיב עם הקובלט! כלומר, הארדיסקים כפי שאנחנו מכירים אותם - הולכים להכחד! חוצמזה, הארדיסקים הולכים גם ככה להכחד כי יש גבול שאפשר לדחוס חומר על מנת לשמור יותר מידע (במקרה ותהיתם למה פעם שמרו 1 ג'יגה על מה שהיום שומרים 20-100 ג'יגה ויותר) ביי ביי ארדיסק! :'(
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח האם שעובד עם KT266A לAMD הטוב ביותר להכל יציבות מהירות התאמה לחלקים אחרים אפשרויות אוברקלוקינג חברה יציבה מאחורי הלוח ובסופו של דבר הלוח הטוב ביותר! כמו כן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך שיעבוד איתו חשבתי GEFORCE3 אבל שמעתי כלכלך הרבה שמות ואני צריך את הטוב ביותר אז בבקשה תעזרו
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נפלו לידי 100$ לקנות webcam נורמאלית יש המלצות, מה לקנות, מה לא לקנות..?? עוד משהוא, צריך שהיא תעבוד על סלרי 400 דיי צולע...(יש לו USB)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד athlon 1000 על לוח asus a7v 133A ,ממה שהבנתי לא כדאי להחליף מעבד. שמתי לב שבחנויות המחשבים כבר לא מוכרים athlon1000 ,כנראה שהוא התיישן קצת. חשבתי מה ניתן לעשות כדי להישאר בחזית הטכנולוגיה. חשבתי לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדים לשים עליו את ה athlon 1000 שלי,לחכות כמה חודשים שמחירי המעבדים ירדו בצורה משמעותית ואז להוסיף לו למשל את ה amd xp1800 או ה1900. ככה בהשקעות קטנות כל הזמן אני אוכל לשמור על מחשב חזק לאורך הרבה זמן. ;D מה אתם חושבים זה כדאי או שעדיף לתת לו להתיישן ???
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש athlon xp 1600 עם המאוורר שבא איתו(spire), והמאוורר מקרר טוב מאוד והמעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. אבל הבעיה היא שהוא גם מרעיש מאוד (בערך כמו טרקטור), ולכן חבר שלי רוצה להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים, חשוב שהוא יהיה כמה שיותר שקט(ומסוגל לקרר היטב את המעבד הנ"ל).
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכל המפרטים של המשחקים, יש מעבדי AMD חזקים. וכמו שכולנו יודעים המאוורר שבא עם המעבד לא בדיוק מספיק, ובמקרים מסוימים המעבד יכול להשרף. זה קרה להרבה מעבדות (שלא מבינות בנושא) שלא יודעים שצריך לשים למעבדים האלה מאוורר נפרד. אני לא מדבר על מעבדי DURON כי הם ממש לא צריכים את זה. אבל במעבדים כמו Athlon XP, אפילו שהם מתחממים פחות מקודמיהם, כדאי להוסיף מאוורר כמו Volcano 6 למפרט או מאוורר טוב ושקט אחר שיעשה את העבודה בלי להרעיש יותר מידי. המאוורר זה חלק חשוב מאוד כשמדובר במערכת של AMD.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום פירסמתי את ההודעה הזו כבר אבל עדיין לא קיבלתי תגובה ריאלית... כפי שזכור לכם, או שלא... לדוד שלי יש בעיה במחשב, שהמחשב תמיד נתקע ללא סיבה או הודעה מוקדמת. זהו המפרט שוב: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II MB Elitegroup K7VZA-VIA KT133 Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 התקנתי את הדריברים של ויה 4.35 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000... כל הדריברים מעודכנים גם כן. קיבלתי מספר תשובות אך…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1007921428&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007908050&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
-
מה ההבדל בין P-III ל P-III-M (מה אומר ה- M)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חניות בעולם ? שמוכרות חומרה ושולחות לארץ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי חברה היום הפעלתי לראושנה את הרמקולים האלה על המחשב ויש לי דבר אחד להגיד!! רמקולים תותחיים!!!!!!!! איכות מצויינת, עוצמה חזקה מאד, והסאב... אין מילים לתאר פשוט ענק!!! הסראונדים מצויינים!! ויש גם שלט בקיצור למי שיש 1300 שקל בערך ורוצה לקנות רמקולים שיקנה אותם!! יתרונות עוצמה, איכות, סאב וופר גדול וחזק 40 וואט אר.אמ.אס, 4 סטלייטים 10 וואט אר.אמ.אס כל אחד (80W הכל) שלט עם שליטה על העוצמה, על הבאס, על הטריבל, סראונד, סנטר, כיבוי/הדלקה, השטקה,סטראו/דולבי. תצוגה על הרמקול הקידמי ימני. חסרונות אין תמיכה במחשקים 4.1, ולניצול שלם של ה-יציאה הדיגיטלית יש צורך בכרטיס פורס של DVD לסיכום אם אתם מעדיפים עוצמה איכות ושמיעה מעולה בסרטי DVD (ומקום טוב לסאב) אז הם שווים את ה-1300 שקל א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים שמשוים מחירי חומרה בחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש צורב בשביל חבר שלי, משהו בסביבות ה-600 שקלים אולי תמליצו לי על משהו..... אני מתלבט מבין הצורבים הללו אבל אם יש לכם בחירה יותר טובה, אשמח לשמוע ASUS CDRW401610 LG GCE-8160B AOpen CRW-2040 LITEON LTR-16102B תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתם שת ה GEFORCE 3 TI 200 ב - 189$ ??? מה הקאטצ'? אם אין אני רץ לקנות! (כן, אני יודע שאין אחריות כי זה לא מיבואן רישמי, אך אחרי הכל זה 100$ פחות!)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב"מפרטים מומלצים" ראיתי שיש את המארז Evergreat NT-989-B2. אני יודע שהוא רחב מאוד, ולכן הוא מאז מעולה, מה גם שמחירו טוב (60 דולר). ביררתי בפנדה וזיגזג על המארז, ואמרו לי שאין להם אותו, וגם לא יהיה, כי היבואן הפסיק להביא אותו. אולי מישהו בכל זאת יודע איפו אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, JCohen .
-
-
בקרוב יהיה לי ADSL אבל עדיין אין לי. ויש לי רשת ביתית בין שני מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לגרום למחשב שלא מחובר לאינטרנט להשתמש בחייגן של המחשב השני שכן מחובר לאינטרנט? אני מחוברה לאינטרנט זהב. אז כאילו אני שואל אם זה אפשרי לגרום למחשב השני להשתמש בחייגן של המחשב הראשון או שפשוט המחשב הראשון חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל שגם המחשב השני יוכל להיות מחובר.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי הרגע קיבלתי מחשב חדש מארצות הברית אבל מה שחשוב הוא שקיבלתי את כרטיס המסך הטוב בעולם ולא כמו שאתם הפראירים קונים בישראל אני קיבלתי את הגרסה האמיתית שמיוצרת על ידי ATI ואת ה RETAIL אז עוד מעט אתם תקבלו עדכונים
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא ממש המקום לשאול, אבל בכל זאת: רציתי לשאול לדעתכם על המערכת המוצעת ב"מכרז של המדינה" שהתפרסם היום בעיתון "ידיעות אחרונות", בעמ' 25 באמצע: רמקולים JBL, ורסיבר ונגן תקליטורים של קנווד. מה דעתכם? זה שווה את הכסף? כמה כדאי להציע על זה, ומה הערך הכספי של זה בשוק? ניתן להשיג את זה בחנויות או משהו יותר טוב במחיר דומה? אם כן, מה ואיפה? אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום ה"קולנוע הביתי", שנמצא באחד הפורטלים הגדולים, אשמח... תודה על כל פיסת מידע!
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יודע שרוב האנשים פה אוהבים AMD אבל תהיו רגע אובייקטיביים ובתור לוח אם לפנטיום - איך ה-Asus CUSL2??? :s05:
-
שלום לכם אני מתכוון לקנות לבני מתנה ליום הולדת ולחנוכה כרטיס מסך חדש. מכיוון שאני בתחום המחשבים והאינטרנט אך לא בחומרה אלא תוכנה קיבלתי רושם ממס' כרטיסים אבל הפנו אותי אליכם ועוד שני אתרים כדי לקבל את חוו"ד עליהם ולעזור לי להחליט.יש לבני מחשב חזק עם amd 1000 ו 256 מגה זכרון הכרטיסים הם asus 7700 pure 32 mb ddr gts innovision ti 64 ddr ati 32 ddr redeon. כולם פחות או יותר בין 500 ¤ ל700 ¤ וזהו התקציב המתוכנן. אנא עזרו לי להחליט עם נימוקים מקצועיים עד כמה שאפשר לאדם שמבין בעיקר במחשבים. דרך אגב הבן שלי גולש אצלכם בפורום כך שיכול להיות שהוא יענה לי בעצמו. תודה שמואל (שם בדוי)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-