עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by חביבה,

שלום לכולם! יש לנו מדפסת HP שקיבלנו כעת ממישהו במסירה, כשקנה מדפסת חדשה. האו אמר שאמנם ישנה אך עובדת טוב, אז לא היה לנו מה להפסיד העניין הוא שאין לנו כבל חיבור למחשב.עמוד ניסיון ע"י מקש ההקלדה - לא ממש צלח. מה אתם חושבים, שווה להשקיע בקניית כבל ודיו עבורו? או שחבל על הכסף וכדאי רק לקנות מדפסת חדשה? תודה רבה! שלמה וחביבה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by hararim,

שלום לכולם אני שוקל לרכוש מדפסת hp4500 ויש לי שאלה: האם הדגם שהוא לא אלחוטי תומך ברשת ביתי(האם ניתן לחבר אותו לראוטר)? ואם כבר אני שואל אז אולי למישהו יש המלצה על מדפסות אחרות בטווח מחירים הזה שכן תומכות ברשת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by hard_comp,

מישהו מכיר את המדפסת hp psc 750 all-in-one ? זו מדפסת משולבת של HP עם סורק מצ"ב קישור לדף של המדפסת. תודה מראש. השאלה היא אם עדיף לי לקנות מדפסת וסורק נפרדים, האם באופן נפרד זה ישתלם לי יותר והאם האיכות של המדפסת המשולבת הזאת טובה. שוב תודה.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  4. the printer can also be upgraded with a networking option. זאת השורה שכתוב בביקורת על המדפסת LEXMARK E232 מה זאת אומרת אפשר לשדרג לחיבור ברשת... ? תודה

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  5. Started by Lolnoobi,

לפי דעתכם כמה אפשר למכור את המוצרים האלו? המחשב תקול : מסך משוחרר(נופל ולא מחזיק בזווית) ולא תקין , המחשב לא נדלק אבל מבחינת נתונים של מעבד כרטיס גרפי וכל השאר הוא תקין לחלוטין. היה אצלי שנה וחצי.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  6. חברה למי שיש את המצלמה הזאת או שיודע אם יש במודל הזה צמצם אורות בבקשה תלמדו אותי איך להפעיל את זה. ומה השיטה הטובה ביותר לצלם במועדונים ובהופעות? תודה :-*

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam VX-2000. התוכנה והדרייברים שמגיעים עם המצלמה (כמו גם העדכונים שאפשר להוריד מאתר מיקרוסופט) לא מאפשרים תצוגת מראה, מה שאומר שהתצוגה על המסך הפוכה לגמרי (למשל - יד ימין על המסך היא בעצם יד שמאל, וכו'...). בתוכנה של המצלמה וגם במסנג'ר אין אפשרות לתצוגת מראה. יש למישהוא מושג איך ניתן לפתור את זה? אולי בעזרת תוכנה אחרת? מישהוא מכיר? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. שלום לכולם, רציתי לשאול האם מישהו יודע: היכן ניתן לקנות בארץ אחת משתי המקלדות שכתבתי בכותרת ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שווה לי לקנות תמקלדת שה"נל ב1300 ש"ח? וזה DPI בעכברים שאומרים נגיד 800DPI והאם יש שינוי ב DPI בין עבר אלחוטי ללא אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by 2Fluffy4U,

ראיתי בפורום פה שהמקלדת הזו מאד מומלצת ונוחה, ובאמת הצלחתי להניח את ידיי עליה בסניף של אופיס דיפו והתרשמתי מאד. שאלתי היא כזאת: המקלדת מגיעה בסט של מקלדת ועכבר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5660 במחיר של אזור ה - 350. לעומת זאת - אם אני רוצה לרכוש רק את המקלדת, ללא עכבר (לא סט) ובחיבור חוטי, אז אפשר למצוא אותה רק בחנויות יותר מפוקפקות ובמחיר של אזור ה - 290, 300. http://www.1pc.co.il/logitechwavecordedusbheb-p-6032.html. אם בכל זאת אני מתעקש ורוצה את המקלדת ללא העכבר - אבל עדיין אלחוטית - המחיר של מרקיע שחקים לאזור ה - 400 שקלים במקרה הטוב. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=28945. לפי מה שהבנתי - יש שני גירסאו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by natan805,

קניתי לפני שבוע ורציתי לדעת כיצד אני בודק את הסוללה? שמעתי שעל ידי לחיצה על כפתור FN+F11 עם הציור של הבטרייה, וכשאני לוחץ על זה המנורה שמתחת לחצים שגם היא בצורה של בטריה נדלקת לפי הלחיצה,מה זה אומר אין לי מושג.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by maor-a-,

יש את המקלדות והעכברים של מייקרוספוט שבאים בחבילה אחת ( עולות כ 200 שח +- ) רציתי לדעת ( למי שיש לו כזה או מכיר) לכמה זמן מחזיקות הסוללות בערכה שכזאת

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by niva401,

לקראת קניה-האם רצוי שהמקלט יהיה ממול המקלדת והעכבר וללא חסם ביניהם?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  14. אהלן, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לא סגור עדיין איזו, מה שבטוח החיבור שלה יהיה USB, ואני משתמש בKVM שלא מאפשר חיבור USB, השאלה שלי היא האם אפשר לקחת מעביר מUSB לPS2 [כמו שעושים לעכבר] ולחבר לKVM? יש לי KVM דיי יוקרתי [אחד שעולה 430 ש"ח] אבל אני בכלל לא סגור על זה שהמעביר עובד גם על מקלדות. מקווה שלמישהו פה יש ניסיון -ג'ו

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by EAD,

היי מה דעתכם על המקלדת? אני שוקל לקנות אותה ועוד שאלה האם זה מסובך להוסיף עברית - כלומר להדביק עליה עברית ממדבקות? וזה יוצא טוב ויפה? ומה דעתכם על המקלדת בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by gal,

רציתי לדעת האם המתאם הבא יעבוד עם ויסטה 64 ביט http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=8272 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by Impreza,

קניתי לוח כי הלוח של הפנטיום 3 שלי נשרף לי הבעיה שאין ללוח יציאות USB או PS/2, יש פרללית למקלדת ישנה ופינים לעכבר ומארז שלי גם לא מתאים ללוח הזה יש מתאמים מפרללי ל PS/2 או כאלה דברים? ואיפה ניתן להשיג עוד מארזים ישנים? יש פה מישהו שמוכן לתת לי? אני יכול לתת לו את המארז שלי הישן וגם בלוח יש רק 2 סלוטים של SDRAM ולי יש 3 סטיקים של 64M 100MHZ ואני יכול לשים רק 2 אז כאילו יש לי 128M יש פה מישהו שמוכן להחליף איתי סטיק של 128M ב 2 של 64M ???

18. Started by Wile E Coyote,

(אני מקווה שאני בפורום הנכון) מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לבין מדפסת תרמית מבחינת שיטת הפעולה? מי מהדיו הנ"ל יותר יקר? מי יותר איכותי? תודה לעונים!

19. יש לי שאלה- אם אני קוונה מקלדת ועכבר אלחוטיים בסט, ויש לי כבר עכבר טוב (mx1000) אפשר לחבר רק את המקלדת ולזרוק תעכבר לעזאזל?? או שזה מתחבר באותו usb ואי אפשר שרק אחד מהם יפעל?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by Ronen Mars,

אני רוצה לקנות מארז בעלות של עד 500 ש"ח. בחנתי מספר מארזים ובאתי ליראות פה אצלכם ביקורת על כמה מהם. עכשיו יש לי שאלה טיפשית.. למה מארז תותח כמו סאן-בים http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/7 מקבל ציון יותר גרוע ממארז של רייד-מקס http://hwzone.co.il/reviews/scorpio868/6 בכל מקום שהלכתי אני קיבלתי ביקורת יותר טובה על הסאן מאשר על הרייד. אני כבר המון המון זמן פה באתר ואני מאמין שמי שכתב את הביקורות ידע מה שהוא עושה. אבל תראו ת'הבדלים ות'הבדלים בציונים..

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by chmmr,

הספק שלי הגיע כחלק מהמארז. רשום על המדבקה שהוא 400W אבל המדבקה היא של KSP איך אני יודע שהוא באמת 400W ?? מצורפת תמונה :

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by zachi0404,

אני צריך נתונים של הספק במארז של A-TOP הדגם או A-BLADE ואם הוא יכול להחזיק מערכת של לוחם אם G1 של גיגה בייט כרטיס מסך X1800XT או X1800GTO2 שני ארדיסקים כונן די וי די מעבד PD940 ומאוור BIG TYPHOON אני מוצא נתונים על המארז אבל לא מצאתי נתונים על הספק שלו מה ההספקים שהוא מוציא וכמה חיבורים יש לו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by artyom,

ערב טוב... סוף סוף חזרתי מנוע עם החלקים!! (נשאר רק הלוח והארד שאני לוקח מחר) אז ככה... לחתי את הספק הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 למפרט הבא: AMD Sempron 3000 939 DFI Infinity 512 PQI 160GB WD SATA2 C3D X800GTO (מארז, מסך וכו) ברגע שהסתכלתי על הכבלים של הספק... שמתי לב שכבל מס 18 (בחיבור של ה20) חסר... אני לא יודע מה לעשות... האם זה בעיה וצריך להחליף או שזה ככה? אני נוסע מחב עוד פעם לנוע אז אולי להגיד להם להחליף אותו? תודה מראש לכל העונים HWZONE FTW!!!

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by אלון ס.,

רכשתי מחשב עם מארז + ספק 430 של טרמלטייק , אני רוצה לעשות אובקלוק שלא שקלתי לפני קניית המחשב ורוצה להחליף את הספק. מישהו יכול להמליץ לי על ספק בתחום המחירים של הספק הנ"ל אפשר תוספת במחיר.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by esaly,

האם החלפה לספק טוב יותר יכולה לגרום לשיפור בביצועי המערכת?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים