ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איזה מארז היום הכי מומלץ בשוק כך שבמידה ויש לי מאורר טרקטור בפנים עדיין הוא יספוג את מרבית הרעש מבפנים ואני כמעט ולא ישמע כלום
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
על איזה מארז + ספק אתם ממליצים לי בסביבות ה250 שקל ? אני רוצה שהספק יהיה מספיק חזק להחזיק לי את המערכת יציבה, יש לי: p4a 2.66a ghz ABIT VT8 ADATA 512MB DDR PC3200 X2 RADEON 8500LE 128MB DDR SEAGATE 80GB 7200RPM ULTRA-ATA-100 מערכת סטריאו מחוברת של PIONEER עכבר,מקלדת, מסך 19 אינץ' מסריח של PROVIEW GAMEPAD של מייקרוסופט,מודם,כונן 1.44, צורב וDVD מאוורר רגיל על המעבד מה אמור להספיק ? איך הספקים של LG ?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי האם דבר זה נכון? "המתכת של המסגרת יוצרת מעין כלא מגנטי זה אומר ששדות מגנטיים מבחוץ לא מגיעים לתוך הרכיבים במארז בשדות עם חלון אין את האפקט הזה ושדות חיצוניים יכולים להגיע לרכיבים כשצ'יפ מחשב נחשף לשדה מגנטי זה יכול להפריע לו מידת ההפרעה תלויה בעוצמת השדה"
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע נמצא במעבדה לאחר הפסקת חשמל שלאחריה הוא בעצם לא נדלק יותר ולכן אני מעוניין לקנות הגנה.. ראיתי שיש "מגני נחשול מתח" בעשרות שקלים בודדים שלפי התיאור שלהם אמורים לספק את ההגנה, מצד שני ראיתי את הבוקסות של ADVICE במחיר של 270 שקל ומעלה. מה בדיוק ההבדל? ומה אני בדיוק צריך לרכוש? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה ואולי חורגת מהפורום הזה, אם כן מצטער במדפסות דיו יש את הרכיב שמזיז את הדבר שמזריק את הצבע על הדף, בשביל להזיז אותו יש במדפסת מנוע אם למישהו יש מושג מה הנתונים הטכניים של מנוע כזה במדפסת כל שהיא, או יש לו הערכה לנתונים הטכניים של מנוע כזה אני אשמח לדעת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לנו מדפסת HP שקיבלנו כעת ממישהו במסירה, כשקנה מדפסת חדשה. האו אמר שאמנם ישנה אך עובדת טוב, אז לא היה לנו מה להפסיד העניין הוא שאין לנו כבל חיבור למחשב.עמוד ניסיון ע"י מקש ההקלדה - לא ממש צלח. מה אתם חושבים, שווה להשקיע בקניית כבל ודיו עבורו? או שחבל על הכסף וכדאי רק לקנות מדפסת חדשה? תודה רבה! שלמה וחביבה
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לרכוש מדפסת hp4500 ויש לי שאלה: האם הדגם שהוא לא אלחוטי תומך ברשת ביתי(האם ניתן לחבר אותו לראוטר)? ואם כבר אני שואל אז אולי למישהו יש המלצה על מדפסות אחרות בטווח מחירים הזה שכן תומכות ברשת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המדפסת hp psc 750 all-in-one ? זו מדפסת משולבת של HP עם סורק מצ"ב קישור לדף של המדפסת. תודה מראש. השאלה היא אם עדיף לי לקנות מדפסת וסורק נפרדים, האם באופן נפרד זה ישתלם לי יותר והאם האיכות של המדפסת המשולבת הזאת טובה. שוב תודה.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
the printer can also be upgraded with a networking option. זאת השורה שכתוב בביקורת על המדפסת LEXMARK E232 מה זאת אומרת אפשר לשדרג לחיבור ברשת... ? תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
לפי דעתכם כמה אפשר למכור את המוצרים האלו? המחשב תקול : מסך משוחרר(נופל ולא מחזיק בזווית) ולא תקין , המחשב לא נדלק אבל מבחינת נתונים של מעבד כרטיס גרפי וכל השאר הוא תקין לחלוטין. היה אצלי שנה וחצי.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
חברה למי שיש את המצלמה הזאת או שיודע אם יש במודל הזה צמצם אורות בבקשה תלמדו אותי איך להפעיל את זה. ומה השיטה הטובה ביותר לצלם במועדונים ובהופעות? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam VX-2000. התוכנה והדרייברים שמגיעים עם המצלמה (כמו גם העדכונים שאפשר להוריד מאתר מיקרוסופט) לא מאפשרים תצוגת מראה, מה שאומר שהתצוגה על המסך הפוכה לגמרי (למשל - יד ימין על המסך היא בעצם יד שמאל, וכו'...). בתוכנה של המצלמה וגם במסנג'ר אין אפשרות לתצוגת מראה. יש למישהוא מושג איך ניתן לפתור את זה? אולי בעזרת תוכנה אחרת? מישהוא מכיר? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם מישהו יודע: היכן ניתן לקנות בארץ אחת משתי המקלדות שכתבתי בכותרת ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שווה לי לקנות תמקלדת שה"נל ב1300 ש"ח? וזה DPI בעכברים שאומרים נגיד 800DPI והאם יש שינוי ב DPI בין עבר אלחוטי ללא אלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ראיתי בפורום פה שהמקלדת הזו מאד מומלצת ונוחה, ובאמת הצלחתי להניח את ידיי עליה בסניף של אופיס דיפו והתרשמתי מאד. שאלתי היא כזאת: המקלדת מגיעה בסט של מקלדת ועכבר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5660 במחיר של אזור ה - 350. לעומת זאת - אם אני רוצה לרכוש רק את המקלדת, ללא עכבר (לא סט) ובחיבור חוטי, אז אפשר למצוא אותה רק בחנויות יותר מפוקפקות ובמחיר של אזור ה - 290, 300. http://www.1pc.co.il/logitechwavecordedusbheb-p-6032.html. אם בכל זאת אני מתעקש ורוצה את המקלדת ללא העכבר - אבל עדיין אלחוטית - המחיר של מרקיע שחקים לאזור ה - 400 שקלים במקרה הטוב. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=28945. לפי מה שהבנתי - יש שני גירסאו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע ורציתי לדעת כיצד אני בודק את הסוללה? שמעתי שעל ידי לחיצה על כפתור FN+F11 עם הציור של הבטרייה, וכשאני לוחץ על זה המנורה שמתחת לחצים שגם היא בצורה של בטריה נדלקת לפי הלחיצה,מה זה אומר אין לי מושג.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לקראת קניה-האם רצוי שהמקלט יהיה ממול המקלדת והעכבר וללא חסם ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש את המקלדות והעכברים של מייקרוספוט שבאים בחבילה אחת ( עולות כ 200 שח +- ) רציתי לדעת ( למי שיש לו כזה או מכיר) לכמה זמן מחזיקות הסוללות בערכה שכזאת
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לא סגור עדיין איזו, מה שבטוח החיבור שלה יהיה USB, ואני משתמש בKVM שלא מאפשר חיבור USB, השאלה שלי היא האם אפשר לקחת מעביר מUSB לPS2 [כמו שעושים לעכבר] ולחבר לKVM? יש לי KVM דיי יוקרתי [אחד שעולה 430 ש"ח] אבל אני בכלל לא סגור על זה שהמעביר עובד גם על מקלדות. מקווה שלמישהו פה יש ניסיון -ג'ו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המקלדת? אני שוקל לקנות אותה ועוד שאלה האם זה מסובך להוסיף עברית - כלומר להדביק עליה עברית ממדבקות? וזה יוצא טוב ויפה? ומה דעתכם על המקלדת בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המתאם הבא יעבוד עם ויסטה 64 ביט http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=8272 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי לוח כי הלוח של הפנטיום 3 שלי נשרף לי הבעיה שאין ללוח יציאות USB או PS/2, יש פרללית למקלדת ישנה ופינים לעכבר ומארז שלי גם לא מתאים ללוח הזה יש מתאמים מפרללי ל PS/2 או כאלה דברים? ואיפה ניתן להשיג עוד מארזים ישנים? יש פה מישהו שמוכן לתת לי? אני יכול לתת לו את המארז שלי הישן וגם בלוח יש רק 2 סלוטים של SDRAM ולי יש 3 סטיקים של 64M 100MHZ ואני יכול לשים רק 2 אז כאילו יש לי 128M יש פה מישהו שמוכן להחליף איתי סטיק של 128M ב 2 של 64M ???
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
(אני מקווה שאני בפורום הנכון) מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לבין מדפסת תרמית מבחינת שיטת הפעולה? מי מהדיו הנ"ל יותר יקר? מי יותר איכותי? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי שאלה- אם אני קוונה מקלדת ועכבר אלחוטיים בסט, ויש לי כבר עכבר טוב (mx1000) אפשר לחבר רק את המקלדת ולזרוק תעכבר לעזאזל?? או שזה מתחבר באותו usb ואי אפשר שרק אחד מהם יפעל?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז בעלות של עד 500 ש"ח. בחנתי מספר מארזים ובאתי ליראות פה אצלכם ביקורת על כמה מהם. עכשיו יש לי שאלה טיפשית.. למה מארז תותח כמו סאן-בים http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/7 מקבל ציון יותר גרוע ממארז של רייד-מקס http://hwzone.co.il/reviews/scorpio868/6 בכל מקום שהלכתי אני קיבלתי ביקורת יותר טובה על הסאן מאשר על הרייד. אני כבר המון המון זמן פה באתר ואני מאמין שמי שכתב את הביקורות ידע מה שהוא עושה. אבל תראו ת'הבדלים ות'הבדלים בציונים..
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-