ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש הבדל אם הדיסק הקשיח יושב על הסלוט הראשן (SALVE) או השני (MASTER) בצמה אם הוא לבד?
-
אחי רוצה לקנות לוח אם אמרתי לו שיקנה של gigabyte עכשיו אם תוכלו להציע לי איזה דגם לא מותאם ל ddr כי הוא קנה זיכרון 256 sdram חדש של מושקין תודה מראש אלירן
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרצית אתמול 3dmark על המחשב שלי והתוצאה היתה 2811 דבר ראשון..זה ציון נורמלי למערכת שלי דבר שני הבנתי שיש פאטץ לכרטיס מסך שלי כדאי שיסדר את המבחן בגלל השיטת רינדור עוד מישהו שמע על זה? המחשב.. athlon 1.4 hercules prophet 4500 512 mushkin basic ddr asus a7v266 philips seismic edge 5.1 וכל השאר...לא משהו מיוחד..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כך, לפני שבוע וחצי, כפי שבטח מרבית האנשים כאן קראו, נדפק לי הלוח שקניתי מאקסלנט ABIT KT7-RAID. בהתאם לציפיות שלי מהאחריות של אקסלנט, החלטתי לקנות לעצמי לוח אם חדש, וזה היה ASUS A7V133. אתמול קיבלתי את הלוח מאקסלנט, ולתדהמתי הנבלות הביאו לי KT7A-RAID, כלומר לוחר מבוסס KT133A ולא KT133. הראשון תומך במהירות אפיק של 266 מגה"צ באס.קיבלתי את הלוח ללא קופסה, כשחומר תרמי מרוח לו על הדיודות, שליד המעבד, והיו מחוברים ללוח המחברים הלבנים האלה שמחברים את הלוח למארז. המסקנה: ככל הנראה הם משו את הלוח הזה מאיזה מחשב של משהו, שכנראה ביטל הזמנה או משהו או אפילו החזיר את הלוח הזה בשל פגם שעדיין לא "עליתי" עליו. בכל מקרה, עכשיו קשה לי להחליט איזה לוח לשים במחשב המרכזי שלי, שכן ניצלתי את ההז…
-
קודם כל אני לא יודע למה נעלו לי את הנושא הקודם אבל הנה השאלות עוד פעם 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה תודה על התשובות על השאלות הקודמות אבל יש לי עוד כמה: 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן? תענו לי זה דחוף אני מתעניין עכשיו למחשב חדש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא כנראה בכרטיס קול......... אני פותח את המחשב ורגיל תוך כדי גלישה תמיד לשמוע מוזיקה ברקע. אני עובד על XP אם זה משנה... (אבל כבר אני עובד איתה איזה 3 שבועות והיא מצויינת וזה לא קרה לי עוד) עכשיו מאתחול פתאום בשלב מסוים במנגינה בלי שאני עושה כלום (שמעתי מדיסק) המנגינה נפסקת. עכשיו אם במדיה פלייר (כן...... אני אוהב את מדיה פלייר 8 מה לעשות) אני לוחץ בפס הקטן הזה על חלק מסוים במנגינה (דקה 20 נגיד) אני שומע את המוזיקה לחצי שניה ואז זה שוב מפסיק. עכשיו במדיה פלייר המנגינה ממשיכה להתנגן והכל טוב ויפה, אבל ברמקולים לא שומעים כלום. אני מניח שהבעיה בכרטיס קול. נ.ב. אין שום התנגשויות. תודה לכל מי שיעזור
-
יש את ASUS X 16 מצד אחד ואת AOPEN X 16 + POWER DVD (RETAIL מצד שני... תסבירו לי פשוט למה כדאי ללכת על אסוס? בגלל הפירמה פשוט? השם של החרבה? הוא שיש באמת איזשהו הבדל? כי האאופן בא בגרסת RETAIL ועם תוכנת ניגון בעוד שהאסוס לא בא עם כלום. אז בבקשה שמישהו יסביר רק למה זה ולא זה?
-
יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי ב-power manegment את האפשרות amp
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי (או למעשה, זכיתי) במכירה פומבית Ricoh 20x10x40 (שלמתי 500 ש"ח בוואלה). :smoke: אוקיי. עכשיו אני רוצה לעדכן את ה-Firmware , הבעיה שלא מצאתי מאיפה (www.cdrinfo.com - הלינק לא תופס) יש עוד דברים שצריך לעדכן מבחינת חומרה ? בהמשך בטח יהיו לי עוד שאלות מפגרות של טירון, אז לא לצחוק. אני יודע שחלקכם מקנאים, אבל אתם גם יכולים במכירות פומביות (באמת משתלם - תנסו). יאללה תודה וביי .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניתחתי מחשב פנטיום 200 שאבא שלי הביא לי מהעבודה שלו שהיה מיועד לזריקה והנה קודם כמה פרטים ושאלות הארדיסק קוואנטום 640 (מישהו רוצה לקנות?) 2 זכרונות (אתם יכולים לזהות גודל לפי מראה?) מעבד פנטיום 200 (היה עליו משחה לבנה וכשהיא נוגבה נמרח טיפה על המסביב של המתכת, הוא יכול לפעול ?) כרטיס רשת 3COM 10\100 (שאני אשים במחשב שלי ואקשר עם GA-7VTXH שיהיה לי) ועוד כל מיני שטויות כמו כונן דיסקטים ענק ולמי שמותרד בקשר ללוח אם, ..... HE IS OUT OF BUGS כך שאם הוא היה משחק זה היה טוב. אבל הג'וקים האלה קצת יחסרו לו ויהפכו לפסל אומנותי תענו אם אתם יודעים בקשר לשאלות
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההבדל הוא של איזה 50 דולר ? למה ? האם הוא יותר טוב ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרגע ראיתי שיש אותם בחנות מסוימת, W00t! אבל הם תופסים הרבה מזמן עבודה של המעבד לא?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי הסברים מלומדים ;D רבים למה AMD עדיף על אינטל, שכנעתם אותי שכדאי לקנות AMD. אבל - יש בעיה קטנה: שמעתי שAMD ATHLON מתחמם רצח ואולי ישרף ?! בהנחה שאני קונה חלקים איזה מארז לקנות (משהו בינוני-קטן ולא יקר - ממש לא ENERMAX) כדי לפתור את הבעיה? (והאם צריך מאוורר/ספק מיוחד?)
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מחשב חדש. ואני לא מבינה בחומרה בכלל!! זה מה שהרכבתי בינתיים לפי כל מיני עצות פה ושם. הייתי רוצה את חוות דעתכם. איפה שכתוב "או" אני לא הייתי בטוחה מה מהם כדאי. לידם כתוב את המחיר (פנדה). בבקשה עיזרו לי. תודה. מעבד: AMD ATHLON XP 1600 ( K7 Socket A - 266BUS 1.4 GHz ) 768 ש"ח זיכרון: :Mushkin 256 ddr 2100 basic 344 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-H 266A AMD 593 ש"ח או: ASUS A7V-E For Amd Socket A 394 ש"ח דיסק קשיח: Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail 608 ש"ח כרטיס מסך: Hercules 3D Prophet II MX 400 324 ש"ח או: Innovision Geforce MX400 64mb+TV 379 ש"ח כרטיס קול: GENIUS 5.1 Live 125 ש"ח או: Hercules Gamesurround Muse XL 125 ש"ח מודם: ModemBlaster 5…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה קורה? לא אמרו שה v23.11 דפוקים ועושים בעיות? אז איפה v21.83? למה הם לא מופיעים באתר של nVidia?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
למי שיש את הכונן של אסוס x50 הוא נפתח לאט? ז"א המגש שלו יוצא לאט?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז מה שקרה בסוף זה שהחברה שהיינו אמורים לקנות ממנה את המחשב הרימה ידיים.. הם לא יכלו להשיג את כל מה שביקשתי.. אמרו שזה מקצועי מדי בשבילהם! ;D אז בכל מקרה אני מתכוון לקנות מזיגזג (שמעתי מכולם שהשירות שם הכי טוב ויש אחריות והכל).. אז אני מסתכל ויש שם את כל החלקים שאני רוצה חוץ מהמארז: ANTEC KS282 SOLUTION SERIES 300W, והזכרון: Mushkin 256 ddr basic א. אז בקשר לזיכרון אני רואה שיש בזיגזג את הזכרון הזה: MICRON 256 mb DDR 2100 במחרי דומה ל MUSHKIN והוא גם עם אחריות לכל החיים... זה נראה לי אותו דבר, לא? ב. אז מה כדאי לי לעשות בקשר למארז? זה סיבוך לקחת מארז מחנות אחרת ולתת להם להוסיף, לא? אם אתם חושבים ככה תמליצו לי על מארז טוב שיש בזיגזג (עדיף לא האנרמקס הוא גדול מדי והוא…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז ככה, לאחר זמן רב שאני מחכה ומצפה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. ישנן כמה סוגיות שאני צריך עזרה וייעוץ לגביהן. הנה המפרט שאני מתכנן לקנות: Iiyama Vision Master Pro 451 Enermax FS-710B 350 Watt Asus A7V266-E AMD Athlon XP 1900 Maxtor D740X ATA133 40GB Hercules 3D Prophet 3 Ti500 Creative Audigy Player 5.1 Genius GF100TXR 10/100 Teac Floppy 1.44 Asus CD*50 Ricoh 32*16*10 Justlink Altec Lansing ATP5 MS keyboard Internet pro-USB MS intellimouse EXPLORER V2.0/3.0 Antec Cyclon Blower FAN עכשיו, ההתלבטויות. דבר ראשון, אני מתלבט אם לקחת כונן DVD או לא. אני מבקש שתשכנעו אותי אם לקחת או לא לקחת, כי אני פשוט לא יודע מה לעשות. עוד דבר הוא הכרטיס קול, לקחת את האודיג'י הפשוט או את כ…
-
- 56 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
איזה REFRESH RATE עדיף ?! או מה לעזאזל התפקיד של REFRESH RATE ?!(מצטער על הבורות)
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם! באתר E-BAY ישנה את המערכת Klipsch Promedia 4.1 למכירה. המכירה הינה בינלאומית והרמקולים עולים קצת מאוד. שאלתי היא (ובבקשה שיענה רק מי שמבין) האם יקחו לי מכס על הרמקולים? אם כן, אז כמה? והאם כדאי לי להציע על המערכת? תודה רבה, עומר
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה משנה באיזה סדר אני מרכיב את המעבד על הלוח, כלומר האם אני צריך קודם להרכיב את המאוורר על המעבד ואז להרכיב את המעבד על הלוח אם או שאני צריך קודם להרכיב את המעבד על הלוח אם ורק אז את המאוורר על המעבד??
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש...סוף סוף. Athlon XP 1600+ Gigabyte GA7VTX-H Mushkin DDR 2100 Maxtor 40GB 7200RPM (ATA-133 Hercules Prophet Geforce 3 Hercules Gamesurrounod Fortissimo ASUS X50 Plextor 24X1040 Logitech internet keyboard (iTouch Logitech MouseMan Optical (כן, זה עם הלייזר הכחול...כמה שהוא חמוד!!) Tsunami virgo Blue 350W (כן...מהחנות האסורה) Teac floppy ATP-3 CTX PR705F Pine ESS 56.6K תודה רבה ולהתראות!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכול מכורי amd נמאסתם תפסיקו להכניס בכול פעם שהמעבד שלכם טוב יותר זה מכיח שיש לכם פיגור שיכלי!!! אדם ששואל שאלה הוא לא רוצה לדעת על המעבד שלכם אלה אם שאל זאת !!! נמאסתם!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-