עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי את העכבר Razer Ouroboros ואת המקלדת Razer BlackWidow Ultimate וכשאני פותח את התוכנה Razer Synapse יש לי טאב של העכבר ועוד אחד שנקרא Macros שאין בו כלום. עכשיו לכבל שבא עם המקלדת יש 2 יציאות של USB וחיברתי אחד מהם (אני עובד עם KVM אז חיברתי את זה אליו) והמקלדת עובדת אבל לא מזוהה בתוכנה, מה זו היציאה השנייה ? והאם בגלל זה שאני עובד עם KVM תהיה לי אפשרות לחבר אותה ישירות לאחד המחשבים ומשם היא תזוהה ? עידכון: אז ככה, למקלדת יש 2 חיבורי USB כאמור, הראשון הוא זה של המקלדת והשני של הפורט. אם אני מחבר את זה של המקלדת ל-KVM ואת זה של הפורט ישירות למחשב שעליו אני עובד (השני של האישה והיא לא צריכה את האופציות שיש במקלדת...) אז התוכנה לא מזהה את המקלדת אבל אם אני מחבר את 2 החיב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by FireCharge,

כתבתי בפורום לפני חודש לגבי מקלדת ואני ארצה לקנות אחת בחודש הקרוב אם ישאר לי תקציב מהsummer sale בSteam. אני מחפש מקלדת לגיימינג בסביבות ה200-300 שקל. ראיתי את ה CM Storm Trigger לפני חודש אבל מסתבר שכבר לא מוכרים אותה בארץ, ולהזמין מחו"ל יהיה בעייתי כי זה עוד יותר יגביה את המחיר. לגבי פיצ'רים: אני די תלוי מאוד במקשי מדיה, כבר ממש התרגלתי לזה כי היו לי כאלה בשלוש המקלדות האחרונות אז בכל צורה שהיא אני צריך מקשי מדיה. יהיה נחמד אם יהיו מקשי מאקרו משולבים אבל זה פחות חשוב לי. חוץ מזה לא ממש אכפת לי אם היא מכאנית או לא אבל אם היא כן אז אני יחסית רגיש לרעש, אז סוויטצ'ים שחורים לפי מה שהבנתי יחסית זולים ולא ממש רועשים, אז זה יהיה הכי טוב כי הם גם טובים לגיימינג לפי מה שקראתי. ח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://www.ebay.com/itm/N98B-Mini-Digital-USB-2-0-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Receiver-Recorder-/141021853672?pt=AU_Components&hash=item20d58eb7e8 המקלט הזה יעבוד לי בארץ? והאם הוא יתאים למחשב נייד או ששוה להשקיע עוד כמה שקלים וקנות אחד אחר?

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש אזניות לגיימינג, עד היום לא היו לי אזניות למטרה הזאת ולכן אין לי יותר מידי ידע בנושא. ראיתי את ה-G430 של לוגיטק ב-419 ש"ח ב-KSP, רציתי לדעת מה דעתכם עליהם, או שיש דגמים עדיפים באותו טווח מחירים? חשוב לי חיבור USB.

5. Started by Bakshi1,

שלום לכולם, המדפסת הנוכחית שלי שווקה חיים ( Hp 6500) לאחר כ 4.5 שנים. אני מחפש מדפסת שהיא דומה לקודמת ( All in One) אבל שתהיה חסכונית בדיו. אני מדפיס כמעט תמיד בשחור (בערך 25 דף בחודש..) אופציית הפקס לא נחוצה לי כול כך (אני חושב השתמשתי בפונקציה זו כ-10 פעמים במהלך ה 4 שנים..). אגב, למי שהתהה המדפסת הנוכחית אינה מדפיסה כלל, הדף יוצא נקי. ניסיתי הכול- איפוס, ניקוי ראשים, ככול הנראה הגיע סופה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום רב אני מעוניין לרכוש רמקול אלחוטי שיוכל להתחבר למחשב נייד ולעבור דרך קירות ודלתות זכוכית בבית. מדובר בטווחים של 7-10 מטר. שאלתי הראשונה - מה עדיף, רמקול של wireless 802.11 או רמקול של bluetooth ? שאלתי השנייה - האם צריך כרטיס קול מיוחד שתואם שידור סאונד בwireless או bluetooth ?או שכל כרטיס קול יתאים ? אני מודה שאני בור מוחלט בנושא בברכה דן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש סט אוזניות / מיקרפון לגיימינג ושיהיה אלחוטי, עם תקציב של 400$ הגעתי לאוזניות הנ"ל. האם אפשר למצוא אותם ולהזמין בארץ? כמו כן, אשמח לשמוע על המלצות לדגמים אחרים שעונים על הדרישות שלי, תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. Started by X7-007,

אם יש עכבר שדומה בחיישן שלו אבל יותר נוח מבחינת הכפתור האמצעי ש ב DA2013 הוא פשוט קשה מאוד בהשוואה ל G700 שזה בקושי לחיצה קלה ונוחה פשוט. אני חשבתי על משהו שדומה ל Corsair Raptor M45 או מהסידרה של ZOWIE למרות שגם שם שמעתי שהלחצן קשה.

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  9. תקציב: 500 שקל, חריגה 50 שקל. (בחנות כלשהיא באילת) חשוב שיהיה 7.1 ווירטואלי. מיקרופון. (כפתור כיבוי למיקרופון רצוי אך לא חובה) תודה לעוזרים. לגביי העכבר,כבר לא צריך

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  10. כבר דיברתי עם התמיכה, שיניתי את ההגדרות לפי מה שהם אמרו (למרות שכבר השתמשתי בהגדרות אלו עוד לפני), העברתי את המדפסת מהחיבור למרכזיה לקו ישיר (בזק). הפקס של המדפסת הקודמת עבד כמו שצריך (במרכזיה), המדפסת הנוכחית 470MX CANON פשוט גיהנום, אחרי 20 דקות בשיחה נכנסת הפקס עולה על השיחה ומכריח אותך לסגור את הטלפון. המדפסת פגומה אני מניח, מה עושים אם בחנות ממנה המוצר נקנה יסרבו לתקן ויגידו שהכל בסדר? כבר ניסיתי הכל..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by asaf7,

כמו בכותרת, רציתי לדעת אם הסט mk260 של לוגיטק יכול גם לעבוד עם רסיבר unifying. (ברור לי שמקבלים רסיבר בסט עצמו, ובכל זאת הייתי רוצה שהם יעבדו מול רסיבר של unifying) אם לא, אשמח להמלצה על מקלדת אלחוטית של לוגיטק, לשימוש ביתי, שתעבוד מול רסיבר uinfying, במחיר של עד 150 ש"ח. (ראיתי את ה k360, אך לפי תגובות שקראתי אני חושש שהמקשים נהרסים מהר יחסית עם הזמן, שלא נדבר על זה שהיא קטנה יחסית) תודה רבה אסף

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by g0vner,

שלום חברים, אני לא מכיר מוצר כזה או מה לחפש. פעם היה לי SWITCH KVM כזה עם כניסה לעכבר מקלדת ומסך. ו2 יציאות מכל סוג. והייתי יכול לעבור בין מחשבים. אני מחפש היום משהו כזה אבל ל-2 כניסות USB, אחת לעכבר ואחת למקלדת. למסך עצמו יש SWITCH משל עצמו ככה שאני מעדיף משהו כמו שציינתי. מה מחפשים ? מה מומלץ תודה, govner

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  13. צריך סט עם טווח קליטה גבוה בשביל לשלוט על מסך הטלוויזיה כאשר המחשב נמצא בחדר סמוך. צריך שהוא יעבור קירות. יש דבר כזה? 300-400 ש"ח. אם אין סט בתקציב הזה, אז עכבר לפחות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, האחיזה שלי היא fingertip, אני מחפש המלצות לעכבר אלחוטי שלא יהיה קטן מדי, שיחזיק ללא החלפת הסוללה ליחסית הרבה זמן, בעל משדר USB קטנטן שיבלוט במקצת, וכמובן הכי חשוב שיהיה נוח, כך שאני יוכל להשתמש בו בעבודה וגם בבית בכיף. כיום אני משתמש בבית ב-razer naga שהוא מאוד כיף למשחקים, הגודל שלו הוא יחסית בינוני, בנוסף אני משתמש בפאד פשוט עם ג'ל להגבהה. (רק לציין של-razer naga שלי התקלקל הלחצן בגלגלת, ואני משתמש הרבה בלחצן הזה, כך שזה די הופך את העכבר ללא שימושי בשבילי). אם למישהו יש גם הצעה בנוסף לפאד מתאים לאחיזה ולעכבר שהוא ממליץ עליו במסגרת התקציב או בנוסף, זה יהיה נהדר. תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית עם משטח גלילה מובנה. שתי הערכות האלו עלו לגמר; שתיהן עולות אותו דבר בערך. נראה שמיקרוסופט קיבלו השראה (בלשון המעטה..) מדגם בכיר יותר של לוג'יטק (TK820): משטח הגלילה גדול יותר ומדובר במקלדת full size (היא לפיכך גם גדולה יותר פיזית). העניין הוא שאם לגבי הלוג'יטק יש חוות דעת רבות מאחר והמוצר נמצא בשוק כמה שנים (נניח, טווח קליטה וצריכת חשמל על בסיס נסיון מ"העולם האמיתי"), על הערכה של מיקרוסופט אין. אני גם נוטה יותר לסמוך על לוג'יטק מנסיון עבר ושומע שהשרות שלהם הוא ללא תחרות. מה כדאי לקנות? :\

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by scorpions,

היי שלום לכולם אני צריך עזרה עם מדפסת broter dcp-115c יש לי הודעה על התצוגה של המדפסת Please replace cartridges ink וזה לאחר שהחלפתי ראשי דיו חיפשתי באתר היצרן אך לא מצאתי תשובה לבעיה זו אשמח לשמוע את דעתכם בברכה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. פתחתי תראד בפורום אמריקאי ( נקרא לו ), שביקשתי מכולם לתת חוות דעת, לפי דעתם, מה המשטחים ה Hard ו - Cloth הכי מומלצים לשימוש. בנתיים הרשימה נראית ממש טוב. מבחינתי זה עשה את העבודה, כי מצאתי מחליף ל SX שחיפשתי כל כך הרבה זמן. הוא מופיע בסוף הרשימה אתם תוכלו לרכוש אותו ישירות מהחנות עם משלוח אם אתם מתגעגעים לביצועים של SX ויותר, לפי מה שהמוכר אמר למישהו נוסף בפורום. אני הוספתי את סוג המשטח או סוג ה Surface שהמשטח עצמו מספק. כרגע התראד מתמקד ב Hard ו ה- Cloth זה סוג של בונוס לצורך השוואה או עזרה באיתור משהו יותר טוב שמישהו מחפש. Currently Full List : Hard: Steelseries 9HD ( Plastic ) Razer Scarab ( Fractal 2.0 coating ?) fUnc F-10 XL ( Smooth surface ? / Polycarbo…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ramos,

שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת שהוא גם סורק של brother דגם DCP-195C. עד לא מזמן היא עבדה מצויין, אך לאחר התקנת מערכת הפעלה חדשה (WIN 7 64 BIT ) היא התחילה לעשות בעיות עם הסורק, היא מדפיסה כרגיל ועובדת לכן אני דיי בטוח שהבעיה היא לא בדרייבר.. אבל כשאני מנסה לסרוק משהו מופיע לי ההודעה הבאה. ניסיתי את כל מה שכתוב שם (לעשות ריסטארט לdevice, לנתק ולחבר את הכבל גם במחשב וגם במדפסת, ולבדוק ולצאת מכל תוכנה אחרת מקבילה שיכולה לעבוד איתה). תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by arielman22,

שלום אני מחפש לקנות תיק גב לאחותי עם מקום ללפטופ. התקציב הוא עד 70$ (250 שקל). היתרון שאני יכול לרכוש באמאזון ולשלוח לכתובת של מישהו בארה"ב שיביא לי אותו. אני מחפש תיק גב שיהיה עשוי מחומרים איכותיים, ושיהיה ניתן גם לטייל איתו בלי חשש שיתפרק. אם יהיה חסין למים עוד יותר טוב, אבל לא חובה. מבירור קצר שעשיתי הבנתי שחברות מומלצות הם SWISS GEAR, CASE LOGIC. יש לדוגמא את התיקים האלה: 1. http://www.amazon.com/SwissGear-Computer-Backpack-Black-15-6-Inch/dp/B0019M9EPK/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-4&keywords=15.4+backpack 2. http://www.amazon.com/SwissGear-SA1908-ScanSmart-Backpack-Laptops/dp/B002OHDIWY/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=…

• 0 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. אהלן, אני קונה מחשב חדש לשימוש משרדי (לא ממש גיימינג, אולי חודש אחד בשנה בתקופת בחינות). לגבי העכבר: אני מחפש עכבר ארגונומי נוח עד 2000 ש״ח. אני מתלבט בין Microsoft Comfort 3000 לבין Microsoft Comfort 4500. שניהם פחות או יותר באותו מחיר. אשמח לשמוע הצעה הגיונית אחרת במידה ויש לכם. אגב, שימו לב שיש 2 דגמים של Microsoft Comfort 3000: http://microkool.com/wp-content/uploads/2011/08/microsoft-laser-mouse-3000.jpg http://www.techfresh.net/wp-content/uploads/2011/05/Microsoft-Comfort-Mouse-3000-And-6000_02.jpg תקציב: עד 200 ש״ח. לגבי רמקולים: אני מחפש רמקולים סטנדרטיים (לא כולל סאבוופר או משהו כזה) ששומעים בהם טוב. הבקשה היחידה: חיבור אוזניות ישירות לרמקולים (זה ממש נוח לדעתי)…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Tal Zolberg,

היי, אני מחפש KVM עם חיבור ל 4 מחשבים במסכים כפולים עם DVI, USB וסאונד כמובן שבארץ לא מביאים דברים כאלה אז מצאתי בחו"ל מה דעתכם על הדגמים האלה? http://www.amazon.com/IOGEAR-4-Port-Dual-Link-Switch-GCS1644/dp/B0029U15GC/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1408602025&sr=1-4&keywords=kvm http://www.amazon.com/StarTech-com-Port-Switch-Audio-SV431DD2DUA/dp/B001GQ9D2I/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-1&keywords=kvm http://www.amazon.com/Aten-Network-CS1944-DisplayPort-Switch/dp/B00JOCP9HO/ref=sr_1_9?s=electronics&ie=UTF8&qid=1408614334&sr=1-9&keywords=CS1944 http://www.amazon.com/Belkin-OmniView-KVM-Switch-F1DH104D/dp/B0…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by 34N1A1N79,

היי, עשיתי סקר מקיף על מדפסות שונות בחברות שונות ואני משתפת את מי שמעוניין לרכוש וגם למי שמוכן להוסיף ולתת טיפים או מידע על מדפסות הכי מומלצות ועוד קנון מספקת את המדפסות דיו האיכותיות ביותר, המדפסות עצמן לא יקרות אבל הדיו שלהן מאוד יקר, היא מתאימה בעיקר לאנשים שרוצים להדפיס תמונות והדפסות צבע גבוהות, למי שאין לו צורך בזה היא לא משתלמת לטווח הרחוק, גם לא עם רכישת ראשי דיו תואמים רוב הדגמים שלה מאותה סדרה זהים עם הבדלים כאלו ואחרים מינימליים שמשפיעים על המחיר של המדפסת, לכן סוג אחד של דיו יתאים להרבה מהמדפסות מכל משפחה למשל פיקסמה או MG.... ההבדלים יכולים להיות: מדפסת אלחוטית או לא דופלקס משולבת או משולבת חלקית(בלי פקס או עם פקס) מדפסת נטו זה ההבדלים העיקריים שמשפיעים…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אשמח להמלצה עד 600 שקל. חשוב שאפשר יהיה להחליף טונר כזה שממלאים (נראה לי שזה נקרא טונר לא מקורי). תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי חבר'ה, האוזניות האחרונות שלי הלכו (silver line ב- 70 שקלים) ואני מחפש משהו נורמלי הפעם. חשוב שיהיו on ear ולא יאטמו רעשים מבחוץ עם מיקרופון איכותי לשימוש עיקרי במשחקים. תקציב עד 350. תודה !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Emanuel.T.B,

אני מעוניין בעכבר 3D, שיקל לי הניווט במרחב בתוכנות כמו Rhino ו Cinema 4D, בתקציב שפוי (שזה אומר שאני רוכש אותו בחו"ל).חשבתי אולי על 3Dconnexion SpaceNavigator 3D Mouse , שמביקורת ביוטיוב ניראה לי תפור לדרישות שלי, המחיר קצת גבוהה בסביבות ה80 יורו.או Griffin PowerMate שאין לו טילט, אבל בחצי מחיר וניתן לכיוונן והתאמה אישית מקסימלית גם בתוכנות אחרות בזכות הממשק המעולה שלו.למישהו יש המלצה או נסיון אם אחד מהם ספציפית בעבודה בסביבה תלת מיימד?אשמח לשמוע על עוד המלצות..תודה

דיונים חדשים בפורומים