עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by sapir5522,

איך המקלדת הזאת? היא ברמה של G15 ולייקוסה?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר לשימוש ביתי שאלתי פשוטה מאוד - האם ישנה עדיפות לאחד מן הדגמים הללו מבחינת אחזקה שוטפת, עלויות ואיכות או שמספיק להטיל מטבע וכל בחירה תהיה מספקת באותה המידה ? תודה מראש, ליאור. השוואה בזאפ - http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Printer&DB179738=179742,179755&DB56930=179761&DB56975=129073&DB379696=379698&DB5756=5757

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by ybe,

אני מחפש אתר ברמה גבוהה הסוקר צגים למחשב, מבצע ביקורות מקיפות נותן ציונים וכו'. על איזה אתר אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  4. היי הייתי מעוניין לשמוע על מקלדות שיתאימו לגיימינג אבל בלי להשתגע במחיר חשבתי על המקלדת ‏Logitech Pro 2000 Cordless Keyboard מה אתם חושבים ? יש לך בעיות ידועות או סיבות לא לקחת אותה? בנוסף חשבתי לקנות גם רמקולים 2.1 מחיר של סביבות ה250 שקלים. שקלתי לקחת את הדגם הבא: Z323 2.1 Speaker מה דעתם האם יש אלטרנטיבות ? בבקשה לא לכתוב קח את זה הדגם X כיא הוא יותר טוב, אלה אם אפשר להסביר למה עדיף לקחת את X מה היתרונות שלו ואיך הן באות לידי ביטוי(גם לגבי מקלדת או הרמקולים) פשוט זה יכול לרום לאנשים נוספים שיבינו למה עדיף דגם מסויים שידעו מה היתרונות והחסרונות ובכך לקבל את ההחלטה הטובה ביותר לצרכים שלהם.. תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  5. בגלל שבבאג אזל המלאי לגבי ה-MX1100 רציתי לדעת אם ה-5000 של מייקרוסופט עכבר טוב וראוי. גם הוא במבצע ואפשר להביא אותו ב189 ש"ח במקום 229.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by bar72,

זה לוח האם שלי: http://www.intel.com/content/www/us/...rd-dh67cl.html על איזה אוזניות אתם ממליצים לגיימינג, ולאיפה מחברים אותן בהתחשב ביציאות שיש ללוח הזה? במאמר מוסגר: מאחר וממילא אני יכול לשחק רק עם אוזניה אחת, כי האוזן השניה צריכה להקשיב לתינוקת, לפחות שיהיה סראונד טוב ואדע שמישהו מגיח מאחורי עם סכין תקציב לא בשמיים, כלומר כמה מאות בודדות, ולא אלף ש"ח...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. איזה קומבינה תתן לי כרגע תמורה הכי גבוהה על ההשקעה? זה עבור ילד בן 13 שמשחק World of Warcraft. מצאתי את הG660 ב199 שקל: http://esport.vgames.co.il/deal/1.html מחיר טוב? אילו מקלדת ורמקולים הייתם לוקחים? אם אפשר לשמור את כל ה3 בטווח ה500 שקל זה יהיה פצצה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני צריך מקלדת חדשה ומצאתי מקלדת של מיקרוסופט (למרות שכולם שונאים אותם כולם משתמשים במערכות ההפעלה שלהם ) תמורת 160 ש"ח.. למישהו יש Microsoft Digital Media Pro Keyboard?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by Motix,

קניתי את המחשב הבא לעסק ואני צריך לחבר אליו 3 מגברים בו זמנית 1 דרך hdmi ו2 האחרים דרך כבל כמו של אוזניות. יש אפשרות להשמיע hdmi וגם 2 חיבורי אוזניות בו זמנית? אם לא, אשמח להמלצה לכרטיס שיאפשר זאת ושיהיה איכותי. המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים:…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. רציתי לשאול איזה מתאם Bluetooth הייתם ממליצים לי לקנות מהרשימה? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474&orderby=price האם כדאי ללכת על ההכי זול שם ( USB BLUETOOTH 60m) שעולה 58 כולל משלוח מהחנות פי.סי. סנטר? האם הייתם ממליצים לי לנסות אתר השוואת מחירים אחר כי אולי זאפ הם גובים כסף מהחנויות? תודה,

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  11. הוא עושה עבודה טובה והכל אבל כשאני מנסה להכנס למשחקי רשת או בכלל למשחקים הוא כיאלו מזיז לי את המסך שמאלה ויש מלבן שחור בצד ימין . איך אני מטפל בתופעה הזאת? ואיך אני מגדיר ל KVM מקש מסויים כשאני ילחץ עליו הוא יתן לי אפשרות לבחור איזה מחשב אני רוצה? יש לי על ה KVM כפטורים שאני יכול על פי לחיצה עליהם להחליף מחשבים . תודה רבה לעוזרים . נ.ב . דגם הציוד הנ"ל הוא : KVM-0411

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by podpeople,

שלום יש לי מדפסת די ישנה canon i320 היא היתה מחוברת בעבר למחשב ישן אשר שווק חיים (windows xp). קניתי מחשב חדש (vista 64bit) והמדפסת מחוברת אליו ישירות. יש לי רשת אלחוטית שאליה מתחבר מחשב נייד (windows xp). בעבר המחשב הנייד היה מוגדר להדפיס דרך המדפסת ולא היתה שום בעיה. כיום כשאני מנסה להגדיר את המדפסת במחשב הנייד הוא טוען שאין לו דרייבר מתאים ומבקש ממני לחפש אחד. המדפסת מוגדרת לשיתוף במחשב החדש. חיפשתי בכל מקום דרייברים ולא עזר שום דבר, ניסיתי דרך הדיסק של המדפסת דרך האינטרנט וכלום. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by Player9,

אז ככה - אני צריך עכבר גיימינג לפי הבקשות הבאות: שמעתי שהולך לצאת Razer DeathAdder גרסא 2 - יותר חדש עם 3500DPI וכל מיני דברים חדשים. שמעתי גם על ה-G500 שהוא סוג של שיפור של ה-G5. בקיצור כל הדגמים האלה מבלבלים אותי ואין לי מושג מה לקחת ..אני לא רוצה לקנות את ה-DA עם ה-1800DPI ואז אחר כך להתבאס ולדעת שיצא משהו ברמה גבוהה יותר. חוץ מזה אני משחק על 1680X1050 ומסך 22 - נראה לי שצריך DPI גבוה בשביל זה. בקיצור תמליצו לי על העכבר הכי טוב שנכנס לתקציב התקציב הוא בערך עד 250 שקל לעכבר .. על פאד אני כבר סגור-SteelSeries QcK Medium נראה לי פאד איכותי שיתאים לי.(עם הפאד לא מתאים תציעו משהו אחר + תסבירו למה) תודה לאלה שיעזרו! .

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  14. אשמח להמלצה על לוח גרפי (ווקום) ללימודי אדריכלות. לא גדול במיוחד עד 1000 ש"ח. תודה מראש

15. Started by pili17,

שלום לכולם קניתי היום מקלדת אלחוטית HP ELITE WIRELESS KEYBOARD ,ויש לי בעיה איתה לאחר 5 דקות שלא השתמשתי בה היא נכנסה למין השעיה או כיובי ולא הצלחתי להפעיל אותה בלחיצת מקש או באמעות משהו רק בעזרת הבטריות שהכנסתי והואתי.יש לציין שהבטריות חדשות והבעיה היא לא בהן פשוט מאוד הUSB נכבה.אשמח אם תפנו אותי או תייעצו לי מה לעעשות בקשר לזה. תודה והמשך ערב נעים

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Watchdogger,

שלום 2 ALL אני מחפש לקנות מדפסת תמונות (הקטנות האלה). אני צריך חברה, דגם ומחיר סביר. אפילו עם הדגם לא נמצא בארץ יש לי מישהו שיביא לי אותו מחו"ל (הכוונה ארה"ב) התקציב שלי הוא עד 150 דולר למדפסת.....

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by barvl96,

יש לי אוזניות ומתוכם יוצא המיקרופון עכשיו האוזניות עובדות והמיקרופון לא. עד אתמול בשעה 8 בערב הם עבדו מה עושים ?? אתמול בזמן שעבדו הייתה הפסקת חשמל אם חשוב לציין זאת

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  18. ממה זה ואיך מסדרים.? ביי תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by okwstavka,

שלום. החלטתי לחבר למחשב גויסטיק ישן שמצאתי שעובד עם GAMEPORT ,יש לי כרטיס קול על הלוח אם-אז ניסיתי להתקין 2 כרטיסי קול שונים:של קריאיטיב ושל אפאצי,הבעיה שאחרי ההתקנה שתיהם נמצאים במנהל ההתקנים ם סימן קריאה על הGAME PORT .....ויש את הודעת השגיאה הבאה: this device cannot find enough free resources that it can use חרשתי את האינטרנט וניסיתי להתקין כל דריוור שמצאתי-אך ללא הצלחה,יש למישהו מושג איך מסדרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. גולשים יקרים, אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום, הבינו וישמו אותם, על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה ולמען שיהיה לכולם נעים יותר לגלוש בפורום. חוקי הפורום המלאים שאלות נפוצות ומידע כללי - FAQ פורום ציוד הקפי רמקולים, מיקרופונים, אזניות ושאר הירקות שבתחום האודיו הנ"ל אינם שייכים לפורום ציוד היקפי. קיים פורום יעודי לנושא האודיו ודיונים אשר עוסקים בנושא מקומם בו. פורום אודיו בחירת עכבר גיימינג אם אתם מחפשים עכבר גיימינג ולא יודעים איזה עכבר מתאים לכם, המאמר הבא יכוון אתכם בכיוון הנכון: מדריך - ככה תבחרו את עכבר הגיימינג המושלם. אתם מוזמנים להתייעץ בפורום לאחר קריאת המדריך אם אתם מעוניינים בייעוץ אישי בבחירת עכבר הגי…

• 0 תגובות
    • 23k צפיות
  21. מעוניין לקנות XBOX360 מפה: http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=69 מה ההבדל בין גירסת ה-PAL לגירסת ה-NTSC? יש אפשרות של לקנות את האקס בוקס אם צ'יפ קורה צרובים משו מוכן לפרט על זה... זה מבטל אחריות? וזה קורא סוג מסוים של צרובים או שפשוט אני צורב DVD ומכניס לקונסולה ומשחק? הצ'יפ קורא צרובים שווה את המחיר או שיש דרך קלה לעשות שהקונסולה תקרא צרובים? יש סכנה במשחקים צרובים? תודה מראש על כל התשובות...

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  23. המקלדת עובדת בביוס, ועובדת כאשר עושים uninstall למקלדת בווינדוס ועושים הוספה שלה ב add hardware. היא גם עובדת בsafe mode על ההתחלה אך כשנכנסים לווינדוס אחרי אתחול היא לא עובדת וזה מעצבן. מה אפשר לעשות? כי המקלדת כן עובדת. וזה כותב לי בפרופרטיס Device cannot start (code 10) משהו כזה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by danshimsh,

שלום רב לחברי הפורום! אני מעוניין לרכוש מקלדת חדשה עם מקשים רכים, כמו שיש בניידים של לנובו ואחרים. אני עובד שעות רבות מול מחשב, בתיכנות, והעבודה כרוכה בהרבה הקלדה. היתה לי מקלדת של HP wireless Elite keyboard והייתי מאוד מרוצה ממנה, אבל היא התקלקלה ואין כבר אחריות. ראיתי שיש דור חדש, v2, של המקלדת הזאת: https://www.amazon.com/HP-Wireless-Elite-Keyboard-v2/dp/B005HNHRA6 והביקורות הן טובות. המקשים הם רכים כמו בגירסה הישנה יותר עימה עבדתי. אבל כשאני מחפש באינטרנט אתרים ישראליים שמוכרים את המקלדת הזאת (עם סיומת co.il) אינני מוצא דבר פרט לאתרי eBay (כמו zippy), ולמיטב הבנתי המקלדות שם הן ללא עברית. מישהו יכול ליי…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Höd Aşulin,

מישהו יכול להמליץ על כסא מחשב איכותי ונוח עד 600₪?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.