עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by EagleX2,

סופר דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולך לקנות עכשיו.......

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. או קיי אז ככה, יש לי ספק כוח של טכניק (זה מה שכתוב על הספק) והוא 300 וואט, האם הכרטיסים: SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 mb, 256 BIT, VIVO יכולים לעבוד עם הספק הזה?

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by proevo4ever,

היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר ארגונומי. האם יש לכם המלצות / חוות דעת ללא הגבלה של מחיר - בשביל עבודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... קניתי אתמול מקלדת מהדגם הנ"ל יד שניה והכל טוב ויפה, גם בדקתי שהיא עובדת. כאשר מחברים אותה ללא דרייברים מקש ה-FN עובד רגיל ואפשר בעזרתו לשנות דברים כמו האור ב-F12 וכאלה. לאחר הורדה של דרייבר מהאתר של רייזר המקש פשוט לא פעיל יותר. פה מצאתי משהו על זה: http://forum.overclock3d.net/archive/index.php/t-45082.html ועוד משהו שקשור: מישהו נתקל? בבקשה צריך את עזרתכם, יש למישהו אולי דרייבר בגירסה ישנה יותר מ1.04 לשלוח לי? עדכון:הבעיה נפתרה עלידי הורדת Razer Synapse 2.0 עדכני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by the t man,

אני רוצה לקנות את המארז הזה והספק הזה מה אתם אומרים: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) Stylish front panel w/ blue and red LED lights. See-through clear window with 1 x 80mm RGB tri-color LED case fans. 2 x in-take temperature control fans. USB 2.0 Front / Material: 0.7mm SECC / Dimension(WxDxH): 200 x 450 x 430 mm והספק כוח: HEC (Heroichi) 300ER Power Supply NIS 145.38 או זה HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply 300W - TUV/UL/CE Certificated מה ההבדלים בניהם

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aldema,

חברה אני קונה עוד שבוע מהיום מחשב חדש ועוד אין לי מארז: -שלא יהיה יקר מדי -אם אפשר אז שיהיה משולב - שיהיה עם אורות וחשוב מאוד שיהיה יפה -שיהיה שקט -איך אני יודע אם כלול במארז ספק כוח? -איך אני צריך לבחור כרטיס קול? איך אני יודע אם הוא ONBOARD? כדאי לקנות את הסמוראי ב340 ש"ח? איך אני יודע אם המארז כולל ספק כוח?? הצעות בבקשה...

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. שלום יש לי את ההגה הזה שמתחבר גם ל PS2 וגם ל USB במחשב.. ההגהה עצמו עובד (מנורות דלוקות) ואםילו מגיב לדוושות אבל לא עובד במשחקים. לא קיבלתי איתו דיסק.. כך שאין לי דריוורים או משהו... סמנהל ההתקנים לא מופיע כלום על חומרה חדשה או משהו. ניסיתי לחפש דריוור בגוגל אך כל נסיונותיי עלו בתוהו.. אשמח אם תעזרו לי נפתר, ההגה היה תקול... הוחלף בחדש

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by אוריפ,

לא ממזמן התקנתי מאורר חדש במארז בכדי לקרר קצת את המארז. כשהמאורר מחובר, המחשב לא מסוגל לטעון את עצמו! אחרי הטעינה של הביוס, אמסך פשוט שחור והווינדוז לא עולה! כשאני מנתק את המאורר, הכל בסדר והמחשב רץ כרגיל. הגעתי למסקנה שהספק פשוט לא מסוגל לעמוד בכמות הכוח שעליו לספק למחשב. הנה הפירוט המלא של המחשב שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX זכרונות: 768MB (בשני סטיקים של 512MB ו256MB) במהירות של 266 מגה הרץ. מעבד: פנטיום 4 2400 מגה הרץ בבאס של 533 מגה הרץ. כרטיס מסך: HERCULES 3D PROPHET 9800 PRO 128MB. כרטיס קול: CREATIVE AUDIGY 2 ZS. דיסק קשיח: MAXTOR 80GB 7200RPM 2MB BUFFER כרטיס FIREWIRE של SMARTCOM. כוננים אופטיים: LG DVD-ROM, NEC DVD+RW ND-1100A, ARTECH CD-RW X48X12X48. מאוררים: זה …

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by 890iu,

כמובן Bluetooth יש לי USB2 עם בעיות מיקרוסופט 7000

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by k_700,

איך המארז הזה? CoolerMaster Cavalier 1 CAV-T01 Transparet Window PSU 350W Black אני אישית ממש אהבתי תצורה שלו, תגודל שלו, תאיכות, וכו.... יש דרך להשיג סרטון עליו?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  11. Started by RDS,

שמעו... אני בקרוב מאוד קונה מחשב חדש, ולכן אני רוצה לדעת איזה עכבר, מקלדת ורמקולים כדאי לי ב-500 שקל (אני יודע שזה מעט, אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בזה) עכבר: לא ממש משנה אם אלחוטי או חוטי.... מקלדת: חוטית, לא יותר מ-100 שקל רמקולים: לפחות 5.1, שיהיו באיכות טובה.... חיפשתי כמה דברים... תגידו לי אם זה נראה לכם טוב.... עכבר- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378115 אני מתלבט בינו לבין ה-MX518, שהוא חוטי, אבל טוב לגיימרים מקלדת- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=344874 אני חושב שזה מספיק לי... אני לא מתכוון להשקיע בה יותר מדי. רמקולים- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=26664 הם נראים לי טובים... קצת חרגתי ב-100 שקל... בכל מקרה... אל תחרגו יותר ממה שא…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Demagh,

היי חברוס אני מחפש מדפסת חדשה, אחרי שהלקסמרק שהיית אצלי בארון בערך שנה וחצי פתאום הפסיקה לעבוד.... אני רוצה מדפסת חסכונית בעיקר, שהצבע לא יעלה לי יותר מהמדפסת עצמה. מהירות הדפסה ואיכות פחות קריטי. אין צורך בשום חיבורים או פיצ'רים מיוחדים - פרט לסורק. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. קניתי מנועה אבל לא קיבלתי שום דיסקט או משהו שיאפשר לי להגדיר מחדש את הכפתורים הנוספים שעליו tnx

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mironm,

יש לאבא שלי יום הולדת עוד כמה ימים ואנחנו רוצים לו לקנות מחשב כף יד כאלה בסגנון של פאלם וכל אלה עכשיו אני לא מבין בכלל בדברים האלו מה טוב מה לא טוב מה כדאי ומה לא כדאי לכן באתי לפה התקציב שלי הוא כ2000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. היי אני מחפש מקלדת מכנית Cherry MX חום/אדום מוארת שתכלול את מקשי המספרים בצד ימין. אין צורך במקשי מקרו (אבל אם יש גם בסדר). מקשים אנגלית ועברית. בסביבות 400-600 שקל. חשוב שיהיה אפשר להנמיך את חוזק התאורה. שמתי עין על הCM TRIGGER אבל באייבורי וKSP אין חום ואדום. חשבתי ללכת על השחור אבל ראיתי וידאויים וזה נשמע כמו המקלדת הרגילה שלי והבנתי שאין פידבק.הייתי שמח ללכת על הK60 של קורסייר אבל אין להם תאורה. ואני משחק בעיקר FPS אם זה משנה.

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008618734&start=0]תוכנה[/link] על ידי YuvYuv

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני חייב את הדרייבר לכרטיס קול הבא: Sound Blaster PCI128 Software הוא של החברה: Creative!! דחוף אנשים !! שהדרייברים יתמכו בWinXp ואם אין את הדרייברים לאקספי אז ל Win2000 דחוף בבקשה אנשים !!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nw,

ASUS V7700 DDR PURE GEFORCE 2GTS ASUS 133$ Innovision Geforce MX400 64mb+TV INNOVISION 76$ באמת שווה להשקיע 300 ש"ח נוספים ב- PURE? תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שה-MX400 יתן ביצועים טובים על רוב המשחקים והתוכנות של היום (?) מישהו בכלל ממליץ על innovision?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ThE_BesT,

שמעתי על שתי דגמים כאלה והם: meicer ו...jazpiper אז תוכלו לעזור לי בקשר אליהם או להמליץ על אחרים ועל מחירהם אני ישמח ואגב שתיהיה לו יציאת "ליין אווט" בנוסף ליציאה של האוזניות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. היי לכולם.... אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר חדשים. קניתי שולחן זכוכית (חלבית) חדש ואני רוצה לקנות סט של מקלדת ועכבר או לקנות מקלדת ועכבר בנפרד... אני לא רוצה לקנות פד או משהו לעכבר ולכן אני מעדיף שהוא יהיה עכבר לייזר.(יפעל על זכוכית חלבית?) אבל אני לא יודע איזה כדאי. אני אצליח בתקציב הזה לקנות סט טוב בכלל? בקיצור... אני צריך המלצה לעכבר לייזר (זה יפעל על השולחן שיש לי נכון?) והמלצה למקלדת (אם אפשר אלחוטית נורמלית בתקציב הזה יהיה טוב) וכל זה בתקציב של 400 +- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  21. קניתי אותו ואני מצטער, מארז יפה ביותר אבל התכנון שלו ממש דפוק חבל שלא שמו את המאוורר יותר למטה, עכשיו הוא בעצם מול המאוורר של המעבד, מה עשינו בזה ? סתם דפיקה של הזרימת אוויר. ויש את הקופסא המעפנה הזאת לשים בה 2 מאווררים, שמתי בה 2, בקושי הוציאו אוויר (בגלל התריסים האלו), עכשיו שמתי אחד והדבקתי אותו עם 2 בתי אזיקונים (מן מוד שהמצאתי באותו רגע) ואני שם את היד מאחורה יוצאת הרבה יותר כמות אוויר (וזה עוד רק מאוורר אחד!) כל זה מה עושה ? מן סרקולציה מוזרה כזאת בחלק המארז העליון ומה בחלק המארז התחתון ? יש מקום למאוורר בפרונט של המארז, אבל יש לו הרבה "הפרעות" בגלל הפאנל הקדמי של הסמוראי נ.ב: הקטע הם המאוורר הצדד ישהוא על המעבד יכול להיות מצוין לאלו שרוצים לשים SONIC TOWER, עם הסונ…

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by gil_st,

אני צריך כמה מדיות לצריבה RW, רצוי שיתמכו בצריבה X10. יש המלצות ? מחירים ? איפה אפשר לקנות ? תודה !

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  23. אז קניתי אותו בשעה טובה ואני חייב לציין שהוא נוח ומצויין... פשוט מ-ד-ה-י-ם יחסית לעכבר לייזר גנריק שניסיתי אותו פשוט מרגישים את ההבדל בדיוק.... אבל הנוחות זה הדבר הכי מדהים בו הוא פשוט כפפה ליד... ולפניו היה לי עכבר מכני שדומה לעיצוב שלו אבל הלוגיטק נותן לו נוקאאוט נתקלתי בקצת בעיות עם הדרייברים אבל הורדתי מהאתר את הדרייברים המותאמים לאיכספי וזה הסתדר... עכשיו השאלות: יש אפשרות לכבות את המדבקה הזוהרת? גם לכם מאחורה יש כזה חור קטן עם לייזר כחול? אין לי שום דבר נגד המדבקה פשוט בלילה אני לא יוכל לישון איתה (אני משאיר מלא פעמים את המחשב דולק בלילה). יש אפשרות לשים את העכבר במין סטדביי כדי שהכל יתכבה? נכון באריזה גם לכם הייתה כזאת מנורה אז מה הקטע שלה? כאילו בשביל מ…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  24. אני זקוק לסט חדש והחלטתי לקנות סט אלחוטי כדי שאני יוכל להחליף בין המחשב הנייח והנייד בקלות. המחשב הנייח משמש גם לגיימניג, אז השאלה הריאשונה היא האם סט אלחוטי מתאים למטרה זאת? ראיתי תגובות החל ממה פתאום יש דיילי נוראי ועד תגובות כמו שזה קשקוש והכל עובד חלק. אחרי חיפוש ממושך אלה הם הדגמים שאני מתלבט בינהם Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 - עולה כ 190 ש"ח, סה"כ ביקורות טובות אבל בלא מעט מקומות קראתי שהגלגת של עכבר חופשית מידי , לא יודע עד כמה זה קריטי Logitech Wireless Desktop Set MK320 - עולה גם כ 190 ש"ח Logitech Wireless Combo Set MK520 - עולה כ 250 ש"ח ויש לה מקלדת מלאה מה שמאד מצא חן בעיני אז השאלה היא מה משלושתם כדאי לי לבחור אם בכלל, האם יש דגמים ממולצים …

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by elik500,

הי, מחפש המלצה למחשב נייד עבור הוריי, נדרש מחשב פשוט (רוה הזמן הם גולשים באינטרנט), אופיס, מסך 15.6 ושלא יהיה כבד. יש למישהו המלצה ?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.