ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האם העכבר הזה מתאים ל fingertip בשימוש עם לפטופ? והאם ה dpi שלו לא נמוך מידי לעבודה עם שני מסכים? ראיתי שיש לו רק 1000dpi... בכללי ראיתי המלצות חמות עליו גם פה בפורום וגם באתרים אחרים, אז חשבתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי... תודה
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש סט בטווח המחירים שלו (עד 250 ש"ח) שמתעלה עליו (מבחינת הקלדה רציפה, משחקים, נוחות, עמידות)? איך הסט של Logitech Wireless Desktop MK250 לעומתו?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אפשר לעשות שכפתור בו יפתח לי את ה switch between screens? כלומר שבויסטה כשאני אלחץ על כפתור, זה יראה לי תצוגה תלת מימדית של החלונות הפתוחים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש בעיה לחבר דרך KVM? ניסיתי לחבר אותו דרך KVM בחיבור PS2 והתקנתי את SetPoint - לא קיבלתי שום אפשרויות בדרייבר מלבד HELP ו-SUPPORT. מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה לפני זה היה לי את ה5000MX ועכשיו הביאו לי את הMX5500 וגיליתי פה שני דברים מציקים לי מאוד 1. איך פותחים את המכסה של הבטריות? לקח לי רבע שעה לפתוח את זה ... אני פשוט מפחד לשבור את זה פעם הבאה אולי זה שאלה מצחיקה אבל למי שיש ומכיר אני אשמח לעזרה בנושא 2. שזה לא נראה יש פתרון אבל למה הם לא הכינו כפתור ONN \OFF תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו לא יודע איפה לרשום את זה... יש לי psp ורציתי לדעת אם יש לו זרוע / מתקן / מעמד לרכב תודה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מקלדת Razer Lycosa Mirror עכבר Razer Mamba משטח לעכבר Razer Destructor Black למישהו יש ניסיון עם המוצרים האלו? איך הם? איך האיכות שלהם? יש לכם המלצות? אני מבין שבנוסף לRazer גם Microsoft ו Logitech מייצרות דברים טובים תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אפשר להטעין את העכבר כשהמחשב לא דולק? יש לי את העכבר כבר בערך חודשיים,נורא מרוצה ממנו,אף פעם לא ניסיתי להטעין אותו כשהמחשב לא דולק,אבל קראתי באתר אחד שלא ניתן להטעין את העכבר כשהמחשב איננו דולק. אני שואל,כי אתמול נגמרה לי הסוללה,שמתי את העכבר על המטען שלו וכיביתי את המחשב,היום הדלקתי את המחשב ואני רואה סוללה מלאה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Thermaltake HardCano 13 קראתי באתר את הביקורת על מוצר זה.. לא הצלחתי להבין אם כאשר המחשב מכובה התאורה עדיין עובדת והאם ניתן לכבות ולהפעיל את הפנאל גם בזמן שהמחשב עובד או שזה תמיד קבוע דלוק?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לפי הביקורות זה נראה מארז מצוין עם הרבה תכונות. לי הכי חשוב זה נוחות הגישה לכוננים הקשיחים וכיוב' אני רק לא מבין מה ההבדל בין מארז V2000A לבין THERMALTAKE XASER 3 V1000A ? האם כדאי ? או שיש מתחרה טוב לא פחות ממנו ? הוא מארז יקר אז כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לא ידעתי לאן לשייך את הנושא באיזה פורום אז אני שואל פה: שמתי לב שהרעיון של WIDI נעלם לגמרי אני כבר לא מוצא את זה בחנויות או פרסום על זה בכלל.. מישהו יכול לעזור ולהסביר לי למה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי צריך קצת ייעוץ : יש לי מעבד 3550 (תומך WIDI לפי אתר היצרן) עם לוח Z68 (ללא יציאות תצוגה) Gigabyte Z68X-UD3-B3 אני רוצה לקנות מסך טלוויזיה ולחבר אותו (כמסך נוסף! לא CLONE) עם WIDI אני מניח שאני צריך להחליף את הלוח היות והכרטיס מסך של אינטל מבוטל דרכו... שאלותיי : א. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי? למרות שהמחשב מתחבר ישירות לראוטר בחיבור קווי RJ45? ב. אם אכן צריך לקנות כרטיס רשת האם הוא חייב להיות מתוצרת אינטל? כי אין בנמצא לשולחני כרטיסים אלחוטיים של אינטל ! ג. האם המתאם WIDI של חברת D-LINK דגם DHD-131 הוא מומלץ? יש אלטרנטיבה אחרת בארץ? ד. האם זה אפשרי ב WIN7 לשלוח אות סאונד אחד דרך ה WIDI למסך הטלוויזיה ואות נוסף להשמיע ברמקולים של המחשב באותו זמן??? ה. האם אפשר לח…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מותקן במחשב SMART SHARE ואני משתף את הכונן עם המדיה על מסך LG OLED שמחובר ישירות לראוטר, בצורה חלקה ללא בעיה. יש לי מסך נוסף שאני רוצה לשתף עליו דרך WIFI .השאלה עם אני רוכש את ה-Xiaomi Mi Box S 4K שהוא אנדרואיד האם הוא יזהה את כונן המדיה דרך אותו ה-SMART SHARE ?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול רגיל של קריאטיב , ומחבר את היצאיה - Line-out למערכת Sterero רגילה של ימאה . דגם של המערכת - Yamaha natural sound stereo reciever rx-v390 . כל מה שאני מחפש הוא ממשק טוב בין המחשב למערכת , אני לא צריך חיבור מהמחשב ל5-6 רמקולים חיצוניים . האם לוחות אם שמבוססים על 6 ערוצים יכול להוציא Line-out רגיל למערכת ? איזה חיבור יותר איכותי אני יכול לנצל ולחבר למערכת ?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
משום מה הלחצן הימני שעל העכבר לא עובד טוב (שאני לוחץ עליו זה לא חלק כאילו נתקע משהו מתחת ללחצן וזה מפריע ) האם האחראיות שיש לעכבר שלי (3 שנים) כוללת החלפה של בעיה כזאת ? (החלפה של המקש הימני או מה שזה לא יהיה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מדפסת משולבת HP Officejet 6500. שאלה: במדפסת יש יציאה לכבל רשת. אז העברתי כבל רשת מהמדפסת לנתב בזק(אלחוטי) שלי. אך לא הבנתי בדיוק למה זה משמש. מה זה נתן לי? ואיך אני עובד עם זה? במחשב שלי לא ראיתי בחיבורי הרשת שהמדפסת מחוברת לרשת. איך מגדירים? עוד שאלה. המדפסת חייבת להיות דולקת כששולחים אלי פקס? או שאפשר לכבות אותה, וברגע שהיא מזהה פקס נכנס היא נפתחת ומדפיסה לי את הפלט. אפשרי? תודה תודה
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP 6500A חדשה, וברגע שאני מדפיס דפים עם טבלאות או כל דבר אחר עם קווים אנכיים דקים, באיכות הנמוכה או באיכות הרגילה, בחלק גדול מהקווים הם "נשברים" מעט ימינה או שמאלה, זזים חצי מ"מ לצד זה או אחר כאילו ראש ההדפסה טיפה סטה. דוגמה סרוקה: http://img227.imageshack.us/img227/3938/scanxx.jpg (דמיינו שהקווים מחוברים לכדי קו ישר, ושאיפה שמתרחשת התזוזה שמאלה המרווח הרבה יותר קטן ממה שכמובן נראה פה... באיכות גבוהה זה לא קורה. האם זו בעיה ידועה בכל מדפסות הדיו או שיש לי בעיה? אגב - כיוונתי את ראש ההדפסה כבר שלוש פעמים...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש מדפסות שנותנות איכות של 1200 על 2400 שזה לפי מה שאני מבין מעולה לטקטס אבל יהיה ממש גרוע לתמונות איכות סריקה 2400 על 4800 עד כמה זה משמעותי יותר טוב לסריקת תמונות והאם ההבדל הוא ניכר? או שכל הקטע ברזולציה גבוהה זה בשביל היכולת להגדיל את התמונה ולעשות תקריב ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם אינפרא אדום מובנה, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשלוח קבצים מהמחשב שלי לפלאפון. יש לציין שהפלאפון שלי תומך בשליחה וקבלה של קבצים דרך אינפרא אדום. אשמח לתשובה, תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כבר תכננתי על מחשב חדש: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 580 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E 1940 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro 160 ¤ 1 אני מעוניין שהמחשב לא יעמוד בסכנה מקפיצות מתח וכדומה. רציתי לדעת אם הספק במפרט כולל הגנה זו או אחרת, או שאני צריך לקנות אל-פסק? אם כן, הבנתי ש550VA יספיק לי. איך האל-פסק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2311 ? מה בעצם המטרה של האל-פסק? להגן על המ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני חושב שזה הפורום הנכון לשאול בו... בכל מקרה, יש ברשותי מחשב נייד IBM - T42. העניין הוא שכל פעם שאני הולך לאנשהו אני "מכבה" (hibernate) את המחשב. הדבר מגיע למצב של כ3-4 הפעלות של המחשב ביום. נשאלת השאלה, מה גורם לבלאי מהיר יותר? כל פעם לכבות ולהדליק אותו, או להשאיר אותו דולק ללא שימוש. מצד אחד, הדלקה וכיבוי גורמים לכל מיני זרמים מוזרים האופייניים לזמן "הורדת המפסק" במעגלים , מה שבטוח פוגם ברכיבים. מצד שני, כשהמחשב פועל ואף אחד לא משתמש בו, עדיין זורם זרם, מה שגורם באופן טבעי לבלאי, וכן המחשב מתחמם. אז, מה עדיף? לכבות אותו מספר פעמים ביום, או פשוט לתת לו לרוץ , וכל כמה ימים לכבות אותו לאיזה שעתיים-שלוש להתקרר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר גלילה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות גוייסטיק אלחוטי של אקסבוקס 360,שאלתי היא האם בהכרח כלגוייסטיק שמיועד ל 360 מתאים גם למחשב?? או שיש כאלו שמותאמים במיוחד? אני שואל זאת משום שאני רוצה להזמין מאיביי בלונדון. ויש כאלו שלא כתוב שזה לווידוס גם..והם הכי זולים..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. האם יש בעיה לקנות דיו תואם? האם זה עושה בעיות במדפסת? יש את הדיו הזה http://www.matiprint.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1730 והזה http://www.dmo.co.il/cartridges.aspx?cart_type=2&keyword=&printers_select=12294&printer_type=&man_list=209 לעומת המקור שעולה 120 ש"ח http://www.tonerink.co.il/product.aspx?p_id=15094 אודה על המלצתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-