ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך GEFORCE3 TI500 שיציג ביצועים טובים בכל האפשרויות דו מימד תלת מימד איכות פילטרים וכו..... אני מדבר כמובן על החברה המייצרת של הכרטיס האם בכלל יש משמעות מעשית לחברה המייצרת? אם לא אז אני צריך חברה זולה ואמינה!!! הנה המליצו על איזה כרטיס מסך אתם הייתם הולכים חשבתי על כמה אפשרויות ----------------------------------------------------------------------------------- 1.(447$) Elsa GLADIAC-921 oem GF3 (האם יש בכרטיס יציאת TVOUT)???? 2.(375$)HErcules Prophet3, GF-3 64Mb DVI-OUT TV-OUT (האם זו היא גירסת TI500 בכלל) 3.(425$) ASUS-V8200T5 Deluxe Geforce-3 64 ASUS 4.(Msi Geforce3 Ti500 64DDR Pro-VTG MSI (369$ --------------------------------------…
-
- 51 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
טוב, אני חושב שתמו חייב של מודם ה-ISDN 128 שלי, ואני צריך לקנות חדש: ISDN Winbond, Internal PCI, 128KPS, כדאי לקנות? winbond הם חברה טובה? או לפחות סבירה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש וברצוני המלצה ללוח אם טוב,אין הגבלת מחיר.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בקרוב אפרסם סקנדל ענק בקנה מידה בין לאומי !!! מדובר בדיסקים קשיחים של חברת ענק ידוע מאוד אשר חיבורם ללוח מבוססציפסט VIA גורם להם להרוס את הלוח בזמן התקנת WIN2000+XP פשוט דופק את הקונטרולר של הלוח לתמיד !!!! 1. יש רק דרך אחת למנוע את שרפת הציפסט והיא ליפני ההתקנה לעשות DISABLE בביוס למצב ה DMA של הדיסק הקשיח לסיים את ההתקנה בשלום (ללא שרפת הלוח) ולהתקין 4IN1 לעשות REBBOT ורק לאחר מכן להחזיר את מצב הביוס לUDA 2. יש כבר חצי הודעה של יצרנית הדיסקים בנושא אלה שהם אומרים שהתקלה זמנית (וזה לא נכון כלל הלוח פשוט נידפק !!!). בקרוב הסיפור המלא................... בנתיים זהירות מונעת אסון !!!! דן דן
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלות לגבי מעבדים? מה שרציתי לדעת זה מה זה המכפל הזה במעבדי AMD זאת אומרת שכתוב נגיד 133X11.5 מה זה אומר?! לא באינטל אין את זה? למה במעבדי AMD בשביל להמהיר אותם צריך לחבר (קראתי באתר של TOM) שתי גשרים L1 ו L3 או משהו בסגנון ולגבי מעבדי אינטל אני יודע שהמכפל שלהם נעול אז איך ממהירים אותם ע"י המהרת הBUS שלהם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות מקלדת טובה (לוגיטק או משהו כזה) אבל אני מפחד שהיא תגיע בלי אותיות עבריות עליה. האם זה נכון והאם קיימות דרכים "להדביק" אותיות למקלדת ? לאו דווקה עבריות... נא לא להציע להדביק מדבקות נייר - זה מכואר ומתלכלך אחרי זה. תודה
-
תעזרו לי !!! איזה רמקולים כדי לי לקנות ???:: סאב וופר +4 רמקולים של קריאיטב -1000wat 620ש"ח או של פיליפס- ??? 500wat? 580 ש"ח ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מיקלדת חדשה של איכסקרוסופט והבעיה שלי היא שההקלדה על הכפתורים רועשת ביותר (קליקים שיכולים להטריף אדם שפוי) ביחוד על כפתור הרווח (space בלעז) השימושי כל כך ביחוד בהקלדות שימוש פופולרי ביחוד אצל אחותי הסטודנטית. הטם יש דרך לגרום למקלדת להיות שקטה יותר בבקשה!!!!!
-
אוקיי מצטער לשגע את השכל שוב ושוב אבל הבעיה האחרונה שלי היא מארז! האנרמקס הוא גדול מדי עבור המקום שיש לי בשבילו וגם קצת יקר... אני צריך מארז טוב למחשב שלי החדש שלי: http://www.pcpro.co.il/userprofiles/puNanispecs.txt בבקשה זה ממש חשוב... אה, ושהמארז יהיה בזיגזג גם, תמליצו לי על משהו משם כי אני קונה הכל משם ואני לא רוצה להתחיל לקנות ממקומות אחרים.. אז מה כדאי? עזרה ודחוף! :'(
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות לגבי לוח אם הן למעבד AMD XP והן למעבד פנטיום 4 הכוונה לדגם או שניים לכל אחד מומלצים ואיכותיים ועל איזה צ'יפ מבוססים לא מדובר בלוחות של ASUS על זה יש לי אלא על GIGABYTE למשל או אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ: p90 16 מגה זיכרון אין לו כונן דיסקטים אין לו כרטיס רשת עובד אין לו מודם עובד. יש לו סידירום. יש לו lpt יש לו com. יש לו windows 95 ויש לי גם מחשב נורמלי. כמו שכתוב בחתימה יש לו את על מה שאין ללפטופ +צורב. יש לו winxp & win2000 הבעיה היא שאני צריך להעביר קבצים בין הלפטופ למחשב. בין המחשב ללפטופ אין בעיה בזכות הצורב, אבל הפוך זה בעיה די מעצבנת עם pc anywere ניסיתי אבל לא הצלחתי עם כבל lpt... help me.... :-[ :-[
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכל מי שיש לו את הכרטי הזה או מכיר אותו ויוכל לעזור לי בכמה דברים אני ישמח... 1)איך הוא עובד? הרי הוא מתחבר למסך לפני הכרטיס מסך...אם אני לא טועה.. 2)האם זה יפחית ביצועים במשחקים? 3) האם התוכנה של הדי.וי.די שלו טובה? 4) האם היציאה הדיגיטלית שלו עובדת רק בסרט ואגב אני מעוניין בו בגלל שני סיבות.. 1)הוא לא יגרום לי לקיטועים במחשקים 2)אני צריך לחבר את יציאת ה-s/pdif מהרמקולים שלי (altec ada880) ליציאה הדיגיטלית שלו דבר שלא הצלחתי עם הסאונד בלאסטר לייב וליו שלי אשמח אם תעזרו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך PCI . באיזו חנות אפשר לקנות כרטיסים כאלה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב זה נראה כמו השידרוג הבא שלי - נראה שאפשר לשים סלרון מבוסס טואלטין בעזרת ערכת שידרוג (ראה למטה) לוחות מבוסס BX440 (הציפסט הטוב ביותר שאינטל עשתה אי פעם). הסלרון החדש שיתחיל במהירויות של 1.2GHZ צריך להשתוות ואף לעלות טיפה מעל הביצועים של הדיורון (מבוסס מורגן) באותה מהירות... שזה פשוט יוצא מהכלל בלי להחליף לוח אם... וגם די זול (אם כי לא זול כמו דיורון - אבל אני יצטרך להחליף לסוקט A וזה יעלה...). מה שטוב במיוחד הוא פוטנציאל האובר קלוקינג כיוון שהטואלטין במיהרות של 1.2GHZ יכול בממוצע להגיע ל 1.6GHZ! אז הסלרון מבוסס הטואלטין (שגם הוא מיוצר ב 0.13) צריך להגיע לאותו רמת אובר קלוקינג... אני יקנה זכרנות 133MHZ ויעשה אובר קלוקינג דרך ה FSB (ה BX440 הוא די טוב לאוברקלוקינג - יציב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים בין הרקולס ג'יפורס 3 טי-500 לבין הרקולס ג'יפורס 3 טי-200? האם ההבדל גדול/קטן? כמה אחוזים? דחוף!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סוויץ מחול אך שום אתר לא שולח לארץ! מישהו אולי מכיר אתר מענין?? ולא שלוקח 40 דולר לדמי משלוח!??
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שמעו הייתי בפורום של אתר מחו"ל ושאלתי אם AMD עדיף או שמא P4 (???) אמרו לי ש-AMD זה טוב, אבל: The only downside to AMD is they require a lot of cooling למה התכוונו ואיך מסדרים את זה....?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח : IBM 75GXP,30GB,7200RPM. Primary Master שנה בשימוש. הוא ממש לא עושה בעיות, עד שהחלטתי להריץ Norton Speed Disk. אחרי 20 דקות של עבודה, הדיסק עושה רעשים מצמררים של חנק ("חחחככככחחח" בערך). והמחשב נתקע. אותו הדבר קורה גם שאני מפעיל את ה-Defragment תחת Win ME. 20 דקות של עבודה - רעשים למשך 2-3 שניות. ונתקע. :-/ אף תוכנה לא עובדת ברקע כמובן, כולל שומר מסך. זו הבעיה היחידה שנתקלתי בה. חוץ מזה הוא אחלה דיסק. אגב, קניתי אותו בארה"ב לפני שנה, ולא נראה לי שיש לי את הקבלות (אם בכלל האחריות תופסת). אז מה אתם אומרים? מה הסיבה יכולה להיות? יש מה לעשות או שנחייה עם זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוסף ציטוטים אחרונים: "בטח, הם לא משתמשים ב-KT266A אלא ב-760 MP ציפסט שכמשתמש ביתי מן הסתם לעולם לא תרכוש(אפשר גם להשתמש בintel 845 -למען ההוגנות, לא?). אולי תבדוק בכמה השוואות אמיתיות לפני שאתה מנפח את השכל בשטויות ובהודעות ארוכות ומשעממות.כמו שזה נראה מישהו בנה את הכתבה נגד AMD : גם ציפס'ט לא אופטימילי וגם בנצמרקים מוגבלים שבהם לפנטיום יש יתרון.במיוחד בשבילך:" חחחחח ידעתי שתקריץ את זה מאיפה שהוא. שמישהו זאת אומרת........... קודם כל, הם אומנם לקחו שני פנטיום 1.7GHz Xeon אבל בהשוואה גם היה אחד 2GHz. ולמקרה שאתה לא יודע, צ'יפסט כמו i860 שמיועד למעבדי Xeon לא עובד יותר מהר עם מעבד פנטיום 4 2GHz מהסיבה שהוא לא XEON. אין למעבד פנטיום 4 רגיל את המטמון הגדול של XEON ובקיצור פנט…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי המפרט שלי הוא כדהלן: לוח: Asus P2B Chipset: i440BX Pentium 3 350mhz 320SDRAM 100mhz (הציפ של ה 256 הוא 133 אבל זה כמובן רץ על 100) Maxtor 20GB 7200rpm Riva TNT Pro 2 (Elsa 32MB עד היום שיחקתי במיוחד אסטרטגיה אז המחשב הספיק, היום ראיתי אצל חבר החזרה לטירה הנאצית. התאהבתי. הבנתי שזה לא ירוץ אצלי בכלל או אם כן אז חרא. מה אני צריך לשדרג? אני מעוניין להוציא כמה שפחות כסף, אני לא קמצן סתם לא מליין. לשדרג מעבד זה אומר גם לוח ואולי מארז וזה בלאגן אז אם אני אקנה נניח GEFORCE2 או משהו זה יספיק לי? או שאני חייב מעבד חדש והכל? אני לא צריך איזה רזולוציה מטורפת אבל שזה ירוץ יפה על 800X600 למשל .. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, אז ככה, לאחר זמן רב שאני מחכה ומצפה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. ישנן כמה סוגיות שאני צריך עזרה וייעוץ לגביהן. הנה המפרט שאני מתכנן לקנות: Iiyama Vision Master Pro 451 Enermax FS-710B 350 Watt Asus A7V266-E AMD Athlon XP 1900 Maxtor D740X ATA133 40GB Hercules 3D Prophet 3 Ti500 Creative Audigy Player 5.1 Genius GF100TXR 10/100 Teac Floppy 1.44 Asus CD*50 Ricoh 32*16*10 Justlink Altec Lansing ATP5 MS keyboard Internet pro-USB MS intellimouse EXPLORER V2.0/3.0 Antec Cyclon Blower FAN עכשיו, ההתלבטויות. דבר ראשון, אני מתלבט אם לקחת כונן DVD או לא. אני מבקש שתשכנעו אותי אם לקחת או לא לקחת, כי אני פשוט לא יודע מה לעשות. עוד דבר הוא הכרטיס קול, לקחת את האודיג'י הפשוט או את כ…
-
- 56 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
בבקשה אנשים אני הולך לקנות מחשב עוד מעט תסדרו לי מחשב עם זכרון RDRAM או DDR בבקשה: (אתם יודעים עם הכל לא רק זכרון) ולמטה תענו רק על זה מה יותר מהיר DDR או RDRAM ומה יותר עדיף על פנטיום 4? בבקשה :(
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מכונה פרה-היסטורית ביחסית למה שהם יכולים להיות! נכון שהיה שינוי גדול בגודל של המחשב אבל עדיין, ידעתם שהיום ניתן להפוך כל כרטיס במחשב לשבב? כן, זה אפשרי!!! כל הכבלים במחשב לא מעצבנים אותכם? למה בעצם שהכבל של העכבר לא יתחבר ישירות למקלדת ודווקא יעביר כבל ארוך למחשב? למה כל הכבלים במחשב חייבים להפוך למאורה של עכבר? למה?? כי זה לא משתלם לאף חברה! פשוט מאוד! עדיין אני מאמין שתקום בקרוב חברה שתחליט לעשות את המהפכה בעצמה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-