עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי את הפד הזה היום וכשבתי הסיתה מדדתי אותו על האריזה כתוב שהאורך שלו הוא 320/285mm כשמדדתי אתו יצאה שהאורך בסדר 320 אבל הרוחב יצאה 265mm שתי ס"מ קטן יותר למי שיש את הפד הזה תבדקו בבקשה את הגודל שלו ותגיבו האם גם אצלכם הרוחב קטן יותר ב 2 ס"מ תודה!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by Senator Stupidity,

אני רוצה להחליף מארז והשנאי ( ) נראה נחמד, אבל יש לי פאנל שבולט החוצה בערך 1 ס"מ במקום כונן אופטי. היות ולשנאי יש דלת, אני לא בטוח אם זה יכנס... הדלת של המארז משאירה מקום לבליטות למיניהן או שהיא הדוקה?

3. אני חושב לקנות את המקלדת הזאת, חשוב לי במיוחד השימוש במקשי מדיה. אני חושב שקראתי איפהשהו פעם שהכפתור של השליטה על הווליום במקלדת קצת בעייתי - מישהו יכול להעניק חוות דעת מנסיון?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

התעסקתי קצת עם המקלדת ונתקלתי בתופעה מוזרה, הסרתי מהמערכת שלי את התוכנה intellitype , התוכנה שכביכול שולטת במקשי מולטימדיה רק בגלל שתפסה לי קצת משאבים ומתוך כוונה לוותר על אותם מקשים. הדבר המוזר הוא שעכשיו עדיין חלק מהמקשים עובדים! לדוגמא הווליום, ה Mute, איקון הדואר ועוד. איך זה יתכן? איך אני יכול לשנות את יעדי המקשים המיוחדים ככה ששאר המקשים המיוחדים גם יעבדו מבלי להעזר בתוכנה ומבלי שתתפוס לי סתם משאבים? הצלחה במשימה זו יקנה לי סיפוק רב..

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by User_Name,

שלום לכולם! האם יש פה מישהו שיש לו את הסורק HP 3500c , ויכול לתת לי את מידותיו? (אורך, רוחב גובה) חיפשתי באתר היצרן אבל לרוע המזל זה באינצ'ים... תודה!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by JAMOOS GADOL,

ברשותי עכבר אופטי (Microsoft) , והוא פועל מצוין והכל.. אבל הבעיה זה שכשאני מכבה את המחשב- העכבר ממשיך והוא דולק באדום, וזה מאוד מפריע שזה דולק כל הזמן > האם זה קורה גם לכם? מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יאיר בכלל (כשהמחשב מכובה כמובן)?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Shmoe,

מהסקר שבעמוד הראשי מתברר שהפנטיום 3 הוא המעבד הכי נפוץ בין משתמשי הפורום, ובהפרש ניכר. מעניין לראות שעל כל בעל AMD Duron (כמוני למשל) ישנם תשעה בעלי פנטיום 3, היחס המדויק הוא 4% מול 36%. לא ברורה לי הסיבה שגרמה לרבים כל כך לבחור במעבד יקר משמעותית שמספק בסה"כ ביצועים דומים מאוד ל-Duron. בחלק מהאפליקציות הוא עולה על המעבד של AMD, אבל באחרות הוא נותר הרחק מאחור (כמו 3D-Studio Max). באופן כללי הוא ממש לא מציע יתרון מוחשי. אלא אם כן, פיספסתי איזשהו פרט חשוב ובעצם עשיתי טעות בבחירה שלי ??? Enlight me... Prog.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ztahie,

שלום, יש לי צורב X4 שעובד עדיין מצוין (3 שנים למעלה1000 צריבות ), אבל בא לי להחליף חדש. יש היום בשוק הרבה מאוד סוגים של צורבים, השאלה היא : האם יש בכלל הבדל בזמן הצריבה בצורב X16 (בערך 5 דקות) לבין צורב X24 או אפילו X32 ? לפי ניסיונכם , איזה צורב כדאי לקנות? אני רוצה ממשק IDE תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by gal,

היי לכולם, השבוע קיבלתי דיסק ממישהו של 870 מגה בייט (100 דקות מוזיקה) ויש לי צורב פלקסטור כפול 24 מישהו יודע האם הצורב הזה מסוגל לזהות דיסק בגודל כזה ובאיזה תוכנה להשתמש כדי שתזהה את הדיסק את גודלו.מניסיונותי בנרו היא זיהתה את הדיסק בתור 140 מגה בלבד ממש מוזר!!!! גל

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by gal,

בשניים או שלושה הדיסקים האחרונים שצרבתי בסוף הצריבה היתה הודעה:"BUFFER UNDERRUN WAS AVOIDED 1 TIME" ולפעמים גם פעמיים ממה זה נגרם? זה קרה דרך אגב רק בדיסקים האחרונים לפני זה צרבתי בלי שום הודעות ובמהירות מקסימלית דרך אגב!!! ובכן?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה להקלטה של שידורים מיס עכשיו המליצו לי על הדגם http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_hvr1200mckit.html WinTV-HVR-1200 (שעולה 340 בKSP) אבל אני רואה שיש דגם של GIGABYTE שאומנם זול יותר (280) אבל תומך בMPEG4 וכל מיני דברים *שניהם מKSP כי זה מה שיש לי בב"ש אז רציתי לשאול מה עדיף לי לקנות תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. האם הסטיקים האנלוגים מסתובבים ב 360 מעלות בצורה עגולה בדומה לשלט של SP2/3 או בצורה מרובעת? בחנויות רשום 360 מעלות אבל תגובה ב ZAP של אחד המשתמשים נאמר שזה זז בצורה מרובעת. מה מבין השניים הוא הנכון (מבקש תשובה רק ממי שיודע ב 100%) תודה וכן אני יודע שקיים גיים פאד של XBOX360 - אני לא מעוניין בו (מעדיף צורה של סוני פלייסטשיין)

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by miki16,

במה שונה בעצם ה Logitech MX518 מה G5 לא הבנתי הם נראים אותו דבר.. חוץ מה DPi והמשקולות יש משהו שונה?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by guy94,

יש לישאלה נוספת, אמרתם שה - ALTEC ADA880 טובים יותר למוזיקה מאשר למשחקים ובאתר של ALTEC רשום שהם מיועדים בעיקר למשחקים בעוד שה - ATP 3 מצויין שהם בעיקר למוזיקה... ועוד מוזר ש - ATP 5 בכלל לא מצויים באתר שלהם !!! זה מעניין אותי מכיוון שאני מתכוון לקנות בקרוב מערכת רמקולים ואני מתלבט בין ה - ATP 5, ATP 3, ADA 890, השימוש העיקרי שלי הוא בעיקר מוזיקה ופה ושם גם משחקים איזה מערכת כדאית ?!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by mega,

נא למחוק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Jack_g,

למשל במפרט של המצלמה C4000 של OLYMPUS כתוב שיש אפשרויות לשנות ASA 100/200/400 , בשאר המצלמות שהסתכלתי במפרטים שלהן לא ראיתי שום משפט שמזכיר את המילה ASA למשל במצלמה FUJIFILM FPIX 304\3800: http://www.steves-digicams.com/2002_reviews/fuji_3800.html אז חשבתי אולי יש לזה שם אחר או פרמטר אחר ששווה ערך ל פרמטר ASA כלשהו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by wooper,

שלום אני מרוצה מהמדפסת חוץ מזה שאני לא מדפיס הרבה ומתבזבז לי הרבה דיו יש לי 4 ראשי דיו 2 שחור 2 צבעוני כמעט תמיד אני מדפיס בשחור אז באפשרויות עשיתי הדפסה בשחור לבן אבל בכל זאת זה מבזבז לי מהדיו הצבעוני כל 3 שבועות אני צריך לקנות צבע האם יש דרך לחסוך בדיו? תודה

18. Started by D-Bang,

קניתי לפני יומיים מצלמה של canon דגם a70.... הייתי רוצה לדעת: א. האם היא זוללת סוללות וכדאי לקנות נטענות במקום? ואם כן אז GP 2000 נחשבות לטובות? ב. כשהמצלמה מחוברת למחשב (USB) ואני מוריד ממנה תמונות למחשב ובמקביל עובד עם תוכנות עריכה... כל זמן שהיא מחוברת למחשב הסוללות מתרוקנות או שהחיבור למחשב מפצה על זה? ג. אפשר להגיד שזה המשך של ב'... האם כדאי לקנות קורא כרטיסי זיכרון למחשב??

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  19. שלום! ניסיונותיי למצוא מקלדת מכנית-נתקלו בהרבה מכשולים. תמיד הרגיש לי שלכל מקלדת שמוכרים פה יש 'פגם' שמונע ממני לרכוש אותה. מצד אחד רציתי מקלדת שקטה ככל שאפשר, כך שהורדתי מהאופציות את ה MX BLUE. מצד שני יש את המחירים המטורפים. על חלק מהמקלדות אומרים אנשים שהן מפסיקות לעבוד או שכפתורים קופצים מהן החוצה. אותיות מתחילות להימחק [שזה נורא! אין מקלדת אמינה בקטע הזה?!]..מקלדת שפתאום מצאתי שהיא כמעט בדיוק מה שרציתי [זו של THERMALTAKE- MEKA G1]- פתאום הבנתי שהיא רק באה ב MX BLACK שכנראה ממש מעייף בכתיבה [וזוהי המטרה העיקרית למקלדת. - כתיבה. כי כבר יש לי NOSTROMO לגיימינג]. אבל בסופו של דבר מרגיש כאילו אין ברירה אלא לקחת ת' DAS KEYBOARD. היא הכי פשוטה, והכי מומלצת, אבל גם ה…

• 30 תגובות
    • 11.2k צפיות
  20. Started by ybit,

1-האם מישהו יכול להגיד לי מהו ההבדל בין סוגי ה FIRE WIRE השונים, האם הם משפיעים על איכות הוידאו שאני דוגם למחשב? 2-איזה FIRE WIRE כדאי לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by Liorde,

שלום, אני רוצה לדעת בבקשה, מהם ההבדלים המהותיים בין שני ה- Hotas האילו של חברת Saitek. אם יש כאן מישהו שיש לו כזה אז זה יהיה מצוין לקבל חוות דעת מניסיון אישי. כמו שהבנתי X-45 הוא דגם חדיש יותר אל לא בהכרח טוב יותר. אשמח לקבל המלצותיכם. תודה!!

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by bigbosf,

שלום חברים דוד שלי משגע אותי שיש אפשרות (ככה אמרו לו) , שכאשר מגיע פקס הוא יכול לראות קודם את הפקס במחשב ורק אם מתאים לו אז להדפיס (במקום סתם לבזבז דיו ודפים). יש חיה כזאת ? תודה רבה

23. Started by AdiR^SiNaI,

האם זה נכון INFRARED הוא רכיב חומרה שמכיל משדר ומקלט הוא פולט אור אדום שהוא בעצם המידע במקום אחד איפה שהמחשב יש מקלט ובמחשב השני יש משדר והרכיב חומרה של הINFRARED מוציא אור אדום שהוא בעצם המידע שהמשתמש שולח ומה שיכול להפריע לאינפראראד זה רק שעוברים דרך הרכיב שעוברים דרך הכבל של המידע האדום זה נכון או לא ? ומזה אומר דיודה או אלומת?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  24. Started by AdiR^SiNaI,

infrared זה רכיב חומרה נראה כמו ראוטר שהכבלים מתחברים אליו? והמידע עובר בעזרת ליזר אדום?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  25. Started by lioron7,

שלום לפני כחודשיים קניתי את העכבר והוא עבד מצוין ופתאום בלי סיבה הלחצנים תקועים די חזק וצריך להפעיל עליהם כח בשביל שיעבדו יש הצעות תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים