ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי עכבר מסוג G5 של לוג'יטק אני מחבר אותו והוא עובד.. אבל פעם ב.. הוא כאילו לא מחובר.. מתנתק וחוזר יש לי מישהו מושג איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אפשר דיו או לייזר - מה יותר משתלם? עד עכשיו הייתה לי BROTHER MFC-235C . אבל הלך לה הראש דיו השחור. לכן אני צריך להשתדרג במדפסת חדשה. הייתי שמח להסתפק בשחור-לבן, אבל הקטנה שלי (שנה וחצי) בטח תדרוש בעוד שנתיים - שלוש כל מיני תמונות בצבע, לכן נקדים תרופה למכה שימושים ודרישות: 1) לשימוש ביתי ממוצע. הדפסה של עד 50 דפים בחודש. בעיקר בשחור לבן, אבל לפעמים צריך גם בצבע. 2) שליחת פקס בפידר. 3) שליחת פקס חוזר במקרה של קו תפוס. 4) שתהיה אמינה. אחריות לשלוש שנים (יש דבר כזה במדפסות?) 5) חיבור למחשב דרך USB או WIFI. ממשק להדפסה דרך סמארטפון. 6) המדפסת תעמוד בממ"ד. לכן חייב שתקשורת ה WIFI תידלק ותיכבה בצורה נוחה. אני לא רוצה שהמדפסת תחפש תקשורת כל הזמן ותקרין. תודה
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי, אני משחק בסימולטור טיסה קרבי הנקרא Dcs (digital combat simulator) למי שמכיר. אשמח לקבל המלצה לג'ויסטיק איכותי למחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג בארץ את עכבר הנ"ל? בדקתי בכל הרשתות ואין!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין במקלדת איכותית אלחוטית, מוארת עם עברית. ראיתי את LOGITECH K810 ב ZAP. האם היא איכותית, האם התאורה מהאותיות באנגלית מאירות במקצת גם על האותיות בעברית. אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה למסייעים...
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם העכבר הזה מתאים ל fingertip בשימוש עם לפטופ? והאם ה dpi שלו לא נמוך מידי לעבודה עם שני מסכים? ראיתי שיש לו רק 1000dpi... בכללי ראיתי המלצות חמות עליו גם פה בפורום וגם באתרים אחרים, אז חשבתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי... תודה
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי עכבר (פשוט) אלחוטי של מיקרוסופט ואני מעוניין לכוונן אותו שיהיה יותר מדויק. אני אוהב לשחק סנוקר ברשת אבל יש לי בעיה עם הדיוק שלו. האם ניתן להתעסק עם ההגדרות שלו? או שלצורך כך אצטרך לרכוש עכבר אחר? דיוק = רגישות קלה ביותר לכל תזוזה מפני שקשה (לי) לכוון את המכה בסנוקר. בפועל אני חש שהעכבר אכן זז מילימטר אך החץ המורה כמעט ולא זז אני צריך להניע את העכבר בצורה יותר 'גסה'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העכבר שברשותי זה לוג'יטק G9X, אני מחפש פד איכותי אך לא כ"כ יקר שמיועד בעיקר לגיימינג מסוג FPS, גודל הפד הוא קטן עד בינוני. תודה לממליצים
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מחפש המלצה לסט אמין של מקלדת + עכבר למחשב ביתי, במחיר סביר (מינוס) שימוש לא מאסיבי. אני אנסה לחבר את זה גם לטלביזיה של סמסונג.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
חברים שלום אולי מישהו נתקל במקלדת אלחוטית +עכבר שיש גם חיווי למצבי ה CAPS/NUMLOCK - לצערי לא מצאתי בזאפ תיאור כזה אשמח להעברת המידע והמלצות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת+סורק של HP דגם 2050 וכל פעם שאני מנסה להיכנס לתכנת הפעלה של הסורק המחשב חושב טיפה ואז לא מעלה לי את התכנה. מצד שני כשאני רוצה להדפיס ואני נכנס לתכנת הפעלה של המדפסת זה נכנס לי חלק ללא קושי. אציין שזה לא בגלל שניסיתי לפתוח את התכנה כמה פעמים ובגלל זה היא לא פועלת, כי ניסיתי לחפש ולסגור אותה במנהל המשימות ולא מצאתי אותה. http://www.youtube.com/watch?v=jI9cBjpLwBo&feature=youtu.be
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת עם סורק בסביבות ה-300 ש"ח. צריך שהיא תהיה חסכונית ומספיקה להרבה הדפסות, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית. האם יש באמת מדפסת שהיחס בין מספר ההדפסות למחיר של הדיו משתלם, או שתמיד יצא מצב שהדיו מספיק להרבה הדפסות אך הוא יקר מאוד או להפך, הדיו זול מאוד אך מספיק לקצת הדפסות ואז המחיר נשאר בערך אותו הדבר? אם אתם מכירים מדפסת שהדיו יחסית זול ומספיק להרבה הדפסות אשמח להצעות! תודה !
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
התחדשתי בMADCATZ MMO7. עכבר מדהים אבל לצערי לא מדוייק וקופצני (כמו שמופיע בהרבה ביקורות). יש לי פד של רייזר וMM400 של קורסייר, אבל העכבר לא מדייק כמו הרייזר, מה שנובע כפי הנראה מהחיישן המאד רגיש שלו (פיליפס). יש פד מתאים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שתיארתי בכותרת, יש ברשותי מדפסת מסוג HP Officejet 4500 Wireless והבעיה היא שאני מנסה להדפיס קובץ Word או PDF זה אכן מדפיס אותו אך מחסיר תווים, הנפוצות ביותר הם: י', ו', ן', האות I באנגלית, וגם נקודות. אך לפעמים זה מדפיס את התווים הללו אבל פעמים בודדות. מה שאני עושה כרגע זה עושה המרה של קבצים PDF לקובץ תמונה ומדפיס את התמונה והכל יוצא מצויין. לא מאמין שיש בעיה בדרייברים כי זה היה לי גם בWindows 7 וגם בWindows 8 שיש לי כרגע.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מדפסת חדשה. היה לי hp officejet pro l7590 מה שחשוב לי שיהיה במדפסת זה כניסת רשת ושיהיה סורק. אם זו מדפסת שהיא הזרקת דיו מה שחשוב זה שאם נגמר אחת המחסניות, שמהדפסת תמשיך לעבוד ודבר שני זה שלא יהיה תוקף למחסנית בhp יש תוקף למחסנית למשל לאחר תאריך תוקף המחסנית, המדפסת מושבתת. אני גם אשמח לקבל המלצות לגבי מדפסות לייזר המחיר שאני מחפש זה 300-500 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את העכבר הנ"ל. אני מחפש עכבר אלחוטי פשוט שיזכיר בעיצוב את ה- MX510/518 המפורסמים שהיו לי ואהבתי מאוד, בעיקר עקב הנוחות - וה- M510 די מזכיר אותם במראה. יש לציין שאני משחק במחשב מדי פעם, אבל לא משהו תחרותי או אונליין כך שבמקרה זה עכבר אלחוטי טוב יעשה את העבודה. למישהו יש ניסיון עם העכבר? אם כן, האם הוא מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי מישהו מכיר עכבר ומקלדת מומלצים וזולים לגיימינג שאפשר לרכוש בארץ?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מחפש מדפסת ביתית לשימושיים מאוד בסיסיים (לצורך העניין כ- 30 עמודים בשבוע). המדפסת צריכה להיות משולבת עם מכונת צילום, אין צורך בפקס. כמו כן, חשוב השיקול של המחיר של מחסניות הדיו - אין לי בעיה גם עם דיו חלופי. אודה להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בבקשה המלצה על מדפסת לייזר משולבת עם פקס ואמינה לעבודה במשרד קטן, תקציב של 1000 ש"ח אם בהוספה קטנה אפשר להשיג גם צבעונית אז אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש USB HUB עם ספק כוח, דרישות: 1. לפחות 4 כניסות 2. עדיפות ל USB 3.0 ( אבל לא תנאי הכרחי) 3. שקע אחד של לפחות 2.0A (קריטי בשביל הטענה מהירה) 4. עדיפות למותג מוכר ולא זבל סיני. 5. תקציב - עד 150 ש"ח, כמובן אפשר להזמין מחו"ל..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפצל USB ל 7 / 10 פורטים עם מקור מתח חיצוני, 2A (אמפר)+ אני צריך לחבר 3-4 הארד דיסקים חיצוניים 2.5" שאין להם מקור מתח חיצוני, ועוד כמה מכשירים כמו סמרטפונים, מצלמת רשת, מקלדת, עכבר... ושימוש נוסף הוא להטענת כמה מכשירים סלולריים וטאבלטים במקביל. ראיתי שיש כל מיני מפצלים בזאפ, הרוב סינים, ללא תו תקן ישראלי. כמו: http://pc2.co.il/items/97996#techDetailsAName http://usb4.co.il/items/102196 http://www.4com.co.il/products/214762 - יקר! http://www.usbid.co.il/product1324.aspx https://ksp.co.il/?uin=18038 http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=4577000004&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=196&aff=Zap〈=he * בעיקרון המפצלים "הטובים" הם כאלו שיש להם שנאי עם זרם של 2A…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לרכוש את BROTHER MFC-J430W כשהתקשרתי המוכר ניסה לשכנע אותי לרכוש את הגרסה החדשה של המדפסת : BROTHER MFC-J470DW חוץ מההבדל במחיר( כ40 ש"ח יותר ב470), הצבעים לפי מה שראיתי יותר יקרים ב470 . אז האם כדאי לי בכל זאת לרכוש אותה במקום 430? השימושים שלי צנועים למדי, מדי פעם לסרוק/להדפיס משהו... פשוט מבחינת תמיכה באתר של בראדר אפילו לא מצאתי את המודל 430.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת לשימוש ביתי. נקודות חשובות: - הדפסה מידי פעם של דפי A3 - אפשרות הדפסה בדופלקס - חסחוני בדיו - קטנה ואיכסון - הדפסה של תמונות (הדמיות תלת מימד במקרה שלי באיכות טובה יחסית) באיכות טובה. הדבר הכי קרוב, ובמחיר הכי טוב היה ה-dcp j4110dw של brother שעולה כ- 450 שקלים. האם אתם מכירים/יודעים על מתחרה ראוי בתקציב של עד 600 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך AOC 19 אינג' שקניתי לפני איזה 4 שנים בערך. המסך בימים האחרונים מקנפג את עצמו כל כמה שניות, כלומר, הכוונה היא שאם אלחץ בכפתורים של המסך ואגיע לפונקצייה שמקנפגת את המסך שיהיה טוב אז זה עושה לי את זה על אוטומט כל כמה שניות... כמובן שנסיתי לעשות ריסטרט למסך ולמחשב ולהוציא מהמחשמל.. לא עזר.. מישהו יודע מה הבעיה/יכול לעזור? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-