עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by oz12,

בעיה עם המקלדת החדשה של לוגיטק edge אני חיברתי את הבלוטוס למשחב הוא מזהה אותו טוב ... אני לוחץ על connect במקלדת וזה לא מוצא לי את הלוטבוס מה יכולה להיות הבעיה והתקנתי ת ה set point והבלוטוס מזהה טוב ב device manger

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by StrikeEagle,

יש כרגע מבצע בניאג על הK95 brown ב160 דולר, אני מזמן שוקל להחליף את המקלדת הנוכחית שלי, האם המקלדת הזאת ידועה בבעיה מסויימת חוץ מהלדים שנשרפים? יש מקלדת אחרת שיותר משתלמת במחיר הזה? מה לגבי הK70? מה שחשוב לי בעקרון זה שיהיה את הכפתורים של המולטימדיה, תאורה אחורית, ווליום גלגלת (נראה לי נחמד). השימושים שלי זה גיימינג וגלישה באינטרנט (כל השאר לא קשור למקלדת). אף פעם לא הייתה לי מקלדת מכנית ואחת עם כפתורי מאקרו וחשבתי שיהיה נחמד לנסות, דעתכם הכנה בבקשה.

3. היי, אני משחק בסימולטור טיסה קרבי הנקרא Dcs (digital combat simulator) למי שמכיר. אשמח לקבל המלצה לג'ויסטיק איכותי למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי שלום! מה נשמע? איך המדפסת יכולה לזהות דיו חלופי? והאם זה אומר שאני צריך להשקיע בדיו לא חלופי עבורה? האם לדעתכם יכול להיות שנוצר כבר נזק וגם אחרי שאשקיע היא לא תעבוד? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. אהלן. כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין באוזניה לפלאפון (samsung 900) שתתן את התמורה הכי טובה לעלות הכי נמוכה, התקציב הוא דיי דל, ועומד על 250- שקל.. תודה!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by subamba,

הסתדרתי...

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. כרגע יש לי logitech cordless click! plus יש לי אותו כבר... יותר מדי שנים חח לא יודע אפילו כמה העכבר שירת אותי בצורה טובה ועמד בכל הצרכים שלי... סוללה מחזיקה כשבוע בלי טעינה אני מחפש כיום עכבר שחייב ליהיות אלחוטי.. אבל עם עמדת טעינה (DOCK) כי אני מוצא בזה נוחות. ראיתי את ה logitech mx revolution ונורא היתלהבתי ממנו.. הבעיה שאין כבר איפה לקנות אותו חח איפה אפשר להשיג משהו דומה? מוכן להשקיע סביבות ה500 שקל לא אכפת לי מעכבר גיימינג או לא.. תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by stone cold,

טוב אז מצאתי היום חנות די חדשה ברעננה שמוכרת את העכבר הזה לרוב העכבר לא נפוץ ברוב החנויות העכבר עלה לי 340 שקלים בכל מקרה העטיפה ניראת ככה ואני לוקח תמונות מהרשת כי אין לי כוח לצלם - באריזה לא כלול הרבה אבל היא יפה גם מבחוץ וגם מבפנים וניראת איכותית ההתקנה בוויסטה 64 לא הייתה נוחה המערכת לא התקינה אוטומטית את העכבר וגם לא נתנה להתקין בדריבר שקיבלתי הורדת דריבר חדש והכנסת העכבר בUSB של העכבר הקודם (510) עזר להפעיל את העכבר ואני לא יודע מה מהם פתר את הבעיה התוכנה של העכבר מאוד נחמדה והעכבר מאוד יפה אני יוריד דמו של f.e.a.r 2 לבדוק את העכבר במשחק FPS רציני מבחינת גלישה ושימוש רגיל אפשר לכוון את המהירות והוא מאוד נוח בערך כמו ה510 שהיה לי אבל הוא הרבה יותר …

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by shmulik_miata,

ראיתי את המקלדת של לוג'יטק מדגם K400 פלוס והוא דיי מצא חן בעיניי. הבעיה היא שהיא קצת יקרה כי יש חלופות זולות כגון זו של מיקרוסופט וזו של מיקרוסופט היא ארוכה יותר. האם יש אלטרנטיבות לשניים ? המקלדת אמורה לשמש אותי בעמדת הנהיגה שבניתי, לכן אני צריך משהו קומפקטי וטוב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by blackflag,

אני מעוניין לרכוש שלט למחשב, אבל כמעט כל השלטים שאני מוצא רשום שהם מיועדים ל"media center" כשאני משתמש במערכת הפעלה XP רגילה. האם השלטים האלו באמת לא יפעלו על המחשב שלי, או שבעזרת התוכנה המתאימה ניתן לגרום להם לעבוד?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by Neo810,

היי, אשמח לעזרה, האם קיימת מצלמת רשת אלחוטית? כזאת המיועדת לשיחות סקייפ וכו'... פשוט המחשב ממוקם רחוק מהיכן שהמצלמה תמוקם ואני לא רוצה חוטים. לא מצאתי דבר כזה... אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Adir207,

היי, הייתי שמח לקבל המלצה לסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים, עדיפות למקלדת חרוטה עברית ואנגלית. אשמח אם העכבר והמקלדת יהיו נוחים לשימוש וכן אם המקלדת תהיה שקטה בהקלדה. תקציב עד אזור ה-400 שקלים לסט. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ovadiadn,

הציעו לנו לעבודה את הפקס המשולב הזה. http://www.kyoceramita.eu/index/products/product/fs1028mfp.html יש למעלה מ4000 דף בחודש 80% שימושי פקס 20% סורק מחיר לפי דף 8 אג' לדף. איך המכשיר? אמין? לא תוקע דפים? עובד כמו שצריך ברשת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האם מישהו משתמש בה ומכיר את הבעיות הבאות: - לאחר יומיים עבודה רצופה, נתקעה והפסיקה לענות לבקשת HTTP. המשיכה לענות לפינגים. הבעיה נפתרה ע"י כבוי/הדלקה. - נסיון לשנות את הפורט לפנית HTTP אליה מ- 80 ל- 8001 נכשל. מרגע סיום הגדרה זו, היא מאבדת את פורט 80 וגם לא מקשיבה לפורט החדש. הבעיה נפתרת רק ע"י ריסט להגדרות ביח"ר.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by ronlut,

שלום. אני רוצה לקנות GAMEPAD למחשב ובגלל שהמחירים לא בשמיים הייתי שמח למשהו טוב. בגלל שאני מעריך מאוד את LOGITECH ואת המוצרים שלהם, נכנסתי לאתר שלהם ומצאתי את הרשימה הבאה: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/&cl=roeu,en זה כל הGAMEPADים שנמכרים כיום. אני מבין ש-2 המוצרים המובילים שלהם (לא שיש יותר מדי) הם: Cordless Rumblepad 2 ChillStream עכשיו השאלה היא מה לבחור? CHILLSTREAM נראה מצוין, הוא בנוי דומה מאוד לשלט של הXBOX 360 ששמעתי עליו ביקורות מצוינות, אבל קראתי באינטרנט שהקטע עם הקירור זה סתם גימיק וזה לא באמת עושה משהו. הRUMBLEPAD מגיע עם רעידות והוא אלחוטי. עוד שלט לא רע שמצאתי הוא הSaitek Cyborg Rumble Pad (קישור). הבעיה ב-2 השלטים CHILLSTR…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  16. נשבר לי מהעכבר הנוכחי ויש לי זכרונות טובים מהטראקבול של מיקרוסופט שהשתמשתי בו לפני 15 שנה. זה לא רק אני. מיקרוסופט הפסיקו לייצר טראקבולס, ו-MS TrackBall Exploer חדש בקופסא עולה היום ב-eBay 350$. ובצדק. בתור אחד שלא יכול להקדיש סכום כזה לעכבר, עברתי לבחון את האופציה הכי קרובה - Kensington Orbit Trackball with Scroll Ring: http://www.kensington.com/kensington/us/us/p/1444/K72337US/orbit%E2%84%A2-trackball-with-scroll-ring.aspx המוצר מקבל ביקורות טובות בסך הכל, אבל אף אחת מהן לא מתייחסת למשחקים. עם הטראקבול של מיקרוסופט שיחקתי קוייק 3, והוא אפשר לי חופש פעולה גדול מזה של עכבר בלי להתפשר על הדיוק. למישהו יצא אולי להתנסות עם המוצר הזה (או מוצר אחר של קנסינגטון) ויכול לומר ליעד…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by chichy,

שלום אני מאוד!!! מעוניין לקנות כרטיס עריכה דיגיטלית עם יציאת וכניסת firewire. הבעייה היא שישנם סוגים שונים בשוק אשר ביניהם הבדלי מחירים עצומים!!! אם מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בין הכרטיסים שהרי הם דוגמים בצורה דיגיטלית, ככה שאין כזה דבר הורדת איכות וכו... אם אתם מעוניינים לקבל קצת פרספקטיביה למה שאני אומר כנסו ל- PCI FireWire HOST ADAPTER נמכר בפלונטר ב- 290 ש"ח PINNACLE STUDIO-DV-CLIP נמכר בפלונטר ב- 806 ש"ח תודה איל

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by Yarden Cohen,

שלום, אני עובד על Rapberry Pi 3 (Model B) ולפרויקט הספציפי שאני עובד עליו אני צריך לקנות כפתור קטן, משהו אסתטי שיתחבר לרספברי דרך usb. ראיתי שיש המון דברים בסגנון בחו"ל, אבל אני קצת לחוץ בזמן, במיוחד עם העיכובים במשלוחים שקורים בשבועות האחרונים. האם מישהו מכיר מקום בארץ שניתן להשיג בו דברים מהסוג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by erez_hazan,

שלום, רציתי לקנות מדפסת חדשה אחרי שהישנה שלי התקלקלה. אני צריך שהמדפסת תהיה מהירה, והדיו לא ייגמר אחרי שבועיים- אני מדפיס כ15+ בשבוע. ושתהיה לה אפשרות להדפסה דו צדדית. התקציב הוא בסביבות ה600. חשבתי בכיוון של HP 6500.

20. Started by Holography,

היי, אני לא יודע בדיוק לאן זה שייך אבל החלטתי לכתוב את זה פה החורף הגיעה לעיתו ועמו הברקים...אחד האויבים המסוכנים של מחשבינו הנערץ (חוץ מהא'ק והחשמל סטטי ) רציתי לדעת כמה שקע כזה עולה ומאיפה ניתן לקנות,והאם הוא מספק הגנה של 100% למה שמחובר אליו ? (במקרה הזה למחשב) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Elrond,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק חשמל (המתאם זרם) למדפסת HP 660? ??? נ.ב: בלי לבקש מ HP ייצור מיוחד

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  22. פעם ראשונה שאני צריך לרכוש למדפסת זאת טונר. זאת מדפסת לייזר לפי הבנתי. שחור לבן. האם יש מקום מומלץ (כמובן -במחיר) שבו אוכל לרכוש טונר עבור מדפסת זאת? samsung ml-3710nd תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים.. הדבר הכי חשוב זה שיהיה מרחק טוב. יש לי טלוויזיה במרחק 2.5 מטר ממני כאילו במיטה ויש לה מחשב מחובר ואני צריך מקלדת ועכבר שיפעלו באופן תקין ללא תקלות!! בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by pompon,

היי, כרגע אני משתמש במקלדת של חברת QUANTUM (אם מישהו מכיר) היא מאוד נוחה לי והיא נמצאת איתי מאז הפנטיום 1 שלי. הסיבה היחידה שאני רואה לנכון להחליף מקלדת היא הנוחות או הבריאות של הידיים... איזו מקלדת מומלצת למטרה זו? ראיתי בזאפ שאחת המקלדות הפופולאריות היא ה WAVE של לוג'יטק. זה באמת נוח? זה נראה לי לא נוח בעליל... ממתין להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by winner,

למישהו יש נסיון בתיקון סורק HP? ScanJet 3970 התחיל להוצא פס כחול בתחתית הדף הסרוק - נראה כמו בעייה בכבל השטוח שמתחבר לחלק הנע. דיברתי עם HP - המדיניות שלהם שאם צריך לתקן, לא מחליפים חלקים בודדים אלא את המכלול כולו, לא קיבלתי הצעת מחיר אבל סביר שיעלה קרוב למחיר סורק חדש... האם מישהו מכיר מעבדה עצמאית טובה שמטפלת בסורקים של HP (עדיף בירושלים)? האם שווה בכלל לתקן (הסורק עלה 800 ש"ח לפני שנה וחצי ועבד קשה מאז)?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.