ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מדפסת לייזר עד שחור לבן עד 300 ש"ח, עם דיו לא יקר מידי ויש עדיפות לזירוקס. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כל הדגמים של KVM השונים שראיתי כוללים גם חיבור CRT. האם חייבים לחבר גם את המסך על מנת שה KVM יעבוד? אני רוצה לשמור על השימוש ב DVI למחשב המשחקים, כנראה להשתמש ב HDMI בהמשך. המחשב השני הוא נייד eeePC עם חיבור CRT בלבד. למסך חיבור CRT, DVI HDMI. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
וגם.. מה ההבדל בין 6500Plus לבין 8500plus? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה, עד כמה שהבנתי אני צריך כבל RCA (יש לי אדום צהוב לבן בטלוויזיה) לגבי החלק השני אני לא בטוח - אם זה SVIDEO או משהו כזה, איך יודעים ? לאיפה צריך לחבר אותו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
התקנתי win 7 לפני כשבועיים ומאז המדפסת שלי לא עובדת... באתר של xerox אין דרייברים לwin 7, רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המדפסת איכשהו?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי ונשבר לי להחליף לו סוללות......אני מחפש לקנות עכבר אלחוטי אבל עם מטען לטעינה חזורת. מה העכברים הכי מומלצים שיש כיום בשוק? תודה=]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהאוזניות שלי נשברו לי על הראש מלבישה (plantronics gamecom 780) שהיו מעולות בכל רמה אפשרית אבל הפלסטיק הזול גרם להם לשבר. כאילו הם נשברו איפה הפס של הריפוד וזה רק מלבישה שלחתי אותם למעבדה של באג זכיתי ליחס אבל כזה יחס הולם כמו שאני מצפה מבאג. אתמול בשיחה הראשונה (יום ראשון) אני עובד לילה אז בבקרים לרוב אני יושן קיבלתי הודעה קולית שאומרת לי שאיאפשר לתקן תאוזניות ואני זכאי ל10 אחוז הנחה על אוזניות חדשות. ואני בראש אומר מה הם צוחקים עליי כאילו יש תקלה באוזניות אני שומר על הציוד שלי הוא נשבר מעצמו כאילו איפה אני אשם פה בכל הסיפור ברור שזה ניקרא שבר אבל תאמינו לי שלא עשיתי כלום! לא הפעלתי לחץ כלום פשוט כלום רק לבישה כאילו זה אוזניות מה הם ליופי אני צריך ללבוש אותם אז מה א…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי חברים. בקרוב הולכת לצאת מקלדת מכנית חדשה ל Ducky, ה Ducky Shine 4. מה שחדש זה כפתורי ווליום ותאורה גדולים (גלגלות). ייתכן שהם באו על חשבון כפתורי מדיה. אמנם בדיוק הזמנתי את ה 3, עם מקשים כחולים ותאורה ירוקה, אבל ה 4 נראית מעניינת מאוד. קישור לשרשור בgeekhack: http://geekhack.org/index.php?topic=58845.120 וקצת תמונות והשוואה ל 3. מה דעתכם ? מי מזמין ראשון ?
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד Lenovo ThinkPad L14 עם חיבור HDMI וחיבור Type-C לתחנת עגינה. אני מעוניין לחבר 2 מסכים. מסך אחד 24" 1920*1080 (Dell P2419H) את השני לא קיבלתי עדיין, כנראה יהיה 22" ואין לי פרטים על הרזולוציה (אני מניח שיהיה ברמה דומה לראשון) אשמח לרעיונות לא יקרים מידי (עדיף פתרונות שיכללו גם חיבורי USB עבור מקלדת, עכבר וכד'). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! רכשתי את המקלדת הנהדרת הזו (Logitech Keyboard Elite) אשר מגיעה עם המון לחצנים מגניבים ו-Hotkeys וכדומה. בכל מקרה, אני מאוד מעוניין לקנפג 2 מהלחצנים המהירים על מנת להעלות ולהוריד brightness ואם אפשר גם גאמה בשניים אחרים. איך ניתן לעשות זאת ? אני משתמש בדריבר שהגיע עם הקופסא, 2.31 Logitech SetPoint בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המלצה למארז פול טוואר שיהיה אפילו גנרי. המחיר לא גבוה מ300-350 שקל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מצלמה יותר טובה? MUSTEK 960 ש"ח או hp photosmart 120 digital camera 790
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרוס יש לי ספק כח של חברת SevenTeam (הם מייצרים ספקים לשרתים גדולים) של 570W (כן!). הוא בנוי עם חמישה חוטי חיבורי Mulex (קוו הספק פנימי אחד) לדיסקים כוננים וכ"ו (על כול חוט יש שני חיבורים "גדולים" ואחד "קטן"). בנוסף חיבור P4 וחיבור 6 יציאות (לא כמו של ה- PCI-e החדש אלה של חיבור מיוחד בשרתים) וחיבור ללוח האם של 24 יציאות. המחשב הוא: * מעבד: AMD 3000 (754) עם מפזר חום Evo 33 עם שני מאווררים (אחד כניסה, השני יציאה) * לוח אם: GA-K8NSNXP * זכרון: 1GB (שני סימים מיצרנים שונים) * כרטיס מסך: nVidia 6600GT (AGP, 128MB) * דיסקים: דטה - 2 * SATA(80GB( ראשי - 1 * IDE(80GB) נוסף - 1 * IDE(200GB) * מאוורים: 2 * 80cm מהלוח + פנל מיוחד לעוד שלושה מ…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
מקלדת (חוטי) לא צריך שהיא תיהיה מיוחדת או משהו... משהו פשוט... שיעבוד טוב במשחקים... (כי לפעמים יש בעיה (לדוגמא) במשחקים שרצים/הולכים קדימה (עם הלחצן ''w'') אז באמצע זה מפסיק ואז צריך ללחוץ עוד פעם ''w'' - או שזה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות? :<) Logitech Media Keyboard Elite - מקלדת בסדר למשחקים? לא יהיה את הבעיה הנ"ל? (או שכמו שרשמתי זה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות..?) במידה והמקלדת הנ"ל לא טובה... אשמח להמלצות נוספות... עד 200 (לא צריך דברים, כפתורים מיוחדים, ולא צריך עכבר איתו ושיהיה חוטי.. וכמובן כמה שיותר זול.) תודה מראש לעוזרים :
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ל-GIGABYTE יש מיתוג זול שגורם למשתמשים להרוויח הרבה - ה-M28U הוא מסך 4K 144Hz מפתיע באיכותו ונגיש מהאפשרויות האחרות בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
המארז הזה כמו שהוא טוב או לא טוב... במפרט שלי יש מעבד AMD 3000 bit כרטיס מסך 6600GT לוח אם של K8NS gigabyte זהו תודה מראש...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני צריך לשדרג את המקלדת והעכבר שלי ואני צריך ממכם המלצה. זה יכול ליהיות סט של מקלדת ועכבר ביחד (אפשר גם לחוד), רצוי לוג'יטק. לא אלחוטיים. תקציב - 200 ש"ח בערך. אם אפשר שהעכבר עצמו יהיה בעל תזוזה מהירה. העכבר לשימושים של עיצוב גראפי ופה ושם קצת משחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
למערכת AMD על איזה מארז וספק הייתם מציעים לי ללכת? לא יותר מ 650 ש"ח זה התקציב לכך. אני חשבתי על: 1.Antec 3700AMB Metallic 350W Case שעולה 592 ש"ח. או 2.Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include עולה 439 ש"ח+ ספק:Coolermaster Regular 350W RealPower Power Supply שעולה 226 ש"ח. סה"כ 665. מה אתם הייתם מציעים?בסכום הנ"ל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=379325 כוללת פקס אם אני לא טועה, יש משהו בטווח המחירים הזה שהוא יותר מומלץ? איך היא לעומת הHP: http://zap.co.il/model.asp?model_id=371042 ובגודל הברוטר קטנה משמעותית ממנה? והאם אפשר אחת מהן לשתף ברשת? ז"א במחשב הרחוק לוחצים הדפסה וזה אוטומטית מדפיס במדפסת הרחוקה?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני צריך מארז שמתאים ל amd 3400 k8ns 512 ddr בלי ספק!!! חשבתי אולי על readimax cobra איך הוא? תודה אופק
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות ספק. מה דעתכם על הדגם הבא: HEC 400W HEC-400TRT. מה ההבדל בינו לבין ה- AR? מה עדיף? האם הבנתי נכון שיש לו אפשרות חיבור ל SATA אחד? ומה יקרה מחר אם ארצה לחבר עוד HD מסוג SATA? האם קיימים מתאמים? באתר של skyPc הם כותבים : HEC 400W HEC-400TRT. האם הם מתכוונים לדגם הבא, כפי שמופיע באתר היצרן: http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400trptf.php
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
חושב לקנות אותו, מעניין אותי אם יש לו גלילה מהירה באיזה שהיא צורה כי זה ממש חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני עובד עם בורר KVM של חברת SMART VIEW, בורר של 4 מחשבים עם PS2 למקלדת ולעכבר. עד עכשיו עבדתי עם עכבר MX1000, והחלפתי אותו לעכבר מיקרוסופט פשוט בגלל כאבי יד. וה KVM עבר תקין ללא חיבור החשמל החיצוני שלו, של 9V. עכשיו קניתי עכבר חדש, דגם חדש- LOGITEC M500 חוטי. אני מחבר אותו ל KVM והוא לא מזהה אותו בכלל ולא נותן את הצפצוף בחיבור (לכל עכבר אחר-כן). חיברתי חשמל חיצוני ל KVM, כי חשבתי שאולי זו הבעיה של מתחים- עדיין העבר לא עובד עם ה KVM. הדגם המדוייק הוא: smart view IC 714-IA בעיה מוכרת למישהו? מה הפיתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-