ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם במידה ואני ירצה מתי שהוא להחליף מעבד מ- tb 1 לפלומינו האם אני יוכל להחליף בלי להחליף לוח אם יש לי לוח אם asus a7v133 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני וחברי רוצים לקנות מסכי מחשב רחבים של סמסונג...אחד 22 אינץ' והשני 20 אניץ' .. לאחר שקראתי באינטרנט שיש הרבה סוגי פאנלים ורוב מה שבארץ זה גרוע אני ישמח אים מישהוא יוכל לעשות לי סדר ..איזה פאנלים בשום אופן אסור לקנות ,איזה כן והאים בכלל בארץ אפשר לבחור? אני ישמח אים תענו לי מהר כי חבר שלי כבר הזמין את המסך 22 אינץ' ואני לא רוצה שהוא ידפק..
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
ככה, יש לי במחשב הארדיסק כונן קומבו של ריקו שהוא גם CD רגיל גם DVD וגם צורב, וכונן CD של LG. עכשיו השאלה היא, איך הכי כדאי לחבר אותם ללוח האם, כלומר מי צריך להיות מחובר לאיזה IDE, מאסטר או סלייב? אני מאוד אשמח להסבר מפורט, כדי שאני לא רק אדע מה לחבר לאיפה אלא גם למה. תודה רבה לכל העונים, ושוב, אני מבקש רק מי שבאמת מבין, אני לא רוצה לעשות טעיות שיגרמו לי "נזקים".
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים לאחותי יש FX5200 חרא של כרטיס והוא כבר לא מעלה לה את המשחקים שהיא משחקת עכשיו אין לה הרבה כסף להשקיע יש לה רק 200 שקל עכשיו זה סכום זעום ובמקרה יש לי חבר שקנה כרטיס חדש למחשב ואת הישן הוא אמר שהוא יוכל להביא לי ב 100 שקל דרך אגב הישן שלו הוא Gefirce Ti 4200 עכשיו לפי מה שאני יודע הוא לא כרטיס חזק מאוד אבל הוא יותר מוצלח בהרבה מהFX5200 אז מה אתם אומרים כדי לה ב 100 שקל שאני יביא לה אותו ממנו ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום יש קניתי לא מזמן את מצלמת הרשת microsoft lifecam vx6000 ואני בסך הכול מרוצה ממנה. רק יש לי שאלה. כאשר אני עושה הקלטה של וידאו ברזלוציה גבוהה(יותר מ 600*800) אז הוידאו ממש איטי, וזה ממש מעצבן! האיטיות הזאת נובעת בגלל המצלמה או שזה גם קשור למחשב הישן שלי? המחשב - intel p4 2000mhz זיכרון - 2 גיגה תודה!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני בונה לי מיפרט על דף ואני צריך לדעת איזה ספק כוח לשים מצאתי של 480 w אבל אני לא בטוח שהוא מתאים הכרטיס מסך הוא כרטיס חזק מעבד חדש וזיכרון 512 סליחה אם לא רשמתי את זה בדיון הנכון
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי MX1000 של לוג'יטק ואני רוצה לקנות את הסט האלחוטי של מיקרוסופט Microsoft Wireless Optical Desktop 3.0 ולא להשתמש בעכבר שלהם. כלומר, אני אשתמש במקלדת האלחוטית של מיקרוסופט ובעכבר של לוג'יטק. השאלה אם יש התנגשויות בינהם. האם מישהו נתקל בדברים כאלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז שמומלץ כאן ע"י הרבה משתמשים - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 ואת הלוח אם (שגם מומלץ) Gigabyte GA-K8NF-9 הסתכלתי בתמונות של שניהם וראיתי שהפאנל האחורי (איפה שחיבורי הסאונד, USB, רשת, טורי, מקבילי...) נראים שונה לגמרי, כלומר החיבורים על הלוח אם לא כמו החורים במארז. (אם הייתי יודע איך מעלים תמונה מקובץ, הייתי מעלה) מה עושים? יש פאנל אחר למארז? מורידים את כולו ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי בימים האחרונים המחשב עושה ריסט מדי פעם שיש קפיצות מתח קטנות (כלומר, יש בבית הבהוב קצרצר של האורות, אבל מכשירי חשמל לא נכבים, השעון בוידאו לא מהבהב...) האם UPS INTERACTIVE (כמו ADVICE PR 600) יעזור להפרעות הללו? כי הבנתי שיש זמן מינימום שלוקח לUPS אינטראקטיב להכנס לפעולה (כמה מילי-שניות) (דרך אגב יש לי ספק HEC 300) (UPS ONLINE יקר מדי עבורי) תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. יש לי שני עכברים למחשב.חדש שהוא חלק מסט אלחוטי לוג'יטק ex110. השני הוא עכבר חוטי רגיל של מיקרוסופט wheel mouse optical 1.1a.הבעיה היא שעם החדש אני לא ממש מסתדר,הוא קטן לידיים שלי ולא ממש נוח.(משום מה לא נתקלתי בתלונות דומות לשלי) האם אפשר להעביר את הרכיבים הפנימיים של הלוג'יטק (האלחוטי) למיקרוסופט ? כך שהוא יהיה אלחוטי. אתם לא מבינים כמה הוא יותר נוח לי.אבל אני רוצה לשלב בין הנוחות לאלחוטיות. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
התחדשתי היום בשלט חדש שיקחתי כמה משחקים עובד טוב חוץ מNBA LIVE 2008 ששם זה עובד אבל לא בתפריטים שזה משגע אני יכול לשלוט רק במשחק עצמו ולשאלה איך מכבים את השלט?? לא מצאתי שום דרך הפעלתי אותו על ידי לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי האור נדלק שיחקתי עכשיו אני מנסה לסגור והוא מסרב
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כבל מאריך ל usb נקבה וזכר באורך עשרה מטרים , השאלה שלי עם באמת אני זקוק למגבר usb או איך שזה נקרא , בשביל לחבר מזרים מדיה ליתר דיוק קשר בין הכונן הקשיח שבתוכו למחשב ... , צריך את המגבר usb ? או שכבל 10 מטר' מספיק תודה רבה ולילה טוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיית חשמל מוזרה בחדר, או יותר נכון בשקע אחד בחדר (ולצערי זה השקע של המחשב). כל פעם שמדליקים את האור במטבח, פלורסנט, יש זמזומים שמגיעים מכל הרמקולים (5.1) ומדי פעם אפילו הפרעות במסך. כמו כן, כל כמה ימים קופץ הפיוז, והוא חוזר רק שאני מנתק את המפצל של המחשב מהשקע (אל המפצל מחוברים המחשב, המסך והרמקולים). אני בטוח שהחשמל לא יציב כי זה בניין ישן ומי יודע בכלל מתי התקינו פה את החיווט. הקיצר, השאלה שלי אם אל-פסק אם מייצב מתח יוכל לעזור למצב. ואם כן, אשמח לקבל המלצה לאל-פסק כי אין לי מושג בנושא.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מדפסת ורציתי לדעת מה ההבדל בין מדפסות ה photo smart לבין ה Inkjet/deskjet? ועל איזה מדפסות אתם יכולים להמליץ לי? תקציב - עדיף שלא יעבור את ה 1000 ש"ח תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קורא נתונים של מדפסת לייזר מסויימת (SAMSUNG CLX-3175FN אם זה ממש רלוונטי), ויש בה שני נתונים שאני לא מבין את המשמעות שלהם: יחידת פיתוח יחידת עודפים שני הנתונים הללו נמדדים במספר דפים. מה המשמעות שלהם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין במדפסת הזו, אבל מכיוון שיש לה כל כך הרבה דגמים שונים בשוק, אני לא מצליח למצוא את זה עם המאפיינים החשובים לי. אשמח אם תוכלו לרשום לי לאיזה מהדגמים בסדרת 6500 יש: 1. הדפסה דו"צ אוטומטית 2. רשת קווית - ethernet 3. פחות חשוב, אבל לאיזה דגמים יש wifi ועוד שאלה אחת, בקשר ל- 8500, יש הבדל משמעותי בין הדגמים החדשים לדגם הישן מלבד ההדפסה ישירות מהמייל ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי במפרט שלך שיש לך מסך בדיוק כמו שלי רק כשהמסך שלי ברזולוציה 1024X768 וקצב ריענון 85 הוא מרצד רציתי לדעת אם גם אצלך זה כך אתה יכול בבקשה לבדוק בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אוקיי חברה יש ברשותי מעבד אינטל פנטיום 3 800. ואני רוצה להחליץ את המעבד ל-AMD ויש לי כמה שאלות. 1) איזה מעבד אתם ממליצים לי אך שיהיה קצת יותר טוב מבחינת הביצועים שלו לעומת ה-800 שלי? בלי להגזים בבקשה (אין כסף) 2) מה ההבדלים בין Duron ו- Athlon?? 3) אם כבר המלצתם על מעבד. איזה לוח אם יתאים ביותר ויהיה שווה ? (לא יקר) 4) מהם המהירויות שלהם (הכוונה שהמעבד שלי רץ על 100MHZ מהירות BUS) אשמח מאד אם תעזרו לי ותודה מראש :-)
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כתבתי לך בהודעה קודמת אבל זה ענין דחוף לי : ענית לי בעבר שיש PATCH של VIA לבעיית ה-INFINITE LOOP ולא מצאתי אותו. יש לך הפניה ספציפית?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
יש לי MX518 והוא כל הזמן יש לי לכלוך שחור כזה בגלל הזיעה על הכפתורים ורציתי לדעת אם זה קורה גם בG5... ממה הוא עשוי בכלל?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הג'ויסטיק הנ''ל עכשיו שאלה האם הוא בא עם רטט?? אני מתוכנן להזמין מפה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1217
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את העכבר הנ"ל מחו"ל, אבל מכיוון שהחבילה כוללת מטען שמתחבר לחשמל יש את הבעיה של ה-110 או 220 וולט. מישהו יכול לתת לי פרטים על הנושא מכיוון שבאתר של לוג'יטק עצמה לא מצאתי תשובה - האם אני אוכל לחבר את המטען לחשמל בארץ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני יומיים בהמלצת אנשים בפורום את המקלדת הנ"ל, עובדת מעולה, אך כמו שרשמתי יש לי בעיה קטנה איתה, השילוב שיוצר את הסמיילי : P [שיפט + נקודותיים + P], אם אני לוחץ אותו ביחד או מהר, המקלדת לא רושמת כלום והמחשב נותן צפצוף קל של "לחיצה לא חוקית" כזה...... זה בעיה ידועה במקלדת? [כאילו, זו בעיה בכלל או שכך בנויה המקלדת?] והאם יש משהו לעשות? ללכת לפנדה ולהחליף יעזור במשהו?דיברתי עם האיש בטלפון הוא אמר שזה לא נשמע לו בעיה.... -ג'ו
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מפרט לא מזמן שהיה כלול בו את המארז מהאלומיניום של צי'פטק.. המארז לא הגיע לארץ מסיבות של פנדה .. פנדה אמרו לי היום לשנות את המארז למשהו אחר והם יתנו לי מחיר טוב עליו אמרתי נקח את הXaser מארז פצצה יפה חייתי ומעולה אין מילים ... עכשיו הייתי בחנות של פנדה פעם וראיתי את המארז הזה והוא לא נראה אותו הדבר הוא נראה יענו חיקוי של הXaser יש לו רקע אדום מאחורי הX מקדימה והוא נראה קטן יותר וכו... אני שואל אותכם אם זה נכון ..?? עכשיו מי שקנה מפנדה שיגיד לי איזה רקע יש לו מאחורי הX וגם מי שקנה מזיגזג או מחנויות אחרות תודה ... http://www.pandas.co.il/images/a6000aplus.jpg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני לא בטוח שזהו הפורום הנכון אז מנהלים, תעבירו אם צריך. רציתי לשאול את בעלי ההגה SideWinder(בלי רטט) של Microsoft, כמה מעלות ההגה מסתובב לכל צד?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-