עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ואני לא מבין כלום במקלדת קיבלתי אותה אם תוכנה פשוט יש לה מלא כפתורים שאני לא מבין למה יש אותם פשוט אני לא יודע להשתמש בהם הייתי שמח אם יש פה למישהו את המקלדת ולעזור לי איך לעבוד אם התוכנה שקיבלתי איתה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. שלום, קניתי את העכבר לפני קצת יותר מחצי שנה וגלגל העכבר שלו התחיל לחרוק בשבוע האחרון. זה לא קורה כל הזמן אבל זה קורה בתדירות גבוהה מספיק כדי לחרפן אותי בהדרגה. קשה לי להאמין שגלגל עכבר חורק שזה תוצאה של בלאי משימוש זה משהו שהאחריות מכסה (למרות שחצי שנה של שימוש זה ממש מעט זמן ולא הייתי מצפה מעכבר ברמה הזאת להראות בלאי כל כך מוקדם). זה משאיר אותי עם האפשרות לתקן את זה בעצמי, תהיתי אם למישהו יצא לפתוח עכבר כזה. אני מאמין שהברגים נמצאים מתחת לרגליות שלו ואני מפחד שאם אני אסיר את הרגליות הן לא ידבקו חזרה למקום אחר כך. בנוסף אין לי שמץ של מושג באיזה סוג של חומר כדי להשתמש כדי לשמן את הגלגל, WD-40 עשוי לאכול את הפלסטיק אז זה צריך להיות משהו שלא מוליך ולא אוכל פלסטיק.. אשמח לקב…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by kooyool,

אני רוצה לקנות גויסטיק למחשב בשבוע הקרוב ואני אשמח אם תביאו לי כמה הצעות אני צריך גויסטיק קרבי עד 1000 שקל (יש לי עכשיו את ה extreme 3d pro ואני רוצה משהוא יותר טוב) אני צריך משהוא בארץ כי אני רוצה את זה שיגיע השבוע תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. או סתם שיחה .האם יש דבר כזה? אנני מדפיס הרבה עד 600 ש"ח תודה רבה נעם

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. יש לי מדפסת לייזר XEROX ויש לי מילוי גדול של מכונת צילום משרדית גדולה של קוניקה מינולטה (בקבוק אבקת דיו) האם אני יכול למלא למדפסת שלי מהדיו הזה?? האם הדיו הוא אותו דיו?? תודה רבה לעונים! דותן

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. אם מישהו משתמש ב G600 של logitech, אם אפשר לשלוח הודעה יש לי שאלה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Wideblade,

שלום לכולם, אבא שלי מציג מדי פעם בשביל כל מיני חברות\אנשים, ולא תמיד יש להם מקרן. אז הוא מחפש מקרן נייד שיתחבר ללפטופ - חשוב שלא יצטרך כבל נפרד בשביל חשמל (שיעבוד על סוללות\יקבל כח מהלפטופ עצמו), ושיהיה באיכות טובה ככל הניתן (מדובר במצגות powerpoint ואולי סרטונים קצרים\תמונות - אבל לא משהו מפואר). מכירים מקרן כזה שאתם יכולים להמליץ עליו? התקציב לא חשוב, כל עוד המחיר סביר. תודה רבה :-) עריכה: לגבי התקציב - משהו בסביבות ה1,500 יהיה טוב :-)

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  8. היי, המדפסת שלי, Brother MFC-J410, מראה את ההודעה unable to init.4f מיד לאחר שהיא נדלקת. בדקתי קצת את הנושא באינטרנט וראיתי שהבעיה יכולה להיות עם נייר או עצם זר אחר שנתקע במדפסת אבל חיפשתי בכל האזורים ולא מצאתי משהו תקוע. הבעיה התחילה מיד לאחר שהחלפתי את ראשי הדיו של המדפסת. האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע כיצד ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by spider272,

ההגה בכותרת היה נוטה לי שמאלה במשחקים..פירקתי אותו לגמרי..זה קונקטורים..ופירקתי תצינור שההגה מתחבר איליו..הוא היה מחובר לקופסא עגולה שבתוכה יש קפיץ שתפקידו להחזיר תהגה ולתת קושי..אבל איך מחזירים אותה?? ההגה אלחוטי.. בבקשה כל מי שחושב שיכוללתת רעיון..אני כבר שעתיים מנסה כל מיני דרכים.. תמונות: המחשה לניראה ''שלם'' חלקים:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by chandler,

כל סט שבדקתי (AX PRO 5.1 , AX720, 720ּ+ , PROּּּ+ ; ETC) בכולם יש סאונד דקודרס שלא מתאימים למחשב, כבל אופטי (שמן הסתם לא תואם עם הלוח אם) , כל מני כבלים ואדפטרים של קונסולות ולרוב אין אפילו את חיבור ה3.5MM הרגיל ... באמת אין איזשהם אוזניות של טריטון למחשב שאפשר לממש את כל (או לפחות את רוב) הפוטנציאל והFEATURES שלהם? *והמלאי בארץ של החברה הזו פשוט זוועה אגב.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  11. רציתי לחלוק עם כולם את חווית השימוש שהייתה לי עם אוזניות Razer carcharias. האוזניות נקנקו לפני כשנה וחצי ב- KSP. האיכות שמע והארגונומיה שלהם די טובה יחסית למחיר, אך האוזניות אצלי בשימוש שנה וחצי והשימוש אינו אינטנסיבי והן כבר נהרסו - השמע נעלם אם נוגעים בחוט באזור של השלט ווליום.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by omrit,

היי, אני מחפש לקנוצ דיו מקורי של HP למדפסת. רציתי לשאול אם למישהו יש המלצה על אתר/חנות בחו"ל שכדאי להזמין בה יותר מאשר בארץ (מלבד EBAY)?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  13. מדריך מצולם לתיקון בעיית הלחצן בעכברי לוג'יטק, המדריך צולם ונעשה על העכבר לוג'יטק G700, תהנו: חברים אם מצאתם מידע זה שימושי, אשמח אם תלחצו על לחצן התודה--------------------------->

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by Lonjie,

מקווה שאני רושם בפורום הנכון, כרגע אני משתמש בסט חוטי של מקלדת מיקרוסופט CURVE 2000 (קניתי כבר פעם שנייה), ועכבר של לוגיטק MX510. אני מאוד מרוצה מהסט הנ"ל, אבל חושב שהגיע הזמן להחליף לאלחוטי. אז חיפשתי מקלדת שדומה לשלי, עם מקישים לחיצים ושקטים, מצאתי של לוגיטק K800 גם אלחוטית, מקישים לחיצים וגם מוארת, אבל אין בארץ בעברית ואיפה שיש המחיר בשמיים. המשכתי לחפש, ומצאתי את הסט של לוגיטק MK520 שכולל גם עכבר, את העכבר את האמת שאני לא רוצה כי הוא קטן, אבל לא חושב שאפשר לקנות בלי. השאלה שלי איך המקלדת? האם למישהו יש אותה ויכול לתת ביקורת? בנוסף, יש איזה עכבר מומלץ אלחוטי ? תודה מראש וסליחה על החפירה.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by ZIVDANIEL12,

אהלן אני צריך המלצה למתאם חיבור USB אלחוטי. פשוט במקום לחבר כבל מאריך אני רוצה לחסוך את כל החוטים. מצאתי משהו כזה : הבעיה שאף אחד מהקישורים לא מוכר את זה.. [Cables Unlimited Wireless USB Kit with Transmitter and Receiver with Base] אולי אתם מכירים משהו שדומה לזה?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by Guymz,

אהלן חברה, יש לי עכבר logitech performance mx אני כבר שנתיים משתמש ב SteelSeries QcK כיף לי איתו מאוד, הכל חלק ונעים. הבעיה היא שהוא מתלכלך לי נורא מהר ואני כל כמה חודשים בודדים קונה חדש כי זה מגעיל אותי. האם אתם מכירים פד לעכבר שיחזיק לי הרבה זמן אבל שיהיה גם נעים? לא כמו המשטחי זכוכית הקשים האלה... אשמח להצעות מעניינות.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  17. נשבר לי מהעכבר הנוכחי ויש לי זכרונות טובים מהטראקבול של מיקרוסופט שהשתמשתי בו לפני 15 שנה. זה לא רק אני. מיקרוסופט הפסיקו לייצר טראקבולס, ו-MS TrackBall Exploer חדש בקופסא עולה היום ב-eBay 350$. ובצדק. בתור אחד שלא יכול להקדיש סכום כזה לעכבר, עברתי לבחון את האופציה הכי קרובה - Kensington Orbit Trackball with Scroll Ring: http://www.kensington.com/kensington/us/us/p/1444/K72337US/orbit%E2%84%A2-trackball-with-scroll-ring.aspx המוצר מקבל ביקורות טובות בסך הכל, אבל אף אחת מהן לא מתייחסת למשחקים. עם הטראקבול של מיקרוסופט שיחקתי קוייק 3, והוא אפשר לי חופש פעולה גדול מזה של עכבר בלי להתפשר על הדיוק. למישהו יצא אולי להתנסות עם המוצר הזה (או מוצר אחר של קנסינגטון) ויכול לומר ליעד…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  18. *ניסיון אחרון פה בפורום... מה דעתכם על Kraken 7.1 והאם כדאי להוסיף 150 ש"ח לMegalodon 7.1 חשוב לי העמידות, נוחות, ואיכות השמע וכן היכולת לשנות את עוצמת הערוצים בנפרד... האם זה אפשרי בקראקן ?ובקראקן יש תוכנה לעומת המגלדון, חשוב ?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by אבירן,

אהלן חברים אני מתעניין ברכישת ערכה של עכבר ומקלדת דגם MX 5000 של חברת לוגיטק מה החוות דעת שלכם עליה חסרונות יתרונות ומחיר שהייתם משלמים עליה..אני אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו אישית לפחות חודש עבודה ולא להסתמך רק על קישורים כאלה ואחרים ברשת המון תודה!

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  20. שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש מכשיר משולב. יש לי כמה דגמים על הכוונת אבל יש לי שאלה או שתים(אני די בור בענייני מדפסות): 1. איך זה עובד עם אחריות? אחריות יבואן? אחריות מהחנות בלבד? לכמה זמן נהוג? מה האחריות מכסה בד"כ? 2. אני בספק אם מישהו יכול לרשום את זה פה אך אשמח לקבל המלצה על חנות לרכישה באיזור חולון-ראשון לציון-תל אביב. אם לא פה אז אשמח לקבל שמות של חנויות בפרטי. תודה!

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Corsair Vengeance 1300 Razer Kraken Pro Siberia V2

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by gman_il,

יש לי אוזניות של TB כבר שנה אבל הם נשברו די מהר ובאופן כללי היו מסורבלות ואני לא בטוח ששוות את הסכום הגבוה. רציתי לשמוע חוו"ד של מישהו שרכש והשתמש , האם שווה להשקיע בזוג נוסף? תודה.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  23. אהלן כבר זמן מה אני מחפש לשדרג את העכבר, למען האמת חיכתי למבצעים של הבלאק פרידי אבל הוא איכזב השנה. בקיצור יש את ה-LOGITECH M570 ב-180 שח ואת ה- Logitech Performance Mouse MX ב-235 שח אני רוצה לקנות את שתיהם האמת. מחירים ממש אטרקיטביים. העניין הוא שהם Manufacturer refurbished. מה אתם אומרים על זה? refurbished מעיד על אורך חיים נמוך או לאו דווקא? עד כמה זה באמת נורא, או שבפועל לא מרגישים בכלל?

24. אני רוצה להיפטר מהחלק העגול שמחזיק את המסך מחשב ולנצל את החלק הזה בשולחן טוב יותר. אני רוצה שהמסך יהיה צמוד מאוד לקיר אבל אני לא רוצה לקדוח בקיר, אז אני מחפש זרוע תלייה למסך על השולחן שהמרחק המקסימלי בין הקיר למסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים