עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום אני מחפש מדפסת משולבת חדשה עבור חמי - המדובר באדם מבוגר (כבר הרבה אחרי פנסיה) - ולכן נדרשות הנקודות הבאות 1. קלות תפעול - בדגש מיוחד על אופציית הסריקה - חובה שתהיה במדפסת כפתור סריקה למחשב\דואל\קובץ וכיוב' - המטרה היא להפוך את נושא הסריקה להכי פשוט שניתן. 2. תאימות - נדרשת תאימות לחלונות 7 וחלונות 10 בדרייברים\אפליקציה. 3. חיבור - נדרש חיבור USB - רשת קווית גם יכול להועיל - WIFI רק אם לא מוסיף הרבה במחיר. המחיר גמיש אך מדובר על סדר גודל של בין 1-1.5K תודה רבה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by k534d,

דרישות: מקשים שטוחים. שקטה - לא צריך חרישית אבל גם לא כמו המקלדות הישנות של פעם. מקשים רכים- שלא צריך להתאמץ להקליד. ואם אפשר כפתורי מולטימדיה\כפתורים שניתן לתכנת.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by naki,

אני מעוניין בקונטרולר חדש. מחיפוש קצר באמאזון מצאתי דגם שנקרא power a בחצי מחיר. מישהו התנסה בדגם הזה? חיצונית הוא נראה בדיוק כמו שלט מקורי של xbox one קראתי שאיכות החומרים שלו פחות טובה. מישהו התנסה בדגם הזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. פשוט הנוכחי של RAPOO לא טוב כי הלחצן האמצעי נלחץ בקלות ומדביק טקסטים, פותח לינקים בטעות וכד' תודה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by Danielamos168,

שלום אני מחפש שולחן למחשב גיימינג שלי שיהיה יחסית גדול אורך בסביבות 1.50 ורוחב 75 שולחן שחור יפה שיהיה מעוצב יפה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. כי בשניהם הפלט הוא 3w. ,הלוגיטק, חלש במקום רועש

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by k534d,

מה שחשוב שהיא תהיה נוחה שלא צריך להתאמץ בהקלדה ולהפעיל הרבה כח על המקשים ושתהיה שקטה. לא אכפת לי אם זה ממותג כגיימינג אם זה rgb או לא, אם אפשר כפתורי מולטימדיה בסיסים זה יהיה מעולה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Avi2202,

יש לי עכבר g502 , מחפש משטח / פד לעכבר ומקלדת , שיתאים לעכבר חיישן לייזר וכו... תקציב 150 . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by SSD,

היי , כשאני גולל עם הגלגלת העליונה במצב גלילה חופשית /חלק , ואני מפסיק לגלול , על המסך מופיעות מספר תזוזות קטנות של המסך הנגלל . הגילול לא נעצר מיד , אלא יש דיליי קטן . עד כמה שזה נשמע מינורי זה מציק לי בעין נורא. זה קורה רק בגלילה במצב חופשי /חלק . תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by D.A.Y.C,

אז מה קורה חברים והיום אני ילמד אתכם איך מתקינים את Windows 10 על דיסק און קי דבר ראשון תורידו את קובץ תמונות הדיסק של וינדוס 10 מהאתר שלMicrosoft ותצרבו את זה על usb דרך התוכנה Rufus תודה רבה ושמחתי לעזור

11. היי לכולם רציתי לשאול אם משהו מכיר את ה כסא הזה ואם הוא ממלחיץ עליו ....אני ישבתי עליו לזמן קצר ולא ממש יכולתי להרגיש איך הוא לאורך זמן יש קישור עליו ב http://www.marvo-tech.hk/index.php?c=content&a=show&id=188 המחיר ב HTZONE הוא 888 שקל מה אתם חושבים כדי ????

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. קניתי את העכבר של לוגיטק maraton m705 ואני פשוט לא יכול להשתמש בו מרוב הרעש שהגלגלת שלו עושה. לפני זה היה לי עכבר ב50 ש"ח שלא עשה רעש כזה, מחפש עכבר טוב שלא יציק לי עם רעשים של הגלגלת. ראיתי את זה של לוגיטק https://ksp.co.il/?uin=36551&select=.1043..221..1297..220. מה אתם אומרים? תודה!!

13. Started by erashel,

יש לי את העכבר בערך שנתיים וחצי והסוללה שקיבלתי איתו כבר לא כ"כ מחזיקה. אני מחפש סוללה איכותית שתחזיק הרבה בין הטעינות, כי גם ככה זה לא מחזיק יותר מדי בעכבר הזה. השאלה אם אפשר בכלל כל סוללה שרוצים שנטענת? זה AA יש פה מישהו עם העכבר הזה?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by rony1880,

היי מה דעתכם על העכבר הזה? ראיתי שיש אפשרות ל7 כיוונים שונים של DPI כולל כיוון רגישות הHZ שזה גבר טוב להורדת העומס על המעבד , האם העכבר הזה טוב כמו שכתוב ברשת? רוני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי אתמול שלט אלחוטי של אקס בוקס למחשב(כולל מתאם כמובן) ואני מעוניין להשתמש בחצים כמקשי כיוון במשחקים. משום מה החצים לא עובדים כמקשי כיוון בתוך המשחק(fifa 12 ) ,אלא רק בתפריט. ניסיתי לשנות דברים בכל מיני תפריטים למיניהם מחוץ ובתוך המשחק, אבל החצים עדיין לא עובדים. לפני השלט הזה היה לי שלט של לוגיטק שבלחיצת כפתור העביר את השליטה מהג'ויסטיק לחצים. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מתלבט בין כמה דגמים אשמח להמלצה, אני נוטה לכיוון הHP כי אין לי מקום בכללי והיא הכי קטנה ( אפשר לסגור את המכסה של הדפים והיא חצי מהגודל) מדפיס 30 דפים בשבוע (סטודנט). תודה לעונים. Samsung ML1865W Brother HL2135W HP P1102W בנתיים מוכרים המליצו על הברובר גם מבחינת עלויות לטווח הארוך.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by itzikin0,

היי חבר'ה, כרגע יש לי שני עכברי גיימינג 1.LOGITECH G500 שיש לי אותו כבר מעל שנתיים 2.יש לי STEELSERIERS MMO GAMING MUOSE WORLD OF WARCRAFT LEGENDERY EDITINO עכשיו שני העכברים הללו שונים מאוד! הלוג'יטק הוא בעצם טוב מאוד, נוח, הבעיה אצלו שאף פעם לא הצלחתי לתכנת איתו בדרייבר אבל זה לא מזיז לי כלכך כי אין לו בו שימוש כלל בדרייבר, העכבר מאוד נוח, האחיזה והישבה של היד מאוד מעולה אצל הלוג'יטק. ה-MMO של SS בעצם עכשיו קיבלתי אותו והוא ממש נוח והוא מאוד קל, הוא זוהר ויש עליו ברקים של המשחק עצמו...עכשיו הבעיה היחידה הינה שאני לא משחק במשחקי RPG למיניהם וגם אין לי כלכך מה לעשות עם העכבר חוץ מזה שהוא נוח ומאוד כיפי להניח עליו את היד! אני מתבאס על העכבר ה…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  18. מה לבחור - Razer BlackWidow Ultimate 2013 Gaming Keyboard או Logitech g710 ? תודה. עריכה - לא רלוונטי, ניתן למחוק.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by r.b.y,

שלום קניתי הגה G25 אני מחפש כיסא שיתאים גם לילד וגם למבוגר תודה

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by משה 54,

שלום.מבקש המלצה למדפסת משולבת עם סורק ופקס.היקף השימוש הצפוי במדפסת זניח.מתעניין בעיקר בסורק כולל אפשרות לסריקה במשיכת דפים(פידר?).אודה לעזרתכם(זקוק בעיקר לסורק ולא למדפסת)

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by Guy950,

שלום, זה נושא שיותר מתאים לתמיכה טכנית אבל קשור מאוד לציוד היקפי. אשמח אם מביני עניין יוכלו לעיין בנושא הבא ולתת עצות במידה ויש להם. תודה, גיא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559073.0

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by DerikStar,

אני מעוניין בלקנות אוזניות חדשות , ונתקלתי בבעיות במהלך החיפוש. לפני הכול , אני רוצה אוזניות Headphones , לא Headset , אני רוצה לצאת איתכם החוצה והכול בלי מיקרופון וכבלים מיותרים. חשוב שיהיו OVER EAR . נוחות זה קרטריון חשוב. חשבתי בהתחלה ללכת על RAZER , ויש להם 3 דגמים . אלקטרה – לא נוח אורקא – בדיוק מה שאני רוצה , אבל הם הפסיקו לשווק אותם או משהו קראקן - יקרות מדי אני רוצה שזה יעלה בין 250~300 , לא יותר אז אולי חברות אחרות , תוכלי להמליץ לי על משהו בישראל טוב ? רצוי עם משלוח תודה רבה והמשך יום טוב.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי את הטרמלטק גאמה פד: ואני מחפש תחליף טוב בשבילו, שיהיה גדול יותר (עדיף) ועם כמה צבעים כמו הפד הנ"ל. מישהו מכיר דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  24. http://www.kickstarter.com/projects/289858283/stinky-the-gaming-footboard-step-up-your-game?ref=live מאד מתלבט לגבי זה, אז החלטתי לשאול חובבים כמוני, מה דעתכם? שווה לקרוע על זה את הכיס או לא? ???

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by anoneme,

אני רוצה לבצע פקס למייל ולשם כך אני צריך צריך תוכנה מצאתי תוכנה Ez fax 2 mail אבל היא בתשלום אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים