ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש מכשיר ביתי שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת התקציב הוא לא ידוע מכיוון שאינני יודע כמה הדברים האלו עולים חשוב לי שההדפסה תהיה באיכות טובה ולמדפסת יהיה כ. רשת אלחוטי..אני לא רוצה לחבר אותה בכבל למחשב אלא לשים אותה בסלון.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לפי הידוע לי בד"כ משתמשים בדונגל של אינפרא אדום כדי לתקשר בין המחשב עם הטלפון הסלולרי. אני מעוניין לדעת האם דינגל כזה יכול לגרום למחשב לתת פקודות לממיר של יס או הוט כלומר שמחברים אותו בטווח ראיה מהממיר ואז ניתן להחליף תחנות ע"י המחשב.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כחודש מסך LCD של סמסונג, 703B יש מן כתמים כאלה כל המסך זה מתחיל להפריע לי, אם איזה חומר כדאי לנקות? ומה בערך העלות של זה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
EasyDisk® MagicStar MP3 Player USB: http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=199&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=297&V_ID=750 שווה? הנגן הזה טוב? למישהו יש ביקורת או משהו?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי למחשב משרדי, לא צריך להיות מיוחד למשחקים. יהיה נחמד אם הוא יהיה ארגונומי פחות או יותר. מבחינת סוללות - עדיף משהו עם AA שמחזיקות הרבה זמן ולא עריסת טעינה. התקציב הוא עד 200 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא משהו יותר זול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חיבור ל 2-4 גיימפאדים. מה הדרך האופטימאלית לעשות את זה? אילו גיימפאדים ואיך אפשר לחבר כ"כ הרבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מעוניין במדפסת חסכונית ומומלצת עד 400 שח (עם דיו זול), עדיף דו צדדי ושתתבסס על תקשורת wifi ושתכלול גם מכונת צילום משולבת ואם יש אפשרות גם פקס. יש חיה כזו? ראיתי שהמליצו בפורום על זו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16330 תודה@!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רכשתי את ההגה של לוגיטק התקנתי אותו וכאשר אני נכנס למשחקי מכוניות אני לא מצליח להגדיר אותו במשחק כדי להשתמש בו אני משחק הרבה ב-grid ואני לא מצליח להשתמש בו במשחק מדוע?... ???
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, האם יש מדפסות לייזר ביתיות שיכולות להדפיס דופלקס, חוץ מה-Laserjet 1320?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מעוניין בקונטרולר חדש. מחיפוש קצר באמאזון מצאתי דגם שנקרא power a בחצי מחיר. מישהו התנסה בדגם הזה? חיצונית הוא נראה בדיוק כמו שלט מקורי של xbox one קראתי שאיכות החומרים שלו פחות טובה. מישהו התנסה בדגם הזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסט הנ"ל נמצא אצלי כחודש. לאחר שבועיים של תפקוד מצויין, מתרחשת התקלה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב לראשונה בבוקר, המקלדת לא מגיבה. אם אני עושה "הפעלה מחדש", המקלדת מגיבה ומתפקדת כהלכה. אין בעיות עם העכבר. הבאג הזה הצריך אותי כל בוקר להדליק את המחשב פעמיים. לילה אחד, לאחר שכיביתי את המחשב, ניתקתי את השקע שלו מהחשמל. בבוקר, חיברתי את השקע והפלא זה פלא - כל עוד אני מנתק השקע מהחשמל, הדלקת הבוקר מפעילה את המקלדת כהלכה. אם שכחתי לנתק השקע מהחשמל - נדרש איתחול שני כדי שהמקלדת תכנס לפעולה. יש הסבר לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
תודה מראש למתייחסים. זהו כאמור פאלם פיילוט M515 עם העברית של כלנית. 1. אני יודע שיש כל מיני יישומים קטנים שאפשר להוריד מהרשת ולהתקין לפאלם - איך עושים את זה ? 2. יש לי כמה אייקונים באנגלית (בנוסף לאלה שבעברית) - וחלקם כפולים (גם בעברית וגם באנגלית) - כיצד אני מסיר את מה שאני לא צריך ? 3. יש אייקונים (כמו אייקון הסנכרון) ששמו הוא באנגלית - איך אני משנה אותו לעברית ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[מדריך] בחירת עכבר גיימינג בקפידה אז קצת עלי ואיך בדיוק הכל התחיל: סתם עוד גיימר פשוט. מאז שאני זוכר את עצמי, רק שבתחילת הדרך לא זכיתי להינות מציוד מקיף יוקרתי. עד שיום בהיר רכשתי מחשב חדש ואז החלטתי שזהו זה. הגיע הזמן לרכוש עכבר גיימינג במחיר מופקע. סבלתי מהעכבר הזה קשות ולקח לי שנה שלמה של שימוש אגרסיבי רק בכדי לפסוק באופן חד משמעי שהבעיה אכן בעכבר ולא בי לאחר ששילמתי ממיטב כספי סכום לא מבוטל של 490 ש"ח. בסוף נפרדו דרכנו וההבא בתור היה טוב יותר, אך לא מספיק. חיפשתי משהו אחר. למדתי מה טוב בו וידעתי מה חסר לי. כך התחילה אצלי מסחר'ה של עכברי גיימינג יוקרתיים, כאלה שלא באמת יכולתי להרשות לעצמי אילולי הי…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ואני מתלבט ביין שני העכברים... אז הייתי רוצה שתבחנו אותם ... http://hwzone.co.il/reviews/G5/ G5 http://hwzone.co.il/reviews/copperhead/ copperhead או אפילו MX518 שכמה המליצו לי עליו.... אבל יותר תגידו לי על^^^ השניים המתחרים לפי כל האבזורים כפתורים מיקומם והמחיר ותגידו לי מה לפי דעתכם יותר יתאים לי לWC3 TFT מי שמכיר... (משחק אסטרטגיה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר טובים והמחשב יהיה רחוק בסביבות 3.5 מטר אבל שמתי לב שיש דיליי קטן במקלדת האלחוטית של אחי אז רציתי לדעת אם זה בכולם ככה? ואם כן איך אני משיג מקלדת ועכבר עם כבל באורך כזה ?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הדרישות הן: אפשרות לסרוק מאות עמודים במכה, כמה שיותר, יותר טוב. אם אפשר, חיבוריות WIFI. Scan/Fax to mail גם יהיה מאד נחמד. טונרים לא יקרים. אין צורך בצבע. אמינות. התקציב הוא מקסימום 2000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק באמריקס ארמי.. בכדי שלפגיעה עצמה יהיה יותר מרחב המליצו לי פעם לשנות כמה דברים (בדרייבר של הווינדוס) עכשיו יש לי את העכבר החדש? אל איזה שינויים הייתם ממליצים לי לשנות בדרייבר?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מקים קיוסק אינטרנט ומחפש מקלדת + עכבר אינטגרלי שלא יוכלו לחבר בו עד כמה שאפשר .... יש פה תמונה http://www.montegonet.com/prodsvcs/barbados_privacy.html האם יש חברה שמוכרת מלדות כאלה בארץ ???
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני משחק משחקי רשת ועובד עם teamspeak בעיקר, האוזניות שיש לי כרגע הם steelseries v2. אני מתכנן לקנות אוזניות חדשות וחשבתי לגבי אוזניות בנפרד ומיקרופון בנפרד ורציתי לדעת איך זה? האם צריך להשקיע הרבה כסף למיקרופון ממש איכותי שיקלוט את הקול שלי ממרחק אם הוא עומד על השולחן מחשב? האם אוזניות שהם למוזיקה גם יתאימו למשחקים? אני רוצה אוזניות איכותיות עם איכות שמע טובה גם למוזיקה וגם למשחקים. התקציב שלי הוא בין 400-500 ובגלל הBF השמח לתשובות בהקדם שאולי אני יקנה משהו במהלכו בארץ או בחול, במידה ויש משהו בתקציב קצת יותר גדול ששווה את ההשקעה ויהיה הבדל גדול השמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סרקתי את הפורום, ולא מצאתי תשובה מספקת, לכן פתחתי את התר'ד הנ"ל. כשקניתי את ה-mx500 קראתי על כך שהסורק שלו סורק 800 DPI. וההסבר דאז(למיטב זכרוני) היה שהעכבר הזה עדיף לגיימרים כי הגיימרים רוצים רזולוציה גבוהה יותר והעכברים אז היו עם סורקים איטיים מידי 400DPI, לא יודע למה אבל אז זה הספיק לשכנע אותי. לאחרונה רכשתי את ה g500 ולאחר שהתנסתי איתו לא הצלחתי להבין את ההעניין של עכבר עם 5700DPI, לפחות בכל הנוגע לשחקני FPS. מה שכן מצאתי הוא קשר לינארי ( ישיר ) בין הsensitivity שקבעתי לבין המצב DPI שבחרתי , כלומר: עבור 800DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב-SENS 4.5 עבור 1600DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב- SENS 2.25 וכן הלאה.. האם קיים בכלל יתרון לשחקני FPS בעכבר בעל DPI גבוהה יותר? אני אישית לא…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אמאזון גרמניה מספקת לנו הזדמנות נוספת לרכוש ציוד של החברה השוויצרית הגדולה במחיר מוזל מעוניינים להתחדש באוזניות או עכבר אלחוטי עבור המחשב שלכם, ואין לכם חשש מביצוע הזמנה מקוונת מחו"ל? המבצע הזה הוא כנראה בשבילכם: במסגרת מבצעי Deal of the Day באמאזון גרמניה, מוצעים לרכישה צמד דגמי אוזניות גיימינג וגם עכבר גיימינג של Logitech במחירים משתלמים למדי. אוזניות ה-G930 האלחוטיות המתקדמות של היצרנית, עם תמיכה באודיו סראונד ב-7.1 ערוצים ועם שלושה כפתורי מאקרו ניתנים לתכנות, זמינות לרכישה בעלות של כ-98 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ, שהם כ-430 ש"ח ומהווים הוזלה של בערך 140 ש"ח מהעלויות הזולות ביותר של הדגם בישראל. כמו תמיד – אל תשכחו להגדיר את היורו כמטבע הבסיס של אמצעי הת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקרון אני מחפש המלצות לגבי מדפסת לייזר צבעונית, רשת עם דופלקס - לשימוש משרדי: הדפסת מאמרים עבור כ4 סטונדנטים. ניתן להעריך בפחות מ200 עמודים ליום. מהנסיון שלי יחידות הדופלקס אינן אמינות. אני מחפש מדפסת שתשרת אותי ארבע שנים ללא תקלות. תקציב - עד 1000$ נשמע סביר. אם מישהו יודע להמילץ גם על ספק באזור באר שבע אני אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 שקל(אפשר לחרוג עד 450) המדפסת תשמש סטודנט ל3-4 שנים חשוב שתדפיס במהירות סבירה, אם יש הדפסה דו צדדית אוטמט' אז מעולה(אם לא אז דו צדדי ידני),הטיונר שלה במחיר עממי(אם יש לא מקורי והוא לא הורס אותה אז גם טוב), לא צריך פקס, אם יש עם סורק אז מעולה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את ה USB של Bluetooth שבעזרתו מעבירים מידע בין המחשב לפלאפון והפוך.. לפני הפירמוט זה עבד לי מצויין, ועכשיו אחרי הפירמוט אני מחבר אותו למחשב, זה מאתר את הדרייברים מתקין הכל, הפלאפון מוצא את המחשב שלי, המחשב שלי מוצא את הפלאפון. הכל טוב ויפה. אבל מה, אני לא יכול לשלוח קבצים מהפלאפון למחשב, רק הפוך. כשאני מנסה מהפלאפון לאתר קבצים במחשב זה עושה התחברות נכשלה, וכאשר אני מנסה דרך המחשב להתחבר לפלאפון זה פשוט לא עושה כלום.. אני רק מצליח לשלוח מהמחשב לפלאפון. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הכוונה לעכבר הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 שווה לי להוסיף 100 שקל מהעכבר הפשוט של מיקרוסופט לעכבר הזה? השימושים הם בעיקר סרטים\סדרות ומשחקים (לא בהכרח FPS). חשוב לציין שיותר רחוק מהעכבר הזה אני לא מוכל ללכת ! התקציב : 50-150 ד"א אין לי פד מיוחד, רק חתיכת ספוג מוזרה עם מרקם של גומי, ויש לי עוד פד שהוא גם ספוג כזה אבל עם כיסוי של נייר משופשף...
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-