ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, אני ממש חייב שמישהו יעשה לי סדר עם כל החיבורי פינים שיש היום בשוק, במיוחד לאחר יציאת כל הטכנולוגיות החדשות !!! הכוונה בספקים וכו'................ 24p, 20p .. .בקיצור אני לא יודע מה כל דבר עושה ולמה הוא משמש ומה ההבדלים ביניהם... תודה!!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז טוב כבר לא קצת זמן, והיום, מצאתי לתדהמתי באחת החנויות בארץ באינטרנט את המארז- AEROCOOL ExtremEngine 3T הנה מידע מהאתר הרשמי- http://www.aerocool.com.tw/p-case/extremengine3t/extremengine3t.htm מה אתם אומרים עליו??? הוא עולה 555 ש"ח, יש לו מאוורר 14 cm מקדימה + 25cm בדלת, ואפשרות ל12cm / 2X8cm מאחורה. שווה ללכת עליו??? הדברים היחידים שאני רוצה מהמארז הזה הם שקט וקירור ברמה גבוה. עקב התקציב שלי, אני משווה אותו למארזים כמו ה-533 וה-532 של COOLERMASTER. יש לי גם כמה שאלות בנוסף לדעה האישית שלכם: בקשר לקירור- יש לו מאווררים ענקיים, שאמורים לקרר כמו מפלצת, אבל אני לא יודע עד כמה המאווררים שלו טובים, או איכותיים או אם הם שווים משהוא ( ואני מדבר בקשר למאו…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום) בתקציב של כמה מאות ש"ח, חשוב לציין כי המכשיר יהיה בשימוש מועט, אני מדפיס רק מספר דפים בודדים בחודש. 2. בנוסף, אשמח לקבל התייחסות למוצר הבא, האם הוא מומלץ ? האם יותר/פחות מההמלצות בסעיף הקודם ? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000_hHtyrDRhO2JKbdOo_pmEIy:12bbi68k5?id=4150959&pr=&N=2 תודה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלוםם, תודה על העזרה חברה זה משהו שמשגע אותי ים זמןן... יש לי עכבר מסוג teac smx-100H.E (לפחות זה מה שרשום מאחורי העכבר) עכשיו הגלגלת של העכבר במקום להוריד ולהעלות את העמוד... מורידה ומעלה עוצמת וולים... כמה שלא חקרתי וניסיתי לא הצלחתי להבין איך לשלוט בזה ולשנות את זה... אם אפשר עזרה... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם אני מחפש עכבר ומקלדת(סט או לא) אחלוטיים (או BT), לא משהו fancy, אני צריך לשימושים פשוטים..מה שאני צריך זה- עכבר גדול. יש לי יד גדולה, ואני לא מצאתי עדיין עכברק שיהיה מספיק גדול כדי שכל היד תשב עליו, ולא רק קצות הצבעות. לגבי המקלדת רצוי כזו עם מקשים "רכים" כמו של לפטופ. אם אין עכברים כאלה בארץ(כי בחנויות שחפשתי לא מצאתי) אז גם מחול אפשרי. לגבי התקציב- אני לא יודע כמה המחירים אמורים להגיע, אז בוא נגיד שאני גמיש, אבל מחפש את המינימום שיענה על מה שבקשתי. תודות
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המקלדת שאני מחפש חייבת להיות USB - אבל רציתי אם אפשר מקלדת אם מקשים דקים כמו של LAPTOP -האם קיים דבר כזה בארץ. לא חייב להיות אלחוטי. רק רציתי את דעתכם - תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני רוצה ספק לOC שיעלה בסביבות 300 עדיף פחות ושיחזיק את המערכת שלי עד אוברקלוק ל3.0 ככה
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ג'וייסטיק עד 60 שקל. מצאתי כמה אבל אין לי מושג אם הם טובים או לא... האם יש דברים מיוחדים שכדאי שיהיו בג'וייסטיק? ראיתי כמה דוגמאות שאולי יתאימו לי אבל אין לי מושג אם כדאי לקנות אותם, אם משתלם, אם הם יעבדו טוב...... אם יש לכם המלצות ליותר טובים במחיר של עד 60 שקלים בבקשהה תביאו לי.. הנה מה שמצאתי: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2385 48 שקלים משלוח חינם... וזה ראיתי בתגובה לאחד ההודעות פה http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3042 לא הבנתי כמה הוא עולה כולל משלוח... מה מהם עדיף והאם אתם מכירים במחירים האלה אחרים שעדיפים על מה שנתתי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין EasyCAP [ממיר וידיאו לקובץ מחשב]לא חשוב מאיפה אבל אני רוצה משלוח מהיר והמחיר לא יעלה על 8$ מצאתי הרבה דברים באמזון השאלה היא: 1.המשלוח לישראל טוב ואמין? 2.הם לא שולחים מוצרים אלקטרוניים לישראל[צריך להפנות את ההזמנה לחברת משלוח],האם זה אחד מהמוצרים האלה...? 3.עדיף כבר dealextreme? תודה מראש נ.ב,לא מצאתי מקום יותר ראוי לנושא הזה,אם זה לא המקום בבקשה להעביר או להעיר תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות בשביל גיימינג סרטים ומוזיקה, מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך, שיהיה סאונד איכותי וברור כרטיס הקול הנוכחי שלי הוא המובנה בלוח האם שלי gigabyte GA-P35-DS3
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
חשבתי על זה: Logitech Wingman Attack 3 הייתה שמועה שאפשר להזיז את הסטיק רק למעלה ולמטה אין ימינה ושמאלה! זה נכון??
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הגיימפאד הזה מספר חודשים. לאחרונה שמתי לב שהנורה שליד "MODE" על הגיימפאד מהבהבת משום מה, מה שאני לא עושה זה ממשיך להבהב. גם המקלט שלו לפעמים מהבהב. השלט כרגע עובד, אבל בכל זאת, זה לא היה.. מישהו יודע אולי מ'זה?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה במחשב בעקבות התחממות שגרם לי לכיבוי המחשב ומסכים כחולים. עד שסוף סוף לקחתי את המחשב לתיקון ואחרי 14 יום שאמרו לי שהלוח אם נהרס והחליפו לי אותו ואחרי שאמרו לי שאני עשיתי אוברקולוק (שבחיים לא עשיתי) אמרו לי שנשרף לי המעבד והזיכרון ולפי האחריות זה לא תקף. (לפי סעיף שימוש לא נכון) אחר כך שלחו אותו למעבדה ששם יקבעו מה לעשות שיראו מה יכלו לעזור לי, התקשרתי אחרי יומיים ואמרו לי שמחשב סודר החליפו לי את המעבד + זיכרון + לוח אם הכל חדש, הכל בסדר גמור שדברתי עם איש המעבדה אמר לי שרק אני צריך להחליף ספק כוח (הספק הישן שלי זה גיריו 500w) והחלפתי אותו ב- HEC 475W. האם הספק הזה טוב מספיק עבור המחשב? אמין ? חזק? ואם אפשר בעתיד הרחוק להחליף לכרטיסי מסך חזקים יותר…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מקלדת ומאורר.. המקלדת צריכה להיות נוחה לשימוש ורצוי שתהיה בצבע שחור המאורר-חייב להיות עם לדים הצבע בנתיים פחות משנה.. וכמה שפחות מרעיש.. התקציב לשניהם הוא 100 ש"ח .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני לא מתכונן להעמיס את המחשב שלי וגם לא משחק משחקים אני מבקש המלצות על ספק זול ,אמין ושקט ככל הניתן . מה יש לכם להציע?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת G15 ואני רוצה לחרוט\לצרוב עליה עברית.(אל תגידו לי שזה מקלקל את היופי שלה כי אמא שלי הטילה וטו על העניין ואם אין עליה עברית אני לא יכול לקנות אותה). אני מבקש שמישהו שחרט\צרב על המקלדת או מקלדת דומה בעלת backlight שיגיד לי בבקשה איפה הוא עשה זאת וכמה עלה לו (ואם אפשר אז שיעלה תמונה גם). תודה. עריכה : 3d7 , קראתי באשכול ישן שיש לך מקלדת כזו וצרבת עליה בעברית כתומה, כתבו שזה יצא מדהים, מחקו את התמונה אז אם אתה יכול להעלות אותה ולשלוח לי זה יהיה נחמד. (אם תראה את זה, אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית עדיין).
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ככה ראיתי אותו בקי אס פי וכנראה ששם אני אקנה אותו זה קרוב לי לבית. והבנתי שיש לעכבר שתי גרסאות איזה גרסא לקחת? זה ה g5 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2932 וזה ה mx518 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2933 ואולי כדאי ללכת בכלל על זה הפוינט אוף ויאו שנראה די מפתה בגלל המחיר שלו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4447 השאלה אם הוא נח ביד.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יצא להזמין ספק של seasonic מחו"ל ? אם כן מאיזה חנות ומה בערך העלות הכוללת ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
זה חשוב לי נורא אז תודה לכל המתייחסים והמגיבים אני מעריך את זה הדעה שלכם חשובה לי בגלל זה אני שואל סמסונג 845 או נוקיה 3220 וסתם אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על נוקיה 6230 תודה רבה ...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך היום לקנות עכבר ויש לי דילמה בין G5 ל MX518! מצד אחד ה G5 יותר מדויק ויפה ומצד שני אין לו את כפתור ה FORWARD שזה ממש מפריע לי!! שמעתי שיש לו גרסה עם הכפתור הזה... ואני רוצה לדעת כמה הוא עולה ואיפה אפשר להשיג אותו??? אם אפשר קישור לאשכול שבו כתוב מה כדאי יותר אני אשמח...
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הדגש הוא על זמן תגובה זריז(למשחקים) וחיי סוללה טובים, אם כי אני הולך לקנות סוללות נטענות(2700mah) בקרוב כך שזה לא אמור להוות בעיה. אני יכול להוסיף עוד כ-50 ש"ח לתקציב אם העסק כולל גם עכבר(אלחוטי). עריכה: עדיף מרשת KSP(ת"א) כי יותר נוח לי לבוא ולאסוף.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת חסכונית עד 450שקל
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ניסיתי להריץ את הדרייבר הישן במצב תאימות לוינדוס XP שום דבר לוגיטק מפנים לקניית מצלמה שתואמת לוינדוס 7 או במילים אחרות לא מספקות דרייבר כמה נחמד מצידם יש דרך לעקוף את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-