ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אמאזון גרמניה מספקת לנו הזדמנות נוספת לרכוש ציוד של החברה השוויצרית הגדולה במחיר מוזל מעוניינים להתחדש באוזניות או עכבר אלחוטי עבור המחשב שלכם, ואין לכם חשש מביצוע הזמנה מקוונת מחו"ל? המבצע הזה הוא כנראה בשבילכם: במסגרת מבצעי Deal of the Day באמאזון גרמניה, מוצעים לרכישה צמד דגמי אוזניות גיימינג וגם עכבר גיימינג של Logitech במחירים משתלמים למדי. אוזניות ה-G930 האלחוטיות המתקדמות של היצרנית, עם תמיכה באודיו סראונד ב-7.1 ערוצים ועם שלושה כפתורי מאקרו ניתנים לתכנות, זמינות לרכישה בעלות של כ-98 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ, שהם כ-430 ש"ח ומהווים הוזלה של בערך 140 ש"ח מהעלויות הזולות ביותר של הדגם בישראל. כמו תמיד – אל תשכחו להגדיר את היורו כמטבע הבסיס של אמצעי הת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כ-4 בקרי DS4. מערכת הפעלה: ווינדוס 10. התקנתי את התוכנה Inputmapper, וכמובן ביצעתי גם pair לכל הבקרים (הכל מזוהה כמו שצריך בווינדוס וגם בתוכנה). בזמן המשחק אני מרגיש דיליי של השלט, כשאני יוצא לתוכנה אני רואה שאני מקבל milisecond גבוהה מידי פעם. המרחק בין הבקרים לבין ה-BT הוא לא יותר ממטר. הדונגל BT שלי מחובר ל-USB הקידמי של המחשב (usb 2.0). זה ה-דונגל שברשותי: https://www.amazon.com/gp/product/B009ZIILLI/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 מישהו יודע איך לסדר את זה? אני די מיואש פה. או שקיים דונגל אחר שמיועד לשימוש ה-DS4 למחשב?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי מחשב NUC, עם יציאת Mini hdmi ומסך עם חיבור DVI. נכון לעכשיו אני משתמש אני משתמש במתאם הזה אליו אני מחבר כבל hdmi to dvi. יש לי שתי בעיות: 1. המתאם לא מתחבר בצורה יציבה למחשב (מתאם + הראש של הכבל זה די ארוך) ולפעמים צריך לשחק הרבה עם החיבור עד שהמסך חוזר לעצמו (לפעמים רק כיבוי עוזר). 2. כל פעם שעושים פעולה חשמלית באיזור המחשב, המסך נכבה ונידלק (זה יכול להיות קצר, רק כי הדליקו את האור בחדר או ארוך כי סוגרים אצלנו את התריס החשמלי, אז הוא מרצד עד שהתריס נסגר). לפעמים שתי התקלות באות ביחד, המסך נכבה בגלל פעולה חשמלית וזצריך לשחק עם החיבורים כדי להדליק אותו. המסך כבר היה בשימוש במחשב אחר עם חיבור dvi ולא עשה את הבעיות הא…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הורדתי דרייברים למדפסת מהאתר של canon, ומאז המדפסת מראה הודעת שגיאה 1403 "the type of print head is incorrect". ניסיתי לקרוא קצת בגוגל, והוצע באחד הפורומים להוציא את המחסניות, לכבות את המדפסת (להוציא מהחשמל), להוציא את הראש הדפסה ולנקות אותו, לאחר מספר דקות להחזיר הכל ולהפעיל. ניסיתי ולא עבד. קראתי בכמה מקומות שמדובר בבעיה מוכרת במדפסות Canon, האם מישהו אחר חווה את הבעיה והצליח למצוא פתרון? המדפסת נקנתה לפני כשנתיים ויש לי עדיין אחריות לעוד שנה. השתמשתי במחסניות דיו תואמות ולא במקוריות אם רלוונטי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי Lenovo ThinkPad USB 3.0 Docking Station מהסוג הבא: https://www.amazon.com/Lenovo-ThinkPad-Docking-Station-0A33970/dp/B008ABKADI ברצוני לחבר אותו ללנובו x240. הבעייה היא שיציאת הכוח שלו משולבת עם יציאת וידאו ( HDMI) , מה שנקרא אצל לנובו onelink. ואילו כניסת הכוח של x240 של לנובו היא בודדת, אין בצמוד אליה כניסת וידיאו תואמת (יש כניסות כאלה שמתאימות ל onelink בניידים אחרים של לנובו) כך שלא ניתן לחבר את ה x240 אל תחנת עגינה זו. ראה תמונה: ב שאלתי היא:האם יש כבל מאריך של כוח שניתן לחבר ליציאת הכוח של ה docking station הנ"ל ? (כלומר, לכבל הצהוב שבתמונה) ? כמובן שאני מדבר על מאריך למתח יציאה בלבד,…
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום חברים, כיום אני מחפש לרכוש מקלדת מכאנית עם Red Switch בגודל חצי. בארץ אני מתקשה למצוא מותג מוכר שעומד לדרישות שלי. מצאתי בKSP את המקלדת SpeedLink Ultor Illuminated שהוא בעל מקשים מכאנים אדומים אך מסוג Kaihua Kailh. מה דעתכם על המקדלת הזאת ועד כמה ההבדל גדול בין מקשים מכאנים מסוג Kaihua Kailh לבין Cherry MX? הסכום שכרגע אני מוכן להוציא זה 400 ש"ח קישור לSpeedLink Ultor בKSP לחץ כאן קישור למוצר באתר היצרן לחץ כאן קישור לביקורת באנגלית לחץ כאן תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת בלוטוס מוצפנת שכאשר עושים PAIR בפעם הראשונה המקלדת מבקשת סיסמא. ולאחר מכן מתחברת באופן אוטומטי למחשב. לא משנה מה מחירה של המקלדת , העיקר שהתכונה הזו תהיה לה. תכונה נוספת, שיהיה לה מקשי F1-F12 תודה רבה לכולם .
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
שלום, מחפש מדפסת לייזר שמדפיסה רק שחור-לבן. בשביל סבא שלי. חשוב לו שחיצונית היא תהיה בצבע שחור ושתהיה אמינה אבל פשוטה לתפעול. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 כבלים של mini usb להטענה שאני רוצה לחבר למטען במצת ברכב, אחד אורגינל ואחד מ ebayיותר ארוך ונועד להטענה מהירה.איזה מבין שלושת הכניסות אני צריך להתאים לשני הכבלים? או שזה לא באמת משנה....
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
צבע שחור, בארץ או בחו"ל, לא משנה, העיקר שיהיה עברית. *אני מעוניין רק במקלדת חדשה ונא לא לנסות לקחת אותי לכיוון של משהו אחר. 500 זה מה אני רוצה. אם מישהו יודע במדוייק את אורך הכבל, אני מאוד אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
שלום. כבר בערך שעה אני מנסה להגדיר את הסורק שלנו כסורק רשת. מדובר במדפסת\סורק משולב אשר מחובר לרשת. יש לי כתובת IP, יש לי כתובת Subnet Mask (מה שזה לא יהיה). הצלחתי להוריד דרייברים ולהגדיר את המכונה כמדפסת רשת, אבל איני מצליח לסרוק ): מדובר במדפסת של חברת גסטטנר מדגם Aficio MP 161 את הדרייבר הורדתי מכאן: http://goo.gl/ep1XW7 בנוסף, הורדתי גם כלי (מאותו אתר) שנקרא TWAIN V4 network connection tool שנראה שמזהה סורק, אך ללא הצלחה בביצוע סריקה בפועל. יש למישהו עצה כלשהי? תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה, האם קיימת מצלמת רשת אלחוטית? כזאת המיועדת לשיחות סקייפ וכו'... פשוט המחשב ממוקם רחוק מהיכן שהמצלמה תמוקם ואני לא רוצה חוטים. לא מצאתי דבר כזה... אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן עם סורק .. משנת 2014 המלצתם על מדפסת לייזר Brother DCP7055 ,האם ההמלצה עדיין בתוקף? או שמאז 2014 יש לה מתחרות חדשות בשוק? תקציב עד 500 שח.. תודה
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתחיל השנה ללמוד ואני צריך מדפסת אמינה,חסכונית וטובה כמה שאפשר בתקציב של ~400 בערך. אני לא צריך פקס וכ'ו, רק מדפסת וסורק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בעיה שנתקלתי בה ולא מצאתי פתרון ברשת - כל טקסט המודפס דרך מדפסת מסויימת מודפס הפוך כלומר במקום "שלום" מודפס "םולש". לקח לי כמעט 20 דקות לעלות על הבעיה המעצבנת הזו. פתרון למי שנתקל - לוודא שמנהל ההדפסה מוגדר על מנהל ברירת המחדל של WINDOWS ועל מצב RAW (אם זה ברירת המחדל). במקרה שלי מדפסת לקסמרק החליטה יום בהיר להתקין מנהל הדפסה "משופר" שגרם לבעיה המעצבנת הזו.
-
- 0 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שמעתם על חברת ספיד לינק? היא מייצרת ציוד גיימינג זול מאוד שמשווק בארץ על ידי קיי אס פי. מישהו התנסה עם מוצרים שלה ויכול להגיד עם הם שווים משהו? קישור לעכבר שלהם: http://ksp.co.il/?select=.1304..221.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21369&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הייתי שמח לקבל המלצה לסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים, עדיפות למקלדת חרוטה עברית ואנגלית. אשמח אם העכבר והמקלדת יהיו נוחים לשימוש וכן אם המקלדת תהיה שקטה בהקלדה. תקציב עד אזור ה-400 שקלים לסט. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה מבקש עזרה. אם משהו מכיר את המקלדת. zowie celeritas אני פשוט לא מצליח למצוא אותה בשום מקום. דרך עגב יש לי corsair k70 rgb היא ממש טובה אבל אני רוצה למכור אותה כי זה לא בשבילי. אז מבקש עזרה בתודה! https://www.google.co.il/search?q=zowie+celeritas\&client=opera&hs=Mhx&biw=1280&bih=914&tbm=isch&imgil=pxK6vBRjZjVu-M%3A%3BLBlkboHdJrnuEM%3Bhttps%253A%252F%252Fgeekhack.org%252Findex.php%253Ftopic%25253D14113.0&source=iu&pf=m&fir=pxK6vBRjZjVu-M%3A%2CLBlkboHdJrnuEM%2C_&usg=__wYVN42yA4QRIgZeEjdhpBOEow1A%3D&ved=0ahUKEwjLmffopLLPAhWI7RQKHU4WDIMQyjcIJQ&ei=q9XrV4uYNYjbU86ssJgI#imgrc=pxK6vBRjZjVu-M%3A
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצה על מדפסת בייתית שבעיקר מיוחדת להדפסות רגילות (שחור לבן ופחות תמונות), מחפש מדפסת שהעלויות דיו זולות ושהיא יחסית חסכונית. עלות מדפסת שאני מוכן להשקיע היא עד 350 שח. עדיף שתהיה מדפסת עמידה ושאינה איטית. תודה למסייעים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי לגיימינג משהו שיחזיק את כל הכף יד ושיהיה נח המחיר שאני מחפש זה באילת 500 550 שקל ראיתי את רייזר הורובורוס או רייזר ממבה יש למישהו חוות דעת עליהם? מה עדיף מביניהם? יש המלצות אחרות חוץ מאלה ?
-
השימושים הם מוזיקה, סרטים משחקים, מעוניין במערכת 2.1 או 2. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כרגע מבצע בניאג על הK95 brown ב160 דולר, אני מזמן שוקל להחליף את המקלדת הנוכחית שלי, האם המקלדת הזאת ידועה בבעיה מסויימת חוץ מהלדים שנשרפים? יש מקלדת אחרת שיותר משתלמת במחיר הזה? מה לגבי הK70? מה שחשוב לי בעקרון זה שיהיה את הכפתורים של המולטימדיה, תאורה אחורית, ווליום גלגלת (נראה לי נחמד). השימושים שלי זה גיימינג וגלישה באינטרנט (כל השאר לא קשור למקלדת). אף פעם לא הייתה לי מקלדת מכנית ואחת עם כפתורי מאקרו וחשבתי שיהיה נחמד לנסות, דעתכם הכנה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 שקל(אפשר לחרוג עד 450) המדפסת תשמש סטודנט ל3-4 שנים חשוב שתדפיס במהירות סבירה, אם יש הדפסה דו צדדית אוטמט' אז מעולה(אם לא אז דו צדדי ידני),הטיונר שלה במחיר עממי(אם יש לא מקורי והוא לא הורס אותה אז גם טוב), לא צריך פקס, אם יש עם סורק אז מעולה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-