עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש מקלדת שהמקשים שלה זוהרים בכחול. (משהו כזה: http://img215.imageshack.us/my.php?image=dsc002681bx.jpg ) אני צריך לינקים.. ועדיף שיהיה של חברה איכותית יחסית תודה! ***עריכה*** אפשר גם להוסיף לחיפוש את המקלדת הזו(אם יש אותה בארץ בכלל) : saitek eclipse

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by asmon,

צריך מצלמת רשת לאחותי משהו ב150 שקל. היא משתמשת רק כדי לדבר עם חברות באייסיקיו, אז אני לא צריך משהו ממש מיקצועי. אבל שהאיכות תהיה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. Started by __MIKO__,

היי. לאחרונה רציתי לשדרג את העכבר שיש לי ( מיקרוסופט אופטי רגיל) לעכבר עם 5 מקשים . זאת כדי לתפעל יותר מקשים דרך העכבר ולא במקלדת - במשחקים. קניתי עכבר של חברה בשם CHIC ב57 שקל ( בלי גיחוחים בבקשה) בעל 5 מקשים. הוא נוח יותר אך נראה לי שהוא "איטי " יותר מהעכבר שיש לי כרגע. האם הוא באמת איטי יותר? איך נמדד רגישות \ מהירות של עכבר? ואם יש לכם המלצה על עכבר טוב למשחקים ולא יקר- תבורכו. חיים

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by enzo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7426 או שעדיף G5?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  5. אהבתי את המארז של Enermax CS-3181L-S Neon Lighting אבל ויש אבל המארז של 3R SYSTEM AIR Cyber Blue מוצא חן בעיניי יותר והוא נראה מרשים ומודרני הוא כולל מד טמפ' גם השאלה היא כזאת האם למישהו יש את ה 3R SYSTEM AIR Cyber Blue והוא יכול לתת חוות דעת כי אני פשוט לא יודע וחבל סתם לזרוק כסף השאלה אם המד טמפ' בכלל מדוייק ולא סתם גימיק יקר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. Started by Vladgi,

במתח של 1.725 למעבד vcore 1.71-170 3.3V-2.70 5v-5.03 12v-11.73 זה נורמלי בשביל hec?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. Started by ConeMan,

אז ככה.. קניתי cobra של raidmax מארז חמוד ונחמד הכולל ספק כח כלול במחיר (410). שאלתי היא האם בשביל משתמש ממוצע כמוני משחק משחקים כבדים פה ושם גולש הרבה לרוב על האי סי קיו ... ובוא נגיד שהמחשב שלי דולק איזה יומיים שלוש ברציפות בין כיבוי לכיבוי... האם שווה להשקיע בספק איכותי? מהם החסרונות הבולטים בספק ג'נרי? והאם הרעש שלו הוא אחד החסרונות הבולטים? תודה מראש לכל הקוראים דין זה וכפליים לעונים

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by kipi25,

שלום! יש לי מדפסת XEROX 3117. אני יודע שקיים במדפסת DUPLEX ידני - צריך להפוך את הדפים ידנית, אבל המדפסת אמורה לדעת להדפיס את הדפים בסדר המתאים. איך אפשר לבחור באפשרות זו?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by itaim,

אני צריך את המארז למחשב שמתוכנן עליו OC זאתמרת שהמארז צריך להיות מקורר טוב... וגם מרווח יחסית (שיהיה סידור כבלים טוב) אני לא צריך הרבה מאווררים שיבוא אם המארז, אם יש מקומות פנויים אני ימלא אותם (יש לי כמה סמארט פאנים ) בקיצור אני בהתחלה רציתי תקציב של 400 וחשבתי על קאמפיוקס אבל הספק שבא איתו קצת חלש 300W אהה כן אני צריך גם ספק ביחד בקיצור אז העלתי את התקציב ל500 ואני ממש רוצה לא לעלות מעל... מחכה לתשובות ;D ותודה ענקית לעוזרים

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  10. מדובר על החלון הזה: תודה רבה על העזרה!

11. Started by gshhar,

איזה חברה (אם יש כזו) הייתם ממליצים לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  12. בס"ד מה המצב? הרבה זמן שלא הייתי פה... תראו קניתי מעיבר של 21pin ל rca ושאני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה על ידי הtv uot דרך כבל svido למעביר ומהמעיבר לטלויזיה זה לא פועל לי המחשב לא נדלק עכשיו יכול להוית שהמעביר דפוק? ניסתי את הבננות של הממיר לחבר דרך המעביר ופעלו טוב מאוד ההיכות לא ממש נקייה הייתה אבל פעל. עכשחן השאלה שלי האם יש סיכוי שהמעביר דפוק? או שאני אמור לסרוק תכנות?למרות שלא נראה לי הגיוני שחיברתי את המחשב לטלויזיה שיש לי שם כניסה כבר מותמאת ל svido לא הייתי צריך לסרוק כי זה פועל לי בתחנה av. או שהקבל svido שלי דפוק? תודה רבה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by A_D,

בפוסט שלך כתבתה שהזמנתה מחול את המארז P160 של ANTEC הייתי רוצה לקנות את ה P180 מחול הייתי רוצה לדעת איך יבאתה אותו לארצ העם משלמים מס או משהוא כזה וכמה זה עלה לך כל העסק?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by alon22,

שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by bobby323,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1361&products_id=8074

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  17. ערב טוב, יש לי מארז לבן רגיל כרגע, אני מעונין להחליף את המארז לשחור. נתקלתי במארז הבא - Frontier Meridian LCD 500Watt . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2003&products_id=12707 המארז נראה יפה, לא גדול כל-כך, תצוגה מגניבה, והמחיר גם כן נשמע טוב. השאלה שלי, האם אפשר פשוט להעביר את המחשב הישן למארז החדש ולא יהיו עם זה בעיות? ואיך מחברים את התוצגה, זה מתאים לכל לוח ? לכל מעבד \ ספק כח ? צריך לקנות עוד דברים עם המארז חוץ ממה שיש במארז שלי עכשיו ? סליחה על השאלות הטפשיות, אני לא מבין הרבה בנושא תודה מראש, ושבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by AlterEgo,

קניתי כרטיס מסך חדש... (6600gt)... עכשיו, יש לי 512 ראם... המקסימום שאני יכול להוסיף זה עוד סטיק של 256... (יש לי שני סטיקים כאלה כבר)... השאלה שלי אם זה בכלל ישפיע? האם 256 ראם יעשו הבדל כשלהו או שזה מיותר? (בביצוע המחשב במשחקים אני מתכוון...)

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  19. יש שתי אפשרויות הכי זולות: http://glob-net.com/product_info.php?products_id=1570 או להוסיף 10 שקל ולקנות מ logicpc עריכת המודר - שמות חנויות יוזכרו אך ורק להשוואת מחירים ולא הבעת דיעה על החנות. ואיך הספק בכללי?, סתכלו על המפרט שלי למטה.. אני מתכנן גם OC

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  20. יש לי ATX ישן מאוד וממש קטן הספק שלי נמצא מול המעבד וזה ממש גרוע והטמפ שלי לא יורדת מ35 ומאמץ המחשב מגיע למקיסימום ועושה ריסט!! צריך עזרה בבחירת מארז בבקשה אם אפשר משהו גדול לא פול טוואר אבל מארז גדול ומרווח + ספק 300W והמלצה למאורר שמעתי על Vantec AeroFlow איך הוא? יש לי P3 עם מאורר מקביל למעבד זה יתאים לי? חוץ מזה מה עוד אפשר לעשות לקירור?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by IAF.ofek,

שלום,אני מחפש מדפסת (רצוי של HP,אבל גם לקסמארק וכל השאר הולכים) משולבת ,כלומר עם מכונת צילום וסורק,אפשר גם עם כניסות לכרטיסי זכרון אבל לא חייב, אני מעוניין באחת שמדפיסה תמונות באיכות טובה (כמו במדפסת פוטו) חשוב לי מאוד,שלא תעבור את ה-900 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by rafruf,

האם מישהו יודע על מקומות שמיצרים קונקטורים (מחברים ) לפי הזמנה .

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. שלום חברים. תקופת קורונה, הוריי המבוגרים עובדים מהבית. מדפיסים הרבה [אצל הדור הזה אם זה לא פיזי זה לא קיים]. הבעיה: רכשתי להם מדפסת מאעפנה (איזה טעות) של HP מבוססת דיו, שעושה רק בעיות, והדיו גם נגמר מהר מאוד. אודה לכם מאוד מאוד אם למישהו יש המלצה על מדפסת שהיא הטויוטה קורולה של המדפסות: אמינה, שחור לבן, טונר זמין (ולא יקר - יתרון), ומחזיקה ליחסית המון הדפסות. שמעתי ממכר שרכש מדפסת מסוג Samsung ML-3710ND, שעלתה לו לא מעט (יותר מ 1,000 ש"ח), אך לא היו לו שום בעיות איתה. כמובן, כל המלצה תתקבל בברכה. תודה לכם מראש על העזרה!!!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by MagnuM_47,

יש מעוניין לקנות מקלדת + עכבר אלחוטי (לא חייב שיבואו ביחד) יש לי התלבטות בין 2 עכברים + מקלדת - האם היא טובה? עכבר ראשון: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=112&active_tab=overview&color=Black עכבר שני: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=002 מקלדת: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=110 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.