עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כמו שאמרתי,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אז מקסימום תעבירו... לשאלה: רציתי לחבר פאלם למחשב כדי להעביר אליו משחקים,הפאלם דגם palm 3x ... באיזו תוכנה צריך להשתמש ואיך משתמשים בה,תודההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבה רבה מראש!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by egblue,

איפה ניתן לקנות בישראל Natural Ergonomic 4000? של MICROSOFT

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by Silver Dragon,

עכבר קל, מדוייק, שיתאים למשחקים כמו BF2, CSS וכאלה.. כמה שיותר נוח, לא ענק כזה.. מחיר סביר, ככה 200-250 אם יש פחות גם טוב. תודה!

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by IAF.ofek,

שלום,אני מחפש מדפסת (רצוי של HP,אבל גם לקסמארק וכל השאר הולכים) משולבת ,כלומר עם מכונת צילום וסורק,אפשר גם עם כניסות לכרטיסי זכרון אבל לא חייב, אני מעוניין באחת שמדפיסה תמונות באיכות טובה (כמו במדפסת פוטו) חשוב לי מאוד,שלא תעבור את ה-900 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by kobibo,

1. כיצד ניתן להסיר את לוחית המתכת מאחורי המארז ( הלוחית של היציאות של הלוח ) קניתי לוח שבא עם לוחית מתאימה ואני צריך להחליפה בזאת שבמארז. היא נראת תפוסה בניתים ולא בא לי להרוס אותה. 2. האם ניתן לגשת בצורה יותר קלה ומהירה לרשת הקידמית שבאה לפני המאוורר הקידמי ( זאת שמונעת כניסת אבק ) מבלי להוציא לגמרי את כל הפנל הקידמי של המארז ? 3. בלוחית המתכת שקבלתי עם הלוח ( אני יודע זה נמצא בכל הלוחיות ) ישנם גם מאין זיזים של מתכת כנראה ליצור קונטרה אבל הם מאוד מפריעים לי להתקין את הלוח האם ניתן להזיז אותם הצידה ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by neo690,

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=065&active_tab=overview מה זה? ומוכרים את זה בארץ?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by jeyjey,

יש לי מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט, הורדתי את הדרייבר שלה כדי שאני יוכל להשתמש בכפתורים ששולטים בנגנים.. אבל כשאני מנסה להתקין קופצת לי הודעה כזאת: setup cannot continue because an unexpected error has occurred מה הבעיה למה אי אפשר להתקין את זה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  8. Started by EnerGy,

אחרי שימוש של מספר דקות עד שעה העכבר קופא ולא זז, אפשר לפתור את הבעיה רק אם מחברים את העכבר מחדש או אם עושים ריסטרט. יש לי את העכבר כבר כמעט חצי שנה והבעיות התחילו רק לאחרונה. יש לי את הדרייברים הכי חדשים. מה יכולה להיות הבעיה ? :

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by galCool,

אני רוצה לקנות את המפרט הבא ורציתי לדעת: 1. הספק והמארז טובים? ויספיקו למפרט שלי? 2. המחשב שלי ירעיש? AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE DFI NF4 ULTRA D LANPARTY ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X COMPUCASE 6C29 NO PSU FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by avivlevy,

אני רוצה לקנות שלט שיהיה אפשר להעיביר שקופיות במצגות , המרחק בערך 15 מ

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  11. הוא מתחבר ל חיבור USB כן? ואיך הוא מישהו פה קנה אותו יש לו אחיזה נוחות? כי היה לי מקודם את ה GAMEPAD SIDEWINDER הרגיל הראשון של מיקרוסופט הוא ממש ממש נוח.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by Whaaaa?,

אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת עד כמה הוא טוב. האם הוא נוח? עד כמה הוא מדוייק במהירות גבוהה (שמזיזים אותו מהר)? והאם הוא באמת שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by asmon,

צריך מצלמת רשת לאחותי משהו ב150 שקל. היא משתמשת רק כדי לדבר עם חברות באייסיקיו, אז אני לא צריך משהו ממש מיקצועי. אבל שהאיכות תהיה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. שלום יש לי p4 1.7ghz willamette asus p4s333-m geforce 6600gt agp דיסק קשיח 40 ג'יגה כונן תקליטורים 52X צורב רגיל וכל השטויות האלה בכל מקרה הכרטיס שלי צריך עוד חשמל אני מבין והספק שלי הוא 400 ג'נרי כרגע אין לי כסף לקנות ספק לא ג'נרי וחדש אבל לבינתיים אם אני ישאיר את דלת המארז פתוחה ויפעיל ספק נוסף כדי לחבר אותו לכצד של הכרטיס עם המולקס כדי שיהיה לו עוד חשמל זה יכול ליצור התנגשות בחשמל ולשרוף משהו?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by domuzy,

מקווה שזה הפורום לשאול, אבל מישהו יכול להפנות אותי למקום כלשהו כולל בעולם וכולל אתרי אינטרנט שמוכר את המסך למכשיר? שלי נשבר- לא החיצוני אלא הפנימי! התצוגה דפוקה ואני כמעט לא רואה כלום. אני לא מעוניין ללכת לHP כי רוצים שם כ-1300 ש"ח. יש לי גישה לכל העולם, אז גם אם זה מחו"ל- אודה ואשמח. תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by amisha,

יש לכם המלצה מיוחד למדפסת פוטו טובה אמינה זולה ועלות תחזוקה נממוכה ? בנוסף ארצה המלצה למדפסת פשוטה שתדפיס בעיקר עבודות , עמודי אנטרנט וכו'

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. התחלתי לשחק במשחק lock on משחק ממש ממש טוב וכדי להשלים את חווית המשחק חשבתי לקנות ג'ויסטיק אז בבקשה תנו המלצות לג'ויסטיקים טובים...

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  18. מבחינה קירור. בנוסף בגלל שאין לי החזר על הספק אז אני צריך לשם יותר ב115 על הfoxconn

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. אני מחפש מקלדת שהמקשים שלה זוהרים בכחול. (משהו כזה: http://img215.imageshack.us/my.php?image=dsc002681bx.jpg ) אני צריך לינקים.. ועדיף שיהיה של חברה איכותית יחסית תודה! ***עריכה*** אפשר גם להוסיף לחיפוש את המקלדת הזו(אם יש אותה בארץ בכלל) : saitek eclipse

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by A_D,

בפוסט שלך כתבתה שהזמנתה מחול את המארז P160 של ANTEC הייתי רוצה לקנות את ה P180 מחול הייתי רוצה לדעת איך יבאתה אותו לארצ העם משלמים מס או משהוא כזה וכמה זה עלה לך כל העסק?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by J.allmighty,

היי, יש לי UPS של 650 VA של ADVICE הוא עובד וגם התוכנה שלו עובדת הכול טוב הבעיה היא שוינדוס לא מזהה אותו, איך אני גורם לזה לעבוד ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by FatalElement,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3732 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 סתכלו על החבילה הכללית יענו כולל הספק האיוורור והכל ותגידו מה יותר טוב

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by tgen,

שלום, רציתי לקנות לאחרונה מסך LCD 730B של סמסונג שמעתי עליו המון ביקורות טובות!!! אבל ראיתי שיצאו גם דגמים חדשים יותר כמו 730BF, 760B, 760BF ההפרש במחיר ביניהם לא משמעותי במיוחד ורציתי לדעת אם אחד מהדגמים העדכניים עדיף יותר... מה אתם אומרים? מה הדגם הכי שווה ואיכותי? :s05:

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by gangst-R,

שלום, אני מעוניין בהמלצות על מחשב כף יד בתקציב של 1500-2500. הדרישות שלי הן: GPS, מימדים קטנים (די חשוב לי, אבל אפשר להתפשר), ותמיכה בעברית. אני אשמח לדעת מה עוד חשוב שיהיה במחשב, איזה חברות מומלצות ואילו מכשירים. *חשוב לדעת שאין לי שום ידע בנושא ואני ממש מתחנן לעזרה! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  25. שלום לכולכם. אני בבעייה. ברשותי tablet pc ואני מחפש לו מעמד שולחני שיחזיק אותו בזווית, כך שאוכל לעבוד עליו בנוחות. חיפשתי ומצאתי את הדגם הנ"ל של Targus, אבל אין אותו בארץ (למיטב הבנתי) ואף מישהו שאני מכיר שאל אצל היבואן ואין כוונה להביאו. הנה הלינק: http://www.targus.com/au/product_details.asp?sku=PA247U את המוצר הנ"ל מצאתי בכמה חנויות שלא שולחות לישראל. מישהו יודע איך אוכל להשיגו? או: מישהו מכיר מוצר אחר דומה שכן ניתן להשיג? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים