ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני לוקח דרך העסק איזה מכשיר שאני רוצה ובנתיים חשבתי על המני פוז האם הוא הטוב ביותר בישבילהם ומה אתם חושבים עליו בכללי
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הפרש המחירים בינהם קטן מה כדאי יותר?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378119 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378117
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אשמח לקבל המלצות על מה ללכת. אני מתלבט בין הDA לMX518. הבנתי שבשורה התחתונה הDA טוב יותר, אבל יש לו רק 5 כפתורים אל מול ה518 עם 7 כפתורים. 2 כפתורי הON-THE-FLY, נראים לי די שימושיים. אשמח להמלצות!
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש ברשותי שלט Cordless Rumblepad 2 LOGITECH והייתי רוצה להוסיף שלט נוסף כמוהו. זה אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אין לי עוד הרבה זמן לפני שהכרטיס החדש שלי מגיע! התלבטות קשה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2274שווה את הכסף,הבעייה היא שהוא שווה הרבה כסף . אני חושב שמחיר הוראי שלו הוא בגלל שיש לו 480,ולדעתי גם 410\420 יספיק,אז ככה זה מה שאני מחפש: 1.שיהיה לו סליביניג כמו לזה שבקישור. 2.שיהיה לו apfc כמו זה שבקישור ולא pfc. 3.שיהיה אמין,איכותי וחזק כמו זה שבקישורץ 4.לא פחות מ400 W [כמו שבקישור ;D) 5.שיהיה מקורר מצויין כמו שבקישור. 6.שיהיה זמין בארץ כמו שבקישור... טוב זהו,אה כן,מנהל אם אתה הולך להשתמש בנוסח הידוע של "כותרת לא אינפורמטיבית" אז תגיד לי איזה כותרת מתאימה לדעתך...
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת שהמקשים שלה זוהרים בכחול. (משהו כזה: http://img215.imageshack.us/my.php?image=dsc002681bx.jpg ) אני צריך לינקים.. ועדיף שיהיה של חברה איכותית יחסית תודה! ***עריכה*** אפשר גם להוסיף לחיפוש את המקלדת הזו(אם יש אותה בארץ בכלל) : saitek eclipse
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות בישראל Natural Ergonomic 4000? של MICROSOFT
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בפוסט שלך כתבתה שהזמנתה מחול את המארז P160 של ANTEC הייתי רוצה לקנות את ה P180 מחול הייתי רוצה לדעת איך יבאתה אותו לארצ העם משלמים מס או משהוא כזה וכמה זה עלה לך כל העסק?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המפרט הבא ורציתי לדעת: 1. הספק והמארז טובים? ויספיקו למפרט שלי? 2. המחשב שלי ירעיש? AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE DFI NF4 ULTRA D LANPARTY ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X COMPUCASE 6C29 NO PSU FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות לאחרונה מסך LCD 730B של סמסונג שמעתי עליו המון ביקורות טובות!!! אבל ראיתי שיצאו גם דגמים חדשים יותר כמו 730BF, 760B, 760BF ההפרש במחיר ביניהם לא משמעותי במיוחד ורציתי לדעת אם אחד מהדגמים העדכניים עדיף יותר... מה אתם אומרים? מה הדגם הכי שווה ואיכותי? :s05:
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שלט שיהיה אפשר להעיביר שקופיות במצגות , המרחק בערך 15 מ
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
צריך מצלמת רשת לאחותי משהו ב150 שקל. היא משתמשת רק כדי לדבר עם חברות באייסיקיו, אז אני לא צריך משהו ממש מיקצועי. אבל שהאיכות תהיה טובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כמו שאמרתי,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אז מקסימום תעבירו... לשאלה: רציתי לחבר פאלם למחשב כדי להעביר אליו משחקים,הפאלם דגם palm 3x ... באיזו תוכנה צריך להשתמש ואיך משתמשים בה,תודההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבה רבה מראש!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום לשאול, אבל מישהו יכול להפנות אותי למקום כלשהו כולל בעולם וכולל אתרי אינטרנט שמוכר את המסך למכשיר? שלי נשבר- לא החיצוני אלא הפנימי! התצוגה דפוקה ואני כמעט לא רואה כלום. אני לא מעוניין ללכת לHP כי רוצים שם כ-1300 ש"ח. יש לי גישה לכל העולם, אז גם אם זה מחו"ל- אודה ואשמח. תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הספק והם: 1. שמעתי שיש 3 גרסאות של הספק הזה, מה ההבדל בינהם? 2. כמה יציאות (מולקס,12V וכו'..) יש לו ומה האורך של כל אחד מהם. 3. האם שווה לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך את המארז למחשב שמתוכנן עליו OC זאתמרת שהמארז צריך להיות מקורר טוב... וגם מרווח יחסית (שיהיה סידור כבלים טוב) אני לא צריך הרבה מאווררים שיבוא אם המארז, אם יש מקומות פנויים אני ימלא אותם (יש לי כמה סמארט פאנים ) בקיצור אני בהתחלה רציתי תקציב של 400 וחשבתי על קאמפיוקס אבל הספק שבא איתו קצת חלש 300W אהה כן אני צריך גם ספק ביחד בקיצור אז העלתי את התקציב ל500 ואני ממש רוצה לא לעלות מעל... מחכה לתשובות ;D ותודה ענקית לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הוא מתחבר ל חיבור USB כן? ואיך הוא מישהו פה קנה אותו יש לו אחיזה נוחות? כי היה לי מקודם את ה GAMEPAD SIDEWINDER הרגיל הראשון של מיקרוסופט הוא ממש ממש נוח.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת עד כמה הוא טוב. האם הוא נוח? עד כמה הוא מדוייק במהירות גבוהה (שמזיזים אותו מהר)? והאם הוא באמת שווה את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כמה הוא ישקול אחרי כל החומרה ששמתי במארז כולל הכל אם שהוא בלי חומרה הוא שוקל 12.2 קילו ? ???
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי, יש לי UPS של 650 VA של ADVICE הוא עובד וגם התוכנה שלו עובדת הכול טוב הבעיה היא שוינדוס לא מזהה אותו, איך אני גורם לזה לעבוד ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3732 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 סתכלו על החבילה הכללית יענו כולל הספק האיוורור והכל ותגידו מה יותר טוב
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לפרוייקט אני צריך לקנות מדפסת לייזר צבעונית A4 עבור מחלקת גרפיקה כתוב לי שעמדת הגרפיקה משמשת לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה של 1024DPI עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקחת מדפסת שמדפיסה ברזולציה זו ואם אני קונה מדפסת עם רזולוציה גבוה יותר זה גם יהיה טוב..? תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לכם המלצה מיוחד למדפסת פוטו טובה אמינה זולה ועלות תחזוקה נממוכה ? בנוסף ארצה המלצה למדפסת פשוטה שתדפיס בעיקר עבודות , עמודי אנטרנט וכו'
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מאז שאח שלי קנה לו מחשב נייד של HP (אני בחרתי, מחשב מדהים!) אני לא יכל להפסיק להקליד על המקלדת שלו, זה כל כך כיף ונוח שזה לא יאומן. עכשיו כשאני חוזר למקלדת העבה מכוערת רועשת ומגושמת שלי בPC אני ממש מתעצבן, ואני לא מבין איזה פיגור זה שלמחשבים הנידים אפילו הכי פשוטים יש מקלדות ברמה כל כך טובה ולמחשב לא! מישהו יודע אם יש איזה שהיא מקלדת למחשבים שבנויה כמו מקלדת של מחשב נייד?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לקנות ! במיוחד שיש כל כך הרבה פירמות ובמיוחד שזה לא זול בכלל ..... מה מומלץ היום ?? אני צריך אותו רק לשתי כניסות למסך 17 ולמארז (מחשב פנטיום 2.4) איזה חברות ? מה אני צריך ? איזה מחירים ? מה חזיק יותר זמן מבחינת אורך חיים של הבטריה ? איפה מחליפים בטריות\מצבר וכו, .......
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-