ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אותו מחיר, מי יותר עמידה, מי יותר איכותית?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, רכשתי לא מזמן את הCORSAIR SABRE הוא תומך עד 6400 DPI. בתוכנה של העכבר יש אפשרות להעלות את הDPI. באיזור ה4000 הוא כבר מרגיש לי מהיר מדי, אז הורדתי ל3000 מצד שני, גיליתי, שאם אני מעלה אותו ל4000 ומוריד את המהירות של הפוינטר(דרך התוכנה, לא דרך הWIN), אני מגיע בערך לאותה מהירות. מה המשמעות של כך? מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים, כפי שכתוב בכותרת ההודעה, מחפש סוויץ' עם כפתור להעביר את היציאות הנ"ל (סה"כ 3) בין שני מחשבים. 1. האם מישהו מכיר חיה כזו במחיר זול ב-EBAY או משהו? 2. והבעיה היותר מהותית היא האם הכטיס קול מאבד מהכוח שלו ביצוא מוזיקה בלייב באיזשהו אופן (כלומר שהמוזיקה מאחרת - מה שקרוי latency), למשל כשאני מקליט מוזיקה בתוכנות הפקה כמו אבלטון וקיובייס? בתודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שבעדכונים מאוחרים יותר שיפרו את ה Lift off distance. משהו כמו מ45 מ"מ ל 15 בלבד. מישהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני צריך מדספת , מהירה , שחור לבן , טיונר מחזיק הרבה הכיוון שלי הוא איזשהו טיונר ( מה יש היום? ) , אבל אני לא יודע ( בגלל זה אני פה ) המדספת היא לבית , לאבא שלי , שיש לו עסק קטן שהוא צריך להדפיס כל מיני חשבנוניות , לא מאוד מסיבי אשמח לכמה המצלות ולינקים כמובן שעדיף הכי משתלם מבחינת מחיר , תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה סורק רציני למשרד הביתי, אבל אם אני כבר קונה סורק, עדיף שיהיה משולב עם מדפסת צבעונית. הפקס לא מעניין אותי ומחירי דיו פחות מדאיגים אותי, כי תמיד יש חלופי זול זמין. האם יש מדפסת משולבת שהדגש בה הוא דווקא על הסורק ולא המדפסת? לא איכפת לי שתדפיס לאט אם היא סורקת באיכות גבוהה. כל מי ששאלתי אותו עונה לי רק על האיכויות של המדפסת, ואפילו בחיפושים שעשיתי און ליין כמעט כל הביקורות מתמקדות בהדפסה של מוצר (בארץ ובחו"ל). אין לי הרבה כסף להשקיע כרגע, אז הייתי מעדיפה עד 500 ש"ח, אבל אני יכולה לעשות מאמצים להתגמש אם מישהו יודע על משהו שבאמת יענה על הצרכים שלי. תודה! יעל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני מחפש אל פסק ומייצב מתח למחשב משחקים חזק כולל מסך, טלוויזיה וכוננים ניידים , אני חושב על הזמנה מארה"ב אבל הבעייתיות היא בשקעים , האם זה יהיה בטוח להשתמש במתאם חשמל סטנדרטי עם אל פסק? רוב הציוד דורש שקע מסוג B של ארה"ב לכן אני נוטה לשם , שוב הבעיה היא רק חיבור אל הפסק לשקע חשמל של הארץ. תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מעוניין במדפסת לייזר ביתית כמה שיותר זול. להדפסה של שחור לבן פעם ב-.. לא מעניין אותי מהירות, רק אמינות מחיר ושתגיע עם טיונר כמה שיותר מלא. 600 שקלים זה תקציב סביר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממה זה ואיך מסדרים.? ביי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חפש אל-פסק שיוכל להחזיק 2 מחשבים עם ארבעה HDD כ"א, ללא מסך ובנוסף יחזיק נתב אינטרנט. כמה וואט בערך הוא צריך להיות ? וגם, יש עוד מחשב, הרבה יותר חזק ומסך 4K 32 אינץ שגם בשבילו הייתי צריך UPS, לכן אותה שאלה - כמה וואט צריך ? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לנו סורק ישן אבל איכותי. קנון 4400. הוא מחובר למחשב ישן. אופציה אחת היא לקנות מחשב מיני פיצי נייח, עבורו. אופציה שניה היא שהוא יהיה מחובר למתאם WIFI , כך שאפשר יהיה להתחבר לסורק מכל מחשב. האם אופציה 2 קיימת ?? אם כן, איך זה עובד ? איך מתכנתים לאיזה ראוטר להתחבר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מדפסת צבעונית למשרד בטווח מחיר מ 400 - 3000 חשוב לי שתחזיק להמון זמן ודיו/טיונר זול לא משנה לי אם זה הזרקת דיו או טיונרים או להזמין בקבוקים מ אייביי אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לקנות מדפסת לזמן ארוך עם דיו זול תודה רבה עמית
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום ללברי הפורום,יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולבהמקלדת בסדר ולא עושה כל בעיותיש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותרכשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה.אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורהגם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בואני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתומישהו יכול לה…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את חביב הסטרימרים אשר מסוגל להקליט ממחשבים וקונסולות באיכות גבוהה ולשדר להמונים. האם הפופולריות שלו מוצדקת או מוגזמת? תשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/לשחק-ולשדר-להמונים-avermedia-live-gamer-extreme-בביקורת/
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי את המקלדת מפלונטר. נראית ומרגישה מצוין... כשאני לוחץ fn + 8 המקלדת לא מגיבה, זה אמור להאיר... חשבתי שאולי זה לא מתאים ללוח אם או משהו כזה.. מישהו מכיר את המקלדת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לא בטוח עם זה הפורום המתאים לנושא אבל לא מצאתי אחד שמתאים יותר אז אני אשאל את זה פה. יש לי בעיה קטנה של סידור הכבלים בעמדת המחשב שלי, המצב שם עלול לזעזע את חלקכם, לי זה לא הפריע עד לא מזמן אבל אני עכשיו כל הזמן מוסיף או מחסיר ציוד והבלגן שם לא מקל עליי וגם העמדה תראה יותר אסתטית. זה המצב: http://i.imgur.com/7wgn6V6.jpg?1 ראיתי כמה אפשרויות מעניינות באינטרנט, חשבתי להדביק עם וולקרו קופסה שבה יהיו השקעי חשמל ולשרשר את הכבלים בעזרת צמה (נראה לי שככה קוראים לזה), ובסופה לשים מעין קליפסים שישאירו את הכל במקום. השאלה זה מה לקנות? אין בעיה מאיביי ודומיו, רק שתיהיה אפשרות לתשלום בפייפל ועדיפות למשלוח חינם. ראיתי את אלו, אבל אני לא בטוח מה לרכוש http://www.ebay.com/itm/100…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=28532 אהבתי את המקשים הנמוכים כמו בלפטופ, אהבתי תלדים חשוב עכבר שנח ליד במשך שעות של שימוש, לא מסורבל וכבד, עכבר מדויק שיהיה נח לעבודה עם טקסט ולגיימינג לא כבד
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חנות בארץ שאפשר לקנות בה את האזניות הללו. היות ואני גר בחו"ל אין לי גישה לזאפ, אבל חבר שבדק אמר שהדגם הזה לא מופיע באתר בכלל. האם מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת את הדגם הזה? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הייתי רוצה עכבר ללא הלחצנים של שיש בעכבר הסטנדרתי.. רוצה עכבר שקט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג (וחשבתי שזה אחלה זמן לנצל את המבצעים של סוף השנה), ואני ממש לא יודע איזו לבחור. אני יכול להגיד שאני משחק הרבה משחקי תפקידים (WoW, Dragon Age Inquisition למשל..), וכמובן חשוב לי שתהייה אפשרות של תאורה במקלדת. אני כעיקרון מתלבט בין שתי חברות, או Razer או Roccat, והתקציב שלי הוא בין 300-500.. אשמח לעצות כי אין לי יותר מדי מושג במקלדות גיימינג תודה וערב טוב!
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חיבור ל 2-4 גיימפאדים. מה הדרך האופטימאלית לעשות את זה? אילו גיימפאדים ואיך אפשר לחבר כ"כ הרבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מדפסת לייזר משולבת למשרד קטן. המדפסת צריכה לכלול פקס וסורק, עדיף שתהיה אפשרות לשלוח להדפסה מהרשת. הדבר הכי חשוב הוא אמינות, היו לי מספיק מוצרים לא אמינים שדרשו שיחות ארוכות לתמיכה וגיגולים אחר בעיות נפוצות. התקציב הוא עד 1200 ש"ח - שוב, מחפש מוצר אמין, איכותי ויעיל לטווח ארוך עם אחריות טובה וטונרים משתלמים (כדאי). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מחפש המלצה למקלדת ועכבר, עד כהה שרדתי 6-8 שנים עם סט של microsot wireless keybaord 2000 ולאחרונה מקשים מסויימים במקלדת הפסיקו לעבוד.. ("enter" ו "F") אף על פי שלאל-חוטי יש יתרונות, מצד שני הוא יש בו גם כאב ראש לא קטן כמו לדאוג שיהיו תמיד סוללות חדשות בכוננות , ולמלא את הבית בסוללות אצבע ריקות שאתה אומר לעצמך שמתישהו תשלח למיחזור, כי אין לי לב לזרוק לפח (לי לפחות). ובנוסף גיליתי לאחרונה שיש משמעות לביצועים לגיימרים לכאורה (-זה מה שהבנתי למורות אף פעם לא ההיתי hardcore גיימר וFPS, ועדיין ההיתי מסתדר בmulti player Cod 4 בזמנו חח, ובימינו אני רואה בכלל בית רק ביציאות של 17-4 מהצבא) תהיתי לעצמי אם אפשר לחיות בשתי העולמות,…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם !! לפני כשעתיים רכשתי מדפסת בראדר דגם J4420DW התקנתי אותה וכל עובד , יש רק 2 בעיות שעוד לא הצלחתי לפתור: 1. איך מגדירים את הפקס של המדפסת כך ש: בזמן שמגיעה שיחת טלפון רגילה הוא לא יצלצל ורק הטלפון הראשי של הבית יצלצל, וברגע שמגיע פקס הוא יתקבל אוטומטית ע"י המדפסת? 2. הבנתי שיש הגדרות מיוחדות לאיכות הדפסה מירבית - כי האיכות תמונה צבעונית גרועה- מישהו יודע איך מגדירים ? תודה מראש לעוזרים!!! זה ממש ממש חשוב לי!!!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאמור, רוצה לקנות מדפסת משולבת בדגש על חסכון. כשאני אומר (כותב) חסכון, אני לא מתכוון למילוי עצמי של מחסניות דיו או טונרים או שימוש בתחליפיים שגורמים לצרות, אלא למדפסת שמראש מיועדת למילוי עצמי. ראיתי מדפסת של אפסון דגם L355 שעל פניו נראה שזה מה שאני מחפש. השאלה האם הפתרון הזה באמת מוצלח, ואם יש מדפסות אחרות שנותנות פתרון דומה במחיר דומה ומטה. לא מצאתי את המדפסת הזאת ב NEWEGG, כנראה שהיא די ישנה.. וגם בעברית לא מצאתי חוות דעת. יש מדפסת דומה, L550 שהמחיר שלה גבוה מהתקציב שלי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-