ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני אחבר צורב CD למחשב, כל מה שאני אצטרך לעשות זה להגדיר בBIOS שהכונן שלי הוא הצורב. ואז אני יכול להכניס לתוכו דיסק והמחשב יזהה אותו? ועוד שאלה, החיבור של הצורב הוא IDE? יש למישהו תמונה של איך נראה כניסת IDE? או שאני יכול פשוט לנתק את הכונן DVD שלי ולחבר באותו מקום את הצורב CD? *אם זה לא לפורום הזה להעביר*
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8970 נראה זול במחיר השאלה אם הוא שווה אותו ?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על מקומות שמיצרים קונקטורים (מחברים ) לפי הזמנה .
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מדפסת מסוג hp. רציתי לדעת אם יש הבדל כל כך גדול בין דיו מקורי שאני קונה לדיו לא מקורי (מילוי). מה עדיף לקנות? ומה זה בעצם דיו שממלאים אותו? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, כמה זמן העכבר מחזיק אצלכם בין טעינות בממוצע? כלומר, באיזו תכיפות\תדירות\מה אורך הזמן הממוצע שאתם עושים שימוש בעכבר וכמה ימים הוא מחזיק בין טעינות? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
עולם הסאונד האלחוטי צובר תאוצה וזה מתפשט גם לתחום הגיימינג במחשבים האישיים - אז יצאנו להכיר את HS80 של Corsair, סט אוזניות אלחוטי עם מיקרופון מובנה במחיר שפוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, הרבה בילבול יש ברמת DPI שהחברות מפרסמות, כי יש הבדלים בין שחור לצבעוני, וכן אני ממש לא מבין מה הכוונה 600 "על 600 למה הכוונה כאשר אורמים "על" אשמח לקבל עזרה תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד ואם כן איפה אפשר לקנות
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי אני מחפש מודם סלולרי תומך WIFI לשימוש ברכב כספק אינטרנט למערכת מולטימדיה. רצוי מEBAY, יותר זול משמעותית. דרישות: 1) שיתמוך בכל המפעילים סלולרי בארץ 2) אין צורך בסוללה. אשמח לקבל המלצה ל1-3 דגמים מומלצים ומה ההבדל בניהם. * ולא, אני לא מעוניין להשתמש בסלולרי שלי. מצאתי ב 34ש"ח כולל משלוח את זה , האם הוא יעבוד בארץ ? * מצאתי המלצה על: Huawei E585, אבל אני מחפש משהוא יותר זול... תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב כף יד מסוג מיו 350. אני רוצה לנווט עם המכשיר. לפי המפרט הטכני שלו, האנטנה היא פנימית (בניגוד לדגמים אחרים שבהם היא נשלפת). האם דבר זה משפיע על הקליטה? אבקש לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PalmComp&model_id=411941
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה לעכבר אמין בעל כפתורים שניתנים לקונפיגורציה, שיעבוד טוב גם על משטחים לא קונבנציונלים (למשל מיטה ) וגם ממרחק של כ3 מטר מהמקלט. כזה שיפחית את הצורך להתעסק עם המקלדת בפעולות שכיחות (copy, paste, הגדלת תצוגה וכו) אבל עדיין לא יהיה עמוס מדי בכפתורים. לא לגיימינג. אלא לעבודה לאורך זמן באינטרנט ועם מעבדי תמלילים. הוא צריך להיות נוח ומתאים ליד גדולה. למישהו יש המלצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מצלמת רשת של logitech QUICKCAM EXPRESS ואני לא מצליח להתקין אותה התקנתי את הדיסק חיברתי תמצלמה אבל היא לא עובדת לא במסנג'ר ולא באיסיקיו , היא עובדת רק בתוכנה עצמה שבאה על הדיסק אז מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף? המחיר שלהם דומה אך לC1 יש זום לעומת זאת לC120 יש מגה פיקסל גדול יותר מה יותר שווה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת מובנה במחשב נייד אך הקליטה שלו לא כל כך טובה. לכן אני צריך מאריך טווח (במידה וקיים) או כרטיס רשת אחר, שיספק טווח ארוך ככל האפשר. כמו כן מהו בערך טווח המחירים של מכשירים אלו. תודה רבה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, יש לי סט אלחוטי של מקלדת ועכבר logitech cordless 3000. מזה כחודש, לאחר ההתקנה של win7, העכבר מגמגם לי כאשר אני לוחץ - כלומר המחשב לא קולט כל לחיצה שלי ולפעמים כשאני לוחץ הרבה זמן אז הוא מקבל את זה כלחיצה כפולה, כאילו לעתים הוא מקבל את הסיגנל ולעתים יש השהייה מסויימת. יש לציין כי זה קיים אך ורק בעכבר, ללא בעיה במקלדת, וכי אין בעיה בעקיבה של העכבר, אלא רק בלחצנים. כאשר הייתי עם מערכת הפעלה XP הבעיה לא היתה קיימת. בנוסף, כאשר אני מחבר עכבר חוטי רגיל למחשב, אין לו כל בעיה. כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר מהאתר של לוגיטק, אל ללא שינוי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case 2 fans, Front USB, HEC-300ART PS NIS 432.28 עריכת המודר: כותרת.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המצב הוא כזה יש לי מחשב אחד עם WINXP , ומחשב שני עם LINUX עכשיו יש לי שני מסכים מקלדת אחת ועכבר אחד השאלה היא , האם מוצר כמו זה ? http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=EK-PS2C&Cat2Cat1ID=168&Cat2ID=772&aff=Zap〈=he# יכול לעזור לי ? או שאני צריך משהו אחר , בשביל שתיהיה לי שליטה על שני המחשבים עם מקלדת אחת עכבר אחד ושני מסכים , כאשר המסך הראשי תמיד יהיה על XP והשני יהיה לפעמים על ה XP ולפעמים על הלינוקס . איזה מוצר אני צריך ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מחפש מתאם מ PCI או PCIE ל- PCI X האם יש דבר כזה? יש לי כרטיס SAS PCI-X 64BIT אבל ללוח שלי אין חריץ כזה ולשדרג מערכת תעלה יקר האם יש מתאם לכרטיס שלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי עכבר בעל חיבור בלטוס אבל לייזר ואני לא מרוצה ממנו ניסיתי לחפש קצת ומצאתי שכל העכברים שמתחברים בבלוטוס הם גם לייזר אני מאמין שסתם פשוט לא מצאתי וקיימים עכברי בלוטוס אבל אופטיים. אשמח להמלצות על עכברים בעלי חיור בלוטוס ואופטיים במחיר של עד 250 ש"ח תודה רן
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הדרייבר לא של ה 64 ביט. וכשאני אמור לעשות לו Continue anyway כמו בווינודס הרגיל , כאן הוא כותב לי Failed הוא אמור לעשות איזה משהו שהווינודס חושב שזה שגיאה (אוברקלוק לווינודס לפי הכתבה שלכם על העכבר) בכל מקרה , יש לכם מושג איך אני מתקין אותו? תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות בKSP מצלמה כזו ,ראיתי שיש 2 חברות טובות , השאלה איזה מהם באמת טוב למערכת WIN7 64 ביט?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי חשב חדש עם כניסת FIREWIRE. חיברתי את מצלמת הוידאו וניסיתי ללכוד דרך movie maker. במחשב מיושן יותר בביתי אני מצליח לבצע לכידת קול ווידאו בלי בעיות - אבל במחשב החדש אני רואה וידאו אני מצליח לשלוט בבקרות המצלמה אבל לא שומע קול. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מסתבר שהעכבר לא נמכר יותר, אז מחפש עכבר חילופי, מעדיף חוטי, באזור 100-300 ש"ח. העכבר משמש בעיקר למשחקים, ואהבתי את הצורה של 6000 מבחינת אחיזה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Hi, So, I just received the mouse and for some odd reason it won't charge. I tried different cables and USB connections and PCs, but to no avail. When the mouse is turned off and connected to the PC, the charging lights work, but when I turn it on again and open the software, it goes bonkers. Going from 65% to 82% to 75% and when connected again it says it's fully charged. What can be done? **update: I actually already updated the mouse's firmware, but unfortunately it didn't help. I am trying to drain the battery at the moment in order to check whether it's really not charging or it's only the program not recognizing the fact tha…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-