עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ThE_BesT,

חברה החלטתי ללכת על ה- GeForce 3 Ti200 אבל נוצרה לי בעייה חדשה!! של איזה חברה??!?!? ומה אתם אומרים על ה"אסוס" בדגם הזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zoyaniv,

רציתי לדעת אם מה הכרטיס מגיע האם הוא מגיע אם קופסת חיבורים בדומה ל-hercules xp ומה מהם עדיף

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Yotam_,

אז ככה, קניתי לא מזמן את הLogitech MX518, פשוט כי עבדתי חצי שנה עם עכבר מאוד ישן בעל 3 כפתורים (ללא גלגלת ), והחלטתי שאם כבר לקנות חדש, אז שיחזיק. אין מה להגיד, העכבר מאוד נוח, וחוץ מהדרייבר שעושה קצת בעיות (בגלל שהמקלדת לא של לוג'יטק, הוא הפך לגמרי את הפעולות של הכפתורים המיוחדים בה), אין תלונות. מה שאני עדיין לא מבין הוא, למה תורם ה1600DPI? המהירות בכלל לא יעילה למשחקים, אלא אם יש למישהו סיבה לרצות לעשות 2 סיבובים של 360 מעלות על כל נגיעה בעכבר (קצת הגזמתי, אבל זו באמת לא מהירות שאפשר לשחק בה), ואני מוצא את עצמי משחק על 800 רוב הזמן. מה גם, שאני לא מבין איפה הדיוק בא לידי ביטוי - 400 DPI, ובייחוד אם אני מאט את הסמן בדרייבר, הוא הרבה יותר טוב לעבודה מדוייקת. תודה רב…

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by RedLion,

הזמנתי את Hp photosmart 850 , הכל טוב ויפה. כבר שבוע וחצי אני מחכה, והיום התקשרו אליי מחנות שהזמנתי מהאינטרנט (הזמנתי מוואלה דרך איזה חברה, וידיאו 2 בי משהו כזה), ואמרו לי ככה: "תשמע, יש למצלמה הזאת בעיה שהיא לא קוראת כרטיסי זיכרון של 128 מגה, זה בעיה שמופיעה אצל כל מיני סוגי זיכרונות, וכדי לפתור תבעיה (והוא אמר שהוא מקווה שככה הבעיה תיפתר)- HP הוציאו פאצ' באתר שלהם שאני צריך להוריד את זה למצלמה ואז כנראה שיעלמו לי הבעיות וזה יקרא תזיכרון". השאלה שלי- מישהו נתקל בבעיה כזאת? זה לגיטימי כזה דבר? כיאלו אני קונה מצלמה עם באג, מה זה הטימטום?! שקלתי כבר לבטל תהזמנה או משהו, לא יודע זה הוריד לי תחשק מהמצלמה הזאת, אם למישהו שיש תמצלמה או יודע יכול לעזור ולהסביר לי אני אהיה מאו…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Spitted,

שלום יש לי עכשיו סתם מקלדת ג'נרית, ויש לה בעיה חמורה שאי אפשר ללחוץ על צירופים מסויימים של 3 מקשים ויותר אני יודע שהבעיה הזאת קיימת בהמון מקלדות, אני לא יודע אם זה קורה גם במקלדות ברמה גבוהה יותר... ניסיתי למצוא מידע באינטרנט אבל לא מצאתי [אם אני אדע איך קוראים לבעיה יהיה לי יותר קל] אני מעוניין לקנות את המקלדת Logitech Wave ורציתי לדעת אם הבעיה קיימת גם בה במידה כלשהי? זה שיקול חשוב עבורי והייתי שמח אם המקלדת היתה פטורה מהבעיה הזאת לחלוטין

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Holography,

שלום, אני מתכנן קנייה של Microsoft IntelliMouse Explorer השאלה שלי היא מדוע באתר של מייקרוסופט המחיר הוא כ45$~ ובדובים\זיגזיג רק 140 ש'ח? http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_9_297&products_id=7576 לפי מיטב הבנתי שם הוא נמכר כRetail ופה כOEM אבל בכול זאת נותר הפרש גדול באופו כללי,האם הוא מומלץ לגיימינג? והאם יש הבדלים נוספים בינו לבין הגרסה האלחוטית (שיש עליה סקירה באתר) חוץ מהאל חוטיות? (בהתחשב בכך שהוא עולה כמחצית מMX510) -thx

7. אורח
    Started by אורח,

שלום, קניתי היום את העכבר הזה וקראתי פה בפורום שאפשר להגדיל את הDPI שלו או משהו... איך עושים והאם כדאי? :s05:

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by Brono,

שלום. אז ככה..בלוח אם יש י חיבור של USB 2.0. השאלה היא האם מתחברים אליו עכברים, מצלמות וכל דבר אחד שבדרישות שלהם כתוב USB 1.1?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by nw,

האם ה-AMD XP יותר טוב מה-AMD הרגיל מבחינת ביצועים? זאת אומרת אם משווים בין מעבד XP למעבד רגיל אם אותה מהירות שעון יש ביניהם הבדלים? או שהכל עניין של שיווק?

10. Started by gggilad13,

קראתי ביקורת אחת על המארז והיה כתוב שם שאין לו כפתור ריסט!!! איך זה יכול להיות??!?! מישהו שיש לו את המארז יכול לאשר לי את זה? אני לא מבין איך אפשר להסתדר בלי זה...

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. שלום, אני מתכנן לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים עכשיו אני צריך למצוא מקלדת ועכבר אלחוטיים שלא יהייה להם delay יש הצעות או שבכלל אני לא מעודכן ובחדשים כבר אין?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. Started by natan805,

אני לא מבין שאני מעלה את הdpi ל1600 העכבר פשוט ניהיה מהיר .!. אבל מהיר יותר מדי .מה אני אמור לעשות להאט את המהירות ב ... pointer speed ? או שיש משהו אחר לעשות פשוט אני השקעתי בעכבר 250 ש"ח ואני רוצה לנצל את הנוחות שלו עד הסוף

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  13. שלום, אני מתכנן ליקנות עכבר של לוגיטק MX 500 או את הMX 510 וראיתי מידע על העכברים באתר של לוגיטק ורשום שלשניהם יש 800 DPI ולאחד יש 5.8 מגה פיקסל ולשני 4.3 אם אני לא טועה... השאלה שלי היא, מה זה DPI ומה הקטע של המגה פיקסל בעכבר??? אני יודע שמגה פיקסל יש במצלמות דיגיטליות אבל לא הבנתי איך זה מתקשר בדיוק בכבר, אם מישהו מכיר את הנושא ויודע אפילו קצת אני יודה לו...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. Started by חן מ,

כמה DPI יש לעכבר MX620? וכמה DPI יש לעכבר MX1000? איזה מהם יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by 6kwar,

שלום! זה העכבר אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת איך הוא ואם יש לו מתחרה יותר טוב במחיר דומה או קצת יקר יותר או יור טוב זול יותר אני יותר מעדיף MICROSOFT בגלל האיכות כי יש לי עכבר שלהם מלפני 6 שנים ועד היום עובד כמו חדש

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by The Terminator,

יש כאן מישהו שיודע/קרא/מה שזה לא יהיה? השאלה שאני רוצה לשאול זה זה : יש לי ג'י פורס 2 GTS ואני רוצה לדעת אם ההבדל בין ג'י פורס 2 שלי לבין ג'י פורס 3 (נגיד TI200) גדול? אני מתכוון מבחינת הביצועים... אני שואל את זה כי יש לי חבר שלא ממש מבין במחשבים, יש לו כרטיס מסך RIVA TNT 1 ככה שהוא רוצה לקנות כרטיס חדש, יש לו 3000 בתקציב , אז מה עדיף לו לקנות, ג'י פורס 2 כמו שלי או את הג'י פורס 3 TI200??? [glow=green, 2, 300]סליחה על הניסוח הלא טוב[/glow]

17. Started by untitled,

יש לי קו ISDN (כלומר קו ISDN כפול המכיל 2 קווים, קו ראשי וקו משני, להלן קווים 1 ו 2). עד לפני שבועיים, השתמשתי בקו 2 ע"מ לגלוש באינטרנט ובקו 1 על מנת לנהל שיחות טלפון.... אבל לאחרונה, נראה כי אני מצליח לבצע תקשורת לאינטרנט דרך קו 2. אני מסוגל להתחבר לרשת רק על ידי קו 1. כל קונפיגורציה שאני מבצע - הן פיזית (חיבור כבל הISDN לשקע השני ביחידת ה NT) והן בתוכנה (הגדרה להשתמש ב ISDN - Line 02 או 01....) מסתיימת בזה שהמחשב עדין מתקשר דרך קו אחד... האם למישהו יש הצעת פיתרון? או מושג היכן יכולה להיות הבעיה? בתודה, untitled

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by YinnoN,

איך הmx 310 בשביל גיימר בינוני ועבודות וגלישה וכאלה ? הוא יחליק לי טוב על פאד ג'נרי מחוספס ? ביקשתי מאבא שלי לקנות לי mx 510 בתאילנד אבל הוא לא מצא אז הוא קנה 310 ב20$ (בארץ 245ש"ח) זה נראה לי עיכבר מעולה לא ? זאת אומרת לא כמו הmx 1000 אבל טוב יותר מהלוג'יטר הפשוטים ואלה של מיקרוסופט. בקיצר איך העכבר הזה ? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by omri_ro,

טוב אז החלטתי לפנק את עצמי עם MX1000 נחמד (לא שעליתי מליגה כ"כ נמוכה, היה ליMOUSEMAN CORDLESS OPTICAL) אבל שיהיה קיצר לשאלה שלי: למה את האופציה של APPLICATION SWITCH לא ניתן להעביר לכל כפתור אלא רק ללחיצה על הגלגלת או כפתור היועד באיזור האגודל? האם יש אפשרות ל"עקוף" את הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by tripto,

קניתי את הmx518 של לוג'יטק... מישהו מוכן להסביר לי למה משמש הכפתור הזה... (בתמונה) כי בקאונטר אני לא יכול לכוון אותו לעשות מה שאני רוצה.... אני יודע שתמונה לא משהו... אבל אני מתכוון לכפתור שנמצא שם שלא משמש לכיוון הרזולוציה של העכבר... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by status,

שלום! הייתי מעוניין לדעת למכשיר הנ"ל יש כלי מקביל לוורד כלומר כלי בו אוכל לכתוב מתכונים ותרשימים וכאלה.. ואם לאחר מכן אוכל להעביר אותם למחשב לקובץ וורד תודה לעוזרים! ;D

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by The_Maestro,

חשבתי על לקנות אחד כזה מהארץ...(כן מה אני יעשה יותר נוח לי תשלומים)... אבל אמרו לי שעדיף לקנות את הגרסה האמריקאית ולא את האירופאית ... השאלה היא איך מזהים אם מדובר בגרסה האירופאית או האמריקאית?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב! מישהו יודע אם ה-Mac Edition: http://www.razerzone.com/p-124-razer-deathadder-mac-edition-gaming-mouse.aspx מתאים גם לשימוש בויסטה? אולי מישהו קנה וניסה? פשוט אני יכול לקנות אותו בזול יותר אז חשוב לי לדעת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  24. Started by saas,

שלום, קניתי היום מתאם sata/ide to usb, הוא בא עם ספק כח 12V=2A 5V=2A. השאלה היא אם אני יכול להשתמש במפצל לחיבור חשמל כדי לחבר אותו בו זמנית לHD ולמאורר, או שזה יכול לגרום בעיות? תודה. נ.ב: לא הייתי בטוח אם לשים את ההודעה הזו כאן או בפורום אלקטרוניקה ומודינג, אם זה לא המקום - סליחה.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  25. Started by Mafteah,

הציעו לי לקנות UPS של gomeh ואמרו לי עליו שהוא 600VA מה זה המספר הזה? איך נמדדים ההספקים של הUPSים? כמה זמן זה מספיק? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים