ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מדפסת הכי זולה גם ברכישה וגם בדיו או לייזר. לשימוש של רק הדפסות באופן קווי.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם !! קניתי בקר משחק USB למחשב DUAL SHOCK 2 פשוט למראה המחשב זיהה אותו בלי בעיות אבל אין במשחקים רטט כאשר אני פותח הגדרות מתקדמות יש אפשרות לבדוק רטט והבקר רוטט בבדיקה אבל לא במשחקים מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קניתי מדפסת משולבת חדשה באחת הרשתות הגדולות והותיקות וכשפתחתי אותה מצאתי סימני דיו טרי על פתחי חיבור ראשי הדיו והספוגית שעליה המדפסת מתנקה מלאה בדיו טרי ( כמות גדולה נמרח על האצבעות) - צירפתי תמונות חוץ משאריות הדיו, על שאר חלקי המדפסת היו ניילונים וסרטים דביקים כאלה ששומרים על הפתחים והכל נראה חדש, 4 ראשי דיו חדשים וארוזים, כבלים מנויילנים - seems legit עכשיו לפני שאני יוצא חומוס מול שירות הלקוחות שלהם, השאלה שלי היא האם זה מקובל שמדפסת עוברת כמה הרצות במפעל או משהו שמשאירים סימני דיו על החלקים שהוזכרו? איך צריך להתנהל מול שירות הלקוחות בשביל שלא ינסו לסובב אותי?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על המקש שמאלי/ימני (אחד משניהם לא זוכר מה התקול) הוא פשוט לוחץ כאילו פעמיים לפעמים (1/3 מהמקרים) וזה ממש ממש מפריע לי. נראה לי שהעכבר כבר גוסס (בין 2.5-3 שנים) האם לנסות לממש אחריות מול לוג'יטק? כבר פניתי אליהם בעבר אך בסוף התקלה לא הסתדרה ונסגרה הפנייה. או שלקנות עכבר חדש? אם כן אשמח להמלצה על עכבר חוטי!! שמיועד לגיימינג תקציב עד 300 אך עדיף כמה שפחות ואפילו 150-200 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי מדפסת Brother MFC-J220 אין אפשרות להדפיס בשחור לבן עקב תקלה ולכן הייתי מעוניין להגדיר שכל השחור יצא בכחול ככה (כחול ככה מודפס מצויין) האם הדבר אפשרי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מקלדת מכנית למחשב הבא שלי אבל הייתי רוצה להתנסות בה קודם. האם יש חנויות שיש בהם עמדות התנסות למקלדות? לאלה שהתקשרתי לא היו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש עליו מחיר מפתה בסטארטPC כ134 ש"ח כולל המשלוח. מישהו כבר התנסה ויכול לתת חוות דעת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, נכון לעכשיו אני מחזיק בלפטופ Y580 של Lenovo שברוב היום מונח על משטח קירור, לצידו אני משתמש בעכבר Logitech M557 שהוא עכבר בלוטוס קטן יחסית לעכברים סטנדרטים.. אני ממש מרוצה מהמקלדת של הלפטופ, נוח להקליד בה, היא פרוסה כמו שצריך, כוללת Numpad ותאורה אחורית.. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים שגורמים למחשב להתאמץ המחשב כל כך מתחמם שזה נהיה בלתי נסבל לשים את היד על המקלדת.. המטרה שלי היא לרכוש מקלדת שתהיה נוחה באותה מידה של המקלדת של הלפטופ, לא צריך משהו מוגזם של גיימינג, מבחינתי משהו של Microsoft או Logitech אפילו, רק שיהיה כיף להקליד, אם אפשר תאורה אחורית זה מעולה, ואם יש אופציה לסט של מקלדת+עכבר זה בכלל מעולה כי אני מתכנן גם לרכוש מחשב חדש בחודשיים הקרובים וזה יכול…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אלו מכם אשר מאזינים למחשב עם אוזניות איכותיות ללא מיקרופון (Headphones), או שיש לכם אוזניות עם מיקרופון מובנה (Headset) ואתם מחפשים מיקרופון מאוד איכותי, כזה שיגרום לחברים שמשחקים איתכם להפסיק להתלונן שאתם נשמעים כאילו אתם מדברים איתם מהשירותים או מהצינוק, אז הדבר הבא בשבילכם: Massdrop, אתר אשר מציע רכישות קבוצתיות במחירים מוזלים, התחיל לפני כשעה סבב Drop חדש ל AntLion ModMic 4.0: ביקורת וידאו על המוצר מאתר חומרה. המחיר מתחיל ב $37.99 ועוד 7.99 משלוח לישראל. בשלב התשלום ניתן לבחור ב: סוגים שונים של מיקרופונים מהסדרה הזו: Standard = מיקרופון Unidirectional, טוב בעיקר לסביבה רועשת יחסית. Omnidirectional = טוב בעיקר לסביבה שקטה. 2 מצמדים נוספים למ…
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! מחפש מדפסת משולבת כוללת פקס לשימוש ביתי, מחפש את הזולה, הטובה, וחסכונית בדיו. (חבר אמר לי שיש כאלה שאפשר למלא לבד את מיכלי הדיו) תודה! שמוליק
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך המלצה לעכבר לאחי, לא משהו זול (כמו עכברים ב35 שקל) אבל גם לא משהו יקר, הוא בסך הכל בן 12 שמשחק לרוב Minecraft, TeamFortress2. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ההעדפות שלי הן: רצוי עד 150 ש"ח. חוטי. בלי כפתורים מיותרים; בעיקר אלו עם המספרים והחיצים בצד ימין. ושהכפתורים: "Page up\down, home\end etc" יהיו קרובות לאצבעות. דומה למקלדת בהמלצות בפורום זה; רק בלי המשטח - "]http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 כפתורים נוחים ללחיצה; רצוי שטוחים. עכשיו למשל יש לי מקלדת עם כפתורים על הפנים שלא נלחצים טוב, ובכלל זבל שכמעט לא עובדת כשקניתי לא מזמן. כנראה זאת - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 אז בעקרון משהו כמה שיותר דומה לזה. אני יכול להיות גמיש בקשר להכל כנראה. בזאפ אי אפשר לחפש על פי הקרטריונים האלה, ואי אפשר לדעת מתמונה בלבד; וגם ככה לא מי יודע מה קל למצוא משהו גם טוב וגם מומלץ וגם זול וכו'. בטח יש שם משהו מ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
פעם ראשונה שאני צריך לרכוש למדפסת זאת טונר. זאת מדפסת לייזר לפי הבנתי. שחור לבן. האם יש מקום מומלץ (כמובן -במחיר) שבו אוכל לרכוש טונר עבור מדפסת זאת? samsung ml-3710nd תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לפטופ 15.6". הבעיה היא שלפעמים באוניברסיטה אני עובד עם כמה ספרים במקביל והלפטופ טיפה נתקע לי ביניהם ומפריע לי. כרגע אני פשוט מעמיד את הלפטופ על כמה ספרים ועובד עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וככה אני פותר, בצורה גרועה למדי אמנם, את הבעיה ומקבל מבטים טיפה מוזרים בספרייה חשבתי לקנות מעמד, אבל אז עלו לי שתי שאלות: האם זה בכלל יעזור לבעיה שתיארתי? ואם כן ואני כבר ארכוש כזה, האם יש מעמד כזה שמתאים את עצמו גם לשימוש במיטה ולא רק על שולחן? תודה רבה מראש על היעוץ
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין ה-SOLO6C שהם רמקולים למולטימדיה עם ביקורות טובות, ל-SAMSON RESOLV A6 שהם מוניטורים שכמעט ואין להם ביקורות, למרות שהם הרבה שנים בשוק. לשניהם וופרים 6.5 אינץ'. למישהו יש מושג מה עדיף? השימוש העיקרי הוא למוסיקה, אבל גם סרט פעם בשבוע בערך... תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה רמקולים וראיתי בזאפ כמה שהיו נראים לי, התקציב שלי הוא עד 150 ש''ח השימושים שלי זה האזנה למוזיקה וקצת שימוש בKodi נ.ב הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה. http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-speakers&modelsid=802298,717766,784618
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני צריך שתמליצו לי על מקלדת איכותית בתקציב של עד כ35 דולר או 150 שקל אם זה מהארץ. אני מאוד רוצה מכנית אבל להבנתי אין בתקציב שאני יכול להגיע אליו. אני מאוד אוהב מקשי מאקרו ומולטימדיה אז אם יש זה בונוס. שימוש העיקרי במקלדת הוא הקלדת טקסטים ארוכים במשך כמה שעות מדי יום. תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי עכבר T631 של לוג'יטק ומאז אני לא מצליח לכתוב מייל בGMAIL בעברית,באנגלית הכל עובד בסדר, בעברית פשוט התווים התבלבלו ,איך מחזירים את המצב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול מחפש להחליף את הסט המזדקן שלי (Logitech EK110) בסט דומה שתומך windows 10 כרגע הסט הנוכחי פשוט לא נתמך ולא מאפשר למערכת להכנס להשהייה תודה זיו
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מקלדת גיימינג איכותית ונוחה לשימוש. התקציב שלי זה עד 550 ש"ח. אני לא מבין במקלדות אבל מה שכן חשוב לי: 1. נוחות לחיצה על המקשים 2. שיהיה בה הרבה אפשרויות 3. מראה איכותי 4. חיבור אלחוטי
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מדפסת משולבת (הדפסה/פקס/סורק) חדשה. השאלה אם לחזור ולקנות מדפסת דיו, או לשלם קצת יותר בטווח הקצר ולקנות מדפסת לייזר צבעונית משולבת ? כמות ההדפסות אצלנו בבית קטנה (כ 30 עמודים בשבוע). התקציב עד 1000 ש"ח. האם יש מדפסת לייזר מומלצת בטווח המחירים האלה ? אשמח להמלצות בשני הכיוונים. לאור העובדה שהמדפסת הנוכחית שווקה, צריך חדשה בדחיפות. תודה, בעז
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מבדיקה שעשיתי העכברים האלחוטיים הכי מומלצים ומשתלמים הם: [h=1]Logitech Wireless Marathon Mouse M705[/h] [h=1]Microsoft Sculpt[/h] הקטע הוא שאני אחיזת CLAW וזה קצת מפריע לי אם זה אחיזה אחרת יש איזה עכבר אלחוטי CLAW ללפטופ שאתם ממליצים ? - לא מיועד לגיימינג
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-