ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
ברשותי MX1000 בן 6 ושלושה חודשים ומה לעשות הסוללה כבר לא מתאימה לילד(עכבר). איפה ניתן בארץ לרכוש סוללה מתאימה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי KVM בבית בין 2 מחשבים ויש לי את העכבר Razer Mamba שלא עובד עם ה-KVM שיש לי ויש לי עכבר ישן יותר של לוג'יטק (חוטי) שעובד טוב עם ה-KVM, עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר חדש ואני מתלבט האם ישנה דרך לדעת עם העכבר יעבוד לי עם ה-KVM או לא שלא יקרה מצב שאני מוציא כסף ונשאר עם עכבר שלא עובד לי בכלל עם ה-KVM תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה עדיף ? אם אפשר להתייחס לא רק לביצועים אלא גם לבלאי ( אורך חיים של הכפתורים/החוט ).
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות PSP ורציתי לשאול אם יש חנות שמוכרת אותו בזול ומאובזר בערך ב1500ש"ח +- ואם אפשר קצת פרטים עליו והאם הוא בכלל שווה את הקנייה, והאם אפשר לשמוע בו מוסיקה וכד'? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מישהו מכיר? יכול להמליץ? להזהיר? http://www.hama.de/portal/bySearch*53818/action*2563/searchMode*1/articleId*28462660 תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז ככה ... אני יודע שהצקתי קצת בפורום לגבי ספק ומארז ומי יודע מה .. אני פשוט מקבל את המחשב עוד שבוע מהיום ו ..אני עדיין לא סגור על מה אני לוקח .. אני צריך ספק איכותי שיחזיק את המפרט(שנמצא בפרטים שלי בצד) ושיחזיק לי יום אחד עוד כרטיס מסך ati x1900xt נוסף .. בנתיים חשבתי על הספק Hec Ace580W ... אבל לגבי מארז .. אני ממש לא יודע מה לחפש בכלל ... (וגם לגבי הספק אני לא סגור) .. חשבתי על הSunbeam transformer אבל .. כמו שאמרתי .. לא מבין מספיק . אם הצלחתם לקרוא את כל זה ולא לאבד קור רוח .. אז ככה : אני מחפש המלצה לספק + מארז עד 1000 שקל .. תודה מראש ! (מעדיף מארז "נקי" יותר .. פחות קשקושים .. אבל שיראה איכותי ...הטרנספורמר נראה נחמד .. אבל הייתי מעדיף משהו שנראה פחות מצועצע..וצבע…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, חוץ ממפצל לעוד שישה חיבורי USB יש עוד משהו? משפר את האיכות של המסך?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום! אבא שלי קנה מדפסת brother 250c היא פועלת מצויין והכל היא מדפיסה בצבע שחור באיכות טובה אפילו מצויינת אבל הבעיה היא שאני מדפיס משהוא ציבעוני,במחשב נניח הציור ניראה בהיר וצבעים חדים וטובים ושאני מדפיס הצבעע כהה ודהוי יש לציין כי אני משתמש בראשי דיו מקוריים (זה הדיו שהגיע עם המדפסת) יש שיטה לעלות את הגדרות הצבע? הינה ציור שהדפסתי סתם לקחתי מהדבר הזה של ה word הדפסתי וסרקתי הינה לינק
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אמא שלי קנתה אצל איש מחשבים מדפסת הוא דיבר איתה בהתחלה על HP ובסופו של דבר שכנע אותה לקנות לקסמרק X5470. עד כמה שידוע לי המדפסות של לקסמרק הן מאוד זולות יחסית לשוק, אבל, הדיו שלהן מאוד יקר. מה דעתם על מדפסות לקסמרק בכלל ועל X5470 בפרט. תודה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
יש לדוד שלי תקציב 500ש"ח גג לקניית מדפסת חדשה, זה להדפסה פשוטה של 2 דפים ב-WORD לחודש, אבל הוא רוצה מדפסת אמינה, ככה שאני לא יודע מה הוא באמת רוצה, תעזרו לו. תודה מראש, DINO.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נדמה לי זה באג במערכת אבל לפעמים שאני עושה פעולה כלשהי המחשבון קופץ לי כל פעם, במיוחד שאני משחק. יש לי את המקלדת Mircrosof Media Keyboard 3000. בהנחה ויש באג במערכת נראה לכם שמיקרוסופט תוכל לתת לי מקלדת חלופית או משהו כזה? אין לי קבלה. אגב, הדרייברים מעודכנים, ועדיין זה ממשיך...
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, מי שמכיר חנות שיש לה במלאיי מידי המקלדת הזאת... שיתן קישור בבקשה , הנה תמונה למקלדת : קישור לחנות פנדה(אבל אין לה במלאיי מיידי צריך לחכות 21 ימים)
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איזה סוללות נטענות מומלץ לקנות לנגן MP3?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
if my (sapak) power supply is ok?? i have TSUNAMI 350W R9700 PRO smart fan2 coolmod 1 cd-rom cd writer 1 2 air fan generic do you think its ok???
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
יש בוואלה מכירות קבוצתיות של מצלמות של HP יש שם את המכירה של המצלמה הזאת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=992455 רציתי לדעת איך המחיר לאומת המצלמה והמצלמה לאומת המחיר ביחס למצלמה של 4 מגה פיקסל, בגלל שאני מעוניין במצלמת 4 מגה פיקסל טובה ואיכותית ולא במחיר מוגזם עם אפשר גם חוות דעת של אנשים שיש להם מצלמות דיגיטאליות של HP ולמה המצלמה הזאת שלהם שהיא באותה איכות 4 מגה פיקסל עולה יותר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982318 ד.א אני לא רוצה מצלמה שהיא פחות מ4 מגה פיקסל אמיתית ולא כל מיני אינטרפולצית חומרה וכאלה, מצלמה מצלמה...
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שהוא פתוח ורק מחובר לחשמל אםילו לא דלוק הוא נותן זרמים... מזה אומר?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מדפסת משולבת חדשה באחת הרשתות הגדולות והותיקות וכשפתחתי אותה מצאתי סימני דיו טרי על פתחי חיבור ראשי הדיו והספוגית שעליה המדפסת מתנקה מלאה בדיו טרי ( כמות גדולה נמרח על האצבעות) - צירפתי תמונות חוץ משאריות הדיו, על שאר חלקי המדפסת היו ניילונים וסרטים דביקים כאלה ששומרים על הפתחים והכל נראה חדש, 4 ראשי דיו חדשים וארוזים, כבלים מנויילנים - seems legit עכשיו לפני שאני יוצא חומוס מול שירות הלקוחות שלהם, השאלה שלי היא האם זה מקובל שמדפסת עוברת כמה הרצות במפעל או משהו שמשאירים סימני דיו על החלקים שהוזכרו? איך צריך להתנהל מול שירות הלקוחות בשביל שלא ינסו לסובב אותי?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אפשר לחבר 2 מחשבים לאותה מדפסת, כל אחד דרך חיבור שונה? קחו בחשבון שאי אפשר לעשות רשת בין המחשבים. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במשך שנה ומשהו אני משתמש באוזניות Sennheiser 212HD. אני חולה על האוזניות האלו, יושבות לי בול על הראש, האיכות מצוינית, ומה לא. אבל, בגלל בעיות טכניות, אני נאלץ לקנות סט אוזניות שמשולב בו מיקרופון - מה שאין ב-212HD. לאחר קצת תשאול, הגעתי למסקנה כי רוב האנשים ממליצים את ה-5H V2 של Steelseries לעבודה. עקרונית, אין לי בעיה לשלם את ה-500 ומשהו שקל, אבל השאלה היא: עד כמה זה באמת שווה? יחסית ל-212HD, מה איכות הסאונד של ה-5H? המיקרופון איכותי כמו שהוא מתיימר להיות? ולבסוף, האם לקנות את כרטיס הקול שבא יחד עם האוזניות שווה את הקנייה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
https://www.massdrop.com/buy/e-element-rgb-keyboard מקלדת מדהימה עם משלוח לארץ
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
רצוי משולבת (אם יש כזו, ללא פקס) , פשוטה יחסית, גודל דףA5. לא כל כך משנה היצרן, תקציב - בערך 500-700 שקל.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את ה MX 510 הישן, והמקלדת PS2 הישנה של מיקרוסופט. אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי, שיגיב ללא כל דיליי, ושיהיה ברמה זהה ל MX510 לפחות. רצוי שיהיה נוח ושיהיה טוב גם למשחקים וגם לעבודה גרפית מדוייקת. בנוסף, אני צריך מקלדת נוחה, שתספק את העבודה, רצוי משהו אגרונומי, הייטיקי חדשני, לא יודע שארגיש באמת קניתי משהו טוב לא רוצה סוללות ושום דבר, שהכל יהיה טעין וזמין לעבודה, בלי סיבוכים של סוללות... אודה להמלצות בתקציב בין 800 ש"ח... אני יכול להתגמש קצת אם זה באמת שווה את הכסף.. (800 על העכבר והמלקדת) תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-