ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי בצבע כחול אמור להיות לו לד ?כי אני רואה כזה בפנים משהו גומה .. אני אמור להסיר תדרייבר הקודם שלי ( mx 300 )? כי התקנתי תדרייבר על הקודם....ועכשיו אין אפשרות להגדיר תאפשרויות במקשים שבו...(נהיה לי בעיה קטנה בהתקנה אני יסדר כבר) חיסרון: מה שמעצבן שלוחצים עליו שומעים רעש תיק כזה מעצבן כאילו זה עכבר של 40 שקל ב mx 300 הוא היה לי קצת יותר כבד אך לא שמעו תתיק הזה..(מקווה שב mx 518 יסודר) המחשב שלי גם נמצא בסלון ואם אני משחק במשחק מלחמה אז אני עושה פול תיק... גם האורגנומיות שלו מפריעה אין כזה משטח מיוחד עליו(לא "מרגישים" תעיצוב שלו כמו ב mx 300 ) הדברים האלו אולי קטנים אך לפעמים הם קובעים..
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז ושעמתי על hec compucase cl-6a19 יש לי כמה שאלות בעצם אחת, זה מארז טוב? אתם ממליצים עליו?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש מתקן, קטן, הכי פשוט שיש.... מה אני צריך בו? -4 כניסות USB. -1 כניסת אוזניות. -1 כניסת SVid לחיבור לטלוויזיה (4 פינים, הפשוט). צריך שכל זה יתחבר למחשב בחיבור USB יחיד... הקיימת מפצלת שכזו? לא משנה המחיר, פשוט הכי זול שיש שעונה על כל הדרישות הנ"ל.... ו...תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את ה-G5, וכפי שחלק ממכם יודעים, יש לו 3 מצבי sensativity, 400dpi 800dpi 2000dpi שאני יכול לעבור ביניהם בזמן משחקים ואפליקציות אחרות. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את המצבים, כך שאני אקבע איזה dpi יהיה בכל מצב, כך שזה יתאים לי בצורה הכי טובה. הסתכלתי ב-setpoint, ולא ראיתי בשום מקום שאני יכול לשנות את זה. *לא משנה, מצאתי את זה, זה ב-advanced settings, שפשוט לא ראיתי את זה בתוך האפשרויות, מסתבר שאפילו אפשר לשים חמישה מצבים.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
על סמך מה אני קונה מכשיר GPS איזה נתונים טובים צריכים להיות לו
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
השאלה מיודעת בעיקר למי שיודע בודאות שזה עובד כי לנחש גם אני יכול האם ניתן לקחת כרטיס קול של קריאיטיב soundblaster live רגיל (שלא מוציא דולבי דיגיטל לרמקולים כמו ה-INSPIRE) ומהיציאה הדיגיטלית שלו לחבר לרמקולים דולבי דיגיטל של אלטק למשל ואז ישמעו דולבי דיגיטל מתוכנות כמו POWER DVD ?
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! ברצוני לקנות כרטיס מסך GF 6600 256 MG עכשיו, במעבדת מחשב אמרו לי שהספק שלי לא יתאים לכרטיס מסך... השאלה היא: איזה ספק אני צריך. והאם יש עוד הבדלים ביניהם חוץ מ-W (וואט) על מה כדאי להסתכל בבחירת ספק (רעש,וואט..עוד משהו?) תודה רבה !! לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות DVD של NEC. יש בפני 2 אפשרויות ND-3551 Dual Layer או במקומו ND-3550 Dual Layer ניסיתי למצא את ההבדלים ביניהם אבל לא הצלחתי למצא אשמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות: Tt Shock One. הזמנתי מ- KSP, ועלה לי 279 ש"ח במקום 470 ש"ח. איך האוזניות ביחס למחיר ? איך הסיבירה V2 USB ביחס לשוק וואן ? ההבדל מחירים הוא 150 ש"ח. היה עדיף לקנות סיבירה ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בחברה חדשה (לא משנה איזו) ויש לנו שרת קבצים. השרת עצמו מכיל כ-160 גיגה אך זהו לא מספיק. אנחנו מעונינים להגדיל את הנפח בצורה מאוד משמעותית. השרת הוא שרת של IBM ומשום מה נכנסתי לאתר שלהם והם לא מספקים הארד דיסק בנפח גדול מאוד. לכן רציתי לדעת האם חוות הארדיסקים (storage) יכולה לעשות את העבודה? אם כן אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב אמין וחזק בעל נפח גדול מאוד (כסף לא מדבר במקרה הזה מדובר על איכות). בנוסף רציתי לדעת האם אפשרי לעשות שימוש בחוות הארדיסקים לא רק בשרת אחד אלה בעוד כמה שרתים אבל ברשת שונה. בנוסף האם אפשר להשתמש בחווה בנוסף למטרה של להגדיל את נפח השרת אלה גם לשמש לגיבויים? או צריך חווה נוספת? זה מאוד חשוב לי ואם מישהו יכול לעזור לי פה או פרטנית אני הו…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לבית, לא חשובה המהירות... אני רוצה שעלות הדיו תהיה יחסית זולה - אני יודעת שיש דיו חלופי ודברים כאלה. התקציב שלי הוא בערך 200, 250 שקל. שמעתי ש- HP זה מועדף, אם אפשר פרטים על מדפסות ומחירים ומה מומלץ, תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש לי זכרון RDRAM של Samsung שאמור לעבוד במהירות של 800 MHz שמתי לב היום שביצעתי אתחול מחשב, שבהודעות השונות בפתיחת המחשב כתוב לי: RDRAM Clock : 400MHz האם כך זה צריך להיות? זה לא אמור להיות 800MHz? אם יש בעייה, האם זה כוונון ב-Bios או שמא הזכרון שלי שונה ממה שאני חושב שיש לי (המחשב סה"כ בן חודשיים). תודה על המידע מראש.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי את ההגה הזה חדש בקופסא הוא של לוגיטק מ2001 אני לא מצליח להפעיל אותו על המשחק בלור ואפילו לא על dirt3 האם יש תוכנה שמזהה את רוב ההגאים המוכרים וגורמת להם לעבוד(אולי דרך דרייבר רגיל של גויסטיק או מצערת) על משחקי מחשב שלא תומכים כי זה הגה מפורסם אומנם ישן וחבל לי לזרוק אותו
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
http://refaeli.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2364&catId=100 האם הלוח הזה כפי שהבנתי אני כותב עליו עם עט מיוחד אני יכול להכנס לצייר וככה לצייר? וכנ"ל לכתוב בWORD? איזה עוד דבירם אפשר עשות איתו?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מצלמת וידאו דיגיטלית (כנראה של Sony). המצלמה באה עם אפשורת לחיבור ש-Sony מכנה iLink שהוא בעצם חיבור IEEE1394 - Firewire. אני מעוניין לחבר את המצלמה למחשב בכדי להעתיק סרטים שאצלם למחשב כדי לצרוב אותם על CD. במחשב הקיים שלי אין לי חיבור Firewire. אני מתכוון לרכוש פנל קדמי למחשב שמכיל - 2 יציאות USB2, חיבור אינפרא אדום וכמובן כניסת Firewire. האם פנל זה יספיק לחיבור המצלמה וביצוע העברת החומר למחשב או שאני חייב לרכוש כרטיס לכידת וידאו (כגון הכרטיסים של Pinaccle). מה בעצם התפקיד של כרטיס לכידת/עריכת וידאו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אז היו לי אוזניות וכל פעם שרציתי לחבר אותו חיברתי מאחורה ושרציתי לשמוע מהרמקולים של המחשב הייתי צריך להוציא וזה נורא מעצבן יש לי שתי חיבורים מקדימה אחד עם סמל של מיק ואחד עם אוזניות . אפשר לעשות משהו מהחיבורים מקדימה שככה יהיה פחות מסורבל?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום קניתי מדפסת hp 6500 האם צריך לשלם על חיבור קו נוסף בשביל לקבל פקסים? הבנתי שאם מחברים על קו הטלפון לא מקבלים פקסים בזמן שימוש בטלפון כמו כן האם אפשר למנוע מצב כזה חוץ מלצעוק לאף אחד לא לדבר בטלפון שזה לא מעשי ב לשלם על קו נוסף שזה די מיותר לכמות שאני משתמש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי עכבר אלחוטי של LOGITECH מדגם M705. עד כמה באמת חשוב לכבות אותו בסיום העבודה מבחינת חיי סוללה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הם הכרטיס קול הנ"ל של APACHe טוב? למישהו ניסיון איתו? Cyber Sound ACS-200
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא הפורום המתאים, לא מצאתי כ"כ משהו יותר קשור. בכל מקרה, נשארו לי עוד כמה שקלים בויזה הנטען(17.57) והתוקף שלה תכף פג אז אמרתי שאולי אני אקנה איזה כבל HDMI פשוט, לראות מה האיכות של הכבלים הסיניים. על איזה פרמטרים צריך לשים דגש? אני יודע שאלה כבלים זולים אבל בכל זאת.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לנו הרבה קסטות ישנות של אירועים ישנים וחשבתי להמיר הכל לדיסקים אם אני אקנה כרטיס טלוויזיה ואחבר אליו את וידאו טייפ הישן שלנו (עם הכבל צהוב אדום ולבן ) יהיה לי איזשהו אפשרות להקליט את מה שעל הקלטת. אם כן כמה מסובך? האיכות של הסרטון תיהרס? ואם יש איזה דגם מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד עם WIN 7 שמבוחר עליו מגבר ו5.1 רמקולים. עד עכשיו הרמקולים לא עבדו כולם כי במחשב אין אפשרות לבחור 5.1, אז החלטתי לקנות כרטיס קול... הכרטיס הקול הזה: http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Virtual-7-1-Surround-Steel-Sound-12-Channel-Equalizer-PC-Adapter-/110818433153?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19cd4b1881 יספק אותי? למרות שרשום 7.1, זה יתאים גם ל5.1? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה, ועל הספק. זה ספק ג'נרי? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3855 ?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האלן ממצב.. שמעו יש לי את המארז הזה: Thermaltake Tsunami VA3000BWA/SWA הוא טוב?? והשאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להוסיף מאוורר או לעשות משו שהוא יראה יותר טוב.. שמתי לו כבר לדים.. הינה המארז במלואו: http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm ועוד משו אם אתם יכולים לעזור לי.. יש פה למעלה את הכניסות של הUSB והקול וזה.. וזה לא פועל לי.. :'(
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
התחלתי לבצע סקר בקשר למדפסות משולבות. על פניו נראה שאלו של Brother חסכוניות יותר בגלל הפרדת הצבעים במחסניות. הבעיה היא שלפחות ב-Office Depot, שם הלכתי להסתכל על הצורה החיצונית ובכלל, ידעו להגיד שיש בעיה עם על המדפסות של Brother שמפסיקות להדפיס בכלל כאשר נגמר הטונר באחת המחסניות, כלומר, נגמר צבע צהוב, לא ניתן להדפיס בשחור עד שלא תוחלף המחסנית הצהובה. האם יש אמת בשמועה ? דרך אגב, הסתכלתי על דגמי ה-215, 240, 3240
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-