ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
המטרה היא לבנות מכשיר משולב, בגודל של וידאו בערך, שיכיל כונן DVD (ויידע לנגן DIVX וכדומה), וכונן קשיח להקלטה דיגיטלית של תוכניות טלוויזיה. המכשיר צריך להיות שקט (כמה שפחות מאווררים ו/או ספקים רועשים), זול, ומבוסס לינוקס. כל דבר מעבר לזה הוא לא הכרחי. (מראה חיצוני, כוח חישוב, יכולות נוספות) אשמח לעיצה ממי שמכיר את הנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את המדפסת הזו אבל המחסניות מכילות רק 5 מ"ל ונגמרות מהר. מצאתי בדף מידע של HP כי ניתן להתקין בה גם מחסניות דיו חסכוניות מסוג XL להדפסת כמות גדולה של דפים תחת המגבלה שחיווי הדיו יהא שגוי. כלומר: HP אומרים שתתקבל הודעת שגיאה שחסר דיו, אבל יש להתעלם ממנה ולהמשיך להדפיס עד שיגמר הדיו. להלן קישור: http://h41112.www4.hp.com/promo/21xl-info/il/he/ האם למישהו יש נסיון כלשהו עם מחסניות XL במדפסת זו? :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב בסכום של עד 150 מתלבט בין 2 דגמים, אולי מישהו מכיר? Creative A120 Logitech S220 איזה עדיף לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מחפש עכבר איכותי ושקט וכמובן זול כמה שאפשר. לא מחפש משהו כבד עכשיו, לא גיימינג כבד ועניינים כאלה, כן לוחץ הרבה ומשתמש בגלגלת בלי הפסקה וחשוב לי שיהיה שקט כמה שאפשר ושיעבוד חלק כמה שאפשר. הייתי אומר תקציב עד 100 אבל יכול ללכת גם לכיוון ה150 אם יש משהו איכותי יותר. נכון לכרגע אני עם לוגיטק m170 (אצלי כבר למעלה מ3 שנים) ואני מבסוט מאוד האמת חוץ מזה שהלכה הגלגלת והלחיצות נורא מרעישות.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת לצורכי משרד. הדפסה דו צדדית כמה מגירות לנייר הדפסה לא צבעונית אבל לייזר מצאתי שני דגמים ואני מתלבט אם למישהו יש דגם שהוא יודע שהוא טוב בבקשה שימליץ אלו שני הדגמים: KYOCERA KM2050 XEROX WORKCENTER 4150 תודה מראש כפיר.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מחשב חדש, אנטי וירוס מובנה של win10 קובץ התקנה יחלץ כשאני מפעיל לא קורה כלום... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של אולימפוס ומלצמה של PENTEX. האם אני יכל להפוך אותם למצלמות אינטרנט(שימוש בSKYPE) איך? בקשה זה באמת דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התקנתי Windows xpPro , ויש לי בעיות עם הסורק שלי- UMAX Astra3400 :-\ שאני פותח את התוכנה של הסריקה (Vistascan) היא עושה Searchingscaner ולא מוצאת את הסורק... אבל שאני משתמש בתוכנה של הwindows שנמצאת בMy Computer תחת Scanners and Cameras הסורק סורק יופי!! מה לעשות? מישהו מכיר דריוורים לסורק שלי לWinxp ? אני ממש צריך את הסורק... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני יודע שדובר רבות על הנושא ואפילו במדריך קצרצר (שפשוט לא מספיק),אבל אני רוצה לברר את העניין לעומק. למה אופטי? למה עקיבה? איך העקיבה הזאת עובדת? והאם לשימושים משרדיים עכברי העקיבה טובים יותר? ואנא נסו להימנע מלדבר על מהקושי הכרוך במעבר בין סוג אחד לשני.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה על מקום שיצרוב לי עברית למכשיר SGH X460 של סמסונג, לא היבואן ולא אורנג' מוכנים לעשות את זה. אז כמובן שהכל על אחריותי פשוט אין לי מושג איפה ניתן לצרוב עברית. אז מי שיודע איפה אז אני אשמח עם תמליצו לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר איכותית לפי המלצתכם. לשימוש ביתי, טווח המחיר עד 1000-1200 כמובן שאם יש זול יותר מה טוב. הזנה אוטומטית:עדיף טיונר: לא משנה לי עם מופרד או לא השימוש ביתי ועד שיגמר יעבור זמן רב. סורק:חובה,צבעוני פקס:לא חובה צילום:לא חובה אלחוטי:לא חובה רשת:לא חובה עם יש עוד מאפיינים ששכחתי להוסיף נא כתבו. תודה מראש, נתן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את העכבר הזה בשביל משחקי fps, אבל קודם אני רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים כמו diablo או sc) sc פחות קריטי). אם יש עכבר אחר שנראה לכם מתאים למשימה אנא שתפו.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קראתי את כל השירשורים בנושא ולא הצלחתי להבין בכל הבלאגן מה העכבר הכי מומלץ מתוך הרשימה מקו תעזרו תצביעו בהמוניכם מה אתם אומרים על העכבר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_3046&products_id=23701
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת מקומית ברשת. אני רוצה להדפיס ממנה אבל אינני יודע מה ה IP הקבוע שלה (יש לה IP קבוע). אני רוצה לשלוח פקודת הדפסה ישירות אליה. איך ניתן לעשות זאת? האם יש תוכנה (שלא צריכה התקנה כי אסור להתקין תוכנות במחשב הזה) שעושה זאת? ועוד שאלה, האם אני יכול לראות קובץ LOG של כל ההדפסות שנעשו למדפסת זו? אני רוצה לראות מי הדפיס וכמה הדפיסו ממנה. האם ניתן לשנות קובץ זה? אם כן, היכן הוא נמצא (אני רוצה שרק אני אוכל לשנותו ולקרוא אותו כי אני אדמין). חבר שלי בנה תוכנה ב C# שעושה את זה. אני לא רוצה להעתיק ממנו את הקוד כרגע כי אני רוצה משהו יותר מקצועי ומסודר. ועוד שאלה, האם ניתן לפנות למדפסת דרך שרת FTP? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני מחפש רמקולים וסאב למחשב עד ה - 500 ש"ח בהגזמה. אני מחפש בזאפ ואמאזון ולא רואה משהו שאפשר להגדיר כשווה את הכסף. יש לי רמקולים של קריאטיב שמהיום הראשון עושות לי רעשים לא נעימים כשהווליום ברמה מסוימת. תודה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לחבר את הכרטיס: http://www.tp-link.com/us/products/details/cat-5519_TL-WDN4800.html למחשב הלנבוו thinkpad T460p האם זה אפשרי באמצעות מתאם מסויים? חיפשתי ברחבי האינטרנט ולא מצאתי משהו מוצלח אם למישהו יש ניסיון ויכול להמליץ זה יהיה נהדר. תודה לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין במדפסת איכותית חסכונית לא כל כך חשוב לי שתהיה משןלבת למרות שזה יהיה יתרון נחמד. ואם יש מדפסת צבעונית ליזר ויש לה יתרון אשמח לשמוע על זה גם. אבל מה שאני באמת מחפש שתתן לי איכות תמונה מצויינת עד מושלמת. וגם לא רוצה שמחסניות הדיו יגמרו אחרי 7 דקות, ושתמיד אוכל למצוא מחסניות זולות. 7 שנים לא הייתה לי מדפסת, אז אין לי ממש מושג בזה. אני מקווה שהטכנולגיה השתפרה מאז (:. בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת עכבר מעניין של Cooler Master מדגם MM830, המיועד בעיקר למכורים אל משחקי MOBA ו-MMO מקוונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת פשוטה עם מקשים שקטים, כמו שיש במחשב נייד בדרך כלל. אין צורך במשטח touchpad, אני מעדיף בלי אני צריך מקלדת עם עברית. השימוש העיקרי הוא תכנות, גלישה וטקסט. אני לא גיימר ולא משתמש של מולטימדיה, כך שאין צורך ממשי במקשים מאוד מיוחדים במקרה שלי. בברכה דן
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה כרטיס TV של PHLIPS הגיע עם דיסק דרייברים עבד מצוין על WIN2000 ב XP SP 2 הדרייבר עובד אבל מוציא כמו רשת על התמונה ניסיתי דרייבר אחר :שלא ממש מתאים לו" עובד אבל הפקודות לכניסות TV SVIDEO COMPZIT הכל הפוך כך שאין בעיה חוץ ההדייבר הכרטיס ניקנה מחברת מטריקס מודה מאד על עזרה במציאת דרייבר אחר מיועד ל ציפסט PHLIPS 7134
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אלחוטית או bt או 2.4 GHZ , שתהיה קומפקטית לפחות כמו ה arc של מייקרוסופט , עם תאורה ולשם שינוי גם עברית , אני מחפש בנרות מקלדת כזו , מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש כרטיס ללכידת וידאו מקצועית שגם מכיל tv out איכותי מלבד לכידת הוידאו? הדילמה היא כזאתי.אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיהיה בו גם את כל הפיצ'רים האיכותיים של לכידת וידאו מקצועית לצרכי עבודה גם tvout איכותי עד כמה שניתן גם לצרכי עבודה וגם קצת למשחקים ושיהיה חזק במשחקים לפחות כמו ti500. בכל אופן חשבתי על radeon 8500dv אבל כמו שהבנתי הוא לא אמור להגיע בזמן הקרוב אז אמרתי אם יש כרטיס בנפרד שנותן גם לכידת וידאו מקצועית וגם הקרנה איכותית על טלויזיה של סרטים ומשחקים אז אני יקנה אותו וגם כרטיס מסך בלי קשר אליו. בכל אופן אם יש משהוא טוב שיש לכם ניסיון איתו אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה מראש demulti
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-