עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בכתבת התרשמות זו נעסוק בחווית השימוש של עכבר קומפקטי אלחוטי חדש לגיימינג מבית Corsair - ה-Katar Elite Wirelessלכתבה

2. Started by TheDiesel,

אני מתעניין בעכבר HyperX Pulsefire Dart RGB שעולה 340 שח. מה אתם אומרים על המוצרים של HyperX?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. עולם הסאונד האלחוטי צובר תאוצה וזה מתפשט גם לתחום הגיימינג במחשבים האישיים - אז יצאנו להכיר את HS80 של Corsair, סט אוזניות אלחוטי עם מיקרופון מובנה במחיר שפוילכתבה

4. תחנה שולחנית עם כרטיס הדגל הנוכחי של NVIDIA וקירור מים במעגל סגור יוכלו להעניק כוחות על גם למחשבים הניידים הקטנים והצנועים ביותרלכתבה

5. ל-GIGABYTE יש מיתוג זול שגורם למשתמשים להרוויח הרבה - ה-M28U הוא מסך 4K 144Hz מפתיע באיכותו ונגיש מהאפשרויות האחרות בשוקלכתבה

6. מחפש המלצה למדפסת משולבת (לבית) - כלומר הדפסה+סריקה+פקס. צריכה להיות יכולת סריקה גם דרך feeder בנוסף לזכוכית סריקה, ושיהיה אפשר לסרוק דפים דו-צדדיים דרך ה feeder. צריכה לתמוך בהדפסה בצבע וגם שחור/לבן. תקציב - מעדיף אם יש מדפסת זולה שעונה על הדרישות באיזור ה-200-300 ש"ח, ובכל מקרה מעדיף לא לעבור תקציב של 500-600 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  7. Started by ilanb0,

האם בתור "כלל אצבע" יש כדאיות לרכוש מדפסת לייזר צבעונית לשימוש נער לעבודות כיתה שמבצע בצבע, על פני מדפסת הזרקת דיו צבעונית? יש הטוענים שכדאי לקנות מדפסת הזרקת דיו זולה, ובמקום לחזור ולרכוש טונרים יקרים, לזרוק את המדפסת הנוכחית ולרכוש שוב חדשה. בקיצור, יש מי שמתמצא או בעל נסיון ויכול לייעץ?

8. Started by elyaz,

איזה בקר מומלץ? (אין לי קונסולה אז לא מכיר כל כך את ההבדלים) אני מעוניין לשחק בעיקר ב dirt rally 2.0 על המחשב. אולי גם פיפא בשביל הילד. עדיף חוטי תודה

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  9. שלום לכולם, מעוניין לקנות את המקלדת הנ"ל, אך לא קיימת במלאי תקופה ארוכה בכל החנויות. פניתי ליבואן, גם הוא לא יודע, אין אפילו צפי. באמזון אין משלוח לארץ ובניואג מוכרים במחיר גבוה מאוד. יש למישהו מושג איפה או איך כן ניתן להשיג את המקלדת. תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. אהלן כיום יש ברשותי מארז מסוג 4000D Mesh, שלמען האמת הוא מעולה, פשוט קצת גדול לי מדי ואני מחפש הרכבה קומפקטית יותר. האם קיים מארז שכזה? כמעט רכשתי Lian Li Q58X ושניה לפני גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שיש לי. המערכת הקיימת היא: 5800X3D MSI X470 Gaming Plus 6750XT Mech X2 יש כרגע קירור אוויר שיוחלף בקירור מים 280 השבוע, כך שמבחינת מקום לא אמורה להיות בעיה (מלבד הלוח אם). אשמח לעזרה בהמלצה, או שפשוט להשאר עם המארז הקיים (או להחליף ללוח m-ATX?)

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. ביקור בדוכן של חברת הגיימינג גילה התמקדות בסביבת הגיימינג, לא פחות מההתמקדות בציוד עצמולכתבה

12. היי, מעוניין להזמין מאמזון מקלדת G915 TKL ולבצע בארץ חריטת עברית, מישהו מכיר מקום טוב באיזור הצפון? אם אין בנמצא ויש מקום ממש טוב שמבצע את החריטה במרכז אגיע לשם. תודה מראש

13. PC - https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-a17/ MACBOOK PRO - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=89892 צריך לסחוב מקלדת מכנית של LOGITECH. תודה רבה לעוזרים!

14. אני מדפיס כמה דפים בודדים בחודש (צבעוני) וצריך מדפסת בסיסית עם סורק שתהיה אמינה ולא יקרה.

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  15. יש לי Microsoft Wireless Desktop 850 שהדונגל עושה בעיות. האם יש משהו מקביל לזה שבמקרה שאחד החלקים יתקלקל (דונגל/מקלדת/עכבר) אפשר יהיה לקנות רק אותו ולהתאים לשאר? אם כן, מה מומלץ בטווח של 130-150 ש"ח?

16. חייבת אוזניות Wireless למקום העבודה, רק העניין הוא שאני כנראה מאוד רגישה לקרינה כי אחרי כמה דקות אני מרגישה כאב אוזניים וכאב ראש מאוד חזקים. האם אתם מכירים איזה שהוא דגם משובח שהקרינה שם יותר נבלמת? האם יש איזה שהוא פתרון אחר שיכול לעזור לי? מודה למשיבים

17. שלום צירפתי כאן קישור לסרטון, של הבעיה במדפסת. למה מצאתי איפה הבעיה, חשבתי אולי בממסר, אבל הוא נשמע תקין. אשמח לעזרה.

18. שלום רב! יש ברשותי אזניות של logitech דגם G935 היום בבוקר פתאום לא עובדות... ההטענה לא מגיבה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה (כמובן שעברה כבר האחריות)

19. מכירים חנות שיש לאנשים ידע טכני לפני שאני רוכש? תודה

20. היי, יש חייה כזאת? אני לא מוצא מקשים חרוטים בעברית עם פונט גדול וברור (שהאותיות בעברית לא יהיו קטנות מהאנגלית) וגם אם יש משהו מתקרב לזה אז תאורת ה LED האחורית מאד חלשה בחריטה של עברית לעומת האנגלית. מה שבעיקר מקשה על בחירה של מקלדת היא בעיקר: שבאתרי הקניות אין תמונה של המוצר עם מקשים בעברית. (רק תמונות מאתר היצרן עם מקשים באנגלית) הם גם לא מציינים האם זה חריטה או הדפסה, הדבר היחיד שהם מציינים זה האם יש עברית או שזו מקלדת אנגלית בלבד. מה הולך פה?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  21. היי חברה אני צריך את עזרכתם, אני רוצה לקנות את האוזניות האלה וניסיתי לברר ולא הצלחתי, האם קימים מיקרופונים לשיחה בשתי האוזניות או רק באחת מהן. ובנוסף אשמח לשמוע המלצות או ביקורת עליהן. אני שואל כי לחבר יש דגם של JBL שיש רק באחת מהן אוזניה לדיבור וזה מאד מגביל.

22. היי אני מחפש אוזניות טובות מחומר טוב (תכף תבינו) עבור סרטים סדרות וגיימינג. מחבר או לשלט של קונסולה או ל-DAC די ישן אבל עדיין עושה את העבודה. (fiio משהו לא זוכר את השם). הסיבה שאני מחפש גם חומר טוב, כי, תיראו מופתעים - לפני שלוש חודשים קניתי sony wh-1000xm4 והיום נשבר הפלסטיק של הקשת. שמרתי עליהן טוב מאוד ולאחר כל שימוש הוחזרו לתיק נשיאה שהגיעה איתן. לא הגיוני בכלל שנשברו ככה. יש המלצות בבקשה? עדיף כאלה שבמבצעים עכשיו. תודה. תקציב: כאלף שקל. אפשר לחרוג אבל כמובן עדיף לנצל מבצעים שיש עכשיו. עדיפות בארץ אבל אם יש באמת מבצע טוב באמאזון למשל אפשר גם שם.

23. כרגע יש לי razer BW4 והיא אחלה מקלדת , רק שתאורת המקשים בעברית כמעט ולא קיימת יש לי גם G413 של לוג'יטק שהיא מקלדת זוועת עולם להקלדה רגילה (סובלת מבעיות double typing / chattering ) אבל התאורה בעברית קצת יותר טובה . אין לי צורך ב RGB , מספיק צבע אחד , עם אפשרות לשלוט על עוצמת התאורה . אני גם לא מחליף את ה BW4 , זה למחשב נוסף . לא מפריע לי אם היא TKL או רגילה , העיקר שיהיה אפשר להקליד עליה ללא בעיות + משחקים מדי פעם . תודה

24. כולל streaming, motion detection , וזה אמור מותאם לעינית הדלת Peephole אפשר כיוון? :-)

25. אחרי תקופה מכובדת של שימוש קבוע - אלו הן ההתרשמויות שלנו מסט אוזניות אלחוטי לגיימינג ושימוש כללי בסביבה בה אנחנו חייבים לנוע בין עמדות שונות באותו החדר ולהפרד מהכבל לכתבה

דיונים חדשים בפורומים