עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kobibo,

1. כיצד ניתן להסיר את לוחית המתכת מאחורי המארז ( הלוחית של היציאות של הלוח ) קניתי לוח שבא עם לוחית מתאימה ואני צריך להחליפה בזאת שבמארז. היא נראת תפוסה בניתים ולא בא לי להרוס אותה. 2. האם ניתן לגשת בצורה יותר קלה ומהירה לרשת הקידמית שבאה לפני המאוורר הקידמי ( זאת שמונעת כניסת אבק ) מבלי להוציא לגמרי את כל הפנל הקידמי של המארז ? 3. בלוחית המתכת שקבלתי עם הלוח ( אני יודע זה נמצא בכל הלוחיות ) ישנם גם מאין זיזים של מתכת כנראה ליצור קונטרה אבל הם מאוד מפריעים לי להתקין את הלוח האם ניתן להזיז אותם הצידה ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by kinggil,

שלום! ראיתי את זה EPSON C45 ב 260 ש'ח אבל שקראתי את מה שאנשים רשמו ב ZAP כבר לא ממש התלהבתי. בבקשה לעזור.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני רוצה לשדרג לעכבר כי נמאס לי מה X500 הישן הזה. אז אני רוצה לקנות או LX7 או mx revolution עכשיו אני יודע שmx revolution הרבה יותר טוב אבל הוא יותר יקר וזה אומר שאני צריך לחסוך הרבה יותר זמן ולכן אני מעדיף לקנות את ה LX7 הזה. מה עדיף?,וספרו לי mx revolution מה הקטע עם הגלגלת שלו בתודה

4. Started by Gilo2005,

אז ככה לא כתוב לי כמה הספק שלי כאילו כמה וואט הוא אז רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את זה ????? דרך המחשב אם זה אפשרי ומה זה אומר שכתוב לי על הספק כוח:midi atx 450???אולי זה כמה וואט הספק???עזרה בבקשה? וגם רציתי לדעת אם הספק כוח שלי יכול להחזיק את המערכת הזו+קטודה ומאוור ציבעוני? מפרט: amd sempron 2600+ gigabye nf 2 512 MB ddr ibm Geforce 6600Gt hard drive 80 giga האם הספק שלי יכול להחזיק בנוסף לזה גם את הקטודה ואת המאווררר הציבעוני?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by QQQ,

אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים וצריך ש: העכבר לא יהיה כבד מידי עדיף שהוא לא יהיה עם סוללות(נטען) ואם לא- שהסוללות לא יכבידו עליו יותר מדי ושלא יגמרו מהר מקשי מולטימדיה במקלדת עכבר ארגונמי(לא חובה בשבילי אבל עדיף) של חברה טובה כמו MICROSOFT וLOGITECH הטווח קליטה לא ממש משנה לי כי זה פחות ממטר וזה אותו גובה מחיר עד כ550 ש"ח

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by GPS,

היי אני מתלבט בין Logitech ChillStream לבין השלט של אקס בוקס 360 ברור לי שהשלט של האקס בוקס עדיף, אבל הבעיה היא שאני לא זה שמשלם לכן אני מעדיף את הגיים פאד הזול יותר של הlogitech חשוב לי הדיוק ושיתמוך בכל המשחקים.. אז השאלה שלי בעצם היא אם אחרי שאני יקנה את הלוג'יטק אני יתחרט שלא הוספתי עוד ולקחתי את ה360 תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by g2a2l2,

שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד ואם כן איפה אפשר לקנות

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by paulyoung,

היי, מישהו מכיר את הספק הזה? Enermax EG475P-VE (24P) Noisetaker ATX 12V v2.0 Power Supply כאן: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/cases/Enermax_EG475P-VE_5.html הוא קיבל ציון מעולה מיועד ללוח SLI כרגע עם כרטיס מסך יחיד, ובעתיד להוסיף עוד אחד. תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by pavlo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המארז הבא ? ? ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm אם יש המלצות טובות יותר, אני אשמח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. עד 1000 ש"ח + / -

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by y10,

שלום אני מחפש מארז טוב ויפה על 250ש"ח בלי ספק כוח ואני רוצה לדעת האם זה יתאים לחלקים והכל שיש לי במארז שלי

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שלום. אני רוצה לקנות מחר או מחרותיים סט אלחוטי ורציתי להתייעץ איתכם איזה מקלדת כדאי לי לקנות (עד 200 ש"ח !). ומה ההבדלים בין ממשקי החיבור ומה עדיף. (USB, אינפרא אדום וכו'...). תודה רבה על שיתוף הפעולה :-)

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by wow,

לוג'יטק מאוסמן אופטי.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  13. האלן חברה, צריך עזרה בבחירת מקלדת ועכבר. התקציב נמוך (בין 100-200 ) ואני לא יודע אם אפשר להשיג אלחוטיים במחיר שכזה אני משחק במשחקי FPS אם זה שוב כי הבנתי שיש דבר שנקרא DPI והוא חשוב במשחקים שכאלה.. אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל אחרי קניית המחשב לא נשאר הרבה כסף. תודה רבה רבה מראש! *חשוב לי לציין שאני לא גיימר בכלל ! אני לא אבדיל בין 800DPI לבין 50000000DPI ..! לכן אני לא צריך עכבר מיוחד לגיימרים או משהו.פשוט משהו שיהיה אמין ולארוך זמן.. תודה!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by tibia,

דבר ראשון המארז למערכת כבדה עם amd 3000 9800pro כלומר למשחקים המארז הראשון הוא זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371 שנראה מארז בסדר המארז השני הוא זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2262 המארז השלישי הוא זה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4238 או את הסופרטלאנט (אני יודע שאין לו ספק) תודה לכולם ותגידו איך זרימת האוויר בכל אחד מהם

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by ConeMan,

אז ככה.. קניתי cobra של raidmax מארז חמוד ונחמד הכולל ספק כח כלול במחיר (410). שאלתי היא האם בשביל משתמש ממוצע כמוני משחק משחקים כבדים פה ושם גולש הרבה לרוב על האי סי קיו ... ובוא נגיד שהמחשב שלי דולק איזה יומיים שלוש ברציפות בין כיבוי לכיבוי... האם שווה להשקיע בספק איכותי? מהם החסרונות הבולטים בספק ג'נרי? והאם הרעש שלו הוא אחד החסרונות הבולטים? תודה מראש לכל הקוראים דין זה וכפליים לעונים

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

הם מתחברים למארזים של טרמלטק?

17. Started by omrit,

שלום, אני קונה מחשב חדש(לחבר), ואני רוצה לדעת איזה ספק כוח לקחת. 350W, 400W או 450W המפרט (שדורש חשמל)- AMD 3800 X2 2 הארד דיסקים 1 כונן DVD כרטיס מסך פשוט מאוד (לא יודע איזה) מישהו יודע? חשבתי על ספק 400W של אנטק...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by M-a-T-a-N,

מחפש משהו טוב עד עכשיו היה לי את ה LG עבר זמנו

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. שלום רב, לפני כיומיים רכשתי מארז מסדרת ה-6A המפורסמת הדומה למארז המסוקר בפיסיטיפ, רק שאין לו נעילה בצד, יש לי חור כזה שאמור להוציא את האוויר החם מהמעבד החוצה.. בכל אופן אני מאוד מבסוט מהמארז, היה קל להרכיב בו את הרכיבים והכל היה נח מאוד, בתוכו קיבלתי כבר מובנים 2 מאווררי 120 מ"מ עם חיישן סנסור ירקרק לכל אחד, שכנראה המאוורר שמתחת לספק אמור לזהות את החום של המעבד ולפי זה לפעול, וזה שליד ההארדיסקים אמור כנראה לזהות את חום ההארדיסקים ולפי זה לפעול... הבעיה היא, שהמאווררים פועלים באופן קבוע..... דבר הגורם לרעש רב גם במצב מנוחה ולטמפ' נמוכה מאוד של המעבד.... אני מעדיף מפ' קצת יותר גבוהה ושקט בחדר מאשר רעש וטמפ' נמוכה, ושיפעלו רק כשחם במארז... אז השאלות שלי הן: 1.האם מיקום הסנסו…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. שלום ותודה שנכנסתם ועזרתם . גם אם לא עזרתם תודה בכל זאת. אני מזמין מחשב ורוצה שהספק יספיק לכל המחשב ולOC ממש ממש קל ... תוכלו להגיד לי אם הספק שאני מתכננן לקנות יספיק את הדרוש ? הספק הוא : Antec Smartblue 350w המפרט הוא: Xaser III V2000A AOpen AX4C Max Intel P4 3.0GHZ 800FSB Zalman 7000Cnps-Cu MSI CDRW Western digital Ratpor 10K RPM SATA Floppy . Duh. Memory : Corsair Twinx 2x256mb PC3200 האם אני יצטרך ספק יותר חזק או שזה בדיוק מספיק ?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by galCool,

מה כדאי לי לקנות? SUNBEAM SAMURAI + FSP 350W + קירור של AC ב170 + מאוורר 80 ס"מ או coolermaster 532 + fsp 350W תודה!

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by zxzx,

למישהו יש מושג איזה כרטיס מסך הכי טוב......? אני חייב להתקין משחק........

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  23. אוקיי סיימתי לבנות תמפרט של המחשב שלי פחות או יותר המפרט הוא כזה AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 power color x800gt NEC ND-3540 Black Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II חוץ מזכרונות שאני עדיין לא סגור עליהם יש הכל חשבתי בכיוון של המארז של אנטק שגם מגייע עם קירור טוב מאוור של 120 ואני יוסיף לו בעתיד עוד מאוורים ואת ה hardcano 13 של TT כנראה והוא גם מגיע עם ספק 500 וואט של אנטק רציתי לדעתי מה אתם חושבים על המארז הזה והאם הוא והספק יתאימו והמחשב כן הולך לעבור oc לפחות המעבד וכנראה שגם הכרטיס מסך והזיכרונות

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. מקבלים יחד עם המארז את הצג LCD, 2 חיבורי ה USB והשליטה על עוצמת המאוורר?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  25. Started by mikale,

HEC Compucase 6A21 הומלץ לי. אילו מארזים נוספים מומלצים (איכותיים)? אני חושבת שדרוש לי ספק 400W ורצוי שחיצונית העיצוב יהיה יפה (אחרי שנים של מארזים סטנדרטיים לחלוטין) הבנתי גם שעדיף מאוורר 120 מ"מ (או שניים) תודה לכם

• 4 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים