עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. איבדתי לפני כמה חודשים את ה Steelpad QcK שלי ): זה היה בזמן שהפסקתי לשחק עקב עומס לימודים.. עכשיו חזרתית לשחק (BF2 בעיקר) ואני מרגיש אבוד בלעדיו! עכשיו אני רואה כאן (נועה מחשבים) את ה QPAD הזה שנראה מאד יפה ומוסיף צבע לעמדת המשחק P: אבל אני רוצה ללכת כרגע על מיקצועיות. אז כרגע אני מדבר על חנות נועה מחשבים, יש שם את ה QPAD שעולה 70 ש"ח ואת ה SteelPad שעולה 70 ש"ח. כרגע אני רק צריך המלצות של מישהו שמבין בזה, אז תודה רבה לפורום המצוין הזה (שתמידדדד עוזר)!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by ronran,
    • 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by Shikli,

שלום. עשתי קצת חיפוש בפורומים והבנתי שהרוב אומרים שהHP לא מומלץ ועדיף לקחת CANON\EPSON\LEXMARK\BROTHER ותקנו אותי אם יש עוד. ואני לא יודע במה לבחור ... אמא שלי זכתה במכרז על מכונה של EPSON - Stylus CX4100 ב550ש"ח. האם כדאי לקחת את המכונה או לבטל? כעיקרון בשימוש שלי למכונה הוא לצילום והדפסת מסמכים באיכות טובה (עבודות בית-ספר וכו'), למשל שכשאנסה לסרוק דף הכתוב בכתב יד ולהדפיסו אז שהכתב יהיה ברור ולא דהוי ובלתי קריא (תוצא שהתקבלה אצל כמה מהחברים שלי....) אממ...וזהוא בערך... תודה למי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. אני לא יודע אם זה המקום מקווה שכן אז זה המחשב: מפרט טכני: מעבד אינטל Intel 300MHz 32 Bit Xscale זיכרון 32MB SDRAM Intel StartaFlash ROM 32 MB מסך מגע צבעוני LCD TFT 16BIT בטכנולוגיה חדישה של- Transflective TFT Liquid crystal תומך ב- 65,536 צבעים רזולוציה 240X 320 גודל אלכסון '3.5 הגדול בשטחו ב-20% מהמתחרים ג'ויסטיק משוכלל עם 5 פעולות 4 לחצנים מהירים להפעלת יישומים : אנשי קשר , דואר אלקטרוני , לוח שנה ודף הבית כולל אופציה לתכנות מחדש. מקלדת מגע אנגלית / עברית טייפ מנהלים דיגיטלי מובנה כרטיס קול סטריאופוני מובנה המנגן MP3 רמקול פנימי + מיקרופון פנימי לחצן Reset לאתחול חלקי של המכשיר או אתחול מלא לחצן Scroll לדפדוף בין דפים , אינטרנט ומסמכי עיבוד תמלילים חיבור …

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  5. אני שאלתי תשאלה הזאתי לפני הרבה זמן ולא קיבלתי תשובה מספיק טובה... יש לי מארז יחסית קטן לפי דעתי..... כ 39 סמ אורכו עם זה עוזר במשהו?!?! בכול מקרה יש מצב שזה לא ייכנס לי למארז ... ???

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by skuki1,

שלום! האם אפשר לחבר דיסק קשיח שהוא IDE ביחד עם דיסק קשיח SATA? האם זה יוצר בעיות? תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. שלום ותודה שנכנסתם ועזרתם . גם אם לא עזרתם תודה בכל זאת. אני מזמין מחשב ורוצה שהספק יספיק לכל המחשב ולOC ממש ממש קל ... תוכלו להגיד לי אם הספק שאני מתכננן לקנות יספיק את הדרוש ? הספק הוא : Antec Smartblue 350w המפרט הוא: Xaser III V2000A AOpen AX4C Max Intel P4 3.0GHZ 800FSB Zalman 7000Cnps-Cu MSI CDRW Western digital Ratpor 10K RPM SATA Floppy . Duh. Memory : Corsair Twinx 2x256mb PC3200 האם אני יצטרך ספק יותר חזק או שזה בדיוק מספיק ?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by asafsee,

שלום אנשים הורדתי תוכנה UPSMART לשליטה בUPS שלי אבל בהתקנה צריך מספר סיריאלי ובשום אתר שחיפשתי לא מצאתי עזרה....למישהו יש את הSN?<???? תודה רבה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. Started by stalbetman,

שלום רב, רציתי לדעת האם ספק של ג'נרי 450w הוא מספיק טוב? אני מתכוון לקנות אות וביחד עם מארז, זאת אומרת אני קונה מארז והוא מגיע בתוכו. ג'נרי מספיק חזקים? כדי להחזיק לי מחשב כבד, מעבד דו ליבתי כרטיס מסך חזק, 1gb של זיכרון מערכת קירור למעבד, צורב, די וי די, 3 מאוורים ודיסק קשיח. תודה.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by skuki1,

שלום מחפש מדפסת משולבת ללא פקס עד 700 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by blackflag,

אני מעוניין לרכוש שלט למחשב, אבל כמעט כל השלטים שאני מוצא רשום שהם מיועדים ל"media center" כשאני משתמש במערכת הפעלה XP רגילה. האם השלטים האלו באמת לא יפעלו על המחשב שלי, או שבעזרת התוכנה המתאימה ניתן לגרום להם לעבוד?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by JUVEnivTUS,

17 אינץ' עד 2500 שקל תביאו המלצות למסכים...אני הולך לקנות יום שבת תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. אהלן, אני ואחים שלי קונים צורב DVD לאח אחר.. כמתנה כמובן ואנחנו מעוניינים לדעת איזה צורב באמת כדאי לקנות וכמובן לדעת למה.. לי אישית יש צורב של SAMSUNG DVD .. מחכה לתגובות =) תודה , שקד.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. שלום לכולם, אני אודה לעזרתכם - אני מעוניין לקנות 2 דברים: 1. מצלמת רשת - שימושים - סקייפ 2. אוזניות ומיקרופון - שימושים - בעיקר סקייפ אבל ייתכן גם שימוש שוטף (מוסיקה ומשחקים). לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרוג מעבר ל-100 ש"ח ומטה עבור המצלמה ו-150 ש"ח לאוזניות ומיקרופון, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. (תקציב ממש לא סופי ומאוד גמיש - בעיקר כלפי מטה...) תודה רבה מראש..! נ.ב. כתבתי הודעה דומה בפורום אודיו וקולנוע ביתי (רק לגבי האוזניות) מתוך אי-ידיעה היכן המקום הנכון.. תודה ומתנצל מראש.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. בסביבות 200-400 שקל, קטן ואיכותי תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. Started by yuraxp,

ב שנת 2000 קניתי הגה SIDE WINDR FORCE FEEDBACK שנחשב לרולס-רויס של ההגאים באותו זמן. הבעיה שלי שההגה באה עם חיבור ישן שמתחבר לכניסה הצהובה (מאחורי המחשב),ול ווינדוס XP אין תמיכה ב דרייברים ישנים,ולכן אין אותם רעידות ו תחושות כמו שהיה עם ה דרייברים, למישהו יש אולי כזה וגם ויש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. שלום לכולם ! קניתי את הספק SILENT 410W של TT ושמתי לב שאני סוגר את המחשב המקדלת עדיין דולקת והספק חם קלות! סימן הוא עדיין עובד עד עכשיו סגרתי אותו עם המתג אחרי כיבוי המחשב.. האם להשאיר אותו דלוק? או שמה זה לא מצב נורמלי

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by Amitai,

אודה למי שיענה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by RonenIL,

אני מחפש מארז מתאים למחשב פנטיוןם 4 3.0, עם כ. מסך 7600GT. יש לציין שאני קונה גם ביט טייפון למעבד בטוח. חשוב לי מאוד האוורור במארז. מקווה שתוכלו לעזור לי (א אהבתי את המארז של קומפיוקייס, הוא נראה לי מכוער מידי ולא מספיק מרווח ...אם אני טועה תאירו את עיני) הבעייה שממש אהבתי את המארז של GIGABYTE אבל הוא עולה ים כסף.... השאלה אם הוא שווה את הכסף שלו...? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by arkadur,

רכשתי את העכבר הנ"ל לפני כמה ימים יש לי איתו בעיה די מעצבנת מידי פעם העכבר מאבד את הקשר ו"קופא" לכמה שניות בנוסף, בחדר יש לי MX700 (שלא אמור לעשות בעיות, שכן הוא עובד על RF, וטראק בול אלחוטי נוסף) הMX REV והTB מחוברים למחשב אחד, בעוד הMX700 למחשב השני חוץ מהבעיה הנ"ל, אפשר להגיד שאהבתי את העכבר.. (בייחוד את הגלגלת) ------- עריכה: חיברתי את הדונגל לUSB שבG15, בינתיים הכל עובד כשורה

21. Started by Mikel,

שלום, אני צריך מארז + ספק בסגנון: Coolermaster CAC-T05-UW Centurion 5 P/S Not Included Case Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply המפרט מהחנות logicpc (הוצע ע"י Dr. n00b במפרטי מחשב - תודה, ד"א), ויכלול כנראה את הרכיבים הבאים: № Code Product Price Quant. Summ 0 8512 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ¤ 1 167 ¤ 3 8410 EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1750.00 ¤ 1 1750 ¤ 4 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 5 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 6 8799 LG GSA-H10A 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  22. מחפש עכבר בסביבות ה230 של בעיקר למשחקים ושלא יהיה אלחוטי.. חשבתי על הG5 אבל אני רוצה עוד המלצות

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  23. Started by mega1234,

היי מפאת חוסר מקום אני מוכר את המארז שלי (AOPEN H700B) ומחפש מארז חדש , בלי ספק ורצוי שיהיה סולידי (בלי כול מיני קשקושים) וזול (מתחת ל200 ש"ח) , לא בלי לקנות איזה משהוא גנרי דפוק ונתקלתי במארז הזה , מה דעתכם ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3773 http://briefcase.walla.co.il/data/s/u/p/e/r/m/a/n/m/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200505191927041120/200507121845582620/6C_Case.pdf תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by roc,

מי שפה מחולון או מהסביבה מכיר את החנות "חושב על המחשב" ואם כן אולי אתם יודעים אם יש להם ציוד טוב או סתם מוכרים דברים למשל אם אני רוצה ספק או מאורר טוב אז שאני בוחר בחנות מה אני רוצה או שאין להם כלום חוץ מג'נרים?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים