עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by __MIKO__,

היי. לאחרונה רציתי לשדרג את העכבר שיש לי ( מיקרוסופט אופטי רגיל) לעכבר עם 5 מקשים . זאת כדי לתפעל יותר מקשים דרך העכבר ולא במקלדת - במשחקים. קניתי עכבר של חברה בשם CHIC ב57 שקל ( בלי גיחוחים בבקשה) בעל 5 מקשים. הוא נוח יותר אך נראה לי שהוא "איטי " יותר מהעכבר שיש לי כרגע. האם הוא באמת איטי יותר? איך נמדד רגישות \ מהירות של עכבר? ואם יש לכם המלצה על עכבר טוב למשחקים ולא יקר- תבורכו. חיים

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by sprites,

אני מתלבט בין שתי קונפיגורציות (שתיהן מיועדות למחשב במוסס פנטיום 4) 1- Antec 3700AMB Metallic 350W שכולל 2 מאווררים וספק כח של 350 2- 3R system Neon גם בעל שני מאווררים וצג טמפרטורה +ספק כח ThermalTake TT420APD 2-fan APFC המחשב מיועד לגרפיקה ומולטימדיה ולמשחקים קלים.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. אתמול בנסיעתי לאילת היה אצל נהג המונית פוקט פיסי ובתוכו מפה שמראה לו את כל הדרך ואמרת מתי לפנות וכו', ממש נגנבתי מהמפה, ואני רוצה לרכוש גם לעצמי מכשיר כזה בחופש הגדול, אחרי שקראתי קצת על הנושא הבנתי שעדיף בשבילי פאלם, בעיקר בגלל המקלדת, השימושים העיקריים שמצאתי בשביל הפאלם זה הכי חשוב שינווט אותי בכבישים..(אפשר גם שם לשים תוכנת מפה בעברית כמו בפוקט פיסי?), ישמש כנגן אמפי3 ברכב וכך יחסוך את קנייתו של הרדיו דיסק, ישמש לכתיבה בשיעור, בזמן האחרון לא מסדתר עם מחברות בגלל זה לא כותב.. יש עוד שימושים שהוא יכול לתת? איזה מכשיר אתם ממליצים בערך שיתאים לצרכים שלי? (אני צריך לדעת כמה לחסוך עד לחופש הגדול) אני מעדיף לא לעבור את ה1700-1600 כמה שיהיה זול יותר ככה ישביע את רצוני יותר…

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  4. איך אפשר לדעת אם במאז הזה יש ספק תגידו לי בבקשה איזה ספק ואיך ידעתם כי לא רשום לא? http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm ואם הוא יותר טוב מהספק שבמארז hec compuse ci 6a19

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  5. Started by mega1234,

היי מפאת חוסר מקום אני מוכר את המארז שלי (AOPEN H700B) ומחפש מארז חדש , בלי ספק ורצוי שיהיה סולידי (בלי כול מיני קשקושים) וזול (מתחת ל200 ש"ח) , לא בלי לקנות איזה משהוא גנרי דפוק ונתקלתי במארז הזה , מה דעתכם ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3773 http://briefcase.walla.co.il/data/s/u/p/e/r/m/a/n/m/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200505191927041120/200507121845582620/6C_Case.pdf תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. יש לי ספק כוח ג'נרי 300W. הנה המפרט שלי: INTEL P4 2.40 GHz GIGABYTE 8LD533 (M.BOARD SpecTek 256 MB PC2700 DDR SDRAM V.CARD: מורכב על לוח האם: INTEL® 82845GL צורב,פלופי וכונן סי די רום מאוורר ג'נרי 80 MM דיסק שיח של WD 80GB 2MB buffer נגמרו לי החיבורים של הספק כוח שאותם אני מחבר למאוורר, אז אני אחבר את המאוורר 80MM שאני אקנה לחיבור של המאוורר הנוסף שיש לי (יש בכל חיבור מאוורר שני צדדים: נקבה וזכר, אז אני אחבר את שני המאווררים ביחד שיקבלו מהספק כוח חשמל). עכשיו, רציתי לדעת אם אני אוסיף את המאוורר הג'נרי 80MM הנוסף אז הספק יוכל לעמוד בזה? שימו לב שיש לי כרטיס מסך חלש ביותר ולא נראה לי שהוא לוקח הרבה חשמל מספק הכוח. אז נדמה לי שכרגע איך עומס על הספק.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  7. החלפתי ווסת מהירות למאווררים לספק הכוח שלי TT butterfly , העיניין הוא שעכשיו שאני מכוון אותו על המהירות הכי נמוכה אז אני בקושי מרגיש שהמאווררים מוצאים\מכניסים אוויר *לפי הסנסור הטמפרטורה היא 46-47 על מהירות נמוכה ועל מהירות גבוהה משהו כמו 44 ~ אז תכלס זה משנה משהו בכלל ? אני גם דיי מעמיס עליו

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. ואיך הוא בכללי איכותי?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by neo690,

האם צריך שיהיה על משטח? או זה לא חשוב? אני שומע כל מיני חריקות שהוא עובר על השולחן עץ שלי

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מקלדת לא נתקעת (שלא נתקעת אם לוחצים על שני מקשים ..) עד 150 שח בתודה מראש !

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by k_700,

אז ככה לא מייצרים יותר תדגם פאוור סטרים 420 של OCZ. והמוכר בחנות של נועה מחשבים אמר לי שיש חברה בשם TOPOER שהיא מייצרת לOCZ תספקי כוח, והם ממש באותה רמה... הוא המליץ לי גם על הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 האם זה חברה ג'נרית? לברוח?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by DannyBoy1904,

אז ככה.. אני צריך שהמתאם יהיה בעל תמיכה בתקן 1.2 ומעלה, שיהיה Class 1 (שזה אומר טווח קליטה של מאה מטר לפחות) ושיהיה במחיר שלא עולה על 200 שקל. מצאתי אחד בנעה אבל הם אמרו שאין להם במלאי ויש בעיות עם הספק. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1279 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by EliranB,

^^^^^

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  14. היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HYPERX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה

15. Started by hellfire03,

אני יודע שזה לא פורום אודיו אבל השאלה שלי קשורה למחשבים בעיקר אני מחפש אוזניות אל חוטיות לשימוש כללי והשאלה האם BT יעשו את העבודה או שהן לא יכולות לשמש כאוזניות סבירות+ (עקב העברת מידע לא מספיק מהירה) בעיקרון אני לא נותן הרבה מאוד דגש לסאונד (כן שמוע מוזיקה אבל לא יודע להעריך אותה מספיק) אבל לפחות שאני אשמע את האפקטים במשחקים אם כן אז האם יש עדיפות לBT 3.0? קצב ההעברה שלו יותר טוב לכאורה (פי 10 מ BT2) תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by YardenG,

יש לי בעיה בהגה SideWinder של מיקרוסופט. כשאני משחק בNFS:Carbon ההגה נוטה שמאלה. מה אני יכל לעשות ? ניסיתי לשחק בהגדרות בבלוח הבקרה אבל זה או שהוא נוטה שמאלה או שדוושה של הreverse לא עובדת.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. המדפסת לשימוש של אמא שלי. חשוב שתהיה קומפקטית יחסית ושלא תעלה הרבה (עדיף גם עם דיו זול). לא חייבת להיות צבעונית. תודה לעוזרים.

18. Started by supercars,

אני המלצה למקלדת ועכבר, בעיקר בשביל משחקים. ומומלץ שהמקלדת לא תהיה גדולה במיוחד... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. ???

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. Started by Idanbs,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים.. יש לי את העכבר MX518 ושאני משחק משחקים אני לוחץ על המקש הימיני והמקש הימיני קשה כזה.. יש את הרעש כמו שתפגישו פלסטיק עם פלסטיק ואז שהם יפרדו יהיה רעש כזה.. זה לפעמים מפריע לי ומוציא אותי מהריכוז של הכיוון וגם זה טיפה יותר קשה ללחוץ על המקש.. זה מצריך להשתמש בביטוח? או שאפשר לסדר את זה.. כי אם אני רוצה שזה יחזור לעצמו אני צריך לתפוס את המקש מהרווח שיש בינו לבין סוף העכבר ואז הוא מסתדר.. אבל אחרי כמה שניות זה שוב קורה..

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by Emin,

חשבתי ללכת על ה- X1800GTO יש משהו אחר שווה לקחת באותו מחיר? ד"א איך הספק הזה HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ זה המפרט Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII Kingstone DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL COMPUCASE CI-6A21 WHITE NO PS וכרטיס מסך אני צריך להוסיף

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by demultiplexer,

אני מחפש משהו זול ופשוט ללימודים. רציתי משהו עם פקס אבל אין בזול אז אנסה את התוכנה שמשלבת את המכשיר הזה עם המודם של המחשב. מה אתם אומרים <?

23. Started by kfirlion,

שאלתי את ksp ואין להם את זה ואופיס דיפו יש אבל הם מוכרים יקר, אני רוצה חנות שיש בפתח תקוה עם G5 במלאי שעולה מקסימום 350 ש"ח אם אתם מכירים אז תגידו

24. רכשתי היום נגן MP3 של חברה IKO דגם MM7879 זה הקישור - http://www.tuki.co.il/pl_product~iko7879~4~120.htm הנגן בא עם סוללה כשהיא טעונה חלקית 3 פסים מתוך 4 מופיעים - השאלה שלי האם עדיף קודם לרוקן את מה שיש בסוללה ע"י שימוש במכשיר או שלהטעין את הסוללה למלואה ואז להתחיל את השימוש? והאם יש הבדל? מודה מראש לכל העונים והעוזרים.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. Started by Shikli,

שלום. עשתי קצת חיפוש בפורומים והבנתי שהרוב אומרים שהHP לא מומלץ ועדיף לקחת CANON\EPSON\LEXMARK\BROTHER ותקנו אותי אם יש עוד. ואני לא יודע במה לבחור ... אמא שלי זכתה במכרז על מכונה של EPSON - Stylus CX4100 ב550ש"ח. האם כדאי לקחת את המכונה או לבטל? כעיקרון בשימוש שלי למכונה הוא לצילום והדפסת מסמכים באיכות טובה (עבודות בית-ספר וכו'), למשל שכשאנסה לסרוק דף הכתוב בכתב יד ולהדפיסו אז שהכתב יהיה ברור ולא דהוי ובלתי קריא (תוצא שהתקבלה אצל כמה מהחברים שלי....) אממ...וזהוא בערך... תודה למי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים