עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הדבר העיקר שמעניין אותי במצלמה זה איכות התמונה... לא מעניין אותי אם היא יכולה לקחת סטילס, או שיש בה חיישן תזוזה, או כל דבר אחר, העיקר האיכות שהיא משדרת, אז למישהו יש המלצות על מצלמות טובות בקריטריון הזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. scorpio 868 w/window and 420w power supply יש אותו בארץ או רק בחול??

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by nzxt,

טעות לא ראיתי שיש פורום ייעודי לנעול

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by darkman,

הבעיה התחילה לפני כמה ימים (יכול להיות עקב התקנת DEAMON TOOLDS?) קיצר אני צרבתי קצת סרטים על דיסק DVD אני מכניס לכונן שלי(אשר בו צרבתי את הסרטים..) והוא מראה שה סידי ריק אבל כאשר ניסיתי לראות את הסרטים ב DVD ה DVD יודע לקרוא אותם כמו שצריך. Nec DVD RW ND-4550A תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. Started by eytan243,

שלום ! אני רוצה לקנות סורק בתחום המחירים 400-700 ש"ח הדרישות שלי הם 1.סריקת מסמכים לשליחה בפקס 2.סריקת תמונות ליצירת אלבום תמונות אפשרי שיהיה גם אפשרות לסרוק נגטיב על מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. אשמח לתשובה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  7. המדפסת לשימוש של אמא שלי. חשוב שתהיה קומפקטית יחסית ושלא תעלה הרבה (עדיף גם עם דיו זול). לא חייבת להיות צבעונית. תודה לעוזרים.

8. שלום שמי שי. קניתי מחשב חדש ב5200 שקלים והוא צריך להגיע אליי שבוע הבא. לכן אני צריך עכבר ומקלדת שיעודם אך ורק למשחקים ( והרבה ) !. לכיוון של המקלדת חשבתי על ה MX518 או ה G5 מה יהיה לי יותר נוח ויותר טוב מבחינת המשחק? לגביי המקלדת יש את Media Keyboard Elite אבל מה שדווקא אני נדלקתי עליו הוא G5 Gameing Keyboard שנראה לי ממש מדליק אך יקר http://zap.co.il/model.asp?model_id=378037 מה שווה לי לקחת לגביי המקלדת והעכבר נ.ב במקלדת יש מן LCD קטן שמפרט כל מיניי דברים,מה הוא מראה שם לא הבנתי? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by saar3,

שלום! אני משחק ב hitman שיחקתי פעם עם המקלדת 6000 של מיקרוסופט וכול פעם יש תקיעות,הבעיה היא אצל המקלדת או בחיבור של המקלדת בלוח אם?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  10. אשמח לדעת האם מישהו חיבר והצליח ולפרט קצת... אני לא אפרט כי מי שלא הרכיב קשה להאמין שיבין מה לעזאזל אני רוצה.... תודה.

11. Started by dorosen,

אחרי שחרשתי את ZAP, וכל חנויות המחשבים ברשת, אני לא מוצא כזה. גם בחיפוש של האתר חיפשתי ולא מצאתי כלום. למרות שבחו"ל מצאתי הרבה, אם למישהו יש מושג איפה אני קונה כזה, אני אודה לו מקרב לב... או לחילופין, מודם סלולרי למחשב נייח (חיבור PCI).

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by kfirlion,

שאלתי את ksp ואין להם את זה ואופיס דיפו יש אבל הם מוכרים יקר, אני רוצה חנות שיש בפתח תקוה עם G5 במלאי שעולה מקסימום 350 ש"ח אם אתם מכירים אז תגידו

13. Started by Nati_The_King,

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PERIDUO702&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=HE

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by eladh16,

שלום אני מעונין ברכישת אוזניות הכוללות מיקרופון, וראיתי למשל אותם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6150&perur=2&t=9&c=479 ראיתי שהם מתחברים דרך חיבור USB. והשאלה שלי היא איך הדבר אפשרי? הרי האוזניות לא מחוברות לכרטיס הקול. איך יש צליל? והאם זה מוצר טוב האוזניות האלה של microfost, שומעים טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by blackflag,

אני מעוניין לרכוש שלט למחשב, אבל כמעט כל השלטים שאני מוצא רשום שהם מיועדים ל"media center" כשאני משתמש במערכת הפעלה XP רגילה. האם השלטים האלו באמת לא יפעלו על המחשב שלי, או שבעזרת התוכנה המתאימה ניתן לגרום להם לעבוד?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. שלום קניתי ‏Formula Vibration Feedback Wheel Joystick‎ התקנתי תוכנית עדכנית מאינטרנט במשחק NEED FOR SPEED UNERCOVER הדוושת והבולמים לא עובדים מישהו יש לו רעיון

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  17. Started by Syrex,

שלום לכולם המדפסת הנ"ל לא מושכת את הדף, המדפסת היא ישנה אבל לייזר שחור לבן. הבעלים הקודמים שלה אמר שכל פעם שהוא השתמש בה הוא ניקה אותה עם פן ואז היא הייתה עובדת. בכל מקרה פתחתי אותו ונקיתי אותה כמו שצריך. עדיין אין סימנים חיים. הצעות כלשהם?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. Started by rani,

שלום אני מחפש למצלמה הנ''ל דרייבר כבר המון זמן ואני לא מוצא, את הדיסק אני איבדתי אז ככה שאני חייב את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה iCam 540 DC-4130

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. מיתלבט בין מדפסת hp-d4163למדפסת canon pixma ip1700איזו יותר טובה בבקשה עיזרו לי!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. לפני חצי שנה בערך רכשתי את הגיימפד האלחוטי הזה של לוגיטק. עבד לי מצויין עד לפני יומיים. הנורה האדומה מהבהבת המחשב מזהה את הרכיב אך הוא משותק. לא עובד בקיצור. חיפשתי את החשבונית רכישה שלו ולא מצאתי. ביררתי בחברות האשראי והם לא מוצאים שם מוצר שעלה בסביבות 300 ש"ח . פניתי לחברת מעתק שהיא נותנת את השירות למוצר והם דורשים חשבונית רכישה שאכן קניתי אותו . אני לא זוכר מאיזה אתר רכשתי את המוצר (מרוב רכישות באינטרנט אני כבר לא זוכר מי נגד מי) זה אחד ההבדלים בין חנות אמיתית לוירטואלית,בחנות אמיתית הייתי בטוח זוכר איפה קניתי ואיך נראה המוכר. ואני תקוע עם מוצר שלא עובד. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לקבל שירות על הגיימפד הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. מעבד AMD 3800 X2 + לוח של GIGABYTE NFORCE 4 ULTRA ו גם כן כרטיס 6600 HEAT PIPE , MAXTOR 160 GB SATA 2 השאלה כזאת הלקוח קנה מארז של X-BLADE , מגיע שמה ספק (יאני) 500 וואט 120 מ"מ . הוא יחזיק מערכת כזאת בצורה יציבה ? אל איזה ספק אתם ממליצים ב מינימום הוצאות? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by zoman,

מה ההבדל בין זה - Enermax Liberty 400W Active PFC לספק הזה - ENERMAX EG495AX-VE Noisetaker 485 Watt כמובן חוץ מהברור כמו הספק שונה ,כבלים מודלריים ב - 400 ,השאלה מעבר לכך מה ההבדל ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  23. משהו שיהיה מובנה בתוך המארז, או אפילו סתם יונח על השולחן, אני מחפש סוג של צג... שיראה לי נתונים מהמחשב כמו: מהירות הורדה, כמה הורדתי... זה יהיה יותר ליופי מאשר שימושי... אני לא מחפש צג שמראה טמרפוטורות אלא מה שאמרתי-מהירות הורדה וכאלה דברים... יש חיה כזו? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  24. יש לי התלבטות בקניית מארז למפרט כבד שיכיל מעבד E6600 וככל הנראה כרטיס מסך 7900GT שאולי ישודרג בעתיד. ההתלבטות שלי כרגע היא בין המארזים והספקים הבאים: - Antec Sonata II + 450W - Gigabyte Triton + Enermax Liberty 400W - Compucase 6A19 + Enermax Liberty 400W המחיר של כולם די דומה. האם כולם יחזיקו את המערכת? אשמח אם תמליצו לי על אחת מהאופציות הנ"ל או שתמליצו על אופציה משלכם ותנמקו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים