ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אם אתה מחזיק אותו הרבה זמן ומשחק הוא נוח לידיים, כזה קל וטוב... או גדול מידיי?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הכל מצויין(דרך אגב מארז ליגההה), אבל מה? אני לא רואה את הטמפרטורות שאני אמור לראות על הצג LCD שקיים בחלק העליון של המארז(ליד החיבורים)... מישהו יודע למה? אשמח לעזרה :]
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי מכשיר משולבשל חברת brother מדגם 215 הכוללת בין היתר פקס. עכשיו בבית יש לי קו טלפון אחד בלבד. השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות שעל אותו מספר טלפון יהיה לי גם קו טלפון וגם פקס? אם כן אז איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
שמעו אני מוניין לעדכן את התוכנה שלו אבל קודם כל אחרי שהתקנתי והכל סבבה לא יודע למה אבל הדרייבר של העכבר לא מזהה את העכבר ושנית איך עושים FLASH לעדכונים שלו? מישהו יודע ומוכן להסביר?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני קניתי מחשב שאמור להגיע השבוע או בתחילת שבוע הבא ולקחתי את המארז: CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 המארז הזה מספיק טוב מבחינת מאווררים איוורור נוחות.. וכל מה שצריך להיות במארז טוב.. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המערכת שלי היא: Amd 3000+ Kda3j 6800GT leadtec ADATA 512 x 2 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מדפסת די ישנה.. Tektronix phaser 750P. בזמן האחרון אני לא מצליח להשתמש בה, אי כל הזמן מקבל ERROR 53 על המסך במדפסת. יש לי גם בעיות להתקין אותה על המחשב (המחשב לא תמיד מזהה אותה). המדפסת פעם עובדת ופעם לא ואני לפעמים צריך להתקין אותה מחדש. אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני צריך להדפיס משהו דחוף ואני כבר כל היום משתגע עם השגיאה הזאת. מה שמופיע לי על המסך זה: Printer Error 53 Call For Service wake up
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הספק והם: 1. שמעתי שיש 3 גרסאות של הספק הזה, מה ההבדל בינהם? 2. כמה יציאות (מולקס,12V וכו'..) יש לו ומה האורך של כל אחד מהם. 3. האם שווה לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון: יש למישהו מה לומר עם המארז JNC 8668-4JA וספק 500W? האם זה הגיוני וטוב שזה 500W במחיר כזה? זה לAMD מיועד ש=למשחקים ומחשב שלא כבה. מה עושים? לקחת ב170ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מדפסת לאור התחלת לימודי באוניברסיטה. אני מעוניין במדפסת "לייזר" (והמבין יבין.. ) בכל מקרה, אני מחפש מדפסת בסביבות ה-500 שקל, אפשר יותר אם זה באמת משפיע על האיכות.. עקב העובדה שאני ממש לא מבין במדפסות או בחברות שמייצרות אותן, אשמח להמלצה על אחת טובה. תודה מראש! טל
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב, אמא של חברה שלי מעוניינת במצלמה בסביבות המחיר הנ"ל. לי אישית אין ניסיון בתחום המצלמות אך אני יודע שלא ניתן להשיג משהו ממש איכותי במחיר הנ"ל....אך אם מישהו יודע על משהו משתלם אני אשמח לפני שאני קונה איזה ג'אנק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר למארז הבא: THERMALTAKE TSUNAMI V3000 SILVER 400W האם מישהו יודע איזה ספק כוח מגיע איתו? ועוד שאלה האם הוא מארז טוב יחסית למחיר שלו (960 ש"ח) או שאני יכול למצוא משהו טוב יותר באותו המחיר או פחות ממנו? תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי עם מטען בתקציב של עד 450 שקל.... תודה לעוזרים דניאל
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בקניית מארז למפרט כבד שיכיל מעבד E6600 וככל הנראה כרטיס מסך 7900GT שאולי ישודרג בעתיד. ההתלבטות שלי כרגע היא בין המארזים והספקים הבאים: - Antec Sonata II + 450W - Gigabyte Triton + Enermax Liberty 400W - Compucase 6A19 + Enermax Liberty 400W המחיר של כולם די דומה. האם כולם יחזיקו את המערכת? אשמח אם תמליצו לי על אחת מהאופציות הנ"ל או שתמליצו על אופציה משלכם ותנמקו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת את זמן הסוללה של העכבר והמקלדת מסט לוג'יטק EX 110. תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למארז שמסוגל להכיל לפחות שניים-עשר (12) דיסקים קשיחים. אין לי בעיה שחלק מהסלוטים יהיו 5.25" שכן אפשר תמיד לשים דיסקים במגירות. כמו שאמרתי, הכי חשוב שהמארז יוכל להכיל לפחות 12 דיסקים ושיהיה בעל פתרונות קירור טובים. כלומר, לפחות 2 מאווררים מקדימה, לפחות מאוורר מאחורה ומאוורר בצד/למעלה. מצאתי מארז כזה של Thermaltake אבל יש לי הרגשה שאני משלם פה עשרות אחוזים רק על מותג ולא על המוצר עצמו. המארז הנ"ל עולה בערך 1000 ש"ח, אני מחפש משהו זול יותר. הערות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי מפאת חוסר מקום אני מוכר את המארז שלי (AOPEN H700B) ומחפש מארז חדש , בלי ספק ורצוי שיהיה סולידי (בלי כול מיני קשקושים) וזול (מתחת ל200 ש"ח) , לא בלי לקנות איזה משהוא גנרי דפוק ונתקלתי במארז הזה , מה דעתכם ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3773 http://briefcase.walla.co.il/data/s/u/p/e/r/m/a/n/m/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200505191927041120/200507121845582620/6C_Case.pdf תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר 2 מחשבים למסך אחד הסתכלתי קצת בחנויות מחשבים באינטרנט, ואני לא מבין מה ההבדל בין כל הסוגים... מה אמורה לעלות קופסת מיתוג ממוצאת? עם כניסות ויציאות למסך, מקלדת ועכבר?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מי שפה מחולון או מהסביבה מכיר את החנות "חושב על המחשב" ואם כן אולי אתם יודעים אם יש להם ציוד טוב או סתם מוכרים דברים למשל אם אני רוצה ספק או מאורר טוב אז שאני בוחר בחנות מה אני רוצה או שאין להם כלום חוץ מג'נרים?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת לא נתקעת (שלא נתקעת אם לוחצים על שני מקשים ..) עד 150 שח בתודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
זה מארז בלי ברגים ואני לא מצליח לפתוח אותו... אם מישהו אולי יודע איך פותחים אותו בבקשה שיעזור לי... ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
העכבר צריך להיות אופטי אלחוטי והמקלדת צריכה לעבוד נורמלי תקציב של עד 300 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ZBOARD STARTERKIT ACC1039 US ו ZBOARD STARTERKIT ACC1040 P
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות GAMEPAD למחשב ( כמו ג'ויסטיק של ה-PS2 אבל שמותאם למחשב עם חיבור USB), אבל אני לא רוצה לקנות משהו של חברה זולה שלא יחזיק מעמד ולא יעבוד לי טוב, לכן אני צריך שתציינו לי מהן החברות הטובות מהבאות: 1. LOGITECH. 2. GENUIS. 3. THRUSTMATER. 4. Speed Link. בנוסף אני צריך עוד 2 דברים: 1. תתנו לי עוד כמה שמות של חברות אמינות במיוחד. 2. תתנו לי קישורים למכירות של כמה גיימפדים טובים במחירים סבירים של בין 100-250. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-