ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
איך הוא עם עכברי לייזר ? והאם אפשר תמונה אמיתית של הפד שלכם ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום קניתי Formula Vibration Feedback Wheel Joystick התקנתי תוכנית עדכנית מאינטרנט במשחק NEED FOR SPEED UNERCOVER הדוושת והבולמים לא עובדים מישהו יש לו רעיון
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות ספק חדש ,אז אני יתן לכם את המפרט שלי שתדעו מה הספק אמור להחזיק על גבו אז ככה: mobo: Dfi LanParty Nforce4 Ultra-D mem: a-data 2X512mb gigabyte 6600(regular)128 mb ישודרג בעתיד המאד קרוב ל 6600gt של חברה כל שהי amd 3200+ ווינצ'סטר עם ליבת venice (מחכה שהוא יצא כדיי לקנות אותו בקרוב) dvd rom dvdrw hd maxtor 160gb sata sb creative 5.1 tv card life view aerocool gateway zalman 7700cu zalman vga cooler vf-700cu ventec spectrum cold cathode light uv ====---X2 ventec uv 80mm case fan uv green ventec uv 80mm case fan uv blue וזהו בעיקרון הספק שמאד רציתי הוא tagan iexe אבל אני לא יודע אם הוא יהיה מספיק חזק לכל זה אה שחכתי המערכת הזאת הולכת לעבוד …
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שמעו אני מוניין לעדכן את התוכנה שלו אבל קודם כל אחרי שהתקנתי והכל סבבה לא יודע למה אבל הדרייבר של העכבר לא מזהה את העכבר ושנית איך עושים FLASH לעדכונים שלו? מישהו יודע ומוכן להסביר?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מתוך הביקורת באתר על המארז הבנתי שישנו חיסרון של מנורת hd בקדמת המארז, אך הפתעה, בביקורות אחרות בגוגל מדברים על שני לדים אדומים בשני צידי הZ הסמלי של המארז המסמלות את פעולת המחשב, אף יותר טובות מהלד הרגיל ומגניבות. בתצלומים אחרים אף רואים שתי נורות רגילות כמו במארז סטנדרטי המעידות על פעילות המחשב והhd, עכשיו, איך אני אמור לדעת לאיזה גיסא להאמין , חשוב: אני קונה מlogic pc תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
או קיי אז ככה, יש לי ספק כוח של טכניק (זה מה שכתוב על הספק) והוא 300 וואט, האם הכרטיסים: SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 mb, 256 BIT, VIVO יכולים לעבוד עם הספק הזה?
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אודה לעזרתכם - אני מעוניין לקנות 2 דברים: 1. מצלמת רשת - שימושים - סקייפ 2. אוזניות ומיקרופון - שימושים - בעיקר סקייפ אבל ייתכן גם שימוש שוטף (מוסיקה ומשחקים). לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרוג מעבר ל-100 ש"ח ומטה עבור המצלמה ו-150 ש"ח לאוזניות ומיקרופון, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. (תקציב ממש לא סופי ומאוד גמיש - בעיקר כלפי מטה...) תודה רבה מראש..! נ.ב. כתבתי הודעה דומה בפורום אודיו וקולנוע ביתי (רק לגבי האוזניות) מתוך אי-ידיעה היכן המקום הנכון.. תודה ומתנצל מראש.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ThermalTake W0090RU Slinet PurePower 470W V2.0 שקל450 HEC WIN420 שקל430 HEC 480W ACE480 שקל430 Antec TruePower 2 430W שקל465 אני קונה ספק חדש רציתי לדעת מה הכי ממולץ !!!!!! ואיזה מה-HEC יותר טוב.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן אני ממש רוצה להספיק לנצל את המבצע של אופיס דיפו 1+1 וחשבתי לקחת עכבר ורמקולים. בעכבר אני מתלבט בעיקר בין הלוג'יטק G5 לMX518 למרות שהציעו לי את הG9 שנראה פחות נוח. מה אתם אומרים? בנוסף אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 2.1 שוב בעיקר למשחקים ומוזיקה (מחבר אותה למחשב ולקונסולה). חשבתי על ה VS2421וAltec Lansing שנראים לי די טוב למרות שכמה אמרו לי שהם לא כל כך מוצלחים.. כיום אני משתמש ברמקולים די ישנים ששוים מקסימום 70 ש"ח >< אשמח לעצות תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאחר ואיני מבין בתחום אבקש את המלצתכם לסורק מהיר ואייכותי במחיר זול. המהירות והאייכות ממש חשובים לי (צריך לסרוק את כל האלבומים בבית), לכן אני מחפש סוקר שיחס מחיר/ביצועים הטוב ביותר. התקציב הוא 500 שקל ואפשר לחרוג קצת. עריכה, לאחר חיפוש ברשת מצאתי את הסורק CanoScan® LiDE 60 האם הוא סורק טוב? וכדאי? תודה מראש אודי
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי עם מטען בתקציב של עד 450 שקל.... תודה לעוזרים דניאל
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הגיע אלי סורק מדגם Canon CanoScan LiDE90, רציתי לשאול ראשית מה דעתכם עליו ? ושנית, הוא מתחבר למחשב עם USB2.0 Hi-Speed ואצלי כרגע רק הUSB 1.1 הרגיל עובד.. האם הסורק עדיין יעבוד בלי בעיות אם אני יחבר אותו ל- USB 1 ? אני די בטוח שהוא יהיה קצת יותר איטי בהעברת מידע אבל האם זה כל כך קריטי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם ועזרתם . גם אם לא עזרתם תודה בכל זאת. אני מזמין מחשב ורוצה שהספק יספיק לכל המחשב ולOC ממש ממש קל ... תוכלו להגיד לי אם הספק שאני מתכננן לקנות יספיק את הדרוש ? הספק הוא : Antec Smartblue 350w המפרט הוא: Xaser III V2000A AOpen AX4C Max Intel P4 3.0GHZ 800FSB Zalman 7000Cnps-Cu MSI CDRW Western digital Ratpor 10K RPM SATA Floppy . Duh. Memory : Corsair Twinx 2x256mb PC3200 האם אני יצטרך ספק יותר חזק או שזה בדיוק מספיק ?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למארז שמסוגל להכיל לפחות שניים-עשר (12) דיסקים קשיחים. אין לי בעיה שחלק מהסלוטים יהיו 5.25" שכן אפשר תמיד לשים דיסקים במגירות. כמו שאמרתי, הכי חשוב שהמארז יוכל להכיל לפחות 12 דיסקים ושיהיה בעל פתרונות קירור טובים. כלומר, לפחות 2 מאווררים מקדימה, לפחות מאוורר מאחורה ומאוורר בצד/למעלה. מצאתי מארז כזה של Thermaltake אבל יש לי הרגשה שאני משלם פה עשרות אחוזים רק על מותג ולא על המוצר עצמו. המארז הנ"ל עולה בערך 1000 ש"ח, אני מחפש משהו זול יותר. הערות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש רכיב חומרה שיכול לקלוט וידאו בפורמט אנלוגי / דיגיטלי, להשהות אותו לזמן מדוד וניתן לשינוי של עד שניות ספורות ולשדר אותו באותו פורמט. האם מישהו מכיר רכיב כזה? תודה CHEN038.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום אנשים הורדתי תוכנה UPSMART לשליטה בUPS שלי אבל בהתקנה צריך מספר סיריאלי ובשום אתר שחיפשתי לא מצאתי עזרה....למישהו יש את הSN?<???? תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
אני רוצה המלצה למחשב כף יד, עם יומן כזה, מזכרים, ספר טלפונים, שהכל יהיה לי מסודר בדבר אחד דיגיטלי.... (הפיתרון הכי טוב זה מחשב כף יד) אני רוצה משהו פשוט בלי מצלמה/טלפון/GPS... התקציב הוא 1000-1500 ש"ח, אני תלמיד ולא איזה איש עסקים.... חשבתי על המכשיר הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2369 IPAQ RX1950 המליצו עליו גם ב-YNET... יש המלצות אחרות? האם אפשר בהמשך ל"שדרג" אותו ולהוסיף לו דברים כמו מצלמה, מקלט GPS או מקלדת כזאת נפתחת? (חשובה לי האופציה של השידרוג) איזה כרטיסי זיכרון הוא קורא? הוא מתפקד כ- DISK ON KEY אם מחברים למחשב? (האם מגיע כבל USB בערכה?) ראיתי בכמה מקומות שאפשר להוסיף עברית בתוספת תשלום... במה זה עוזר/תורם? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני די נוב …
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ספק כח איזה יותר טוב? HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU או .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום אני מחפש למצלמה הנ''ל דרייבר כבר המון זמן ואני לא מוצא, את הדיסק אני איבדתי אז ככה שאני חייב את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה iCam 540 DC-4130
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הדבר העיקר שמעניין אותי במצלמה זה איכות התמונה... לא מעניין אותי אם היא יכולה לקחת סטילס, או שיש בה חיישן תזוזה, או כל דבר אחר, העיקר האיכות שהיא משדרת, אז למישהו יש המלצות על מצלמות טובות בקריטריון הזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מדפסת לאור התחלת לימודי באוניברסיטה. אני מעוניין במדפסת "לייזר" (והמבין יבין.. ) בכל מקרה, אני מחפש מדפסת בסביבות ה-500 שקל, אפשר יותר אם זה באמת משפיע על האיכות.. עקב העובדה שאני ממש לא מבין במדפסות או בחברות שמייצרות אותן, אשמח להמלצה על אחת טובה. תודה מראש! טל
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי משהו יודע איפה אפשר להשיג כבל מיקרופון אוזניות לפרונט פאנל שתומך ביציאת azalia של הלוח אם כלומר מחבר 2X5 פינים ללוח אם GA-8i915P_Dou_pro?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-