ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
קניתי נגן MP3 ואני לא מצליח להתקין אותו. יש דיסק עם דרייברים אבל ההתקנה שלהם נתקעת. מדובר בנגן 512 מ"ב של יונדאי. בזיהוי של הווינדווס הוא לא מוצא שום דרייברים מתאימים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ספק כח איזה יותר טוב? HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU או .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד ואם כן איפה אפשר לקנות
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום קניתי Formula Vibration Feedback Wheel Joystick התקנתי תוכנית עדכנית מאינטרנט במשחק NEED FOR SPEED UNERCOVER הדוושת והבולמים לא עובדים מישהו יש לו רעיון
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
החלטתי לקנות עכבר חדש. יש לי תקציב של 300 שקל + - מה כדי לקנות? נ.ב הצרכים של העכבר הם אך ורק גיימינג.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות סורק בתחום המחירים 400-700 ש"ח הדרישות שלי הם 1.סריקת מסמכים לשליחה בפקס 2.סריקת תמונות ליצירת אלבום תמונות אפשרי שיהיה גם אפשרות לסרוק נגטיב על מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היייייייייייי אנשים שבת שלום!!! אז ככה רציתי קצת פרטים על מחשבי כף-יד כאילו אני מחפש משו עם GPS מסך נחמד שלא יקרטע ויהיה נחמד אם יהיה לו גם מקום לSIM (כדי שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט מחוץ לבית) ו.......אה כן מצלמה אם למישו יש המלצות וקצת מחירים דגמים אני מאוד אודה לכם (כותבים אודה או הודה?? ) תודה ושבת שלום עידו
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ThermalTake W0090RU Slinet PurePower 470W V2.0 שקל450 HEC WIN420 שקל430 HEC 480W ACE480 שקל430 Antec TruePower 2 430W שקל465 אני קונה ספק חדש רציתי לדעת מה הכי ממולץ !!!!!! ואיזה מה-HEC יותר טוב.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ב שנת 2000 קניתי הגה SIDE WINDR FORCE FEEDBACK שנחשב לרולס-רויס של ההגאים באותו זמן. הבעיה שלי שההגה באה עם חיבור ישן שמתחבר לכניסה הצהובה (מאחורי המחשב),ול ווינדוס XP אין תמיכה ב דרייברים ישנים,ולכן אין אותם רעידות ו תחושות כמו שהיה עם ה דרייברים, למישהו יש אולי כזה וגם ויש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום! האם אפשר לחבר דיסק קשיח שהוא IDE ביחד עם דיסק קשיח SATA? האם זה יוצר בעיות? תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם ועזרתם . גם אם לא עזרתם תודה בכל זאת. אני מזמין מחשב ורוצה שהספק יספיק לכל המחשב ולOC ממש ממש קל ... תוכלו להגיד לי אם הספק שאני מתכננן לקנות יספיק את הדרוש ? הספק הוא : Antec Smartblue 350w המפרט הוא: Xaser III V2000A AOpen AX4C Max Intel P4 3.0GHZ 800FSB Zalman 7000Cnps-Cu MSI CDRW Western digital Ratpor 10K RPM SATA Floppy . Duh. Memory : Corsair Twinx 2x256mb PC3200 האם אני יצטרך ספק יותר חזק או שזה בדיוק מספיק ?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
דרישות: שלא תהיה צעצוע שהאלחוט שלה יהיה איכותי ולא יתפספסו אותיות בהקלדה אם אפשר, שלא תהיה בחבילת קומבו עם עכבר, אבל אם אין ברירה, לא נורא.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות? SUNBEAM SAMURAI + FSP 350W + קירור של AC ב170 + מאוורר 80 ס"מ או coolermaster 532 + fsp 350W תודה!
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן חברה. הבאתי את הסטיק שלי וחיברתי למחשב והוינסואוס לא זיהה אותו. אחרי זה הבאתי אחד בדיוק כזה אבל מחבר והוא כן זיהה כמו שצריך. החזרתי את שלי ולא עבד שוב ואחרי זה שוב חיברתי את של חבר והוא לא זיהה כמו את הראשון. במה יכולה להיות הבעיה? הדגם הוא Microsoft SideWinder ForceFeedback 2. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
רכשתי את העכבר הנ"ל לפני כמה ימים יש לי איתו בעיה די מעצבנת מידי פעם העכבר מאבד את הקשר ו"קופא" לכמה שניות בנוסף, בחדר יש לי MX700 (שלא אמור לעשות בעיות, שכן הוא עובד על RF, וטראק בול אלחוטי נוסף) הMX REV והTB מחוברים למחשב אחד, בעוד הMX700 למחשב השני חוץ מהבעיה הנ"ל, אפשר להגיד שאהבתי את העכבר.. (בייחוד את הגלגלת) ------- עריכה: חיברתי את הדונגל לUSB שבG15, בינתיים הכל עובד כשורה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש רכיב חומרה שיכול לקלוט וידאו בפורמט אנלוגי / דיגיטלי, להשהות אותו לזמן מדוד וניתן לשינוי של עד שניות ספורות ולשדר אותו באותו פורמט. האם מישהו מכיר רכיב כזה? תודה CHEN038.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום אנשים הורדתי תוכנה UPSMART לשליטה בUPS שלי אבל בהתקנה צריך מספר סיריאלי ובשום אתר שחיפשתי לא מצאתי עזרה....למישהו יש את הSN?<???? תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PERIDUO702&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=HE
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי דילמה יש כל כך הרבה זבל וכל כך הרבה דברים טובים אבל עדיין לא הצלחתי למצוא אותה את האחת שלי אני מחפש מדפסת טובה שמשלבת גם סורק צילום ופקס בסכום של עד 700 שח יש כל כך הרבה מבחר מישהו בבקשה יכול להמליץ לי?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להתחדש במקלדת למטרת גיימינג כך שלא תהיה בעיה על לחיצת 2 מקשים בו זמנית, שלא תהיה קשה מדי, נוחה כמה שיותר וכמובן יפה ליד ולעין. בסביבות 250 ש"ח! בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רציתי לשאול איפה ניתן לקנות Microsoft® Fingerprint Reader ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם! שמעתי שניתן לשפר את מהירות הצריבה ושל עוד כל מיני דברים בצורב הנ"ל בעזרת עידכון קושחה. זה נכון? ואם כן מאיפה משיגים עידכון כזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן אחד עם usb 1.0 אז השאלה שלי היא: איך אני יכול לקנות/להחליף ל-USB 1.0 ל-USB 2.0 וגם להוסיף מפצל כדי שהיהיו יותר USB (יש לי רק 2 שמה). תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-