עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Guy King,

שאני מנסה להתקין אותה על המחשב ולוחץ על Setup מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת "This driver is not supported on windows 2000". יש לי windows xp heb. הדגם של המדפסת הוא 840C. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by Ad1r,

אני מחפש אוזניוות עד 400 שקלים תודה לעוזרים עריכה אוזניות נטו לגיימינג

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by wow,

לוג'יטק מאוסמן אופטי.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. יש לי מדפסת די ישנה.. Tektronix phaser 750P. בזמן האחרון אני לא מצליח להשתמש בה, אי כל הזמן מקבל ERROR 53 על המסך במדפסת. יש לי גם בעיות להתקין אותה על המחשב (המחשב לא תמיד מזהה אותה). המדפסת פעם עובדת ופעם לא ואני לפעמים צריך להתקין אותה מחדש. אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני צריך להדפיס משהו דחוף ואני כבר כל היום משתגע עם השגיאה הזאת. מה שמופיע לי על המסך זה: Printer Error 53 Call For Service wake up

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by Wile E Coyote,

(אני מקווה שאני בפורום הנכון) מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לבין מדפסת תרמית מבחינת שיטת הפעולה? מי מהדיו הנ"ל יותר יקר? מי יותר איכותי? תודה לעונים!

6. Started by Born2Kill,

הנה הקריטריונים: *עד 150 ש"ח אם היא מאוד טובה ועולה קצת יותר אני מוכן לחרוג *חוטי בלבד (חובה) *עיצוב ומראה יפה עדיף לי מקלדת בצבע שחור כסוף (לא חובה) *נוחה לשימוש (חובה)

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. Started by skp333,

ThermalTake W0090RU Slinet PurePower 470W V2.0 שקל450 HEC WIN420 שקל430 HEC 480W ACE480 שקל430 Antec TruePower 2 430W שקל465 אני קונה ספק חדש רציתי לדעת מה הכי ממולץ !!!!!! ואיזה מה-HEC יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. אני שאלתי תשאלה הזאתי לפני הרבה זמן ולא קיבלתי תשובה מספיק טובה... יש לי מארז יחסית קטן לפי דעתי..... כ 39 סמ אורכו עם זה עוזר במשהו?!?! בכול מקרה יש מצב שזה לא ייכנס לי למארז ... ???

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי???

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by Shasoosh,

אני מחפש המלצה למדפסת משולבת (מדפסת + סורק אולי גם פקס) בסביבות ה400 -500 ש"ח. עדיפות לעלות נמוכה של דיו. מה המדפסות המשולבות המובילות בטווח מחירים הזה? מה דעתכם על ה X5250 Lexmark ב 450 שקלים?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. מיועד גם למשחקים. אשמח להמלצות בכל טווח התקציב. תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי את האפשרות לבחור ספק למחשב של אשתי - את'לון XP 2200 עם 512 זיכרון, דיסק קשיח אחד ושני סידי רומים, רדאון 9200 פשוט שלא צורך הרבה כח. הספקים הם: HEC 300 WATT או ספק ג'נרי חדש יותר אמנם אבל עם הספק מוצהר של 450 וואט: הספק של חברה לא מוכרת בשם: L&C : כנראה סתם שם על המדבקה שהיבואן של הספק ביקש מהיצרן בסין להדפיס ולהדביק. בינתיים התקנתי את ה HEC כי לפי דעתי הוא יותר טוב וחזק מה דעתכם?

13. אני לוקח דרך העסק איזה מכשיר שאני רוצה ובנתיים חשבתי על המני פוז האם הוא הטוב ביותר בישבילהם ומה אתם חושבים עליו בכללי

14. Started by GPS,

היי אני מתלבט בין Logitech ChillStream לבין השלט של אקס בוקס 360 ברור לי שהשלט של האקס בוקס עדיף, אבל הבעיה היא שאני לא זה שמשלם לכן אני מעדיף את הגיים פאד הזול יותר של הlogitech חשוב לי הדיוק ושיתמוך בכל המשחקים.. אז השאלה שלי בעצם היא אם אחרי שאני יקנה את הלוג'יטק אני יתחרט שלא הוספתי עוד ולקחתי את ה360 תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by ychamp,

טוב אז קניתי לוח אם מעבד ו זיכרון חדשים ו הלוח שלי דורש חיבור 8 pin שאין בספק שלי. אז חיפשתי בגוגל קונברטור ומצאתי שאני צריך משהו כזה http://www.newegg.com/product/product.asp?item=N82E16812201005 השאלה היא איפה אני מוצא את זה בארץמישהו יודע? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  16. שלום קניתי ‏Formula Vibration Feedback Wheel Joystick‎ התקנתי תוכנית עדכנית מאינטרנט במשחק NEED FOR SPEED UNERCOVER הדוושת והבולמים לא עובדים מישהו יש לו רעיון

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. Started by רן.ט,

אני רוצה לקנות gamepad למחשב בתקציב של 350 שקל.. אפשר בקשה הצעות?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  18. חשבתי על ה ADVICE E-com 700 UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5063 כי שמתי לב שיש עוד כמה סוגים אני לא מבין כבר מה ההבדלים Advice PR750VA UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15 ובכלל כדאי את החברה הזאת? אני צריך מייצב וולטג' וכל החרטא הזה שיהיה טוב ועמיד. תודה ה PR יותר טוב מ E-COM ? למה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. Started by sprites,

אני מתלבט בין שתי קונפיגורציות (שתיהן מיועדות למחשב במוסס פנטיום 4) 1- Antec 3700AMB Metallic 350W שכולל 2 מאווררים וספק כח של 350 2- 3R system Neon גם בעל שני מאווררים וצג טמפרטורה +ספק כח ThermalTake TT420APD 2-fan APFC המחשב מיועד לגרפיקה ומולטימדיה ולמשחקים קלים.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by idofr,

לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה כי אין לי שמץ מזה אבל..... הקיצר הנה הקישור https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=145&products_id=771

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by aldema,

אני אשמח אם מישהו יענה על התשובות בהקדם... הטרנספומר שעולה 490 כולל ספק כוח??? מה זה ספק ג'נרי??הוא איכותי או זבל?? איך אני יודע אם הספק שמגיע ביחד עם המארז הוא איכותי?? מה זה משנה אם הספק איכותי או לא?? אם הספק הוא איכותי או לא איכותי-זה מה שקובע אם המחשב יהיה שקט?? בד"כ הספקים שכלולים במארז הם ספקים איכותיים ?? זה לא קצת הרבה כסף אם אני קונה טרנספורמר ב490 ש"ח ועוד ספק כוח של HEC שעולה 330==== 840 ש"ח למישהו יש אולי ניסיון עם הסמוראי או שהוא ראה אותו במציאות??? הוא יפה גם בלי אורות?? דרך אגב- איך אני מפעיל את האורות במארז?? הם נדלקים אוטומטי או ידני ?? שאלה חשובה: אם האורות של המארז מכוונים לכיוון הLCD -זה משפיע על הראות במסך??

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by FatalElement,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3732 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 סתכלו על החבילה הכללית יענו כולל הספק האיוורור והכל ותגידו מה יותר טוב

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by TomB,

מתלבט בין קניה של hp3570 לcanon lide30. לפי חיפושים שעשיתי באינטרנט הקנון הוא הטוב ביותר מבחינת איכות הסריקה, אבל, דיברתי עם ספק שאני מכיר טוב והוא אמר שהוא לא מתעסק עם מוצרים של קנון בגלל שגם היבואן "קרט" וגם החברה עצמה הן, ואני מצטט: "חרא". יש למישהו ניסיון עם השירות של "קרט" או של קנון עצמה, שיכול לאשש או להפריך את זה?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by eytan243,

שלום ! אני רוצה לקנות סורק בתחום המחירים 400-700 ש"ח הדרישות שלי הם 1.סריקת מסמכים לשליחה בפקס 2.סריקת תמונות ליצירת אלבום תמונות אפשרי שיהיה גם אפשרות לסרוק נגטיב על מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by idofr,

היייייייייייי אנשים שבת שלום!!! אז ככה רציתי קצת פרטים על מחשבי כף-יד כאילו אני מחפש משו עם GPS מסך נחמד שלא יקרטע ויהיה נחמד אם יהיה לו גם מקום לSIM (כדי שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט מחוץ לבית) ו.......אה כן מצלמה אם למישו יש המלצות וקצת מחירים דגמים אני מאוד אודה לכם (כותבים אודה או הודה?? ) תודה ושבת שלום עידו

• 3 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים