ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום. עשתי קצת חיפוש בפורומים והבנתי שהרוב אומרים שהHP לא מומלץ ועדיף לקחת CANON\EPSON\LEXMARK\BROTHER ותקנו אותי אם יש עוד. ואני לא יודע במה לבחור ... אמא שלי זכתה במכרז על מכונה של EPSON - Stylus CX4100 ב550ש"ח. האם כדאי לקחת את המכונה או לבטל? כעיקרון בשימוש שלי למכונה הוא לצילום והדפסת מסמכים באיכות טובה (עבודות בית-ספר וכו'), למשל שכשאנסה לסרוק דף הכתוב בכתב יד ולהדפיסו אז שהכתב יהיה ברור ולא דהוי ובלתי קריא (תוצא שהתקבלה אצל כמה מהחברים שלי....) אממ...וזהוא בערך... תודה למי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות את ה- Canon IP3000 ורציתי לשמוע את דעתכם עליה.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי מפאת חוסר מקום אני מוכר את המארז שלי (AOPEN H700B) ומחפש מארז חדש , בלי ספק ורצוי שיהיה סולידי (בלי כול מיני קשקושים) וזול (מתחת ל200 ש"ח) , לא בלי לקנות איזה משהוא גנרי דפוק ונתקלתי במארז הזה , מה דעתכם ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3773 http://briefcase.walla.co.il/data/s/u/p/e/r/m/a/n/m/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200505191927041120/200507121845582620/6C_Case.pdf תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PERIDUO702&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=HE
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את האפשרות לבחור ספק למחשב של אשתי - את'לון XP 2200 עם 512 זיכרון, דיסק קשיח אחד ושני סידי רומים, רדאון 9200 פשוט שלא צורך הרבה כח. הספקים הם: HEC 300 WATT או ספק ג'נרי חדש יותר אמנם אבל עם הספק מוצהר של 450 וואט: הספק של חברה לא מוכרת בשם: L&C : כנראה סתם שם על המדבקה שהיבואן של הספק ביקש מהיצרן בסין להדפיס ולהדביק. בינתיים התקנתי את ה HEC כי לפי דעתי הוא יותר טוב וחזק מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש המלצה לסט בסיסי מקלדת+עכבר, חוטיים, בלי פיצ'רים מיוחדים. דגש על אמינות ופידבק סביר מהמקלדת. ראיתי ש-gigabyte מציעים סטים בטווח המחירים, למשל GK-KM5000. מישהו מכיר איך ג'יגה-בייט בתחום המקלדות? כמו כן אודה להמלצות נוספות במסגרת התקציב. בברכה, ilil
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כל מדיה שאני מכניס נניח שלפי היצרן המהירות שלו היא 8X אז אני יכול גג לצרוב 4X מישהו יודע למה זה? אני משתמש רק עם מדיות איכותיות יחסית ממורקס, וורבטים, מקסל, סילבר לין.... אמרו לי לעדכן את הצורב...וזה יעזור...מישהו מבין בזה?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אם אתה מחזיק אותו הרבה זמן ומשחק הוא נוח לידיים, כזה קל וטוב... או גדול מידיי?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ראיתי שישנם שתי דגים של הG15 הכתום והכחול... במה הכתומה שונה מהכחולה חוץ מהעיצוב? האם הם תומכים שאותם משחקים? איזה סוג של מידע אני יקבל במסך? אם אני מחבר את המקלדת למשחק שלא רשום ברשימת מחשקים הנתמכת באתר של לוג'טק כמו CS מה אני יראה על המסך? האם יש עוד דגמים של מקלדות שיכולים להתחרות בהם?? ובכלל מה אתם חושבים על המקלדת הזאת ? [G15] .. אני יותר אהבתי את הדגם הכחול ["הישן"] מבחינת העיצוב מה אתם אומרים עליו?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
רמקולים עד 200 הכי חשוב שיהיו עמידים ובאיכות סבירה+ ולא חלשים מיידי (אם יש משהו יותר זול למה לא :] ) מקלדת ועכבר בסביבות ה 100 פלוס מינוס אני קניתי מקלדת ב 30 שקל למחשב שלי והיא כבר שנתיים מחזיקה מעולה! אפילו מקלדת מולטימדיה אז ניראה לי שכדאי להשקיע יותר בעכבר? לא עקרוני העיקר שיהיה עמיד זה הכי חשוב לי וכמובן נוח אגב בכלליות זה לא לגיימר זה לעבודות משרדיות ואינטרנט, ככה שאני לא צריך משהו מיוחד ובגלל זה גם התקציב ככה.. תודה מראש וסוף שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ברשותי כ 300-400 תמונות ישנות של משפחתי, שאני מעוניין לגיבוי במחשב. אני מנסה לעושת זא באמצעות Brother MFC-425CN, הנחתי 4 תמונות בסורק, ביצעתי סריקה, אך התוצאה היתה תמונה אחת גדולה (המורכבת מארבעת התמונות) במקום זיהוי של 4 תמונות שונות ושמירה כ 4 קבצים. בדקתי באפשרויות של הסורק, ולא מצאתי אזכור לנושא הנ"ל. 1. מישהו יודע אם וכיצד ניתן לסרוק מספר תמונות בבת אחת, תוך שמירה אוטומטית של כל תמונה בקובץ נפרד ? 2. האם יש מקומות הנותנים שירותי סריקה כמותית, כלומר, שאעביר אליהם כ 300-400 תמונות, ואקבל מהם 300-400 קבצי תמונה (תשלום לפי תמונה כמובן) ? אשמח לקבל המלצות לחברות כאלה באיזור המרכז, ולדעת כמה בערך זה אמור לעלות. (אגב, איזה חברות עלי לחפש למטרה זו ?)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
חשבתי על ה ADVICE E-com 700 UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5063 כי שמתי לב שיש עוד כמה סוגים אני לא מבין כבר מה ההבדלים Advice PR750VA UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15 ובכלל כדאי את החברה הזאת? אני צריך מייצב וולטג' וכל החרטא הזה שיהיה טוב ועמיד. תודה ה PR יותר טוב מ E-COM ? למה?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יענה על התשובות בהקדם... הטרנספומר שעולה 490 כולל ספק כוח??? מה זה ספק ג'נרי??הוא איכותי או זבל?? איך אני יודע אם הספק שמגיע ביחד עם המארז הוא איכותי?? מה זה משנה אם הספק איכותי או לא?? אם הספק הוא איכותי או לא איכותי-זה מה שקובע אם המחשב יהיה שקט?? בד"כ הספקים שכלולים במארז הם ספקים איכותיים ?? זה לא קצת הרבה כסף אם אני קונה טרנספורמר ב490 ש"ח ועוד ספק כוח של HEC שעולה 330==== 840 ש"ח למישהו יש אולי ניסיון עם הסמוראי או שהוא ראה אותו במציאות??? הוא יפה גם בלי אורות?? דרך אגב- איך אני מפעיל את האורות במארז?? הם נדלקים אוטומטי או ידני ?? שאלה חשובה: אם האורות של המארז מכוונים לכיוון הLCD -זה משפיע על הראות במסך??
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי מדפסת די ישנה.. Tektronix phaser 750P. בזמן האחרון אני לא מצליח להשתמש בה, אי כל הזמן מקבל ERROR 53 על המסך במדפסת. יש לי גם בעיות להתקין אותה על המחשב (המחשב לא תמיד מזהה אותה). המדפסת פעם עובדת ופעם לא ואני לפעמים צריך להתקין אותה מחדש. אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני צריך להדפיס משהו דחוף ואני כבר כל היום משתגע עם השגיאה הזאת. מה שמופיע לי על המסך זה: Printer Error 53 Call For Service wake up
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון: יש למישהו מה לומר עם המארז JNC 8668-4JA וספק 500W? האם זה הגיוני וטוב שזה 500W במחיר כזה? זה לAMD מיועד ש=למשחקים ומחשב שלא כבה. מה עושים? לקחת ב170ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היייייייייייי אנשים שבת שלום!!! אז ככה רציתי קצת פרטים על מחשבי כף-יד כאילו אני מחפש משו עם GPS מסך נחמד שלא יקרטע ויהיה נחמד אם יהיה לו גם מקום לSIM (כדי שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט מחוץ לבית) ו.......אה כן מצלמה אם למישו יש המלצות וקצת מחירים דגמים אני מאוד אודה לכם (כותבים אודה או הודה?? ) תודה ושבת שלום עידו
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ThermalTake W0090RU Slinet PurePower 470W V2.0 שקל450 HEC WIN420 שקל430 HEC 480W ACE480 שקל430 Antec TruePower 2 430W שקל465 אני קונה ספק חדש רציתי לדעת מה הכי ממולץ !!!!!! ואיזה מה-HEC יותר טוב.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ב שנת 2000 קניתי הגה SIDE WINDR FORCE FEEDBACK שנחשב לרולס-רויס של ההגאים באותו זמן. הבעיה שלי שההגה באה עם חיבור ישן שמתחבר לכניסה הצהובה (מאחורי המחשב),ול ווינדוס XP אין תמיכה ב דרייברים ישנים,ולכן אין אותם רעידות ו תחושות כמו שהיה עם ה דרייברים, למישהו יש אולי כזה וגם ויש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני שאלתי תשאלה הזאתי לפני הרבה זמן ולא קיבלתי תשובה מספיק טובה... יש לי מארז יחסית קטן לפי דעתי..... כ 39 סמ אורכו עם זה עוזר במשהו?!?! בכול מקרה יש מצב שזה לא ייכנס לי למארז ... ???
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הוא תמיד היה שקט מאד (כמצופה מ6A19), אבל בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש כמו שואב אבק. לא ניקיתי אותו הרבה זמן אז סביר להניח שיש הרבה אבק במאווררים. האם אבק יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאחי לוח כתיבה למחשב אני לא ממש מבין בנושא, אחי הוא צייר אז זה דיי חשוב לו האיכות וגם גודל הלוח, אני מעוניין בלוח כתיבה גג עד 650 שקל מקווה שתעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
ראיתי את ה-Mozart (VC4001SNS) ב1004 בhttp://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10885 יש הצעות נוספות (יש את הבח ה8001 במחיר זהה)
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! האם אפשר לחבר דיסק קשיח שהוא IDE ביחד עם דיסק קשיח SATA? האם זה יוצר בעיות? תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-