ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משהו זול ופשוט ללימודים. רציתי משהו עם פקס אבל אין בזול אז אנסה את התוכנה שמשלבת את המכשיר הזה עם המודם של המחשב. מה אתם אומרים <?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
דרישות: שלא תהיה צעצוע שהאלחוט שלה יהיה איכותי ולא יתפספסו אותיות בהקלדה אם אפשר, שלא תהיה בחבילת קומבו עם עכבר, אבל אם אין ברירה, לא נורא.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת מה ההספק שכל רכיב במערכת שלי דורש (במדויק) אין לי מושג איפה למצוא את זה... ניסיתי לא הלך המפרט: A64 3000+ ClawHammer Abit KV8 MAX3 512mb Samsung 400MHz Asus GF Ti4600 v8460 CDRW-ROM Lite On x52x32x52 CD-ROM LG x52 Maxtor 4D05062 Maxtor 6 Y080M0 (SATA) וזהו כל השאר אני אנסה לברר לבד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי את האפשרות לבחור ספק למחשב של אשתי - את'לון XP 2200 עם 512 זיכרון, דיסק קשיח אחד ושני סידי רומים, רדאון 9200 פשוט שלא צורך הרבה כח. הספקים הם: HEC 300 WATT או ספק ג'נרי חדש יותר אמנם אבל עם הספק מוצהר של 450 וואט: הספק של חברה לא מוכרת בשם: L&C : כנראה סתם שם על המדבקה שהיבואן של הספק ביקש מהיצרן בסין להדפיס ולהדביק. בינתיים התקנתי את ה HEC כי לפי דעתי הוא יותר טוב וחזק מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש מבצעים , מדפסת משולבת מומלצת עליכם , בלי פקס, אין צורך, מדפסת + סורק + מכונת צילום. במחיר סביר!!!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! ברצוני לקנות כרטיס מסך GF 6600 256 MG עכשיו, במעבדת מחשב אמרו לי שהספק שלי לא יתאים לכרטיס מסך... השאלה היא: איזה ספק אני צריך. והאם יש עוד הבדלים ביניהם חוץ מ-W (וואט) על מה כדאי להסתכל בבחירת ספק (רעש,וואט..עוד משהו?) תודה רבה !! לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האם צריך שיהיה על משטח? או זה לא חשוב? אני שומע כל מיני חריקות שהוא עובר על השולחן עץ שלי
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת לא נתקעת (שלא נתקעת אם לוחצים על שני מקשים ..) עד 150 שח בתודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני יצטרך משהו חזק ואמין כי אני מחבר הרבה מאוררים וקתודה..
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי קונפיגורציות (שתיהן מיועדות למחשב במוסס פנטיום 4) 1- Antec 3700AMB Metallic 350W שכולל 2 מאווררים וספק כח של 350 2- 3R system Neon גם בעל שני מאווררים וצג טמפרטורה +ספק כח ThermalTake TT420APD 2-fan APFC המחשב מיועד לגרפיקה ומולטימדיה ולמשחקים קלים.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי. לאחרונה רציתי לשדרג את העכבר שיש לי ( מיקרוסופט אופטי רגיל) לעכבר עם 5 מקשים . זאת כדי לתפעל יותר מקשים דרך העכבר ולא במקלדת - במשחקים. קניתי עכבר של חברה בשם CHIC ב57 שקל ( בלי גיחוחים בבקשה) בעל 5 מקשים. הוא נוח יותר אך נראה לי שהוא "איטי " יותר מהעכבר שיש לי כרגע. האם הוא באמת איטי יותר? איך נמדד רגישות \ מהירות של עכבר? ואם יש לכם המלצה על עכבר טוב למשחקים ולא יקר- תבורכו. חיים
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
Aopen H600 מארז- האם הוא בא עם תאורה פנימית?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אתמול בנסיעתי לאילת היה אצל נהג המונית פוקט פיסי ובתוכו מפה שמראה לו את כל הדרך ואמרת מתי לפנות וכו', ממש נגנבתי מהמפה, ואני רוצה לרכוש גם לעצמי מכשיר כזה בחופש הגדול, אחרי שקראתי קצת על הנושא הבנתי שעדיף בשבילי פאלם, בעיקר בגלל המקלדת, השימושים העיקריים שמצאתי בשביל הפאלם זה הכי חשוב שינווט אותי בכבישים..(אפשר גם שם לשים תוכנת מפה בעברית כמו בפוקט פיסי?), ישמש כנגן אמפי3 ברכב וכך יחסוך את קנייתו של הרדיו דיסק, ישמש לכתיבה בשיעור, בזמן האחרון לא מסדתר עם מחברות בגלל זה לא כותב.. יש עוד שימושים שהוא יכול לתת? איזה מכשיר אתם ממליצים בערך שיתאים לצרכים שלי? (אני צריך לדעת כמה לחסוך עד לחופש הגדול) אני מעדיף לא לעבור את ה1700-1600 כמה שיהיה זול יותר ככה ישביע את רצוני יותר…
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איזה מארז היום הכי מומלץ בשוק כך שבמידה ויש לי מאורר טרקטור בפנים עדיין הוא יספוג את מרבית הרעש מבפנים ואני כמעט ולא ישמע כלום
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות ספק חדש ,אז אני יתן לכם את המפרט שלי שתדעו מה הספק אמור להחזיק על גבו אז ככה: mobo: Dfi LanParty Nforce4 Ultra-D mem: a-data 2X512mb gigabyte 6600(regular)128 mb ישודרג בעתיד המאד קרוב ל 6600gt של חברה כל שהי amd 3200+ ווינצ'סטר עם ליבת venice (מחכה שהוא יצא כדיי לקנות אותו בקרוב) dvd rom dvdrw hd maxtor 160gb sata sb creative 5.1 tv card life view aerocool gateway zalman 7700cu zalman vga cooler vf-700cu ventec spectrum cold cathode light uv ====---X2 ventec uv 80mm case fan uv green ventec uv 80mm case fan uv blue וזהו בעיקרון הספק שמאד רציתי הוא tagan iexe אבל אני לא יודע אם הוא יהיה מספיק חזק לכל זה אה שחכתי המערכת הזאת הולכת לעבוד …
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מחפש רכיב חומרה שיכול לקלוט וידאו בפורמט אנלוגי / דיגיטלי, להשהות אותו לזמן מדוד וניתן לשינוי של עד שניות ספורות ולשדר אותו באותו פורמט. האם מישהו מכיר רכיב כזה? תודה CHEN038.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת משהו,במארז אצלי יש אופציה (חורים) לדבר כזה (Audio Speaker Ports) אבל לא קיבלתי את החיבורים עצמם כשקניתי את המחשב. אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות דבר כזה ולחבר,או שזה היה אמור להגיע מובנה עם המארז עצמו. הכוונה לחיבורים שנמצאים בקידמת המארז,ליד ה-USB... תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חברה שמעו אני אומר לכם ככה ספק אני צריך טוב שיהיה למה המחשב יעבוד הרבה ומארז אני באמת לא יודע לא חשוב לי היופי רק שיהיה כמו שצריך ולא עד כדי כך יקר עכשיו אני שואל אפשר להשיג משהו כזה ככה עד 500-600 שח מארז + ספק טוב
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה לא מייצרים יותר תדגם פאוור סטרים 420 של OCZ. והמוכר בחנות של נועה מחשבים אמר לי שיש חברה בשם TOPOER שהיא מייצרת לOCZ תספקי כוח, והם ממש באותה רמה... הוא המליץ לי גם על הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 האם זה חברה ג'נרית? לברוח?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
אז ככה יש ברשותי Gamepad : Logitech Dual Action ... הבעיה שהכיול שלו על הפנים הסטיקים האנלוגיים בכלל לא מכוונים באמצע ... ניסיתי לכייל באמצעות לוח הבקרה ב windows לא עזר ניסיתי להתקין ת'פאצ'ים החדשים מ Logitech וכלום! זה נשאר ככה... למרות שלמראית עין הם במרכז ..... החלטתי שלפחות אני לא אשתמש באנלוגי ורק ב D-pad ולא מצאתי שום דרך לבטל את האנלוגי... אין שום כפתור שמכבה את זה וגם לא מצאתי שום תוכנה שעושה את זה... דבר יחידי שמצאתי זו תוכנה שמחליפה בין האנלוגי ל D-pad (מבחינת שליטה) אבל זה לא פותר את הבעיה אני עדיין נוטה לצדדים גם שאני לא נוגע בכלום... משהו יודע על איזה טריק לבטל את האנלוג לפחות ?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת MINI DV של סוני, דגם PD150 צילמתי איתה טקס סיום של הביצפר שלי, יש לי חיבור פיירוויר במצלמה ובמחשב, חיברתי, עכשיו אני צריך איזהשהי תוכנה או משהו שאפשר איתה להוציא את הסרט למחשב, בפורמט קריא.. עזרה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-