עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by greenvector,

היי בשעה טובה קניתי מצלמת רשת VX6000. התמונה שהיא מציגה די רועשת בתנאי תאורה רגילים ובנוסף נראה שיש מספר פיקסלים מתים. המצלמה תקולה? ניתן להחליף במיסגרת אחריות? זו מצלמת הרשת הראשונה שלי כך שאני לא מבין כלכך בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by rb024,

היי לכולם! יש לי בעיה עם המאוורר של הספק כוח. בזמן האחרון הוא עושה רעשים בלתי סבירים... פתחתי את הספק(לא נתקלתי במשהו חריג), ניקתי אותו מאבק אך ללא הועיל. עוד אציין שכשאני נותן מכה קלה על המאוורר הרעש מפסיק לכמה שניות וחוזר. אשמח לשמוע הצעות בעניין...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by malcolmx9,

קניתי את המארז 6A19, ואני מאוד מרוצה מהאיכות שלו. אבל הוא מאוד מרעיש, וזה הדבר האחרון שציפיתי ממארז עם שתי תושבות למאווררים 120MM+שני מאווררים 120MM של TT, שאמורים להיות שקטים! (לא זוכר את השם המדוייק שלהם, אבל אני מאמין שכל מאוורר עומד על 21db). לבנתיים, אני כיביתי את המאוורר הקדמי, כי הרעש פשוט בלתי נסבל, אבל למרות זאת המאוורר האחורי לבד עדיין מרעיש בכמויות גדולות! המאוורר 120MM של המארז זרוק כרגע בארון אגב, כי הוא מרעיש עוד יותר לפי מה שהבנתי (לא ניסיתי בעצמי, כבר על ההתחלה ניתקתי אותו מהמארז מבלי לנסות). מה אני יכול לעשות בעניין? העליתי את האפשרות להסיר עם דרמל, את "הרשת" (שכחתי מה השם שלה) שבנוייה על תושבות המאווררים, אבל במקום להתרוצץ ולבזבז זמן כך סתם, רציתי לדעת א…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by MasterDK,

בוקר טוב לכולם, המערכת הישנה מתה ורכשתי לוג'יטק Z533. מערכת 2.1. כאשר אין מוזיקה או סאונד, יוצא רעש סטטי מהרמקולים. הרעש יוצא גם אם המחשב כבוי. עוצמת הרעש תלויה באופן ישיר מכמה שאני מגביר את המערכת. הרעש לא תלוי במחשב (הנמכת הסאונד במערכת ההפעלה לא משנה את כמות הרעש, ניתוק כבל ה AUX לא משנה את עוצמת \ כמות הרעש). הרעש הוא רעש בצורת: ססססססססססססססססססססססס מה יכולה להיות הסיבה?

6. Started by tuviazait,

לפני כשבועיים המדפסת שברשותי (3 שנים אצלי) החלה להשמיע רעשי תקתוק לאחר הדלקתה. אני פותח את המכסה העליון (איזור הסריקה) ואני רואה שזרוע הסורק תקועה בחלק העליון ורועדת. כ-10 שניות לאחר הופעת התקתוק רואים תזוזה של זרוע הסורק כ-4 ס"מ כלפי מטה ואז היא חוזרת למעלה, ושוב מופיע תקתוק שמפסיק סופית לאחר 20 שניות נוספות. יש לציין כי לאחר סיום התקתוק המדפסת עובדת כרגיל ללא שום בעיות. המדפסת עבדה 3 שנים ללא בעיות. אין שום נייר שתקוע. כל הגלגלים חופשיים ונקיים. עשיתי איפוס מדפסת לפי הוראות היצרן, אבל הבעייה עדיין קיימת. עזרה בבקשה. תודה.

7. Started by eranisra,

שלום, קניתי את המשולבת J5783. שמתי לב כשאני עובד איתה יש רעשים די חזקים(בסריקה למשל וגם בהדפסה כשהראשי דיו זזים) האם אני צריך להיות מודאג או שזה משהו רגיל בדגם זה? לפני זה הייתה לי מדפסת HP 5550 והרעש לא היה חצי משיש בזאת.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by ^DaRk-MiNd^,

לפעמים כשאני פותח את המחשב אני שומע רעשים מתוך המארז זה לא ממש תקתוק זה .... לא יודע רעש מכני פתחתי אותו ושמתי לב שזה מהחלק הקידמי של המארז שם הארדיסקיפ ונראה לי שמתוך ההארדיסק מה שעוד יותר מפחיד אותי שכשהסתכלתי בפנים שמתי לב שההארדיסק שלי הוא .......WD ??? : :-X ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by חן מ,

שבת שלום יש לי אוזניות של מיקרוסופט מדגם LX 3000 עד אתמול בכלל לא יכלתי לדבר בסקייפ,עכשיו סידרתי את זה ואני יכול הבעייה באופן כללי היא שכל פעם שאני נוגע בחוט של האוזניות כדי לקרב אותן אליי הוא לשים אותן בצד,יש רעשים כאלה מוזרים כמו שיש ברדיו כשמחליפים תחנות ואין קליטה מה הסיבות לרעש הזה?איך אפשר להעיף אותו לגמרי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. היי, קניתי עכבר חדש, אבל מה, הוא קצת חלקלק מדי במגע עם המשטחים שתחתיו. לכן חשבתי לקנות איזה שהוא סט של 4 רפידות לתחתית העכבר, כדי לגרום לו לנוע בצורה קצת יותר נורמטיבית. אממה? אין לי שמץ איך הרפידות האלו נקראות באנגלית. תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  12. ישבתי לי ללמוד היום קצת.. ופתאום עלה בי רעיון לנקות את הפד עכבר שכבר מזמן לא נראה מי יודע מה.. לאחר חיפוש באינטרנט גיליתי כל מיני שיטות שממש לא התחשק לי לנסות - מכונת כביסה, לשטוף במים וכו' וכו'.. התייאשתי עד שפתאם נזכרתי שאתמול הייתי באיקאה וסתם קניתי מהם את הגלגלות להסרת שיער בעלי חיים מהבגדים.. (גליל דביקי כזה), ואז פשוט חשבתי להשתמש בו לנקות את הפד.. התוצאות - מדהים. הפד חזר להיות שחור ונקי מאבק, העכבר חזר לשייט עליו בקלילות.. אחלה של דבר. סתם התחשק לי לשתף.. טיפ.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. Started by bg1987,

אני מעוניין לקנות רצועת נשיאה למחשב שלי (antec p182) בשביל לאנים שאני משתתף מידי פעם אני מנסה למצוא איפה אפשר לקנות רצועה טובה (אם יש כאלה שיש בהם גם מקום למקלדת\עכבר מה טוב) מצאתי רק בסקיי (http://skypc.co.il/pl_product~A1700~55~0.htm) אבל אני רוצה לראות אם יש לי עוד אופציות

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by kobibo,

איך המארז ויותר חשוב איך הספק כח שלו האם הוא מ ver 2.0 ? Thermaltake VB1400BNSI SOPRANO + 400W Case

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. לפני כחמישה חודשים (נראה לי)....קניתי מחשב שעלה לי בסך הכל 4000 ש"ח.... מכיוון שאיני מבינה מאומה בחומרה, יצרנים ומחירים.... רציתי להביא לכם רשימה - ותביעו את דעתכם - איפה עבדו עליי..... יהיה נחמד לדעת.... נ.ב1: לא ניסיתי לקנות מחשב חיה - אלא מחשב רגיל.....אז אל תתחילו לשפוט ברמה מיקצוענית מדי.... נ.ב2: אני לא בטוחה שכל הפרטים שאתן רלוונטיים.... pentium III 1000 Mhz asus cuv4x sdram 256mb 133mhz nvidia geforce2 mx 32 mb creative s.b live value u.s. robotics 56k fax int pnp w.d 30gb 7200 cd rom teac x40 logitech pilot oem sony 1.44 quality speakers 80w fcpga מאוורר נראה לי שזה הכל....

• 33 תגובות
    • 7.3k צפיות
  16. מה דעתכם על המארז הזה? הוא בנוי מאלומיניום, 2 מאוררי 120 ממ (אחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא). האם זה יספיק? קישור בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=5118 נ.ב בKSP יש אותו ב100 שקל פחות.. תודה!

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  17. היום קיבלתי אותו ממשלוח אבל להפעתיתי לא הגיע איתו כלום!! אפילו לא שמו אותו בקופסה (הוא רק היה עטוף בספוג דק) אז משהו יודע מה הבנדאל שאמור היה להגיע איתו?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  18. הכרטיס מסך Fx6800 ?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by PeaS,

חיפשתי השוואה של צורבים... אני מניח שרובכם קראתם, אבל מי שלא: http://www6.tomshardware.com/storage/01q4/011213/index.html

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכם! רכשתי לא מזמן מחשב חדש, (אם צריך המפרט נמצא בצד) וכמו שאתם רואים יש לי WINDOWS VISTA SP1 ULTIMATE השאלה שלי היא : מדוע כאשר אני לוחץ על 3 מקשים במקלדת ברצף, הלוח משמיע צפצופים? (המקלדת מחוברת עם PS/2 אם זה אומר משהו) (כאשר אני לוחץ על 3 מקשים או יותר בו זמנית,המחשב לא קולט אותם, כאילו אני לא לוחץ על כלום) מה שמפריע לי יותר זה הצפצופים ולא העובדה שאי אפשר להשתמש בו זמנית עם 3 מקשים ומעלה. אפשר לבטל זאת או לעשות משהו בנידון? תודה לכם!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מעוניינים בלוח אם חדיש או במקלדת מכאנית במחיר מעולה? אל תפספסו את ההזדמנות הזו לכתבה

22. תק תק, והמחשב לא זז כמה זמן.... זה עוד הרדיסק מת של IBM... נכון?? ואני הולך ללכת לKSP איתו אז תרשמו בו בבקשה את הסיפור האישי שלכם עם IBM, אם יעשו לי בעיות... תודה

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. http://hwzone.co.il/reviews/habu_deathadder/ קצת פרו לוג'יטק ולא ממש אובייקטיבי, לא :\? חוו את דעתכם.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  24. למי שלא שמע, Nixi היא חנות אלקטרוניקה מחשבים וקולנוע ביתי חדשה, שנפתחה בהשקעה ענקית של כמליון וחצי שקל (או דולר?) אתמול הייתי החנות Nixi החדשה שנפתחה ברעננה, ואלו הרמשים הראשונים שלי ממנה: א' כל, החנות נראת מדהים, העיצוב הכי טוב שראיתי בחיי... יש שילוב של מראות וזכוכית, וכל החנות נבנתה כמין ספרה מדהימה. החנות מושקעת ביותר וניכרת התחשבות רבה בעיצוב החיצוני. ב) כאשר מגיעים לחנות הדלתות נפתחות לבדם (נפתחות פנימה לא לצדדים ) ומרגישים כמו מלכים. ברגע שנכנסים ניגש עובד שלבוש בחליפה ועליה תג עם שם העובד ודגלים של מדינות (אמריקה= מדבר אנגלית, ישראל= מדבר עברית).. ההרגשה יוצאת מן הכלל כאשר היחס אלינו היינו לקוחות עסקיים לכל דבר. ג) הצורה בה מסודרת החנות היא מעניינת מאד, ולא ה…

• 9 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.