עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam VX-2000. התוכנה והדרייברים שמגיעים עם המצלמה (כמו גם העדכונים שאפשר להוריד מאתר מיקרוסופט) לא מאפשרים תצוגת מראה, מה שאומר שהתצוגה על המסך הפוכה לגמרי (למשל - יד ימין על המסך היא בעצם יד שמאל, וכו'...). בתוכנה של המצלמה וגם במסנג'ר אין אפשרות לתצוגת מראה. יש למישהוא מושג איך ניתן לפתור את זה? אולי בעזרת תוכנה אחרת? מישהוא מכיר? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by ziv124,

יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  3. מחפש אכבר גיימינג אלחוטי מתחת לה 420 ש"ח. רצוי מהחנות טי.אם.סי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by LaCostE,

אני רוצה לקנות מדפסת להדפסה על נייר פוטו ממצלמה דיגיטלית Sony P73. כמובן על נייר פוטו , אני לא צריך תוצאות מדינמות אבל שיהיו טובות . יש דבר כזה בסביבות 400 ? ראיתי את הCanonים , IX1500',1600,IP2200 . איך הם ? ואיך הם בתור מדפסת ?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. שלום רב, קניתי את ה MX1000 החדש והכפתורי BACK ו FWD לא עבדו אז עשיתי חיפוש פה בפורום ואמרו לשנות את הגדרת הכפתור ל KEYSTROKE וללחוץ ALT + RIGHT CLICK וכו'.... אני לא מצליח לעשות את זה - לחיצה אחת את אלט ועכבר רושם לי אלט ונותן לי סמן שחור (תמונה 1) ולחיצה נוספת על העכבר פשוט מסמנת לי את הטקסט בתיבה ולא עובד לי... (תמונה 2) זה מציק בטירוף. רעיונות חברה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by SOAD,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש חנות בארץ באזור הדרום שמוכרת פייטינג סטיק לפלייסטיישן 3 , כוון שראיתי מודעת מכירה דומה באתר אך לא הצלחתי ליצור קשר עם המשתמש. תודה על העזרה (אשמח אם תשאירו מספר טלפון רלוונטי ליצירת קשר אם מעוניינים למכור).

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by Dimer,

יצא עידכון FIRMWARE ל - G5 אמור לשפר את הביצועים על משטחים בעייתיים http://www.theinquirer.net/?article=27923 להורדה http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/US/EN,CRID=1792,contentid=11017,OSID=1,softwareid=11305,showinstructions=1

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by zone glide,

אנחנו מחפשים מדפסת אלחוטית לבית, שכוללת פקס ואת שאר הפיצ'רים הללו, כולל סורק. שתהיה צבעונית. אגב, על מנת לקבל פקס אני חייב למקם את המדפסת קרוב לקו הביתי? תקציב עד איזור ה-500 ש"ח. יצא לי לראות את הדגם החדש של HP, שהוא ה-8023. מה דעתכם עליהם? חלק המליצו וחלק לא.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by adam777,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב שאני יכול לאפיין ב-3 תכונות עיקריות: - חייב לכלול פקס בנוסף לפונקציות הרגילות של מדפסת/סורק/צילום. - לייזר, אני מעריך שבטווח מחיר הזה רק שחור-לבן רלוונטי ובכל מקרה צבע זה ממש לא הכרחי. - מחיר - בגדול, עד 1000 ש"ח. תודה מראש ושבוע טוב, אדם.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. אני מחפש מדפסת לייזר לא יקרה ושתהיה חסכונית. שמעתי שניתן למלא אותם באבקה...מה אתם ממליצים? איזה חברות? איזה דגמים?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ציונה,

שלום, רכשתי מגבר הרמן קרדון אומני בר, אבל, הקול מגיע שבריר שנייה אחרי תנועת השפתיים. איך מסנכרנים את זה? אודה לעונים

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  12. Started by Amit BL,

שלום. אני מעוניין בעכבר+מקלדת+הדסט, אין תקציב נכון לעכשיו, יש בבאג מבצעים על SteelSeries, מה שיכול להיות מגניב אם יש להם דגמים מעולים. בכל מקרה, תמליצו על רייזר, לוג'יטק או סטיל, כמובן אפשר עוד חברות. תודה <: אגב שלא יהיו מקלדות ועכבר MMO

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה לספר אלקטרוני שאני אקנה בארהב או קנדה. בסביבות 200-300$. חשוב לי שיהיה 5-6 אינצ ותתומך בהרבה פורמטים. אשמח לכל קריאת כיוון תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by bonom,

שלום חברים, קניתי כרטיס pci firewire ואני מנסה לחבר אותו למחשב ולעבוד איתו. בהתחלה חיברתי אותו ועבדתי איתו, אך אחרי יום או יומיים הוא החל לעשות לי בעיות בעיקר כאשר המחשב "התעורר" משינה. לאחר מכן הוא כלל לא זוהה על ידי הכרטיס קול, אך כן זוהה במחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם היה עלי לחבר אותו לכבל חשמל נוסף? או שהחשמל שהוא מקבל מהpci ומהלוח אם הוא מספיק? אם כן ניסתי למצוא חיבור חשמלי מתאים בתוך המארז אבל לא ראיתי אחד כזה. כאשר חיפשתי באינטרנט מידע, ראיתי פוסטים שאומרים שלעתים כדאי לחבר את הכרטיס pci למקור חשמלי, במקרה והוא לא מזוהה על ידי הכרטיס קול. הכרטיס firewire שקניתי מאיביי הוא עם ציפ של טקסס אינסטרומנט כפי שנאמר רבות שהוא הכי טוב [גם על ידי היצרן של…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by pringles,

http://phoon.us/mouse/ תגידו משהו??... 67 צפיות ואף אחד לא ניסה או ראה ויש לו איזה פידבק?[br]פורסם בתאריך: 24.09.2010 בשעה 05:23:50 מישהו ניסה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. פתחתי תראד בפורום אמריקאי ( נקרא לו ), שביקשתי מכולם לתת חוות דעת, לפי דעתם, מה המשטחים ה Hard ו - Cloth הכי מומלצים לשימוש. בנתיים הרשימה נראית ממש טוב. מבחינתי זה עשה את העבודה, כי מצאתי מחליף ל SX שחיפשתי כל כך הרבה זמן. הוא מופיע בסוף הרשימה אתם תוכלו לרכוש אותו ישירות מהחנות עם משלוח אם אתם מתגעגעים לביצועים של SX ויותר, לפי מה שהמוכר אמר למישהו נוסף בפורום. אני הוספתי את סוג המשטח או סוג ה Surface שהמשטח עצמו מספק. כרגע התראד מתמקד ב Hard ו ה- Cloth זה סוג של בונוס לצורך השוואה או עזרה באיתור משהו יותר טוב שמישהו מחפש. Currently Full List : Hard: Steelseries 9HD ( Plastic ) Razer Scarab ( Fractal 2.0 coating ?) fUnc F-10 XL ( Smooth surface ? / Polycarbo…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חסר לי ההגה(אני גם ככה לא משתמש בו) וחשבתי אולי אוכל לנצל את הדוושות בFLIGHT SIMULATOR הסט הוא של THRUSTMASTER ויש לדוושות חיבור שנראה כמו PS2 שמחבר להגה ובהגה יש חיבור USB. האם יש דרך לחבר את הדוושות בנפרד?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by Or94,

אני מעוניין לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר. איזה סט יותר טוב מבין אלה: זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=16432 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=19755 איזה עכבר מגיע עם כל אחד מהסטים ואיזה סט יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה להקלטה של שידורים מיס עכשיו המליצו לי על הדגם http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_hvr1200mckit.html WinTV-HVR-1200 (שעולה 340 בKSP) אבל אני רואה שיש דגם של GIGABYTE שאומנם זול יותר (280) אבל תומך בMPEG4 וכל מיני דברים *שניהם מKSP כי זה מה שיש לי בב"ש אז רציתי לשאול מה עדיף לי לקנות תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by haimamazavs,

שלום לכולם! בקרוב אני טס לחול לכמה חודשים ואני רוצה לקחת איתי את המחשב הנייח, איך אני יכול לעשות את זה בלי קייס? ואם אי אפשר בלי קייס אז מאיפה אני מביא אחד כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by yamamoto,

מה משמעות תוספת האותיות למספרי הדגמים בhp למשל C J או M וגם officejet deskjet

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by sefid1,

אני מתלבט איזה גיימפאד לקנות. איך זה? (Logitech® Cordless Rumblepad)

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by gal426,

היי חברים אני רוצה לקנות מקלדת חדשה וראיתי שהמקלדת G213 prodigy קרצה לי לעין ונראה שהיא עומדת בדרישות שלי ואני מעוניין לקנות אותה אבל לפני שאקנה אשמח לדעת מה דעתכם עליה (לאלה שיש או שניסו בעבר) איך התאורה שלה אם יש אור בחדר ואם צריך להתאמץ בשביל לראות את מה שמואר מהמקלדת אני גם לא מחפש מכאנית כי לא אוהב אבל מחפש משהו עם RGB אז אם יש לכם המלצות למשהו אחר אשמח לשמוע תודה!!

24. היי, לאחרונה קניתי שני שלטי XBOX 360 (אל חוטי) וביחד איתם הגיעו שני מתאמי USB למחשב (אין לי XBOX - אני משתמש בהם למחשב בלבד). השאלה שלי היא האם שלטי XBOX 360 אל חוטיים שמיועדים לקונסולה עצמה ולא למחשב, יוכלו לתפקד כגיים-פאדים למחשב לכל דבר בזכות המתאם USB? (למשל מישהו שקנה את הקונסולה והחליט שהוא רוצה לחבר את השלט שלו למחשב בלי לקנות עוד שלט ייעודי של אקסבוקס למחשב). [צונזר] זה לא המקום לפרסם מוצרים למכירה, בשביל זה קיים מדור ה-TradeZone שבאתר תודה!

• 0 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. Started by nargsi,

היי, אני צריך מדפסת ביתית. היה לי מדפסות הזרקת דיו ואני חושב שאלך על מדפסת לייזר. אני מדפיס לצרכי לימודים בעיקר. אני זקוק למדפסת לייזר אמינה, שתעבוד שצריך. מלבד זאת - לא צריך כלום. החיבור מתבצע בכבל USB. רצוי במחיר נמוך. תודה.

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.