עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by matizami,

יש לי גיימפאד אלחוטי של XBOX וכאשר אני משתמש בו יש הפרעות על המסך מדי פעם. כמו שפעם היו שמים פלאפון ע"י המסך והוא היה מרעיד את המסך. אז יש לי אותו דבר . ניסיתי להתרחק עוד מהמסך, להרחיק את המגבר שמחובר למחשב מהמסך, לא עזר.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. קניתי מארז חדש הכי טוב שמצאתי... Thermaltake Tai-Chi with liquid cooling עלה קצת יותר מ2000 שקל ואני צריך לקנות ספק כוח שלא יבייש את המערכת אני לא רוצה להשקיע יותר מ500 600 שקל התכונות החשובות הם המראה כמובן עם ציפוי סלייוינג לכל הכבלים וההספק שיהיה לא פחות מארבע מאות וואט

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by arkadur,

אני מחפש מדפסת לייזר, זולה ואמינה, שלא מפחדת מעבודה קשה.. תקציב? עד 500 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by Dano,

תראו אנשים את המפרט שלי ותגידו לי אם באמת צריכים ספק: Athlon 64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT AV8 (s939) sata,GBL זיכרונות? DDR 400 512MB A-DATA כרטיסי מסך? PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים? CD Recorders Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans 12 cm Case fan מסך-ViewSonic LCD- VE710S מארזים? HEC Compucase CI-6A19 המארז בא עם ספק כוח HEC?

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  5. שלום לכולם יש ברשותי צורב CD של LG אשני ממש נהנה ממנו למרות שיש לי גם צורב DVD של נק אני עדיין אוהב את ה LG מהיר מאוד ואמין לאחרונה יש לי איתו בעיה!כל הזמן שאני סוגר את הדלת היא ישר נפתחת לי באותה שניה!אולי איזה 5 10 פעמים עד שהיא נסגרת לחלוטין! למישהו יש פתרון לעניין?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by spitzi,

שלום, תוכלו להמליץ לי על מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי סט משולב): העכבר צריך להיות גדול יחסית, משהו פשוט עם שני לחצנים ובלי תחכומים. כרגע יש לי את הדגם החוטי הפשוט הזה, אשמח לגירסא אלחוטית. מקלדת עם מקשים רכים שנלחצים בקלות, כמו של מחשב נייד. תקציב: 300-400 ש"ח סה"כ. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by אביחי,

שלום, אני צריך המלצה על מכשיר (מדפסת) לייזר משולב לבית. והיכן להשיג את המכשיר.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני הרבה זמן כבר קורא חומר ומחפש מארז שיתאים לצרכים שלי ובסופו של דבר מצאתי את הביקורת הזו http://hwzone.co.il/reviews/centurion_532/ הוא מגיע עם ספק 380W של colormaster, מאוורר אחד120,גוף אלומיניום(!),הכנה למאוורר שני מאחורה, כלוב יעדוי לכונן 3.5 וכמובן שהוא טול-פרי. לפי הביקורת הוא נראה לי אחלה, מתאים לצרכים שלי, והמחיר מעולה - 500 שקל כולל הספק. אם מישהו שהוא בעליו של המארז הזה יוכל לתת לי עליו ביקורת זה יהיה נפלא, וגם אם לא אני אודה לאנשים שמבינים בנושא. בקשר לספק, האם הוא איכותי מספיק בשביל להריץ מערכת כזו: Amd 3200+ box gigabyte k8nf9 ultra 2X512 ddr geforce 6800GS 120 GB sata2 כונן CD צורב DVD FLOPY ועוד מאוורר אחד שאני יקנה בשביל להוציא …

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by RDS,

לא מזמן רכשתי את ה-G5, ויש לי שאלה עליו... הלחצן האמצעי לא מתפקד במשחקים... הלחצן האמצעי בעצם לא עושה את הפקודות שנתתי לא במשחק... הוא עושה מה שהגדרתי בדרייבר, וכאשר הגדרתי שלא יעשה כלום זה גם לא עזר. כמו כן עם התוכנה בבילון, אין לי אפשרות לתרגם מילה בעזרת הלחצן האמצעי... יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by tornado,

כמה זמן מחזיקות סוללות של מחשב נייד ששווה 4500 שקל בערך? והאים כאשר הסוללות נגמרות צריך לקנות סוללות חדשות או שיש אפשרןת לטעון אותם מחדש? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by KvodHagab,

אהלן, אני מחפש מארז לפי דרישות דיי קפדניות, הרצתי חיפוש ולא מצאתי מארז שמתאים למה שאני מחפש.. שיהיה tower לפחות (כרגע אני עם full tower אמיתי, ציפטק דראגון, רוצה למכור אותו ולקנות קטן מעט יותר, אבל לא בהרבה) שיהיה עם אוורור טוב מאד, ורק 120 (קדימה ואחורה, וכמה שיותר חוץ מאלו יותר טוב) אבל -> חובה מסנן אבק שקל להוריד. בלי ספק, ועם תג מחיר של עד 350 היחיד שראיתי שעונה על חלק מהדרישות הוא ה6a19 של hec, הבעיה שהוא ממש גבולי בקטע של הגודל, אבל אם לא יהיה ברירה, אז אני אקנה אותו.. תודה!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. האם יש לקנות בארץ ?- Razer DeathAdder או Microsoft Habu Laser Gaming Mouse mouse

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי בבית מדפסת מסוג HP 8500A, אלא שמימשתי את האחריות שלה ומעבדות HP פשוט תיקנו בעיות אך החמירו אחרות במקביל. ביקשתי לאחר ארבע פעמים ששלחתי את המדפסת למעבדה, שיתנו לי מדפסת חדשה, חלופית. מכיוון שהדגם (המצוין, עליי לציין) HP 8500A, אינו מיוצר יותר, הציעו לי את הדגם HP 8620. על פניו נשמע מעולה, נכון? אבל מסתבר שלא הכל השתפר בדגם החדש, ועל כך יש עוד כמה בעיות: 1. בדגם הישן שלי, 8500A, יש לי שלושה ראשי דיו (מתוך ארבעה אפשריים) מותקנים, והם חדשים ממש. ומקוריים. לא אוכל להעבירם ל 8620 כי הדגם הישן דורש דגמי 940XL בעוד החדש דורש 950 ו 950 XL. מדובר בהפרש משמעותי במחיר. עכשיו נכון, אקבל עם המדפסת החדשה ראשי דיו, אך ידוע שהללו דוגמיות שבמקרה הטוב יש בהן חצי מכמות הדיו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by spooky,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון, אם טעיתי בפורום נא להעביר. התחלתי לשחק ב NEED FOR SPEED אז אני רוצה להגביר את החוויה ולהנות כמה שיותר. חבר המליץ לי לקנות מחברה בשם Thrustmaster כי הם טובים וזולים. ראיתי שיש להם שני סוגים האחד: Thrustmaster Universal Challenge 5 in 1 Racing Wheel שעולה 155 ש"ח השני: Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel שעולה 290 ש"ח מישהו יודע מה ההבדל בינם והאם כדאי להוסיף את ההפרש לטובת ההגה היקר יותר? (כדאי= יחס עלות / תועלת) או שיש סט הגה+ פדלים טוב יותר בטווח מחירים עד 300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by shoeyal,

בייחוד חשוב לי אם הספק כח הוא גנרי סביר או שלא. ראיתי את הדגם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371 שנראה די זול ואיכותי. אני יודע שספק HEC 300 כנראה איכותי יותר השאלה עם למע" כוללת 9800PRO זה יספק

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. Started by serialmaster,

אהלן , אני רוצה לקנות מקלדת חדשה ומתלבט בין Microsoft SideWinder X6 ל-Logitech G15 מה יותר כדאי לקנות ?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  17. שלום חברה אני יודע שהתקציב ממש נמוך יחסית ל150 שקל אין לי בעיה עם מקלדת או עכבר מצידי שהיו ג'נריים כרגע אני עם מקלדת ועכבר מהשוק הבדואי מאזור ב'ש שיהיה רק חנויות מב'ש העדפה קטנה לאייבורי בגלל שיחסית החנות קרובה לתחנה מרכזית ראיתי באתר 4 דגמים שהם באופן כללי ההתלבטות Logitech Cordless Desktop 660 Deluxe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1429&CatCode=415 Logitech Cordless Desktop EX100 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2332&CatCode=415 Microsoft Wireless Optical Desktop http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=252&CatCode=415 Logitech Cordless Desktop EX110 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=483&CatCo…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  18. חיפשתי בגוגל או שאני פשוט לא הכי מתמצא בחיפושים אני רוצה daskeyboard -Model S Professional keyboard במיקום שבכותרת תודה לעוזרים.... דרך אגב מצאתי שם בבסט ביי את הבלאק וינדוו של רזר ,השאלה שלי מה יותר קליקי אם יש לכם קישור למקלדת שעושה רעש יותר טוב מה DAS אשמח לקבל

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by Fertilizer,

אני מחפש דף מידע (בד"כ בפורמט PDF) עבור מצלמת רשת מדגם Quantum TwinkleCam pc camera 100k אני מחפש מידע על העדשה שיש לה כמו : אורך מקוד וכו תודה לכל המשבים

20. שלום המחשב שלי מחובר לטלוויזיה דרך קיר משותף וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית שתשלוט על המחשב והמדיה סנטר (VISTA?) אני מעוניין במקלדת משולבת עכבר(TRACKBALL) בסכום של עד 800ש"ח +- חובה עם עברית צרובה /מדבקות ובונוס של מקשים מוארים (ניתן לוותר) יש לי שאלת תם האם אפשר לעבוד עם מקלדת אלחוטית בנוסף למקלדת חוטית USB או צריך לנתק את אחת מהן חזור למעלה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by FatherBoard,

ראיתי בהרבה מארזים שיש "מגש נשלף ללוח אם"... מה זה בדיוק? איך זה פועל?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  22. שלום, בהתחלה חשבתי לרכוש מדפסת לייזר צבעונית. האם במחיר הזה (אפשר לסטות קצת מהמחיר) קיימת מדפסת לייזר צבעונית איכותית? אם לא, אפשר לקבל המלצה למדפסת דיו צבעונית? אני מתאר לעצמי שבקטגוריה הזאת אפשר להסתפק גם ב500-400 שקל. שתהיה חסכונית בדיו והכי חשוב, אני הולך להשתמש בה לעיתים מאוד רחוקות אז אשמח למדפסת כזאת שהדיו לא יתייבש לאחר חוסר שימוש לאורך זמן רב. (כמו שקרה לי עם המדפסת הקודמת שלי) לא כל כך משנה לי אם היא תשלב סורק או דברים כאלה. אם כן, אז זאת תהיה תוספת נחמדה אבל לא משהו הכרחי בשבילי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לא הצלחתי להבין את הצורך בעכבר אלחוטי, בניגוד למקלדת אלחוטית, שהיא דווקא נוחה, מה היתרונות של עכבר אלחוטי ? הרי תמיד הוא על השולחן, קרוב למסך ! (פרט להרצאות בפני קהל).

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by ag43,

התקנתי היום ספק ENERMAX LIBERTY 500W ומאז ההתקנה כל פעם שאני נוגע במארז יחף אני מקבל "זרם". חיברתי את כל החיבורים הרגילים הבעיה לא היתה קיימת קודם. בתודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by roei88,

למישהו יש את Logitech QuickCam Express? איך היא כדאי לקנות אותה?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.