עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by alfus73,

שלום. אני מתלבט האם לקנות את הגה הנ"ל. אני חושש מרגישות יתר של ההגה (מצב שבו כל נגיעה הכי קטינה תעיף אלי את הרכב לשוליים או כל לחיצה קלה על הדוושה תעצור/תאיץ את הרכב). התקציב הוא עד 300 ש"ח. המלצתכם לגבי דגם זה או דגם אחר בתקציב זה האם, באופן כללי, ניתן לכייל הגאים?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by a_nuke,

אני רוצה לקנות Canon A70 אם מישהו מכיר את המצלמה בבקשה תגידו לי אם היא טובה או לא

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by גיימרית,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם סורק, אני גרפיקאית בין השאר וזקוקה לאיכות טובה בשניהם. מעדיפה מדפסת שלא זוללת דיו בטירוף כמו הלקסמרק הקודמת שלי. תקציב, מעדיפה עד 600 שקלים, במידה וממש אין משהו טוב בתקציב הזה אז עד 1000. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by roc,

מי שפה מחולון או מהסביבה מכיר את החנות "חושב על המחשב" ואם כן אולי אתם יודעים אם יש להם ציוד טוב או סתם מוכרים דברים למשל אם אני רוצה ספק או מאורר טוב אז שאני בוחר בחנות מה אני רוצה או שאין להם כלום חוץ מג'נרים?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  5. מבקש לא לעלות במחיר מכיוןן שזה ממש כבר גג! תודה!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by Avivo,

חשוב שיהיו הוצאות הדפסה זולות, לא צבעים יקרים מדיי, ולא כאלה שצריך להחליף כל יומיים סורק, מכונת צילום, ומדפסת שוב משולב כי אין כ"כ הרבה מקום אבל כמה שיותר איכותי ואין ממש הגבלה רצינית למחיר חשוב שיהיה מהר תודה מראש על כל העזרה!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. מה ההבדל בין פד לעכבר HIGH SENSE AIM לבין MIDSENSE ובין LOWSENSE?? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=549 עריכה: זה רק הגודל של הפד או שהחיכוך יותר קטן??

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by רן.ט,

אני רוצה לקנות gamepad למחשב בתקציב של 350 שקל.. אפשר בקשה הצעות?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by ConRoe X Fire,

דגמים מומלצים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by nzxt,

טעות לא ראיתי שיש פורום ייעודי לנעול

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. אהלן, אני ואחים שלי קונים צורב DVD לאח אחר.. כמתנה כמובן ואנחנו מעוניינים לדעת איזה צורב באמת כדאי לקנות וכמובן לדעת למה.. לי אישית יש צורב של SAMSUNG DVD .. מחכה לתגובות =) תודה , שקד.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  12. בסביבות 200-400 שקל, קטן ואיכותי תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. Started by dark_b0y,

שלום לכולם , האם למישהו יש נסיון עם המוצר הזה ? (מצאתי בפנדה) http://www.akasa.co.uk/akasa_english/spec_page/accessories/spec_ak_pax_2.htm האם באמת יש חסימת רעשים והמארז הופך להיות שקט ?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by skp333,

ThermalTake W0090RU Slinet PurePower 470W V2.0 שקל450 HEC WIN420 שקל430 HEC 480W ACE480 שקל430 Antec TruePower 2 430W שקל465 אני קונה ספק חדש רציתי לדעת מה הכי ממולץ !!!!!! ואיזה מה-HEC יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by FireTrooper,

אתמול בערב קיבלתי את הG15 החדשה שלי הגרסא החדשה כמובן, עכשיו , יש לי כמה שאלות: 1. אני בא להוריד קבצים נגיד Main Screen של איזה מישהו שהכין, עכשיו, יש שם קבצי XDS, איפה אני שם את הקבצים האלה? 2. בכללי, אם אין קבצי התקנה, איפה אני שם את הקבצים? (במידה ואין קבצי התקנה של הפ'צארים) 3. אפשר אתרים טובים להורדות של פאצ'רים לLCD? תודה ומקווה שזה מותר לדבר על פ'אצרים חינמים לG15 [= אני מאוד אשמח אם מישהו אוכל להכנס אלי למסנג'ר לתרום עזרה קצת idan_ezo@walla.co.il עידן.

16. Started by Shikli,

שלום. עשתי קצת חיפוש בפורומים והבנתי שהרוב אומרים שהHP לא מומלץ ועדיף לקחת CANON\EPSON\LEXMARK\BROTHER ותקנו אותי אם יש עוד. ואני לא יודע במה לבחור ... אמא שלי זכתה במכרז על מכונה של EPSON - Stylus CX4100 ב550ש"ח. האם כדאי לקחת את המכונה או לבטל? כעיקרון בשימוש שלי למכונה הוא לצילום והדפסת מסמכים באיכות טובה (עבודות בית-ספר וכו'), למשל שכשאנסה לסרוק דף הכתוב בכתב יד ולהדפיסו אז שהכתב יהיה ברור ולא דהוי ובלתי קריא (תוצא שהתקבלה אצל כמה מהחברים שלי....) אממ...וזהוא בערך... תודה למי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. שלום לכולם ! קניתי את הספק SILENT 410W של TT ושמתי לב שאני סוגר את המחשב המקדלת עדיין דולקת והספק חם קלות! סימן הוא עדיין עובד עד עכשיו סגרתי אותו עם המתג אחרי כיבוי המחשב.. האם להשאיר אותו דלוק? או שמה זה לא מצב נורמלי

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by owen10,

אני מעוניין לקנות לאחי לוח כתיבה למחשב אני לא ממש מבין בנושא, אחי הוא צייר אז זה דיי חשוב לו האיכות וגם גודל הלוח, אני מעוניין בלוח כתיבה גג עד 650 שקל מקווה שתעזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  19. Started by parker8,

אני רוצה המלצה למחשב כף יד, עם יומן כזה, מזכרים, ספר טלפונים, שהכל יהיה לי מסודר בדבר אחד דיגיטלי.... (הפיתרון הכי טוב זה מחשב כף יד) אני רוצה משהו פשוט בלי מצלמה/טלפון/GPS... התקציב הוא 1000-1500 ש"ח, אני תלמיד ולא איזה איש עסקים.... חשבתי על המכשיר הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2369 IPAQ RX1950 המליצו עליו גם ב-YNET... יש המלצות אחרות? האם אפשר בהמשך ל"שדרג" אותו ולהוסיף לו דברים כמו מצלמה, מקלט GPS או מקלדת כזאת נפתחת? (חשובה לי האופציה של השידרוג) איזה כרטיסי זיכרון הוא קורא? הוא מתפקד כ- DISK ON KEY אם מחברים למחשב? (האם מגיע כבל USB בערכה?) ראיתי בכמה מקומות שאפשר להוסיף עברית בתוספת תשלום... במה זה עוזר/תורם? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני די נוב …

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by The_Maestro,

שלום לכולם! שמעתי שניתן לשפר את מהירות הצריבה ושל עוד כל מיני דברים בצורב הנ"ל בעזרת עידכון קושחה. זה נכון? ואם כן מאיפה משיגים עידכון כזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by ldmajor,

היי אני מחפש מדפסת משולבת (לפקס אני פחות זקוק אבל שיהיה סורק) תקציב של 800 +- אישית מצאתי את זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692158 אשמח לקבל עליה חוות דעת והצעות\המלצות נוספות דן.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. יש בזאפ בלי סוף מצלמות אינטרנט כולם עם אותן תכונות והמחירים שונים למדיי.... מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה טובה יחסית בבקשה? תודה...

23. Started by Gill2,

האם קיים מכשיר שהוא רק לניווט לוייני ולא משמש לדברים אחרים כמו מחשב כף יד?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by D-Viper,

יש לי מחשב ישן אחד עם usb 1.0 אז השאלה שלי היא: איך אני יכול לקנות/להחליף ל-USB 1.0 ל-USB 2.0 וגם להוסיף מפצל כדי שהיהיו יותר USB (יש לי רק 2 שמה). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  25. אני יודע שדובר רבות על הנושא ואפילו במדריך קצרצר (שפשוט לא מספיק),אבל אני רוצה לברר את העניין לעומק. למה אופטי? למה עקיבה? איך העקיבה הזאת עובדת? והאם לשימושים משרדיים עכברי העקיבה טובים יותר? ואנא נסו להימנע מלדבר על מהקושי הכרוך במעבר בין סוג אחד לשני.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים