עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by danielledafni,

רציתי להתייעץ .. אילו רמקולים מהאתר של TMS מומלץ לי לקנות למחשב שנועד לצורכי עריכה בלבד?

2. Started by RedHat_Lover,

אוקי, כפי שחלקכם יודעים, אתמול קיבלתי את ה-Hercules GTXP שלי, ועכשיו אני צריך רמקולים לסרטים ומשחקים אשר יהיו ראויים להיות מחוברים לכרטיס, אני מתלבט בין ה-ATP5 שהם 4.1 ולא יתאימו לסרטיס אבל הם ממש טובים, ה-ADA880, שעולים כמו ה-ATP5, הם 4.1 אבל בעצם 5.1 עם הרמקול המדומה,אני לא שמעתי עליהם עוד כלום בקשר לאכות קול ועוד..., הייתי רוצה לדעת אם יש להם תמיכה ב-Dolby Digital, מישהו יודע? ואחרונים שלפי מה שאמרו פה לא הגיעו עוד לארץ, ה-Hercules XPS510, קראתי ביקורת עליהם שהיה רשום שהאיכות מצויינת והדבר היחיד שבגללו הם קיבלו 9.5/10 זה בגלל שהשליטה על הוליום שהיא על הסאב וואפר, אבל לי זה לא משנה כי אני יכול לכוון דרך התוכנה והכרטיס, טוב אז יש המלצות? :smoke:

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by ronran,
    • 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by Yoram_gini,
    • 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by xMenta,
    • 0 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by moshen1169,

אני מעוניין לקנות רמקולים למשחקים סרטים ומוזיקה מתלבט בין: microlab M-860vs logitech x540 תודה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  7. Started by RaZerz,

שלום,אני מחפש רמקולים טובים למשחקים ולמוזיקה עם איכות צליל טובה. תקציב כ:450 מוכן להוסיף אם ההמלצות טובות.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. Started by nimrodsadot,

אני עדיין מתלבט בין solo6c\7c לבין מערכת 2.1 בגלל עוצמת הבאס שממה שהבנתי לא תספק אותי בSOLO (אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי ו-dubstep). אז בקיצור רציתי לקבל המלצות על מערכות 2.1 עד 900 שקל שיהיו איכותיות, עם צליל מפורט ובאס חזק.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
    • 0 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by puNani,

הממ, זה שוב אני. ולא, מי שמתעניין, עדיין לא קיבלתי את המחשב.. אמרו לי שמחר (מישהו זוכר את ההודעה שלי לפני חודש: "מחר אני מקבל את המחשב"? :-[ ) אז עכשיו כשאני הולך לקבל את המחשב הנחשק שלי סוף סוף עם ה AUDIGY אני רוצה רמקולים חדשים... יש לי יום הולדת מחר גם למי שזה מעניין אותו.. אז בכל מקרה אני רוצה רמקולים של SURROUND... ובואו נגיד שתקציב הוא לא נושא כרגע... איזה רמקולים טובים יש למחשב עם סראונד? משהו ברמה גבוהה עם סאונד איכותי והכל? ו אה ואבא שלי טס עוד שבוע לארה"ב אז אם יש איזה משהו טוב שאין אותו בארץ תספרו לי עליו בכל זאת כי אבא שלי יכול להביא לי (מתנת יומולדת)... תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by redti,

שבת שלום , בימים האחרונים המערכת שלי התחילה לזייף לכבות ולהדלק מעצמה כנראה הזמן עשה את שלו , מערכת aiwa משנות ה90. אני מתלבט עכשיו אם לקנות מגבר ממש זול 500-600 שקל ולחבר אליו את הרמקולים שנותרו תקינים ומי שמכיר יודע שהרמקולים של aiwa הם פיצוץ או לקנות רמקולים למחשב באותו סכום ? מה עדיף ? התחושה האישית שלי שרמקולים למחשב לא ברמה של הרמקולים האלה אבל אני מזמן לא בעסק הזה אז אני לא יודע.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by dindin123,

קניתי את corsair sp2500 מ-ksp היום, התלבטתי ואמרתי גם למוכר שהתלבטתי ביניהם לבין microlab solo7c ההתלבטות הייתה בעיקר כי לסולו אין בס חזק כל כך וממש חשוב לי סאב וופר טוב לסרטים משחקים ובמיוחד למוזיקה אלקטרונית שאני אוהב בעיקר קניתי הרגע סיימתי לחבר הכל טוב ויפה הבס מרשים ביותר וגם קראתי עליו שהוא מגיעה לתדרים נמוכים מאוד ושהוא חזק ובכלל המערכת חזקה אני רק רוצה להגיד שאני עכשיו בוחן שירים אני שומע עכשיו blink 182 - mutt ושציפיתי ליותר, אין פשוט רואים שזה סטיליטיים ולא רמקולים טובים למוזיקה אני ביקושי מרגיש כאילו אני שומע את המוזיקה כאן ואני לא יודע אם עשיתי טעות והייתי צריך ללכת על ה- solo 7c של מיקרולאב,בבקשה אם מישהו מכיר את הרמקולים שיש לי ויכול להסביר לי קצת עליהם אם…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by aSim3tRi3,

יש למישהו מושג אם אפשר להשיג אותם בארץ ? ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by valleyzz,
    • 0 תגובות
    • 474 צפיות
  14. Started by fire,

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים וראיתי בפלונטר את הרמקולים האלו 2x75W PMPO 5W RMS SATELITES 350W PMPO 12.5W RMS SUB VOLUME BASS TRABLE CONTROL HEADPHONES JACK מחיר 566 שקל. כמו שניתן לראות בתמונה זה 5 רמקולים אבל זה נראה לי זול ל-5 רמקולים וגם בתיאור כתוב 2 לווינים וסאב אחד. אז אני רוצה לדעת אם הרמקולים האלו שווים משהו ואם כדי לקנות אותם (גם אם זה רק 3 רמקולים). אם זה חרא של רמקולים תציאו לי משהו חלופי במחיר דומה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by קובי עבאס,

איזה רמקולים הכי טובים ומומלצים של חברת logitech?? מתלבט בין z333, z506 או z623??

16. Started by proloms,

הלן, האם יש למישהו רמקולים שקופים? מצאתי באינטרנט רמקולים של Microlab http://www.hubpc.co.il/product_info.php?products_id=222 הם יפים אין מה להגיד ובה לי לקנות אותם, אבל האם צורת המיקום של וופר והחומר שהם עשויים ממנו לא משפיע על האיכות לאומת הרמקולים באותו רמת תקציב? אולי עדיף ללכת על עץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הי אני קונה מחשב חדש ורוצה לקנות את הנ"ל למישהו יש המלצות לעכבר ומקלדת לא יקרים יותר מדי? רמקולים ואוזניות שאני רוצה לקנות, חשבתי על אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574418 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17489 מה דעתכם? אה ואני צריך איזה כרטיס קול מיוחד בשביל הרמקולים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by nutty,

שאלתי היא: מה טוב יותר - Altec lansing Av3500 או Creative 4.1 Cambridge??? דבר נוסף : אני רוצה לקנות עם המחשב החדש (בעוד כמה שבועות ארחיב על זה) מערכת 4.1 מהסיבה הפשוטה שאני שומע הרבה מוסיקה ומשחק במשחקים רבים, וגם עורך מוסיקה וכו'... השאלה היא - האם שווה להשקיע יותר ברמקולים מעולים אך 2.1, או ברמקולים 4.1 בינוניים שעולים קרוב למערכת ה2.1 המעולה. למשל: Altec Lansing ATP3E או Altec Lansing AV3500?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אוקיי אז אחרי הרבה הטלבטויות.. אני הולך על ה Altec Lansin 880.... השאלה מאיפה לקנות? איזה רשתות מוכרות אותם? ואם אני קונה מהאינטרנט אז יש את זה בחנות האסורה (פנד*ה) ב - 255$ אבל זה לא כתוב אם זה RETAIL או לא... ובזיגזג יש את זה בRETAIL (כתוב: ALTEC LANSING 880R - 5.1) ב 275$... עדיף לשלם 20$ יותר בשביל שאני אהיה בטוח שזה RETAIL?

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. שלום רב, הרבה בילבול יש ברמת DPI שהחברות מפרסמות, כי יש הבדלים בין שחור לצבעוני, וכן אני ממש לא מבין מה הכוונה 600 "על 600 למה הכוונה כאשר אורמים "על" אשמח לקבל עזרה תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

נתחיל בראשונה : לפני חודש כששאלתי על מארזים אמרתם שמארז ג'נריק לא מאושר ע"י AMD זה לא טוב ולא כדי עכשיו אחרי שיצא האטלון XP והביקורת על המארזים התחלתם להמליץ על ג'נריקים אז שווה להשקיע במארז אם לא עושים אוברקלוקינג ולא נוגעים בו ? 2: בלוח של ג'יגה בייט 7TXH יש כרטיס קול וכרטיס רשת האם הכרטיס יכול להשתוות לויברה 128 האם הכרטיס רשת טוב ואם אני אצטרך כרטיס רשת האם הלוח שווה יותר מה 7TXP

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מחברים לספק וולט מטר ואז מודדים את האמפרים ואת הוולטים מכפילים אותם והופה יש לנו הספק של ספק ...

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by urich,

עלה לי רעיון גדול לראש לקנות לפטופ קטן וקל של hp עם מסך 12 אינץ בגלל שמחשבים כאלה קלים הבטריה שלהם מעולה ובנוסף יש לדגם הזה תחנת עגינה ולקנות גם מסך 17 אינץ זול ועכבר ואולי אפילו מקלדת כשהמחשב מחובר בבית וכשרוצים אותו לדרך הוא יהיה נייד ביותר. המחשב שחשבתי עליו מיועד לאחותי לאוניברסיטה לoffic וקצת משחקים בסגנון סוליטר (לא משהו כבד) ( http://www.computers4sure.com/product.asp?productID=1201145&info=Tech#tabs) מה דעתכם על הרעיון ועל המחשב הזה. משהו נוסף קטן האותיות על המקלדת האם ניתן ואם כן איפה להוסיף אותיות עבריות למקלדת וכמה זה עולה.

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  24. כל מי שיש לו רעיונות מה לעשות עם 2 מקלדות שלא בדיוק עובדות שישלח חופשי, אפילו הדבר הכי מטוטם בארץ. תרגישו חופשי אני חשבתי על מיקסר בסגנון של VIRTU :)AL DJ

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים