ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את העכבר הנ"ל. אני מחפש עכבר אלחוטי פשוט שיזכיר בעיצוב את ה- MX510/518 המפורסמים שהיו לי ואהבתי מאוד, בעיקר עקב הנוחות - וה- M510 די מזכיר אותם במראה. יש לציין שאני משחק במחשב מדי פעם, אבל לא משהו תחרותי או אונליין כך שבמקרה זה עכבר אלחוטי טוב יעשה את העבודה. למישהו יש ניסיון עם העכבר? אם כן, האם הוא מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו לא יודע איפה לרשום את זה... יש לי psp ורציתי לדעת אם יש לו זרוע / מתקן / מעמד לרכב תודה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
יש לי בעייה במיקרופון... יש לי אוזניות עם מיקרופון OVANN 580 המייקרופון לא משמיע לי כל כך טוב ( צריך ממש שהוא יהיה קרוב ולדבר חזק ) ואצל חבר שלי ניסיתי והוא השמיע מסוף החדר אפילו שדיברנו.... מה אני יכול לעשות בדקתי במאפיינם של הסאונד שלי ושמתי שמה הכל על הכי גבוהה..... יש מצב זה בעיה בלוח בכרטיס קול המשולב..? או שכנראה צריך להגדיר איזה משהו? הנה כמה תמונות של המאפיינים.: http://img313.imageshack.us/my.php?image=15rs2.jpg http://img313.imageshack.us/my.php?image=23to.jpg http://img315.imageshack.us/my.php?image=35ue.jpg
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מצלמה מסוג TEAC MX-5 500K עם Windows7 כל פעם שהייתי צריך להשתמש במצלמה, כל הפעלה מחדש כאילו הוא מחק תנתונים , אז הייתי צריך לנתק ולחבר מחדש והכל עבד טוב עכשיו פתאום הוא לא מזהה בכלל תמצלמה רושם שהמנהל התקן לא עודכן בהצלחה ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר גם לא עוזר מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ישנה בעיה שמצאתי לאחרונה במדפסת שציינתי. אני עובד עם תוכנות של חברות ביטוח אחת מהן היא הכשרת היישוב שבה יש לי בעיה. כשאני מדפיס את המסמך מהתוכנה שלהם יוצא לי רק חצי דף. מדוע זה קורה? שמעתי מאנשים שאולי זאת בעיית פונטים.האם זה אכן הבעיה? אשמח לקבל עזרה. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לאהוב לפני כמה זמן משחקי מירוצים ויש לי כבר 4 על המחשב. אז רציתי להתחיל לשח עם הגה.. רציתי הגה איכותי, רגיש, אמיו, של חברה מוכרת ושיהיה גם עם דוושות (ועדיף גם הילוכים- לא חייב).. אבל הבעיה היא תקציב.. אני מוכן להשקיע על זה 350 שקל.. אשמח אם תביאו קישורים עם תמונות של הגהים למחשב.. (שיהיה למחשב ולא לסוני בבקשה..) תודה מראש לעוזרים ומקווה לתשובות מהירות, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על מקלדת ועכבר אלחוטי A4TECH GK-770D המחשב ממוקם מתחת לשולחן והיום אני משתמש בעכבר אלחוטי של לוג'יטק והוא לא פועל בטווח של מעבר מתחת לשולחן למעלה. נאלצתי למשוך את המשדר אל פני השולחן מה שהפך את ההתקנה לבעייתית. מאחר והסט הנ"ל פועל ב 2.4Ghz הבנתי שהוא מתאים לפתיחת טווח. האם זה נכון גם בפועל? ואיך הסט בכלל מבחינת נוחת בעבודה שגרתית. לא לגיימר.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חברים , צהרים טובים! אשמח מאוד להמלצות לגבי המדפסות הבאות , כל הפרטים חשובים נא לשים לב ;D תנקס מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים בגודל A3 בחיבור רשת שתשמש מחשב גרפי מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים בגודל A4 בחיבור רשת שתשמש מחשב גרפי מדפסת לייזר שחור לבן בחיבור רשת שתשמש מספר משתמשים מדפסת הזרקת דיו צבעוניות שתשמש מספר משתמשים
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
I had the HP D145 for a little more than a year, until the scanner cathode died. anyway i'm looking for a replacement. what i'm looking for is a good printer/fax unit, not sure about ink/laser though. one option is to buy the same model i had, which is a bit old nowdays, for 2200 nis. the other option is to get something new. what are some good options in the range of noth 2500 and 4500 nis? thanks
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ G15 ישן? כי לפי מה שהבנתי הוא עדיף על החדש...
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה אבטחה IP להקלטה רציתי לדעת מה עדיף ? TP LINK ב - 139 שקל : TP-Link Tapo HD C200 או XIAOMI MI HOME ב 154 שקל Xiaomi Mi Home 360° 1080p אני יודע שה TP LINK נחשב מותג יחסית אמין ואיכותי מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי סטיק saitek st290 pro התקנתי את הדרייברים ובדרייברים הכל פועל מצוין אבל במשחק lock on יש לי בעיה, המעצרת והפניות ימינה ושמאלה לא מוגדרות אוטומטית וצריך להגדיר אותם דרך ההגדרות של המשחק אבל הבעיה היא שאת המעצרת אי אפשר להגדיר דרך המשחק כי כשרוצים להגדיר שם משהו אז המשחק מבקש שתלחץ על הכפתור שאתה רוצה שיעשה את הפעולה, והמעצרת זה לא כפתור אז אין לי מושג איך אני עושה את זה מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח אלקטרוני או עט אלקטרוני לשימוש עם תוכנת onenote. אין צורך במשהו מקצועי, רק שאוכל לכתוב בשיעור ישירות לתוך התוכנה. אשמח להמלצות. תודה! נ.ב. אפשר גם לקנות בארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
1. לשמאליים (או, סימטרי כמובן) 2. חוטי 3. אופטי בעל רזולוציה טובה מספיק למשחקים 4. בעל כפתורי BACK ו- FORWARD בצדדים לנוחות גלישה באינטרנט 5. שאינו העכבר Intellimouse Optical Microsoft תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חשוב לי שיקלטו לפחות ממרחק של 2 מטר , זמן תגובה נמוך ככל שניתן , קליטת זויות של עד 170 מעלות מהמקלט. אני יודע שמקלדות מחברות מותג יכולים להטות בציפיות , לכן אבקש המלצות מנסיון אישי של אנשים ע"פ הקריטריונים שציינתי.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה התחלתי עבודה שדורשת ממני הקלדה בכמויות מטורפות ואני מחפש מקלדת שמה שהכי חשוב בה הוא הארגונומיה כדי שהידיים והאצבעות לא יכאבו. בנוסף יש לי הרגל הקלדה מגונה שאני מחפש דרכים להיפטר ממנו. הבעיה היא שביד שמאל אני מקליד רק אם האצבע (זאת שליד האגודל) ולא עם כל חמש האצבעות וזה מתחיל לתת את אותותיו. ניסיתי לעבור לכל החמש אך זה מאט אותי מאד. למישהו יש רעיון איך להרגיל את הידיים לזה? אמרו לי שאולי זו הדרך בה אינ מניח את הידיים ביחס למקלדת. אודה לכל עצה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי תציעו לי בבקשה אוזניות לגיימינג ושירים יותר לגיימינג עד 170 שקל
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1003085006&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, המדפסת מדפיסה עם קווים ראו תמונות. טונר חדש, האם יש כזה דבר ניקוי אוטומטי ואם לא האם ניתן לנקות את התוף? ניתן לראות תמונה אחת שהכל קווים ובתמונה השניה יש מקומות שהטקסט לבן יותר
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתייעץ אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למחשב נייח השאלה שלי מה יותר עדיף מקלדת ועכבר אלחוטי או חוטי וגם ואיפה עדיף לקנות מקלדת מכאנית rgb בארץ או באמזון מבחינת מחיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה רק אני, או שגם אתם שמתם לב שיש ירידה ענקית במחירים? תלכו לדיון של צוקי, ותרכיבו את המערכות שנתתי בפנדה- ירידה של 200 ש"ח מלפני שבועיים עם פורטיסימו לאינטל וירידה של 600 ש"ח לAMD!!! זה נראה הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה מהפאדים יותר טוב? ולגבי האוזניות - למישהו יש אותם ויכול לתת חוות דעת עליהן?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ישלי תקציב של 700 שקל ,עם אפשרות להתגמש טיפה,אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומחפש אוזניות שיעבירו לי טוב צלילים נמוכים ובאסים למיניהם.. בנוסף,אני נוסע הרבה באוטובוס ובגלל שאני לא רוצה להטריד את שאר האנשים עדיף שלא ישמיעו יותר מידי רעשים כלפי חוץ אני גם לא רוצה אוזניות מסורבלות מידי,כאילו לא אכפת לי שלא יהיו IN EAR רק שלא יהיו גדולות מידי למה אין לי לאן להכניס אותם תודה מראש :]
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-