ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך לקנות מתנה לחבר שלי רמקולים פשוטים למחשב נייח בתקציב של עד 120 שקל בערך. הרמקולים מן הסתם יהיו 2.0 ולשימוש של מוזיקה בלבד. היומולדת שלו מחר ואני חייב לקנות, לכן זה ממש דחוף. אני מתלבט בין שלושה דגמים שכולם נמכרים ב-KSP כי שם אני קונה: Altec Lansing - BXR1320 - חיבור USB (מה לעזאזל? זה בסדר?) במחיר של 85 שקל. Creative SBS A60 - חיבור PL רגיל במחיר של 80 שקל. Logitech LS11 - חיבור PL רגיל במחיר של 125 שקל. מה כדאי? מישהו יודע? עבד ב-KSP פעם? נתקל בדגמים האלו? משהו...? מה כדאי לקנות? אשמח לכל עזרה!
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מעביר להורים שלי את המחשב הישן - צריך רמקולים - הם יראו טלויזיה דרך המחשב וסרטים. אז צריך שיהיה סאונד נורמלי, אבל אין להם דרישות משמעותיות. רק שבאמת ישמעו טוב ברמה סבירה ויחזיק מעמד. כמה שיתר זול יתר טוב - בתנאי שעומד בתנאים האלה... תודה.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי רמקולים למחשב הנייח שלי, רמקולים ממש ישני שבפועל אני משתמש בהם רק כדי לחבר אליהם את האוזניות שלי. הבעיה שלי היא ככה, כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, יש רעש סטטי מעצבן, כשאני מחבר את האוזניות למחשב הרעש נעלם והכול טוב, העניין הוא שדרך המחשב העוצמה של הקול היא לא חזקה כמו שהיא כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, ברמקולים יש לי גלגל שאני יכול לסבוב וככה ולהגביר או להנמיך את העוצמה, ואני אוהב לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה מאוד, דרך המחשב אין לי את זה, אפילו שאני מעלה לעוצמה הכי חזקה דרך ההגדרות של המחשב, זה עדיין לא מספיק חזק לטעמי האישי האם אני צריך לקנות רמקולים חדשים ואיכותיים יותר ואז לחבר אליהם את האוזניות זה יפתור את הרעש הסטטי או שזה לא משנה? אני לא צרי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, החלטתי להשתדרג ולפנק את עצמי אחרי שהלך לי הבס ברמקולים ולתקן את זה עולה כמו לקנות חדש אז ככה אני רוצה רמקולים ואוזניות עד 1000 שקל ביחד (אפשר לחרוג ל1300 אם זה משפר משמעותית את האיכות), אין לי מושג במה עדיף להשקיע יותר חשבתי לקנות רמקולים 5.1 שהיו למשחקים (אני לא כזה גיימר מטורף) ולסרטים ולקנות בנפרד אוזניות שהיו למוזיקה, אני מעדיף אוזניות קשת שיכסו לי את כול האוזן, העוצמה לא כזאת חשובה אני שומע רוק ומטאל ככה שהבאס יותר חשוב לי מעוצה (אני עדיין לא חירש) תודה.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
החלטתי להפתר מהרמקולים הגרועים והמרעישים שלי יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות את Hercules XPS 210 האם הם טובים? הכרטיס קול שלי הוא קריאיטיב 128 הרמקולים יעבדו? כדאי לקנות כרטיס קול חדש?
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם הישוע הגיע ?! הייתכן שיש רמקולים טובים וזולים...? תראו את המחירים של הרמקולים של Hercules בארץ: הסט הראשון הוא 5.1 והוא עולה 380 ש"ח שזה מחיר זול מאוד בשביל כזה סט.. הסט השני הוא 4.1 והוא עולה 230 ש"ח שגם זה מחיר זול מאוד בשבילו... עוד פרטים ניתן לראות כאן. השאלה הגדולה היא עד כמה הם איכותיים לעומת הרמקולים המובילים בשוק (Altec...). מישהו קרא ביקורת עליהם ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי לא מזמן מחשב חדש ואיתו קבלתי לוח אם עם אודיו מובנה שיש שם כניסה דיגיטלית השאלה שלי מה נותנת כניסה זאת והאם אפשר למצוא בארץ רמקולים עם כניסה כזאת דרך אגב הכרטיס קול מובנה בלוח האם אבל הוא ממש טוב הוא תומך בHD לוח האם זה GIGABYET X48-DS4
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים עם דגש על האיכות שמע מאשר על העוצמה(שגם חשובה אבל יש העדפה...) השימושים הם שמעית מוסיקה(מאוד חשוב פה האיכות) גיימינג התקציב הוא 600 שקל שהמערכת תיהיה 5.1 אם יש איזה 2.1 ממש איכותיים אני מוכן לשמוע אפשר לחרוג למען האיכות אבל לא יותר מידי האם יש הבדל בין חיבור דיגיטלי לאנלוגי??
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
לא יודע אם שמתם לב, אבל ALTEC ADA890 הגיעו לארץ. אומנם במחיר קצת מוגזם של 420 דולר לא כולל מע"מ, אבל נחמד לראות מערכת חדשה. כנראה THX מאוד מייקר אותם. אם אני לא טועה זאת מערכת 4.1...................... נ.ב. 420 דולר לא כולל מע"מ בתרגום לשקלם זה בערך 2100 ש"ח. אתם לא חושבים שעושים מאיתנו צחוק ? http://www.altecmm.com/webapp/commerce/command/ExecMacro/Altec/macros/main.d2w/report
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קשה עם רמקולים. אני קניתי לפני מספר שנים ALTEC LANSING דגם VS2121 הם 2.1 אחרי כשנה התחילו מלא בעיות-קודם כל כשמתקשרים אלי לפלאפון אז הם מתחילים לעשות רעש מתורף, אפילו עם מתקשרים לטלפון נייד ביתי הם בהתחלה עושים רעש קטן ואחרי זה מפסיקים. דבר נוסף-אני לפעמים שומע דרך הרמקולים שיחות של השכנים שלי כשהם מדברים בטלפון-משהו מוזר ברמות. זה פשוט משגע . אם אני שם את הסאב ליד הראוטר הוא מתחיל גם לעשות רעש. אז שמתי אותו על השולחן ליד-ועדיין לא יודע למה הוא מוציא כל הזמן רעש חלש כזה, אבל אני שומע את זה. הכבלים לא איכותיים בכלל, במיוחד זה שמתחבר לסאב-אם אני מזיז אותו טיפה הסאב כבר לא עובד או שאחד הרמקולים לא עובד. כפטור כיוון עוצמת הקול ברמקול לא עובד כמעט ובגל…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בסביבות ה-500 שח MicroLad x16 ,הכי מומלצים? ועוד שאלה .הם הרבה יותר טובים (איכות קול ) מלוג'יטק X530 ?
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים לשמיעת מוזיקה,סרטים ומשחקים לחדר של 10 מטר בסכום של 370 עם חריגה של 50 שקלים
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 325 שקל למערכת 2.1 למחשב שלי (כרטיס קול און בורד אם זה משנה) אני חושב על הרמקולים האלו שנמצאים בחנות שאין להגיד את שמה (מקווה שהבנתם) אלו הרמקולים - 1 Logitech SoundMan® S-20 - 344 nis Total power output: 20 watts RMS Frequency response: 38 Hz - 20 kHz Input impedance: > 10,000 ohms 2 PHILIPS A2.3 250W - 329 nis PHILIPS A2.3 250W זוג+sub+שלט 3 Altec Lansing AVS300 2+1 - 312 nis (לא היה מידע באתר) 4 הרקולס 210 xps - 224 nis המחיר כאן נמוך משמעותית ואם הרמקולים הנל טובים כמו השאר אז אין טעם "לשפוך" סתם עוד כסף... אני מקווה שהתגובות יתבססו מניסיון אמיתי עם הרמקולים ולא לפי מראית עין.. מטרת הרמקולים לשמוע mp3 ומוזיקה בעיקר ופחות משחקים, לכן אני מ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לא מצאתי המלצות על רמקולים מהשנתיים האחרונות... יש המלצות חדשות לרמקולים 2.1 (ככה שהם יתפסו פחות מקום על השולחן...) באיזור ה 200-300 שקל ? מיועד למוסיקה ומשחקים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלו רמקולים למחשב נחשבים היום הכי טובים בשוק ? המדובר הוא על רמקולים 2.1, כשבגדול אני מתלבט בין לוג'יטק, קריאייטיב ומייקרולאב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מחפש לקנות רמוקלים איכותיים למחשב שלא לצרכי מוזיקה. בעיקר לזום, ישיבות, הרצאות וכדומה. קניתי משהו פשוט ב 100 של לוגיקט ופשוט זרקתי לפח.. צליל בסי ומונוטוני.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש רמקולים למחשב 5.1 עד 550 שקל חשבתי על Z506 איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
לא משנה איך הגעתי לזה אבל אני קונה סט 2.1 לנייד שלי ואני צריך המלצה על רמקולים טובים... יש כמה אפשרויות : Altec lansing ATP-3 Logitech SoundMan® S-20 Hercules XPS 210 Altec Lansing AVS300 2+1 Altec Lansing ACS33 ברור כי ה-ATP-3 עולה על כולם, אבל אם תוציאו אותו מהרשימה תמליצו בין האחרים בבקשה ואם תוכלו להשוות אותו ל-ATP-3 בערך זה יהיה מעולה... תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לסרטים. גם למוזיקה ולמשחקים אבל לא לגיימרים. משהו בסיסי וטוב, בערך בתקציב של 200-300 שקלים. אחרי שחיפשתי, מצאתי את הדגמים האלו: MicroLab FC330, Logitech Z337, Logitech Z333, Logitech Z313 מישהו מכיר את הדגמים האלו? אשמח להמלצה. ואם יש לכם דגם אחר מומלץ, אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פה יש רמקולים ממכרז שהייתי רוצה לרכוש למחשבי עבור צפיית סרטי DIVX ומשחקים. שווים 979 ש"ח?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, לא יודע אם זה בדיוק הפורום הנכון אבל זה הכי קורב שמצאתי. אשמח להמלצה לרמקולים בין 200-400 ש"ח, עדיף שניים ולא אחד, כרגע יש לי אחד וזה מציק שמקור המוזיקה הוא אחד. תודה רבה מראש. 🙂
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-