ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד ואם כן איפה אפשר לקנות
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש בעיה די מוזרה במדפסת. לפני לא הרבה זמן קניתי דיו שחור למדפסת. בהתחלה הוא הדפיס בסדר גמור אבל יום אחד קרתה בעיה. הצבע השחור התחיל להיות חלש, ודומה יותר לאפור. לאחר עוד כמה זמן קרתה בעיה חמורה עוד יותר. אם אני מדפיס מסמך שהוא רק בצבע שחור אז זה לא מדפיס לי בכלל (זה עושה קולות של כאילו הדפסה אבל לא מוציא צבא בכלל). מה שמוזר הוא שאם אני מדפיס מסמך שיש בו גם צבעוני וגם שחור אז זה מדפיס גם את השחור, כלומר הצבע השחור לא נגמר. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה המוזרה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
17 אינץ' עד 2500 שקל תביאו המלצות למסכים...אני הולך לקנות יום שבת תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את ה noisetaker של enermax 420 איך הספק ביחס למחיר ? אני יודע שאני יכול להוסיף 80 שח ולקנות ליברטי אבל אני ממש כבר חורג אז אני צריך להסתפק בזה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מדבור על הספק הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=5303 הוא אמור להחזיק 6800U + A64 ואולי OC קטן... מה דעתכם? נא לא להתייחס למחיר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
שלום אני מעונין ברכישת אוזניות הכוללות מיקרופון, וראיתי למשל אותם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6150&perur=2&t=9&c=479 ראיתי שהם מתחברים דרך חיבור USB. והשאלה שלי היא איך הדבר אפשרי? הרי האוזניות לא מחוברות לכרטיס הקול. איך יש צליל? והאם זה מוצר טוב האוזניות האלה של microfost, שומעים טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את ה- SViking של TT והוא ביקש ממנו לבדוק ביקורות לגביו.. ככה שאם למישהו יש את המארז או מכיר ויכול לתת ביקורת אני אשמח מאוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת את זמן הסוללה של העכבר והמקלדת מסט לוג'יטק EX 110. תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
- 1 follower
-
-
Thermaltake HardCano 13 קראתי באתר את הביקורת על מוצר זה.. לא הצלחתי להבין אם כאשר המחשב מכובה התאורה עדיין עובדת והאם ניתן לכבות ולהפעיל את הפנאל גם בזמן שהמחשב עובד או שזה תמיד קבוע דלוק?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הפרט הזה: מעבד- Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box- 815 ש"ח מפנדה זכרון- GEIL 1GB (2X512MB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 800ש"ח מפנדה לוח אם -ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 865 ש"ח בפנדה -Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO-כרטיס מסך 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -240 מפנדה ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 460 מזיגזג- ש"ח סך הכל 6170ש" שיהיה חזק לעוד הרבה שנים שיחזיק גם שדרוכים כבדים וזהו תודה.....
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה.. אני צריך שהמתאם יהיה בעל תמיכה בתקן 1.2 ומעלה, שיהיה Class 1 (שזה אומר טווח קליטה של מאה מטר לפחות) ושיהיה במחיר שלא עולה על 200 שקל. מצאתי אחד בנעה אבל הם אמרו שאין להם במלאי ויש בעיות עם הספק. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1279 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
HEC Compucase 6A21 הומלץ לי. אילו מארזים נוספים מומלצים (איכותיים)? אני חושבת שדרוש לי ספק 400W ורצוי שחיצונית העיצוב יהיה יפה (אחרי שנים של מארזים סטנדרטיים לחלוטין) הבנתי גם שעדיף מאוורר 120 מ"מ (או שניים) תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כל מדיה שאני מכניס נניח שלפי היצרן המהירות שלו היא 8X אז אני יכול גג לצרוב 4X מישהו יודע למה זה? אני משתמש רק עם מדיות איכותיות יחסית ממורקס, וורבטים, מקסל, סילבר לין.... אמרו לי לעדכן את הצורב...וזה יעזור...מישהו מבין בזה?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
ראיתי שישנם שתי דגים של הG15 הכתום והכחול... במה הכתומה שונה מהכחולה חוץ מהעיצוב? האם הם תומכים שאותם משחקים? איזה סוג של מידע אני יקבל במסך? אם אני מחבר את המקלדת למשחק שלא רשום ברשימת מחשקים הנתמכת באתר של לוג'טק כמו CS מה אני יראה על המסך? האם יש עוד דגמים של מקלדות שיכולים להתחרות בהם?? ובכלל מה אתם חושבים על המקלדת הזאת ? [G15] .. אני יותר אהבתי את הדגם הכחול ["הישן"] מבחינת העיצוב מה אתם אומרים עליו?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. אני צריך ספק שיחזיק מערכת עם 6800GS בלי שום ספקות ובעיות. בבקשה כמה שיותר זול (אבל כמה שיותר איכותי).. אם אפשר אז לא לעבור את ה300. תודה מראש. ד"א, אם מישהו תריך לדעת אז יש לי מעבד 2.6.
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ברשותי כ 300-400 תמונות ישנות של משפחתי, שאני מעוניין לגיבוי במחשב. אני מנסה לעושת זא באמצעות Brother MFC-425CN, הנחתי 4 תמונות בסורק, ביצעתי סריקה, אך התוצאה היתה תמונה אחת גדולה (המורכבת מארבעת התמונות) במקום זיהוי של 4 תמונות שונות ושמירה כ 4 קבצים. בדקתי באפשרויות של הסורק, ולא מצאתי אזכור לנושא הנ"ל. 1. מישהו יודע אם וכיצד ניתן לסרוק מספר תמונות בבת אחת, תוך שמירה אוטומטית של כל תמונה בקובץ נפרד ? 2. האם יש מקומות הנותנים שירותי סריקה כמותית, כלומר, שאעביר אליהם כ 300-400 תמונות, ואקבל מהם 300-400 קבצי תמונה (תשלום לפי תמונה כמובן) ? אשמח לקבל המלצות לחברות כאלה באיזור המרכז, ולדעת כמה בערך זה אמור לעלות. (אגב, איזה חברות עלי לחפש למטרה זו ?)
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני משחק באמריקס ארמי.. בכדי שלפגיעה עצמה יהיה יותר מרחב המליצו לי פעם לשנות כמה דברים (בדרייבר של הווינדוס) עכשיו יש לי את העכבר החדש? אל איזה שינויים הייתם ממליצים לי לשנות בדרייבר?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחר או מחרותיים סט אלחוטי ורציתי להתייעץ איתכם איזה מקלדת כדאי לי לקנות (עד 200 ש"ח !). ומה ההבדלים בין ממשקי החיבור ומה עדיף. (USB, אינפרא אדום וכו'...). תודה רבה על שיתוף הפעולה :-)
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1CQMFC3220C שמח לשמוע דגובות (: גיל-Gil-Z
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-