עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מקבלים יחד עם המארז את הצג LCD, 2 חיבורי ה USB והשליטה על עוצמת המאוורר?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. Started by EliranB,

^^^^^

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. Started by jeyjey,

לצורב מתחברים שלושה כבלים: IDE, מתח וכבל דק כזה שהקצה השני שלו מתחבר ללוח אם אם אני לא טועה בשביל מה הכבל הזה?

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by tay,

שלום רב רכשתי לא מזמן מחשב חדש ואיתו קבלתי לוח אם עם אודיו מובנה שיש שם כניסה דיגיטלית השאלה שלי מה נותנת כניסה זאת והאם אפשר למצוא בארץ רמקולים עם כניסה כזאת דרך אגב הכרטיס קול מובנה בלוח האם אבל הוא ממש טוב הוא תומך בHD לוח האם זה GIGABYET X48-DS4

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by iakovl,

אני לא יודע מה לקחת? ANTEC SmartBlue 350W או ANTEC TruePower 380W ההפרש בינהם הוא 100ש"ח. מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1CQMFC3220C שמח לשמוע דגובות (: גיל-Gil-Z

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by nzxt,

טעות לא ראיתי שיש פורום ייעודי לנעול

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by sroolik,

אני די תקוע, אני לא יודע איזה ספק לקחת ואיזה מארז, זו המערכת שאני מתכנן לקנות: athlon 3000+ venice asus a8n-e kingston 512X2 cl.3 GF 6600GT DVD-ROM DVD-+R/W/DL W.D.160GB SATA 2 FLOPPY 1.44 אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזו, לא אכפת לי איזה מארז זה יהיה, אכפת לי שיהיה ספק איכותי שיחזיק את כל זה עם כמה מאווררים, קטודה, ואוברקלוק (כמובן שלא משהו גדול, הלוח הזה די מגביל) תודה ! ! !

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by dorosen,

אחרי שחרשתי את ZAP, וכל חנויות המחשבים ברשת, אני לא מוצא כזה. גם בחיפוש של האתר חיפשתי ולא מצאתי כלום. למרות שבחו"ל מצאתי הרבה, אם למישהו יש מושג איפה אני קונה כזה, אני אודה לו מקרב לב... או לחילופין, מודם סלולרי למחשב נייח (חיבור PCI).

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by dark_b0y,

שלום לכולם , האם למישהו יש נסיון עם המוצר הזה ? (מצאתי בפנדה) http://www.akasa.co.uk/akasa_english/spec_page/accessories/spec_ak_pax_2.htm האם באמת יש חסימת רעשים והמארז הופך להיות שקט ?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by laufgas,

יש לי את הכונן הזה בערך שנה, ולפני חודש הוא הפסיק לקרוא תקליטורי דיוידי. אני לא מדבר על סרטים ועל הגדרות של איזורים, אלא על משחקים! הוא פשוט הפסיק לקרוא בעיקר את כל המשחקים שיש לי על דיוידי, והמשחקים שלי מקוריים, לא צרבתי וכו'. אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי לעדכן ת'קושחה, להסיר ולהתקין מחדש, לנקות את הכונן וכלום לא עוזר. הכונן מחובר עם הכבלים והכל תקין. מה לעשות? תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. טווח מחירים בין 50-120 ש"ח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

הם מתחברים למארזים של טרמלטק?

14. Started by HO,

התחלתי לבצע סקר בקשר למדפסות משולבות. על פניו נראה שאלו של Brother חסכוניות יותר בגלל הפרדת הצבעים במחסניות. הבעיה היא שלפחות ב-Office Depot, שם הלכתי להסתכל על הצורה החיצונית ובכלל, ידעו להגיד שיש בעיה עם על המדפסות של Brother שמפסיקות להדפיס בכלל כאשר נגמר הטונר באחת המחסניות, כלומר, נגמר צבע צהוב, לא ניתן להדפיס בשחור עד שלא תוחלף המחסנית הצהובה. האם יש אמת בשמועה ? דרך אגב, הסתכלתי על דגמי ה-215, 240, 3240

15. Started by oz12,

Thermaltake HardCano 13 קראתי באתר את הביקורת על מוצר זה.. לא הצלחתי להבין אם כאשר המחשב מכובה התאורה עדיין עובדת והאם ניתן לכבות ולהפעיל את הפנאל גם בזמן שהמחשב עובד או שזה תמיד קבוע דלוק?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by tuka,

קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by אוהדא,

שלום לכולם! קניתי מקלדת חדשה מסוג pro kb. כאשר אני מחזיק Shift+W+2 הפונקציה שעליה אחראי המקש 2 לא פועלת, זאת לעומת כל צירוף אחר כמו shift+w+1... אשמח אם תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by DannyBoy1904,

אז ככה.. אני צריך שהמתאם יהיה בעל תמיכה בתקן 1.2 ומעלה, שיהיה Class 1 (שזה אומר טווח קליטה של מאה מטר לפחות) ושיהיה במחיר שלא עולה על 200 שקל. מצאתי אחד בנעה אבל הם אמרו שאין להם במלאי ויש בעיות עם הספק. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1279 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by johava,

חשבתי לקנות את ה- Canon IP3000 ורציתי לשמוע את דעתכם עליה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  20. אתמול בנסיעתי לאילת היה אצל נהג המונית פוקט פיסי ובתוכו מפה שמראה לו את כל הדרך ואמרת מתי לפנות וכו', ממש נגנבתי מהמפה, ואני רוצה לרכוש גם לעצמי מכשיר כזה בחופש הגדול, אחרי שקראתי קצת על הנושא הבנתי שעדיף בשבילי פאלם, בעיקר בגלל המקלדת, השימושים העיקריים שמצאתי בשביל הפאלם זה הכי חשוב שינווט אותי בכבישים..(אפשר גם שם לשים תוכנת מפה בעברית כמו בפוקט פיסי?), ישמש כנגן אמפי3 ברכב וכך יחסוך את קנייתו של הרדיו דיסק, ישמש לכתיבה בשיעור, בזמן האחרון לא מסדתר עם מחברות בגלל זה לא כותב.. יש עוד שימושים שהוא יכול לתת? איזה מכשיר אתם ממליצים בערך שיתאים לצרכים שלי? (אני צריך לדעת כמה לחסוך עד לחופש הגדול) אני מעדיף לא לעבור את ה1700-1600 כמה שיהיה זול יותר ככה ישביע את רצוני יותר…

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by QQQ,

אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים וצריך ש: העכבר לא יהיה כבד מידי עדיף שהוא לא יהיה עם סוללות(נטען) ואם לא- שהסוללות לא יכבידו עליו יותר מדי ושלא יגמרו מהר מקשי מולטימדיה במקלדת עכבר ארגונמי(לא חובה בשבילי אבל עדיף) של חברה טובה כמו MICROSOFT וLOGITECH הטווח קליטה לא ממש משנה לי כי זה פחות ממטר וזה אותו גובה מחיר עד כ550 ש"ח

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. שלום חברים. תקופת קורונה, הוריי המבוגרים עובדים מהבית. מדפיסים הרבה [אצל הדור הזה אם זה לא פיזי זה לא קיים]. הבעיה: רכשתי להם מדפסת מאעפנה (איזה טעות) של HP מבוססת דיו, שעושה רק בעיות, והדיו גם נגמר מהר מאוד. אודה לכם מאוד מאוד אם למישהו יש המלצה על מדפסת שהיא הטויוטה קורולה של המדפסות: אמינה, שחור לבן, טונר זמין (ולא יקר - יתרון), ומחזיקה ליחסית המון הדפסות. שמעתי ממכר שרכש מדפסת מסוג Samsung ML-3710ND, שעלתה לו לא מעט (יותר מ 1,000 ש"ח), אך לא היו לו שום בעיות איתה. כמובן, כל המלצה תתקבל בברכה. תודה לכם מראש על העזרה!!!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by teddy85,

אני רוצה לקנות את ה noisetaker של enermax 420 איך הספק ביחס למחיר ? אני יודע שאני יכול להוסיף 80 שח ולקנות ליברטי אבל אני ממש כבר חורג אז אני צריך להסתפק בזה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  24. יש לי MX1000 של לוג'יטק ואני רוצה לקנות את הסט האלחוטי של מיקרוסופט Microsoft Wireless Optical Desktop 3.0 ולא להשתמש בעכבר שלהם. כלומר, אני אשתמש במקלדת האלחוטית של מיקרוסופט ובעכבר של לוג'יטק. השאלה אם יש התנגשויות בינהם. האם מישהו נתקל בדברים כאלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  25. Started by noambaum,

אז כמו שכתוב אני מחפש מצלמת אינטרנט,וממש אין לי מושג מי מה למה וכמה. יש לכם המלצות? ראיתי שיש ביקורות טובות על המצלמה הזו: QuickCam Pro 4000 Logitech http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=28720 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים