עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by AgEnT_OrAnGe,

אז המכשיר הזה נקרא PHONE CONNECTOR הוא מתחבר במקום השפורפרת של הטלפון ומצד שני הוא נכנס למקום של הכרטיס קול במחשב. אז היכן ניתן לרכוש את המכשיר הזה בצפון? תודה מראש!! נ.ב אם משהו יודע איך לבנות אותו שיודיע לי!

2. לא צריך להיות ברמה גבוה... http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5205175 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. אני קונה עכשיו את הכרטיס הזה ומוסיף למחשב p4-2000 intel d850mv צורב דיוידי 60gb 7200 +20gb 5400 creative 5.1 value הספק thermaltake 300w יחזיק את הכרטיס מסך? אני יוכל לישון בשקט?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  4. שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. טווח מחירים בין 50-120 ש"ח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by Little_AKA_Or,

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את ה- SViking של TT והוא ביקש ממנו לבדוק ביקורות לגביו.. ככה שאם למישהו יש את המארז או מכיר ויכול לתת ביקורת אני אשמח מאוד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. Started by galCool,

מה כדאי לי לקנות? SUNBEAM SAMURAI + FSP 350W + קירור של AC ב170 + מאוורר 80 ס"מ או coolermaster 532 + fsp 350W תודה!

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  7. הCS-3181L ממש מצויינים ואסטטיים והם היו בארץ תקופה מסויימת וכבר לא מגיעים, והסידרה החדשה נראית טוב אבל לא הגיעה עדיין (תגיע בכלל?). קישור לביקורת בפיסיספוט קישור למארזים של אנרמקס (על החדשים כתוב new(

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  8. Started by tehnodrom,

הסתכלתי על כמה מדפסות עד עכשיו ראיתי שלוש מדפסות שנראות סבבה: Canon Pixma MP150 , Lexmark X7350 ,HP Officejet 5610 מה אתם חושבים עליהן? שווה את המחיר? האם יש הצעות למדפסות יותר טובות במחיר דומה ? בעקרון יש בהן פקס אבל אני לא צריך פקס מה שאני צריך זה מדפסת , סורק ומכונת צילום אם יש משהו טוב בלי הפקס זה עדיף תודה מראש מתן.

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by samlev,

שלום לכולם! לא מוצא את הדרייבר ורוצה להתקין את המצלמה. מה עושים? מצלמה: Q-CAM 310 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by solo53,

מארז רגיל אבל שבחלקו התחתון הקידמי לא יהיו כפתורים לדים ושאר ירקות לצורך הוספת או החלפת מאוור קיים זא כל הכפתורים ולדים גבוהה יותר

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by גיימרית,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם סורק, אני גרפיקאית בין השאר וזקוקה לאיכות טובה בשניהם. מעדיפה מדפסת שלא זוללת דיו בטירוף כמו הלקסמרק הקודמת שלי. תקציב, מעדיפה עד 600 שקלים, במידה וממש אין משהו טוב בתקציב הזה אז עד 1000. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by ldmajor,

היי אני מחפש מדפסת משולבת (לפקס אני פחות זקוק אבל שיהיה סורק) תקציב של 800 +- אישית מצאתי את זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692158 אשמח לקבל עליה חוות דעת והצעות\המלצות נוספות דן.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. ניתן להשיג את ה- 6313 בסביבות 900 ש"ח פ ה 6183 עולה 1200 ומעלה 7283 1300 ומעלה אני לא מדפיס הרבה בצבע ותמונות אני שולח לפיתוח חשוב לי רשת קווית אבל אני לא צריך אלחוטית ההתלבטות היא 1 אמינות 2 האם הצבעים הנפרדים חוסכים משמעותית בעליות ההדפסה ? 3 האם הדגמים האלו של הפרדת מחסניות הצבע הם הסטנדרט ומעכשיו כל המדפסות של HP יהיו עם צבעים נפרדים. אגב מישהוא יודע האם המחסניות הנפרדות כוללות את ראש ההדפסה או שזה רק דיו כמו בברדר בתודה מראש

14. Started by D-Viper,

יש לי מחשב ישן אחד עם usb 1.0 אז השאלה שלי היא: איך אני יכול לקנות/להחליף ל-USB 1.0 ל-USB 2.0 וגם להוסיף מפצל כדי שהיהיו יותר USB (יש לי רק 2 שמה). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. Started by orgordin,

זה מה שיש לי כרגע: Device Description DIMM1: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) DIMM3: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) Field Value Memory Module Properties Module Name Micron Tech. Serial Number None Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-533 (266 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 266 MHz 4.0-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Suppor…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  16. Started by Avivo,

חשוב שיהיו הוצאות הדפסה זולות, לא צבעים יקרים מדיי, ולא כאלה שצריך להחליף כל יומיים סורק, מכונת צילום, ומדפסת שוב משולב כי אין כ"כ הרבה מקום אבל כמה שיותר איכותי ואין ממש הגבלה רצינית למחיר חשוב שיהיה מהר תודה מראש על כל העזרה!

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by ccc,

איך הוא עם עכברי לייזר ? והאם אפשר תמונה אמיתית של הפד שלכם ? תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. שוקל לקנות אותה ובעל חנות הזהיר אותי שיש לה מנסיונו בעיית התאמה לראשי דיו חליפיים\ממוחזרים. הוא הזכיר את עניין הצ'יפ של HP שכנראה הוא הגורם לכך. האם מישהו יכול להעיד מנסיונו על אי ההתאמה הנ"ל? האם לדור הבא HP Officejet J5783 יש את אותה הבעיה? איך ניתן לברר זאת? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. היום אני הולך לקנות עכבר אלחוטי עם עוד כמה חלקים למחשב שלי.. אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב במחיר של עד 350 ש"ח וחייב שהוא יהיה מבאג.. כי אני הולך אליהם היום.. אם אפשר לא לחרוג מהתקציב כי אני קונה איתו כמו שאמרתי עוד כמה חלקים וזה התקציב המקסימלי שלי לעכבר.. הנה רשימת העכברים שם: http://bug.co.il/productpage.asp?c=201&t=30 מה אתם אומרים על העכבר הזה : Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. Started by Y.k,

היי אני צריך מארז בסביבות ה 500 ש"ח שיהיה טוב ושאני אומר טוב אני מתכוון אלומיניום אם אפשר ושתהייה בו זרימת אוויר טובה למה המארז שיש לי עכשיו פשוט מסכן! שיהיה מקום להרבה מאווררים ואם יש מארזים עם בקרה מובנית זה יהיה נחמד .. חשבתי על משהו בסגנון האלה של TT אבל כנראה שיש יותר טובים.. (לא ממש משנה החיצוניות)

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by Scorpion17,

כמה זמן בטיות יכולות להחזיק?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by MOFRA,

אתם כותבים פה שכדאי לקנות ספק כח אכותי למה? לי יש ספק כח ג'נרי והכל עובד בנתיים : על מה ספק כח באכות ירודה יכול להשפיע בכלל

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. Started by domuzy,

אני מקווה שזה הפורום הנכון: יש למישהו מה לומר עם המארז JNC 8668-4JA וספק 500W? האם זה הגיוני וטוב שזה 500W במחיר כזה? זה לAMD מיועד ש=למשחקים ומחשב שלא כבה. מה עושים? לקחת ב170ש"ח?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין Microsoft Wireless Laser 6000 לבין Microsoft Natural Wireless Laser 6000. לפי מה שהבנתי ה-Natural יותר נוח ובריא ליד, אבל מצד שני הדגם הרגיל שוחרר לשוק אחרי ה-Natural ונחשב לדגם מתקדם וחדש יותר של אותה סדרה (תקנו אותי אם אני טועה). יש מקומות שבהם הרגיל עולה יותר ויש מקומות שה-Natural עולה יותר (בחו"ל וב-skypc למשל הרגיל עולה יותר בכ-30 ש"ח). קראתי reviews באינטרנט ועדיין לא הצלחתי להבין מי מהם יותר טוב ומתאים לי. בעיקרון, השאלה שלי היא מה יש בדגם הרגיל שאין ב-Natural (חוץ מניצול טוב יותר של הבטריות). http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718264 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696172 בבקשה לענות רק מי שמכיר את הדגמים האלו ומבין בזה. …

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

הם מתחברים למארזים של טרמלטק?

דיונים חדשים בפורומים