עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by skp333,

ThermalTake W0090RU Slinet PurePower 470W V2.0 שקל450 HEC WIN420 שקל430 HEC 480W ACE480 שקל430 Antec TruePower 2 430W שקל465 אני קונה ספק חדש רציתי לדעת מה הכי ממולץ !!!!!! ואיזה מה-HEC יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by Bartleby,

הכבל מתח שיוצא מהספק שלי לא מגיע לפלופי ואין לי שום ככונה להחליף ספק. יש דבר כזה כבל מאריך? איפה אפשר לקנות?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by boaz2463,

לאחר 13 שנה שברשותי מחשב, התקנתי פעם ראשונה משחק (OUTRUN2006) ומצא חן בעיני אך לא נוח לי לשחק עם המקלדת ואני מעוניין לקנות הגה. מצא חן בעיני לוג'טק G25 אך מחירו בשמיים ואיני יודע אם הגיע לארץ. אם איזה הגה הכי כיף לשחק כולל ויברציות וההרגשה תודה מראש לכולם.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. שלום, אני משחק באמריקס ארמי.. בכדי שלפגיעה עצמה יהיה יותר מרחב המליצו לי פעם לשנות כמה דברים (בדרייבר של הווינדוס) עכשיו יש לי את העכבר החדש? אל איזה שינויים הייתם ממליצים לי לשנות בדרייבר?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by גיימרית,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם סורק, אני גרפיקאית בין השאר וזקוקה לאיכות טובה בשניהם. מעדיפה מדפסת שלא זוללת דיו בטירוף כמו הלקסמרק הקודמת שלי. תקציב, מעדיפה עד 600 שקלים, במידה וממש אין משהו טוב בתקציב הזה אז עד 1000. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by MasterOr,

אז ככה חוץ מהLCD שאני הולך לקנות שזה כנראה יהיה A550 או A650 אני צריך מארז, מקלדת ועכבר אלחוטיים המארז ששמתי עליו עין אבל הוא די יקר זה הANTEC Desktop case NSK2480 - 380W אם למישהו תהיה המלצה יותר זולה אני מעוניין! מקלדת חשבתי ללכת על הAdesso, מישהו התנסה איתה?מומלץ? אני מעוניין בה לרוב בגלל הTrackball חוץ מזה אני יצטרך עכבר אלחוטי כרגע אני עם MX518 שאני מאוד אוהב, מהסתכלות קצרה ראית שיש את הLX8 ב200 שקל שזה ממש זול, השאלה כמה העכבר הזה טוב ביחס לMX518 שלי? ואם הוא יעבוד טוב על שטחים מאולצים כמו מיטה וכאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by Psy,

לשימושי סטודנט. מה כדאי ? לייזר או הזרקת דיו ? חשוב שתהיה משולבת (עם סורק), צבעונית, קומפקטית עד כמה שאפשר ושלא תהיה יקרה מדי ... יש חיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר. שימוש עיקרי (95% מהזמן) זה אינטרנט ואופיס. אני סטודנט מצוי שיושב שעות מול המחשב. מה שאומר עדיפות גבוהה למשהו ארגונומי. דרישה משנית, יש לי Wii אז אם כבר אני קונה מקלדת אלחוטית אני מעדיף לקנות מקלדת שתתאים גם לWii. אם אני לא טועה זה אומר USB אלחוטי בלותוט. אני אנסה למצוא יותר פרטים על זה. הערה בנוגע לאלחוטי - אני יודע שיש בעיה לשים יותר מידי דברים אלחוטיים באותו בית על אותו תדר. כרגע יש לי נתב אלחוטי ב2.4GHz ובקרוב גם טלפון אלחוטי שכנראה יעבוד על תדר קרוב. האם לשים גם את המקלדת עכבר על תדר כזה או שעדיף לי פשוט לעבוד בבלותוט? אם כן, אני מניח שצריך גם להוסיף לחבילה מתאם בלותוט למחשב. תקציב - אני לא מבין בזה אבל נראה לי שאזור ה500 שקל…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by Pierot,

היי. אני צריך סורק בתקציב עד 300 ש"ח.. מ-TMS. תודה [אם אין שם מומלצים אז להגיד].

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  10. יש בזאפ בלי סוף מצלמות אינטרנט כולם עם אותן תכונות והמחירים שונים למדיי.... מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה טובה יחסית בבקשה? תודה...

11. Started by muli82,

קניתי את הגה הזה לפני חודש קצת פחות.. אני לא יודע את הדגם המדויק אבל זה של Logic3 תראו תמונה עם האתר http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=200 אם זה הגיוני שבהגה של 300 שקל הגז והברקס עובדים ככפתור ולא עולים ויורדים עם לא הבנתם יש הסבר : נגיד אני משחק DRIT אני רוצה לתת רבע גז אני נותן בקטנה בדוושה אבל זה נותן את כול הגז במקום רבע אותו דבר בברקס אני רוצה להאט קצת לוחץ על חלק קטן מדוושת הברקס וכול הברקס עובד שלר תחשבו שזה רק בDIRT זה גם ב TEST DRIVE וב NFS PROSTREET יש איזה דרך לסדר את זה זה מבאס שאתה לא יכול ליסוע בכייף שלך לאט ורק כול הזמן מהר!!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. Started by asafsee,

שלום אנשים הורדתי תוכנה UPSMART לשליטה בUPS שלי אבל בהתקנה צריך מספר סיריאלי ובשום אתר שחיפשתי לא מצאתי עזרה....למישהו יש את הSN?<???? תודה רבה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  13. האם אפשר לשחק במישחקי פלייסטיישן2 ללא ג'וק או צ'יפ?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by Dan1919,

שלום, יש לי שאלה,מה עדיף? 3 מאווררים של 80 או 2 של 120? מה נותן קירור יותר יעיל? תודה.

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by djdodo,

שלום תמליצו לי מה לקנות 1)http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=920-000539&Cat2Cat1ID=80&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או 2)http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429627 תגידו לי בבקשה מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהסטים תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. שלום. אני רוצה לקנות מחר או מחרותיים סט אלחוטי ורציתי להתייעץ איתכם איזה מקלדת כדאי לי לקנות (עד 200 ש"ח !). ומה ההבדלים בין ממשקי החיבור ומה עדיף. (USB, אינפרא אדום וכו'...). תודה רבה על שיתוף הפעולה :-)

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. הוא עושה עבודה טובה והכל אבל כשאני מנסה להכנס למשחקי רשת או בכלל למשחקים הוא כיאלו מזיז לי את המסך שמאלה ויש מלבן שחור בצד ימין . איך אני מטפל בתופעה הזאת? ואיך אני מגדיר ל KVM מקש מסויים כשאני ילחץ עליו הוא יתן לי אפשרות לבחור איזה מחשב אני רוצה? יש לי על ה KVM כפטורים שאני יכול על פי לחיצה עליהם להחליף מחשבים . תודה רבה לעוזרים . נ.ב . דגם הציוד הנ"ל הוא : KVM-0411

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  18. חברים שלום, יש לי סט ווירלס חדש של לוג'יטק דגם MX 3000 ועד לפני כמה ימים הוא היה מתנתק לי בתדירות של פעם ביום, האם יש דרך למנוע את זה (כאמור כבר מס' ימים התקלה לא קרתה אבל אני בכל זאת מעוניין למנוע את זה בעתיד.) כמו כן לעיתים קרובות מאוד יש קפיצות בעכבר ז"א שאני עובד איתו אז לפעמים הוא משתגע וזז לכל מני כיוונים האם יש קשר לפאד שלו??? אני משתמש בפאד עם תמיכת ג'ל למפרק (השתמשתי איתו גם בעכבר האופטי והחוטי הקודם שלי של A4) אולי בגלל שהעכבר הנוכחי הוא לייזר זה קורה?? אשמח לשמוע עצות והמלצות לגבי פאדים אחרים המומלצים לעכברי לייזר בסכום של עד 100 ש"ח. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. אהלן חברה. הבאתי את הסטיק שלי וחיברתי למחשב והוינסואוס לא זיהה אותו. אחרי זה הבאתי אחד בדיוק כזה אבל מחבר והוא כן זיהה כמו שצריך. החזרתי את שלי ולא עבד שוב ואחרי זה שוב חיברתי את של חבר והוא לא זיהה כמו את הראשון. במה יכולה להיות הבעיה? הדגם הוא Microsoft SideWinder ForceFeedback 2. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. שלום לכולם. היום הגיע אלי סורק מדגם Canon CanoScan LiDE90, רציתי לשאול ראשית מה דעתכם עליו ? ושנית, הוא מתחבר למחשב עם USB2.0 Hi-Speed ואצלי כרגע רק הUSB 1.1 הרגיל עובד.. האם הסורק עדיין יעבוד בלי בעיות אם אני יחבר אותו ל- USB 1 ? אני די בטוח שהוא יהיה קצת יותר איטי בהעברת מידע אבל האם זה כל כך קריטי ? תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. לפני הניקוי מאבק: http://img55.imageshack.us/img55/9779/17ra.png לאחר הניקוי מאבק: http://img135.imageshack.us/img135/6011/everestwl5.jpg מה אתם אומרים יש שינוי משמעותי? והאם כדאי להוסיף מאוורר?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by doctor hardware,

ב איבורי הציעו לי ספק של חברת KYMEX האם מישהו מכיר אותם ,איך הם ,שווים משהו?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  23. אשמח לדעת האם מישהו חיבר והצליח ולפרט קצת... אני לא אפרט כי מי שלא הרכיב קשה להאמין שיבין מה לעזאזל אני רוצה.... תודה.

24. Started by fizban,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מדפסת לאור התחלת לימודי באוניברסיטה. אני מעוניין במדפסת "לייזר" (והמבין יבין.. ) בכל מקרה, אני מחפש מדפסת בסביבות ה-500 שקל, אפשר יותר אם זה באמת משפיע על האיכות.. עקב העובדה שאני ממש לא מבין במדפסות או בחברות שמייצרות אותן, אשמח להמלצה על אחת טובה. תודה מראש! טל

25. Started by sos,

שלום לכולם, רציתי לדעת משהו,במארז אצלי יש אופציה (חורים) לדבר כזה (Audio Speaker Ports) אבל לא קיבלתי את החיבורים עצמם כשקניתי את המחשב. אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות דבר כזה ולחבר,או שזה היה אמור להגיע מובנה עם המארז עצמו. הכוונה לחיבורים שנמצאים בקידמת המארז,ליד ה-USB... תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים