ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. אני צריך שהמתאם יהיה בעל תמיכה בתקן 1.2 ומעלה, שיהיה Class 1 (שזה אומר טווח קליטה של מאה מטר לפחות) ושיהיה במחיר שלא עולה על 200 שקל. מצאתי אחד בנעה אבל הם אמרו שאין להם במלאי ויש בעיות עם הספק. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1279 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הCS-3181L ממש מצויינים ואסטטיים והם היו בארץ תקופה מסויימת וכבר לא מגיעים, והסידרה החדשה נראית טוב אבל לא הגיעה עדיין (תגיע בכלל?). קישור לביקורת בפיסיספוט קישור למארזים של אנרמקס (על החדשים כתוב new(
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי דילמה יש כל כך הרבה זבל וכל כך הרבה דברים טובים אבל עדיין לא הצלחתי למצוא אותה את האחת שלי אני מחפש מדפסת טובה שמשלבת גם סורק צילום ופקס בסכום של עד 700 שח יש כל כך הרבה מבחר מישהו בבקשה יכול להמליץ לי?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום רב רכשתי לא מזמן מחשב חדש ואיתו קבלתי לוח אם עם אודיו מובנה שיש שם כניסה דיגיטלית השאלה שלי מה נותנת כניסה זאת והאם אפשר למצוא בארץ רמקולים עם כניסה כזאת דרך אגב הכרטיס קול מובנה בלוח האם אבל הוא ממש טוב הוא תומך בHD לוח האם זה GIGABYET X48-DS4
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום חברים. תקופת קורונה, הוריי המבוגרים עובדים מהבית. מדפיסים הרבה [אצל הדור הזה אם זה לא פיזי זה לא קיים]. הבעיה: רכשתי להם מדפסת מאעפנה (איזה טעות) של HP מבוססת דיו, שעושה רק בעיות, והדיו גם נגמר מהר מאוד. אודה לכם מאוד מאוד אם למישהו יש המלצה על מדפסת שהיא הטויוטה קורולה של המדפסות: אמינה, שחור לבן, טונר זמין (ולא יקר - יתרון), ומחזיקה ליחסית המון הדפסות. שמעתי ממכר שרכש מדפסת מסוג Samsung ML-3710ND, שעלתה לו לא מעט (יותר מ 1,000 ש"ח), אך לא היו לו שום בעיות איתה. כמובן, כל המלצה תתקבל בברכה. תודה לכם מראש על העזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין אותה על המחשב ולוחץ על Setup מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת "This driver is not supported on windows 2000". יש לי windows xp heb. הדגם של המדפסת הוא 840C. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מדפסת משולבת של לקסמרק. הדגם הוא X1180. אחרי שהתקנתי את התוכנה שבאה עם המדפסת, בהפעלה הראשונה של התוכנה המחשב מתחיל לחפש "יישומי סריקה" ואז התוכנה נתקעת ובהפעלה הבאה העניין חוזר על עצמו. חשוב לציין שהמדפסת מדפיסה וסורקת אך כדי להשתמש באפשרות צילום המסמכים יש להפעיל את התוכנה. ניסיתי להוריד תוכנה חדשה יותר מהאינטרנט וגם זה לא עזר אשמח לעזרה ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור :-)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה noisetaker של enermax 420 איך הספק ביחס למחיר ? אני יודע שאני יכול להוסיף 80 שח ולקנות ליברטי אבל אני ממש כבר חורג אז אני צריך להסתפק בזה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב אני מחפש מצלמת אינטרנט,וממש אין לי מושג מי מה למה וכמה. יש לכם המלצות? ראיתי שיש ביקורות טובות על המצלמה הזו: QuickCam Pro 4000 Logitech http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=28720 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
קניתי את הגה הזה לפני חודש קצת פחות.. אני לא יודע את הדגם המדויק אבל זה של Logic3 תראו תמונה עם האתר http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=200 אם זה הגיוני שבהגה של 300 שקל הגז והברקס עובדים ככפתור ולא עולים ויורדים עם לא הבנתם יש הסבר : נגיד אני משחק DRIT אני רוצה לתת רבע גז אני נותן בקטנה בדוושה אבל זה נותן את כול הגז במקום רבע אותו דבר בברקס אני רוצה להאט קצת לוחץ על חלק קטן מדוושת הברקס וכול הברקס עובד שלר תחשבו שזה רק בDIRT זה גם ב TEST DRIVE וב NFS PROSTREET יש איזה דרך לסדר את זה זה מבאס שאתה לא יכול ליסוע בכייף שלך לאט ורק כול הזמן מהר!!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום =] יש לי את המקלדת הפשוטה של מיקרוסופט שיש בה מקשי קיצור כמו MY DOCUMENT, MY PICTURES, MY MUSIC ועוד.. עכשיו כמעט וכלום לא עובד חוץ ממקשי ההגבה הנמכה וההשתקה של הווליום איך אני מתאם את זה לWINAMP והתמונות שלי לתיקית תמונות וכו'?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הגיע אלי סורק מדגם Canon CanoScan LiDE90, רציתי לשאול ראשית מה דעתכם עליו ? ושנית, הוא מתחבר למחשב עם USB2.0 Hi-Speed ואצלי כרגע רק הUSB 1.1 הרגיל עובד.. האם הסורק עדיין יעבוד בלי בעיות אם אני יחבר אותו ל- USB 1 ? אני די בטוח שהוא יהיה קצת יותר איטי בהעברת מידע אבל האם זה כל כך קריטי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
התחלתי לבצע סקר בקשר למדפסות משולבות. על פניו נראה שאלו של Brother חסכוניות יותר בגלל הפרדת הצבעים במחסניות. הבעיה היא שלפחות ב-Office Depot, שם הלכתי להסתכל על הצורה החיצונית ובכלל, ידעו להגיד שיש בעיה עם על המדפסות של Brother שמפסיקות להדפיס בכלל כאשר נגמר הטונר באחת המחסניות, כלומר, נגמר צבע צהוב, לא ניתן להדפיס בשחור עד שלא תוחלף המחסנית הצהובה. האם יש אמת בשמועה ? דרך אגב, הסתכלתי על דגמי ה-215, 240, 3240
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש(לחבר), ואני רוצה לדעת איזה ספק כוח לקחת. 350W, 400W או 450W המפרט (שדורש חשמל)- AMD 3800 X2 2 הארד דיסקים 1 כונן DVD כרטיס מסך פשוט מאוד (לא יודע איזה) מישהו יודע? חשבתי על ספק 400W של אנטק...
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי???
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כיומיים רכשתי מארז מסדרת ה-6A המפורסמת הדומה למארז המסוקר בפיסיטיפ, רק שאין לו נעילה בצד, יש לי חור כזה שאמור להוציא את האוויר החם מהמעבד החוצה.. בכל אופן אני מאוד מבסוט מהמארז, היה קל להרכיב בו את הרכיבים והכל היה נח מאוד, בתוכו קיבלתי כבר מובנים 2 מאווררי 120 מ"מ עם חיישן סנסור ירקרק לכל אחד, שכנראה המאוורר שמתחת לספק אמור לזהות את החום של המעבד ולפי זה לפעול, וזה שליד ההארדיסקים אמור כנראה לזהות את חום ההארדיסקים ולפי זה לפעול... הבעיה היא, שהמאווררים פועלים באופן קבוע..... דבר הגורם לרעש רב גם במצב מנוחה ולטמפ' נמוכה מאוד של המעבד.... אני מעדיף מפ' קצת יותר גבוהה ושקט בחדר מאשר רעש וטמפ' נמוכה, ושיפעלו רק כשחם במארז... אז השאלות שלי הן: 1.האם מיקום הסנסו…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הזמנתי את הסוג ספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 מטכנאי פרטי ולא משום חברה או אתר מוכר .. האם השם דגם של הספק שהזמנתי במחשב צריך להיות כתוב על הספק עצמו במדבקה כלשהי :s05:
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים בטווח מחיר של 200 - 300 שקל.. אם האלחוטיות פוגעת בזמן תגובה באופן משמעותי או שיש חיסרון משמעותי אחר אני יוותר.. אני לא גיימר.. אבל אני מקליד הרבה ואני צריך מקלדת איכותית ושלא תשמע כמו טרקטור כשמקלידים עליה.. תודה :]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מקלדת חדשה מסוג pro kb. כאשר אני מחזיק Shift+W+2 הפונקציה שעליה אחראי המקש 2 לא פועלת, זאת לעומת כל צירוף אחר כמו shift+w+1... אשמח אם תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש בזאפ בלי סוף מצלמות אינטרנט כולם עם אותן תכונות והמחירים שונים למדיי.... מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה טובה יחסית בבקשה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם ספק של ג'נרי 450w הוא מספיק טוב? אני מתכוון לקנות אות וביחד עם מארז, זאת אומרת אני קונה מארז והוא מגיע בתוכו. ג'נרי מספיק חזקים? כדי להחזיק לי מחשב כבד, מעבד דו ליבתי כרטיס מסך חזק, 1gb של זיכרון מערכת קירור למעבד, צורב, די וי די, 3 מאוורים ודיסק קשיח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
ברשותי מצלמת MINI DV של סוני, דגם PD150 צילמתי איתה טקס סיום של הביצפר שלי, יש לי חיבור פיירוויר במצלמה ובמחשב, חיברתי, עכשיו אני צריך איזהשהי תוכנה או משהו שאפשר איתה להוציא את הסרט למחשב, בפורמט קריא.. עזרה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-