עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shahar07,

המלצות בבקשה כי אני לא מבין בזה כלום

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין Microsoft Wireless Laser 6000 לבין Microsoft Natural Wireless Laser 6000. לפי מה שהבנתי ה-Natural יותר נוח ובריא ליד, אבל מצד שני הדגם הרגיל שוחרר לשוק אחרי ה-Natural ונחשב לדגם מתקדם וחדש יותר של אותה סדרה (תקנו אותי אם אני טועה). יש מקומות שבהם הרגיל עולה יותר ויש מקומות שה-Natural עולה יותר (בחו"ל וב-skypc למשל הרגיל עולה יותר בכ-30 ש"ח). קראתי reviews באינטרנט ועדיין לא הצלחתי להבין מי מהם יותר טוב ומתאים לי. בעיקרון, השאלה שלי היא מה יש בדגם הרגיל שאין ב-Natural (חוץ מניצול טוב יותר של הבטריות). http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718264 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696172 בבקשה לענות רק מי שמכיר את הדגמים האלו ומבין בזה. …

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  3. לא צריך להיות ברמה גבוה... http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5205175 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. טווח מחירים בין 50-120 ש"ח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by Yaniv_sosner,

הצורב הדיוידי הזה באמת עולה 3592ש''ח...? ??? או שזה תעות..? http://skypc.co.il/pl_product~OBDM100A~35~0.htm

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  6. מעוניין בהמלצות על מדפסת/צילום/פקס לשימוש ביתי עד 500ש"ח.

7. Started by tehnodrom,

הסתכלתי על כמה מדפסות עד עכשיו ראיתי שלוש מדפסות שנראות סבבה: Canon Pixma MP150 , Lexmark X7350 ,HP Officejet 5610 מה אתם חושבים עליהן? שווה את המחיר? האם יש הצעות למדפסות יותר טובות במחיר דומה ? בעקרון יש בהן פקס אבל אני לא צריך פקס מה שאני צריך זה מדפסת , סורק ומכונת צילום אם יש משהו טוב בלי הפקס זה עדיף תודה מראש מתן.

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by a_nuke,

אני רוצה לקנות Canon A70 אם מישהו מכיר את המצלמה בבקשה תגידו לי אם היא טובה או לא

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by beni125,

האםמגיע מטען עם הg7

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by orgordin,

זה מה שיש לי כרגע: Device Description DIMM1: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) DIMM3: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) Field Value Memory Module Properties Module Name Micron Tech. Serial Number None Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-533 (266 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 266 MHz 4.0-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Suppor…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  11. Started by Avivo,

חשוב שיהיו הוצאות הדפסה זולות, לא צבעים יקרים מדיי, ולא כאלה שצריך להחליף כל יומיים סורק, מכונת צילום, ומדפסת שוב משולב כי אין כ"כ הרבה מקום אבל כמה שיותר איכותי ואין ממש הגבלה רצינית למחיר חשוב שיהיה מהר תודה מראש על כל העזרה!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. שלום לכולכם אני מחפש רמקולים איכותיים ביותר למחשב, אשר עומדים בתקציב כמובן. הרמקולים נועדו להשמעת מוסיקה באיכות גבוהה. כמו כן הם ישמשו באותה מידה להשמעת צלילי משחק (יריות וכו'). הרכב: 5.1

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. שוקל לקנות אותה ובעל חנות הזהיר אותי שיש לה מנסיונו בעיית התאמה לראשי דיו חליפיים\ממוחזרים. הוא הזכיר את עניין הצ'יפ של HP שכנראה הוא הגורם לכך. האם מישהו יכול להעיד מנסיונו על אי ההתאמה הנ"ל? האם לדור הבא HP Officejet J5783 יש את אותה הבעיה? איך ניתן לברר זאת? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by jeyjey,

לצורב מתחברים שלושה כבלים: IDE, מתח וכבל דק כזה שהקצה השני שלו מתחבר ללוח אם אם אני לא טועה בשביל מה הכבל הזה?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  15. היום אני הולך לקנות עכבר אלחוטי עם עוד כמה חלקים למחשב שלי.. אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב במחיר של עד 350 ש"ח וחייב שהוא יהיה מבאג.. כי אני הולך אליהם היום.. אם אפשר לא לחרוג מהתקציב כי אני קונה איתו כמו שאמרתי עוד כמה חלקים וזה התקציב המקסימלי שלי לעכבר.. הנה רשימת העכברים שם: http://bug.co.il/productpage.asp?c=201&t=30 מה אתם אומרים על העכבר הזה : Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. מבחינת קרינה?

17. Started by Aviv C,

יש בעיה די מוזרה במדפסת. לפני לא הרבה זמן קניתי דיו שחור למדפסת. בהתחלה הוא הדפיס בסדר גמור אבל יום אחד קרתה בעיה. הצבע השחור התחיל להיות חלש, ודומה יותר לאפור. לאחר עוד כמה זמן קרתה בעיה חמורה עוד יותר. אם אני מדפיס מסמך שהוא רק בצבע שחור אז זה לא מדפיס לי בכלל (זה עושה קולות של כאילו הדפסה אבל לא מוציא צבא בכלל). מה שמוזר הוא שאם אני מדפיס מסמך שיש בו גם צבעוני וגם שחור אז זה מדפיס גם את השחור, כלומר הצבע השחור לא נגמר. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה המוזרה הזאת?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  18. אמרו לי שאפשר לעשות טוויק ל - MX 510 שהופך אותו מ - 100hz ל - 500hz. איך אני עושה את זה? זה יכול להרוס את העכבר או שזה לא משהו משמעותי?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  19. Started by MasterOr,

אז ככה חוץ מהLCD שאני הולך לקנות שזה כנראה יהיה A550 או A650 אני צריך מארז, מקלדת ועכבר אלחוטיים המארז ששמתי עליו עין אבל הוא די יקר זה הANTEC Desktop case NSK2480 - 380W אם למישהו תהיה המלצה יותר זולה אני מעוניין! מקלדת חשבתי ללכת על הAdesso, מישהו התנסה איתה?מומלץ? אני מעוניין בה לרוב בגלל הTrackball חוץ מזה אני יצטרך עכבר אלחוטי כרגע אני עם MX518 שאני מאוד אוהב, מהסתכלות קצרה ראית שיש את הLX8 ב200 שקל שזה ממש זול, השאלה כמה העכבר הזה טוב ביחס לMX518 שלי? ואם הוא יעבוד טוב על שטחים מאולצים כמו מיטה וכאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by dark_b0y,

שלום לכולם , האם למישהו יש נסיון עם המוצר הזה ? (מצאתי בפנדה) http://www.akasa.co.uk/akasa_english/spec_page/accessories/spec_ak_pax_2.htm האם באמת יש חסימת רעשים והמארז הופך להיות שקט ?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by laufgas,

יש לי את הכונן הזה בערך שנה, ולפני חודש הוא הפסיק לקרוא תקליטורי דיוידי. אני לא מדבר על סרטים ועל הגדרות של איזורים, אלא על משחקים! הוא פשוט הפסיק לקרוא בעיקר את כל המשחקים שיש לי על דיוידי, והמשחקים שלי מקוריים, לא צרבתי וכו'. אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי לעדכן ת'קושחה, להסיר ולהתקין מחדש, לנקות את הכונן וכלום לא עוזר. הכונן מחובר עם הכבלים והכל תקין. מה לעשות? תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. שלום לכולם, עד לפני כמה ימים הייתי מעוניין מאוד בCOOLEMASTER CENTURION 534 החדש, שדרך אגב מארז מעולה ונראה טוב מאוד.. וקיבל בביקורות ציונים מצויינים. אבל הוא מאוד יקר, 537 בלי ספק! עם ספק 350W של אנרמקס דגם VE זה יצא לי ביחד 827 שקל, וזה ממש ממש יקר לי!! אני רוצה המלצה למארז + ספק או מארז שמגיע עם ספק ב650-700 שקל. אני תקוע בדיוק באמצע, כי לעלות מרמה של 6A19 שהוא לא סקרולס לגמרי למשל אבל מאוורר היטב ונראה סביר לרמה של הCM זה תוספת של 330 שקל. הייתי מעוניין שתציעו לי משהו מקורר היטב ואפילו אם אפשר משהו שנראה היטב( אני מעדיף כסוף ולשים עליו דיסק\צורב לבן) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

הם מתחברים למארזים של טרמלטק?

24. Started by oz12,

Thermaltake HardCano 13 קראתי באתר את הביקורת על מוצר זה.. לא הצלחתי להבין אם כאשר המחשב מכובה התאורה עדיין עובדת והאם ניתן לכבות ולהפעיל את הפנאל גם בזמן שהמחשב עובד או שזה תמיד קבוע דלוק?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by SpiderMan11,

אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע בדיוק איזה ספק לקנות לו אני מתכוון לחבר לו 2 הרדיסקים עם חיבור אידי עוד 2 הרדיסקים סאטה,צורב DVD ועוד כונן DVD רגיל בעיקרון יש את הספק הזה השאלה אם הוא יספיק מבחינת 420 וואט: Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5499 וגם יש את זה: Enermax 460W EG465P-VE 20/24Pin Power Supply http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5942 שהוא עולה עוד 90 שקלים אז מה לקחת ?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים