עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by AgEnT_OrAnGe,

אז המכשיר הזה נקרא PHONE CONNECTOR הוא מתחבר במקום השפורפרת של הטלפון ומצד שני הוא נכנס למקום של הכרטיס קול במחשב. אז היכן ניתן לרכוש את המכשיר הזה בצפון? תודה מראש!! נ.ב אם משהו יודע איך לבנות אותו שיודיע לי!

2. שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין Microsoft Wireless Laser 6000 לבין Microsoft Natural Wireless Laser 6000. לפי מה שהבנתי ה-Natural יותר נוח ובריא ליד, אבל מצד שני הדגם הרגיל שוחרר לשוק אחרי ה-Natural ונחשב לדגם מתקדם וחדש יותר של אותה סדרה (תקנו אותי אם אני טועה). יש מקומות שבהם הרגיל עולה יותר ויש מקומות שה-Natural עולה יותר (בחו"ל וב-skypc למשל הרגיל עולה יותר בכ-30 ש"ח). קראתי reviews באינטרנט ועדיין לא הצלחתי להבין מי מהם יותר טוב ומתאים לי. בעיקרון, השאלה שלי היא מה יש בדגם הרגיל שאין ב-Natural (חוץ מניצול טוב יותר של הבטריות). http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718264 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696172 בבקשה לענות רק מי שמכיר את הדגמים האלו ומבין בזה. …

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. לא צריך להיות ברמה גבוה... http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5205175 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. שלום לכולם, עד לפני כמה ימים הייתי מעוניין מאוד בCOOLEMASTER CENTURION 534 החדש, שדרך אגב מארז מעולה ונראה טוב מאוד.. וקיבל בביקורות ציונים מצויינים. אבל הוא מאוד יקר, 537 בלי ספק! עם ספק 350W של אנרמקס דגם VE זה יצא לי ביחד 827 שקל, וזה ממש ממש יקר לי!! אני רוצה המלצה למארז + ספק או מארז שמגיע עם ספק ב650-700 שקל. אני תקוע בדיוק באמצע, כי לעלות מרמה של 6A19 שהוא לא סקרולס לגמרי למשל אבל מאוורר היטב ונראה סביר לרמה של הCM זה תוספת של 330 שקל. הייתי מעוניין שתציעו לי משהו מקורר היטב ואפילו אם אפשר משהו שנראה היטב( אני מעדיף כסוף ולשים עליו דיסק\צורב לבן) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  5. למשהו יש? שלא יהיה יקר מדי :lamer:

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  6. שלום רב, לפני כיומיים רכשתי מארז מסדרת ה-6A המפורסמת הדומה למארז המסוקר בפיסיטיפ, רק שאין לו נעילה בצד, יש לי חור כזה שאמור להוציא את האוויר החם מהמעבד החוצה.. בכל אופן אני מאוד מבסוט מהמארז, היה קל להרכיב בו את הרכיבים והכל היה נח מאוד, בתוכו קיבלתי כבר מובנים 2 מאווררי 120 מ"מ עם חיישן סנסור ירקרק לכל אחד, שכנראה המאוורר שמתחת לספק אמור לזהות את החום של המעבד ולפי זה לפעול, וזה שליד ההארדיסקים אמור כנראה לזהות את חום ההארדיסקים ולפי זה לפעול... הבעיה היא, שהמאווררים פועלים באופן קבוע..... דבר הגורם לרעש רב גם במצב מנוחה ולטמפ' נמוכה מאוד של המעבד.... אני מעדיף מפ' קצת יותר גבוהה ושקט בחדר מאשר רעש וטמפ' נמוכה, ושיפעלו רק כשחם במארז... אז השאלות שלי הן: 1.האם מיקום הסנסו…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by Yaniv_sosner,

הצורב הדיוידי הזה באמת עולה 3592ש''ח...? ??? או שזה תעות..? http://skypc.co.il/pl_product~OBDM100A~35~0.htm

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  8. מעוניין בהמלצות על מדפסת/צילום/פקס לשימוש ביתי עד 500ש"ח.

9. Started by djdodo,

שלום תמליצו לי מה לקנות 1)http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=920-000539&Cat2Cat1ID=80&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או 2)http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429627 תגידו לי בבקשה מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהסטים תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by solo53,

מארז רגיל אבל שבחלקו התחתון הקידמי לא יהיו כפתורים לדים ושאר ירקות לצורך הוספת או החלפת מאוור קיים זא כל הכפתורים ולדים גבוהה יותר

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by ldmajor,

היי אני מחפש מדפסת משולבת (לפקס אני פחות זקוק אבל שיהיה סורק) תקציב של 800 +- אישית מצאתי את זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692158 אשמח לקבל עליה חוות דעת והצעות\המלצות נוספות דן.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by skuki1,

שלום מחפש מדפסת משולבת ללא פקס עד 700 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by beni125,

האםמגיע מטען עם הg7

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. אני יודע שדובר רבות על הנושא ואפילו במדריך קצרצר (שפשוט לא מספיק),אבל אני רוצה לברר את העניין לעומק. למה אופטי? למה עקיבה? איך העקיבה הזאת עובדת? והאם לשימושים משרדיים עכברי העקיבה טובים יותר? ואנא נסו להימנע מלדבר על מהקושי הכרוך במעבר בין סוג אחד לשני.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

ספק HEC AR-T 300W מפרט מצויין בצד, גם OC מצוין בצד כתוב שה12V שלי על 11.776 האם זה קריטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. הוא עושה עבודה טובה והכל אבל כשאני מנסה להכנס למשחקי רשת או בכלל למשחקים הוא כיאלו מזיז לי את המסך שמאלה ויש מלבן שחור בצד ימין . איך אני מטפל בתופעה הזאת? ואיך אני מגדיר ל KVM מקש מסויים כשאני ילחץ עליו הוא יתן לי אפשרות לבחור איזה מחשב אני רוצה? יש לי על ה KVM כפטורים שאני יכול על פי לחיצה עליהם להחליף מחשבים . תודה רבה לעוזרים . נ.ב . דגם הציוד הנ"ל הוא : KVM-0411

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. אמרו לי שאפשר לעשות טוויק ל - MX 510 שהופך אותו מ - 100hz ל - 500hz. איך אני עושה את זה? זה יכול להרוס את העכבר או שזה לא משהו משמעותי?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  18. Started by MasterOr,

אז ככה חוץ מהLCD שאני הולך לקנות שזה כנראה יהיה A550 או A650 אני צריך מארז, מקלדת ועכבר אלחוטיים המארז ששמתי עליו עין אבל הוא די יקר זה הANTEC Desktop case NSK2480 - 380W אם למישהו תהיה המלצה יותר זולה אני מעוניין! מקלדת חשבתי ללכת על הAdesso, מישהו התנסה איתה?מומלץ? אני מעוניין בה לרוב בגלל הTrackball חוץ מזה אני יצטרך עכבר אלחוטי כרגע אני עם MX518 שאני מאוד אוהב, מהסתכלות קצרה ראית שיש את הLX8 ב200 שקל שזה ממש זול, השאלה כמה העכבר הזה טוב ביחס לMX518 שלי? ואם הוא יעבוד טוב על שטחים מאולצים כמו מיטה וכאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by Pierot,

היי. אני צריך סורק בתקציב עד 300 ש"ח.. מ-TMS. תודה [אם אין שם מומלצים אז להגיד].

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש לי את המקלדת הפשוטה של מיקרוסופט שיש בה מקשי קיצור כמו MY DOCUMENT, MY PICTURES, MY MUSIC ועוד.. עכשיו כמעט וכלום לא עובד חוץ ממקשי ההגבה הנמכה וההשתקה של הווליום איך אני מתאם את זה לWINAMP והתמונות שלי לתיקית תמונות וכו'?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. Started by Drek Boy,

שלום אני לא יודע אם זה המקום אבל לא מצאתי מקום טוב יותר לכך אני צריך המלצה למארז מידיטאוור או יותר גדול אם יש לתקציב שלי התקציב שלי הוא עד 450-500 שקל אני מחפש מארז לא יפה או משהו כזה עם מודינג וכל מיני דברים לא יעילים אני מחפש מארז מושקע מבחינה טכנית עם אוורור טוב!!! אם אפשר שקט נוח לשימוש ואני צריך שיבוא איתו ספק 400 וואט אם אפשר כאילו צריך. תודה מראש על העזרה שלכם!

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by omrit,

שלום, אני קונה מחשב חדש(לחבר), ואני רוצה לדעת איזה ספק כוח לקחת. 350W, 400W או 450W המפרט (שדורש חשמל)- AMD 3800 X2 2 הארד דיסקים 1 כונן DVD כרטיס מסך פשוט מאוד (לא יודע איזה) מישהו יודע? חשבתי על ספק 400W של אנטק...

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by M-a-T-a-N,

מחפש משהו טוב עד עכשיו היה לי את ה LG עבר זמנו

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. הCS-3181L ממש מצויינים ואסטטיים והם היו בארץ תקופה מסויימת וכבר לא מגיעים, והסידרה החדשה נראית טוב אבל לא הגיעה עדיין (תגיע בכלל?). קישור לביקורת בפיסיספוט קישור למארזים של אנרמקס (על החדשים כתוב new(

• 1 תגובה
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים