עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ilil,

שלום רב, מבקש המלצה לסט בסיסי מקלדת+עכבר, חוטיים, בלי פיצ'רים מיוחדים. דגש על אמינות ופידבק סביר מהמקלדת. ראיתי ש-gigabyte מציעים סטים בטווח המחירים, למשל GK-KM5000. מישהו מכיר איך ג'יגה-בייט בתחום המקלדות? כמו כן אודה להמלצות נוספות במסגרת התקציב. בברכה, ilil

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by solo53,

מארז רגיל אבל שבחלקו התחתון הקידמי לא יהיו כפתורים לדים ושאר ירקות לצורך הוספת או החלפת מאוור קיים זא כל הכפתורים ולדים גבוהה יותר

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by maximz,

אני מעוניין לקנות מצלמת רשת, כשבדקתי איזה מצלמות יש אז ראיתי מצלמות בטווח מחירים 50-350 ש"ח, השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם, האם זה שווה את הפרשי המחירים. ואיזה מצלמה מומלצת במחיר נמוך עד 100 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by stalbetman,

שלום רב, רציתי לדעת האם ספק של ג'נרי 450w הוא מספיק טוב? אני מתכוון לקנות אות וביחד עם מארז, זאת אומרת אני קונה מארז והוא מגיע בתוכו. ג'נרי מספיק חזקים? כדי להחזיק לי מחשב כבד, מעבד דו ליבתי כרטיס מסך חזק, 1gb של זיכרון מערכת קירור למעבד, צורב, די וי די, 3 מאוורים ודיסק קשיח. תודה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by skuki1,

שלום מחפש מדפסת משולבת ללא פקס עד 700 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. לפני הניקוי מאבק: http://img55.imageshack.us/img55/9779/17ra.png לאחר הניקוי מאבק: http://img135.imageshack.us/img135/6011/everestwl5.jpg מה אתם אומרים יש שינוי משמעותי? והאם כדאי להוסיף מאוורר?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by beni125,

האםמגיע מטען עם הg7

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by orgordin,

זה מה שיש לי כרגע: Device Description DIMM1: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) DIMM3: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) Field Value Memory Module Properties Module Name Micron Tech. Serial Number None Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-533 (266 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 266 MHz 4.0-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Suppor…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. מבחינת קרינה?

10. 1. הלייזר של העכבר אינו נראה לעין נכון? 2.בבאנדל צריכים לקבל קופסא שרשום עלייה G5 עם כל מיני משקולות?

11. האם הסט הזה: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2680RP טוב? בהנחה שהמחיר שאני אקנה אותו הוא 350 ש"ח. (לא, אנ'לא מוכר של A4Tech, פשוט יש לי זיכרונות טובים מציוד שהיה לי, שלהם, לפני שנים). בתודה, גבריאל.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  12. אמרו לי שאפשר לעשות טוויק ל - MX 510 שהופך אותו מ - 100hz ל - 500hz. איך אני עושה את זה? זה יכול להרוס את העכבר או שזה לא משהו משמעותי?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. Started by sroolik,

אני די תקוע, אני לא יודע איזה ספק לקחת ואיזה מארז, זו המערכת שאני מתכנן לקנות: athlon 3000+ venice asus a8n-e kingston 512X2 cl.3 GF 6600GT DVD-ROM DVD-+R/W/DL W.D.160GB SATA 2 FLOPPY 1.44 אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזו, לא אכפת לי איזה מארז זה יהיה, אכפת לי שיהיה ספק איכותי שיחזיק את כל זה עם כמה מאווררים, קטודה, ואוברקלוק (כמובן שלא משהו גדול, הלוח הזה די מגביל) תודה ! ! !

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by redti,

אז הנה זה בא...

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by DiSc@MaN,

אני מחפש כבר הרבה זמן ג'ויסטיק לשמאלים (או נטראלי..) והמליצו לי על הג'ויסטיק הזה: Saitek Cyborg 3D Gold USB Joystick חיפשתי אותו בזאפ אבל החברה Saitek בכלל לא קיימת שם גם באופיס דיפו בחולון לא היה כלום. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו? (או יכול להמליץ לי על ג'ויסטיק טוב אחר לשמאלים?) תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by muli82,

קניתי את הגה הזה לפני חודש קצת פחות.. אני לא יודע את הדגם המדויק אבל זה של Logic3 תראו תמונה עם האתר http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=200 אם זה הגיוני שבהגה של 300 שקל הגז והברקס עובדים ככפתור ולא עולים ויורדים עם לא הבנתם יש הסבר : נגיד אני משחק DRIT אני רוצה לתת רבע גז אני נותן בקטנה בדוושה אבל זה נותן את כול הגז במקום רבע אותו דבר בברקס אני רוצה להאט קצת לוחץ על חלק קטן מדוושת הברקס וכול הברקס עובד שלר תחשבו שזה רק בDIRT זה גם ב TEST DRIVE וב NFS PROSTREET יש איזה דרך לסדר את זה זה מבאס שאתה לא יכול ליסוע בכייף שלך לאט ורק כול הזמן מהר!!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  17. Started by galz,

הוא תמיד היה שקט מאד (כמצופה מ6A19), אבל בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש כמו שואב אבק. לא ניקיתי אותו הרבה זמן אז סביר להניח שיש הרבה אבק במאווררים. האם אבק יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי???

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by zxzx,

למישהו יש מושג איזה כרטיס מסך הכי טוב......? אני חייב להתקין משחק........

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by johava,

חשבתי לקנות את ה- Canon IP3000 ורציתי לשמוע את דעתכם עליה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by djdodo,

שלום תמליצו לי מה לקנות 1)http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=920-000539&Cat2Cat1ID=80&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או 2)http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429627 תגידו לי בבקשה מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהסטים תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by גיימרית,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם סורק, אני גרפיקאית בין השאר וזקוקה לאיכות טובה בשניהם. מעדיפה מדפסת שלא זוללת דיו בטירוף כמו הלקסמרק הקודמת שלי. תקציב, מעדיפה עד 600 שקלים, במידה וממש אין משהו טוב בתקציב הזה אז עד 1000. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by Forza Milan,

יש מבצעים , מדפסת משולבת מומלצת עליכם , בלי פקס, אין צורך, מדפסת + סורק + מכונת צילום. במחיר סביר!!!

24. Started by Avivo,

חשוב שיהיו הוצאות הדפסה זולות, לא צבעים יקרים מדיי, ולא כאלה שצריך להחליף כל יומיים סורק, מכונת צילום, ומדפסת שוב משולב כי אין כ"כ הרבה מקום אבל כמה שיותר איכותי ואין ממש הגבלה רצינית למחיר חשוב שיהיה מהר תודה מראש על כל העזרה!

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by QQQ,

אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים וצריך ש: העכבר לא יהיה כבד מידי עדיף שהוא לא יהיה עם סוללות(נטען) ואם לא- שהסוללות לא יכבידו עליו יותר מדי ושלא יגמרו מהר מקשי מולטימדיה במקלדת עכבר ארגונמי(לא חובה בשבילי אבל עדיף) של חברה טובה כמו MICROSOFT וLOGITECH הטווח קליטה לא ממש משנה לי כי זה פחות ממטר וזה אותו גובה מחיר עד כ550 ש"ח

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.