עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני משחק באמריקס ארמי.. בכדי שלפגיעה עצמה יהיה יותר מרחב המליצו לי פעם לשנות כמה דברים (בדרייבר של הווינדוס) עכשיו יש לי את העכבר החדש? אל איזה שינויים הייתם ממליצים לי לשנות בדרייבר?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by גיימרית,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם סורק, אני גרפיקאית בין השאר וזקוקה לאיכות טובה בשניהם. מעדיפה מדפסת שלא זוללת דיו בטירוף כמו הלקסמרק הקודמת שלי. תקציב, מעדיפה עד 600 שקלים, במידה וממש אין משהו טוב בתקציב הזה אז עד 1000. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. יש לי מדפסת די ישנה.. Tektronix phaser 750P. בזמן האחרון אני לא מצליח להשתמש בה, אי כל הזמן מקבל ERROR 53 על המסך במדפסת. יש לי גם בעיות להתקין אותה על המחשב (המחשב לא תמיד מזהה אותה). המדפסת פעם עובדת ופעם לא ואני לפעמים צריך להתקין אותה מחדש. אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני צריך להדפיס משהו דחוף ואני כבר כל היום משתגע עם השגיאה הזאת. מה שמופיע לי על המסך זה: Printer Error 53 Call For Service wake up

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. מתוך הביקורת באתר על המארז הבנתי שישנו חיסרון של מנורת hd בקדמת המארז, אך הפתעה, בביקורות אחרות בגוגל מדברים על שני לדים אדומים בשני צידי הZ הסמלי של המארז המסמלות את פעולת המחשב, אף יותר טובות מהלד הרגיל ומגניבות. בתצלומים אחרים אף רואים שתי נורות רגילות כמו במארז סטנדרטי המעידות על פעילות המחשב והhd, עכשיו, איך אני אמור לדעת לאיזה גיסא להאמין , חשוב: אני קונה מlogic pc תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. 1. הלייזר של העכבר אינו נראה לעין נכון? 2.בבאנדל צריכים לקבל קופסא שרשום עלייה G5 עם כל מיני משקולות?

6. Started by SpiderMan11,

אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע בדיוק איזה ספק לקנות לו אני מתכוון לחבר לו 2 הרדיסקים עם חיבור אידי עוד 2 הרדיסקים סאטה,צורב DVD ועוד כונן DVD רגיל בעיקרון יש את הספק הזה השאלה אם הוא יספיק מבחינת 420 וואט: Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5499 וגם יש את זה: Enermax 460W EG465P-VE 20/24Pin Power Supply http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5942 שהוא עולה עוד 90 שקלים אז מה לקחת ?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by mikale,

HEC Compucase 6A21 הומלץ לי. אילו מארזים נוספים מומלצים (איכותיים)? אני חושבת שדרוש לי ספק 400W ורצוי שחיצונית העיצוב יהיה יפה (אחרי שנים של מארזים סטנדרטיים לחלוטין) הבנתי גם שעדיף מאוורר 120 מ"מ (או שניים) תודה לכם

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by Euthanasia,

מדבור על הספק הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=5303 הוא אמור להחזיק 6800U + A64 ואולי OC קטן... מה דעתכם? נא לא להתייחס למחיר. תודה!

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by dani,

אני מתכוון לקנות ספק כח איזה יותר טוב? HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU או .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי???

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. אני יודע שדובר רבות על הנושא ואפילו במדריך קצרצר (שפשוט לא מספיק),אבל אני רוצה לברר את העניין לעומק. למה אופטי? למה עקיבה? איך העקיבה הזאת עובדת? והאם לשימושים משרדיים עכברי העקיבה טובים יותר? ואנא נסו להימנע מלדבר על מהקושי הכרוך במעבר בין סוג אחד לשני.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. לא צריך להיות ברמה גבוה... http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5205175 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by johava,

חשבתי לקנות את ה- Canon IP3000 ורציתי לשמוע את דעתכם עליה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by aldema,

אני אשמח אם מישהו יענה על התשובות בהקדם... הטרנספומר שעולה 490 כולל ספק כוח??? מה זה ספק ג'נרי??הוא איכותי או זבל?? איך אני יודע אם הספק שמגיע ביחד עם המארז הוא איכותי?? מה זה משנה אם הספק איכותי או לא?? אם הספק הוא איכותי או לא איכותי-זה מה שקובע אם המחשב יהיה שקט?? בד"כ הספקים שכלולים במארז הם ספקים איכותיים ?? זה לא קצת הרבה כסף אם אני קונה טרנספורמר ב490 ש"ח ועוד ספק כוח של HEC שעולה 330==== 840 ש"ח למישהו יש אולי ניסיון עם הסמוראי או שהוא ראה אותו במציאות??? הוא יפה גם בלי אורות?? דרך אגב- איך אני מפעיל את האורות במארז?? הם נדלקים אוטומטי או ידני ?? שאלה חשובה: אם האורות של המארז מכוונים לכיוון הLCD -זה משפיע על הראות במסך??

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. אני קונה עכשיו את הכרטיס הזה ומוסיף למחשב p4-2000 intel d850mv צורב דיוידי 60gb 7200 +20gb 5400 creative 5.1 value הספק thermaltake 300w יחזיק את הכרטיס מסך? אני יוכל לישון בשקט?

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  16. קניתי לא מזמן דיו למדפסת שלי HP 970 CXi עלה לי המוןןן עכשיו אני רואה באתר הזה: http://www.gamby.org/product_info.php?cPath=119_306_307&products_id=836&osCsid=73c9446147ecaa937a60255ae809dc03 שהם מוכרים צבע למילוי במחיר מצחיקקק!!!!! השאלה שלי אם זה אפשרי למלות את ראשי הדיו ואיך עושים זאת? :s05:

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  17. יכולה?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by idofr,

היייייייייייי אנשים שבת שלום!!! אז ככה רציתי קצת פרטים על מחשבי כף-יד כאילו אני מחפש משו עם GPS מסך נחמד שלא יקרטע ויהיה נחמד אם יהיה לו גם מקום לSIM (כדי שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט מחוץ לבית) ו.......אה כן מצלמה אם למישו יש המלצות וקצת מחירים דגמים אני מאוד אודה לכם (כותבים אודה או הודה?? ) תודה ושבת שלום עידו

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by dark_b0y,

שלום לכולם , האם למישהו יש נסיון עם המוצר הזה ? (מצאתי בפנדה) http://www.akasa.co.uk/akasa_english/spec_page/accessories/spec_ak_pax_2.htm האם באמת יש חסימת רעשים והמארז הופך להיות שקט ?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  20. אני מחפש עכבר אלחוטי עם מטען בתקציב של עד 450 שקל.... תודה לעוזרים דניאל

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by skp333,

ThermalTake W0090RU Slinet PurePower 470W V2.0 שקל450 HEC WIN420 שקל430 HEC 480W ACE480 שקל430 Antec TruePower 2 430W שקל465 אני קונה ספק חדש רציתי לדעת מה הכי ממולץ !!!!!! ואיזה מה-HEC יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  22. שלום לכולכם אני מחפש רמקולים איכותיים ביותר למחשב, אשר עומדים בתקציב כמובן. הרמקולים נועדו להשמעת מוסיקה באיכות גבוהה. כמו כן הם ישמשו באותה מידה להשמעת צלילי משחק (יריות וכו'). הרכב: 5.1

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by MasterOr,

אז ככה חוץ מהLCD שאני הולך לקנות שזה כנראה יהיה A550 או A650 אני צריך מארז, מקלדת ועכבר אלחוטיים המארז ששמתי עליו עין אבל הוא די יקר זה הANTEC Desktop case NSK2480 - 380W אם למישהו תהיה המלצה יותר זולה אני מעוניין! מקלדת חשבתי ללכת על הAdesso, מישהו התנסה איתה?מומלץ? אני מעוניין בה לרוב בגלל הTrackball חוץ מזה אני יצטרך עכבר אלחוטי כרגע אני עם MX518 שאני מאוד אוהב, מהסתכלות קצרה ראית שיש את הLX8 ב200 שקל שזה ממש זול, השאלה כמה העכבר הזה טוב ביחס לMX518 שלי? ואם הוא יעבוד טוב על שטחים מאולצים כמו מיטה וכאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. שלום. אני רוצה לקנות מחר או מחרותיים סט אלחוטי ורציתי להתייעץ איתכם איזה מקלדת כדאי לי לקנות (עד 200 ש"ח !). ומה ההבדלים בין ממשקי החיבור ומה עדיף. (USB, אינפרא אדום וכו'...). תודה רבה על שיתוף הפעולה :-)

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. יש לי מקלדת של LOGITECH הדלקתי את המחשב ורק מקשי המולטימדיה עובדים לי. יש למישהו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים