עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by beni125,

האםמגיע מטען עם הg7

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by orgordin,

זה מה שיש לי כרגע: Device Description DIMM1: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) DIMM3: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) Field Value Memory Module Properties Module Name Micron Tech. Serial Number None Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-533 (266 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 266 MHz 4.0-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Suppor…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  3. Started by oran55,

לפני כמה ימים פתחתי אשכול בכדי לקבל המלצה על מדפסת ובחרתי בסופו של דבר בC3183. עכשיו צצה השאלה- האם היא מדפיסה על דיסקים\ מדפיסה על דפי מדבקה של דיסקים? אם לא, איזו מדפסת (רצוי של HP) כן מדפיסה? במחירים 400-500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by eliXir,

לא יודע בדיוק לאן הנושא הזה מתאים אבל יש לי שאלה בנוגע לספק כוח.. כרגע יש לי מחשב עם AMD ו- RADEON 9700 וספק כוח של HEC 300W-AR-T ורציתי לדעת מה תהיה ההשפעה על המחשב ובכלל על משחקים אם אני אקנה את הספק כוח הבא של Antec: http://www.pch.co.il/docs/pd729306489.htm והאם שווה לי באמת להוציא את הסכום הנ"ל, תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by ZeppeliN,

אני קונה את הכרטיס הנ"ל עם הקירור Acclero X2 ואני צריך ספק. עד 450 שקל משהו כזה.. שיחזיק את זה טוב! יש לי מאוורר 120MM, אחד של 80MM, אני מתכנן עוד 80MM על המעבד יש לי את הפריזר 7 פרו שיש לו מאוורר 92MM יש לי HD אחד ושני כוננים חשבתי על ה Enermax LIBERTY EL400AW שעולה 449 שקל אבל הכרטיס צורך 450W לכל המערכת ככה שאני לא יודע אם זה יפעל טוב עוד המלצות? מה עם הTopower 550W ב384 שקל?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by EliranB,

^^^^^

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. Started by Y.k,

היי אני צריך מארז בסביבות ה 500 ש"ח שיהיה טוב ושאני אומר טוב אני מתכוון אלומיניום אם אפשר ושתהייה בו זרימת אוויר טובה למה המארז שיש לי עכשיו פשוט מסכן! שיהיה מקום להרבה מאווררים ואם יש מארזים עם בקרה מובנית זה יהיה נחמד .. חשבתי על משהו בסגנון האלה של TT אבל כנראה שיש יותר טובים.. (לא ממש משנה החיצוניות)

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by aldema,

אני אשמח אם מישהו יענה על התשובות בהקדם... הטרנספומר שעולה 490 כולל ספק כוח??? מה זה ספק ג'נרי??הוא איכותי או זבל?? איך אני יודע אם הספק שמגיע ביחד עם המארז הוא איכותי?? מה זה משנה אם הספק איכותי או לא?? אם הספק הוא איכותי או לא איכותי-זה מה שקובע אם המחשב יהיה שקט?? בד"כ הספקים שכלולים במארז הם ספקים איכותיים ?? זה לא קצת הרבה כסף אם אני קונה טרנספורמר ב490 ש"ח ועוד ספק כוח של HEC שעולה 330==== 840 ש"ח למישהו יש אולי ניסיון עם הסמוראי או שהוא ראה אותו במציאות??? הוא יפה גם בלי אורות?? דרך אגב- איך אני מפעיל את האורות במארז?? הם נדלקים אוטומטי או ידני ?? שאלה חשובה: אם האורות של המארז מכוונים לכיוון הLCD -זה משפיע על הראות במסך??

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. Started by amisha,

יש לכם המלצה מיוחד למדפסת פוטו טובה אמינה זולה ועלות תחזוקה נממוכה ? בנוסף ארצה המלצה למדפסת פשוטה שתדפיס בעיקר עבודות , עמודי אנטרנט וכו'

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler או Thermaltake CL-P0114 Big Typhoon תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by sheff2k1,

על לוח האם שלי יש שתי יציאות USB ישנות...קניתי מצלמה דיגיטלית, וכל הזמן קופץ לי חלון שאומר שאילו היה לי USB 2, ההעברה הייתה פועלת מהר יותר. האם קיים כרטיס pci או משהו בסגנון שפשוט מוסיף יציאת USB2? או שאני צריך מחשב חדש.......

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by boaz2463,

לאחר 13 שנה שברשותי מחשב, התקנתי פעם ראשונה משחק (OUTRUN2006) ומצא חן בעיני אך לא נוח לי לשחק עם המקלדת ואני מעוניין לקנות הגה. מצא חן בעיני לוג'טק G25 אך מחירו בשמיים ואיני יודע אם הגיע לארץ. אם איזה הגה הכי כיף לשחק כולל ויברציות וההרגשה תודה מראש לכולם.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. Started by Amitai,

אודה למי שיענה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. שלום לכולם. היום הגיע אלי סורק מדגם Canon CanoScan LiDE90, רציתי לשאול ראשית מה דעתכם עליו ? ושנית, הוא מתחבר למחשב עם USB2.0 Hi-Speed ואצלי כרגע רק הUSB 1.1 הרגיל עובד.. האם הסורק עדיין יעבוד בלי בעיות אם אני יחבר אותו ל- USB 1 ? אני די בטוח שהוא יהיה קצת יותר איטי בהעברת מידע אבל האם זה כל כך קריטי ? תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. למשהו יש? שלא יהיה יקר מדי :lamer:

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

אני מחפש המלצה למדפסת משולבת (מדפסת + סורק אולי גם פקס) בסביבות ה400 -500 ש"ח. עדיפות לעלות נמוכה של דיו. מה המדפסות המשולבות המובילות בטווח מחירים הזה? מה דעתכם על ה X5250 Lexmark ב 450 שקלים?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by tehnodrom,

הסתכלתי על כמה מדפסות עד עכשיו ראיתי שלוש מדפסות שנראות סבבה: Canon Pixma MP150 , Lexmark X7350 ,HP Officejet 5610 מה אתם חושבים עליהן? שווה את המחיר? האם יש הצעות למדפסות יותר טובות במחיר דומה ? בעקרון יש בהן פקס אבל אני לא צריך פקס מה שאני צריך זה מדפסת , סורק ומכונת צילום אם יש משהו טוב בלי הפקס זה עדיף תודה מראש מתן.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by spotash,

איך החברה הזו? פעם ראשונה שאני רואה אותה, הספקים שלה ג'נריים? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3332

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by DragonEx,

מה אתם אומרים על המארז RAIDMAX 868 האם הוא טוב , הוא מקרר טוב, והוא לא עושה רעש, וגם האם הספק שלו טוב?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  20. יכולה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by X-It,

אתם יכולים לתת לי את האתר הזול ביותר שאפשר לרכוש בתוכו את העכבר של לוגיטק MX510 תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. שלום לכולכם אני מחפש רמקולים איכותיים ביותר למחשב, אשר עומדים בתקציב כמובן. הרמקולים נועדו להשמעת מוסיקה באיכות גבוהה. כמו כן הם ישמשו באותה מידה להשמעת צלילי משחק (יריות וכו'). הרכב: 5.1

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by asmon,

צריך מצלמת רשת לאחותי משהו ב150 שקל. היא משתמשת רק כדי לדבר עם חברות באייסיקיו, אז אני לא צריך משהו ממש מיקצועי. אבל שהאיכות תהיה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. הדבר העיקר שמעניין אותי במצלמה זה איכות התמונה... לא מעניין אותי אם היא יכולה לקחת סטילס, או שיש בה חיישן תזוזה, או כל דבר אחר, העיקר האיכות שהיא משדרת, אז למישהו יש המלצות על מצלמות טובות בקריטריון הזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  25. Started by redti,

אז הנה זה בא...

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים