עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי לא מזמן דיו למדפסת שלי HP 970 CXi עלה לי המוןןן עכשיו אני רואה באתר הזה: http://www.gamby.org/product_info.php?cPath=119_306_307&products_id=836&osCsid=73c9446147ecaa937a60255ae809dc03 שהם מוכרים צבע למילוי במחיר מצחיקקק!!!!! השאלה שלי אם זה אפשרי למלות את ראשי הדיו ואיך עושים זאת? :s05:

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by FireTrooper,

אתמול בערב קיבלתי את הG15 החדשה שלי הגרסא החדשה כמובן, עכשיו , יש לי כמה שאלות: 1. אני בא להוריד קבצים נגיד Main Screen של איזה מישהו שהכין, עכשיו, יש שם קבצי XDS, איפה אני שם את הקבצים האלה? 2. בכללי, אם אין קבצי התקנה, איפה אני שם את הקבצים? (במידה ואין קבצי התקנה של הפ'צארים) 3. אפשר אתרים טובים להורדות של פאצ'רים לLCD? תודה ומקווה שזה מותר לדבר על פ'אצרים חינמים לG15 [= אני מאוד אשמח אם מישהו אוכל להכנס אלי למסנג'ר לתרום עזרה קצת idan_ezo@walla.co.il עידן.

3. למשהו יש? שלא יהיה יקר מדי :lamer:

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  4. Started by Yaniv_sosner,

הצורב הדיוידי הזה באמת עולה 3592ש''ח...? ??? או שזה תעות..? http://skypc.co.il/pl_product~OBDM100A~35~0.htm

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  5. יש לי דילמה יש כל כך הרבה זבל וכל כך הרבה דברים טובים אבל עדיין לא הצלחתי למצוא אותה את האחת שלי אני מחפש מדפסת טובה שמשלבת גם סורק צילום ופקס בסכום של עד 700 שח יש כל כך הרבה מבחר מישהו בבקשה יכול להמליץ לי?

6. Started by Gill2,

האם קיים מכשיר שהוא רק לניווט לוייני ולא משמש לדברים אחרים כמו מחשב כף יד?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by parker8,

אח שלי קנה עכבר של MICROSOFT 1000DPI. עכשיו, הוא התקין את הדריבר והכל ויש רק את האופציה לשחק עם המהירות של העכבר, האופציה המובנת של ה-WINDOWS, יש דרך שאפשר לדעת על כמה DPI זה נמצא ושכל פעם אפשר לשחק עם זה...? ועוד משהו, נגיד, הוא מעצב כמה דברים בפוטושופ אז בעיקרון זה יותר קשה לעבוד שזה מהיר, זאת אומרת מה הקטע של הדיוק פה? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. ברשותי מצלמת MINI DV של סוני, דגם PD150 צילמתי איתה טקס סיום של הביצפר שלי, יש לי חיבור פיירוויר במצלמה ובמחשב, חיברתי, עכשיו אני צריך איזהשהי תוכנה או משהו שאפשר איתה להוציא את הסרט למחשב, בפורמט קריא.. עזרה?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by beni125,

האםמגיע מטען עם הg7

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. אני יודע שדובר רבות על הנושא ואפילו במדריך קצרצר (שפשוט לא מספיק),אבל אני רוצה לברר את העניין לעומק. למה אופטי? למה עקיבה? איך העקיבה הזאת עובדת? והאם לשימושים משרדיים עכברי העקיבה טובים יותר? ואנא נסו להימנע מלדבר על מהקושי הכרוך במעבר בין סוג אחד לשני.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by er0101,

מחפש מארז כמה שיותר מאורר וספק שיוכל להוות בסיס למערכת טובה יותר בהמשך. שוקל כרגע http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=382 או http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10184 עם אנרמקס ליברטי 400 או שזה 420W או בכלל ארקטיק קולינג סיילנטיום T2. שמח לשמוע את דעותיכם.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by X-It,

אתם יכולים לתת לי את האתר הזול ביותר שאפשר לרכוש בתוכו את העכבר של לוגיטק MX510 תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  13. ראיתי שישנם שתי דגים של הG15 הכתום והכחול... במה הכתומה שונה מהכחולה חוץ מהעיצוב? האם הם תומכים שאותם משחקים? איזה סוג של מידע אני יקבל במסך? אם אני מחבר את המקלדת למשחק שלא רשום ברשימת מחשקים הנתמכת באתר של לוג'טק כמו CS מה אני יראה על המסך? האם יש עוד דגמים של מקלדות שיכולים להתחרות בהם?? ובכלל מה אתם חושבים על המקלדת הזאת ? [G15] .. אני יותר אהבתי את הדגם הכחול ["הישן"] מבחינת העיצוב מה אתם אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by BigO,

עזרה דחופה מה מבין שני המכשירים עדיף לטעמכם, ולמה :s05: תודה מראש עודד

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה מצלמת הרשת הכי טובה כיום בשוק?ומה צריך לדעת(אילו נתונים-מפרט)לפני הקנייה? אשמח לתגובה בתודה מראש ZIK

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. Started by ConRoe X Fire,

דגמים מומלצים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by Aviv C,

יש בעיה די מוזרה במדפסת. לפני לא הרבה זמן קניתי דיו שחור למדפסת. בהתחלה הוא הדפיס בסדר גמור אבל יום אחד קרתה בעיה. הצבע השחור התחיל להיות חלש, ודומה יותר לאפור. לאחר עוד כמה זמן קרתה בעיה חמורה עוד יותר. אם אני מדפיס מסמך שהוא רק בצבע שחור אז זה לא מדפיס לי בכלל (זה עושה קולות של כאילו הדפסה אבל לא מוציא צבא בכלל). מה שמוזר הוא שאם אני מדפיס מסמך שיש בו גם צבעוני וגם שחור אז זה מדפיס גם את השחור, כלומר הצבע השחור לא נגמר. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה המוזרה הזאת?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by nzxt,

טעות לא ראיתי שיש פורום ייעודי לנעול

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. אמרו לי שאפשר לעשות טוויק ל - MX 510 שהופך אותו מ - 100hz ל - 500hz. איך אני עושה את זה? זה יכול להרוס את העכבר או שזה לא משהו משמעותי?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. Started by iakovl,

יש לי כמה שאלות על הספק והם: 1. שמעתי שיש 3 גרסאות של הספק הזה, מה ההבדל בינהם? 2. כמה יציאות (מולקס,12V וכו'..) יש לו ומה האורך של כל אחד מהם. 3. האם שווה לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by sroolik,

אני די תקוע, אני לא יודע איזה ספק לקחת ואיזה מארז, זו המערכת שאני מתכנן לקנות: athlon 3000+ venice asus a8n-e kingston 512X2 cl.3 GF 6600GT DVD-ROM DVD-+R/W/DL W.D.160GB SATA 2 FLOPPY 1.44 אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזו, לא אכפת לי איזה מארז זה יהיה, אכפת לי שיהיה ספק איכותי שיחזיק את כל זה עם כמה מאווררים, קטודה, ואוברקלוק (כמובן שלא משהו גדול, הלוח הזה די מגביל) תודה ! ! !

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by dorosen,

אחרי שחרשתי את ZAP, וכל חנויות המחשבים ברשת, אני לא מוצא כזה. גם בחיפוש של האתר חיפשתי ולא מצאתי כלום. למרות שבחו"ל מצאתי הרבה, אם למישהו יש מושג איפה אני קונה כזה, אני אודה לו מקרב לב... או לחילופין, מודם סלולרי למחשב נייח (חיבור PCI).

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Aopen H600 מארז- האם הוא בא עם תאורה פנימית?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by domuzy,

מקווה שזה הפורום לשאול, אבל מישהו יכול להפנות אותי למקום כלשהו כולל בעולם וכולל אתרי אינטרנט שמוכר את המסך למכשיר? שלי נשבר- לא החיצוני אלא הפנימי! התצוגה דפוקה ואני כמעט לא רואה כלום. אני לא מעוניין ללכת לHP כי רוצים שם כ-1300 ש"ח. יש לי גישה לכל העולם, אז גם אם זה מחו"ל- אודה ואשמח. תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by boaz2463,

לאחר 13 שנה שברשותי מחשב, התקנתי פעם ראשונה משחק (OUTRUN2006) ומצא חן בעיני אך לא נוח לי לשחק עם המקלדת ואני מעוניין לקנות הגה. מצא חן בעיני לוג'טק G25 אך מחירו בשמיים ואיני יודע אם הגיע לארץ. אם איזה הגה הכי כיף לשחק כולל ויברציות וההרגשה תודה מראש לכולם.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים